Megjegyzés
Maisonfeuspectateur
Maisonfeuspectateur 3 órája
11:50-nél ott lengedezik a kirgiz zászló. Nagy titok nincs ebben a videóban.
DithenS
DithenS 6 órája
Lehetne a határon átnyúló üldözései gyakorlatokról is videó. Elég keveset tudni róla, jogi hátteret sem tudni.
Cookie Eyon
Cookie Eyon 7 órája
Kérlek OMSZ!
Péter Szabó
Péter Szabó 17 órája
A büntető pontozás jó, mert abból egy formán van mindenkinek, de ez mellé nem fix áras csekk járna, valakinek a 10000 is sok, valakinek a 300000 se számít.
Thomas Pekar
Thomas Pekar Napja
Felsálat daráltat? Hát pörög a gazdaság vazze! Gondoltam csirkefarhát lesz vagy valami.
Dominik Mariak
Dominik Mariak Napja
Szia legyél mentős
Róbert Sebesi
Róbert Sebesi 2 napja
Szia szecsó meny a komandóságra
Babett Babics
Babett Babics 2 napja
Azt én is szeretem 😀😀😀😀😀
Mark Izso
Mark Izso 2 napja
Húha nagyon titkos lehetett az a delegáció, Szadir Dzsaparov Kirgizisztán miniszterelnüke ült benne
Mester Petih_
Mester Petih_ 2 napja
10:41 Persze hogy egy villany ég! xD
Joe Don
Joe Don 2 napja
Szigorított kresz vizsgát, tele judapest kreténekkel
Martin buffon
Martin buffon 3 napja
Nagyon jó lett kérlek majd csinálj ha tuc a az országos mentőszolgálatal közre működését ki alakítani egy sorozatot is
Pig Guinea
Pig Guinea 3 napja
Na ugyan ki autózgat már közpénzen, ha a budai vár volt a cél.... :D Mitől fél? Ennyire szeretik? Szánalmas.
Zoltan Farkas
Zoltan Farkas 3 napja
Bocs ha tippet adtam 😉
Zoltan Farkas
Zoltan Farkas 3 napja
Itt angliaban a biztositas nelkuli autokat bezuzzak, az eltiltott soforoket is hasonlokepp buntetik, a vezetett autojukat bezuzzak.
Gergő Hunor Molnár
Gergő Hunor Molnár 3 napja
A kis mercist érvényes eltiltással miért nem állították elő és kezdeményezték az őrizetbe vételét? 72 óran belül pedig a bíróság?????
lc35989
lc35989 3 napja
Még több ilyen videót kérek! :)
Pituko 60
Pituko 60 3 napja
Menudod carrazos llevan, igualico que en España con el c4 juasss
Thomas Pekar
Thomas Pekar 3 napja
hánynom kell a védett személytől! ha nincs vaj a füle mögött akkor védeni se kéne, nem rock sztár, úgyhogy a rajongók sem szedik szét. Hány ember, mennyi munkaóra 2 bkv jegy helyett. Na és kihez ment....
László Fekete
László Fekete 3 napja
1:31 Dominik arca!😂
V3sta
V3sta 3 napja
amúgy szerintem legyen majd omsz is (országos mentő szolgálat) próbáld ki a mentőt is! like hogy eljusson szecsohoz
Atomkukac1
Atomkukac1 3 napja
Ha lehetne, az adom 1%-at inkabb nektek adnam, hogy legyen ilyen rendor jarorbol rengeteg.
Lelly Hoxha
Lelly Hoxha 3 napja
13:32-nél mit vesz ki a csávó zsebéből? 😂 melyik videóban van benne a teljes rész?
karsten272
karsten272 3 napja
In Deutschland genau das selbe,wenn Stau ist auf dem Haiway dann rechts vorbei auf dem Standstreifen oder abkürzen über den Rastplatz. Da könnte ich jedesmal ausrasten.
Opel Travel.
Opel Travel. 4 napja
Ha neadj isten elütte volna a gyalogost azt reméljük észre vette volna!
Opel Travel.
Opel Travel. 4 napja
Nagyszerű videó Gratulálok! 👍👍📹🚔🚔
opé gyerek
opé gyerek 4 napja
Mentős sorozat
Sándorné Erdei
Sándorné Erdei 4 napja
legyen készenléti rendőrség!
Gábor Szűcs
Gábor Szűcs 4 napja
RESPECT! Csak két kérdésem lenne. 1. A közlekedési baleset utáni romokat az úttestről miért a tűzoltó bajtársaknak kell eltakarítani miért nem a közútkezelő vagy akihez tartozik az úttest. 2. Ha valaki elhalálozik a saját lakásában miért nem az ajtót törik be és úgy hatolnak be, miért kell az ablakon keresztül bemászni létrás vagy kosaras kocsiról. ( szerintem egyszerűbb lenne betörni egy ajtót ) Csak tippem van miért így csinálják. Arra gondolok hogy később az ingatlant be tudják zárni...?
Gábor Szűcs
Gábor Szűcs 3 napja
@Márió Kalocsa Köszönöm a választ! :-)
Márió Kalocsa
Márió Kalocsa 4 napja
A második kérdésedhez nem is fűznék semmi választ, tökéletesen megválaszoltad. Mindig a legkisebb károkozással való bejutás mellett kell dönteni. Persze ha sikítozik valaki bent akkor nincs mérlegelésnek helye. Az első kérdésedre pedig azt tudnám válaszolni, hogy ilyenkor a forgalom meginditása, a forgalmi akadály megszüntetése a feladatunk amibe az is beletartozik hogy az utat biztonságosan járhatóvá teszzük. Ami még opcio ilyenkor hogy mi ott vagyunk 5 perc alatt, a seprűs auto meg 1-1,5 ora alatt (ha siet)
Mirtill Hagymási
Mirtill Hagymási 5 napja
-Kés, szuró- vágó eszköz van-e? » ezt nem rögtön akkor kell kérdezni amikor elkapják az embert? :D Kicsit fura hogy azután kérdezték hogy elvettek tőle egy machetét, amivel az összes rendőrt lekaszabolhatta volna amíg bámulták egymást
vyu gg6cy
vyu gg6cy 5 napja
) An independent people's tribunal in London, established to inquire into forced organ harvesting from prisoners of conscience in China, announced its findings on June 17, 2019. The panel concluded that the Chinese Communist Party (CCP) has been harvesting organs from living Falun Gong practitioners in China for many years, and that this brutality still continues today. Many news agencies covered the tribunal’s final judgement on June 17, including Reuters, The Guardian, Newsweek, Forbes, ABC Radio Australia, and The Globe and Mail. Reenactment in 2018 in Vienna, Austria, to demonstrate the Chinese Communist Party's forced organ harvesting from Falun Gong practitioners in China. Reuters: China is harvesting organs from Falun Gong members “China is murdering members of the Falun Gong spiritual group and harvesting their organs for transplant, a panel of lawyers and experts said on Monday as they invited further investigations into a potential genocide,” Sonia Elks of Reuters wrote in her article that was published on June 17. The article explained that the conclusion was based on the final judgment from the China Tribunal whose investigations confirmed forced organ harvesting has been going on for at least 20 years in China. Elks wrote that although Beijing repeatedly denied these accusations, the tribunal's panel of experts had found evidence that these crimes still continued and that Falun Gong practitioners are likely the main source of the organs. “The conclusion shows that very many people have died indescribably hideous deaths for no reason,” tribunal chairman Sir Geoffrey Nice was quoted as saying in the Reuters' report. The China Tribunal was set up by the International Coalition to End Transplant Abuse in China (ICETA). The seven-member panel in their final judgement on June 17 said these malpractices have occurred on a large scale, and are indicative of genocide. “Crimes against humanity and torture have been committed against both the Falun Gong and the Uighurs,” Elk wrote in her report for Reuters. Jennifer Zeng, a Falun Gong practitioner testified at the tribunal that she had been subjected to blood tests and medical examinations while held in detention. She hoped the tribunal’s findings would trigger action to stop the killing.
Viktor Nagy
Viktor Nagy 5 napja
Retkes rómaiak.. Sosem volt jogsijuk
Tojás Sárgája
Tojás Sárgája 5 napja
Ha egyszer meggyilkolok valakit és elkapnak a rendőrök remélem egy olyan "jó indulatú" rendőr kap el, és el is enged egyből.
GFuA FtH
GFuA FtH 5 napja
Akik valóban veszélyt jelentenek, lopnak, betörnek, azok meg vígan alszanak és járkálnak köztünk. Aki meg átmegy egy vonalon egy olyan szakaszon, ahol nem jön egy autó sem, azt bűnözőként kezelik.
Dory
Dory 5 napja
A lambos csak kedvessegbol allt meg es vett maganak a kedves magyar rendoroktol egy fenykep szuvenirt. Kivancsi vagyok, hogy az ellenorok mennyit, mikor hasznaljak a telefont vezetest kozben...valoszinuleg semennyit 🤔😅 Horgasszuk a sok “pofatlansagot”...
bbb Rrr
bbb Rrr 6 napja
Hát ez elég vicces. Rendőr tiltakozik büntetéskor, hogy a szabálytalankodó le akarja fizetni. Ezt nem engedi, mert szabály ellenes, vagy bűncselekmény. De ha befizeti a büntetést, vagy el megy vásárolni akkor is lefizeti. 😀
Máth Zoltán
Máth Zoltán 6 napja
Srácok a lambo többet eszik a következő lámpáig mint a bírság mértéke.
Vágó Mátyás
Vágó Mátyás 6 napja
Baj e hogy az első 4 szabálytalankodóból 3 mercis volt?
Énvagyok magam
Énvagyok magam 6 napja
Az M0 maglódi lehajtónál sok pofátlankodó, a lehajtó sáv egy sávja ellenére két sávot nyit, úgy, hogy az autó út külső sávját lelassítják, vagy meg is fogják.Majd amikor elengedi a jóhiszemű, mert azt gondolja úgy is balra megy (nem arra merre az autók 90%-a hajt) hát hadd menjen, ne kelljen kivárni a sort. Az a sor elején visszapofátlankodik jobbra. A múlt héten végre láttam azt, hogy egy rendőr autó beállít az út mellé és a pofátlanokat kiszedegették. Amíg elhaladtam mellettük ,kettőt vettek kis a sorból. Letekertem az ablakot és megtapsoltam a rendőröket. További sok sikert nekik ebben! Természetesen a taxisokra is vonatkozik? :-)))) Azokra általában semmi nem vonatkozik.
kisscsaba182
kisscsaba182 6 napja
majdnem egy millio megtekintes. nice
Hunor Dombora
Hunor Dombora 6 napja
velem egyszer az történt, hogy bicikliztem és egyszer égő szagot kezdtem el érezni, egy ház volt az ki hivtam a tüzoltoságot és a legözelebbi viz forráshoz siettem egy vödörrel el oltottam a tüz nagy részét és kimetekiteni a lakókat akkor 16 éves voltam nagyon örültem annak hogy segithettem a tüzoltóságnak és siettem haza hogy elmeséljem mindenkinek akit ismerek.
Péter Keszthelyi
Péter Keszthelyi 6 napja
Az útesten forgalmat irányító rendőröknek nagyon hasznos lenne a sárga mellény.
Hubertus Albert Rezső
Hubertus Albert Rezső 6 napja
Ennyi rendőr 1 bicikli tolvajra?😂
Кевин
Кевин 6 napja
1:20 ha a törvény sértő akarja ő is meg nézheti a felvételt..😂 ekkora egy kamut. Fateromat zebra miatt megállitották hogy nem engedte át a gyalogost mondták nem nézheti meg a felvételt csak akkor ha nem fogadja el a büntetést és majd a bíróságon megnézheti.
Robika 76
Robika 76 6 napja
Vamzerek országa.
Gyula PANCZEL
Gyula PANCZEL 7 napja
Aszongya "lambordzsini" - uh. A kislány meg hogy fogja az Audi kormányát... Szeretném szeretni a rendőröket, de... még nem megy. Sajnálom.
Doe Jhin
Doe Jhin 7 napja
Ez már az ÉletCél :) Nem hogy azt kergetnétek aki TÖNKRE TESZI AZ ORSZÁG LEGTÖBB EMBERÉT. istenem..
1312
1312 7 napja
7:11 Sajnos Pali is csak addig kemény míg ülsz a hátsó ülésen kamerával 😆
kodin666
kodin666 7 napja
Szánalom ami itt megy. Arról csinálj videót hogy pl. valamelyik politikushoz mennek a rendőrök.... úgy érzem ilyent látni nem nagyon fogunk :D. (persze vannak azok között is becsületesek akik a kis embernek jót akarnak csak szerintem nem túl sok)
Robika 76
Robika 76 6 napja
Na végre egy normális ember.
Péter Wágner
Péter Wágner 7 napja
Kilakoltatàsi, aszisztens???
Pamer Balint
Pamer Balint 7 napja
a B merci tuskón beszarok. buszsáv végig, eltiltás ... aztán jön a "nem ismeri", és még extraként az itt dolgozom nem lehetne... mennyé már a fas...ba :D teljesen realitásvesztett világ ez a feketemercis/fehérbmws világ. - jaj de lehangoló lett a vége, tuti azt a kis köpcöst kellett hazaparádézni.. - legbosszantóbb? városon belül az állandó gyorshajtás. senki nem nézi kb az órát meg a táblát, mindenki annyival megy amennyivel éppen tud. eredmény: balesetek és az állandó de szükségtelen mérétkű zaj. ha 30-as tábla akkor 50, ha 50-es akkor 60-70, ha 70-es akkor 80 minimum. m1m7 bevezető 100-as tábla... nemszámít, tolják, elágazásnál már ott a baleset általában. szóval az állandó gyorshajtás
Pèter Mixtai
Pèter Mixtai 7 napja
4:54 ha jól tudom már ott el rontotta a sofőr hogy a rendőr felszólítása nélkül hagyta el a kocsit, rosszul tudom?
Olivér Tomka
Olivér Tomka 7 napja
Engem érdekelne hogy ha 8 óra után a kijárási korlátozás kezdetétől a rendőrökkel lennél és felvennéd mik történnek ezen időszak alatt
Dergi
Dergi 7 napja
a legelején az első jelentenél a házunk elött állítottátok meg a pasast
Feather of Fallen
Feather of Fallen 7 napja
Észre sem vettem, de már egy órája titeket nézlek. 😅 Rémület, hogy mennyi a szabálysértő..
DenesMucsi
DenesMucsi 7 napja
Van egy fedélzeti videóm, ahogy rendőrautó hajt fel a gyorsforgalmira megkülönböztető jelzés nélkül pont ott, ahol ebben a viedóban a Mercis jött ki. Ez is bekerülhetne egy összeállításba nem?
Istvan Horvath
Istvan Horvath 7 napja
Vamzer Szecso akcióban.. xD
László Szabó
László Szabó 7 napja
8:40nél miért vágtatok be szirénát?
ie p
ie p 7 napja
11:48 beszarsz, vörös szőnyeg a disznók elé! Kurvára örülök, hogy az elit bűnözőink escortját milyen precizitással végzik.
ie p
ie p 7 napja
2:42 >points out misdemeanor >commits same misdemeanor 4s later zsép vót
Patkany Missh
Patkany Missh 4 napja
jol van misdemeanor
Petho Janos
Petho Janos 7 napja
szánalmas, hogy tényleg 10mp különbséggel ugyanazt követték el, még ha megkülönböztető hangjelzéssel is :DDD és ezek "vigyáznak " ránk
Örs Viszolajszky
Örs Viszolajszky 7 napja
Ez volt az amikor egésznap valahol le voltak zárva az utak . Emlékszem egyik délután 4szer is belefutottam lezárásba egyes pontokon és ugyan abba a konvoyba :D .
Robi Polyák
Robi Polyák 7 napja
Amúgy engem majd nem elütött egy kocsi ott vèrmezőnel ahol a villamosok haladnak senki nem figyeli a lámpát amikor biciklivel megyek nyomom a gombot zöld lett a lámpa és át megy előttem a taxis Szóval olyan dél után ott is kéne nézelődni amúgy ha látszik egy biciklist az én vagyok fekete sh bukosiakban sárga kesztyűvel
Slan gaming
Slan gaming 7 napja
Mi van a régi bandával
Olivér
Olivér 7 napja
Szadir Zsaparov volt az akit védtetek? :D
Maisonfeuspectateur
Maisonfeuspectateur 3 órája
Ez még Szooronbaj Dzsejenbekov volt. Szept. 29.
mimiko85
mimiko85 8 napja
4:18 - Milyen érdekes, hogy egy hurkás tarkójú, kopasz, kissé barna bőrű sofőr, egy cca 15 éves merciben... de nincsenek sztereotípiák! 6:42 - Az arc konkrétan megpróbálkozik egy megvesztegetéssel és utána a rendőr paraszt, hogy "nem vette a lapot"!? Bezzeg, ha még ezért is feljelenti???
zx ay
zx ay 8 napja
csöves micrás lányt kéne a zebrán elütni akkor utánna észrevenné a gyalogosokat.
Oliver Ochoa
Oliver Ochoa 8 napja
Nagyon szuper felvétel, a vágóképek ahogy a szeméttelepen oltanak zseniális!!!!!! Profi munka tőled is és tőlük is! Respect
Gabor Riba
Gabor Riba 8 napja
Kezbentartott mobil: 125€ 😉
Priest Thomas
Priest Thomas 8 napja
Nem szeretnek egyaltalan "pofatlan es k*cs*g" lenni, mert legkisebb szandekomban sem all, de ugy erzem, hogy vannak joval sulyosabb problemak is (nem a kozutakon), amik szinten a rendorseg hataskore ala tartozik, megsem tesznek ellene semmit, es kozben emberi eletek es sorsok hullanak el sorra, megsem tortenik semmi erdemben valo... pusztan azert mert alapvetoen nem erdekuk, hogy tortenjen barmi is...:((
Garázs Géza
Garázs Géza 8 napja
beáltáll mocsoknak ? gratulálok , a legalljára süllyedtél
Zoltán Zabán
Zoltán Zabán 8 napja
ha beviszik engedély nélküli vezetés miatt AKKOR MOST MIÉRT NEM VITTÉK BE??????? HÁT BAXÁK MEG
Emese Surányi
Emese Surányi 8 napja
én önkéntes vagyok :)
Zoltán Zabán
Zoltán Zabán 8 napja
na ez az amit mondok! Egy mercisnek nem fáj 50 ezer leszarja és igy megy továbbiakban is.
Péter Horváth
Péter Horváth 8 napja
'parlamentbe' is tetszenek menni *?* ..sok ott is a bűnöző ..bár, ..ma már minden _Fordítva_ van ..ezt most úgy hívják hogy ('Normális') Szerintem ez *Nem igaz,* ..de, arra nem szokás (ma) 10 millákat "kipostázni"
Speedee Zali
Speedee Zali 8 napja
Ki szereti Aviciit?
Péter Boros
Péter Boros 8 napja
Hegesztő szakmát is ki próbálhatnád és egy kis videót is csinálhatnál
András Buza
András Buza 8 napja
De szépen hangzik így. Hozzám is törtek be. Riasztó van szerencsére. Otthon voltam, ablakon jött be ajtón ment is ki. Telefon, rendőr jött, megjön rágyújt pár hülye kérdés amíg szívja. Cigi eltapos a viszont látásra.
Andras Franka
Andras Franka 8 napja
Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.
Andras Franka
Andras Franka 8 napja
Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.
Andras Franka
Andras Franka 8 napja
Iszobnyatosan jók az eddigi videók viszont engem roppantan érdekelne hogy a rendőrők mit mondanak az átalakított autokról és hogyha lenne ilyen videó is amelyben bemutatják mi az ami legális mi az ami illegális egy utcai autón.