Megjegyzés
Nikolett Tóth
Nikolett Tóth 12 órája
Én kimondottan nem szeretem őt viszont vannak fiatal nézők is. Köztük én is és én szeretem mikor fiatalabbak is vannak(Kárpáti Rebeka, Tóth Andi stb) és kíváncsi lennék Hódi Pamelára is de ugye ő se tett le sok mindent az asztalra mások szemében. Az idősebbek közül is nagyon sokan érdekelnek mindig , de van amikor nem nagyon ismerem az adott illetőt, de a legtöbbet megnézem. Egyébként hogy minél hosszabb legyen a Liluland élete ahhoz minél több embert meg kell hívjon. Nincs olyan vendég aki ne érdekeljen valakit. Covid alatt nehéz is talán vendéget találni
Jolka Monostori
Jolka Monostori 13 órája
Köszönöm szépen, számomra nagyon érdekes, elgondolkodtató beszélgetés volt. Nagyon érdekes, hogy pont ilyennek képzeltem Enikőt. Közvetlennek, kedvesnek, anyának, nőnek és tehetséges szinésznőnek Kivánok jó egészséget és meg sok sikereres előadást, sok jó szerepet.
Betty Boop
Betty Boop Napja
"Teljesen natúr jöttél" - mi vaaan, Lilu, ne már, vastagon alapozó, bronzer, korrektor van rajta. Ahhoz képest, hogy piszok fiatalnak, szépnek és babaarcúnak tartja saját magát, nem mer beülni smink nélkül, érdekes.
Zsolt Komáromi
Zsolt Komáromi Napja
Nagyon tetszett ez a videó!😊 Lina nagyon jó videós, és tök jó, h meghívta Lilu!😀
Márti
Márti Napja
Bogi acetont lehet bármikor venni.
Bernadett Nyári
Bernadett Nyári Napja
Nagyon szeretem Enikőt. Imádtam a Dancing with the Stars-ban, a hangja egyedisége és szépsége lenyűgöző, a humorát bírom, nekem kicsit olyan, mint Barbra Streisand, akit szinkronizált is, és bennem teljes harmóniát nyújtott a színésznő és Enikő hangja, de bárkit szinkronizál tökéletes, és még jól is néz ki. Na, amikor énekel, az pedig... egy csudaság :) Kívánok neki minden jót!!!!! :)
VeraW
VeraW Napja
Biztos nagyon kedves, de nagyon buta is. Talán egy korlátlan könyv előfizetés? Szép a mustárszínű alapozó. ;) Annak is lehetne a nagykövete. "Micsoda?"
Lili Nagy
Lili Nagy 2 napja
Nem te vagy "vegán"?
Eszter Kovács
Eszter Kovács 2 napja
Hú ez nagyon tartalmas beszélgetés volt :) Ritka olyat látni, hogy valaki ennyire a helyén van. Azért eszméletlen zavaró lehet, ha ennyire belemásznak az életedbe kéretlenül, hazudoznak, és mint a keselyűk lesik a nyomorodat :( Rettenetes lehetett.
S Lavender Lady
S Lavender Lady 2 napja
ezt most megnéztem és hülyébb lettem mint voltam
Betty Boop
Betty Boop Napja
:D :D
Ydna Alma
Ydna Alma 2 napja
Végre egy igazi NŐ!imádom az önazonosságát,tiszteli magát és elfogadja csodálatos:)
sonadorasify
sonadorasify 2 napja
Azt hittem csak én vagyok túl finnyás, de valamennyi komment a pontos véleményemet tükrözi. Majdnem az összes influencerről kiderül előbb-utóbb, hogy valójában teljesen szürke, érdektelen kis egérkék, akiknek a sminken és az önfényezésen kívül sok más mondanivalójuk nincs - igen, az emberek ezért utálják őket, mert szép képekre, sminkelt pofira és túlcsorduló önbizalomra kapnak meg havi sokszáz ezret. Ez NEM teljesítmény és nem is munka, hiába próbálják bizonygatni. Ez csak egy tevékenység maximum. Nem baj, minden divathóbort véget ér egyszer, ennek is le fog áldozni.
Anna Farago
Anna Farago 2 napja
Uhh🤦‍♀️a nagy semmi...
Klaudia Kőházi
Klaudia Kőházi 2 napja
Érdekes olvasni a kommenteket. Azok a nők akik eljönnek ebbe a műsorba a SAJÁT rutinjukról beszélnek. A saját idejük, pénzükhöz mérten. Nem értem a kritikàt és a személyeskedést sem. Senki nem kérte, kéri, hogy bárki kövesse Szabina rutinját. Szabadakarat kedves Nő társaim. Legyünk már kedvesebbek egymáshoz..
Daddio Kincaid
Daddio Kincaid 3 napja
Felkapaszkodott niemand
Ágnes Malek
Ágnes Malek 3 napja
Szep a bőre.....de az alkata inkabb az anorexiara hajaz.....Linda,az étel nem "bűn", hanem "élet energia hajtóerő", mértékkel élvezet.
Diana Dobos
Diana Dobos 3 napja
Meg a sajat anyja temetesi fotoit is eladta a lapoknak penzert🤮. Norbi nelkul sehol sem lenne, max 10embernek tartana orat es nem jarna kulfoldi alakreform taborokba, max a retre ugralni. En ki nem allhatom.
Viktor Juhász
Viktor Juhász 3 napja
Mamó smink vs díva smink = Lilu vs Détár Enikő! Hatalmasra nőtt a szememben a művésznő, akiről eddig igen keveset tudtam. Isten tartsa meg örökké ezt a belső szépségét !
Júlia zek
Júlia zek 3 napja
Sydney, te mindennek a nagykövete lehetnél😂
Zsófia Király
Zsófia Király 3 napja
Nem hallottam még erről a csajról. Úgy látom nem vesztettem semmit.
Orsolya Hoppal
Orsolya Hoppal 3 napja
A Sidney-s videót kezdtem el,nagyon nem tetszett... Gondoltam keresek másikat. És ez a videó,a témák,a kérdések és Regina személyisége sokkal jobban megfogott. Csodás látni,hogy mennyire emberi,őszinte maradt. Köszönöm ezt az interjút😊
Zsanett Andrea
Zsanett Andrea 3 napja
Milyen színű ez a haj? Gyönyörű.
Urbán Krisztina
Urbán Krisztina 3 napja
Fu mekkora arca van ennek a lánynak. Nekem 12 egy tucat egyébként. Ez a nő 40-50 évesen sehol nem lesz, mert semmi extra.... szép mert fiatal...de nem szemtelenül. :D
Monika Mester
Monika Mester 3 napja
Nem volt ez semmire se jò... csak vattacuki èdesítônek 🦄😏
Baggio Roberto
Baggio Roberto 3 napja
Ki ez a tömeg gyártott csaj??? 😝😂😂
Ibolya Molnar
Ibolya Molnar 3 napja
Nekem pontosan magabiztosnak tunik. Nem kell neki erolkodnie. Nem kell a szep not jatszania.
Nita vagyok
Nita vagyok 3 napja
Az alapozós arcára felkent még egy réteg kencét, hát a vak is látja… 🤨🙄 Úgy néz ki, mint egy viaszbaba, ráadásul egy igazi öntelt, önimádó… egyébről sem beszélt, csak arról, hogy "één, meg az arcooom, meg a pilláám"… Jesszus! Nagyon gáz a csaj! 🙈🤦🏼‍♀️
Anna Novak
Anna Novak 3 napja
Csodás a borod, szorgosan jegyzeteltem! :D
éva berta
éva berta 4 napja
Very very😉😊
éva berta
éva berta 4 napja
😙😚
Márti
Márti 4 napja
Nagyon jó ötlet volt meghívni a Cinit. Köszönjük.
Edith Sándor
Edith Sándor 4 napja
Ez a fényvédő jól működik alapozóval is?
Gabriella Bodi
Gabriella Bodi 4 napja
22 évesen semmit nem használtam és gyönyörű voltam, ő is az
Fanni
Fanni 4 napja
jajj de jó rutin!!! :) végre fényvédő!!! <3 mindenki használjon fényvédőt!!!!
Fanni
Fanni Napja
@preciousness88 Mindenképp keresd fel instagramon az Okosszépség és a Skinsbyvivi oldalakat!! :) ezeken nagyon sok infó van az arcápolásról, és vannak fényvédős posztok is!!:)
preciousness88
preciousness88 2 napja
Tudnál segíteni? :) vegyes arcbőrre (zsíros illetve a nem T vonalon normál, +tág pórusú) milyen fényvédőt kellene használnom? Szeretnék minél jobbat választani, mert problémás a bőröm és igyekszem minél természetesebb dolgokat vinni a bőrömre. 😊😊
kicsifalat1
kicsifalat1 4 napja
Értelmes, aranyos kislány csak nem értem ennek a sorozatnak a lényegt. Szinte alig hasznal valamit, nyilván, nem is kell neki, de ez se nem érdekes, se nem tanulságos szóval nem értem. De a kislány aranyos.
Beatrix Helman
Beatrix Helman 3 napja
Számomra érdekes volt, mivel egykorú vagyok vele és éppen termék ajánlásokat gyűjtök hogy melyek azok a dolgok amiket érdemes kipróbálni. 😇 Ízlések és pofonok! Lehet, hogy számodra érdektelen, de szerintem vannak akiknek nagy segítség egy ilyen videó.
Emese Anna Mali
Emese Anna Mali 4 napja
Szia Lilu! Ne haragudj, nem szoktam negatív kommenteket hagyni sehol, de a véleményemet elmondom; szerintem az ilyen tartalmakkal többet rontasz a csatorna arculatán, mint segítesz. Nagyon szeretem a tartalmaidat egyébként, követlek elég régóta, de tudatos arcápolóként szinte fájt nézni, hogy ilyen termékek (és mögöttük a mentalitás) vannak mutogatva. Nem szeretnék senkit bántani. Vivien, ha megfogadsz egy tanácsot, nézz körbe a skinsmart.hu-n, vagy Hyram videói között, nagyon sok értelmes és napi használatba illeszthető tartalmat adnak át, könnyen képbe lehet kerülni, hogy mi rossz és mi jó a bőrnek. Mindenesetre Linának nagyon örültem, hogy feltűnt, őt nagyon szeretem! Illetve ha jól tudom, Blanka is lesz, őt is nagyon várom.
Fanni A'la
Fanni A'la 4 napja
Makeup/down-ba jó volna őt látni!
Gabriella Masznyik
Gabriella Masznyik 4 napja
Tindigo kozmetikumokat ajánlom, ha még nem talált tökéletes családot.
DittyCat79
DittyCat79 2 órája
GG inkább. A Tindigo rettenetesen túl van árazva.
Dóri Kovács
Dóri Kovács 4 napja
Egyetértek😊 Tindigo és a Geek&Gorgeous a legjobbak, ráadásul magyar mindkettő! Amúgy külön jó volt szerintem, hogy végre valaki használt fényvédőt😊
Melinda
Melinda 4 napja
Az első #kened? rész ami nézhető volt.
Glória Csurgó-Gyuris
Glória Csurgó-Gyuris 4 napja
Nagyon kedvelem Sydneyt de ez a videó olyan semmilyen. Én egyébként szívesen látnám itt Takács Noriet is, aki tényleg egy természetes szépség. 🌺
Edit Balla
Edit Balla 4 napja
de akkor Ő hellobody reklámarc?
Anikó Simó
Anikó Simó 4 napja
Szia! Nagyon kedves, értelmes leányzó vagy. Bíztató a fiataloknak, hogy problémás bőrből is lehet ilyen szép, egészséges bőr később. A social - ra jó hogy kitértél, sokakat megtéveszthet az ott látható dolgok.
lilla gasztonyi
lilla gasztonyi 4 napja
Vegre valaki tudja, hogy a micellas vizet le kell mosni😊 Latszik, hogy fiatal kora ellenere mar nagyon sokat foglalkozott a borevel es sikerult egy normalis rutint kialakitania.
Fanni Hodosi
Fanni Hodosi 4 napja
Szerintem ez a videó teljesen rendben van. 😊 Fiatal, ahhoz képest értelmes, tud kommunikálni, természetes szépség és nem viszi túlzásba a kencéket, de azokra oda figyel. Én láttam már nem egy videóját és instan is, szóval tudtam, hogy ott is egy tök értelmes lányról van szó,aki ritka jó témákban készít videókat, a társával együtt és nem a sok baromsagot osztja a fiatalok körében.
bdius
bdius 4 napja
Szerintem egy nagyon szép lány. Példát az életvidámságával adhat, mindig pozitív, vannak céljai, hisz magában. Az egy másik dolog, hogy már mindenkinek elege van az influenszerekből, a reklámokból. Én már egyátalán nem hiszem el egy poszt után, hogy a termék jó.... 101 oldalon utánaolvasok inkább. Ill. abban a bizonyos műsorban sajnos csalódnom kellett benne, mint sokan másoknak. Nem tudom, , hogy egy szerep volt, vagy ő tényleg olyan... De még mindig Sydney, mint sok másik influenszer....akik aztán pofátlanul a képünkbe nyomnak mindent. Nem hitelesek....
Cozombolisné Himer Gréta
Cozombolisné Himer Gréta 5 napja
Annyira szimpatikus, imádom ezt a csajt!🙂
Ilona Sarkany
Ilona Sarkany 5 napja
AttttyaÚúúrIsteeeeen🤪🤪🤪🤪!Lehetne még a mindennek is a nagykövete🤣.
Zsoltné Pánczél
Zsoltné Pánczél 5 napja
Már tudom, hogy miért iratkoztam le ròla...sajnálom...🤷‍♀️ (Lilu arcán is látszòdott párszor az elhangzottakròl a sajátos vélemyénye)
Szilvia Kotrics
Szilvia Kotrics 5 napja
Atya ég!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 szerintem nem gáz hogy Lilu elhivta,szerintem ő se tudta hogy ő ilyen gáz lesz. 🙈 kár hogy semmi hasznos nem volt benne. Azert enyhe túlzás hogy 17nek néz ki. 😂
Éééé ,
Éééé , 5 napja
nekem tetszett hosszú hajjal is.olyan szép hullámos,...
Papp Roxána
Papp Roxána 5 napja
hát alapjáraton sem túl izgalmas a történet, de miért óó miért ilyen 'sárga tónusú' a sminkje??? ha már ennyire "van önkritikája" ezt vajh hogy a viharba nem veszi észre ??
Éééé ,
Éééé , 5 napja
na,Ő a Nő - és nem a Zséda!
Sarah B
Sarah B 5 napja
Eddig nem hallottam róla. Megnéztem a beszélgetést. Semmi nem derült ki róla. Aztán utána olvastam gyakori kérdéseken. Ner közeliség, gazdag család. Elég is volt. 🙄
Éééé ,
Éééé , 5 napja
néhol olyan,mint KateMoss.
Éééé ,
Éééé , 5 napja
érdekes szépségű nő,de nekem a ruházata nincs összhangban a személyiségével - nemtudom,ezt érzem és némi bizonytalanságot,de jól leplezi.Mindenesetre aranyos,olyan kis CUKI,emiatt kortalan.♥️
Anett Pap
Anett Pap 5 napja
Fuuu... 17 eves? Babaarcú? Nagykovet lehetnék??? Anyáám.... ez a nő.... 🤢🤦‍♀️
Éééé ,
Éééé , 5 napja
hajatmoshatott volna!
Éééé ,
Éééé , 5 napja
max.egy kis korrektort tennék rá,de ennyi.
Éééé ,
Éééé , 5 napja
na ő szép még smink nelkül is!
Éééé ,
Éééé , 5 napja
egyáltalán nem olyan szép és nem olyan baba,mint azt ahogy magáról képzeli.pl.feltűzött hajjal,smink nélkül semmi varázsa nincs.szimpla nőcske,egy rakás vakolattal,sok manírral,de ő maga nekem ÜRES és üresfejű ,szépség'.A haja mutatós,de a közelülő szemek nekem mindig korlátoltságot fognak sugallni,ráadásul még a színtípusával sincs tisztában - szőval tudatosság ohne,ami ebben a szakmában igenis hiba!Sokat kell meg tanulnia,amihez az egyetem (ha bejut) segíteni fog.néha olyan zimánylindás beütése van,azt gondolom még sok csalódás fogja érni az életben,pláne,ha az öregedés folyamatára gondolok.alaptalan!
D orci
D orci 5 napja
Full igaz, amiket leírsz. (3...2...1.. mindjárt támadnak a "rajongói")
Lex Lipa
Lex Lipa 5 napja
Sajnos félúton abba kellett hagynom, mert halálra untam magamat
Éééé ,
Éééé , 5 napja
az alapoző nem illik a bőrszínéhez!túl narancssárga,holott sztem Őegy világosbőrű,inkabb rőzsaszínes lenne előnyös.tévúton jár minden szempontból! és túl sok látszőlagos önbizalma van.(tehat nincs!)
Éééé ,
Éééé , 5 napja
ez a locsogás FÁ RASZ TÓ! Nem bírnám elviselni.
mordillo69
mordillo69 5 napja
ez a dal jutott eszembe erről acsajról hupost.info/chat/kHp0prOsYNR8adY/vide
Adrienn Kelemen
Adrienn Kelemen 5 napja
🤣🤣🤣
Adél Juhász
Adél Juhász 5 napja
Imádtam! :) köszönöm 😊
Anita Kiss
Anita Kiss 5 napja
Megdobbento, h mennyi rosszindulatu komment van.... Hollandiaban elek 10 eve es sajnos ra kellett jonnom , h ez a magyar mentalitas.... ne kritizaljatok, csinaljatok jobban!! (Persze csak ha tudjatok 😅) aztan akkor majd meglatjuk, h ti milyen kommentet kaptok... ui.: varom kommenteket! 😉
Blaskovits Barbara
Blaskovits Barbara Napja
@Anita Kiss csak pozitív véleményt lehetne leírni?
Mónika Béres
Mónika Béres 3 napja
@Anita Kiss, szerintem olyan emberekre kíváncsiak ezen a csatornán, akik értéket közvetítenek. Azt viszont én is szomorúnak tartom, hogy egyesek elkezdték pluszban a külsejét is fikázni, hogy milyen a füle/orra stb. Ő egy szép, karakteres arcú lány. Ezt a baba arcos beszólást viszont nem tudom hova tenni Sydney-től, mert pont, hogy nem az. Pl. Szabó Zsófi, Iszak Eszter, akikre illik ez a jelző.
Anita Kiss
Anita Kiss 3 napja
@Mónika Béres en ertem. Csak azt nem ertem, hogy ha ezt a negativ kommentet leirja vki annak kesobb jobb napja lesz? 🤔
Tanko Cloe
Tanko Cloe 4 napja
A nagyon szeptol nagyon messze all😃 full atlag, nem csunya, de nem szebb mint mondjuk nagyon sok “egyszeru lany” sooot! Nekem sokkal szebb ismeroseim is vannak! De a szepseg relativ szerencsere! A hajaert halas lehet viszont az hatalmasat dob rajta! De mint mondtam izlesek es pofonok! Az alazatossag, es a kicsit kevesbe visszatetszo onbizalomfele( mert neki nincs az latszik, csak nagyon erolteti) az csodakra kepes! Megszepit barkit! Ot is szeppe tenne, valoban szeppe!
Mónika Béres
Mónika Béres 5 napja
A gond jelen esetben az, hogy nem érted miért kapja a sok negatív kritikát. Teljesen értelmetlen amibe ez a lány, nap mint nap belefekteti az energiáját. Önmagában a külsejével semmi gond nincs, sőt, nagyon szép lány.
Györgyné Kormos
Györgyné Kormos 5 napja
Drága Enikõ! Büszke vagyok Rád, és nem csalódtam Benned, mert a hírnév nem szédített meg, ugyanolyan kedves és szimpatikus vagy, mint amilyen az egri diákévekben voltál! Szeretettel üdvözöllek: Dobos Zsuzsi
Éva Szász
Éva Szász 6 napja
Azt hittem bennem van a hiba,hogy nem tetszett...de látom vagyunk egy páran még....Hernadi Juditot szívesen látnám...
D orci
D orci 5 napja
Na, őrá már én is nagyon várok! Ezután az interjú után, meg főleg örülnék.
Anna Cs.
Anna Cs. 6 napja
Miért nem lehet no make up-ban belülni ilyen fiatalon??? Lilu, tök jól nézel ki!👍
Andrea Noemi E.
Andrea Noemi E. 6 napja
Amint egy kicsivel is szebb, csinosabb nővel készül egy interjú, bedurranak a kommentelők és jönnek a köpködések:D ennél tipikusabb magyar tulajdonság nincs
Eszter S. Sükösd
Eszter S. Sükösd 6 napja
Még meg sem szólalt, de árad belőle a brutál jó kisugárzás :)
Donnie Darko
Donnie Darko 6 napja
Mennyire semmitmondó influencerekkel van tele az ország, atya ég... :( :D Nekem nincs bajom azzal, ha valaki az, de hogy ezek az emberek kiknek érdekesek, és miért.. soha nem fogom megfejteni. Eddig még nem sok influencert láttam, aki esetleg értéket képvisel/teremt, vagy érdekes, tartalommal bír, vagy bármi.. A legnagyobb bizonyíték arra, hogy a csaj sem lát fantáziát ebben, az az, hogy nem tud influencert mondani, akit szerinte érdemes követni.. :D
Blaskovits Barbara
Blaskovits Barbara 3 napja
Igen ez tényleg mindent elmond😀
Bea Nyerusai
Bea Nyerusai 6 napja
Gyönyörű bárhogyan ♥️ És imádom!
Erik Szrapkó
Erik Szrapkó 6 napja
Sose az jön le ezekről a lányokról, hogy vélemény vezérek. Ezeket a lányokat 80 % ba azért követik mert megbasznák. Mai influenszerek......
Kinga Vantus
Kinga Vantus 6 napja
nagyon el van magától ájulva: piszok fiatal vagyok, nagykövet lehetnék, smink nélkül 17 évesnek nézek ki..stb.
Brigi Brigi
Brigi Brigi 6 napja
Boldogok a lelki szegények.............. Zimánynak is van diplomája, végülis. Irritál, borzasztóan. Amúgy tanulhatna Magyarósi Csabától videózás témájában, mert ő értéket közvetít (Sydneynek is van itt csatornája)
Ágoston Földházi
Ágoston Földházi 6 napja
Instant szégyen mikor veszitek eszre?
Zsófia Péter
Zsófia Péter 7 napja
Ennyire magabiztosan előadni a semmit... Csendben maradt volna, bölcsebb maradt volna. 🤷
D orci
D orci 4 napja
@Edit Balla messze van tőle. Úristen, miért mond ilyeneket? Xd
Edit Balla
Edit Balla 5 napja
kedvenc részem amikor JLO-hoz hasonlítja magát
Melinda Racz
Melinda Racz 7 napja
Utálom ezt a Lilut...most még jobban! Aki itt ronda az ő! És maga a személyisége csunyitja el!!!! Franciskat pont a személyisége ,a kisugárzása teszi gyönyörűvé!
iivv0909
iivv0909 7 napja
Gyönyörű a haja, az dob rajta sokat, ezt tudja is, nem véletlenül nem fogta össze a sminkeléshez. Az arca elég karakteres, csontos, a szája, fogai alapján sem mondanám igazi klasszikus szépségnek. A babaarc nekem is mást jelent, pl. Kárpáti Rebeka a szabályos, lágy arcvonásaival, na neki tényleg babaarca van.