Megjegyzés
József Cserei
József Cserei 4 órája
Köszönöm vezetőm
Péter Matúz
Péter Matúz 6 órája
Én tudnék mondani egy két "ikonikus " tartalmat...de sértené a közösségi irányelveket. :)
Boglárka Kabai
Boglárka Kabai 6 órája
Várom a folytatast!
FABU ENDI
FABU ENDI 6 órája
Nagyon motiváló lett köszönjük !!! 18 éves srác vagyok szintén aggodalommal,félelemmel tele .
Boglárka Kabai
Boglárka Kabai 6 órája
Szuper volt a video, koszonom!
Boglárka Kabai
Boglárka Kabai 6 órája
Nagyon igaz!!!
bmw520ds
bmw520ds 7 órája
Ez nem lett jó riport! Unalmas és túl komor. Mi az hogy tetszik-e saját magának valaki? A héten az egyik népszerű reggeli rádiós műsorban is ez volt a téma, hogy a szebb emberek nem kénytelenek kompenzálni a viselkedésükkel a szépséghibáikat. A kérdés, a nagyon szép embernek nem jelent gondot ha egy nap nem kap beszólást szexuális tartalom formájában? Magamban végiggondoltam, ronda vagyok de minden nap elküld valaki hogy szabd meg az anyád! Vicceltem! Remek beszélgetés volt, végig röhögtem és láttam fellépésen is, iszonyú laza és intelligens ipse KAP! Remélem minél előbb láthatjuk őket!
Tokovics Sound Creator Tibor
Tokovics Sound Creator Tibor 8 órája
S,akkor mi van?
Edit Csiszer
Edit Csiszer 8 órája
Így legyen....👍👍👍
Edit Csiszer
Edit Csiszer 8 órája
Köszönöm szépen
József Balogh
József Balogh 8 órája
Fedezz fel magadban a Benned rejlő Istenséget Mert Isten Mindenütt jelen Van!
Motivation
Motivation 8 órája
Never give up !! Motivation team
Baracska Tibor
Baracska Tibor 8 órája
Köszönöm.
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss 9 órája
Sok ember aki elég intelligens, az már sokszor a materiális célokban látja az ideiglenességet, emiatt fel is adja a megközelítést. Ezeknek az embereknek való a spirituális élet. Akkor törhetetlen lesz az elhatározásuk. Más szemszögből ha nézzük a Gunák, azaz természeti minőségeket, akkor a mai emberek nagy része a Tama-gunában, avagy tudatlanság kötőerejében létezik. Ennek jellemzője a lustaság és a motiválatlanság. Ha valaki megismeri a gunák természetét akkor ez kezelhetőé
Torian Margit
Torian Margit 9 órája
Hálás szeretettel köszönöm.🙋‍♂️🎍
Klaudia Lendvai
Klaudia Lendvai 9 órája
Köszönöm!!!!!!!
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss 9 órája
A célok valós értékének beazonosítása, az ami miatt valaki elhatározott lesz valóban. Ezt spirituális emberek körében tapasztalom. Ha van egy valódi spirituális tudás, akkor az ember tudja, hogy milyen potenciál rejlik mindenkiben mint Isteni szikra. Amikor meg tudod az eredeti Önvalód természetét, van "remény", Sőt ha igazából megérted, akkor már a megvalósítás kezdetén tudod, hogy a folyamat követésével, csak idő kérdése a cél elérése. JÓ kérdésfelvetés.
Antalné Patáj
Antalné Patáj 10 órája
Köszönöm szépen
Jetta Taylor
Jetta Taylor 10 órája
Nekem a mottóm hogy " menj be, kérdezd meg " és ha nem kérdezel a válasz mindig "nem" ha nem kezded el az álmod, esélyt se adsz magadnak, hogy megtörténjen. Ez értendő bármilyen apróságra. Aki nem kér nem kap. Kérni kell segítséget ha szükséges. Kérni mindent, és az emberek adnak ha kérsz.
Stefan Csüri
Stefan Csüri 10 órája
Köszönjük ismét ezt a nagyszerű videót!👍😉Lassan meglesz a 100k fekiratkozó! 💪Lesz különkiadás ennek örömére??? 😀
Szabó Péter
Szabó Péter 9 órája
Remek felvetés! 🤓🙏❤️
arletta diosi
arletta diosi 11 órája
Nagyon sokat tanulhattam tőletek!Szuper ez az energia!💪
Benjamin Berger
Benjamin Berger 13 órája
Nagyon jól sikerült, köszönöm!!! :)
barbara bari
barbara bari 13 órája
Élveztem a videót! Köszönöm!
tottilotti11
tottilotti11 14 órája
Ikrek
Krisztina Kecskés
Krisztina Kecskés 14 órája
"Sebezhetőség" - Az önként vállalt gyengeséggel szemben az erő tehetetlen! Ráadásul, ha mindez őszinte, törvényszerűen népszerű lesz. Egyébként a beszélgetés jó volt, nekem inkább visszaigazolásra, újat nem igazán kaptam, de ez nem rossz, nem volt elvárás!
Benjamin Berger
Benjamin Berger 15 órája
Nagyon jó, köszönöm hogy csináltatok egy ilyet! :) várom a folytatást
Marianna Péter
Marianna Péter 17 órája
Nagyon szépen köszönöm 🙏
Al Kar
Al Kar 20 órája
"Legnagyobb cél pedig, itt ,e földi létben , Ember lenni mindég , minden körülményben ." Arany János Talán lehetne Reá utalni....
Miklós Szabó
Miklós Szabó 21 órája
Csillagok szerencsés együttállása.
neki nincsen
neki nincsen 21 órája
oks mit látsz? amit az elméd - tudatod - érzékel. szavak mágiája.
Piroska István
Piroska István Napja
Miért csináltam ma rekord hand stand pushop-ot amikor (direkt félrementem) és senki se látta. Give a shit.. Magam miatt csináltam... Hogy a szétdolgozott és edzett hetem után megérdemelten, jóérzéssel igyam a sörömet.
M M
M M Napja
Köszi a videót. Egyszer jó lenne ha meghívnád Tasnádi Péter-t. :)
Gábor Bali Vlog
Gábor Bali Vlog Napja
Köszi a videot 😁
Gabriella Várnagy
Gabriella Várnagy Napja
A J, B. idézet nagyon tetszett.🙏 már ezért érdemes volt meghallgatni Imádok " csemegézni," az előadásaiból!!!🙏
magdalena szöcs
magdalena szöcs Napja
WOW!!! Hogy ez mennyire jo - ezeket a gondolatokat az iskolakban oktatni kellene! Raferne sok fiatalra a biztatas. Lassan mar 25 eve haladok spiritualis eletem meg-(fel)ismereseben es szavaid igazoljak, amit en is ateltem. Ilyenkor lehet latni: mindenkinek nehez hatizsak jutott. Köszönöm h utat mutatsz. Peter! Nem reg "talaltam" a csatornadra, amit szivesen hallgatok. Ma eppen lattam a neved a "Flow Summit 2021" elöadoi Programmban. Haaat! Nagyon büszke magyar lany vagyok, h 2 magyar elöado (Szantai Zsolt) is van vilagnagysagok között.
Zoltán Csonka
Zoltán Csonka Napja
Letoltottem az appot : )))
Ilona Szabóné Dankó
Ilona Szabóné Dankó Napja
Hálás szeretettel köszönöm a tanításod sokat segített. 🥰❤🙏
Károly Magyar
Károly Magyar Napja
.....'aranyat érnek' ezek a beszélgetés sorozatok. Sok sikert kivánok Péter! Üdvözlet Nagykárolyból!
Szabó Zoltán SM
Szabó Zoltán SM Napja
Hallgattalak volna még Titeket! Nagyon jó beszélgetés volt és rengeteg olyan kérdésre kaptam választ, amire már régóta kerestem a megoldást! Köszönöm,
Gábor Túri
Gábor Túri Napja
Én az online rendeléshez szólnék hozzá. Én konkrétan rossz tapasztalatból nem fizetek előre, inkább utánvéttel. Jártam már úgy, hogy nem kis összeget elutaltam előre termékért és nem kaptam meg, az adott összeget pedig nem tudtam vissza szerezni. Nagyon csekély annak az esélye, hogy előre fizessek valamiért. De mega a beszélgetés érdekes és tartalmas. Megérte nézni, végig hallgatni.
Mark Kovacs
Mark Kovacs Napja
Írni kell neki, hogy megy a feljelentés, ha nem kapsz érte semmit. Ha utalsz és nem kapsz érte semmit, azt jogalap nélküli gazdagodásnak hívják. Egy jól összerakott szöveg Times New Romanben csodákra képes. :)
Tamás Domonkos
Tamás Domonkos Napja
Abban igaza van,hogy ma már sokkal több mindenről szabad beszélni,mint a Kádár rendszerben,de a vírus tagadókat ma sem nézi a hatalom jó szemmel, lásd Gődény esete. Házkutatás, facebookról letiltás. Úgyhogy csak óvatosan az ilyen kijelentésekkel,hogy nincs járvány....Azt én is sajnálom,hogy a régi rendszerben a tanárok nem taníthattak,mondhatták el a valóságot ,ennek iszom a levét én is, mint oly sokan. Fogalmam sem volt az igazságról, a valós történelemről pl. 1956-tal kapcsolatban sem....Ma ugyanez van,csak más dolgokról nem szabad beszélniük a tanároknak. Pl. LMBTQ, könyv betiltása : Meseország mindenkié. stb...
imprezawrxsti subaru
imprezawrxsti subaru Napja
Mennyire igaz!
Teodóra Kálmán
Teodóra Kálmán Napja
Egy élmény volt hallgatni :) Végre egy olyan interjú ahol két értelmes ember beszélget és nem a buta celebek hihetetlen hülyeségeit hallgatjuk. Köszönöm.
genyo rc
genyo rc Napja
💕
Szilvia Kneifel
Szilvia Kneifel Napja
Imádom a Videoid? ❤🙏☕🌞😇👱‍♂️👱‍♀️🥰👨‍⚕️👩‍⚕️🙏
Szilvia Kneifel
Szilvia Kneifel Napja
Köszönöm szépen !🙏❤ hogy nézzétek,,halgathatlak.stb...
Franciska Farkas és Jakab
Franciska Farkas és Jakab 2 napja
Figyelemre méltó ember,.. Nagyon tisztelem az ilyet másként gondolkodó embert....🤔 ... Vajon miért akarna egy földi ember,, más bolygón élni??? Több milliárd forintot költenek évente a rakétára""!!??? A föld nem értékes vagy nem érdemes az életre??? 😔 ... Olyan okos ember, nincs aki ilyen okos és a földet is méltónak tartaná arra hogy ne csak kizsákmányolják és mérgező anyagokkal vagy éppen mérgező vegyianyagokkal táplálják és a rajta lévő embert és állatot vagy növények és persze a levegőt is fontosnak tartaná ,.....🥰 Talán ezek a tudást olyan jól használni és bármit képes teremteni alkotni""👑 .. Azért nem is tudom,... A földön nem kell oxigén palack""!!! És itt a földön van víz,(egyenlőre) kellemes hőmérséklet és gyönyörű szép növények és állatok is élnek itt ,.... Az ember is egy eléggé jól sikerült lény 😀 Ehhez képest, az ilyen zseniális harcos szellemiségű férfiú, hogyan is mondjam......🤔 A csúcs tehnika és okosabb eszközök használatával nem pont hasznos az emberek többségének nincs rá szüksége,!!! Számítógép játék? Okos telefon? Smart Tv? Mesterséges intelligencia? Sajnos az a szerény véleményem hogy, minden ilyen okos eszköz az emberi léleknek és a földnek, a teljesen a sötétségbe taszítja , elég egy mobil telefon, vagy egy smart Tv -t csak szemügyre venni, Az a büdös helyzet hogy a""masina""" több (emberi) érzelmet mutat mint maga az emberi lény 😔😶 Senki sem veszi észre hogy milyen gyorsan változó világ ami körül vesz minket?. .. Hát képes vagy rá hogy például az ember első jelenléte a földön milyen csodálatos lehetett??? Vagy a későbbiekben is fontosnak tartotta a szüleit nagy mamit, és a testvéreit és a nagy nénit vagy bácsit is tisztelettel és nagyobb bölcsességel tudással bíró tiszteletteljes és a rá bízott dologra mindig nagyon kiváló és odaadbban tudja el végezni a reá bízott dologra 🥰😍♥️ Becsüljük meg a nagyikat a szülőket és a testvéreket plusz maga az élet minden teremtményére szeretettel és tisztelettudóan vele együtt élni és talán még jobban szeretni és ragaszkodn I a család minden tagjának 🥰😍♥️😘😘😘
Bulcsú Édes
Bulcsú Édes 2 napja
Szerinted mi a különbség a kirakat élet és a hit között ?
Péter Szebenyi
Péter Szebenyi 2 napja
Gábor, ne hagyd abba, csak beszélj!
Gyöngyi Jakab
Gyöngyi Jakab 2 napja
Okos, szuper stílus, abbahagyhatatlan, higgadt és mégis izgi! Köszönöm nagyon!
Marika Burdi
Marika Burdi 2 napja
Köszönöm 🙏hálásan ❤️🙏
Eva VargaZsunyi
Eva VargaZsunyi 2 napja
"Ami szívből szól, az szívhez szól." Ez nagyon tetszik! Köszönöm a feltöltést! 🙏💕
Mihály Árvai
Mihály Árvai 2 napja
Hát ez elég középszerű volt.
taristvanzsolt
taristvanzsolt 2 napja
Köszönjük szépen
Stefan Csüri
Stefan Csüri 2 napja
Nagyon jó beszélgetés! 👍😉
Marika Burdi
Marika Burdi 2 napja
Nagyon jó beszélgetés volt, öröm volt hallgatni számomra. Most is tanultam, töletek és mosolyogtam is közbe🥰 hálásan 🙏Köszönöm!
Lőrinc Kovács
Lőrinc Kovács 2 napja
hallgattam köszönöm!
Hetty
Hetty 2 napja
Bármeddig tudnám hallgatni KAP-ot. Köszönjük a videót!
Botond Kun
Botond Kun 2 napja
Köszönöm szépen 🙏🙏😄
András Laczó
András Laczó 2 napja
Köszönjük szépen zseniális beszélgetés minden szava nagy igazság.
Ildikó Berényi
Ildikó Berényi 2 napja
Nagyon érdekes téma hasznos volt!! Imádtam! Jó lenne ha a fiatalok motivációjával kapcsolatos beszélgetésnek lenne folytatása.
ENIKŐ WINICKY
ENIKŐ WINICKY 2 napja
Csodálatos volt köszönöm.
Olivia Meckl
Olivia Meckl 2 napja
Jó szakember, elismerem. De hogy jó ember lenne? Hát, nekem eddig az ellenkezőjét bizonyította. Nehéz az utóbbitól elvonatkoztatni, bár próbálom ebben a sikereitől elszállt, magát mindenki fölé képzelő emberben is meglátni a jót. De egyelőre még mindig csak egy jó szakembert látok, sajnos. (Nem jóságból segített Neked Péter, de ezt nyilván Te is tudod.)
Mark Kovacs
Mark Kovacs 2 napja
Melyik momentum volt az, ami az ellenkezőjét bizonyította?
totyo100
totyo100 2 napja
Fejtsd ki kérlek.
Norbert Cirok
Norbert Cirok 3 napja
Remek beszélgetés! Hosszú napom volt és kb a felénél úgy éreztem, hogy "Oké, majd holnap folytatom...", de utána megint annyira felkeltettétek a érdeklődésemet, hogy maradtam végig.... :) Nem bántam meg, azt gondolom nagyon megérte!
Otto Gergely
Otto Gergely 3 napja
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Jankus B
Jankus B 3 napja
A legjobbkor jott ez a video sorozat 🙏🏻
noncsi k.
noncsi k. 3 napja
Köszönjük, szuper volt! :)
Ella Nagy
Ella Nagy 3 napja
Nagyon jó beszélgetés volt köszönöm!
Philadelphia7777
Philadelphia7777 Napja
Ezt lehetne még folytatni.
Viktor Kmecz
Viktor Kmecz 3 napja
Köszönjük szépen! 👏🏻🙏🤝
S Musa
S Musa 3 napja
Zseniális volt! Köszönjük nektek! Mindkettőtök stílusát nagyon bírom :) jó ötlet volt ez az interjú
Zsuzsi FitShape
Zsuzsi FitShape 2 napja
Köszönöm🙏, nagyon jól jött nekem most az a megállapítás, hogy ha egy ügyed van, akkor az mindig támogatottságra talál.💕 Ma készültem írni a tinis torna/egészségfejlesztő projektem miatt lehetséges támogatóknak/terjesztőknek. Még nagyobb erőt kaptam, hogy megcsináljam!🙏☀️💕
radvánszky zsolt
radvánszky zsolt 3 napja
bár csak mindenki ennyire egyenes lenne
Csaba Erdő
Csaba Erdő 3 napja
Ezt már vártam, két zseni egymás közt! :)
Jánosné Éva Munkácsi
Jánosné Éva Munkácsi 3 napja
Ez a dal, egyszerüen: CSODÁLATOS !!! - nagyon jól sikerült ....... ///////
László Hégely
László Hégely 3 napja
Nagyon jó.
MsRixi21
MsRixi21 3 napja
Az a jó az Attilában, hogy mindig, mindig önazonos! Mindig! Semmi megjátszás, semmi mellébeszélés, semmi manír. Szeretem, mert minden műsorban, intelligens, értelmes, választékos.
Plangár Tünde
Plangár Tünde 3 napja
Köszönöm szépen, szuper jó volt!❤️
Bene Julia
Bene Julia 3 napja
Erre csak annyit mondhatok hogy halasan koszonom...koszonom hogy meghallgathattam....es megelhettem az elmenyt hogy vannak ilyen Nagy Emberek a vilgaban,sot koztunk elnek...akiktol megtanulhatnank mindenki hogy mi visz elore, mi az ami igazan ertek. Nem utolso sorban koszonjuk Szabo Peter hogy elerhetove teszed ezeket a nagyszeru beszelgeteseket....ingyen,ajandekkent ...es tovabb adod a tudast nekunk akiknek nem mindig van lehetosegunk ilyen emberekkel talalkozni...
Eniko Bartok
Eniko Bartok 3 napja
Attila ne várjál 10 éves koráig, minél elöbb mond el neki,hidd el tapasztalatból beszélek.Az én édesapám a legjobb barátját ölte meg,8 évet ült ,miután szabadult azután nősült és születtünk meg ( hárman vagyunk testvérek).Hálás vagyok azért ,hogy 5 vagy 6 évesen már megtudtam.Ha kialakult volna egy kép róla és mondjuk 10 ,15 évesen tudom meg az nagyon rosszul érintett volna.Így ezzel a tudattal nőttünk fel és igy fogadtuk el.
László Monda
László Monda 3 napja
Nagyon erdekes interju! Erdemes lenne 4K-ban felvenni a tovabbi videokat.
A. K.
A. K. 3 napja
Szuper volt! 😉 Köszönöm! 🤝 Én nem tudom ki,hogy van vele, (feltételezem sokan)... de én felnézek Attilára. Bátor,alázatos ember! 🙌 Elmosolyodtam amikor arra kellett volna válaszolni,hogy mit mondana a lányának? Első körben megnézheti a Viszkis filmet 😊😊 (Persze csak poén!) 😄 Minden jót kívánok! 🍀
László Kovács
László Kovács 3 napja
Attilának ötlet kislánya "felvilágosításához": Egyszer volt hol nem volt... Meséld el (ha teheted minden este) életed történetét annak minden keserűségével, örömével, tanulságával.. Egyszer, ha majd el jön az idő azt tudod mondani, hogy emlékszel kicsim arra a mesére, arra a főhősre!? Az a valaki - apa volt! Talán működhet! Sok sikert🤝és kitartást💪