Így készül a pipa
14:18
Így készül a tízezres
23:02
Kufstein, Austria
4:15
Megjegyzés
Tamás Márk Balogh
Tamás Márk Balogh 7 órája
Ügyes bassza meg, de olyan kibaszott nagyképű is.
Balázs Szabó Kerekes
Balázs Szabó Kerekes 14 órája
Úgy néz ki a srác mint tanner fox
Chatbuli
Chatbuli 14 órája
Mennyi műanyag szemét😀
Béla Kiss
Béla Kiss 19 órája
Ez mind szép és jó, csak hogy ez hosszú távon szerintem nem fenn tartható. Én pl egy sima 2000 forintos tokot veszek a telefonnak. Biztos vannak olyanok akik mindenféle csini tokot vesznek, de szerintem ez 10-ből 1-2 ember. Plusz ha úgy esik a telefon nem fogja megvédeni semmilyen agyon marketingelt tok. Jelenleg biztos van rá kereslet, egy bizonyos réteg biztos viszi, de rettentő hosszú jövőt nem látok ebben. Attól függetlenül, mivel a történet hátterét azért senki nem ismeri, ki tudja hány felé megy a befolyt pénz, valahol olvastam hogy 19-ben kb 296 millió volt a nettó árbevétel. Ebből még jönnek le a kifizetések, fizetések, egyéb levonások. Azért így már ki tudja tényleg annyira meg éri-e.
Keresztesi Péter
Keresztesi Péter 19 órája
Köszönjünk Csaba a videót, nagyon érdekesek a videóid és hálás vagyok a tartalomért. :)
corben987
corben987 20 órája
Acetilcellulóz-polivinilklorid a hanglemez anyaga.
mogul d
mogul d 20 órája
Azért hiányolom hogy a "főni" nem állt kamera elé.
Hardon David
Hardon David 21 órája
Anno dolgoztam itt mint sofor, en szallitottam ki ezeket a termekeket a boltokba(cba, tesco stb.). Kar hogy a felveteleken nem latszik az a tomerdek eger es mocsok ami ott van. A ladak amikbe vittem vastagon allt a kosz es a penesz. Persze van ladamoso a cegnel de azt csak ellenorzeskor hasznaljak :D. Tudnek meg sok dolgot irni ebben a temaban, de inkabb a video szinvonalara koncentralnek ami ismet kimagaslo lett.
Cipi ke
Cipi ke 22 órája
Ügyes!Le a kalappal!De egy kis protokoll etikett ráférne.Egyik alkalmazottjának se hagyta,hogy végig mondja amit elkezdett,mindig belepofázott.Van még mit tanulni.
me_the_db
me_the_db 23 órája
Tavaly karacsony elott kilora megvette a szlovak internet osszes influenceret, es a szlovak cegenek azevi arbevetele 150 ezer forint volt
Apa Fej
Apa Fej Napja
Nagyon ügyesek vagytok!!! 👍
István Viktor Vezse
István Viktor Vezse Napja
Vagány drónfelvételek :)
Péter Kerekes
Péter Kerekes Napja
Örülök hogy nem golfpályák és egyebek alá kerül a hulladék hanem nagyobb része belekerül a körforgásba ami örök. Köszönjük!
Viktor Kiss
Viktor Kiss Napja
Köszi a videót...amúgy minden alkalommal belekóstolsz a kész termékbe... vártam hátha most is találsz valamit! :D
Barnabás Balogh
Barnabás Balogh Napja
Én már rendeltem tőlük! Lepereg a nyomtatott felület mint egy nagyon régi festék a rozsdás vasról! Drága! Gagyi! Őszintén
dachspiel
dachspiel Napja
Nagyon ügyes, le a kalappal elötte! 19 evesen egy ilyen ceget felepiteni, nem semmi! Mindig is irigyeltem az ilyen vallalkozo szellemü embereket! Üdv!
Csukovits Gyuri
Csukovits Gyuri Napja
*Senki, de tényleg senki:.. Markoló: SZEX?
Szaby
Szaby Napja
Csak a mákos bejgli létezik a többi az csak kamu
Boldog Kék Panda
Boldog Kék Panda Napja
#TeamMákos
nicho14paypal
nicho14paypal Napja
teamdiós
Frenzy
Frenzy Napja
mákos
Tamás Szabados
Tamás Szabados Napja
Meglepődtem, hogy a megrendelések 70% Iphone. Aztán meg néztem az oldat.... Huawei Samsung együtt nincs annyi típusba mint az Iphone... Így nem is csoda. Lényegében csak ahhoz gyártanak tokot. Hát akkor vegyenek az ajfonosok ilyen tokot 🤷‍♂️🤣 🤣 🤣
Hun Wild
Hun Wild Napja
Novemberbe rovidujjuba?kemeny vagy csoki.
TAD 1
TAD 1 Napja
Nagyon színvonalas a videó! De olyan videó is kéne, hogy összetörik-e a porszívó, ha kiejted a helikopterből, vagy ki lehet-e festeni egy lakást, ha az erdőben a madár csipog-e! További jó videózást!
TAD 1
TAD 1 Napja
Miért nem nyalogattad meg a srác mobil tokját? :-D
Gyüre Gábor
Gyüre Gábor Napja
SPAR így is a legdrágább élelmiszer lánc magyarban, eddig is volt higéniai követelmény. De ahogy nézem a műsort, senki nem hordta a maszkot megfelelően. Ezek után milyen előállításai vannak a többi SPAR terméknek?
doxt111
doxt111 2 napja
Nézzük a jó oldalát a srác teremtett munkahelyeket.
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 2 napja
Ilyen jo sajt,,Nincs a világon sehol !!👍👍👍 Itt Nèmetben van 100 fèle sajt,ès mèg ami Hollandiábol jön ide,,,de ennèl jobb Sajt Nincs a Világon!!!👍👍👍👍👍👍👍👍👍👏👏👏💕💕💕
Zoltan GRG
Zoltan GRG 2 napja
Örülnek ha a tengeren túlra is lehetne rendelni pl USA Canada
Zoltán Varga
Zoltán Varga 2 napja
Na ezeknek a melósoknak kellene iszonyat nagy fizetésemelést adni!
Pálinkás Zoltán
Pálinkás Zoltán 2 napja
umbroll mindig is jó minőséget gyártott. cseréltem 10 év alatt pár napellenző kart szél kár miatt. nem a szembőljövő szélterhelés a kritikus pontja. felülről v alulról kap 1 fuvallatot. de. tény h nagyon sokat kibírnak és sok ember meg nem. érti miért 5x drágább mint az obipraktikerstb verzió. ott az ember szénné ég alatta és a szerkezet is rettentő gyenge.
Boros Tamás
Boros Tamás 2 napja
Vidor utca 7
zili bidnar
zili bidnar 2 napja
f
Ádám Kiss
Ádám Kiss 2 napja
Persze, tök ügyes a srác, megvalósította az álmát, kihasználta a piaci rést stb. Véleményem szerint fontos, hogy egy vállalkozás valamilyen értéket is teremtsen, de ez a vállalkozás lóf*sz értéket nem teremt, sőt...
Dávid Dóra
Dávid Dóra 2 napja
Wow. Gratulálok a minőséghez, nagyon jól sikerült. Köszönjük a tartalmat!!
Stefan Stefansan
Stefan Stefansan 2 napja
Mi a neve ennek a marék műanyag hulladék terméknek?
E erisen
E erisen 2 napja
Ilyen helyeken dolgoztatnám a rabokat a börtönökben. Ne csak lepzseljenek egész nap,meg ne gyúrják Hulkká magukat,hanem hajtsanak valami hasznot. Koszos,zajos nehéz meló. Megemelem a kalapom az ott dolgozók előtt. És örülök hogy ilyen sok %-át újra tudják hasznosítani ennek is,nemcsak a szelektívnek. Én rosszabb arányra számítottam. Vajon az egész országban így megy,vagy ez csak a kőgazdag pesti feldolgozókban?
Norbert Vincze
Norbert Vincze 2 napja
USA az nehezen lesz a 2 éves cél, mert az már a Casetify hazája, amelyet ők is koppintottak induláskor.
Csöme József
Csöme József 2 napja
Kis pénz, kis foci, NAGY PÉNZ, NAGY FOCI!!!I, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG EZÉRT CSINÁLJÁK EZT A CÉGEK!!!!!!!!!! (MERT MEG ÉRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
BKriszti
BKriszti 2 napja
Nagyon vártam ebben a témában egy videót, köszönöm!!!
András Pallagi
András Pallagi 2 napja
Amit a természet évmilliók alatt felépített, mi pár tíz éven belül lepusztítjuk....fenntartható ugye....gratulálok.
Ferenc Nemeth
Ferenc Nemeth 2 napja
A sok qrvaokos élelmiszeripair mérnököt kérdezném akik itt kommentelgetnek hogy manapság mégis mi az ami egésséges? Csak Magyarországon évente egy kisvárosnyi ember hal meg a levegőszennyezettségből fakadó betegségekben. Ha most a levegő sem egészséges amit beszívunk akkor miről beszélünk.... Egészséges életmód manapság szinte nem létezik... Akármit eszel,iszol abban van valami vegyszer,kemikália. Együnk gyümölcsöt mert egészséges. Hányszor is van az lepermetezve? Mit gondolnak a kedves itt kommentelő mérnökök az egy megmosom a csap alatt dologgal eltávozik? Ez a videó ez nem az egészséges életmódról szól,mert olyan nincs, hanem bemutat egy folyamatot.
CarlDanceHard
CarlDanceHard 2 napja
Hát a srácnak biztos van tehetsége, na meg hát volt egy kis rásegités hogy ezt elérte. A Videót végig néztem, jól gondoltam a dolgok nagy része kinában van legyártva. Azon bejön magyarba fillérekért, azokat faszául fel matricázák és kész is a tömegcikk. Influenszerek, akik a saját anyjukat eladnák mert bármit reklámoznak ha van benne bagó! :D Minden esetre elsimerem van tehetsége a srácnak, de azért ez még egyrészt az olcsó kinai termék elismerése is lehetne részben. Mert még mindig ott tartunk kina gyárt mindent, és max valaki módosit rajta és eladja nagyobb haszonnal.
Joe Boka
Joe Boka 2 napja
A sitt tehát hivatalosan az építési törmelék neve? Mi a pontos helyesírás?
Bálint Szalay
Bálint Szalay 2 napja
És mi történik azokkal az értékes dolgokkal amit megtalálnak?
Balázs Aradi
Balázs Aradi 2 napja
a gyakorlatilag szót betiltanám
Balázs Aradi
Balázs Aradi 2 napja
@Giza North 😂
Giza North
Giza North 2 napja
Elméletileg én is :D
Kristóf Petrusz
Kristóf Petrusz 2 napja
Na ,tudsz te értelmes dolgokról is videót késziteni
Balázs Aradi
Balázs Aradi 2 napja
az a cipő 😂😂😂
Aurora Borealis
Aurora Borealis 2 napja
Ennyi wc papírt használ el egy ember EGY ÉV ALATT??? Ez valami vicc? Nálunk (2 fő) 2 hét alatt elfogy ennyi!
sOnt
sOnt 2 napja
2:55 Szex?
Viktor Kun
Viktor Kun 2 napja
Szóval nagyban ezt is szabad. A maszek konténeres meg 300000 ftos nav bírságot kapott, mert kiszedte a vasat a saját konténeréből!!! Menjetek a qrva anyátokba!!!
Zozo07
Zozo07 2 napja
Ugyan azt csinalja mint a nagyok, szemettermelesbol meggazdagodik. Aki nyitott szemmel jar a vilagban, az latja mi kell a nepnek. O a taknyosokat fogta meg. Ez a kis ugribugri beulhetne egy illemtan orara.
László Cseke
László Cseke 3 napja
Én nem így csinálom otthon.....💵💵💵💵
Vass Bálint
Vass Bálint 3 napja
Ez a fhú most meg nem mondom az utca nevét, de a Volvo hungária cinkotai úti sarkánál is meg a bökényföldi lokátor sarkánál is lelehet kanyarodni a céghez..... Szóval a 17. Kerben van ez a cég amiről fővonalban szó van :)
:D Joker
:D Joker 3 napja
Látom a kóstolás megint elmaradt. 🤣🤣🤣
Borbola Balázs
Borbola Balázs 3 napja
Ez a gyerek pár év múlva ferrarival megy majd az utcákon és az unalmas, buta Magyar majd azt mondja rá, hogy "anyuci, apuci pénzével könnyű"
Brad Pitt
Brad Pitt 3 napja
Viszont ha egy kicsit is fontos számotokra a környezet, ne vegyetek tokokat. A telefonok manapság már extra védelem nélkül is elég sokat bírnak.
Brad Pitt
Brad Pitt 3 napja
Pro tipp. Rendeljetek Kínából. Ugyan olyan szar minőség, de legalább olcsóbb.
Xhandian
Xhandian 14 órája
@István Székely itt van a telefonomon a tokjuk, és egy az egyben ugyanaz a kalap szar amit aliról megrendelek 600ft-ért. Annyi a különbség hogy aliról hamarabb megérkezik mint tőlük amikor akció van. Ami elég ciki rájuk nézve
István Székely
István Székely Napja
Tisztában vagyok azzal hogy honnan szerzik be, de ők ebből nem is csinálnak titkot
István Székely
István Székely Napja
Te végignézted ezt a videót? Vagy csak hallottál belőle 2 mondatot?
Brad Pitt
Brad Pitt Napja
@István Székely Utána meg 10x-es áron tovább adják.
Brad Pitt
Brad Pitt Napja
@István Székely Nem bántásból, de ugye tudod, hogy ők is Kínából rendelik töredék áron.
Gyula Vígh
Gyula Vígh 3 napja
Ezek a hulladékos videók hasznosak, számomra, de szerintem sokak számára is sok kérdésre választ ad azzal kapcsolatban, hogy hová is kerül amit kidobunk. Jöhet még sok ilyen, na meg ismeretterjesztés sem ártana a népnek pl a szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatban
Kitti Boldog
Kitti Boldog 3 napja
köszi en szeretnék egy ilyen gyerek maszkot mert kicsi a fejem😡😭😭☹️☹️
Dávid Török
Dávid Török 3 napja
10:11 - nél miért beszél a gyerek angolul Csabinak, mikor mindketten tudnak magyarul? 🤔
Dávid Török
Dávid Török 2 napja
@Balázs Aradi akkor Csabi miért nem angolul válaszol vissza? 😅
Balázs Aradi
Balázs Aradi 2 napja
azért, hogy a lengyel nő is értse
Balázs Tóth
Balázs Tóth 2 napja
Azért, hogy mellette a csaj értse.
barnabás zima
barnabás zima 3 napja
esetleg csinálhatnál egy olyan videót is ahol azt mutatod be hogy hova kerül és hogy dolgozzák fel az FKF teli zöldhulladékos zsákjait amit kiteszünk a ház elé. engem nagyon érdekelne
K David
K David 3 napja
Vagy ami Budapesten a műanyag és a papír szemeteskukákból a hulladék, pl baj-e hogy nem nyomják össze a műanyagokat?...stb 🤔
AMG David
AMG David 3 napja
A jo kis szerviz trans
Jozsef Juhasz
Jozsef Juhasz 3 napja
Gratulálok :)
Casemod FID
Casemod FID 3 napja
Ez egy nagyon szemét videó volt!
Giza North
Giza North 2 napja
Újabb hulladék a csatornán :D de Csabánál jobb a szemetet nézni, mint Dancsónál. Na az valódi szemét!
Morales Erik
Morales Erik 3 napja
Nagyon élveztem az egészet, de sajnálom, hogy robbantás nem volt benne. Pedig ha jól értettem egy robbantással max. egy, vagy inkább fél havi cementhez elegendő mészkövet robbantanak le a bányában. Igazán beletehetted volna. Nem is értem miért hagytál ki ilyen látványos elemet. Főleg, hogy ez is ott történik a gyár közelében lévő bányában.
Jozef Kelemen
Jozef Kelemen 3 napja
A videó jó, egy észrevételem lenne - beszédhez a maszkot levenni a jobb érthetőség miatt nagyjából olyan, mint ha az óvszert napközben hordaná valaki, csak épp aktus előtt venné le a nagyobb élmény miatt. Itt Szlovákiában kül- és beltéren is kötelező a viselése (igen, a TV-ben is hordják beszéd közben is) és mindenki ért mindenkit :)
Zsolt Hubai
Zsolt Hubai 3 napja
szép és jó de 3 mobil márkájuk van összesen? én 19 szeptember óta nemtalálok még ázsiai régióban sem tokot a telefonra, idővel bővíthetnék a márkákat.
levi
levi 2 napja
Érdekes egyébként, mert én a Xiaomi tokomat tőlük vettem, de most nincs, csak Apple, Huawei meg Samsung. Érhetetlen.
Tomeey1992
Tomeey1992 3 napja
Egy kalap fos a mobilfox 2 hetente cserélik a tokot mert elkopik a zsebben hordástól ... Kínai fos ez is csak a saját "márkanevét" ráaggatta a kis pubi. Nem nem az irigység beszél belőlem, keressen jó sok lóvét, mint felhasználó vagyok iszonyatosan elkeseredve, hogy ami pénzt elkértek ezért nemhogy a felét nem éri a negyedét sem!
Farkas Sanyi
Farkas Sanyi 3 napja
Ennyi irigy embert te😂😂 19evesen megvalositotta az almait, faj nektek hogy tobbet keres mar most mint ti? Sokat dolgozott hogy ilyen sikeres gyarto legyen
Ubul861
Ubul861 3 napja
Ez az újrahasznosítás nagyon jó és fontos dolog. De láttuk, hogy mennyi gép, mennyi energiával dolgozik ezen. Tehát tudatosítani kell, hogy az újrahasznosítás önmagában nem váltja meg a világot.
Ubul861
Ubul861 2 napja
@Vass Bálint Én is azzal kezdtem, hogy az újrahasznosítás jó. De sokan azt hiszik, hogy ezzel minden meg van oldva. De ez nem igaz. Ezt kéne tudatosítani.
Vass Bálint
Vass Bálint 3 napja
De ha már kevesebb úu nyersanyagot kell gyártani, azzal is előrébb vagyunk...
Ubul861
Ubul861 3 napja
A lomtalanításkor begyűjtött anyagot is jó lenne ilyen helyre hozni, de érzésem szerint az az égetőbe megy.
Tihamér Görbe
Tihamér Görbe 3 napja
Láttam tegnap a tévében elképesztő nagyon jó lett
Miki Mini
Miki Mini 3 napja
Discoveryn láttam már, de köszi Csabi itt is!
Mh34N
Mh34N 3 napja
Hát gratuláció helyett inkább szomorú ez az videó a hozzáállás végett. Safety nulla, a hulladék nem fenntartható (a life cycle duma ellenére sem), az pedig minősíthetetlen hogy egymás szavába vágva, forgatás közben ebédelve készül az interjú. Nem Csabát hanem a srácot minősíti. Persze mindezt Kínából, mintha itthon nem lenne erre száz cég, aki műanyagiparban képes szerszámot is gyártani. Pár év múlva sehol sem lesznek így.
Norbert Sós
Norbert Sós 3 napja
Én láttam olyan törő gépet ami magának válogatta ki a sittől a vasat egy mágneses futószalag segítségével.
Giza North
Giza North 3 napja
A képen Laura Palmer látható! Rejtélyessss :D
Vági István
Vági István 3 napja
Minden elismerésem!
Robert Simon
Robert Simon 3 napja
dejooo🙋🏽‍♂️ a mágneses rész a kedvenc rész nekem is😅 köszönjük! ui: olyan jól működne ez a világ, ha nem lennének rossz emberek:(
Benczik Gábor
Benczik Gábor 3 napja
Inkább ha nem lennének emberek!
András Rozs
András Rozs 3 napja
Ezt se tegnap vetted fel :D