POSZT Bélaműhely
26:52
POSZT | BEKVART koncert
35:45
Hol a szakszervezet?
1:17:01
POSZT | Ed Is On koncert
44:14
Az újranyitás dilemmái
1:06:55
Megjegyzés
Olga Ikriova
Olga Ikriova 2 órája
Csak amulok és bamulok.......
Róbert Nagy
Róbert Nagy 2 órája
Jugoszlaviaban voltak munkastanacsok.
Zsuzsanna Pakune Kovacs
Zsuzsanna Pakune Kovacs 2 órája
Emilia sokkal jobban látja a dolgokat!!
György Márk
György Márk 3 órája
ez nagyon nyomasztó, de nem csak a fejétől bűzlik a hal. gyerekkoromban en is puskaztam, mar ott elkezdodik minden..
Ildikó Bem
Ildikó Bem 3 órája
Az van hogy Nagy Vagy Partizán!🤗
Somodi Peter
Somodi Peter 3 órája
Szerintem, ez a szuper egós, szégyent ébresztős retorika az erkölcsi magaslatból gázabb, mint a Pumped Gabos szerep. Érdemesebb talán a szerkesztőket és a nézőket kritizálni. A Gábor egy színész. Készítenél most például a Katonából Kovács Lehellel egy morálisan számonkérős interjút azért, mert az Othelloban Jágóként csinált pár geci dolgot? Holott van a Shakaspeare, meg a Székely Kriszta, meg mi, akikről feltételezik, hogy meg fogjuk nézni az előadást. Te jó ég, Marci, ez a médiakritika, szerintem, személyeskedőbb lett a jó ízlés és a jó erkölcsi érzék által diktáltnál.
humulus humulus
humulus humulus 4 órája
ha már szerinted orbán ennyire követi másolja putyin dolgait, akkor szerinted orbánék hány embert és kiket tettek már el láb alól?
Olga Popovici
Olga Popovici 5 órája
Nem erdekel ez a sok mocskolodas sem az orban csalad.vagyoni helyzete egy ember erdemeit nem a vagyoni helyzete alapjan kell megitelni hanem a becsulete es a . Munkaja alapjan amit amit tett az emberekert az orszagaert ebben pedig valoban gazdag. Ezt kellene emlegessetek nem a vagyoni helyzetet hiaba tamadjatok az erdemeit nem tudjatok bemocskolni 0becsuletes magyar ember ezt nem csinalja !!!
don dokken
don dokken 5 órája
Ha a szar kimegy Párizsba, ott is szar marad. Ez a sztori.
Judith Magyar
Judith Magyar 5 órája
Nem elégedett KG? Mi sem vele!
Emese H
Emese H 5 órája
Egy note: az egészségpolitikus helytelenül viseli a maszkot?
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar 3 órája
ROHADJANAK BELE A MASZKJUKBA! Tanulj egy kicsit a témában: bitchute.com: Orvosi Világszövetség I, 2020.10.10, Bemutatkozás, Nürnbergi Per Ez is KÖTELEZŐ anyag: Plandemicseries.com Gugli ->> Orbán-Netanjahu paktum ->> “Izrael kijelölt bennünket új hazának” ->> Bartus László: Totális diktatúra épül, katonai junta veszi át Magyarországot YT ->> Magyarország Felvásárlása . Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem egészségügyi járulékot, így az eü-i ellátás MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ! Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem nyugdíjjárulékot, így a nyugdíj MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ!
g docs
g docs 5 órája
A kapitalizmust ne bántsuk az egy nagyon jó dolog. A szabályozatlan szabadpiaccal van baj, ami miatt a 90-es években a privatizáció során sok magyar nagyvállalat külföldi kézbe került vagy teljesen megsemmisült mint az Ikarus, Győri keksz, Taurus.
Kimondom helyetted
Kimondom helyetted 5 órája
Ezt a sok gonoszságot,amit ettől a lénytől hallok. Apám forog a sírjában az tuti
uborka1956
uborka1956 6 órája
Orbán az új Rákosi! Csak Rákosi nem lopott, de Orbán és sleppje lop, mint a szarka! Ezért élünk most rosszul és még rosszabban fogunk, mert Orbán növeli az államadósságot, ami egyre nagyobb inflációhoz vezet!!!
Istvan Lakatos
Istvan Lakatos 6 órája
Pedig a nagy bölcs öreg (legalább is annak szeretne látszani) olyan szépen tud beszélni hogy bármelyik híradó műsorvezetője lehetne.
Maura Szonyi
Maura Szonyi 6 órája
16 percnel allj! Mi az hogy nemetorszqgban nincsen vegyes praxis???? Keressetek meg privatban itt allati nagy a tevedes! A haziorvosok 90 szazaleka vegyes praxist vezet!
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar 3 órája
A CÉL az előre megfontolt szándékkal megtörténő FÉLRETÁJÉKOZTATÁS! Lásd ->> maszkviselés!!
uborka1956
uborka1956 6 órája
Marci! 2:50-nél, amikor Nagy Imre nyomja a demagógiát, a mostani parlamentből a Fidesz-képviselőit kellett volna mutatni! :)))
uborka1956
uborka1956 6 órája
Köszönet a videóért. :) Nekem az a véleményem, hogy az emberek a nagyon kemény szocialista diktatúra ellen lázadtak fel. Ez az, ami teljesen biztos. Hogy mi lett volna, ha győz a lázadás, az azonban bizonytalan. Így tehát nem nevezném 56-ot szocialista forradalomnak!
Péter Horváth
Péter Horváth 7 órája
független médiacsatorna :))))))))
Zsolt Kálmán
Zsolt Kálmán 7 órája
Így pár hónap tapasztalat után mi a vélemény? Kinek volt igaza? És kinek lesz igaza?
Tibor Kuhár
Tibor Kuhár 8 órája
hogyan teljesitett gyurcsany pista idejen, hogyan nezett ki Magyarorszag es hogyan nez ki most, enyire vagytok kepessek, mocskolodni, ezt meg a vak is latja.
Molnar Riki
Molnar Riki 8 órája
Bolsevik vonulas
Norbert Kakuszi
Norbert Kakuszi 9 órája
Klebersberg Kúnó mondott vmi olyat, hogy a magyar néplélektől a bolseviki gondolkodásmód nagyon messze áll. Ha a forradalom nyer, kommunista többet a hatalomba nem került volna, csak a kisgazdák és szövetségeseik. Új baloldalról ma nem lehet beszélni, mert ma Magyarországon valódi baloldali párt nincsen.
Katalin Dr Bukovinszky
Katalin Dr Bukovinszky 9 órája
Igen is végre el kellene számoltatni azokat a politikusokat és a hozzájuk csatlakozó embereket, akik hatalomvágyból vagy anyagi érdekből tönkreteszik az országot. Magyarországon ez a rendszerváltás óta nem történt meg. Emiatt egy olyan “bamba” atitűd alakult ki, ami miatt a nemzet nem tud ( mert nincs ilyen tapasztalata) fellépni érdrkeiért. Az SzFE-s tiltakozás az első egészséges megnyilvánulás, ami jobb irányba vinne.Úgyhogy igen is meg kellene büntetni azokat, akik ezt megérdemlik! És harcolni kell az egészséges gondolatokért, és ügyekért. Ehhez kívánok a tüntető/harcoló diákoknak kitartást és sok sikert!!! A Partizánnak pedig további sikereket!
Kalistefo
Kalistefo 14 órája
Még most is forr a vérem, ha belegondolok, hogy Nagy Imre szobrát milyen sunyi módon tüntették el.
CSAKEGYSAS
CSAKEGYSAS 3 órája
hogy forrt volna a véred,amikor megjelenik Nagy Imre a csapatával ,és lesöpri a padlásotokat ,pincétekből mindent felpakolnak,aztán otthagynak!
Oszlányi Ákos
Oszlányi Ákos 14 órája
Szerintem az aktuális szerkesztő feladata, hogy mi kerül adásba. Ha a régi "pumped" műsorokat valaki engedélyezte, az a szerkesztő felelőssége és etikája. Ma jelen pillanatban ezt találják eladhatónak: minél inkább polgár pukkasztás. Ingerküszöb növekedése és a irányíthatóság elérése a cél. Ez a 30 perces műsor nagyon tetszett! u.i.: megint bebizonyosodott számomra, hogy a rossz körülményekben élők és árvaházakból kikerülök lesznek a pornó ipar szereplő-kiszolgáltatottjai.
kritikatura
kritikatura 16 órája
Lehet már álmos vagyok, de ez volt eddig a legérdektelenebb műsorotok számomra.
Andras Bakai
Andras Bakai 16 órája
Mindenkinek joga van hozzá, hogy úgy gondolja az egész rákkutatás kamu, minden nem alternatív kezelés csak pénzlehúzás valamint hogy minden orvos a világ számtalan országában aki ezen a területen dolgozik, hazudik le van fizetve vagy egyszerüen hülye. Én személy szerint sok sikert kivánok ennek a mozgalomnak. Borzasztóan örülnék ha kiderülne hogy marokszám szedett vitaminokkal és némi étrend reformmal legyőzhetőek a legkülönbözőbb ráktipusok a crohn betegség és a halál úgy általában. Tartok tőle , hogy ez a paradicsomi állapot sajnos nem fog bekövetkezni az én életemben.
Lacus Cemetary
Lacus Cemetary 17 órája
Cenzor asszony belekerült... Kicsit hiteltelen az egész... Ezt leszámítva érdekes összefoglalása a kornak
ZsoleeTube
ZsoleeTube 17 órája
Ne basszál ki velem! A botoxos mit keres itt?
András Dovalovszki
András Dovalovszki 17 órája
Nagyon ismerős ez a Dózsa László, nagy celeb lehet, mert már sok helyen láttam a fotóját. :D
Szávai Viktória
Szávai Viktória 17 órája
Óh, kérem. Ebben a q*rva országban halálos bűn az önfenntartás. Minden arra megy ki, hogy minél jobban eladósítsák az egyént. Aki nem így tesz azt kikészíti a karhatalom 😔
Ernő Dús
Ernő Dús 17 órája
Én 2-3 éve szinte mindenhová gyalog járok. Napi 12-15 km. A pandémiában ez külön előny. Azóta jobban ismerem és szeretem Budapestet. Ha sürgős, akkor tömegközlekedek. Kocsit nem tartok.😊
Zoltán M.
Zoltán M. 18 órája
- én nem arról beszélek, Győzike... - DEHOGYNEM
László Varga
László Varga 18 órája
visszaszerezzük.
László Varga
László Varga 18 órája
Remélem minél hamarabb megdöglenek. A felhalmozott javakat (Ráhelke, Tibike stb. is)visszaszerzik azt, amit a Magyar emberektől elloptak.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 18 órája
Gyurcsány múltját kutassátok inkább. Több nézötök lesz, mert az igazi mély gonoszság jobban érdekli az embereket.
Tünde Hegelsberger
Tünde Hegelsberger 18 órája
Mikor lesz fent a Cyla interjú???
Zoli
Zoli 18 órája
ÚjságÍRÓ szegénykém...., nem újságMONDÓ! Őőőő így már oké nem?
Mikl Ottó
Mikl Ottó 18 órája
Rosszul van rajta a maszk. Mennyit használhatja, ha nem tudja, hogy kell használni?
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar 3 órája
ROHADJANAK BELE A MASZKJUKBA! Tanulj egy kicsit a témában: bitchute.com: Orvosi Világszövetség I, 2020.10.10, Bemutatkozás, Nürnbergi Per Ez is KÖTELEZŐ anyag: Plandemicseries.com Gugli ->> Orbán-Netanjahu paktum ->> “Izrael kijelölt bennünket új hazának” ->> Bartus László: Totális diktatúra épül, katonai junta veszi át Magyarországot YT ->> Magyarország Felvásárlása . Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem egészségügyi járulékot, így az eü-i ellátás MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ! Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem nyugdíjjárulékot, így a nyugdíj MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ!
Medenci László
Medenci László 19 órája
Egyik kunyeráló ,támogatja a másikat.Micsoda csodás világ.
TREND PALOS
TREND PALOS 19 órája
7 CSAPÁS, azaz a COVID KÖD deKÓDja 7. ÉSZBEN TARTANI: „A COVID-19-et az ÚJ VILÁGREND diktatórikus bevezetésére kreálták és FÚJTÁK ún. „VILÁGJÁRVÁNNYÁ”"!!!...- amit perceken belül KÍMÉLETLEN KATONAI DIKTATÚRÁVAL TARTANAK MAJD FENT a FÖLDKEREKSÉG MINDEN STRATÉGIAILAG FONTOS PONTJÁN!!! tanulas.network.hu/video/kikapcsolodasra_kedvenc_dalaink_szoveggel/palos_trend__lelki_terror KAPANYÁNYI MONYÓKOK (BANK és MÉDIA!!!) és FEHÉRLÓFIA, azaz HÍREK és a TÉNYEK, EGEKET SZAGGATÓ PÁRVIADALA!!! A ZSIDÓ JOG = GOJ VÉRT KÍVÁN!!!...- vagyis a 869-es ZSINAT (SZOFTVER-HARVER!) ROBOTOSÍTÁSÁNAK (LÉLEKTELENÍTÉSÉNEK!!!)PROGRAMJA!!! A mai, modernnek címkézett földi világunk (zsidult kor és kórságunkban!) KEREK E FÖLDÜNKÖN a TEREMBURÁNK ALATT többnyire felszínes, ami a pénzről, a könnyű élet élv hajhászairól, no meg a mindent átszövő talmudi erőszakról szól. Tradíciók, valós értékek, igaz történelem selejteződnek le pontosan olyan ütemben, mint amilyen tempóval teszik igénytelenné az emberiség java részét a pénz mítoszával, a könnyű élet illúziójával, illetve a hazugságokkal teletűzdelt, soha meg nem történt, vagy éppen nem úgy megtörtént hírekkel, amikkel pillanatról, pillanatra mossák tömegesen az emberi elmét az emberiség feletti uralkodásra törekvő sátáni erők és azok népes kiszolgáló csapata. Mindebből, ami valós, az- az erőszak, ami évezredek óta itatja már át eme TEREMTETT VILÁGUNKAT!!! Erőszak tapasztalható mindenhol. Vallásban, politikában, hétköznapi életben. És erre az erőszakra építi hatalmát e sátáni erő, amely hamis híreket terjesztve, valós tényeket elhallgatva, mások tulajdonát és javait az őket megilletőktől elorozva diktátorként uralkodik az emberiség felett. Igaz, csak a fizikai létsíkon és itt a Földön. …és most olvasd és értelmezd a felsorolt szavakat. Amelyeket MAGadénak/MAGodnak érzed…- nos, az VAGY LEGBELÜL!!! BIZONYÍTHATÓSÁG - IGAZSÁG MENNYISÉG - MINŐSÉG TÜNETMENTESSÉG - EGÉSZSÉG SZERKEZET - SZERVEZET NOS? LELKES vagy LELKETLEN?! ISTEN vagy ISTENTELEN?! TUDD és TEDD az IGAZSÁGOT!!! Szerrel és tettel: PáLoS TReND hupost.info/chat/pnqbxbN-mpeDi9Y/vide hupost.info/chat/jZ1mxZFrY9WlfJM/vide internetfigyelo.com/magyarorszag-mint-ceg-%f0%9f%93%ba/ hupost.info/chat/h5-exKl9cpV4dLw/vide&feature=emb_logo hupost.info/chat/r3lntKl5mpWZrMo/vide&feature=share hupost.info/chat/m6l_k5qAZdV2YtY/vide hupost.info/chat/f3eUpYyBmZGCnLA/vide orvosokatisztanlatasert.hu/ www.costadelsolmagazin.com/content/20200821-en-budapesten-megtartott-nemzetkozi-covid-19-orvos-konferencia-eszrevetelei www.costadelsolmagazin.com/content/valami-nagyon-nem-stimmel-koronavirussal-kapcsolatban
Gergely Tóth
Gergely Tóth 20 órája
Ez az adás rengeteget adott nekem. Nagyon tetszik, hogy mennyit tudok tanulni a műsoraitokból. Köszönöm! Az adás hihetetlenül jól fel volt építve. Folyamatosan egyre inkább figyelemfelkeltő témák. Leginkább a vége tetszett. A Cargobikes-ra tuti be fogok nevezni, a szoftveres példa a munkám miatt kifejezetten tetszett, ahol lakok pedig tuti éltre fogok hozni egy ilyen eszközmegosztó közösséget! Csak így tovább!
Benjámin
Benjámin 20 órája
csula hangú videoeffektek
István Farkas
István Farkas 20 órája
Megbuktak wazzzzeg!Most máskét tólják!Inkább a szart "tohhjáák"!!X faktor,....stb,...!
Blake Baxter
Blake Baxter 20 órája
Náluk már csak a fürdők vannak rosszabb helyzetben, a kormány meg önti a sikerpropagandát valódi segítség helyett.
ferco1971
ferco1971 21 órája
Miért van az, hogy az ország leg fontosabb dolgait ezen a csatornán beszélik meg érdemben ??? Nagyon értékes feladatot lát el a csatorna ! Köszönöm Marci !
Emőke Anikó Póra
Emőke Anikó Póra 22 órája
Milyen biztosításokról beszél Lantos, fizetik az emberek a TB-t!!!
Rudolf Magyar
Rudolf Magyar 3 órája
Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem egészségügyi járulékot, így az eü-i ellátás MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ! Mivel ADÓ-t fizetsz, és nem nyugdíjjárulékot, így a nyugdíj MÁR NEM JÁR, CSAK ADHATÓ! Minden, ami adható, azaz nem jár, az annyi mennyiségileg, aki azt adja és annak mértékét az adott kedve szerint, meghatározza! Gugli ->> Orbán-Netanjahu paktum ->> “Izrael kijelölt bennünket új hazának” ->> Bartus László: Totális diktatúra épül, katonai junta veszi át Magyarországot YT ->> Magyarország Felvásárlása
Patrik Sólyom
Patrik Sólyom 22 órája
Eközben 800 milliót odatoltak a MotoGP pálya építéséhez.
Petroci Gabor
Petroci Gabor 22 órája
brittek: Sex Pistols után jött a Prodigy, Massive Attack, Portishead... a hippik után jöttek a világ legnagyobb elektronikus zeneművészei Shpongle, Ott, Banco De Gaia pl. Semmi nem hal meg, csak átalakul. Van török zseni is Mercan Dede. De azt Kanadai Egyetemnek köszönheti, meg a Szufiknak.
Fekete Rita
Fekete Rita 23 órája
Az is érdekes, hogy délutàn 3-kor tünt el és majd csak màsnap talàltàk meg. Ebből is látszik, hogy mennyire kereshették.
Eszter Kovács
Eszter Kovács 23 órája
Ha csak azt nézzük, hogy mi az arányuk a népességben és ebből azt vonjuk le, hogy x db roma képviselő kéne üljön a parlamentben, akkor ne felejtsük el megemlíteni az sem, hogy a parlament fele ilyen alapon nő kéne hogy legyen, és a fele mondjuk 40 év alatti kéne hogy legyen az ott ülőnkek. Hogy ne öreg pasasok döntsék már el, hogy mitől szülnének többet a fiatal nők, mikor fogalmuk nincs róla... Amúgy remek beszélgetés volt, sokmindent megvilágított. Szerintem közös érdek segíteni a felzárkózásukat, azt, hogy minimum egy szakmával a kezében távozzon az iskolapadból mindenki, és aztán valóban legyen esélye abból megélni. De mondjuk ez mindenkire vonatkozik, bőrszíntől függetlenül. Nyilván ez kettőn áll, nekik is kell akarni alkalmazkodni a többségi társadalomhoz, miközben megtartják a sajátosságaikat, identitásukat. Nekik is kell akarni az iskolában egy szakmát megtanulni, és aztán kell akarni dolgozni. Azért sok esetben erre nem látni a szándékot részükről. De nem tudom ez nem tyúk-tojás dolog-e, hogy nem azért van-e így, mert annyi elutasítással találkoznak amikor igyekeznek, amiket ő is említett, hogy talán sokan feladják előbb-utóbb az ez irányba való törekedést, persze az is lehet, hogy sokan eleve nem törekszenek erre. Mindenképp abban látnám a megoldást, hogy meg kell tanítani mindenkit "halászni", mert hosszú távon semmilyen más megoldás nem tartható fenn. Tehát az oktatás a megoldás, de ahhoz nekik is fel kell ismerni annak a fontosságát, meg kell látniuk benne az egyetlen elfogadható lehetőséget a majdani megélhetésre. Szerintem az, hogy sok szakember külföldre ment, az kimondottan lehetőséget ad a mostani cigányságnak arra, hogy akármilyen szakmával most érvényesülni tudjanak, mert óriási hiány van villanyszerlőből, vízvezetékszerelőből, asztalosból, kőművesből, tényleg mindenféle szakmunkásból.
Fekete Rita
Fekete Rita Napja
Az összes pàlyàzati pénz ment a "képviselő testület" zsebébe.
Valentin Józsa
Valentin Józsa Napja
Hajrá Fidesz.
András Juhász
András Juhász Napja
Kik az újbalosok? Középosztályibeli, magukat szociálisan érzékenynek mondó liberálisok, akik a tőke elleni keserves küzdelem helyett az "autoriter" államot zaklatják és mindenféle kreált kisebbségi identitásokat dédelgetnek. A nagytőkét segítik politikailag, miközben annak ideológiai dimenzióit termelik újra. A szocális-baloldali szólamokat a liberalizmus védelmében használják fel, miközben társadalmi szolidaritást toboroznak maguknak a saját privilégiumaik megszilárdításához. A liberális kozmopolita baloldali felismerhető onnan is, hogy őket a saját társadalmi osztályán kívül mindenki más egy rendkívül irritáló jelenségnek tartja.
Nik Kincaid
Nik Kincaid Napja
Kar, hogy a Lipot bezart. Oda valo...
Hungarian Guy
Hungarian Guy Napja
Eredetileg a munkások igazgatták a gyárakat az orosz forradalalomban csak a munkások nem éppen a legjobb menedszerek.
Dávid Ferencsák
Dávid Ferencsák 6 órája
Ez inkább valami urban legend. 1918 június 28-án Lenin elrendelte a nagyobb ipari vállalatok kompenzáció nélküli államosítását, vezetői állományukat utasították, hogy - szigorú büntetések terhe mellett - maradjanak a helyükön. (Richard Pipes: Az orosz forradalom története, 283. o.)
Ferenc Kovács
Ferenc Kovács Napja
kéne egy műsor 2022-2026-ról is!
Dodó Kukucs
Dodó Kukucs Napja
Inkább nézzük meg, hogy is néz ki egy olyan kerület Bp.-en, aminek VAN gazdája! hupost.info/chat/i4l2mJOgZqWIh6g/vide
Lajos Cumeláger
Lajos Cumeláger 13 órája
Ez hogy jön ide?
csaba csaba
csaba csaba Napja
Ez nem dekázás volt ,inkább félelem a labdától! 😂😂😂😂😂😂😂
csaba csaba
csaba csaba Napja
Kövér visszafordúl! Figyelem ez nagyon kemény szinte hátborzongató! !Ezt ,hogy tetszik képzelni? ???Én vagyok a mindenség, hogy meri az orrom alá dugni a mikrofont, hogy képzeli, hogy engem Kövér Lacit csak úgy meg mer állítani és a bajszommal eltakart orrom alá dugni azt a mikrofont! Nem elég, hogy még beszélni sem tudok,mert úgy hadarok, hogy scatman is elbújik szégyenében!
felsatan
felsatan Napja
"szélsőjobboldali kormányzat" :D :D :D idióta köcsög, aztán csodálkoznak hogy 10 éve szopórolleren vannak
Mária Farkas
Mária Farkas Napja
Undormány a gáspárral lészült riportod, nem a te tudásoddal van baj.
Ádám Mészáros
Ádám Mészáros Napja
Még ezeknek sincs az orrukon a maszk? XD
Felcsúti Maradona
Felcsúti Maradona Napja
Az Szfe botrányba és a vírusosdiba bele fognak bukni...
András Juhász
András Juhász Napja
Hát olyan is lett 🤣 A "baloldal" nem csak választást nem tud nyerni, de forradalma sincsen, így aztán kénytelen lefoglalni egyet magának az antikommunista jobboldaltól. Úgy látszik, hogy ez az ideológiákon kívüli emberi hitványság az egyetlen igazi megfizethetetlen posztmodern politikai élmény amit "baloldal" kínálni tud.
Erzsébet Kiszel
Erzsébet Kiszel Napja
Pontosan,én le vagyok döbbenve...azt írták,az 56-osok demokratikus szocializmust akartak..megy a történelem hamisítás ezerrel,hogy a fiatalok agyát átmossák
hggird
hggird Napja
A negatív, rosszakaró kommenteket végigolvasva.. Ez Magyarország, ez a mentalitás, és ezért tart itt ez az ország, hogy lassan Románia is elhúz mellettünk.. Itt kell hagyni ezt az országot, mert a kormányt lecserélheted, de az emberek gondolkodását, életfelfogását nem!
zoltán nagy
zoltán nagy 20 órája
nem ez nem Magyarország ez a világ,mit képzelsz a szomszédban hüjék laknak? nem nem. minden ember alapfelfogása hogy nem hagyja magát és pluszban egy adag rosszindulat és máris kész is az emberiség.most komolyan hozzak példákat máshol hogy megy a biznisz? a vallás jó azt hiszed? tartsd oda a másik orcád is
Bence Bodacz
Bence Bodacz Napja
Ez tetszett! Jár a like és a megosztás! 😉👍
kej_ ti
kej_ ti Napja
Jobb volt mint egy töri ora! :)
Rita Ujházi
Rita Ujházi Napja
És nem csak Pesti Srácok voltak, hanem Mecsek Láthatatlanok is: www.valaszonline.hu/2020/10/23/mecseki-lathatatlanok-1956/?fbclid=IwAR3_i_oOh5NFvskJvcABiHbbG1D0Ik4SeuG-zYR2BXjjA7gPdAScvcvM-cs
Robert L.
Robert L. Napja
Érdemes tudni, hogy a diktatorikussag jobboldali elhajlas, pl Lenin is jobboldali elhajlo volt Marx eredeti eszmeisegetől
julia szabo
julia szabo Napja
Gratulalok! Bator ember! El is tuntettek!
H Geri
H Geri Napja
Angliában meg a jó pubok igen gyorssn vissza tudták termelni a kiesést. Nálunk, egy vidéki pubban olyan forgalom volt nyáron, hogy nem igaz. De most októberben is jönnek, pedig nálunk szeptember közepe- és kb. november 20 között van a holt idő, mikor alig vannak. Most meg hétfőn is simán 120-200 fők vannak.
Gyuszamba Gál
Gyuszamba Gál Napja
Így jártatok!!!nem sajnál titeket senki mit sírtok állandóan?aki a belvárosban üzlettulajdonos annak az azért szerintem nem gond hogy a mindennapi kenyeret megvegye... vannak nálatok sokkal szarabb helyzetben lévő emberek......
Notmynation *
Notmynation * Napja
Kérhetnék angol feliratozást?
Petra Vet Med
Petra Vet Med Napja
Ostobaság az egész. Nincs olyan, hogy "újbaloldal", hacsak nem azt veted a baloldal szemére, hogy halad a korral. 100 évvel ezelőtt egész más problémák, megoldandó gondok voltak a baloldal, szocialisták, kommunisták radarján: A tömegek szó szerint nyomorogtak, emberek milliói ágyrajárók voltak, a gyerekek tömegei szó szerint éheztek, alultápláltak voltak, stb. Nem voltak meg a ma már természetesnek vett higiénia alapvető kellékei, stb., stb. Ma már nem ezekkel az elemi problémákkal kell megküzdeni.