COVID-19 és Jézus Krisztus második eljövetele - utolsó idők jelei, globalizmus, Antikrisztus

  Megtekintés 7,424

Isten terve

5 hónapja

Isten a Biblia révén évezredek óta beszélt a jövőről, és edig minden bizonyíthatóan beteljesült. A Biblia különösen a mai korunkról beszél, mivel közeleg Jézus Krisztus második eljövetele és Isten igazságos ítélete az emberiség felett. De Isten nem ítélkezik figyelmeztetés nélkül. Ezért jeleket küld, hogy bűnbánatot tartsunk istentelen életünkért, és forduljunk hozzá.
Az egyik ilyen jel a járványok (Lukács 21:11). Jelenleg olyan járványban vagyunk, amelynek hatása globálisan a leglényegbevágóbbak az emberiség történetében.

0:00 COVID-19 - Ki számított erre?
1:28 Jézus Krisztus második eljövetele
4:11 Az Antikrisztus uralma
5:07 Hogyan függ össze a COVID-19 és Jézus második eljövetele?
8:01 Összefoglalás

Megjegyzés
presh
presh 4 napja
Üdv. Ahogy telik majd az idő, készít majd új videót,az akkori friss adatokkal,a helyzetről?
Isten terve
Isten terve 3 napja
Üdv. Igen, ez a terv.
Erzsi Danyi
Erzsi Danyi Hónapja
Ez mind igaz csak a hang fura
István Kiss
István Kiss Hónapja
Csak hogy nem elég a hit magában,nem is értem hogy tudjátok ezt figyelmen kívül hagyni?A törvényeket be kell tartani,a cselekedetek által juthat el az ember a királyságba,a hit magában kevés!A cselekedet különbözteti meg az embert,nem a hite,szóval be kell tartani az étkezéseket,szombatokat,és a többi törvényt is,ezt tisztán el mondja Yahusa.
Isten terve
Isten terve 22 napja
@Kiss Béla Jézus által jött az új szövetség, és a követelmények emelkedtek (vö. Mt 5-7). Már nem elég a 10 parancsolatot betartani. Még az is, aki kívánsággal tekint egy asszonyra, már paráznaságot követett el vele szívében. Ez egy sokkal magasabb mérce, amelynek csak akkor tudunk megfelelni, ha megtanulunk Krisztus által élni.
Kiss Béla
Kiss Béla 26 napja
"szóval be kell tartani az étkezéseket,szombatokat,és a többi törvényt" A törvény a Tízparancsolat és kész. Nincs más törvény. A szombat pedig Jézus. Minden nap őbenne kell lenni.
Isten terve
Isten terve Hónapja
Jakab 2:17 szerint a hit cselekedetek nélkül halott. Ha valakinek élő hite van, az látható cselekedeteket hoz létre. A Jelenések 19:7-8 azt mutatja, hogy Krisztus menyasszonya felkészült. Ez nem pusztán a hit által történt, hanem úgy, hogy hitből és kegyelemből, nem pedig saját erejéből és képességeiből igaz cselekedeteket cselekedett. Isten Igéje azt is megmutatja, hogy nekünk, keresztényeknek Krisztus ítélőszéke előtt kell állnunk (2.Korinthus 5:10). Ott a cselekedeteink alapján leszünk megítélve. Sajnos a legtöbb keresztény azt hiszi, hogy elég csak várni, miután megmenekültünk, és egyszerűen csak úgy elragadtatnak. Ez egy nagy tévedés.
István Kiss
István Kiss Hónapja
Róm. 2,12 Akik ugyanis törvény ismerete nélkül vétkeztek, a törvény nélkül vesznek el, és akik a törvény ismeretében vétkeztek, azok a törvény alapján kapják meg majd az ítéletet. Róm. 2,13 Hiszen nem a törvény hallgatói igazak Isten előtt, hanem a törvény megtartói fognak megigazíttatni. [Mt 7,26-27] Róm. 2,14 Mert amikor a pogányok, akik nem ismerik a törvényt, természetes eszük szerint cselekszik azt, amit a törvény követel, akkor ezek a törvény nélküliek önmaguknak szabnak törvényt.
93pinto
93pinto Hónapja
Az újjászületett igaz keresztények már nem lesznek itt az antikrisztus idején a nyomorúsagos időkben, mert előtte meg lesz az ELRAGADTATÁS!!!!( BIBLIA)😁😁❤❤❤❤ El fognak tünni egy szempillantas alatt akik hisznek Istenben és a fiában Jézusban!!!!😁😁😁❤❤❤ A hitetlenek maradnak itt a nagy nyomorra!😪😪😪😪
Emese Oláh
Emese Oláh 15 napja
@Isten terve és mindenki a feje után megy... remélem változnak a dolgok még akkor is ha nehéz lesz, mert így ez a világ már nem élhető
Isten terve
Isten terve 22 napja
@Emese Oláh Kár, hogy az emberek Isten helyett az emberekre hallgatnak.
Emese Oláh
Emese Oláh 25 napja
Sajnos nem így van. A nyomorúság után lesz elragadtatás. Írd be keresőbe itt youtuben antikrisztus eljövetelét és egy Indiai pap beszél erről. Üzeneteket kap
Isten terve
Isten terve Hónapja
Ez egy gyakori tanítás a keresztények körében, de a Bibliában nincs benne. A Biblia kifejezetten azt mondja, hogy a keresztények egy része nem lesz elragadtatva, és találkozni fog az Antikrisztussal: "Megadatott neki, hogy hadat indítson a szentek ellen, és legyőzze őket, megadatott neki a hatalom minden törzs és nép, minden nyelv és nemzet felett:" (Jel 13:7). Az Újszövetség csak a keresztényeket nevezi szenteknek. Mivel a szentek az Antikrisztussal fognak harcolni, a földön kell lenniük. Nem minden keresztény lesz minősített az elragadtatásra, lásd a videót: hupost.info/chat/i4B5uWqqo9BuiJs/vide Nem elég újjászületett lenni, hanem el kell érni a Krisztusban való érettségre (Eph. 4:13-14).
Gábor Nagy
Gábor Nagy Hónapja
De itt lesznek :D Csak Isten haragja elől menekülnek meg a hívők Az pedig a 7 év vége felé lesz
Addam
Addam Hónapja
Mesékben hinni 2021ben
Ne csak nézz!
Ne csak nézz! 8 napja
Hitetlen...
Történelem velem
Történelem velem 17 napja
Akkor higgy csak a globálhatalomnak, ha könnyebb! Igen, van akik a könnyebb utat választják! Nem gondolkodni, úszni az árral, hagyni, hogy hajtsák végre, amit akarnak, álomba ringatni magunkat. Ezt nevezem én mesének. Ami Istentől jön az a valóság igazán! Persze ez az ő tervük. Isten terve más! Szeretek Vele tervezni. Isten áldjon!
Isten terve
Isten terve Hónapja
@BORGy A Biblia Isten szava, és minden beteljesedik, pontosan úgy, ahogyan az áll benne. Ezt láthatjuk a történelem számos eseményében, és ezért az eljövendő események minden bizonnyal be fognak következni. Isten szereti tudatni velünk, hogy mi következik, hogy ne lepődjünk meg, hanem megmeneküljünk. De sajnos a legtöbb ember könnyelműen bánik Isten Igéjével, és durva ébredést fog átélni, amikor meglátja, hogy a próféciák valóra válnak. Aztán azt fogják kívánni, bárcsak hallgattak volna Isten Igéjére, és nem nevezték volna azt tündérmesének. Még van időnk Istent keresni!
BORGy
BORGy Hónapja
én nem hiszek a mesékben, de mondja valaki hogy nem jól írja le a most törtnő eseményeket... lehet hogy a biblia is történelmen, embereken alapul, és lehet hogy ha nem is antikrisztus jött el, egy működő mechanizmust ír le a "prófécia" ami már megtörtént, vagy egy esetleges forgatóköny világuralom létrehozására
Isten terve
Isten terve Hónapja
Én is ezt gondoltam, amíg nem találkoztam Istennel. Szívből kívánom, hogy neked is legyen ilyen élményed!
Csepke Miklósi - Sikes
Csepke Miklósi - Sikes 2 hónapja
mi a lofasz
Berci Rajkai
Berci Rajkai 2 hónapja
mi a bajod...... te nem jezus gyereke v???
Zsolt Lehotkai
Zsolt Lehotkai 2 hónapja
Minden fölösleges jövendölgetés helyett a puszta tényeken alapuló igazság.
joe ichi
joe ichi 2 hónapja
Amíg az emberek a nagy második eljövetelre várnak----VÁRNAK addig a rendszer teljesen kiépül. De mindenki csak várakozzon nyugodtan. Megjegyzés: a bibliát is ezek írták, szóval nem véletlenül van benne, hogy majd jön a második eljövetel, addig csak várni kell szépen semmit nem cselekedve. Aztán majd jön a messiás aki ugyanúgy az ő emberük lesz (nem az antikrisztus)
Kiss Béla
Kiss Béla 26 napja
"Én pedig azt mondom nektek: Ne álljatok ellene a gonosznak, hanem aki arcul üt téged jobb felől, fordítsd felé a másik orcádat is." Amit nem értesz: az az élet, amit 2019 teléig élt az ember, amit az élet értelmének és céljának hit, az vezet és vezetett ahhoz, hogy a rendszer kiépülhessen. Nincs hova küzdeni, mert mit akar az ember visszacsinálni? Ami ide vezetett, azt akarná megint csak, ez nem megy. :) Meg kell érteni, hogy nincs hova már menni és nem is tud az ember hova menni, mert még mindig nem érti senki, hogy abba kellene hagyni a pénz imádását, önmagunk imádását, az egót, a hatalmat, a magamutogatást, a hazudozást. Nem érti az ember meg, hogy nincs visszaút, mert nem az embernek a hiba belátása által van a visszaút, hanem azért, mert ugyan oda akar visszamenni, ami ezt a mait lehetővé tette: ez nem lehetséges, ez egy oximoron. Nincs már visszaút.
joe ichi
joe ichi Hónapja
@93pinto Na várjad akkor a nagy eltünést....
93pinto
93pinto Hónapja
@Norbert Gulyás De benne van a Bibliában. Viszont az is benne van még, hogy mielőtt lesz a nagy nyomorúság, az övéit egy szempillantás alatt felemeli! El fognak tünni az igaz keresztények!! Ez az ELRAGADTATÁS!!!!!! BENNE VAN A BIBLIÁBAN!😁😁❤❤HALLELUJA❤ EfÉzusi levél, Dánieli próféciák, Ezékiel könyve, Jelenések könyve( Biblia)
93pinto
93pinto Hónapja
A BIBLIA ISTENTŐL IHLETETT. ISTEN SZAVA!!!!!!!!❤❤❤❤
Isten terve
Isten terve 2 hónapja
@Tom C-Lay Versek a szellemi harcról: Kol 2:1: "Szeretném, ha tudnátok, mennyit küzdök értetek és a laodiceaiakért és mindazokért, akik engem nem ismernek személyesen," 1Tim 6:12: "Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt." 2Tim 4:7: "Ama nemes harcot megharcoltam, futásomat elvégeztem, a hitet megtartottam," Zsid 12:4: "Mert a bűn ellen való harcban még nem ontottátok véreteket," Az emberek nem az ellenségeink, hanem a Sátán: Ef 6:12: "Mert mi nem test és vér ellen harcolunk, hanem erők és hatalmak ellen, a sötétség világának urai és a gonoszság lelkei ellen, amelyek a mennyei magasságban vannak."
alpha centaury
alpha centaury 2 hónapja
A JÓK MEGMENEKÜLNEK A ROSSZAK ELVESZNEK ÉS EZEN ELJÖVETEL ELŐL A DEEP STATNEK ÉS A GONOSZHOZ TARTOZÓ HYPER SUPER BIG TECH VÁLLALATOKNAK SEM LESZ MENEKVÉS .APRÓ EGYSZERŰ EMBEREK LESZNEK CSAK AKIK BŰNÖSEK ÉS HÍRTELEN MEGÉRTIK MILYEN SENKIK IS ŐK VALÓJÁBAN A TEREMTÉSBEN ÉS PRÓBÁLTAK ISTENT JÁTSZANI EGYSZERŰEN BŰNHŐDNI FOGNAK AHOGY EZT ANNO LORD JEZUS ELMONDTA . NAGYON KÖZEL KEZDÜNK KERÜLNI EZEKHEZ AZ UTOLSÓ RÉSZLETEKHEZ . A JÓKAT A GONOSZ BIZTOS PRÓBÁLJA BÁNTANI MAJD ,MERT NEM FOGNAK FEJET HAJTANI NEKI EZÉRT . A DOLGOK ESEMÉNYEK FELGYORSULNAK ÉS A VÉGIDŐK KEZDETÉT VESZI .SZERENCSÉTLEN AZ AKI EZT ITT MOST MEGÉLI .LEHET SZERENCSÉSEBBEK AZOK A LELKEK AKIK MOST NINCSENEK TESTBEN ITT A FÖLDÖN .
Isten terve
Isten terve 22 napja
@93pinto Nem a saját jóságunkkal jutunk be a mennyek országába, ez a Biblia szerint határozottan így van. Másrészt a Biblia világosan megmutatja, hogy a mennyek országba való bejutáshoz cselekedetekre van szükség: Jak 2:17: "Ugyanígy a hit is, ha cselekedetei nincsenek, halott önmagában." 2Kor 5:10: "Mert mindnyájunknak leplezetlenül kell odaállnunk Krisztus ítélőszéke elé, hogy mindenki megkapja, amit megérdemel, aszerint, amit e testben cselekedett: akár jót, akár gonoszat." (2Kor 5:10). --> Isten a hit cselekedeteit várja tőlünk, amelyeket az Ő kegyelméből teszünk, amelyet Isten készített nekünk (Ef 2:10).
93pinto
93pinto Hónapja
Nem a jók menekülnek meg, ha em akik hisznek Istenben és a fiában szívből!!! Senki más nem menekül meg. ...mert nem a cselekedeteink által kerülünk a mennyekországában, hanem HIT által"( Biblia)❤ Csak aki HISZ!!!!!!
Alex Son
Alex Son 2 hónapja
Mi ez a robothang?
Alex Son
Alex Son 2 hónapja
Inkább, más nemzetiségű, szerintem
Marci Gruik
Marci Gruik 2 hónapja
Nem akarja felválalni a hangját. Mint én.
Andy Lathe
Andy Lathe 3 hónapja
Bárcsak a világ is látná amit látni kell, mert ezt kell és lehet! Mi hívők fogjuk össze, van urunk Jézus, és lesz is. Ki erősebb és magasabb mint bárki más, ki hatalmasabb mint bármely törvény S rend.
Levai Aranka
Levai Aranka 2 hónapja
Ámen! Istenben bízzunk,és higgyünk benne !
Isten terve
Isten terve 3 hónapja
Ámen!
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 3 hónapja
Az ember ki van téve minden fele kihívásoknak. Az isten valóban kegyelmeben vagyunk. Jézus mindenre felkeszitett bennünket. És a mennyeknek országa valóban elkozelitett Ámen
Levai Aranka
Levai Aranka 2 hónapja
Ámen! Áldott legyen az Úr szent neve!
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 3 hónapja
Valóban igaz.. Ennek tanúi vagyunk most.
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 32 E
Mondd el Tatár Csillának Extra - Dr. Zimány Linda
10:30
Arcane: Animated Series | Official Netflix Announcement
0:19
Varga István: Az utolsó idők jelei
1:11:28
KSzEVideo
Megtekintés 1,7 E
Austria 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music
1:00:32
AZ IDŐK JELEI / ÜZENET A KERESZTÉNYEKNEK
05:42
Norway 4K - Scenic Relaxation Film with Calming Music
1:00:56
János evangéliuma - Gesztesi Károly - Hangoskönyv
2:13:30
Magyarország madártávlatból - Budapest
55:35
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 32 E
Mondd el Tatár Csillának Extra - Dr. Zimány Linda
10:30
Arcane: Animated Series | Official Netflix Announcement
0:19
SOHA EL NEM KÉSZÜLT KÓRHÁZ - ZÁGRÁB | Szellemvárosok a Világban 15.
1:7:14
Szellemvárosok Magyarországon - Abandoned Hungary
Megtekintés 38 E
Marvel Studios Celebrates The Movies
3:11
Marvel Entertainment
Megtekintés 10 M
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 260 E