Megjegyzés
Zoltán Nánási
Zoltán Nánási 34 perccel
Basszus így akarok kinézni 70 évesen!:)
Sándor Gál
Sándor Gál 39 perccel
A Győzike show-t, mint az interjúból megtudhattuk, elejétől a végéig megírták. Ebből következik, hogy ha bármilyen társadalmi hatása volt a tévében látott "cigány-kép"-nek, az nem Győző, hanem az írók és/vagy az RTL felelőssége.
Lanta At
Lanta At 43 perccel
a történelemtanárnak vajon mikor esik le, hogy Felvidék ugyanúgy az elszakított területekhez tartozik, mint Erdély?! picit kezdem únni az erdélyiek seggének nyalását... ennyire azért nem kellene, üdv Felvidékről :)
Emese Nagy
Emese Nagy 54 perccel
"Ufó, bajtárs, kóbor lovag", akár egy középkori sci-fi.
Zoltán Nánási
Zoltán Nánási 54 perccel
Egy legenda!
Julia Ronyai
Julia Ronyai 57 perccel
Felsőbbrendű ember nem moralizál, ez alap. De még ha moralizálnánk, se úgy lenne, mertő, mertőő, nem úgy van. 👌
JAVINCZE
JAVINCZE Órája
- a hun meg garoton , canadainak nyomott , minek .
AndyWalahol
AndyWalahol Órája
Az a baj hogy a Trump hívek 70 millóan vannak.
JAVINCZE
JAVINCZE Órája
- kincsem , kincs ő , ismerős , nagy díj dicsőség , nem értem , érdem , vezényelj le vagyok többek között nagyon , nagyon büszkén nyű gözve .
foldkutya
foldkutya Órája
Fischer Iván rendkívüli ember, Nagyon Boldog Születésnapot kívánok neki! 🙂
JAVINCZE
JAVINCZE Órája
- fisher meg az iván , halászat oroszosan , világos , görögeilékeny vagyok .
Anita Fehér
Anita Fehér Órája
Nagyon bosszantó ez az állandó offenzív stílus tőle. Másik: bírom amúgy, hogy interjúkban egyiknek sincs töke kimondani, hogy igen baszki, homofób/rasszista/antiszemita stb. vagyok, hanem magyarázkodik, kerülgeti a forró kását, majd amikor a saját közegükben tortént “elszólásaikkal” valaki szembesíti, akkor letagad, hárít, hogy ő nem úgy értette. Dehogynem 😀 De legyél tökös és vállald fel!!!! Nem meritek?
JAVINCZE
JAVINCZE Órája
- karmester versenyző , a nyertes a zig mega hej .
JAVINCZE
JAVINCZE Órája
- karmester , kar társ , vezényel , most bidike a karnagy , mint a házi főzésű putyin , mint az északi kawa meg szaki hörcsög a kóreás .
Bolsevik Jutub
Bolsevik Jutub Órája
Marcipánó! Azért a 911-re meg a Pizzagate-re azt mondani, hogy összeesküvés ELMÉLET??? Értem, hogy elkeverik az igazságot sok baromság köré, hogy gyíkemberek, meg sátánista vérszívók, hogy úgy tűnjön az egész sztori baromság, de ettől még az, hogy Epstein pedofil hálózatot működtetett amiben magasrangu politikusok is érintettek voltak elég valószínű. Mint ahogy azt, hogy a 911-et a CIA csinálta szintén. Nekem ne mondja senki, hogy a WTC 7-es épület, amelyik nem kapott találatot nem egy irányított robbantás mellett omlott úgy össze. A hivatalos álláspont szerint azért omlott össze, mert a WTC-ből kihulló épület darabkák akkora kárt tettek benne. A videókon látni lehet, hogy felületi sérülések vannak az épületen, szerkezeti kár nem keletkezett. Főleg nem olyan amitől tőben leomlana az épület. A hivatalos narratíva pont akkora baromság mint, hogy Oswald ölte meg Kennedy-t. Tejbepapi a csorgó nyálú hülyéknek!
Lászlo Donát
Lászlo Donát Órája
Jo volt
Gábor Tóth
Gábor Tóth Órája
Jajj szegény Zagyva,buta mint a beton,amit legjobban olyan meredt tekintetű ténymegállapításokkal igazolt,hogy: "Nem vagyok hülye...mer' nem vagyok hülye!" És mire kimondta,már azt sem tudta,mire is reagált így! :))) Kb egy Gálvölgyi paródia!
Gábor Gergő Sipos
Gábor Gergő Sipos 2 órája
Isten éltesse! Lehet szeretni, nem szeretni, büszke vagyok arra a kultúrateremtésre, amit a Fesztiválzenekarral végez! Nagyon várom a nagy interjút!
Gábor Világos
Gábor Világos 2 órája
Ez egy hibátlan interjú! Szeretném ugyanebben a székben Bajnai Gordont is látni, hallani! Köszönöm!
Laszlo F
Laszlo F 2 órája
Ez most nem volt jó. A vágott verzió, legalábbis. Marci nem volt elég nyitott, a Z. Gy. pedig kihallgatáson érezte magát, foghegyről, tőmondatokkal válaszolgatott végig. A "mester" szerényen elhárította államelmélete kifejtését, pedig ki ne szeretne a ZGy-féle apostoli királyságban élni? Amiről a mester is tudja, hogy sosem fog megvalósulni, de biztos jó ilyen hülyeségekre pazarolni életünket. No, az azért lejött, hogy bazmegoló konzervatív barátunk értelmetlen életet él, akárcsak Edward Norton karaktere az Amerikai história X-ben.
László Kovács
László Kovács 2 órája
Ki a ffasszom az a blogin?
Tihamér Tóth
Tihamér Tóth 2 órája
Márton...miért élezed a gyuloletre ezt az interjut? nem értelek....Gyozi ezerszer hárit...Te ezer plusz egyszer ujra kezded...
Gesta Hungarorum
Gesta Hungarorum 2 órája
Kövezzetek meg, lehet velem van a baj, de én meg mindig nem èrtem, hogy mit értett apostoli királyság alatt....:-D Amúgy a riport zseniális , mint mindig, de ezt már páran leírtak előttem. :-)
Mu kis
Mu kis 2 órája
Kedves Iván, isten éltessen! ❤️ Marci, hálás köszönet!!! Pici korom óta követem a művész urat, nagymamám fertőzött meg a zenével.
Mátyás Endrey
Mátyás Endrey 2 órája
érdekes, hogy sokan jártak már a műsorban, akik kritikus kérdéseket kaptak, ennél akár keményebbeket is, de egyikük se lett ennyire defenzív tőlük, mint Gyula
Carcosa
Carcosa 2 órája
Ennyi ordító mélysötét baromságot összehordani már egyfajta művészet. Egy ligában indul a Hujber Ferivel és a Benkő Dániellel.
Leho
Leho 2 órája
Zámbó Jimmytől Gustav Mahlerig :)
József Aranyi
József Aranyi 2 órája
Ez hulye.
Zsombor Cserményi
Zsombor Cserményi 2 órája
Ivánt és a Fesztiválzenekart ilyen-olyan okokból szokás hazaárulózni, meg hálátlanozni, meg sajnos "zs*dózni". A szakmában is. Én igyekszem ilyenkor helyretenni a frusztrált és gyűlölettel teli szíveket. Ha van mire büszkének lenni, az Iván és a zenekara.
Béla Fischer
Béla Fischer 2 órája
Az a baj az összeesküvés elméletekkel hogy van néha alapja ami beindítja a fogaskerekeket az emberek fejében. Mivel többnyire nincs valós tudás, valid információ, így az ismeretlen részeket kiegészítik a fantázia szüleményeivel. A logikusnak ható összefüggések egész rendszereket alkotnak. Tagjaik különlegesnek érezhetik magukat eme "tudással" felruházva. Ők többek mint egy átlag birka polgár...gondolják. És a hasonlóan gondolkodókat erre fejlesztett algoritmusok húzzák egybe a közösségi térben, ahol nagy egyetértésben mélyül a meggyőződés és egyre mívesebb az elmélet az adott vélemény buborékban.
jacobkakukk
jacobkakukk 2 órája
Sajnos el kell ismerni, hogy sok mindenben igaza van szélsőjobbosnak, bármennyire is nehéz bevallani.
Peter Pinter
Peter Pinter 2 órája
Hát pedig pont azt bírja a közönség a leginkább ha ősellenségek vannak összeeresztve. Íme ez az epizód.
C K
C K 2 órája
Off: Úgy hallottam, Joe Biden a beiktatás után kereste a Partizán stábját, mert annyit hallott róluk, hogy feltétlenül interjút akart adni nekik.
Attila Nemeth
Attila Nemeth 51 perce
@Balázs Szeleczky jaj ne, akkor lezárják a Baross utcát...?
Balázs Szeleczky
Balázs Szeleczky 2 órája
Budapesten, személyesen. Ezt a rend kedvéért érdemes megemlíteni.
Judga54
Judga54 3 órája
nagyon boldog születésnapot, Fischer Iván! :) köszönjük azt a sok szépséget, örömet, barátságot, gondolatot és kiállást, amiben éveken át részeltetett bennünket. kívánjuk, érjen vissza hozzá sokszorosan!
BircaHang
BircaHang 3 órája
Fischer a ballib ikonember, aki valójában egy rendkívül rosszindulatú alak: képtelen feldolgozni, hogy nincs a világ zenész élvonalában, s ezt azzal kompenzálja, hogy éjjel-nappal gyűlölködik. Kölönösen a magyarokat utálja, pedig éppen a magyarok finanszírozzák tevékenységét súlyos százmilliókkal. Rongy alak, így lehet összegezni jellemzését.
BircaHang
BircaHang 26 perccel
@Groose82 Az övé erősen központosított.
BircaHang
BircaHang 27 perccel
@Endre Szeghalmi Nem szoktam diszlájkolni soha, gyerekes szokás.
BircaHang
BircaHang 28 perccel
@Márton Kiáll a rosszért. Tény: ezt nyíltan teszi, bár furcsa, hogy ezt közpénzből teszi.
BircaHang
BircaHang 29 perccel
@C K Nem most konkrétan.
BircaHang
BircaHang 29 perccel
@Graun Aki nem fogadja el a hamis ballib ikonokat, az ostoba.
Farkas Toth
Farkas Toth 3 órája
Lajcs, Lajcsi mikor kezded meg végre a hat éved leülését???? Ideje lenne.
Patrik Márki
Patrik Márki 3 órája
Számomranagyon érződött, hogy Z.Gy.Gy barbár, vitakultúra nélkül, Marci meg inkább lenézte ellenfelét, mintsem egyenrangúnak tartotta volna a vitában, sokszor nem is figyelt. Pl elmondta ezt az apostoli királyság izét is, de utána is kötötte Marci az ebet a karóhoz, de meg lehetne más hasonló momentumot is említeni az interjúból, amikor elmondja az interjúalany, kívülről szerintem tisztán, hogy mi a stájsz, de még lovaglunk rajta 4-5 mondaton keresztül. A másik oldalról meg egyszerűbb lett volna annyit mondani, hogy ez tulajdonképpen klasszikus király-pártiság, vagy royalizmus és nem akadunk fent az "apostoli" szón. Sajnálom, de ez nem tetszett.
Zorbon Trek
Zorbon Trek 3 órája
Az agyrémesen, irritálóan, zűrzavarosan nemzetietlen (libsis), partizánoskodó ganalydomb mennyivel lett jobb (és nem bal), hogy most kicsit zagyvássá lett...???? Vajha miért nem tudok tapsikolni hozzá... ...mármint a sallangok sallangoskodásához...????
Gyuláné Mágocsi
Gyuláné Mágocsi 3 órája
Marcinak és a stábnak minden elismerésem! Remekeltetek! " Amúgy egyébként"-ért én már hozzávágtam volna valamit!
Bobtoreador
Bobtoreador 3 órája
Nekem mindig érdekes, amikor valaki sokan hangoztatja, hogy ő aztán nem "x". Vajon miért érzi azt, hogy ezt folyton bizonygatnia kell? Csak nem érzi belül, bizony ő "x"?
Andy
Andy 3 órája
Zagyva nem tudja mi az apostoli királyság, ennyi. Ha tudná elmondaná, hogy olyan fejedelem uralkodása, akit isteni küldöttnek kell tekinteni, akár a pápát, utódai pedig ezt a címet öröklik. Gyula, te tulajdonképpen minek ülsz a parlamentben a pénzünkön?
Roland Szabó
Roland Szabó 3 órája
A kockásfülű nyúl című mese jutott az eszembe.....
Szintlépés
Szintlépés 4 órája
Sortüzes csont törő baloldal / biden irany a haboru
Andy
Andy 4 órája
Marci! A romákon is számon kéred a faji háború kirobbantásának szándékát?
Attila Mizsák
Attila Mizsák 4 órája
Figyelj, egyébként amúgy jó interjú amúgy.
time to die
time to die 4 órája
Négy év múlva még jobban fog nőni a szakadék a gazdag és szegény rétegek között Amerikában. A folyamatot Biden nem tudja majd megfordítani. A világon érdekes módon mindenhol ez a folyamat figyelhető meg. Érdekes lenne a mögöttes okokat keresni, hogy ez társadalmi vagy gazdasági okokra vezethető-e vissza.
Tibor Tormai
Tibor Tormai Órája
okok v lehetséges okok: "Social engineering" , hatalom megtartási vagy szerzési vágy, a társaalom megoszása ellentétes eszmékkel, folyamatosan novekvo- természetellenes- gazasági novekeés fennartása és fokozása, érzéketlen- pszihopata- vezeto réteg, mltinacionális cégek hozzáállása, oktatás és tájékoztatás lerombolása, kizsákmányoló mohó beteg eszmék, háború mint üzlet, a vin-vin helyett gyoztes-vesztes alapeszme, versenyeztetés, ellenségkreálás, ... természetellenes hozzáállás , az ember céljának lealjasitása...
Margó Oláh
Margó Oláh 4 órája
A nép nem normális ! Ez itt a baj! Egyik fele birka a másik fele agymosott!! Orbán meg a jó rafinált juhász!!! Léptem 🤑🤑🤑
1hdgmhly
1hdgmhly 4 órája
Kimaradt egy fontos aspektusa Soros tevékenységének. Mégpedig az, ahogy összefüggenek a politikai tüntetések, zavargások és a tőzsdei esések, melyeket SGY kihasznál. Úgy, hogy előre tudni lehet hogy esni fognak a tőzsdék, ezt pedig SGY shortolással megelőzi, azaz kaszál egy csomó pénzt. Vagyis ő a naiv civil szervezeteken keresztül sok pénzt nyer. Ráveszi azokat tüntetésekre, ellenállásra és azok a tökfejek nem is értik, hogy valójában tőzsdei spekuláció eszközei csak. Kimaradt még az angol font bedöntése, és az is, hogy 1998-ban megpróbálta megszerezni az OTP-t a tőzsdén keresztül, aminek következtében befektetési alapját a Felügyelet meg is büntette.
Leonidász Bari
Leonidász Bari 4 órája
Azoknak ajánlom megtekintésre az alábbi videót, akik nem értik ezt a Párbaj dolgot... (Néha nem árt magunktól is utánanézni a dolgoknak...) hupost.info/chat/Y4t1roeQg7pql5M/vide
Gergely Juhász
Gergely Juhász 5 órája
Nagyon szomorú hogy ezt így mutatja tok be
Robin Dávid Tóth
Robin Dávid Tóth 5 órája
Mekkora tulok a csávó
István Cserháti
István Cserháti 5 órája
Milyen duma az, hogy Lévai Anikó a First Lady ?---Az ország elnök felesége a First lady !
Gergely Juhász
Gergely Juhász 5 órája
Nagyon elbagatelizaljatoka dolgot, mind a szenátor mind ti is. Nagyon szépen tudjatok bemutatni a republikánusok képzelgéseit és a radikalizmusat. A baloldalt soha nem mutatja senki vagy ha kell mint Seattle kerületének elfoglalásaval akkor beküldött valaki egy embert kamerával és mutatja hogy mindenki nagyon békés? Minneapolis? A sok gyújtogatás a sok gyilkosság ami volt, mind a baloldal váltotta ki.
Gergely Juhász
Gergely Juhász Órája
@Zoltan érdekes hogy csak az elmúlt 4 évről tudunk beszélni ! Nem tudom mi tud vicces lenni neked ebben ? A CNN a BBC az ABC az MSNBC nem tudott másról beszélni csak hogy a republikánusok rasszisták 5 évig miért 5 mert a választások előtti időszakot is belevesszuk! Nem minden bal oldali nem minden jobb oldali, de minden propaganda és csak az érez feszültséget magában aki elhiszi hogy van ilyen. Dolgozok feketével, ázsiaival, dél amerikaival viccelodunk egymással de egyikünk eszébe sem jut hogy van akármilyen faji különbség közöttük
Zoltan
Zoltan 2 órája
A baloldal váltotta ki? Így, együtt minden baloldali? :D Nem inkább az évtizedek-évszázadok óta fennálló társadalmi feszültségek a fehérek és feketék között, aminek a propagálása az utóbbi 4 évben maxra volt kapcsolva? :D
Zoltan Varga
Zoltan Varga 5 órája
Én csak azt nem értem még mindig, hogy ezek az emberék ma vagy a múltban miért nevezik, nevezték magukat "nemzeti"' radikálisnak. Tehát ők értik azt, hogy mi az a nemzet? Azt értem, hogy ők egy bizonyos időben bizonyos körülmények miatt nagyon gyűlölnek valakiket valamiért, de miért gondolják azt, hogy ennek köze van a nemzethez?
András Laszlovszky
András Laszlovszky 5 órája
Kösz a videót, jó látni egy kiegyensúlyozott véleményt. A konteósoknak mindenesetre nem lesz tőle megvilágosodásuk, általában menthetetlenek. A feliratozást is, de a fordításhoz egy megjegyzés: nem "létező trópusokkal", hanem létező toposzokkal kezdtek játszani. 4:12, és a Qanon toldalékolása nem Qanon-t, hanem Qanont. Amúgy az egésznek nem is a konteó a lényege, hanem az árokásás: azt kell elhitetni a tömeggel, hogy ők valami felsőbbrendű, jó eszmét és célt támogatnak, és mindenki más ellenség, aki nem így gondolja. Ezzel lehet a liberális gondolkodást felszámolni, a vélemények és útkeresések egyenlő értékét megtagadni.
Krisztián
Krisztián 5 órája
Az összeesküvés hívéssel az a fennálló fenyegetés, hogy ha a nép hisz benne akkor 51% támogatottságnál valósággá válik. A másik mocskos dolog, hogy a politikus és a média(es had rúgják beléd is Marci 😄) akik alapvetően a tömegek igényeit meglovagolva érik el saját sikereik. Nem kérdés, hogy ez a rövid pártatlan bemutató után pár év/hónap múlva ez egy új világvallás/ideológiává válik abban a kontextusban beszéltek majd róla amely több patronálót generál. A politika ugyan ez
Tibor Tormai
Tibor Tormai 4 órája
Pártatlan , mint a Bidennek nagyon mélyen benyaló termék amihez hozzászólnk.
CSIKÓS Jutka Veresné
CSIKÓS Jutka Veresné 5 órája
Marci! Nagyon szépen köszönöm, jó sok dolog osszeallt a fejemben. Zagyva uram, akarva - akaratlanul elarult bizonyos eseményeket. 😘
MrAsidotus
MrAsidotus 5 órája
Én azért megkülönböztetném az összeesküvés-elméleteket, két nagy csoportba sorolnám őket: 1. a valós alapú 2. a nem valós alapú. Az 1. csoportba azok tartoznak, amelyek egy ténylegesen létező jelenséget, megtörtént eseményt próbálnak máshogy, a "hivatalostól" eltérő módon magyarázni. Legjobb példa rá Kennedy elnök meggyilkolása. Maga a gyilkosság megtörtént, ezt nem vitatja senki, az elméletek hívei nem fogadják el a magányos merénylő teóriát. Ez is összeesküvés-elmélet, de talán mondhatjuk, hogy arra nézünk ferde szemmel, aki a Warren-bizottság jelentését fogadja el, hogy Lee Harvey Oswald egyedül, mindenféle felbújtás nélkül követte el a tettét. A 2. csoportba sorolandók azok az elméletek, ahol maga a kiinduló "tény" is (erősen) vitatott. Mint például a fenti videóban említett pizzagate, az étterem pincéjében lévő pedofil dolog. De ide sorolandó a chemtrail, a chipes oltások, stb. A Deep State egy olyan kérdés, aminek vannak valós alapjai, mert nekem ne mondja senki, hogy nagyvállalatok, befektetőcsoportok vezetői, tulajdonosai időnként nem ülnek össze politikusokkal, olyan személyekkel, akik az államigazgatás olyan pozícióiban vannak, ahová nem demokratikus választás útján kerültek, de befolyásuk van a dolgok menetére. Attól, hogy paranoid vagy, még üldözhetnek
Tibor Tormai
Tibor Tormai 5 órája
Az éghajlati kiséirletek tények csak végül rárakóott rengeteg btaság. ebbol lett a kemtrail, csipp is létezik csak hát nem igy, ..a peofilok is léteznek vannak mocskos hálózatok is és kiszivárgott emailek errol, nem bizonyiott az antennák biztonsága, és a politika hazúg. Amint teóriának alacsonyitják le vagy éppen felnagyitják az átlag elpártol az értelmes megkozelitésol. (( Persze ekozben -Elvisz visszakoltozott a marsra mert ott van sok mogyorokrémes banános gofri . Ezt azért valaki hozzáfűzi az alap gondolathoz ,és máris- szégyelsz kritiksan gondolkodni bármin mert hülyének néznek a barátaid. ))
Tibor Szegedi
Tibor Szegedi 5 órája
Egyébként,amúgy....jó volt az interjú:)
Kimagurehun
Kimagurehun 6 órája
Érdekes interjú volt. Már csak azt nem értem, hogy miért szálltál bele ennyire ebbe a jó emberbe esélyegyenlőség, társadalmi felelősség és egyéb kérdésekben, miközben ugyanezt a kemény stílust nem éreztem sem Bayernél, sem Zagyvánál. Pedig hát ideológiai szempontból ők a te ellen pontjaid leginkább. Meglepődtem. Kicsit túltoltad szerintem.
CSIKÓS Jutka Veresné
CSIKÓS Jutka Veresné 6 órája
Jujuju, "Kóbor lovagok"! (?)...
Berci S.
Berci S. 6 órája
A 25. perctől egyre nehezebb követnem az interjúalanyt. Szerintem az alatt a pulóver alatt izzadt mint k*rvák a templomban.
avian avian
avian avian 6 órája
Igazi neoliberális bűnöző! Leraboltátok az embereket a hitelekkel! Börtönben lenne a helye teljes vagyonelkobzás után, mondjuk 20 évre.
Katalin Zsoldi
Katalin Zsoldi 6 órája
Olcsón tudott Trump ezzel szavazóbázist szerezni magának. A károk beláthatatlanok amit ezzel okozott. Jönnek majd a taktikát elleső trónkövetelők, lesz itt szellemi mélyrepülés :(
CSIKÓS Jutka Veresné
CSIKÓS Jutka Veresné 6 órája
Juj, "Morál feletti"!
sunblindX
sunblindX 6 órája
Esküszöm, +fényerőt kellett adnom a monitorra. Az UFO meg azonosítatlan repülő objektumot jelent idió .., áhmindegyb+ Bár megérte volna a szingularitást fáradhatatlanul tanulmányozó Hawking professzor ezt a pillanatot, ilyen közel egy fekete lyukhoz. Partizán team, respect.
midigel
midigel 6 órája
Egyébként van egy olyan összeesküvés-elméletem az összeesküvés-elméletekre, hogy azért is lehet annyi agyament összeesküvés-elmélet, hogy nevetségessé tegyék azokat, akik 1-1 indokolatlanul alulértékelt, valódi összeesküvés után érdeklődnének. Ha pl. felvetem, hogy továbbra sem vagyok hajlandó teljesen elhinni a hivatalos magyarázatot arra, hogy a WTC7-es épület a WTC1-ről, 113 m-ről áthulló égő törmelékektől gyulladt ki néhány emeletén és néhány órányi égés után, annak ellenére, hogy ilyen még soha az életben nem történt sem előtte, sem azóta, vasbeton szerkezetének fittyet hányva önmagába roskadt, akkor jobb esetben csak kiröhögnek, rosszabb esetben instant laposföldhívőnek és gyíkemberektől rettegőnek bélyegeznek. Szóval TL;DR: WTC7 összeomlást magyarázó videó mikor?
Tibor Tormai
Tibor Tormai 5 órája
Persze, hangoztatni kell a fogalmat és hozzá csatolni szégyent és más szélsoséges téveszmét az alap elmélethez amik még tényekhez kotottek , és kész a lejáratás.( Rengeteg ilyen elmélet végül is igaz. Az alapja. Nem a koritések és részletek. ) Ez a lejártás zajlik itt is, egy kalapba a laposbolygos álvalóságot a kritikus gonolkoással. Elmebeteg az aki másképpen látja?, szellemi holokaszt., a józan ész ellen vivott háború. Miért pont egy pszihiátert szégynit meg más véleményen lévot? Ez volt a riport lényege. "Szégyelje magát aki nem velünk bólogat"?
Miklós Kiss
Miklós Kiss 6 órája
Csak nekem tűnik úgy, hogy Marci világnézettől, megítéléstől, bármitől függetlenül bárkit le tud ültetni egy interjúra, kivéve Fideszes politikusokat? Btw, megint baromi jók voltatok!
Gábor Ventilla
Gábor Ventilla 6 órája
Azzal (is) találkoztam, h nem stimmelnek az időpontok: az "ostromlók" hamarabb értek a Capitoiumhoz, mint Tramp befejezte az " uszítást"... A gyanúmat mi sem kelti fel INKÁBB, mint az a HIRTELEN, egyöntetű "vélemény", miszerint Trump hibáztatandó MINDENÉRT !!!
Bandit Rampage
Bandit Rampage 6 órája
Nagyon megdöbbentő, hogy egyfolytában a "cigány,roma ,rasszista" libsi témát erőltetted és ez még egy romát is untatott,ezt még ő is soknak érezte. Mit akartál a szájába adni?
Aradebil
Aradebil 6 órája
egy Tomcat interjút skype-on adnék egyékbént! kicsit értelmesebb arc mint szegény Zagyva
Kongói Csimpi
Kongói Csimpi 6 órája
nincs bizonyíték sem arra, hogy létezik a deep state, sem pedig arra, hogy nem létezik. Mégis, itt a kommentelők magukat okosabbnak, tájékozottabbnak gondolják a másiknál és lehülyézik azokat ,aki más véleményen van. Ne ez az igazi tudatlanság, a tudatosság álcájában...
Bence Berényi
Bence Berényi 6 órája
Azért hozzátenném hogy Trump egy mesteri valóságshow hős! Egyszerűen úgy uralja a radikálisokat meg a hülyéket, miközben a túlérzékeny libernyálas balos éticsigákat meg mágnesen taszítja hogy ez már szuper erő!
Norbert Mák
Norbert Mák 7 órája
Ameddig a Mészárosról nem beszélt addig nem hánytam tőle...
Gábor Rajnai
Gábor Rajnai 7 órája
Mostanság ezt hozza a kapcsolati tőke.!?
Ágoston Kozák
Ágoston Kozák 7 órája
offshore simor :DD hazaarulo
mjak
mjak 7 órája
Marci, én bírlak meg minden, de kibaszott fasisztákkal NEM. ÁLLUNK. LE. BESZÉLGETNI. nincs eszmék ütköztetése, nincs "hallgattassék meg a másik oldal is", nincs éncsakbemutatom. NINCS. ezeknek az eszméknek egy fél minutumnyi teret is adni ostobaság. "elismerésem mindkét félnek" a kommentekben ... várjál csak, kitől is hallottam legutóbb ezt a bothsideozást...
Laszlo F
Laszlo F Órája
Igenis le kell ülni, mert sokfélék vagyunk. A néző meg majd eldönti, mit is látott.
Gábor Láng
Gábor Láng 7 órája
Szerintem a legnagyobb konteó hívők azok, akik még Epstein halála után is tagadják, hogy létezne a hálózat.
István Péter Kovács
István Péter Kovács 7 órája
Sírok, meg nevetek is. Non-Qognitive. :) Szóval, Trump indulni fog négy év múlva!? Minek!? Ha msot elcsalták, akkor nem fogják? Hihiiii. Ha úgy is úgy hiszik, hogy a csalás ellen nincsenek megfelelően kidolgozott törvények (amiket a Trump kormányzat is beterjeszthetett volna, legalább jelzés értékkel), has nincsenek eljárási rendek és nincs kellő átláthatóság a nyilvánossággal megtámogatva, akkor mi van? Akkor hogyan játszák ezt a demokrácát? Az elnök kijelentheti, hogy márpedig csalás van, mert Ő ez halotta egy jó barátjátol, egy nagyszerű ember, sokat dolgozik az országért, nagyon szeretik, a szomszédai is. Kim, ja nem Un semmit, de Jong, nagyon Jong. Egy szép ember. Mert mi jó barátok vagyunk! Ugye, mi jó barátok vagyunk? Szóval csalás volt. Akkor ez a kijelentés az elnök jogköre?
Tibor Tormai
Tibor Tormai 4 órája
@István Péter Kovács CSak szereték volna hogy legyen email szavazás. a boritékos szavazással is vissza lehet élni. Hiteles forrás??? Számomra a cnnsem hitles. Hitelsitet vagy valaki által hiteles. Ott élo ismerostol hallottam pár információt. Ez is csak egy infó : hupost.info/chat/r5Sa1oFrZ8qMfrA/vide&ab_channel=HitR%C3%A1di%C3%B3 ,viszont sok egyezéssel amiket hallottam kinrol. Igy van nem voltnk ott az lenne ami picit hitelesbb lenne. Nem panasz hanem jelzés érkezett.. pl: A szavazat számlálás végén még érkezett pár teherató amiben nem volt trmp szavazat- ÁLLITOLAG. A biróságok miért nem vizsgálták ki a beaványokat? Próbálok hitles forrást keresni a neten is . Megtenné hogy segit abban h on is linkel hiteles infót, koszonom.
István Péter Kovács
István Péter Kovács 5 órája
@Tibor Tormai Ja! Nincsen olyan, hogy e-mail szavazat. Csak hitelsített szavazói boritékban/levéllel lehet szavazni. 2016-ban is így volt, és akkor is bő 20 millió ember szavazott már így, pedig még pandémi sem volt.
István Péter Kovács
István Péter Kovács 5 órája
​@Tibor Tormai Hogy pontosan be tudjuk határolni a problémát, gondoljuk ezt végig! Milyen alapon tudjuk azt, hogy "5000 ember, aki részt vett a választás lebonyolításában jelezte a lehetséges csalást"? Semmilyen! Valamilyen cikket olvastál erről, de az nem ér semmit, bármilyen lapban is olvastad, ha nincs kellően alátámasztva törvényi hivatkozásokkal. Levezetem. Amikor ezt mondod, hogy 5000 ember, aki részt vett a választás lebonyolításában, jelezte a lehetséges csalást, akkor arra gondolunk, hogy ötezer a szavazatok számolásában résztvevő személy közül, valamilyen a tanfolyamon tartott számolási tájékoztatással ellentétes dolgot figyelt meg. De ez nem lehetséges. Ezek az emberek számolnak és az aláírásukkal hitelesítik az Ő általuk adott végeredményt. ha valami "gyanús" nem írja alá. Ha kényszerítették abból rendőrségi feljelentés lesz, hiszen azt mondtad, hogy jelezte, ergo ezt már csak a választási bizottság megfelelő szerve felé és a rendőrség felé tehette meg. Szóval, nem tudunk olyanról, hogy számoló biztosok nem adták aláírásukat az összeszámolt eredményhez. Ha Te tudsz róla, bármilyen hiteles forrásból, tőlem a Fox news is lehet, ahol ilyen számoló biztosok azt mondják, hogy aláírásával ugyan hitelesítette az eredményt, de most úgy érzi hogy nyilvános bejelentést fog tenni, akkor nyugodtan másold ide. Ilyen vádról nem nagyon hallani (legalábbis errefelé) Lépjünk tovább! Jó, nem a számoló biztosok, számolást végző emberek, hanem a szavazófülkéket biztosító személyi állomány jelentette a csalás gyanúját. Következő probléma. Csalás esetének lehetséges felmerülésekor, a szavazóhelységben jelenlévő hivatalos személyeknek akkor és ott kell jelezni a csalást, megszakítani annak kísérletét. Erről azonnal jegyzőkönyvet kell felvenni, akár úgy is, hogy egy rövid ideig várakoztatják a további szavazókat, de erre nincs feltétlen szükség, az adott szavazóhely személyzetének kellő nagysága miatt. Tehát, ha ilyen hivatalos személy csalást észlelne, arról jegyzőkönyvnek kéne lennie. Hol van? Tudom, azt mondod „megsémisítették”. Könyörgöm, 5000 ezer esetről beszélsz, egyikük sem kérdez utána, csak aláírta a jegyzőkönyvet (pl. a Republikánus párt jelenlévő képviselője és nem kevés nemzetközi megfigyel jelenlétébe (!) (persze, ez utóbbiak csak a szavazóhelyek kisebb részébe jutottak el, minden kisvárosba nem jutott nemzetközi megfigyelő, de Republikánus dögivel)? Ezt rég tudná már minden sajtóorgánum, hogy több ilyen jegyzőkönyv született, de el lettek tüntetve (Republikánus szavazóköri elnök hathatós közreműködésével). Nonszensz! Akkor ki lehet az az ötezer ember?! Egyrészt, aligha van 5000 valóban a szavazásban résztvevő ember által benyújtott panasz. Tán öt. Másrészt, még ezek sem a szavazóhelységekben tapasztaltakról írtak. Talán postai alkalmazottak, akiket a média a "szavazásban" résztvevő személyként aposztrofál. Tételezzük ezt fel. Valószínűleg hisz az összeesküvés elméletekben. Mond, szinted mit láthatott? A szavazatok postaládában, de akár vegyesboltok erre szakosodott részlegén is feladhatók voltak. Valaki több száz szavazó borítékot hozott feladni? Nem fényképezte le az illetőt?! Nem hívta akkor ott a rendőrséget?! Nem jegyezte meg a rendszámát?! Elfutott a borítékokkal? Nem hagyta ott nála? Nem tudta mutogatni, mint bizonyíték. Csak később eszébe jutott a történet? Érdekes, nem!? És honnan tudja, hogy a csaló Demokrata színezetű volt? Bár elfutott a sok száz borítékkel, amit fel kívánt adni, de egy Demokrata párti kitűzőt viselt. Nevessek? :) "Ily módon csalni csak demokraták szoktak!" :) De! Ezek a demokraták szellemileg fogyatékosak. :) Non-Qognitive. Cincáljam tovább? Kérlek, másold be azt a cikket, ahol ezt az állítást olvastad! Ez .ülyeség. Pontosan le van írva a levélszavazás menete. Olvastam az amerikai választási bizottság felhívásait, amelyeket a szavazás előtt megfelelő idővel adott ki (májusban kezdték komolyabban felhívni a figyelmet a sajtóban). Be kell menni aláírási mintát adni személyesen, igazolva magad. Ezt ellenőrzi egy gép és egy valós személy. Pontos statisztika van arról, hogy átlagosan 1-2 százalék erejéig visszautasításra kerül az első körös azonosításon a levél. Ekkor helyszíni ellenőrzést írnak elő, amelyen fel kell keresni a szavazót és így lehet hitelessé tenni egy ilyen visszautasított levélszavazatot. A legtöbb állam borítékhajtogatási módszerrel nehezíti meg, hogy az, aki a levélben szereplő aláírást látja, az nem lássa, hogy kire szavazott az adott illető. Az aki ezután a kód alapján beazonosítja a címét, az végkép nem tudhatja, kire szavazott. Több lépcsős a hitelesítés. Különböző személyek bármelyike visszautasíthatja a saját lépcsőfokán a pozitív azonosítást. Ezeknek utána lehet menni. Kevesebb, mint 1%- a leveleknek kiesik mert az aláírást nem találták hitelesnek és ezt később sem sikerült a szavazóval azonítani, különböző okok miatt. Ennél valamivel több, de nem sok azoknak a leveleknek a száma, ami meg idő után érkezett be. Erre is felhívta az amerikai posta a figyelmet, hogy mindenki adja fel a levelét a választás napja előtt vagy két héttel. Megjegyzem, mivel esetleg nincs rajta pecsét, vagy ha van, akkor meg nem érdekli Őket, a szabályosan a választás napja előtt feladott levelet sem fogadták be, ha a választás napjáig nem érkezett meg, illetve, ahol felmerült néhány darab esetén, hogy mégis, ott meg hisztéria lett belőle, pedig nem számított a végeredménybe. Miközben előválasztás is volt. Azon szintén hónappal korábban is részt lehet venni, akár a választást megelőző napig. És még sorolhatnám.
Tibor Tormai
Tibor Tormai 6 órája
Kiegészités képpen : 5000 ember aki részt vett a választás lebonyolitásában jelezte a lehetséges csalást ,irásban. Végül is, a biroságokat ez nem hatotta meg , egyszerűbb igy nyerni , pedig tiszta és szép lehetett volna a gyozelem ha kivizsgálják és akárki is nyeri meg a bizalom erosodott volna. - lászik hogy a bizalmatlanságban tartás és zavarkeltés a cél. Folyamatosan jelzték az email szavazatok átláthatatlanságát. Amúgy az sem számit h trmp még javában beszélt a saját táborához amikor állitolagos hivei ostromoltak, mikozben végig arról beszélt h békésen hazafiasan jelen lenni kell. Tényelferdiés javában. Akkora manipláció zajlik és a media fecsipegeti és kénye keve "demokrata" módon tálalja.
János Pető
János Pető 7 órája
Kedves Gyuri (vagy Gyula?) javaslom, hogy a Gajdics elvtinek azért otthon majd nézz utána jobban! Nagyon tanulságos lesz! 😂