Hogy áll a FOGYÁS?
16:10
ÚJ RENDŐRSÉGI AKCIÓ!
7:51
Te FOGYTÁL??? 😮
20:07
Megjegyzés
János Pénzes
János Pénzes 11 órája
Hopp egy M-packett 💪😍
Bence a vasutas
Bence a vasutas 13 órája
De ha az emberek nem fekeznenek az átjáró ba és nem tudnak olyan hirtelen elindulni és lefullad az auto.......
Bence a vasutas
Bence a vasutas 13 órája
Ja és a vonat villamos erősebb az autónál.......
516 Bueno
516 Bueno 14 órája
2021 :D
Ádám Molnár
Ádám Molnár 14 órája
Ha megfogadod a tanácsomat (vagy ha nem az se baj, te tudod) a gyümölcsöket hagyd el, tiszta cukor mind. Illetve mértékkel ehetsz kenyeret (max 2-3 szelet/nap) csak arra figyelj, hogy csakis pirítva. Egy jó úton indultál el. További sok sikert barátom 😁
Molnár Krisztián Fanclub TV
Molnár Krisztián Fanclub TV 15 órája
Berki Krisztián csak jobbra szeretett volna kanyarodni ezért lassított le a busz vezetője volt figyelmetlen ő fékezett későn ezért lett meg a baleset.
István Gödör
István Gödör 16 órája
Sfhdd Dhjoo
Gamer_girl Turza
Gamer_girl Turza 23 órája
Kérlek legyen még több vezetős vlog ezek a kedvenc videóim a youtube platformon
Vincze László
Vincze László Napja
Autóskamera milyen van az autóban, ha megkérdezhetem? Márkája érdekelne és mekkora a legnagyobb felbontása?
SzDave
SzDave Napja
Patrik
Klau 13
Klau 13 Napja
Isti, a wrappet úgy tekerd fel,hogy a jobb kezeddel behajtod a végét,azt kisujjal megtartod és felcsavarod,és olyan lesz mint a mekis. Nem csúszik szét❤️
Norbert Orosz
Norbert Orosz Napja
"Milyen meglepő, hát autóban ülök cseszdmeg." xD 2:05
Dream Frank
Dream Frank Napja
Amikor 2021 ezt veti fel a kezdő leg tetejére oldalra.🤣👀
Laura Melicher
Laura Melicher Napja
Szerintem lecsap
Geri Kolibry Kolby
Geri Kolibry Kolby Napja
Én már kaptam büntetőfékezést. Persze mondhatni rászolgáltam azért. Balatonról felfele jövet nekem állt keménykedni egy audis, én meg voltam olyan hülye beleálltam a dologba. Leléptem a [email protected], majd amikor már eltávolodtam, visszatértem utazótempóra (kb 160kmh) ekkor ez az említett [email protected] elnyomta a szarjának, balról elém vágott és úgy büntetőzött. Nem lett baleset, de kb 2 méteren múlott. Azért ekkora tempónál elég veszélyes dolog, azonnal satuztam, épp hogy megúsztam. Ezt a műveletet az első fékköröm bánta, ugyanis eldurrant, feláldozta magát értem hogy úgy mondjam.
Tamás Varga
Tamás Varga Napja
Neked meg a patikahoz is fel kell menni az autopalyara?
Tamás Varga
Tamás Varga Napja
Leragott csont ez a buntetofekezes tema. Lepj tul rajta
Tamás Varga
Tamás Varga Napja
Fázik a hajad a kocsiban?
Danee1992
Danee1992 Napja
Egyszer volt velem olyan, hogy 2 másik autós csesztette egymást egy szabálytalan előzés miatt belvárosban, Pécsett. Az elől lévő kocsi befékezett, a másik meg kissé elrántotta a kormányt, mellette külső sávban én, hátul asszony, kisgyerek, ha nem figyelek rájuk akkor belémjön. Mondhatni felment a pulzusom, nyugodt ember létemre.
Benke László
Benke László Napja
Én csak azt a helyzetet nem értem amikor teszem azt látni a videón ,hogy lassan megy vagy nem tart jobbra stb. Kielőzi és utána büntetőfék lassítás stb :D.. Én amikor ilyen helyzetbe kerülök és idegesítően lassan megy teszem azt ahogy lehetőségem van kielőzöm ahogy ahol tudom és megyek is nyélen tovább :D
Botond Lovas
Botond Lovas Napja
Vki 2021?🤣🤣
Bence Szendi
Bence Szendi Napja
2021 valaki? Ez még mindig [email protected] jó!
Milan
Milan Napja
Igen, éltem már át büntetőfékezést, anyósülésről volt szerencsém végignézni :D Városból kifele jövet egy szőke hölgyike úgy döntött, hogy ő 30-al totyog végig a Volvo SUV-al. A sofőr kicsit közelebb ment a seggéhez, mivel előzni akartunk, majd a hölgyemény lesatufékezett, majd ablakon mutatott hátrafele a mutatóujjával, hogy ne előzzünk.. Igazából neki volt szerencséje, hogy nem raktuk seggbe mert Peugeot Boxer-el voltunk (long body), ami nyilván lassabban áll meg, főleg hogy hátul csumára volt megpakolva, meg szépen le is tud sodorni ha úgy adódik a helyzet. Borult is minden odahátul, de ha az amazon-tól úgy kapja meg a vázáját hogy széttört, akkor nehogy panaszkodni merjen :D Oké, közel volt a két kocsi, ami amúgy nem történik meg ha nem 30-al megy, a másik meg, ha egy kicsit befékez azt meg is érteném, na de hogy teljesen megállni reflexből.. Karenek. Mindezt a veszélyeztetést azért, mert nem akarta hogy leelőzze egy egy boxer az ő 30 misis terepjáróját, hogy aztán annak a hátulját nézegesse. Ezután nyilván nem történt semmi, megvártuk míg első helyen lefordul.
Tamás Salánki
Tamás Salánki Napja
2021
Orbi Gaming
Orbi Gaming Napja
Nagyon jó! :)
Gergely F.
Gergely F. Napja
Traktor előtt senki se mer büntető fékezni :( xd
Talindeer Snipes
Talindeer Snipes Napja
Az Audisok és a BMW-sek a legbunkóbbak/lenézőbbek mint a többi. Olyan előzésekbe belemennek,hogy hihetetlen.
30zSamu
30zSamu Napja
Nem büntetőfékeztek még, de a futárok valahogy mindig belém akarnak jönni. :D
G Szily
G Szily Napja
Szegény teherautó 🚚 :))
BMW Fan
BMW Fan Napja
Velünk is volt már, bekanyarodtunk valaki mögé, és ő lassan ment, és mi kicsit közelebb kerültünk hozzá, mert Ő lassabban ment, és vérszemet kapott, és elkezdett elöszőr csak fékezgetni, aztán megállt. De mi úgy kezeltük, hogy megvártuk amíg megáll, és utánna kielőztük, aztán csóri próbált utánnunk jönni, csak az Ő autója lassabb volt 🤷‍♂️😕
Ádám Lampért
Ádám Lampért 2 napja
Jókor dobja fel a HUpost 😂
Annabell Elric
Annabell Elric 2 napja
Milyen Skodád van? Nekem mk1-es Fabiam van.
Csomil H
Csomil H 2 napja
Amikor az audis beált a kamion vagy mi möge nem tudni büntetőfékezett az meg nyugodtan tolta előte
Milán Vizkeleti
Milán Vizkeleti 2 napja
Én egyébként az air force kapcsán arra lennék kíváncsi, hogy a tépőzár mennyire koszolódik/ mennyire takarítható, mivel még is csak tépőzár
Balázs Gere
Balázs Gere 2 napja
Nem lett több büntetőfékezés, az autókban lett több a kamera :D
Dávid Békési
Dávid Békési 2 napja
Ha a cipőt ugy hordod hogy csak a fekete tépőzár látszódik akkor nem fog könnyen össze szöszölődni ami miatt nehez lesz majd rá rakni a részeket ? Vagy nem fog csunyán kinézni ?
DunkelSturm
DunkelSturm 2 napja
Velem történt már ilyen itt Miskolcon. Még tavaly utaztam haza a helyi járatos busszal munkából. Négy sávos út, a külsőben autók parkoltak. A sofőr behúzta a belsőbe, hogy tudjon haladni, de nem nézett a tükörbe és nem engedte el a BMW-st aki ott haladt. Nagy dudálás stb., a srác dühében benyargalt a busz elé és satufék. A buszon sokan elestek. Igaz, először a sofőr hibázott, de könyörgöm, hogy lehet ekkora állat az autós, hogy utána ezt teszi? Szerintem fogalma sem volt, hogy ezzel sok utasnak kellemetlenséget okoz. Mert ugye senkinek sem esett baja. Szóval a büntetőfékezésnek véleményem szerint mindig van előzménye, nem hiába hívják így. Nem tudom mennyire számít büntetőfékezésnek a saját esetem, amikor este sötétben egy autós jött bele a seggembe reflektorral, de kb. ilyen 30 centire. Azt csináltam, hogy egy pillanatra hozzáértem a fékpedálhoz és ő azonnal satuzott, mert beszart hogy nekemjön. Utána lekapcsolta a refit, kielőzött, bemutatott és továbbhaladt, szóval megbékélt a lelkem. :)
Norbert Bánfalvi
Norbert Bánfalvi 2 napja
Nekem olyan élményem volt egyszer, hogy mögöttem jött egy furgon az M7-esen, a KÜLSŐ sávban. Ugye meg van az mindenkinek, amikor a belső sávban mész rendesen, és jön a BMW terepjáró kb 240-el és nyomja a stroboszkóp diszkót. Na ez a furgon a külső sávban nyomta mögöttem a lámpát, és fogalmam sem volt, hogy mégis mit akar? Menjek le az autópályáról mert útban vagyok neki vagy mi? A belső sáv tök üres volt. Mondom jó, ez hülye, átmentem a belső sávba és akkor elhaladt a külsőben kb 200-al. WTF?
Zsolt Ambrus
Zsolt Ambrus 2 napja
Ő volt a motoron
László Balta
László Balta 2 napja
Szia Isti! Remélem több ilyen autós vidinyó lessz. Jók a videóid csak így tovább! 😎😀
András Mészáros
András Mészáros 2 napja
Öledből kéne kamera nézet, oda belülnék szívesen 😋
Gera Kitta
Gera Kitta 2 napja
Szia Pisti! Nem leszel rám büszke de én már 3x büntető fékeztem azóta amióta tudom Berkit nem büntették meg! :)
oddblue
oddblue 2 napja
50-nel mentem és a mögöttem levő nem tudott előzni, ez nem tetszett neki. Mikor megelőzőtt utána befékezett előttem. Mikor bemutattam neki meg állt előttem, ki akartam kerülni de utána elhúzott. Sajnos még akkor nem volt kamera a kocsiban.
Csuklóskanabé
Csuklóskanabé 2 napja
7:09 bérelt autó volt. A hírekből legalább is ez derült ki.
speter0208
speter0208 2 napja
Szerintem az ilyeneket többek között azért nem érdekli, hogy mi van ha beléjük mennek hátulról, mert arra gondolnak, hogy ebben az esetben úgyis a hátulról jövőt fogják kihozni hibásként. Ha nincs kamerája, nem tudja bizonyítani, hogy az előtte menő hirtelen fékezett, vagy ha igen akkor előjönnek az "elém szaladt egy kutya" szöveggel.
teo den
teo den 2 napja
csak m pakett.. kollegam
Radványi Ferenc
Radványi Ferenc 2 napja
Kb 10 eve volt autopalyan. 140 km/h-val mentem a belsoben, kamionsort eloztem. A fiatalembernek mogottem keves volt. 2 kamion kozott kivagott a leallosavba, megelozott engem, kijott a belsobe es bunetofekezett, es mutatta a kozepso ujjat. Ki volt a hibas? Koltoi a kerdes, de aki gondolja, valaszoljon nekem :)
Panyi Péter
Panyi Péter 2 napja
Jó hogy felhívtad a figyelmet szeretem a vezetős vlogokat.
HRicsi97
HRicsi97 2 napja
Milyen kocsid van ?
Gál Gyula
Gál Gyula 2 napja
Sokszor említed hogy nem érted mi az értelme. Sajnos a büntető fékezés nem csak ennyiből áll ahogy te elmondtad, ha esetleg ütközés történik és nem tudod bebizonyítani hogy ez büntető fékezés volt akkor te leszel megbaszva mert nem tartottad a követési távolságot ezért van a nevében a büntetés is :D lehet hogy ez már nem így van de én így tudom ezért IS van fent a fedélzeti kamera ;)
Karcsi Orbán
Karcsi Orbán 2 napja
Igen az egy Bentley volt és nem is az ő autója volt
Mao Ce-tung
Mao Ce-tung 2 napja
Amikor még nem volt lezárás akkor voltunk mozizni haverokkal, az egyiket vittem haza mert nincs még jogsia. Egyébként Miskolcról mentünk hazafele, Emőd végén utolértünk egy kis C-s Corsát, na miután kiértünk Emődről ő még továbbra is 60-nal tötyörészett előttünk ezért kielőztem. Szerintem ez nagyon megsérthette lelkiismeretét hogy egy szakadt rally zsiguli megelőzi mert 10 másodpercel később visszaelőzött és visszalassított arra a 60as tempóra. Aztán megint kielőztem csak most ott hagytuk a haddnemondjammibe. Mikor beértünk Vatta elejére akkor már szószerint bevágott elénk és tökik nyomta a féket a marhája, alig tuttam megállni hirtelen. Sikeresen megálltunk mindketten koccanás nélkül közben dudáltam villogtam és szép szavak közepette megkérdőjeleztem hogy mit csinálsz te állat. Közben a földszintes méretű "kigyurt" cigány már szállt kifele feszengve aztán odajött pattogni hogy ne nyomjam már le az útról meg minek száguldozok ki akarom irtani a családját meg össze vissza beszélt, közöltem vele finoman hogy miért hülye, erre elkezdett fenyegetőzni minden félét vissza sétált a kocsijához kikapta a bozótverőt a hátsó ülésről és elkezdett sprintelni felénk. Én meg addig elhajtottam, és azóta se láttuk egymást.
Gàbor Nagy
Gàbor Nagy 2 napja
Nem kell minden M matricától elájulni...gyakran még az m pakettra nincs pénz csak a logóra
János Andó
János Andó 2 napja
Hogy lehet az hogy a Ford kocsin Skoda logó van a kormányon?
Bence
Bence 2 napja
6:22 a bűntetőfék nem a vírushelyzet altt történt Istvánom
André Network
André Network 2 napja
Sokan biztosítás csalás miatt csinálják ezt a büntetőfékezést
BlueRex
BlueRex 2 napja
Ha kamionos rosszul rögzíti a szállítmányt és előtte büntetőfékeznek ott a kamionos hal,csak mondom.
dontknowbetternameatm
dontknowbetternameatm 2 napja
itt szlovákiában 10 előzésből 5x adott rá gázt az akit előztem volna, legutóbb egy betonkeverő jött szembe, volt egy kis beszarás.
Benedek Fecó
Benedek Fecó 2 napja
Hála Istennek velem még nem csináltak büntetőfékezést.
Németh Tádé
Németh Tádé 2 napja
utalom unfieldet
SK Pyrotechnika
SK Pyrotechnika 2 napja
1:36 akkor szivesen laknal szlovakiaban😂
Dávid Papp
Dávid Papp 2 napja
igazad van isti papó teljesen egyetértek veled paaaallllii.....
__rlnd Takumi
__rlnd Takumi 2 napja
Mikor lessz isti hunt?🐢
Joos Balazs
Joos Balazs 2 napja
A büntetőfékről szóló álhír, a büntetőFAKE! 😎 Bocs
thinkszike
thinkszike 2 napja
Büntetőfékezést még nem éltem át, de a másik kedvencemet igen, rá lett 1x villogva az "úriemberre", hogy vegye észre, hogy kb 15-20 másodperce zöld a lámpa, egy középső ujj bemutatása mellett hajlandó is volt elindulni, majd a következő lámpánál, addig állt a zöldnél, amíg épphogy sárgán át tudott menni, hogy mi nekünk végig kelljen állni egy újabb pirosat.
Sanyi Szabo
Sanyi Szabo 2 napja
Há nemrég tesztelted magad manuálisan, most meg mész megint? Ja, megint rengeteget fogytál, hogy csinálod mi a titkod? 😁
MZ /X
MZ /X 2 napja
Nekem az egyik ismerősömnek amikor abból élt, hogy futárkodott nap mint nap kvázi "büntetőfékeznie" kellett (Hozzáteszem olyan sofőrt nem lehet zavarba hozni ilyennel aki betartja a megfelelő követési távolságot, szóval nem is értem a törvényt sem.) a sok idióta miatt akit kiengednek az utcára. A kedvencem az az amikor full sötétbe reflektorral megérkezik mögéd a sebességhatár 2xesével, megvakít, rá büntetőfékezel és rá sem jön, hogy miket rontott el, aztán csodálkozik ha elengeded és beállsz mögé refivel.
Szipus Alf
Szipus Alf 2 napja
Pont a Budapesti Autósok Közössége vezetőjét csukták börtönbe ittas vezetésért és büntető fékezésért. Szerencsére pont egy rendőrt "büntetett" amikor lekapcsolták.
SΛLΛ
SΛLΛ 2 napja
Nagyon jó videó lett. Tartalmas kis beszélgetés,fontos mondanivalóval. Egyépként milyen skodád van Isti? Btw egyépként ez a kameranézet nagyon jó,de szerintem egy kis kerettel, négyzet formában jobb lenne a facecam.
jwnwnwnw snsnsnsn
jwnwnwnw snsnsnsn 2 napja
Berki Krisztián 😃
BGABI
BGABI 2 napja
Nekem eddig csak egyszer volt "szerencsém" büntetőfékezésben, amit totál nem értettem amúgy. Tudni kell, hogy Németországban élek és az autóm német rendszámos, azzal voltam otthon Szeptemberben és úton Debrecen felé az M0-n az M4 lehajtó előtt gondolta egy úriember azt, hogy először megelőz (én a középső sávban haladtam) majd előzés után bejött elém és elkezdett finoman lelassítani, szóval semmi hirtelen fékezés (a lehajtó még sehol nem volt), amikor megakartam volna előzni, akkor ő is kitért a belső sávba és azt játszotta, hogy nem engedett el mellette és egyre aggresszívabban fékezett, majd egyszer csak lehajtott az M4-re. Sajnos egyébként én többször éltem már át mióta sűrűn közlekedek Magyarországon a német rendszámmal, hogy totál máshogy viselkednek az emberek ha egy német rendszámot meglátnak és szerintem ennél az "uriembernél" is az lehetett nagyon zavaró...
Kristóf Joó
Kristóf Joó 2 napja
az számit büntetőfékezésnek ha egy kis gyere beált elém a én meg biciklivel száguldók vagy 24 km/h a bicikli utón ??
Patrik K.
Patrik K. 2 napja
Engem mar “buntettek” meg, ferihegyi gyorsforgalmin mentem, belsosavban(reggel volt es ferihegy fele mentem tehat auto alig..) majd egy gyoker elemvagott es jott a fekezgetes :D en csak az ertelmet nem ertem, oke siet en meg “feltartom” a belsosavban, de ha annyira siet akkor miert nem megy a dolgara miutan megelozott? 🤣🤣
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 2 napja
hát ja
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 2 napja
lsiti jghfddfhdgdhfnfngnfgdngfjggfgfgjhgffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjhvhbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 2 napja
SOKOTA VS BMW A FOZÁBAN
Erik Viking
Erik Viking 2 napja
Igazad van Pistikém. Berki menjen a kaptárba.
Csukárdi Ricsi
Csukárdi Ricsi 2 napja
Berki Krisztián a büntetőfékezés császár morzsája rántott szendviccsel fűszerezett tárkonyos zsenge levese xdd
Domonkos Kelenföldi
Domonkos Kelenföldi 2 napja
Honnan van a pulcsid? Nagyon állat
Joe Baker
Joe Baker 2 napja
60ezer kilometert vezettem eddig, egyszer nyomtam hosszobban dudat egy balaset elkerulese erdekeben, semmi acsarkodas semmi karomkodas soha a volan mogott. Aki GYOKER az kocsiban es azon kivul is az sajnos a gepjarmuben ulve ez meg ezeknel fel is erosodik. Szerencsetlenek...
Dániel Liszt
Dániel Liszt 2 napja
A videóval kapcsolatban a kameranézet jó lesz, továbbiakban is jó lesz ennél a videótípusnál, ha megfelelően tudod rögzíteni, a szélvédőhöz tett akciókamera helyett. A tartalmat illetően egyetértek azzal, hogy ezt rendesen kéne büntetni, mert már a "jómunkásember" is csinálja. Magát a büntetőfékezést egy busz utasaként éltem meg egy vidéki megyeszékhelyen 2020 novemberében. A büntető fékezőnek a baja az volt, hogy a busz lassan ment, mert a szolgáltatóváltással az új szolgáltatót kötelezték a menetrend betartására, viszont a parkoló autók miatt nem fért el a jobb oldalon. Az út, az 2 sávnyi méretű, viszont felfestéssel nincs megjelölve/elkülönítve a két sáv. A hely nem volt meg jobb oldalt, ezért a szabad sávban ment a busz menetrendszerinti járatként.