Megjegyzés
zamadam
zamadam 13 órája
Kiváló a videó, de ha már fizetek érte, nem lehetne a közepéről kihagyni azt a reklámot?
Ádám Albucz
Ádám Albucz 14 órája
Csodálom , hogy még benneteket nem hallgatattak el. Csak így tovább, mert kell a normális tájékoztatás politikai oldaltól függetlenül.
Csentes Antal
Csentes Antal 14 órája
A valóság mindenkit elborzasztana. Csak a benne dolgozó humán erőforrás működteti a rendszert. (az új szabályok alapján kevesebbért)
( V )
( V ) 14 órája
Olyan mintha megint a Chernobyl sorozatot nézném. 2021-ben még mindig itt tartunk... hihetetlen.
Attila Bakonyi
Attila Bakonyi 16 órája
Lehet, hogy egészségügyi dolgozó nem nyilatkozhat, de az űrkutatóktól, balett táncosoktól, Fradi szurkolóktól mindent megtudunk, amit tudnunk kell a járvány helyzetről.
Psy Zed
Psy Zed 18 órája
Mindeközben meg az Al Jazeera-n nemzetközi sajtóban azt hangoztatjuk, hogy nem zártuk ki a médiát a kórházból és ezek meg csak vádaskodások a balliberális médiától. Vicc.
Dániel Kotormán
Dániel Kotormán 20 órája
Már több mint 23000 halott...!
Kevély
Kevély 22 órája
Tényekkel provokált a 444!!
Rob Cz
Rob Cz 23 órája
na, mostmar sargak se vagytok.😀remelem lesznek meg mas szeriak/musorok is mert egyre nagyobb lesz az igeny erre
Original G
Original G Napja
HELYREIGAZITÁSKA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Thoughts
Thoughts Napja
Szánalmas, hogy ilyen gyenge intézkedések és ilyen gyenge egészségügy mellett még mindig az ország fele vakcina ellenes és uszítja a népet az oltások ellen. Ebben mindenkinek jócskán benne van a keze...
Gábor Szarvas
Gábor Szarvas Napja
Kamu videót,nem a kórházban készitik....
Lali Lila
Lali Lila Napja
a szlovák kormány meg is bukott
László Kun
László Kun Napja
Jó, de konkrétan mit segítene ez a film?
kicsiqki
kicsiqki 13 órája
Sikerült végignézni a videót?
Bendi Timár
Bendi Timár Napja
Helyreigazitaska 😂😂😂😂😂 Nem biiirom.
Mano Santoro
Mano Santoro Napja
👍👍👍
Zoltán Boros
Zoltán Boros Napja
Meg is van az eredmény: rengetegen nem akarnak oltást.
Attila Forza
Attila Forza Napja
Minek csináljátok? Soha Soha nem fog eljutni egy 444, 24, telex videó se ahhoz a kb. 2.8 millió emberhez akik a FIDESZ-t 2/3-al hatalmon tartották. Aki meg nem FIDESZES és érdeklik a dolgok, az úgyis tudja az eü. dolgokat, a pénz dolgokat, a nyugat-magyar párhozamot eü. okt. fizetés, szoc. háló stb téren. De, ha megtörténne, h a FIDESZ szavazók több ilyen videót látnának, mint a tv-t M1 stb. Akkor bukna a FIDESZ? Hogy bukna meg mikor úgy módosítja az alkotmányt, a törvényeket, ahogy akarja, mikor az összes politika mögött lévő gazdasági erős legnagyobb része a kezükben van, a főügyész, a média stb. Forradalom meg nem lesz, nem olyan az emberek mentalitása. Pl.: A mi környékünkre építettek egy zajos dolgot... határérték feletti, rendkívül zavaró, 0-24, úgy, h ez megyeszékhely és rendkívül drágák még a panelok is. Többször körbe mentünk a környéken, hány lakásban hallható, és kb. 700 lakás, ha csak 2 emberrel számolunk akkor az 1400 ember. Hány ember tett panaszt? 2, két ember tett panaszt abból egy én voltam. Több embert kérdeztem a környéken és azt mondták, h persze, h zavarja őket, de panaszt senki nem tett. 1400 emberből és ez nem egy falu vagy egy kisváros. Ilyen a színvonal... Szóval teljesen felesleges ilyen videókat nézni, mert az ember kedve elromlik, de biztos, h semmi se fog változni. Majd 20-30 év múlva, ha Viktor lebetegszik akkor esetleg. Ezért jobb elfogadni, aki meg nem tudja, az tanulja a nyelvet, aztán kezdjen új életet Nyugaton és 10-15-20 év alatt ha nagyon dolgozik rajta, akkor még otthon is érezheti magát Nyugaton.
Tamás Geng
Tamás Geng Napja
Végre egy videó a 444-től amivel egyet tudok érteni. Ha nem titkolóznának ennyire a korházakban, talán az emberekben is bizalmat keltene egy épeszű hozzá állás. Ha csak nem tényleg nagy a baj...
Petra Tinelly
Petra Tinelly Napja
Komolyan mondom, elkeserítő ami ebben az országban megy, még mindig meg tudok lepődni. Az, hogy nem mutatja a kormányunk, hogy mi zajlik az egészségügyben ilyen nehéz időszakban, azoknak kedvez, akik eddig se hittek a covidban, mondván, úgysem mutatja a tv, akkor nincs is nagy baj... A munkátokat köszönjük, csak így tovább!
Olivér
Olivér Napja
Az ápolókkal aláírattak titoktartási nyilatkozatot, egy ismerősöm mondta aki 29 éve ápolónő Április elsején halt meg a dédmamám kovidban, mert senki nem volt hajlandó megvizsgálni.
lab22johnny
lab22johnny Napja
"Mire gondolhatott Orbán Viktor, amikor Kamu videókat mondott?" Faszom! Semmire! Szarik bele! Kampány elem, ne fejtegessétek már úgy, mintha lenne értelme! A Szlovák videó szintű tájékozutatás lenne a minimum! Az a videó több kérdére ad választ, mint amit nyitva hagy, ritka! Hogy mire gondolhatott OV?: Hogy a ku*va anyánkat! Erre gondolhatott.
THRL
THRL Napja
helyreigazításka, i'm dying :D
Larkanak
Larkanak Napja
Tetszett a videó, megy a like! jó hogy vagytok, köszönjük! Tartsatok ki!
Dada 24
Dada 24 Napja
Jó témák, így tovább!
Csaba Tátrai
Csaba Tátrai Napja
Ezekből a helyreigazításokból készülhetne videósorozat, összeszedve az újságok, kormánykézben lévő tévékben lévő helyreigazításokat, az újságban, tévében elcsalják úgyis, hogy minél kevesebb ember bukkanhasson rá, elrejtik valahol a margón kisbetűvel, direkt olyankor mondják be, amikor a legkevesebb a néző, az internet viszont nem felejt.
Vilmos Durucz
Vilmos Durucz Napja
Szabad tájékoztatás? Az igen.... nekem kicsit furcsa, mert a magyar sajtó csak europa bizonyos országairól szól (ami épp nekik tetszik, vagy érdekeit képviseli). Az hogy vannak olyan országok ahol nem rémiszegetik halálra a lakosságot, ahol meg merik kérdőjelezni a vakcinákat, ahol még maszk se kötelező ezekről nem tud a kedves olvasó, néző) Ja igen az nem érdekük, pedig az érmének két oldalal van. Kedves riporterek se tartják be a "követési távolságot" maszk sincs rajtuk, gondolom mert be vannak oltva XD vagy nem vezsnek levegőt vagy nyájimmunitás már van náluk. Most ez nem vírus tagadás, mert a vírus létezik és meghalnak emberek ebben (is) De erős ez a hypolás De miért nincs tájékoztatás arról, hogy a kórházban mi van a többi osztályon, ? Miért védik katonák a kórházakat, mert ne hogy bemenj? Miért kapnak pénzt az orvosok a pcr tesztért és oltásért? nem ez a munkájuk ja de mivel alul vannak fizetve így egy kis extra, hogy hallgassanak?miért van az hogy pont olyan országokban a legkatasztrófálisabb a helyzet ahol a vakcinákat gyártják vagy az egészségügyi rendszerük katasztrófális és már évtizedek óta kivannak szolgáltatva ezeknek a gyógyszergyártó cégeknek? Miért van tele ellentmondással a média annak ellenére, hogy a 95% kormánykézben van? Miért mennek nyaralgatni a gazdag politikusok külföldre, mikor kb mindenkit elretentenek, mert lehet lebuknának , hogy ők is nyaralgatnak közpénzből? Hol vannak az ember jogiképviselők akik megvédik azok jogait akik a korlátozások miatt csorbát szenvedett a joguk (ja itt vannak csak a média elnyomja őket a kormány vagy tujda ki a fene megbízásából. megsúgom , hogy még europában is sorra nyerik a pereket a kormány ellen (pl Belgium) Ezek szerint mégsincs mindehez joga a kormányoknak? Mikor elindult a covid járvány rettentő sok videó és hír került fel a netre, miszerint kínába az emberek összeesnek az utcákon és meghalnak. Most miért nincs és nem volt ilyen europában?Miért nem oltanak kínában? Az emberek legnagyobb baja , hogy nem kérdezz! Mert nem minden úgy van ám, ahogy a média mondja. Tegnap nem akartad oltani magad, sőt hülyének nézted a többieket, ma már a környezetet beoltotta magát a félelemtől, te is ezen agyalsz mert mindehol halált látsz, holnap már eléri a 51% az oltottság, holnaputan kötelező lesz és beoltatnak téged is, gyerekeidet is! MIért? Mert rád ijesztett a kormány és a média! Te pedig izgulhatsz, hogy a KISÉRLETI , KÜLFÖLDI, szer nem e okozz 2 héten belűl agyvérzést, 1éven belűl durva egészségügyi problémát, vagy életed végéig valami bajt. Nem le akarlak beszélni az oltásról mindenkinek a saját döntése mit csinál magával, de tegyél fel kérdéseket az orvosodnak amik miatt bizonytalan vagy viszont ha orvosod is bizonytalannak látod akkor kezdhetsz parázni. Ja igen nem minden háziorvos immunológus! :) Remélem maradhat 444.hu elvileg szabadvélemény nyilvánítás van, remélem itt is. Álhíreket nem írtam
Lacka Blacka
Lacka Blacka Napja
Szerintem itt tombol a cenzúra mert csak egyoldalú kommentek vannak, így hiteltelen számomra! Még ha mem is ért egyet az ellen kommentelőkkel az ember. Így lehet leszűrni a hitelességet!
Richárd
Richárd Napja
25 éves vagyok, túlsúlyon kívül semmilyen krónikus/általános betegségem nincs, és másfél héten keresztül olyan szinten padlóhoz voltam vágva a vírus miatt, azt sem tudtam meddig húzom. Minden nap ugyanolyan rossz volt, ha csak nem romlott tovább a helyzetem. Ez volt másfél hónapja, és még mindig közel sincs 100%-os a tüdőm, talán nem is lesz már
Dodó Kukucs
Dodó Kukucs Napja
Nincs járvány, ezért nincs mit mutatni! Ennyi!
Sz. Z.
Sz. Z. Napja
Szerintem Németh Athinát is az O1G fizette le, hogy vezesse félre az mszp-t,majd tudjanak mutogatni az ellenzékre.
Juhaszb 2005
Juhaszb 2005 Napja
Politika csak aról szól hogy ki mennyire tudja a másikat be mocskolni és elridigeteni a szavazóktól
Mózes Kertész
Mózes Kertész Napja
Olyanok a körülmények, mint az interneten: irányított fejetlenség.
Andrea Goda
Andrea Goda Napja
Ez is kórházból jott hir . Januárban szinte nem volt beteg . Azután kezdtek oltani es megindult katasztrófa . En errol kérdeznem az egészségügyet . Kik azok akik most fekszenek bent ? Csak őszintén !
bbbbb
bbbbb Napja
Ehhez ti újságírók is nagyban hozzájárultatok, hogy az emberek pont most a csúcson nem veszik annyira komolyan a járványt mint azt kellene. A szenzációhajhász, clickbait cikkeitekkel, amit már akkor toltatok, amikor még nem volt akkora a baj. Elinfláltátok az emberek érdeklődését. Ettől még jogos követelés, hogy engedjenek be titeket a kórházakba forgatni.
Adrián Hajdu
Adrián Hajdu Napja
Egy MSZP-s képviselő csinált kamu videót, és ezt kihasználja a Fidesz. Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Érzek némi össze esküvést
TheScyence
TheScyence Napja
De böjt s jámborság néked mint a pélva, mert vétkesek közt cinkos aki néma.
Adrián Hajdu
Adrián Hajdu Napja
Újabb remek lényegre törő videó.
Dániel Szakács
Dániel Szakács Napja
en csak azt nem ertem,hogy a 444 miert csinalt a covid elejen es elotte folyamatosan olyan videokat es cikkeket amin regi poroltok, omladozo vakolatok, felujitasra varo homlokzat volt. 10 eve mast sem hallani hogy romokban van az egeszsegugy, holott rengeteg korhazfelujitas volt az elmult evekben. a covid elott miert nem lehetett objektivan bemutatni az egeszsegugyi helyzetet? (ami szeritnem meglehetosen kritikan aluli de nem feltetlenul az infrastruktur hianya hanem a megfizetetlen dolgozok miatt).
La Cavallo El Mundo
La Cavallo El Mundo Napja
A covid hakni, pánikkeltés folytatódik. Régen a mainstreamben a "fiatal" a roma bűnözőkre vonatkozott, ma az 50 feletti elhízott és/vagy cukorbeteg lett az "életerős fiatalember". Nem tudom, mit akar bizonyítani ez a videó. Az öngyilkosokról készül hasonló, akiket a "védekezés" semmizett ki? Azoknak a legtöbbje valóban életerős fiatal volt. 444..és az objektív újságírás. Ideológia terjesztés leginkább, mintsem hírközlés.
Krisz
Krisz Napja
Azzal egyetértek, hogy be kellene engedni az újságírokat a korházakba. Viszont titeket ismerve O1G-és lenne a vége és nem hiteles tájékoztatás.
Sándor Szabó
Sándor Szabó Napja
az kimaradt a videóból, hogy a fidesz (amelyiknek egyértelműen porpganadisztkus célja van a tiltással) mellett még van egy másik társdalmi csoport, akik magukat kurva okosnak képzelik (jó példa erre a big brain centristák puzsér boborján körül) akik szerinte a 444 és társaik csak riogatni akarnak. az ő lelkükön is szárad a magas halálozási ráta, mert a vírus veszélyességének tagadása miattuk nemcsak retardáltak körében terjed, hanem amúgy értelmes tűnő emberek is ráállnak erre az őrületre. sőt ideológiát kovácsolnak belőle
J M
J M Napja
honnan jött a Jeti név a műsornak?
horvi 17
horvi 17 Napja
Azt képzeljétek el hogy elkaptam és egyik éjjel úgy fájt a tüdöm (majd beszartam) ki is hívtuk a mentőket bevitek engem és hangsúlyuzom csak a tüdöm fájt és szoba testvér lettem egy olyan emberel aki úgy köhögöt mintha pisztolyal fenyegetnék volna és napi többször rohant be hozzá az orvos és vele kellett egy fürdőszobát használni tehát ha addig nem kaptam el akkor ott biztos és áldom az istent hogy haza engedtek Amúgy plusz poén fürdőre nem futotta de teraszra igen
Aranka Avar
Aranka Avar Napja
😪
Péter Kiss
Péter Kiss Napja
Valaki meg tus nekem nevezni egy olyan független mediát ahol mind a két oldal mocskos dolgait fel tárja ??
Mambika booting
Mambika booting Napja
Jó ez a jeti gyerekek... Csak így tovább
ViBENo1
ViBENo1 Napja
a politikai játszma fontosabb a kormánynak, mint az emberéletek. minden állampolgár politikai eszköz, hogy hatalmon maradhasson ez az önző bagázs. ennyit nekik nem ér a tájékoztatás.
Zoltán Balogh
Zoltán Balogh Napja
Helyreigazításkát!!!! :D :D :D Az arcszerkezet alapján itt Dániel is érezte, hogy ez kemény volt :D
T Tom
T Tom Napja
Remélem nem csak annyi adás lesz, ahány ujja Daninak van :D
SnlDrako
SnlDrako Napja
Egy dologban azért igaza van Führerünknek. A kamuvideók és álhírek gyártása nem a ti dolgotok. Az a kormány dolga. Mondjuk azt azért hozzá teszem, hogy ha ti lennétek nyeregben, akkor is ez lenne, csak a másik oldaltól olvasnám/hallanám pontosan ugyanezt, mert egyikőtök se jobb a másiknál, ezt azért érdemes észben tartani. Mindkét oldal tekintélyelvű pöcs, ezen a ponton a kérdés az, hogy EUs vagy nemzeti sávos zászló alatt kérjük a rendőrállamot. Szerk: Mondjuk ha lenne annyi eszetek, hogy kivágjátok "az 50-es évei elején járó, életerős fiatalember" részt a videótokból, az lehet, hogy segítene a pánikkeltésben, mert ettől nem igazán fog el a pánik a BoomerRemoverrel kapcsolatban.
DrDemel
DrDemel Napja
Nem tudtam honnan ismerős az intro, de megtaláltam: Cyberpunk 2077 - Jackie and V Crime Montage [4K 60FPS]
András Lázár
András Lázár Napja
Régóta szükség volt egy ilyen sorozatra. Kiváló munka, csak így tovább.
Balázs Tarr
Balázs Tarr Napja
Dugig pakolták a helyreigazításkát😂😂
DJRevan
DJRevan Napja
Remek videó lett, köszi!
Someone
Someone Napja
Kamukomment.
nyadpics
nyadpics Napja
Hát ez van gyerekek... Magyarországon regnál egy gerinctelen féreg szarházi kormány, meg van egy kamuellenzékünk. Annyit tudunk tenni, hogy egymással normálisan viselkedünk. Nem sorosbérencezzük, meg nem búmerezzük a másikat csak azért mert az életben más dolgokat tapasztalt meg mint mi. Egyáltalán nincs értelme a négyévenkénti szavazásoknak. Ez tény. Ehhez tényleg nem kell "tapasztalt öregnek" lenni.
Pongyi
Pongyi Napja
Megdöbbentő számomra h lehet yt videót csinálni ebben a minőségben is, meg olyanban is mint a pesti tv....
László Szikra
László Szikra Napja
SZERINTEM Athina FIDESZ-bérenc volt!
kicsiqki
kicsiqki Napja
Ez is csak egy provokáló kamuvideó. A 444 hagyja abba a népellenes tevékenységét! /s off: Nagyon tetszik ez a heti videóriport, még több ilyet!
Attila Viniczai
Attila Viniczai Napja
Szegény kormányunk, nem hagyják őket rabolni. Csak békében szeretnék beleírni az alkotmányba hogy az adó az Orbán zsebpénze. Nincs idejük mellette mindenféle jött-ment járvánnyal foglalkozni.
Rodnás Izéb
Rodnás Izéb Napja
Szerintem a sajtónak is van némi felelőssége a pánik- és hisztikeltésben. Ezzel is lehetne foglalkozni. A közbeszéd minőségéért ugyanúgy felelnetek kellene, mint a politikusoknak. Szerintem ebből a szempontból leszerepelt a magyar- és a világsajtó is. Az MTI készített képeket a Honvédkórházban, a nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban és a fehérgyarmati kórházban is. Megrendítő fotók, betegeket, orvosokat, eszközöket, haldoklókból kiálló csöveket mutatnak. Nem tudom, miért kell ennél több (érzékenyeknek már ez is sok). Miért lenne más mondjuk a 444 fotóriportja? El lehetne mondani közben, hogy Orbán? Minek? Halljuk eleget. Szerintem olyan nagy leleplezést nem tudnátok tenni, nagy csodálkozni való nincs. Életveszélyben lévők és orvosok küzdenek az életben maradásért. Miért kell ebből valóságshow? Elég szörnyűek a napi számok, és mindenki, MINDENKI elmondja százszor egy nap, hogy menjünk oltakozni. A Kecskeméti TV március 9-én feltett egy videót a kiskunhalasi konténerkórházról. Jelenleg 78 ezres megtekintésnél jár. Orvos nyilatkozik, betegeket mutatnak, minden ott van, amit hiányoltok. Eléggé szomorú videó ez is, katasztrófaturistáknak kiváló alapanyag. Tényleg nem értem a hisztit. Ha nem azzal lennétek elfoglalva 0/24-ben, hogy ráhúzzátok a vizeslepedőt Orbánékra, akkor talán még újságírással is foglalkozhatnátok. Kampányoljatok az oltás mellett, annak legalább van valami haszna. Helyette mi van? Ássátok az árkokat rendületlen.
trob
trob Napja
Én úgy olvastam egy másik névvel vállalt nyilatkozat alapján, hogy a "nem dolgozott mentősként" duma azon alapult, hogy a magán mentőszolgálat nem jelentette be alkalmazottként a NAV-hoz, pont ahogyan a nyilatkozó másik mentőst sem, aki , és emiatt a magán mentőszolgálatot be is perelte.
esz esz
esz esz Napja
Azért az is sokat elmond a helyzetről,hogy eddig senki nem mert hozzászólni,félnek az o1g rendszertől,rosszabb a helyzet mint 89 előtt,ellopta a magánnyugdij rendszert,ellopta a lakáskasszát,amit a gyereknek rakosgattam 10 évig,a gazdaság romokban,az árak a fellegekben,megint hónapról hónapig élünk,a média az övék,azt hazudnak amit akarnak,a bírkák meg örülnek hogy mostmár 10-ig kimehetnek,aztán 5 -ig vissza az akólba.statisztikák?33munkatárs,624 közeli full kontakt,(feleség,gyerek,szülők,gyereknek barát,barátnő) beteg kb 20,halott 1,aki egyébként is...,kinek higgyek?a hazug médiaszámoknak,vagy amit látok?Az intenzíven lehet,hogy rossz a helyzet,azért intenzív,de a sima kortermekből gyakorlatilag mindenki haza megy,eltünt 35000 tüdőgyulladásos halott(2020)lett helyettük 25000 covidos halott,2019-ben meghalt kb110000 ember,2020-ban ugyanennyi.biztos hogy a covid19 agresszivabb vírus,viszont a fertőzöttség csak ugyanannyit mutat mint az influenza,kb évi 10-20 százalék,a teljes népesség átfertőzödségéhez ezek szerint minimum 5 év kellene,a számok nem stimmelnek.és akkor ebből hány halott van?ugyanannyi mint a sima tüdőgyulladásosból.csak covidnak hívjuk.szerintem ez egy gazdasági ujraindítás,vagy fogalmam sincs.....viszont orbán és a vagyonkezelője(simicska , mészáros) az sem igaz amit kérdeznek..........
Werner Heisenberg
Werner Heisenberg Napja
ez belefér öt ütős percbe, erre 12 szájbarágó perc lett belőle
Yolo Bolo
Yolo Bolo Napja
helyreigazitáskát +1
Bike
Bike Napja
"Tudod mi a kulonbseg Isten es Orban Viktor kozott? Isten nem akar Orban Viktor lenni." - Hofi Geza, nyugodjon bekeben!
Máté Vizhányó
Máté Vizhányó Napja
2:08 - "Mire gondolhatott Orbán Viktor, amikor kamuvideózott? Erre az origós videóra? (...) Vagy erre a videóra utalt a miniszterelnök? (...) Biztos erre a videóra célzott Orbán Viktor!" :D :D :D Évek óta gondolkodom, hogy hogy tudnám megfogalmazni azt az esszenciát, amit a komoly politikai videóitokban fellelhető ilyen ironizálás képvisel. Most rájöttem: ilyenkor egyszerre hányok és röhögök. :D :(
t 11
t 11 Napja
ez nem kadart, ez rakosit idezi. odamegy, megtekint, korbenez... mindenki mast letilt... es az agyhalalt labon kihordo fidesz szimpatizansok (allitolag nagy antikommunistak lennenek) tapsikolnak ehhez. elkepesztoen ki van fordulva az itthoni politikai elet es azok is, akik szerint ez igy van rendjen.
Máté Csizmadia
Máté Csizmadia Napja
a helyreigazításka még mindig nagyon ott van
Kiss Péter
Kiss Péter Napja
"Helyreigazítgatáska" - év szava 2021
Official01studio
Official01studio Napja
Hát még ehhez is helyreigazítás kell? :D
Official01studio
Official01studio Napja
*Helyreigazításka
THRL
THRL Napja
reméljük, hogy 2022 az "Elszámoltatáska" éve lesz :)
Sly6555
Sly6555 Napja
Ha bukik ez a rohadt kormány, akkor is szégyellni fogom magam, hogy idáig is hagytuk... Szörnyű b+
Imre Huszar
Imre Huszar Napja
Minden elismerésem a kórházi dolgozóknak, az én szememben hősök. De orbánékat keresztre feszíteni a 133 pribékjével. Kegyetlen aljas férgek. Nem érdemelnek könyörületet.
Lothbrok Ragnar
Lothbrok Ragnar Napja
azt hittem mar ma nem lesz mit nézzek ...reggelre vártam a cigim közben :)
Laszlo Durva
Laszlo Durva Napja
Komolyan 22-23 ezer halott miatt kell szopatni egy éve az embereket?
Erik Pongrácz
Erik Pongrácz Napja
Srácok, nagyon jó videó, meg én megértem, hogy nektek is meg kell élni valamiből, de én azért legyeleti okokból nem basztam volna tele reklámmal....
Béla Kovács
Béla Kovács Napja
Tisztelt Uraim Valami nem stimel az Önök tájékoztató müsorába.Az országba hány ezer orvos és ápoló személyzet van.Csak egyetlen orvost találtak aki nyilvánosan megszolalt,feltéve hogy az egyáltalán valodi vagy öszevágot anyag.Hivatkoznak,azt mondják,mindenki elvárja ...Nesze semi fogd meg jól.Az emberek tájékozatlanságát politikai célokra használják.Minden felelőséget a mostani kormányra Orbán Viktora akarnak háritani.Egy nemzetközi tanulmány szerint az elenzék,mostanáig ketőezerötszáz miliárd dolár kárt okozott Magyarországnak.Ha Orbán Viktor és kormánya tagjai ezer évig élnek és folyamatosan lopnak akor se tudnak anyit összelopni.Nem beszélve az első világháboru és a második világháboru előti,alati,utáni történéseket.Az én szerény véleményem hagyák abba az egymás ,gyalázását ,másikra mutogatást,mert van vaj a fülök mögöt böven.Azt a sok energiát és pénzt amit elpazaroltak Magyarországot hatszor ujraépitheték volna.Köszönöm nem kérek se kioktatást,se kimagyarázást,se megmagyarázást.
Kristof Csabai
Kristof Csabai Napja
Végre nagyon szép a látvány, a színezés! 👌 (A műsor eddig is király volt!)
tama rama
tama rama Napja
Kamukormàny :D
Levente Fazekas
Levente Fazekas Napja
hupost.info/chat/bYp43bNtgZltmaQ/vide "NEM AKARNÉK MEGHALNI MÉG" - Harc a COVID-19 ellen a dunaszerdahelyi kórházban