Németország szigorít
4:34
Sikeres kezelés
7:36
Fegyverszünet
8:28
Megjegyzés
G.Kovacs
G.Kovacs 5 perccel
A sok marhasag hejett jobblenne ha az emberek felkeszulnenek a lelki talalkozasra Istennel ! Nem kerdes hogy kozel van az itelet napja !!! Minden ugy tortenik mintahogy Jezus megmondta ! A vilag a feje tetejere alt ! Ne adjatok el lelketeket a gonosznak !!! Imadkozzon mindenki hogy az Isteni kegyelem jarja at az egesz vilagot es a gonosz megszegyenuljon !!!
béta alfa
béta alfa 5 perccel
Még valami: mindig azok követelik a leginkább a maszkviselést, akik egyáltalán nem viselik. Bort isznak és vizet prédikálnak. A cseh egészségügyi miniszter például ebbe bukott bele. Itthon ez ugyanúgy igaz. Ha ennyire maszkpárti a vezetés, akkor a tv-ben mindenkinek maszkban kell lennie, még akkor is, ha beszél, műsortól függetlenül. Így viszont nincs értelme a maszkviselés további szigorításának.
anna békefiné szarvas
anna békefiné szarvas 9 perccel
Mesterséges
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 10 perccel
Na, szèp! Jol áll a Világ ezzel a koronával!! Ez aztán megkoronázta a világot,ugy ,,Isten igazábol,,!!
Peter Csanadi
Peter Csanadi 10 perccel
2:07 nem számítógépek, hanem számítógép még mindig :) Bajkai nagyot fog bukni ha nem hagyja abba a hülyeségek tényként mondását.
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 10 perccel
Minden a terv szerint dübörög!
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 14 perccel
Jozsikám szeretlek nagyon nagyon tègedet!🌹🌷❤💗💓💜💕 Kicsit hihetetlen hogy nem következhet be!!
anna békefiné szarvas
anna békefiné szarvas 15 perccel
Engem inkább az érdekelne hogy mire készül Makron. Eddig mindent eltussoltak amit a bevándorlók tettek, most meg nem. Ráadásul most direkt kötött bele a muszlimokba a karikatúrákkal. Felpiszkálta őket. Ezzel célja van az biztos.
Pieer H.
Pieer H. 4 perccel
Ùgytünik , Macron oda tartja a seggèt, ezek meg szè[email protected]àk ! Gratulàlok a vasaltmajmoknak ,szèp munka volt ! 👍
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 17 perccel
Ja,ja! Kezdödik a WC Papier misèria!!Igy se megyek sehová. Hogy itt mi lesz megint ,az már most szörnyü!!!
decalco137
decalco137 21 perce
Száz évvel ezelőtt megmondtuk, hogy ott leszünk Francia ország temetésén.
Ion Ianosescu
Ion Ianosescu 21 perce
A kommunisták úgy üldözték a vallást,hogy papokat börtönöztek be,az iskolában úgy volt beállítva a tanítás, hogy a gyerekeknek egészen természetesnek tűnjön, hogy nincs Isten, a liberális ateizmus és bankár diktatúra egyszerűen egymásnak ugrasztja a vallásokat, kiirtják majd azok egymást a szabadság leple mögött. Keresztény szimbólumokat tiltunk, bevándorlók érzékenységét kímélve, homokba dugunk természetes hajlamokat, elleneseket népszerűsítve, stb stb.És nem szabad a folyamat ellen tenni. Mit számít az a pár halott? Pár tíz, száz ezer.. Elvégre nem az övéiket ölik.
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 21 perce
Meg hany artatlan embernek kell meghalni ezek a mocskos gecik miatt??
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 9 perccel
Egyre többnek, sajnos. :(
OnslaughtPlague
OnslaughtPlague 22 perccel
Kér valaki popcornt?
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 24 perccel
Itt már nincs Isten,,!!Nem csak beszèlni, ès mondani kell hogy csinálnak ezek ellen valamit,,hanem,,Tenni,,Tenni kell!!! Cselekedni, cselekedni kell ezek ellen!!😠😠
Endre Levai
Endre Levai 27 perccel
Ferenc pápa miért van kusba? Már rég megkellettvolna hirdetni a keresztes háborút, de ennek a rühes ferencnek mégcsak annyi sem jönki a száján hogy ezt nemszabad csinálni!
Vercingetorix
Vercingetorix 33 perccel
Európa keresztény lesz, vagy nem lesz ! Nyugat európa elesett !
Varga Eva
Varga Eva 35 perccel
Így mi lesz a bipsikkel, ha Karcsi tovább szórakozik mások hitével. Ki mint veti ágyát úgy alussza álmát ezt jól el bastátok.
Rettegett Iván
Rettegett Iván 35 perccel
Trianon
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 37 perccel
Nahát! Ez sem Magyarországon történt. Biztos véletlen.
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 40 perccel
Ez most vicc???!!!💪💪👊👊 Mi a Jo èg van !!! Valamit kell már tenni Ez ellen!! Ezt meg kell állitani!!! Mièrt engedik be más országok is mint Nèmetország !! Mièrt kell Ez???!! Ezt meg kell állitani amilyen gyorsan csak lehet!! Mert itt mèg Nagyon sok halott lesz!🙏🙏🙏
Andrew Molnar
Andrew Molnar 41 perce
Hajrá liberalizmus Globalizmus !
József Papp
József Papp 42 perccel
olyanok mint a vírus, előbb észrevétlenül behatol a szervezetbe, majd elszaporodik, és végül megtámadja a gazdaszervet...
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 45 perccel
O,oh! Kezdödik!😯😯😱😱
béta alfa
béta alfa 46 perccel
Hiábavalóak, meddőek a szigorítások, ettől nem fog a fertőzöttek száma csökkeni. Az olaszok legalább mernek tüntetni. Nem értem, hogy miért ennyire birkák máshol. Macron meg a terroristákat védi a tisztességes emberekkel szemben. Csak a riogatás megy. Meghalni csak azok halnak bele a vírusba, akik amúgy is halálra vannak ítélve a betegségük miatt.
maria Fodroczy
maria Fodroczy 27 perccel
Italiàban szervezet bandàk vandàl modon tüntetnek -a békés és engedélyezett manifestazionik azok nem olyanok mint Napolyban,Torinoban és Romàban làtni-ezek kimondottan rombolni akarnak.Egyébként az egészségügy nulla Olaszorszàgban ,éjjel nappal sorba kell àllni a tesztekért és amig kettö negativ nincsen a gyerek nem mehet vissza az iskolàba,heteket kell vàrni egy üres àgyra,a mentöautokban -ha van hordàgy mert sokszor az sincs-a paciens napokat is vàrhat,hogy megüresedjen egy àgy a korhàzban-ilyenkor meg a mentök nem mehetnek ujabb paciensért-sud Italiàban màr a Covid elött is 60 szàzalékos volt a munkanéküliség-most ezeket az embereket ha van esetleg munkàjuk agyon adoztatjàk és ha pééldàul a pizza kemence elött dolgozva nem szabàlyosan van rajtad a maszk 1500 Euros büntetés jàr....elszabadult a pokol...na most kérdem én ezeknek a tüntetéseknek az eredménye???ujabb nagy szàmu fertözött mert a virus nem nézi ,hogy a jogaikért tüntetöket fertözi meg vagy a handabandàzokat MINDENKIT megfertöz mert a tömegben terjed a virus....jo lenne ha ilyen tömeges tüntetések lennének és annak eredményeként megint tömeges megbetegedések?????mindezt irom Lombardia területéröl tehàt tudom mit mondokMeghalnak egyébként egészségesnek mondott fiatalok is és nagyon CINIKUS amit ir-a kronikus betegért nem kàr maga szerint????????
Zsuzsanna Walbaum, Levai
Zsuzsanna Walbaum, Levai 48 perccel
Az mèg nem jelenti azt,,hogy az is lesz!!😯😯
béta alfa
béta alfa 51 perce
Míg a lefejező, késelő iszlám terroristákat a magát demokratikusnak nevező nyugat védi, addig a szájmaszkot nem viselő embereket bünteti. Aztán csodálkoznak, hogy pl. Olaszországban miért tört ki a polgárháború.
Viktória Hüse
Viktória Hüse 30 perccel
Milyen polgárháború?? XD
jabuci
jabuci 54 perccel
Hat, sok szerencset a franciaknak az iszlamistak elleni harchoz. Kicsit elkestek ezzel.
Györrgyné Papp
Györrgyné Papp 55 perccel
...........Párizs már régen elesett🤪🤪🤪........allah-ot választották.......hát így jártak🤪🤪🤪
Macseki Macsekov
Macseki Macsekov 55 perccel
... Gratulálunk franciák! 😂👏👏👏
Spary Anonymus
Spary Anonymus 58 perccel
Ez az idióta nő egy katasztrófa
msx86able
msx86able Órája
Megmentjük az embereket a virus ellen de mégis milyen áron és mi lesz ennek a hosszu távu következménnye abba senki nem gondolt bele könnyü azt mondani hogy zárjuk be ezt meg azt de abba nem gondol bele senki hogy emberek ezrei lesznek munka nélkül akit lehet megmentetek a virustol de attol teljesen földön futó legyen attol mer nem fog tudni máshol elhelyezkedni attol biztos nem fogja megmenteni senki és akkor lezártuk a hátorokat amivel semmit nem értünk el csak annyit hogy családokat választotunk szét. És nem beszélve arrol hogy akkora pénzügyi válságot fog generálni mint ammi 1927 volt Mer minden ország pénzét felemészti a virus elleni védekezés.
Rino
Rino Órája
Még csak most kezdődik a java.
jabuci
jabuci 3 perccel
@Gabriel Derdák Azt már nyugdíjazták, elavult technológia.
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 40 perccel
Ez csak flash!
jabuci
jabuci 55 perccel
Vagy a C#.
Jocó Tóth
Jocó Tóth Órája
Ez a riporter egy katasztrófa😔
Pieer H.
Pieer H. 56 perccel
Az! Hallgatni is fàj !
usernamedefault0000
usernamedefault0000 Órája
hogy lehet mikroszoft 95 programra letölteni ezt a podkasztot a világhálóról?
Never PC
Never PC Órája
Ez káosz lenne Magyarországon is, ha bal liberális nácik mint Karácsony, Gyurcsány vagy felesége véletlenül hatalomra kerülnének.
János Szabó
János Szabó Órája
Nagy lehet ott is a baj a gazdaságban, ha ilyen úgynevezett szimbolikus ügyeket erőltetnek rá a közbeszédre. Nekünk egyelőre még csak a konyvdaralas jutott.
Red Devil Gamer
Red Devil Gamer Órája
Panikra nincs ok, aaaa dehogy :)
Simon Katona
Simon Katona Órája
"Arra kérik a hatóságok az embereket, hogy kerüljék el a területet." Egy kérdésem van csak. Mért nem a migránsokat kérik meg, hogy kerüljék el Franciaországot? Ez a francia ember tragédiája.
GÁBOR BOGDÁN
GÁBOR BOGDÁN Órája
MIÉRT HAGYJÁK ÉLETBEN AZ ILYEN MOCSKOKAT...
Latyim
Latyim Órája
Az okos polgármester szerint minden jel arra utal hogy terrortámadás volt. Szerintem ez nem az hétköznapi cselekmény. Szép ki lesznek irtva a keresztények. Miért hagyják????
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 15 perccel
_"Mert nincs mit esetleg?"_ Eddig volt? Vagy mire fel vállalnak a szülők 10-20 gyereket mégis ott? Ez lenne az elmei alapú fogyatékosság, amiről beszéltél??
Viktória Hüse
Viktória Hüse 37 perccel
@Gabriel Derdák Mert nincs mit esetleg? :D Sőt, vegyük Afrikát. Tiszta víz sincs rengeteg lakott területen. Persze, gyerekeknek próbálnak segíteni, meg ahol tudnak. De nem hosszútávú megoldás. Költözni meg nincs miből meg hova. Tehát halálra vannak ítélve azok, akik odaszületnek. De ez amúgy logikus, nem értem egyes embereknek miért nem jó a felfogása. Persze tiszteletben tartom az elmei alapú fogyatékosságot. :)
Gabriel Derdák
Gabriel Derdák 41 perce
@Sándor Ignácz _"Naponta 25 - 30E ember hal éhen"_ Miért nem esznek akkor?
Sándor Ignácz
Sándor Ignácz 59 perccel
No azért ezt vegyük újra! 2,2 milliárd keresztény él a földön. Ebből most aljas módon 3 embert megöltek. Vallási hovatartozásukról nem szól a hír, de jóhiszeműen keresztényként tekintsünk rájuk. A Mindenható Isten fogadja kegyeibe Őket! Naponta 25 - 30E ember hal éhen, erről nem publikál senki - miért?
usernamedefault0000
usernamedefault0000 Órája
az a kommunista bunko nö visszahozta az NDK-t. már 5 éve le kellett volna csukni
deew 023
deew 023 Órája
En azt mondom.. Inkabb a korona mint a szabalyaitok😂 Ha letezik is ez a virus, nem magatol jott. Akkor meg minek ez a nagy cirkusz? Siman nep irtas, vagy politikahoz van koze. Itt valaki nagyot kaszal, valaki nagyot bukik😉 A nep meg szopik, mert halgat. De igy is kell. Majd ra jon a tobbseg csak akkor mar keso lessz. Roviden ennyi:)
Róbert Nagy
Róbert Nagy Órája
Keses terrortamadas? Nekem ez a modern vilag olyan szovjetunios. Valamit mond az ember sztalinra, csak egy viccet az orszag ellensege kulfoldi beepitett nem tudom mi gulagba vele. Valakit megtamadnak kessel terrorizmus valojaban ez vallasi vagy etnikai alapu gyilkossag, mondjuk ugy fasizmus, regen a terorizmus az volt ha nep koze lottek vagy felrobbantotak magukat. Es regen kiment 2 rendor mindent elintezet kisebb kozepes problemanal, most akarmilyen aprosagaert megy az egesz TEK. Valojaban az uj EU-ban barkit megpecsetelhetnek hogy terroista, fasiszta csak mert mas nezetek vall, vagy barmi, akar egy velemenyert. Igy lett magyaroszag az nelkul hogy barkit bantott volna egy , hogy is foglamazzak erossen jobboldali roszag az EU szemeben. Magyarorszagra is igaz ez a divat. Hm leesett a forint ertek modnja valaki, mit mondanak ra, rohadt komcsi dogoljon meg, gyurcsany embere. Ha nem engeded be a migrnast naci vagy ha beengeded liebralis. A sors kereke forog ami ment nyugatrol oda most az jon vissza nyugatra. Csak nem ertem miert kellet ehhez az egesz bohocathoz a volt keleti blokk allamainak csatlakozni? Onekik nem volt hasznuk a kozelkeletbol vagy afrikabol. Kizavartak a ruszkikat itt vannak az amcsik. A ruszki vett magyar szorpot, palinkat, kekszet meg MO-n volt, az amcsi ha vesz valamit az mar mind kulfodon gyartott vagy kulfoldi cege az orszganak haszna nincs belole.
Attila C
Attila C Órája
a 40 ezer partizánok által lemészrolt magyarokról mikor emlékeznek meg, ilyeneknek odaadni a Vajdaságot ugyanaz mint a román szőrőstalpúaknak Erdélyt, szlovákoknak Felvidéket, osztrákoknak Őrvidéket, ukránoknak Kárpátalját, egyik sem tartotta be a kisebbségi jogokat azóta sem, jogi eljárás megindítása helyett a kakadu-félék tövig meg benyalnak........
József Rokiczky
József Rokiczky Órája
20 éve iskolában dolgozom. Soha nem oltottak be, és még soha nem voltam influenzás.
Attila C
Attila C Órája
csak a falábúak focimeccsére lehessen járni meg a szállodákba, vidékre a túristák mehessenek, a többi nem lényeg...........
józsef hajma
józsef hajma Órája
De arról miért nem esik szó, hogy mit szol mindenhez az Unió? Ha egy fekete drogos véletlen "megfolytása" tömegeket képes megmozgatni és ellenérzéseket gerjeszteni az elégedtetendőkben, akkor a két nagyon brutálisan és kegyetlenül végrehatott "lefejezés" miatt miért nincsenek megmozdulások vagy atrocitások? Még a híradó is csak 40 másodperc erejéig foglalkozik a legújabb vérengzéssel és ez nagyon nincs rendben! Bezzeg a kitalált virus híranyagával csurig van tömve a híradó. Szinte már semmi másról nem lehet tudni, csak a vírusról ami nincs is! Illetve van, de csak azok szervezetében, akikből kikezelték az immunrendszer ellenállását és igy korona vírussá tudott fejlődni a hétköznapi influenza virus! Ha pedig Ceciliának sikerül kötelezővé tenni a védőoltást, fel fogom jelenteni előre megfontolt népirtásért! Ezt garantálom neki és a bandájának!
Attila C
Attila C 2 órája
hazudik a piszok mint mindegyik............. üdv a szép új kifordult világban...............
M Taylor
M Taylor 2 órája
Ennyit hazudni éjjel-nappal!! 🤬🤬
OnslaughtPlague
OnslaughtPlague 25 perccel
Csak ferkó mond igazat! De ő nagyon!
Sándor Kovács
Sándor Kovács 2 órája
francisztán már elsűlyedt a pöcegödörben, nics visszaút.
Attila C
Attila C 2 órája
itthon meg húsz év után találják meg a csontokat, kb ennyire foglalkoznak a hazaival..........
József Papp
József Papp 36 perccel
már megint az iszlámot véded...
Gábor Böcz
Gábor Böcz 2 órája
Ez Orbàn bevándorlás politikája miatt van! Ez a gyülölet eredménye!
Tetűhintás Norbi 4
Tetűhintás Norbi 4 58 perccel
@Gábor Böcz a csatornámra
Gábor Böcz
Gábor Böcz Órája
@Tetűhintás Norbi 4 öcskös, hová iratkozzak fel? Követek én mindent mi szem száj ingere... :)
Tetűhintás Norbi 4
Tetűhintás Norbi 4 Órája
@Gábor Böcz De feliratkozol öcsém ugye?
Tetűhintás Norbi 4
Tetűhintás Norbi 4 Órája
@Gábor Böcz Ja hogy humor volt akkor bocs
Gábor Böcz
Gábor Böcz Órája
😂😂😂 semmi humorérzéketek nincs!😂😂😂 ne séregessen Tetühuntás! :)
József Rokiczky
József Rokiczky 2 órája
Ukrajna a 75. helyen áll az 1 millió lakosra jutó fertőzöttek számában. Mi például a 81. helyem vagyunk. Úgyhogy nem sokkal előz meg bennünket. Az az 1 millió lakosra jutó halálozások számában viszont meg is előzzük. Mi az 58., míg ők a 61. helyen állnak. Románia például a 28. ebben a rangsorban.
jános drong
jános drong 2 órája
Áder Jancsi! ennél is ám van rongyrázás
hollin p
hollin p 2 órája
Pont az megy a televizioban amit Orban utasit. En teljesen mast opvasok szakapoloktol es orvosokrol. Azt is hogy tobb szaz km kell utazniuk mert at vannak vezenyelve. Azt is olvasom hogy a szakapolok mar ezt nem birlyak.
hollin p
hollin p Perce
@Ágnes Magyar Nagyon kivancsi lennek hogy on mivel foglalkozik. Szerintem on fideszes szorolapokat oszt 40oras muszakban.
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar 23 perccel
@OnslaughtPlague Nekem legalább van és neked? Csak a rosszindulatod...az meg gyenge érv!
OnslaughtPlague
OnslaughtPlague 26 perccel
Mondókádból kiderül, hogy több füled van, mint agysejted, és még azt mondják a balos [email protected]ákok, hogy a hülyék szavaznak a fideszre.
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar 34 perccel
Nos a magyar nem nagyon megy, de azért értem! Téged hova a faxba vezényeltek? Sehova! Mert xarnak nem vagy jó! Ne mások miatt aggódj, nem te vagy az ország lelke!
Godfrey
Godfrey 2 órája
"az a baj, hogy továbbmentek."
Bence Pelikán
Bence Pelikán 2 órája
Kamu az egész !
Gbu Vg
Gbu Vg 2 órája
Ideje leporolni a giotinokat. És az ilyen terroristák összes csaladtagjat nyilvánosan lefejezni. A legkissebbtol a leg oregebbig.
gábor papcsák
gábor papcsák 2 órája
azokat a miránsokat akik nem rendelkeznek munkahelyel azokat egytől egyig hazatoloncolni szabályok nélkül
MertOda FogunkÉrni2030
MertOda FogunkÉrni2030 2 órája
A terrorizmus hozzá tartozik a nagyvárosi léthez... hát most nesze nektek, egyétek meg amit főztetek, az összes franciának le lesz vágva a feje hamarosan, ha nem cselekszenek.
AZ
AZ 2 órája
Mindet haza kell küldeni állampolgárságukat megvonni és ha nem akarnak menni akkor börtönbe zárni őket vagy ha Tamásnak akkor lőni
PROMETHEUS
PROMETHEUS 2 órája
Így jártak a francisztáni lakosok :D Erre szavaztak, amikor a liberális eszmét és mikront választották. Élvezzék ki a helyzetet, lesz még ez rosszabb is :D
Nagy Erno
Nagy Erno 2 perccel
evek ota igy megy ez mar
Anonimus
Anonimus 2 órája
Jesus
Stella Stella
Stella Stella 2 órája
Teljesen a franciák fejére nőttek a bevándorlók. Kemény felépéssel és a közbiztonság megerősítésével lehetne esetleg valamelyest tenni. Nem irigylem most Macron-t. Már Erdogan is szemet vetett rá. Ez az ára az e fajta migránspolitikának amit a nyugati államok folytatnak.
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás 2 órája
Minden jel terrortámadásra utal, mert hogy levágták Nizzában egy ember fejét? ***** Az nem lehet, hogy valamely bevándorló professzor fejátültetésre készült, de csak az első lépésig jutott el? Az is lehet, hogy lelki leterheltségben volt szegény elkövető, mert több segélyre számított. Vagy most jött a köszörűstől, és csak bevizsgálta a kés élességét? Annyi jó, hihető ötlet és kerettörténet merülhet még fel!
OnslaughtPlague
OnslaughtPlague 2 órája
Egész szépen fejezik le.. illetve be a történelmüket a franciák XD
Nagy Erno
Nagy Erno Perce
Ahogy Torrente mondta: "Ha meg kell baszodni akkor meg kell baszodni".
PROMETHEUS
PROMETHEUS Órája
@MertOda FogunkÉrni2030 A történelem ismétli önmagát. A régi rezsimet felváltja az új és ugyan olyan módszerekkel, mint a régi :D
MertOda FogunkÉrni2030
MertOda FogunkÉrni2030 2 órája
@PROMETHEUS ez jó volt :D
PROMETHEUS
PROMETHEUS 2 órája
Érdekes analógia, hogy a francia állam lefejezésekkel született és lefejezésekkel ér véget :D
קטלין מוצ'ארי
קטלין מוצ'ארי 3 órája
Sajnálatos, de sajnos a világban mindenütt tomból a vírus, hiszem ,hogy a Magyar Kormány mindent megtesz, annak ellenére, hogy az ellenzék állandóan birálja az Orbán Kormányt...miért kell politikát csinálni a vírusjárványból....? Miért kell olyat állítani, hogy a Kormány nem tesz semmit sem ! 30.millió Ember halt meg a spanyol náthában...és nem csináltak belőle politikát...a teljes zárlat mindenkit tönkretenne ! Maszk és kesztyű viselése a higénia nagyon fontos...
2 p4r4doxon
2 p4r4doxon 3 órája
Ja nagyon felkészült az egészségügy! Azért kell át csoportosítani orvosokat, más kórházakba!
OnslaughtPlague
OnslaughtPlague 23 perccel
Igen, mert háborús konfliktus esetén is a hadsereg ül a fővárosban és kártyázik. Hol a tökömbe tenyésztenek titeket? Egy csimpánznak is több esze van, mint nektek.
Anikó Szécsi
Anikó Szécsi 3 órája
Ezek a rohadt véglény nagyhatalmú "politikusok" akik Europára zuditották ezeket a férgeket innen-onnan, röhögve nézik nagy kivetítőn az igazi Éhezők Viadalát az ADÓFIZETŐK pénzén!! Higgyétek el,ez biztos!!! Rohadt világ ez már így :(
Erzsébet Szokoly
Erzsébet Szokoly 3 órája
PERSZE ,MINDENKI A KORMÁNYRA,ÉS AZ EGÉSZSÉGÜGYRE MUTOGAT, FŐLEG A SÖPREDÉK RABLÓ HAZUG ELLENZÉK! AZ IDIÓTA KÖVETŐK, MIND A KÓRHÁZBAN VÉGZI, TERHELVE AZ EGÉSZSÉGÜGYET !DE , A HALÁLKÖZELBEN MINDEGYIK FÉREG RAGASZKODIK A TYÚKSZAROS ÉLETÉHEZ! A VÍRUS NEM VÁLOGAT, JÓ LESZ HA MINDENKI BEVÉSI AZ AGYÁBA,HA MÉG VAN !!
Nagy Erno
Nagy Erno 3 órája
Senki ne nezzen TV-t mindenki hasznalja az agyat ne figyeljetek ezekre a panik keltesekre mind hazugsag
Godfrey
Godfrey 3 órája
milyen suckképzés? nem találok normális hidegburkolót meg ácsot mert ork az összes ész nélkül. ösztönük az van még díjazzuk is?
Anna Horvath
Anna Horvath 2 órája
csodalkozol rajta, a szakoktatas gyakorlati resze is bent tortent az iskolakban, azokat is bent tartottak, akiknek meg erzeke sem bolt ahhoz a szakmahoz, a fej penz miatt.. par eve tudnak kimenni tanulok a cegekhez gyakorlatra, mert korabban cegek sem voltak, ahova mehettek volna.. a gyerekek mint mentalis es fizikai gxengeseget se felejtsuk el..
józsef hajma
józsef hajma 3 órája
Olyan értelmes embernek tűnik Szijjártó Péter. Miért nem jut az eszébe egy soha vissza nem térő lehetőség a Magyaroknak arra, hogy az energia fogyasztásban felbecsülhetetlenül hasznos változtatást indítson el és vigyen sikerre? Most, a virus járvány ideje alatt, amikor a hatalmas multik "vegetálnak", a "világhatalmi rend" zavarodott és nincs "üzemképesre" kapcsolva, amikor az olajmágnások és a nagyhatalmú bankdinasztiák mértéktelen anyagi károkat élnek át, miért nem lehet megkockáztatni annak a lehetőségét, hogy a természetből nyert ingyenes energiák felhasználására összpontosítsanak és teljesen elszakadjanak az olajmágnások és a környező országoktól származó energiák igénylésétől, ami zsarnoki állapotot teremt? Elsősorban a Nap és a szél energiáját kellene célba venni és ezekbe kellene sokkal több pénzt invesztálni! Teljesen le lehetne válni az energia "külső", vérszívó kiszolgálóktól! Ki lehetne lépni a "zsarolható és manipulálható" szerepből Magyarországnak! A hiányzó olajat pedig pótolni lehetne a Magyar mezőgazdasággal. Ez egy fantasztikus lehetőség a Magyaroknak, hogy egy hatalmas lépést tegyenek az abszolút önellátó "rendszer" kiépítése érdekében az energiagazdálkodás terén. Itt már csak az a kérdés maradt nyitott, hogy Szijjártó Péter mennyire tökös legény? "Aki mer, az nyer!"👍 ("Góliát" annyira legyengült a vírustól, hogy a hatalmát semmisnek lehet tekinteni!) Sport nyelven élve: "Gól passz ez a javából!" "Hajrá Magyarok!" Hajrá Magyarország!"
dávid dobroczki
dávid dobroczki 3 órája
A kommentek alapján nem értik a helyzet súlyosságát kitakarítani őket családostul minden áron mert Európának vége és az idő nagyon fogy ide náci módszer kellene pedig nem vagyok nemzeti szocialista de ez lenne a legjobb leghatékonyabb megoldás mert vészesen fogy az idő
Antal Zsolt M.
Antal Zsolt M. 3 órája
Hát igen, mert ott egyre többen ébrednek és nem veszik be ezt a náci programot!
Attila C
Attila C 2 órája
nácik nincsenek, kunbélák dögivel.........
Nagy Erno
Nagy Erno 3 órája
Hitler Iohannis megvarja a valasztast csak utana szeretne karantent elrendelni de ez csak termeszetes lol
Maria Bartokova
Maria Bartokova 3 órája
Bla bla 😂🤣
Bertalan Kósa
Bertalan Kósa 4 órája
Mig eszt a boszorkànyt meg nem égetik màgjàn nem szünik meg a virus.
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar 58 perccel
@Árpád Pethő Felháborodhatsz, de ez csak egy eszement, ne várj tőle sokat! Ez a töketlen, tehetetlen ember reakciója, aki a változó körülményektől, menten összexarja magát!
Árpád Pethő
Árpád Pethő Órája
Szörnyűségeket beszélsz , Ő csak teszi a dolgát . Nem tudod hogy szerte a világban tombol a járvány ? . Minden nap elmondjuk mit kell tennünk a vírus megállítása érdekében , de hiába..... Evá Pethő.
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar 3 órája
Ha meg mégsem, akkor azt mondjuk....így jártunk! Te mások életére törsz ahelyett, hogy a sajátodat védenéd! Nem mondom, ehhez is kell egy szemlélet, amit most nem minősítenék!
Gábor Veöres
Gábor Veöres 4 órája
Inkább azt mondjátok, hogy nálunk mikor történik valami! Magyarországon nincs szükség semmilyen intézkedésre? Ébresztő! Kéne tenni valamit!
Godfrey
Godfrey 3 órája
nincs. minek sanyargatnád jobban az embereket még egy válsággal? nem veszed észre, hogy az első hullám is a válság volt, ami "nem jött be nekik" rendesen, és azért van a második hullám, nem a vírus miatt? csak az ilyen vakok nem látják és félelmükben még tapsikolnak is hozzá...
Ursula Moller Moller
Ursula Moller Moller 3 órája
Egy positiv pcr-teszt eredménye nem jelent hogy beteg az ember! Nem jelent hogy fertözött lenne az ember! Ez a teszt nem a humán diagnosztikára való! Benne áll a mellékelt info.ban!
Erzsébet Szokoly
Erzsébet Szokoly 3 órája
IGEN, TENNI KÉNE MINDEN DACOLÓ IDIÓTÁNAK BETARTANI AZT A MINIMÁLIS SZABÁLYT, DE JÁRTAMBAN -KELTEMBEN , AZT TAPASZTALOM ,HOGY AZ IDŐSEK ,DE AZ IDIÓTA FIATALOK IS SZARNAK A VESZÉLYRE,A FERTŐZÖTTEK ,ÉS A HALÁLESETEK SEM ÉRDEKLI AZ IDIÓTA SZABÁLYTALANKODÓKAT, Remélem midet meglátogatja, a vírus !
Zoltán Obrzut
Zoltán Obrzut 4 órája
Sajnos sokan elsem hiszik hogy van 👑 vírus