Az ébredés útja - Chong An Sunim és Szabó Péter beszélgetése

  Megtekintés 131,923

Szabó Péter

Hónapja

Következő beszélgetőpartnerem Chong An Sunim zen tanító, akinek az előadásait, Dharma-beszédeit hónapok óta hallgatom és rengeteg olyan kérdés merült fel bennem ezen tanulási folyamat során, amiket most élőben is volt lehetőségem feltenni neki, amiért nagyon hálás vagyok és ígérem, hogy nektek is rengeteg aha-élményt fog tartogatni.
Chong An Sunim a zennel egy barátja ajánlására találkozott 1990-ben. Szung Szán zen mestert Budapesten ismerte meg 1991-ben. Világiként gyakorolt 1994-ig, amikor szerzetesi fogadalmat tett, és Szung Szán zen mestertől a ‘Csong An' = ‘tiszta szem' nevet kapta. Hat évig tartózkodott folyamatosan Koreában, ezalatt tizenkét 90 napos és egy 100 napos meditációs gyakorlatot végzett el. Mestere 1999-ben avatta tanítóvá, ebbéli működését 2000-ben kezdte meg, mely mára már Ázsiában, Európában és az USA-ban is visszhangra talált.
===
Ha érdeklődsz Szabó Péter munkássága iránt, és szeretnél részt venni a következő előadások, tréningek valamelyikén, látogass el a www.motievents.hu oldalra.
További tartalmak: szabo-peter.hu
Facebook: szabopetermotivacio/
Instagram: szabopeter.attores
MotiBooks - Motivációs könyvek webáruháza: www.motibooks.hu

#SzabóPéter #ChongAnSunim #TeremtsdÚjraÖnmagad

Megjegyzés
Judit Homolya
Judit Homolya Órája
Mi az hogy "helyesen" latni az eletemet??? Ki szerint helyes? Kinek a nezopontja szerint helyes? Kerlek segits
Otto Danyi
Otto Danyi Napja
Hálásan köszönöm. 🙏
neki nincsen
neki nincsen 2 napja
oks mit látsz? amit az elméd - tudatod - érzékel. szavak mágiája.
Mihály Árvai
Mihály Árvai 4 napja
Hát ez elég középszerű volt.
Plangár Tünde
Plangár Tünde 5 napja
Köszönöm szépen! ❤️
Viktor Gavaldik
Viktor Gavaldik 9 napja
Szia Péter ! Köszönöm. Te tanítottad meg , hogy lépjek ki a fejemből. Nagy boldogságot okoztál azzal , hogy Szunimmal beszélgettek. Ölellek Titeket. Remélem egyszer találkozhatom veled. Ölellek Titeket. 🤗🙂
شжфψ שק྄ཉཡིཀ
شжфψ שק྄ཉཡིཀ 12 napja
Legyen Feldmár a következo
Norbert Boros
Norbert Boros 13 napja
kösz !
Enikő Kirschner
Enikő Kirschner 17 napja
Köszönjük szépen Péter és Chong An Sunim, hálás vagyok nektek, nagyon sokat adott a beszélgetésetek.
Anikó Heltainé Sörös
Anikó Heltainé Sörös 20 napja
Kedves Péter! A Te élettörténeted, tanitásod és Sunim apát életlátása, bölcsessége számomra csoda párositás! Köszönöm!!!
Erdos Andras
Erdos Andras 20 napja
Most lehetne egy fordított beszélgetés? Chong An Sunim kérdezne
Csilla Stift
Csilla Stift 25 napja
Köszönöm.🙏
Tami Vegan
Tami Vegan 26 napja
Meghallgatom vannak benne jó gondolatok. De azért ő is ember és nem leszek budista .Szeretek sok mindenfele emberrel való -beszélgetést meghallgatni .Szóval köszi! :-)
Lajos Nagy
Lajos Nagy 26 napja
Hatalmas ötlet sok hasonlót kívánok csak így tovább.
Noémi Csibová
Noémi Csibová 26 napja
Köszönöm!
Ilona Kovács
Ilona Kovács 28 napja
Drága Péter! Végre nem szélhámoskodsz!!! Nem hülyíted az embereket!! Hanem végre egy értelmes emberrel beszélsz, akitől tanulsz!
Attila Gergely
Attila Gergely 29 napja
Inkább Bartos Möstert kellett volna elhívni... :D
László Bognár
László Bognár 29 napja
58'20"......ne pedig a mítosz teremtsen Minket! Nagyon nem mindegy...." (Chong An Sunim) Had idézzek egy másik Mestert is, mert egybevág: "Nem az Ősöket kell követni, hanem azt, amit az Ősök követtek!" (Kassai Lajos)
László Bognár
László Bognár 16 napja
@Lélek Lelő 🙏
Lélek Lelő
Lélek Lelő 17 napja
@László Bognár igazad van
László Bognár
László Bognár 17 napja
Kedves @Lélek Lelő! A fenti idézet számomra megkérdőjelezhetetlenül hiteles Lajos szájából, így el sem gondolkodtam azon, vajon saját bölcselet, vagy hozta valahonnan. Ha az Övé, Ő is tiszta forrás, ha hozta, akkor meg tiszta forráshoz jár vízért. Egy tiszta forrás a mostban többet ér, mint száz oldal írás a forrásról. "Ne támaszkodj az írásokra", úgyhogy inkább igyunk a tiszta forrás vizéből, minthogy elolvassuk a száz oldalt, hogy milyen a tiszta forrás vize...
Lélek Lelő
Lélek Lelő 19 napja
...ezt bizony Kassai Lajos is a zen tanításokból idézi, le van írva Eugen Herrigel: Zen - kyudo - az íjászat művészete c. könyvben is, pedig az Kassai Lajos felbukkanása előtt keletkezett jóval, nem beszélve a zen-ről...nem kötözködésből, csak a pontosítás végett, persze lényeg az, hogy a tan terjed, de a forrást nem árt pontosítani.
Ildiko Pasztor
Ildiko Pasztor Hónapja
Kedves Péter. Imádom nézni, hallgatni videóidat a legjobb riport alanyokkal! A legnagyszerűbb tanításoknak lehetünk az alanyai. Hálásan köszönöm ❤️ 🙏
Lászlóné Tóth
Lászlóné Tóth Hónapja
Fantasztikus előadás volt. Hálásan köszönöm. ❤🙏
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
Szia kedves Péter ! A beszélgetésetek 2.részét hol találni? - Ha van kedved, lehetőséged és/vagy még nem voltál Szunimnál elvonuláson, szeretettel ajánlom. Minden jót Neked, szia!
Lakner Edit
Lakner Edit Hónapja
Régóta nézem Péter az előadásaidat és pár hónapja Sunim beszédeit is hallgatom.Köszönjük! Remélem hamarosan személyesen is lesz zen kör Debrecenbe.Várom🤗
Lakner Edit
Lakner Edit Hónapja
@Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Jelenleg is van Debrecenbe? Szabó Kata rengeteg van a facebookon.Melyik városban él?Hogy találom meg?
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
Van! Voltam Szunimmal pár éve ott. Keresd pl. Szabó Katát (esetleg a Facebookon)!
Éva Pintér
Éva Pintér Hónapja
Kedves Péter! Kedves Sunim! A 100%-osan átéljük de nem azonosulunk vele tényleg igazán paradox gondolat megértéséhez szeretnék kérni néhány példát a hétköznapi életből. Hálás köszönetem!
Tamás Fehér
Tamás Fehér 23 napja
A figyelemmel. Rajta van a figyelmed, az Önvalód figyelme, de az, amit látsz nem te vagy, hanem egyfajta VAN-ságban tartod magad. Amit látsz, hallasz, ízlelsz, azokat átéled, de nem azonosulsz vele.
Balint Meszaros
Balint Meszaros 24 napja
Kedves Éva! Nehezen volt érthető számomra is, nem magyarázzal el a dolgokat úgy mint Gunagriha. Azt vettem észre, ahogy másodszorra nézem, tisztul minden. Neked kell feldolgoznod, ez a Te munkád! 😇
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
Írj neki mailt! Nem biztos , hogy ezeket az üzeneteket ő itt látja, mert ez nem az ő csatornája. eredetifeny@gmail.com
Iulius
Iulius Hónapja
Hálásan köszönöm! Egy időben megtörtént a megvilágosodásom, de az egóm elvitte, téves képzeteket raktam hozzá, amiket utólag észrevettem és korigáltam. Magára a felsőbb öntudatomra való ébredés csodálatos élmény volt, amik látomásokkal, egy magasabb rezgés szintű világ megtapasztalásával járt, és miközben én mindezt megtapasztaltam, rájöttem hogy én vagyok az a vízcsepp, aki előbb utóbb visszatér a tengerbe és ismét eggyé válik vele, ahogyan a mester is mondja a Videóban! 🙏
Katalin Lenky
Katalin Lenky Hónapja
Minden érző és szenvedő lény javára váljék ez a beszélgetés!
thomassyno
thomassyno Hónapja
A beszélgetés elején elhangzik az őszinte kérdés fogalma... ezen már énnis morfondíroztam... hgyan lht őszintén kérdezni... őszintén válaszolni, az igen, de őszintén kérdezni... pdg ezt a szófordulatot én is gyakran használom... Péter, Te egyre mélyebb témákat érintessz. Ngyn tetszik az "új" irány!! Csak így tovább!! 🙂🙂
Adél Kovács
Adél Kovács Hónapja
Köszönöm, Aldas!🙂🙏
Judith Mülner
Judith Mülner Hónapja
Jó pár évvel ezelőtt ajánlottam gyermekeimnek Szabó Pétert. El is mentek előadására, befizettek éves programra, stb.....de.....csalódottan tudatosodott bennük, hogy a sok " építő" gondolat valóban nagyjából az egó építésről szól. Örömmel hallgatom hogy váltott! További sok sikert!👍 Hálásan köszönöm Chong An Sunimnak ,hogy elfogadta a beszélgetést! 🙏🙏🙏🙏
Tamás Molnár
Tamás Molnár Hónapja
"Minden amit tapasztalsz az karma, de ami tapasztalja az nem az"
Gráf Ildikó
Gráf Ildikó Hónapja
Köszönöm.
Gábor Bali Vlog
Gábor Bali Vlog Hónapja
37:20 -kor indul a kedvenc részem az azonosulásról 🙏🙂
zsuzsa herczeg
zsuzsa herczeg Hónapja
Hajnalban felèbredve hallgattam,pislogàst lèlegzetvètelt feledve,teljesen lenyűgözve,varàzslatot èltem àt.Izgalommal vàrom a folytatàst.KÖSZÖNÖM NEKTEK❤🙏
Rita Körmendi
Rita Körmendi Hónapja
"valójában nincs folyó..." ... fú dejó!! :)
Àgostinis Àgi
Àgostinis Àgi Hónapja
Hálásan köszönöm!
Katalin Fenyvesi
Katalin Fenyvesi Hónapja
Kedves Péter, jó ideje hallgattam már Sunim darma beszédeit, Daubner Bélát, Eckhart Tollet, amikor egyszer belefutottam a videódba. Nem tudtam egyszerűen mit kezdeni velük, finoman fogalmazva frászt kaptam azoktól a típusú motivációs "tréningektől". És egy edő múlva a youtube csak úgy elindított "Téged" egy teljesen új szerepben. Interjúk olyan emberekkel, akiktől mindannyian sokat kaphatunk, tanulhatunk. Ha hiszed, ha nem, még a vonásaid is megváltoztak. :) Ez az út nagyon szép, és olyan szeretettel, felkészülten beszélsz mindenkivel, hogy öröm nézni. És megkövetlek azért, hogy véleményt alkottam valakiről, és belehelyeztem egy skatulyába évekkel ezelőtt, csak mert nekem "nem jött be". Szeretettel várom a folytatást. Köszi :)
Zsuzsanna Lőrincz
Zsuzsanna Lőrincz Hónapja
Köszönöm Ha ezt Mindenki Megértené CSODÁS ÉLETÜNK LENNE
Tomi Szipi
Tomi Szipi Hónapja
Úgy sejtem, itt is vannak félreértések
szj1989
szj1989 Hónapja
Mennyire szembetűnő hogy, ez is egy vallás, de ők valahogy mégsem erőltetik és tolják az arcodba kurva erőszakosan a saját hituket mint az isten hívők meg jehovák meg tököm tudja kik. Én nem hiszek ilyenekben de talán pont ezért "szimpatikusabb" ez amit ők gondolnak. Nem azt nyomatják mindenhol hogy ha nem imádod ezt azt akkor pokolra jutsz és szenvedni fogsz stb. Hatalmas különbség, az a nyugalom stb.
Valaki Valaki
Valaki Valaki Hónapja
🙏♥️
Piroska Tarkóné Dóczi
Piroska Tarkóné Dóczi Hónapja
Köszönöm szépen! Többször meghallgattam, és még többször meg kell hallgatnom, úgy érzem.
Robert Geletta
Robert Geletta Hónapja
A világ itt sosem lesz olyan ahogy miszeretnénk de önzetlen életmoddal lehet változtatni rajta kicsit mindég. Szoval ha azt hiszed hogy elnökök által lesz jobb az életed minösége már vesztettél.
Róbert Som
Róbert Som Hónapja
Amit mond az igazi tanítás, de ahogy mondja abban még nagyon érződik az Ego!
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
Ő nagyon erős személyiség, talán ezt érzed. :) De egy idő /pár elvonulás után rájön az ember általában , hogy nagyon rendben van ez így . Sokat csiszol az elvonulók egóján. :)
Szakker22
Szakker22 Hónapja
Várom a folytatást. Még újra meg fogom nézni. Namaste.
Szerelem
Szerelem Hónapja
Ez egy jó előadás volt.
Károlyné Tőke
Károlyné Tőke Hónapja
Wilber: Minden igaz, és semmi sem az...
Károlyné Tőke
Károlyné Tőke Hónapja
@Gdat88 Örülök, hogy ilyen tájékozott vagy! Nekem még van fejlődni valóm...
Gdat88
Gdat88 Hónapja
@Károlyné Tőke De ez nem egy Wilber könyv vagy videó hivatkozás. Hanem vagy valaki beszélt Wilberről és rosszul emlékszik, vagy te emlékszel rosszul, hogy más mit idézett Wilbertől. Én nagyon sok Wilbert olvastam és ő nem szokott ilyen pongyola megfogalmazásokat használni. Azt szokta mondani, hogy vannak abszolút és relatív igazságok. Ami nagyon mást jelent mint a fenti kijelentés.
Károlyné Tőke
Károlyné Tőke Hónapja
dr Daubner tanít
Károlyné Tőke
Károlyné Tőke Hónapja
@Gdat88 utána kell nézni,,,
Gdat88
Gdat88 Hónapja
Hát én őszintén kétlem, hogy Wilber valaha is ezt mondta volna.
Kutsera Tímea
Kutsera Tímea Hónapja
Köszönöm, nagyon élveztem+ hasznos volt! A végén azt mondod ,hogy lesz folytatás is. Mikor és hol lehet majd megnézni azt is? Nagyon várom! ( várjuk) :) Előre is köszönöm a választ!
Adam Tobias
Adam Tobias Hónapja
Ez egy Zseniális beszélgetés volt! Köszönöm hogy felraktad ezt a videót Péter!!
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
“Zen”iális ! :)
Patricia Laszlo
Patricia Laszlo Hónapja
Szükségszerű találkozás volt!
Gábor Cseh
Gábor Cseh Hónapja
Minden egyes mondata igaz! Most ezt meg kell emèsztenem.Köszönöm szèpen!
Kiss Julianna
Kiss Julianna Hónapja
kedves Szabó Péter!Hála és köszönet,hogy vendége Chong An Sunim volt:)!
Enikő Kovács
Enikő Kovács Hónapja
Igen! De ezt még párszor végig kell hallgatnom, mert párszor összeszorult a gyomrom. A test jelez ugye? Most mit? Köszönöm!
TheXeropax
TheXeropax Hónapja
Kedves Péter, Én nem kifejezetten mondanám magamat a hívednek, volt a múltban pár gondolatod, amitől felállt a hátamon a szőr és eléggé kritikus szemmel követem a munkásságodat... ugyanakkor, ha valami jó, akkor tudni kell azt dicsérni is, és ezt a beszélgetést nagyon élveztem, köszönöm :).
Attila Kolárovics
Attila Kolárovics Hónapja
Köszönöm szépen Péter...
Attila Kolárovics
Attila Kolárovics Hónapja
Örülök, hogy te is megtaláltad ezt a fickót... Minden nap hallgatok valamit tőle... Amikor először megláttam...azt gondoltam...na megint ossza az észt egy csuhás... De bekapcsolva maradt mosogatás közben...oszt rájöttem...tényleg ossza...az észt. Ez a látásmód is tisztít, szabadít...világosságot gyújt az elme világában... Amikor azt mondta - január első napjaiban hallottam...- ne azt kérdezd magadtól mit szeretnék...vagy akarok ebben az életben...vagy akár ebben az évben is...hanem azt, hogy mi a dolgod? Azonnal lejött...megnyílt: rengeteg dolgom van...és olyan is, amiről még talán most nem is tudok... Köszönet...hála!
Erno Godo
Erno Godo Hónapja
Azt kellene elhinni, teremtett lény vagyok, anyagi, Földünk anyagából gyúrva, kaptunk testet, ezt működtető lelket, ez az életem minimális alapja ezt egy tudatos szellemi ,,vezérlő" által teszem, nekem az Egy a Teremtő, (nem humanoid képet képzelek)csak ráhangolom magamat(agyammmal-tudatommal?) kárhozatra ítélik az agy-szerv működését, (nem is tudjuk,mennyire nélkülözhetetlen),Teremtő tökéleteset teremt:-) kaptuk a PC-t ingyen a koponyába,... túl gondolkodás, az a biceg{ő} létezés,... vallás, filozófia, tudomány, mind emberi kreálmány-igazkeresés... Univerzum a végtelen mér időt? van tér tudata? A Teremtő Egységet teremt, minden földi létező, az Ő megnyilvánult formája, a Világegyetem más részein, más a forma is,... ez aki vagyok, nem kell, hogy karmákról töprengjen, most csak az Egy Vagyok, akár teremtett teremtő... Igaz, az ember tulajdonsága,, tulokoskodni" a dologokat... {azt hiszem számtalan, Másnak nem tetsző dologaimmal is, saját Teremtőm legjobb formáját hozom, úgyis belehalunk...?! . Üdv /Goden köszönöm
Norbert Prack
Norbert Prack Hónapja
Olyan tisztán fogalmazott Sunim, ami nagyon ritka mostanság a világban. Olyan volt mint a Zen. Tiszta és egyszerű.
Márk Balogh
Márk Balogh 18 napja
neked van agyad egyébként?
Klári Lestyan
Klári Lestyan Hónapja
Köszönöm Péter nagyon hálás vagyok . Ismét megismerhettem egy fantasztikus embert.
Csilla N.
Csilla N. Hónapja
Hát ezt a meglepetést... 😮 nagyon szeretem Sunim beszédeit hallgatni, pár hete találtam a csatornájára, olyan tiszta szemléletmódot közvetít. Péter, Sunim 🙏, köszönöm!
Brigitta M
Brigitta M Hónapja
💗
Pacher Zsuzsanna
Pacher Zsuzsanna Hónapja
Kedves Péter, örommel hallgatnánk beszélgetést GUNAGRIHA-val, ANAME-val is,.
Lakner Edit
Lakner Edit Hónapja
😍🤩🤗
István Hábermájer
István Hábermájer Hónapja
+ 1 Gunagriha
Kimmy Imola
Kimmy Imola Hónapja
+1 Gunagrihanak
Aniko Kasch
Aniko Kasch Hónapja
Ismét megerősítést kaptam, hogy a kb.25 év óta tartó "Istenkereső" utam hajóját egyre inkább jó szélbe hajtom. Erre az útra léptem, amikor megláttam a hit vallások feletti valóságát, és a hitrendszerek kapcsolódási pontját, a Nagy Együttérzést. Ebben a térben nagy szerepe lett a ZEN-nek is. Köszönöm az eddigi összes Nagy Tanítónak, és most itt Sunimnak és Péternek.
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű Hónapja
Ügyes vagy
Bajós Hence
Bajós Hence Hónapja
Nekem ez gyanús hogy minden komment pozitív
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
😀😀😀😀
Akos Fuleki
Akos Fuleki Hónapja
+1
Zsuzsi Margittai
Zsuzsi Margittai Hónapja
Lehet hogy mert olyanok hallgatják - nézik, akik ugyanígy gondolkodnak.. szerintem ebben semmi gyanús nincs 🤷‍♀️
Váradi Klaudia
Váradi Klaudia Hónapja
Wow!Köszönöm! ((( ❤️ ))) 🙏
zsuzsanna szaloki
zsuzsanna szaloki Hónapja
🌞 Halasan koszonom
Eta Kincsem
Eta Kincsem Hónapja
??,🤔😮😯😲???
Anikó V
Anikó V Hónapja
Polgár Árpád is nagyon jó beszélgetőpartner lenne! Érdemes volna meghívni!
Balázs Dóri
Balázs Dóri Hónapja
"Nem igaz hogy a kárunkból tanulunk..."Milyen jó másként látni. Ha csak egy mondatot is tud az ember magával vinni ☺️ már nem volt hiábavaló a ☀️ 🙏🙏
Andrea Kertész
Andrea Kertész 19 napja
@Ivanyi Attila Hát két malombam őrőlünk. En Chong An Sunimtól idéztem. De! Lényegtelen. Neked legyen igazad, én meg őrzöm a békességem. Csodás utazást nekünk ebben az életben! ;-) Minden jót neked! 🤗
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila 19 napja
@Andrea Kertész Szabó Péter közszereplő ugyanaz, mint Schobert Norbi, csak ő nem a fogyókúrás dolgait árulja, hanem a közhelyeket. :D
Andrea Kertész
Andrea Kertész 19 napja
@Ivanyi Attila Így lenne? Meglehet. ;-) Neked bizonyára így is van. ;-) Attól még nekem tetszik. Ez is így van jól. Sok út vezethet ugyan oda. Szerintem. De végül is ez is mindegy. Hisz maga az út legalább olyan érték, mint a cél, legalább is nekem.
Ivanyi Attila
Ivanyi Attila 20 napja
@Andrea Kertész Tök mindegy milyen frázisokat választunk magunknak, mint irányjelzőt. A valóság úgyis mindent felül tud írni. Ja, már ez is egy frázis. Erről beszélek.
Andrea Kertész
Andrea Kertész 20 napja
...amiből nem tanulunk az válik a kárunkra! ;-)
Gabriella Mracskóné Balogh
Gabriella Mracskóné Balogh Hónapja
Isten hangja szól a szádból.Köszönöm !!!
Soul Touch
Soul Touch Hónapja
Sikerült át írni jól van. Csak jóindulatból jeleztem 😊
Tímea Batki
Tímea Batki Hónapja
Köszönöm🙏
Balázs Szabó
Balázs Szabó Hónapja
Hasznos ötlet volt Sunimot meghívni 😉
Ibolya Hintya
Ibolya Hintya Hónapja
Ez nagyon nagy! Többször megnézős. Köszönjük szépen!
Zsuzsanna Schäfer
Zsuzsanna Schäfer Hónapja
Köszönöm szépen 💖
PilonArt Porcelánfestés
PilonArt Porcelánfestés Hónapja
A két tanítóm együtt. Hálásan köszönöm 🙏
Tünde Balogh
Tünde Balogh Hónapja
Nagyon hálás vagyok ezekért a szavakért. Köszönöm.
Gyongyi Balazsi
Gyongyi Balazsi Hónapja
Tiszta libabörös voltam ! Ami igaz az igaz !
Marianna
Marianna Hónapja
Köszönöm Péter! Mély gondolatok! Örülök, hogy elindultál ezen az úton. ❤️Szeretettel ölellek!
Power of tea
Power of tea Hónapja
Péter ön soha nem fogja meg érteni a Zent 🙏🏻
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas Hónapja
@Chong An Sunim Bárcsak a helyén kezelné amit tanácsoltál Szabó Péternek. Szerintem tudod hogy hogyan ismerjük , persze nem számít hogy kinek tartasz beszédet. Kb olyan mint a gyöngyöt a disznók elé.
Power of tea
Power of tea Hónapja
Nem mert érezni kell
Chong An Sunim
Chong An Sunim Hónapja
Ön érti a zent?
Istis Valamilyen
Istis Valamilyen Hónapja
még jo, hogy azt nem is csak érteni kell :) szívesen!
Beáta Anka
Beáta Anka Hónapja
Nagyon jó volt !!!!
erzsébet fábián
erzsébet fábián Hónapja
Hihetetlen ahogy rá világit a rossz berögzödénkbe .Az én központú egora,,Minden amit eddig tanultam más tisztánlátást mutat.❤️Köszönöm neked Péter nagyon hasznos információkat kaptam ismét hálás vagyok érte.
Soul Touch
Soul Touch Hónapja
Ki látta még hogy amikor 55:02 keletkezett valami szót kimondja valami távozik a szájából. Energia? Vagy csak kamera felvételi hiba ??
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
@Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű “Menj és igyál egy teát!”
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű Hónapja
Olyankor maga az univerzum àramlik rajta keresztül, hàt nem làtod??? Làtszik, hogy nem értettél semmit!!! Amikor fingik, akkor a nirvànát hozza el az arra éhezőknek a MESTER!!!
Chong An Sunim
Chong An Sunim Hónapja
Elhasznált levegő.
Soul Touch
Soul Touch Hónapja
53:53 után rá pillantottam és leesett hogy el van írva a cím 😅😂 újta .. útja helyett. Amúgy nagyon jól beszél a Zen🙏🏼
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas Hónapja
Legközelebb Kassai Lajost vagy láár Andrást.
Róbert Kanalas
Róbert Kanalas Hónapja
@Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű lelepleződne
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű
Panelbölcsességek Alacsony Költségvetésű Hónapja
Ők értelmes emberek, nem fognak ilyen gyökér közelébe menni, mint szabópetyike
Csaba Józsa
Csaba Józsa Hónapja
Tetszett. Sok kérdés felmerült bennem. Pl. Sunim-nak van-e családja? Szokott-e beteg lenni? Mi a véleménye a szeretet és az ego viszonyáról? Milyen egy 24 órás napi ritmusa? etc.
Csaba Józsa
Csaba Józsa 22 napja
@Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* , mi a módja?
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
Menj el hozzá egy elvonulásra! :) Sok kérdésedre megadja / megtalálod a választ.
havadi istvan
havadi istvan Hónapja
Köszönet és hála 🙏
Melinda Alpoki
Melinda Alpoki Hónapja
Ez szuper!!!!!ragazzi complimenti 🎉!!ci voleva proprio un video così per svegliarsi!!!
Lengyel Katalin Lukácsné
Lengyel Katalin Lukácsné Hónapja
Kedves Péter! Teréz anyáról van egy olyan történet, ami éppen arról szól, hogy nem segíthetünk mindenkinek. A hét egy napja az ő rendjük számára is pihenőnap, amikor a nővérek újból erőt nyerhetnek a munka folytatásához. Amikor valaki ezt felrótta nekik, mondván, hogy azon a napon is mennyi szegény emberen segíthetnének, Teréz anya azt válaszolta, hogy a segítőknek szükségük van a pihenésre, hogy újból adni tudjanak magukból. Még azt is hozzátette: Akkor azok nem a mi szegényeink voltak.
magdalena szöcs
magdalena szöcs Hónapja
Fantasztikus!!! A hasonlatok, a kepekel valo kifejezes ... mindenki szamara erthetö. Es a Belöle arado szeretet erzese - meg a "gepen" keresztül is melegiti a szivem. Egy elmeny hallgatni!
Elvira Gömböcz
Elvira Gömböcz Hónapja
Fantasztikus és életmentő beszélgetés! Köszönöm Péter!
Alex Ott
Alex Ott Hónapja
Ez menti meg az eleted ??😂😂😂 PDF anyukám
Andrea Molnár
Andrea Molnár Hónapja
Istenem örülök hogy a kötőszavakat megértettem... Miért nem lehet hétköznapi nyelven elmondani ezeket a gondolatokat??? És még én érzem magam hülyének 🙈🤣Nagyon jó volt!!! 🙃😁
Andrea Molnár
Andrea Molnár Hónapja
@Andrea Kertész ❤️
Andrea Kertész
Andrea Kertész Hónapja
@Andrea Molnár Nagyon szívesen! Én a régebbiekkel kezdeném. Pld.: 2015 03 26 Kőszeg.
Andrea Molnár
Andrea Molnár Hónapja
@Andrea Kertész köszönöm szépen, szeretném érteni és megnézem őket, sőt szeretnék tanulni.
Andrea Kertész
Andrea Kertész Hónapja
Nagyon sok video van fent Chong An Sunimtól. Többet megértesz ebből, ha azokat is megismered.
Andrea Molnár
Andrea Molnár Hónapja
@Chong An Sunim magyarul természetesen és magyarul nem értettem... A szavakat külön külön igen, de hogy mit közvetítesz általuk, az nem állt össze. Igen, Te érthetően, gyönyörűen beszéltél, csak még nem tartok ott, hogy felfogjam.. Pedig alapvetően nem vagyok nehéz felfogású. Neki futok még, mert szeretném érteni, hogy lesz a cseppből óceán😁💗 Amúgy hálásan köszönöm, hasznos beszélgetés volt, a jövőben törekszem majd a megértésére is.
István Bártfai
István Bártfai Hónapja
Köszönöm!🙏🙏🙏
József Ofella
József Ofella Hónapja
Kedves Péter! Mindig is nagyra becsültem a munkásságodat, de ez az interjú, ez valami csoda, hogy mi mindenre világít rá!Köszönöm neked, és persze Chong An Sunimnak is az interjút, igazán fantasztikus!
B B
B B Hónapja
46:21 Végül is ki kell üresíteni magad minden szinten, hogy be tudd fogadni a transzcendenst. Teli korsóba nem lehet tölteni. :)
Torian Margit
Torian Margit Hónapja
Ez magas nekem!!
Meh Meh
Meh Meh Hónapja
Hálás köszönet ezért a beszélgetésert!!!!
Ágnes Kócs
Ágnes Kócs Hónapja
Köszönöm.
Marics Erzsébet
Marics Erzsébet Hónapja
Imádom öket! Köszönet és hála ezért a videóért!🙏❤
Gyula Varga
Gyula Varga Hónapja
Mire jó a Zen bot?
Andrea Kertész
Andrea Kertész Napja
Kedves Nóra! Ezt az állítást bizonyára Chong An Sunimnak címezted. ;-) Én ehhez nem értek.
Nóra Szepeshelyi
Nóra Szepeshelyi Napja
@Andrea Kertész Mindig jelen vagyunk, a jelenben vagyunk, csak nem mindig "tudjuk".
Andrea Kertész
Andrea Kertész Hónapja
Ha jól tudom, kimondott hangsúlyt fektetnek arra, hogy a zen bot és a többi szent eszközük, amelyek hang keltésére alkalmasak nem hangszerek. :-)
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin*
Katalin Kis-Rabota *Deutsch mit Katalin* Hónapja
“Ütős hangszer”, amellyel gondolatcsendet lehet teremteni. :)
Andrea Kertész
Andrea Kertész Hónapja
@Gyula Varga Szívesen! :-)
Anna Mária Somesan
Anna Mária Somesan Hónapja
Köszönöm az élményt. Áldás🙏
Robert Szalai
Robert Szalai Hónapja
🙏
Renáta Tolnai
Renáta Tolnai Hónapja
Köszönöm
Az élet évszakai - Szabó Péter előadása
1:33:35
Szabó Péter
Megtekintés 95 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 295 E
Ris3 km.  Binhky x Burai - Sorsom vagy
4:43
BOTB Records
Megtekintés 934 E
2020 10 22 Balatongyörök
1:07:55
Chong An Sunim
Megtekintés 17 E
2020 10 30 Eredeti Fény Zen Templom
1:11:34
Chong An Sunim
Megtekintés 18 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 295 E
Ris3 km.  Binhky x Burai - Sorsom vagy
4:43
BOTB Records
Megtekintés 934 E
Ris3 km.  Binhky x Burai - Sorsom vagy
4:43
BOTB Records
Megtekintés 934 E
Learning Math
2:37
Buttered Side Down
Megtekintés 2,7 M
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 295 E
Miért ennyire híres a Mona Lisa?
6:06
PamKutya
Megtekintés 337 E