MAKEUP/DOWN - TÓTH ANDI - LILULAND

  Megtekintés 172,122

Liluland

14 napja

Mi az oka, hogy bár Tóth Andi az ország egyik legjobb hangú énekesnője, mégsem hívják fellépésekre? Mit gondol arról a jelenségről, hogy ha szexi képet posztol magáról, azt másnap megírják az újságok, viszont ha bejelenti, hogy megjelent az új dala, az „senkit nem érdekel”? Milyen életút lehet egy olyan fiatal lány mögött, aki úgy gondolja, hogy a Jóisten vagy sikeres karriert vagy boldog magánéletet szán neki, de a kettőt együtt nem kaphatja meg?
Andi az X-Faktor ötödik szériájának nyertese, és a Sztárban Sztár című műsorban nyújtott Amy Winehouse-os produkciója óta sokan az ország egyik legjobb hangú énekesnőjeként emlegetik. Mesélt arról, hogy miért tévednek azok, akik szerint neki arany élete van, és arról is, hogy miért nem engedné, hogy a lánya énekesnő legyen. A beszélgetés alatt egy mindennapi "rohangálós" sminket készített magának, és közben azt is elárulta, hogy mi a legnagyobb álma, mit gondol a szerelemről, és hogy miért nem hajlandó használni azt a drága táskát, amit szülinapjára kapott.
► SITE: www.liluland.hu
► FACEBBOK: bit.ly/Liluland_FB
► INSTAGRAM: @liluland_hu

Megjegyzés
Anna Bál
Anna Bál Órája
Menj Andi külföldre !!! Sokkal többre fogod vinni mint itt ! Sokkal különlegesebb vagy mint sajnos a többség .. Hajrá ! (hetero 27 éves lány )
Krisztina R.
Krisztina R. 17 órája
Nem jutyub hanem jutub!
segédmunkás Sanya
segédmunkás Sanya Napja
Svájcba napi 2000 eurot kerese. Minek kinlodik amikor ugyis aza vége hogy kimegy kurinyeknek
Luca Kovács
Luca Kovács 2 napja
Hogy lehet ez a lány ennnnyire keserű? Ő sem hiheti el, amit mond :(
Timea Rausch
Timea Rausch 3 napja
Amy Winehouse angol volt.
Anna Novak
Anna Novak 3 napja
Nem tudom miért bántják Andit, szerintem nagy forma, szép, es tud in énekelni.
Anna Novak
Anna Novak 2 napja
@Baggio Roberto :( nagyon elszomoritoak az ilyen kommentek.
Baggio Roberto
Baggio Roberto 2 napja
Akkor neked sincs sok sütni valód . Rendben elfogadjuk.
Anna Sárközy
Anna Sárközy 4 napja
Nyilvanvalóan látszik, hogy belül szét van esve ez a lány.. minden perceben el tudná sírni magát.. nemsokára ő nagyon padlón lesz..
Szabina Schneider
Szabina Schneider 4 napja
Annyira kínos az egész.. Azt mutatja hogy nem érdekli, meg azt hogy mennyire erős, kellemetlenül próbál laza lenni. Csúnyán beszél. Ellentmondás az egész ember. Állandóan beleröhög, kuncog, azt hiszi vicces, de nem az. Szegény lány nagyon sérült.
Ivett Borsay
Ivett Borsay 4 napja
Én eddig is “csíptem” Andit! Sokszor tényleg egy egyedül maradt kislánynak tűnik, de ezután a video után teljesen érthető!! Egy dolgot hiányoltam a műsor részből, hogy neki mi az arcápolási rutinja 😉 Viszont elnézve, hogy a beszélgetés milyen irányt vett, elnézhető 🤗😘
Erika Gyimóthy
Erika Gyimóthy 4 napja
Lilut imádom. A Benne leszek a Tv-ben című sorozatban láttam először, már akkor is nagyon szimpatikus volt. Az Andi viszont olyan irritáló néha. Úgy néz ki mint egy kiélt fejű 30-as. De nem a külső miatt irritáló hanem a személyisége, az a magamutogatása.
Tunde Tedd
Tunde Tedd 5 napja
Az ember zavarban van miközben hallgatja ezt a lányt. Ellentmondásos az is, amit és és az is, ahogyan nyilatkozik. Néha 10-12 évesnek érzi, gondolja az ember. Nem a megjelenése, hanem a stílusa, a szóhasználata, a gyermeteg reakciói, indokolatlan trágárságai miatt. A tehetség sajnos kevés, muszáj volna mellé egy mentor, aki útba igazítja, nem csak szakmailag, emberileg is. Értékes, tehetséges, gyönyörű lány, de nagyon nincs alap a lába alatt. Fiatal még, rengeteg ideje van felépíteni önmagát és a karrierjét, de fel kell hagyni a világ hibáztatásával, a mártír tudattal és nekifogni az építkezésnek. Szívből kívánok neki helyes döntéseket és jó barátokat, támogatókat!
otto8509
otto8509 5 napja
lehet hogy alergiás a blúzra. le kéne venni gyorsan
Anna Cs.
Anna Cs. 5 napja
Mindenhol szerepel, csak éppen nem a dalairól ismert! Miért kell erőltetni, ha nem megy, ennyi év után?
citromsav
citromsav 5 napja
Nincs összhangban az, amit mond, és amit mutat. És való igaz, hogy ha felnézek az instájára, akkor nem az jut eszembe, hogy egy énekesnő oldalán vagyok, hanem elviszi az egészet a sok csöcs, meg test, és reklám. Amivel nincs gond, csak akkor a média is azzal foglalkozik, nem azzal, hogy mit tud.
Ydna Alma
Ydna Alma 6 napja
szürke kisegér remek hanggal....semmi stílus nulla egyéniség,egyébként a fiatalok akik nem sztárok ennél durvább sértéseket kapnak facen,instán tik tok stb sőt van egy alkalmazás ahol névtelenül írnak rád,nem tudod kik hát brutáliiis miket irkálnak a mai fiatalok egymásnak!
Aron Tamás
Aron Tamás 6 napja
Olvasva, hogy milyen meg játszott hat srácok nem tudom....éveken at tartó cyber bullying után az ember akarva akaratlan pancelt növeszt. Tehetséges kiscsaj és tényleg nem kell más neki mint támogatás, egyaránt karrierjében és magánéletében. 15 éves kora óta kurvazzak és ciganyozzak, tudja bárki ez mekkora kárt okoz az ember onbecsuleseben? A Tóth Gabi meg egy álszent, ha annyira példát akar mutatni akkor nem egy privát csoportban savazza az Andit. Értem én, hogy rossz volt a reklám de ezt máshogy is lehet közölni.
Müller Krisztián
Müller Krisztián 6 napja
Ez nagyon buta
Klaudia Nagy
Klaudia Nagy 6 napja
Eddigi legjobb interjú!! Köszönöm ! 🙂
Brigitta
Brigitta 6 napja
Sokszor azt érzem fel se fogta amit a Lilu kérdezni szeretne.
Aranka Köblös
Aranka Köblös 6 napja
Egy kialakukatkan személyiségű - nagyon nagy tehetségű kislány. Ma - sincs, aki segítsen Neki az Élet dolgaiban... Márpedig, ameddig, ez nem következik be, a művészi élete - is - hányódni fog. Sajnálatos.
Gréta Lelkes
Gréta Lelkes 6 napja
Úgy érzem, hogy Andi nem őszinte saját magához... :((( Nagyon nem sajnos :((( Cuki volt Lilu, hogy így anyáskodott felette!☺️☺️❤️🦋
Crazy Sweazy
Crazy Sweazy 6 napja
Idiota , hisz meg iskoklas korban van .
E Tünde Szabó
E Tünde Szabó 6 napja
Most olvastam a Ripost véleményét! Ha a cikkben leírtak akár igazak is, miért probléma!? Azonban ha az ember becsapja önmagát és elhiszi, hogy tulajdonképpen jól van, ez segít túlélni, amíg legbelül ténylegesen idővel rendben nem lesz minden. Ez miért akkora baj, vagy ellenszenv. Sokmindent megéltem, magam lelkivilágából kiindulva azt tudom, hogy egy Székely nőnek mennyire mély a lelke. Több idő szükséges amíg beforrnak a sebek, s mindezek mellett, még mindig kell, hogy állja a negatív sarat, mert a bulvár egy szenny, s egyes emberek méginkább. Egy Csíki Nő
Micike Szász
Micike Szász 7 napja
Nincs Vele semmi baj.Még útkereső.Fiatal. Ennyi.
Dora V
Dora V 7 napja
végignéztem, sajnos ez a lány nekem nagyon antipatikus, számomra teljesen álságos ez a hozzáállás, hogy direkt fejjel megyek a falnak, aztán mindenkinek a k. anyját amiért kemény és betöri a fejem. külön nemtudom értelmezni ezt a hozzáállást, hogy ő maga is látja hogy az emberek nem vevők az ilyen arrogáns, neveletlen és következetlen viselkedésre és nem hívják fellépni, mégse kattan be neki hogy talán ő ül fordítva a pacin. ez a viselkedés egy kamaszgyerektől még elnézhető, de amennyiben ő szeretné egy érett, felnőtt ember benyomását kelteni, szerintem el kéne engedni a trágár beszédet meg ezt a felfuvalkodott "kinemszarjale" hozzáállást, a tehetségnek nem kell reklám, de ez a viselkedés és általános attitűd ami a riport alapján látható teljesen elhalványítja azt is, amiben ez a csaj amúgy jó meg ügyes. ez a csaj szerintem egy dühös kislány, rettentő elkallódott, rettentő éretlen, összehasonlítva azokkal az értelmes, stílusos és tudatos vendégekkel akik ezen a széken ülni szoktak ez az egész kép amit magáról festett itt kb egy zsák gyász.
Monika Mester
Monika Mester 7 napja
Hùh... ez fàjdalmas volt. Ès remèlem neki is fàjni fog ez 10 èv mùlva.
Marianna Szabó
Marianna Szabó 7 napja
Szomorúnak tartom, hogy ha csak a zenével lenne a médiában ő se lenne sehol lehet. Nem ismernénk ha nem lenne a bulvárba. Tehetséges és csak savazzák.
Rebi Noirj
Rebi Noirj 7 napja
Én bírom a csajt, mentes minden picsáskodástól, affektálástól, megjátszástól.. simán odavágja a frankót és leszarja, h ki mit szól hozzá 😀 full cink, h mindenki megakarja neki mondani, h mi a helyes út.. meg ez a sok komment pszichiáter, húde tudják mi zajlik a fejében, hú micsoda ellentmondások.. mivan?! elmondott a csaj mindent, az h vki tudja e értelmezni vagy nem az már más dolog, nemtudom egyeseknek honnan jött ez a tanulatlan és buta, nem tud beszélni, nincs szókincse stb marhaságok.. egyáltalán nem ez jön le az interjúból, egyszerűen nem akart túlzottan belemélyedni a beszélgetésbe, h bárkit is meggyőzzön arról, h őt szeretni kéne, ettől függetlenül őszintén beszélt az életéről.. a káromkodásai pedig viccesek, illenek hozzá, ő ilyen..
Bettina Polaschek
Bettina Polaschek 7 napja
Nekem nagyon szimpi Andi! Gyémánt van a torkában. Én is lázadó voltam nagyon/vagyok a mai napig! DE egy dolgot azért ne felejtsünk el! EZ ANDI ÉLETE! És igen látszik,hogy vannak problémái( egyébként kinek nincsnek, tegye fel a kezét aki tökételetes, Isten sem volt az képzeljétek emberek ), kellene olyan ember mellé akit HA megkér mutatja az irányt, segít neki lelkileg ( bocsi,de nem olyan aki méreg gyógyszereket ír fel) ,de basszus emberek, milyen jogon bántjuk őt??! Azért mert "celeb"?! Vagy,mert kicsit arrébb született?! Ugyan már !😃 Ő egy szép, jószívű, tehetséges lázadó lány, pont. Én tanáncsnak csak annyit írnék,hogy befelé kéne figyelni sokkal többet, lelkileg tisztulnia kéne,de ezt majd ő megoldja, ha meg akarja! És azt azért ne felejtsük el,hogy azt teremtjük ami a tudatunkban van. Pl ha azt gondolod, hogy Isten csak a tehetséget adja neked, férjet nem, akkor ez így is lesz! Saját magad teremted az életed :) Azt vonzod amit gondolsz. Én csak csoda szép dolgokat kívánok neked Andi!! 🤟♥️
shaggy gnagaster
shaggy gnagaster 8 napja
Látszik ,hogy be van tépve :0
Csordás Julianna
Csordás Julianna 8 napja
Teljesen rendben van Ő. Vállalja magát. Gyönyörű nő, gyönyörű hanggal. Köszönöm. :)
Dániel Nagy
Dániel Nagy 8 napja
❤️❤️❤️❤️❤️🤘🏻
Bianka P
Bianka P 8 napja
Szép és tehetséges lány. DE.. ez a viselkedés és ez a beszédstílus nem ebbe a szférába való. Ugyanolyan gyerek esze van még azóta is. Aki "celebként" akarja építeni a karrierjét, az ne így viselkedjen. Másrészt viszont ő ilyen. Ha megváltozna, akkor az már nem is ő lenne. Ha neki ez így megfelel, akkor hajrá.
Kinga Krska
Kinga Krska 8 napja
Komolytalan interjú.
Denise Melissa Oprável
Denise Melissa Oprável 8 napja
Egyértelmű, hogy a magyarok nem tudnak azonosulni veled. Gyere el Los Angelesbe csajos, otthonra találsz 😉
Edina Szabo
Edina Szabo 8 napja
A hideg ráz ettől a sok gonosz okoskodó kommenttől😕 Pont ezekre a szemét véleményekre nincs szüksége.Csináljátok ti jobban mielőtt bárkit is kritizáltok!!❤️
László Szabó
László Szabó 8 napja
Ezt látnod kell! 🙂 ⬇️⬇️⬇️ hupost.info/chat/aZ6ktYKBnKqcetI/vide
Ambrus Szegedi
Ambrus Szegedi 9 napja
Én bírlak, sok sikert meg kitartást, egyéniség vagy.
Devilrose1000
Devilrose1000 9 napja
Ízé.Ízé.Ízé. Nincs szókincs, a káromkodás sincs más miatt. Nem jut más eszébe, a hiányzó szavakat így pótolja. "Mi művészek" .... "Kimennék Amerikába"....amik fenn vannak szabadtéri és egyéb felvételek(falunapok és rendezvények) itt a youtube-on az alapján nagyon amatőr. Lement a műsor, amíg kellett addig szerepeltették, aztán mikor kiállt egyedül nem maradt semmi. Mindegyik így jár, elhiszik, hogy sztárok, aztán nem kellenek sehova. Lilu próbálja lerángatni a valóságba, többször nekifut. Csinos lány, ez kétségtelen. Jöjjön be a karrier, de ez még eddig annak se sikerült, aki oda született, perfekt módon tudta a nyelvet, volt pénz .. pl: Király Linda,Viktor.
Veronika V
Veronika V 9 napja
Sajnálom Andit,h ennyien bántják...pl tóthgabi is kritizálja de keressetek rá ő aztán a cickó villantás nagyasszonya de most osztja a bölcsességeket csak azért mert anya lett. aki segíteni akar őszintén az nem a nyilvánosság előtt "kioktat"....
Veronika V
Veronika V 9 napja
Nagyon kegyetlen ítélkező kommentek vannak :( utalt rá,h nehéz gyerekkora volt, úgy lett híres,h senki sem segítette (családi háttér, ami megvédheti) stb. Iszonyatosan nehéz lehetett neki. Amúgy annyira szép natúr arccal, teljesen a millie bobbi brown.
Bianka Tothova
Bianka Tothova 9 napja
A teljes videót megnézve, a lány nagyon erőlteti ezt az egész stílusát, és védekezésként az “ ellökök minden véleményt, tényt, ok-okozati hatást, építő jellegű kritikát” praktizálja.. bár lehet nem ártana 1-2 dolgon ténylegesen magába szállnia és elgondolkodnia. Mellesleg ha nem sikerült neki jó számokat írni mások által.. akkor ne adja már fel basszus.. csinálja tovább és egyszer eljön az, hogy igenis az ő slágerei lehetnek a toplistákon! De ez a makacs hozzáállás, hogy neki nem jó számokat írtak, és ebből kifolyólag lázad.. ah jaj.. kár érte Ha ennyire lázadó, törtető stílusban mutatja meg magát, akkor ne érződjön, hogy szinte feladta a zenei karrierjét és sz*rik az egészre, ő szava járását használva
Alex Sz.
Alex Sz. 9 napja
Kéne mellé egy támasz, például a családja... Mindamellett ha karrier akkor akármennyire is mutatós mert az,billentse át a dolgokat pl az internetes oldalain.. 70-80% szóljon a zenéről, a többi a modellkedés, smink, stb.. Amíg annyi a "szúrkálódás" körülötte.
Erika
Erika 9 napja
Andi nem találja a helyét, legalább is én úgy látom. Kell neki még pár év hogy változzon a jelenről alkotott képe. Nem látok őszinteséget a szemében, és látszik az is hogy nem szerették nem nevelték úgy ahogyan azt kellett volna. Túl korán lett felnőtt belőle.
Bernadett Nyári
Bernadett Nyári 9 napja
Feketebárány személyiség. Nos, ehhez azt kéne tudni -legalább neked-, hogy mi volt előbb. Az irritáló viselkedésed, vagy az, hogy kikiáltottak fetebárányak. Tényleg nem az a fontos, hogy mások hogy gondolják, hanem az, hogy te. Mert nagyon nem mindegy, hogy ki lettél kiáltva annak és azért lettél ilyen durva és sprőd, vagy éppen fordítva, mindig ilyen voltál -még ha nem is akarod így látni- és ezért lettél feketebárány. Én nagyon szeretem a hangod, azt az erőt, amikor énekelsz. Egy csoda vagy, de amit "magán emberként" csinálsz, azt nem. Drukkolok, hogy az énekes Andi győzzön és folyjon a csapból is a dala :) Remélhetőleg a rádiók és a média az éneked is figyelemmel fogja kísérni!
Bernadett Nyári
Bernadett Nyári 9 napja
Hogy a szöveg miért lett csíkos, nem tudom.
Kittu D
Kittu D 9 napja
Én éreztem magam kellemetlenül miközben néztem ezt az interjút. Szegeny Andi mindent és mindenkit lesz@ar, és csodálkozik, hogy kb senki nem akar vele dolgozni és nincsenek fellépései. Szép és tehetséges lány, ha nem kap felkéréseket akkor valószínűleg vele van a baj. Annyira erőltetetten akar jó arc lenni, de közben annyira flegma, nagyképű. Azt mondja nem érdekli ki mit mond róla de közben annyira meg akar felelni az embereknek és ez süt róla. Talán majd ahogy öregszik megjön az esze és nem csicskanak titulálja azt aki süt, főz a párjának....
Cos Mic
Cos Mic 7 napja
@Erika Szabó Nem értetted akkor,mit írtam,de nem magyarázom....jó a hang,mégsem ezért hallasz róla!Annyira felfelé ível a zenei karrier,nem?Én sajnálom és téged is...
Erika Szabó
Erika Szabó 7 napja
@Cos Mic Butuskám bocsi , de egyszerűen csak egy birka vagy...beeeee....:(
Erika Szabó
Erika Szabó 7 napja
Rólad az jut az eszembe "fülébe forró ólmot öntsenek" ennyire elvakulva nézni egy riportot számomra félelmetes....
Cos Mic
Cos Mic 8 napja
Igen,nagyon csiszolatlan és nem gyémánt.És aki csak a bulvársajtótól hangos mert ott trollkodik állandóan,ne csodálkozzon,ha nem becsülik már mint alázatos előadót.Ezt már nehéz lesz visszafordítani.Butuska még ennyi negatív élmény után is,sajna nem tanult belőle,viszont valamiből meg kell élnie,de ez nem igazán az éneklés lett...
Krisztina Katona
Krisztina Katona 9 napja
Igazából ez a csúf igazság. Ilyen lett a világ kedves Lilu. És Andi esete egyáltalán nem egyedi,engem is nagyon sok atrocitás ért 15-16 évesen,pedig közelebb születtem a határhoz,de ez a magyar/román elítélés még ma is él az emberekben,és én még szerencsésnek mondhatom magam. Engem csak az osztálytársaim hívtak román kurvának,szegény Andi pedig egy országtól kapta a savat. Szerintem ezek után szép hogy drogok nélkül tudott önmaga maradni,nehéz. Nagyon nehéz. Egyáltalán nincs igazuk,az utálóknak,fiatal,szép és tehetséges hadd csinálja úgy ahogy szeretné,... és csak mellékesen Opitz Barbi is kirakja a mellét és a seggét de azzal bezzeg senki sem törődik :))
yvesnight
yvesnight 9 napja
Nagyon jó beszélgetés volt! Remek gondolatokat fogalmazott meg ez a lány, magától értetődő természetességgel ... viszont a magyar komment szekció (tisztelet a kivételnek) nem kispályás. Felszínes, megmondó, kirekesztő, lekezelő és mindez, az az érzésem, hogy az emberek frusztrált lelkéből és irigységből fakad. Andi egy intelligens, tehetséges, mély érzésű és őszinte lány. Az mondjuk komoly teher lehet, hogy ennyire szép és talán provokatív. Mifelénk ez, a fentebb írt okoknál fogva, népharagot vált ki.
Shilah Saffron
Shilah Saffron 9 napja
Pontosan ...a sok makulátlan,na majd én megmondom a frankót kommentelö..azt hiszik mindent jobban tudnak instagram képek videók alapján ítélkeznek és ez az ész osztás na meg ,hogy hol voltak a szülei meg mit én tudom mi ,törödjön mindenki magával ...✌🏼
Tommy Weiszlemlein
Tommy Weiszlemlein 9 napja
woooow, azt hiszi magáról hogy cool közben meg egy fool, szegény Lilu úgy erezte magát mint ha a "kamasz karaktert keres" című műsorban lett volna....
Kinga Jakab
Kinga Jakab 9 napja
hupost.info/chat/hXp-sa-enphies4/vide Nem szabad , ïtelkezni ällandòan.... jò magyar szokäs. Ô sodròdik ... , komplexusos.. a polgärpukkasztò karakter, egy szerep... segîtsenek neki hozzàértôk SZÎvbôl. PICI BABA . Ez a mocskos szòrakoztató ipar is csak hasznälja/ kihasznälja.... ältalänossägban: tini kislänyok eszközök, befolyäsolhatòk ... valaki segítsen neki lelkileg !!!!!!!!!!!! ( a magyar Platform, nem annyira jó döntés)
Gábor Tánczos
Gábor Tánczos 9 napja
A mai generáció problémáit látom. Valaki megváltja a világot és mégis élete végéig szerény marad :) Mikor lesz a gyerekből felnőtt? Bummm Igen kéne olyan személy, aki megmutatná neki, lehet máshogy is........ Sokszor az ember, amiben él, és ahogy él arról azt hiszi tökéletes. Nem csak a sárga csekktől lesz valaki felnőtt, ez összetett. A videó lényege: 1. Milyen ember vagy? 2. Mit tettél le az asztalra? Ayrton Senna-ra, vagy Freddie Mercuryra a mai napig azért emlékszem mert volt szívük. Az, hogy híresek és tehetségek voltak az "nálam" mellékes. :) Értéket kell felépíteni.
Andrea Tóth
Andrea Tóth 9 napja
Ennek a kislánynak még az iskolapadban lenne a helye. Nagyon kirí a tanulás, és a szerető gondoskodás hiánya, és én őt a média áldozatának tartom. Felkapták a 15 perc hírnév miatt, majd dobták, senki nem fogta a kezét. Lilu anyáskodó iránymutatásai nagyon jók voltak, de nem kaptak táptalajt. Nagyon tehetséges, de egyre inkább kallódik, ezzel a 'leszarom' magatartásával egyre ellenszenvesebbé válik az emberek szemében. Innen nehéz lesz fordítani. Talán valóban a külföld a megoldás.
Erika Szabó
Erika Szabó 7 napja
@Andrea Tóth Szerintem nézd meg még párszor ezt a riportot...hát..ha át jön...,de ha nem az se baj....(felületes vagy bocsi)
Andrea Tóth
Andrea Tóth 7 napja
@Erika Szabó De biztos, hogy védekezés. Csak sajnos már a jó tanácsokra is ez a leszarom a válasz, sőt sokszor polgárpukkasztás és dac. Úgy ahogy Lilu tanácsai sem mentek át. Pedig nem mindenki az ellensége, sokan felismerik a tehetségét. Én például sajnálom. A legjobb szó rá, hogy gyerekesen viselkedik.
Erika Szabó
Erika Szabó 7 napja
Azon azért nem gondolkozol el "leszarom" egyszerűen egy védekezési reakcióóó azért amit eddig kapott....:(
István Havasi
István Havasi 9 napja
buta szegény
E Tünde Szabó
E Tünde Szabó 9 napja
Én értem! ... Egy Csíki Nő
magic moments
magic moments 9 napja
nagyon sajnalatos,hogy igy magara hagytak ezt a lanyt a szülei...
Ja R
Ja R 9 napja
Szegény belül teljesen széjjel van esve, ki van írva az arcára. Nagyon nem stabil.
latz30
latz30 9 napja
Pfff.. Lilu, én a helyedben 10 perc mulva megmondtam volna, hogy jol van anyukám, ezt inkább hagyjuk..... Egy ordenáré trampli liba, aki abból él, hogy barmit IS reklámoz az instán, meg csöcsös képeket pakol ki
latz30
latz30 9 napja
Annyira ordenáré ez a csaj
Edina Barsi
Edina Barsi 10 napja
vagány ez a kiscsaj. én bírom. remélem, hogy csak annyian és annyira bántják majd, hogy az megerősítse majd.
Edit Barát
Edit Barát 10 napja
Most vagy rosszul lett ez a videó össze vágva ...vagy ez a csajszi nincs képbe 😂 Majd felnőtt leszel te is egyszer Andyka!Sok sikert neked❤️
marinellahm
marinellahm 10 napja
Angliában nem Amerikában!
Rosa Ana
Rosa Ana 10 napja
Huhh...nagyon hiányzik Andi mellől egy olyan személy aki terelgetné és tanítaná. A szépsége és a tehetsége nem minden a belsője nagyon zavaros. 😵
Gyongyi Adam
Gyongyi Adam 10 napja
Tehetséges kislány.......a nőtől fényévnyire van, még érnie kell.
Ákos Csorba
Ákos Csorba 10 napja
Annyira kellemetlen volt ez az egész videó.... és Lilunak milyen kellemetlen lehetett amikor rájött, hogy ezt fel kell töltenie....
Reni Egervari
Reni Egervari 8 napja
@Ákos Csorba igen. És hasonló a véleményem mint neked.
Ákos Csorba
Ákos Csorba 8 napja
@Reni Egervari Te végig nézted a videót?
Reni Egervari
Reni Egervari 8 napja
Miért?
L E H
L E H 10 napja
Nekem alapvetően tetszett, és nekem itt Andi szimpatikus, csak ott vesztett el engem ez az egész beszélgetés, mikor elkezdte ecsetelni, hogy ő milyen egyszerű életet él anyagilag... Könyörgöm, mindenki tudja, hogy az X faktor győztesének mi a nyereménye. Havi 1 millából egy lakás tényleg nem jön ki, de azért eléggé megadja az alapot meg a kezdőlöketet egy életre, tőkét, félre lehet tenni, befektetni, mikor az ember már jobban ért hozzá, ráadásul ezt tinédzserként nyerte el, kapta meg.
Ildikó Vágási
Ildikó Vágási 10 napja
Drága Lilu és Andi! Én is keresztül mentem ezeken. Minden szót értek Andi ❤️🥰
Dénes Szántó
Dénes Szántó 10 napja
Szerencse csomag.. :)
István Máté
István Máté 10 napja
Aki ma gúnyosan utat mutatni, ítélkezni, bántani akarja ezt a lányt, de talán mégis van egy kis jóérzése... Nézze meg a Britney Spearsről készült dokumentumfilmet.
Lilla Györkefalvi
Lilla Györkefalvi 10 napja
Andi egy tündér. 22 éves létére olyan szinten tisztában van saját magával és a világban elfoglalt helyével hogy azt sokan egész életükben nem érik el. Úgy gondolom azok akik negatív véleménnyel vannak róla, azok nem értik meg az ő személyét. Gratulálok Andi! Csak így tovább!
trinity8512
trinity8512 10 napja
Vegre egy oszinte ember.. aki a tragarsagon aggodik az nem volt huszoneves? Tok korrekt lany picit lelki serult, de nagyon szimpatikus. Olyan volt mint egy igazi beszelgetes.. abban biztosak lehettek, hogy a sok kedelyes beszelgetopartner a korabbi interjuk soran ok is elengednek a baratnokkel valo beszelgetes soran nehany tragarsagot.
Major Fanni
Major Fanni 10 napja
Lehet hogy vagány, belevaló, tehetséges... De annyira éretlen még szegény.. Én is felfedezek nála némi viselkedés zavart. szurkolok neki találja meg a számításait.
Paul Wound
Paul Wound 10 napja
Walking Dead polóó 💪💪💪
Tamas Kolozsi
Tamas Kolozsi 10 napja
Azert a kommenteket olvasva a normalisakat amik nem bántoak.Szinte mindenkinek ugyan az a véleménye ez nem lehet véletlen Andi ha esetleg olvassa ezeket, elgondolkodhatna hogy talán van bennük igazsag.Tartson egy kis önvizsgálatot mi hiányzik az életéből a legjobban.Ez nem azt jelenti hogy ne legyen önmaga ,csak saját maga érzi mikor igazan boldog .A videoban szereplő lány nem az.
Gigica 73
Gigica 73 9 napja
@Tamas Kolozsi Eddig en sem, de az tuti, hogy eltünt....
Tamas Kolozsi
Tamas Kolozsi 10 napja
@Gigica 73 Nem gondoltam hogy törlik a kommenteket.
Gigica 73
Gigica 73 10 napja
Olvassa...mert az en kommentemet mar töröltek is... Pedig nem volt banto, csak annyit irtam, hogy mas szerzöt kellene keresnie, mert nagyon tehetseges, de a dalai....
Linda Nora Nem
Linda Nora Nem 10 napja
Csak nekem olyan mintha magát akarná meggyőzni arrol hogy ő ilyen hogy nincs szüksége pasira,arra hogy szeressék ő leszar mindent stb.Holott egy cuki csajnak tünik akinek pont hogy ez mind kellene a szeretet ,a szerelem,a család akár a karrier mellett is.Vagy hazudik magának is es magának se valja be amit erről a videóról süt.?Az a legnagyobb baj ha ez így van a legrosszabb ha önmagunkal harcolunk.Egyébként pont emiatt egy pasijának sem lehetett egyszerü vele az élet, mintha nem akarná megérteni amit mondanak neki.Minden esetre egy birka türelmü férfit keressen maga mellé ,ezt mashogy nem lehet kibirni .Lilut kicsit sajnáltam😅
András Bíró
András Bíró 11 napja
Andinak üzenem : Maradj ilyen amilyen vagy ! ;) hupost.info/chat/qXNky7ONnrholKg/vide&ab_channel=WhiteVideoDisco
PNatasa/padme/
PNatasa/padme/ 10 napja
Azert inkabb változzon egy kicsit, attol még maradhat önmaga.
La Britta
La Britta 11 napja
Csodás hangja van és gyönyörű is..de egy igazi tehetségnek sosem kell pucérkodnia.. Kár érte h nem érezte időben a határokat..mert mostanra csak egy kis dugnivaló kategória lett..ezért sem sikerült igazán kitörnie..és már nem is fog mert innen nincs vissza.. Hiába..ha nincs méltósága egy nőnek..ez lesz
Renáta Farkas
Renáta Farkas 11 napja
Elég zavaros ez a csaj,engem jobban lenyűgözött Lilu pólója
Noemi N J
Noemi N J 11 napja
Magyarul egy pasidat se tudtad annyira magadba bolonditani, hogy változzanak miattad.De akit szeretünk azt a hibáival együtt fogadjuk el .Állhat előttem egy talpig tökéletes férfi aki minden elvárásomnak megfelel ha egyszerüen nem.szeretem. Kicsit vannak ellentmondasok a szavaiban,kicsit zavaros is szerintem, felzaklatta némelyik kérdes vagy téma ,vagy csak nem tudta mit is mondjon.Sok sikert neki az elképzeléseihez.
Csilla Pálinkás
Csilla Pálinkás 11 napja
Még nem NŐ. Szebbnek és szimpatikusabbnak tűnne,ha trágár szavakat mellőzné,és nem játszaná annyira magát. Akkor komolyabban venné sokmindenki. Változni fog még egész biztosan. Kommunikációját alakítani kellene jó irányba, illetve finomabb stílus és akkor sikeresebb lehetne.
István Garamvölgyi
István Garamvölgyi 11 napja
De jo, hogy van valaki aki szembe megy, a sok alszent, hazug emberrel, es nem akar megfelelni nekik. Nem sok ilyet lattam sztarocskaknal. Nagyon tetszet, amit lattam toled.
Anette0118
Anette0118 11 napja
Nem ismerem a csajt. Az instafotóit előbb láttam, mint, hogy tudtam volna, hogy kicsoda. De itt látszik igazán, hogy mennyire más egy ember "élőben", mint a beállított képeken. " Akkor még kislány voltam"... Hát elárulom, most is az. Itt a videon világosan látszik, a reakcióiból, mindenből. Egyáltalán nem az, akinek instán előadja magát.
Máté Lukacs
Máté Lukacs 11 napja
A család a szerelem a karrier, nem zárja ki egymast.Világsztároknak is van családja, gyerekei.Miert kellene lemondani bármelyikről is, nem értem.Anno még nyilatkozta is hogy férjhez akar menni es gyereket akar nem is volt olyan régen .Nagyon boldogan nyilatkozta ezt.Ezért nem értem a mostani nyilatkozatait .Lehet család nyilvan kompromisszumokat kell kötni megbeszelni a leendő férjel a dolgokat.Olyan nincs hogy lehetetlen,csak tehetetlen.Nem becsicskulni kell,veszekedni, hanem kommunikálni.Nyilvan mindenkinek megvannak a maga indokai közös nevezőre kell jutni.Akkor lesz karrier es család..család nélkül mit sem ér az élet es a karrier.
ME198210
ME198210 11 napja
Sok minden eszembe jutott a beszéletést hallgatva, de,hogy ennek a lánynak béke van a lelkében és szereti magát, az nem.
Erika Szabó
Erika Szabó 5 napja
@Kovács Fanni Ahol nincs farkas ott nem kell farkast kiáltani Mosolygos szép napot kívánok :)
Kovács Fanni
Kovács Fanni 5 napja
@Erika Szabó nem kell bunkónak lenni, csak mert más nem érti úgy, ahogy te! El lehet mondani, vagy másképp megfogalmazni, emberi módon. Ha nem megy, inkább ne mondj semmit, meg marad a béke :)
citromsav
citromsav 5 napja
@Erika Szabó micsoda hülyeség. 😄
Donnie Darko
Donnie Darko 5 napja
@Erika Szabó Te a védőügyvédje vagy, vagy valami ilyesmi? Mert látom több hozzászólás alatt is jelen vagy. :D Nem, semmi valódi gonoszság nincs emögött, csak viccelek :D Egyébként van igazság is abban, amit írtál, de vannak olyan esetek, amikor ez nem így van. Példának okáért, ha van mondjuk valaki, aki faragatlan, te lehetsz akármilyen kedves, szerethető ember, akkor akármit csinálsz is, valójában faragatlan is vagy, hisz a másikban megláttad, mert annyira egyértelműen lerí róla? :D Nem mellesleg igazán bántót nem is írt az eredeti hozzászóló, hogy meg kelljen védeni Andit emiatt, hisz ha Andi önmagával elégedett, és harmóniában él magával, pont le fogja tojni, hogy valaki ezt nem látja rajta. :D
MoiraCarey
MoiraCarey 7 napja
@Erika SzabóPróbáld újra.
Ágnes Murányi
Ágnes Murányi 11 napja
Lilu próbálta helyes irányba terelni őt : “ a zenével foglalkozz ! “ el kellene ezen gondolkozni hogy miért nem ismerünk tőle egy dalt sem , inkább a bulvár hírekből ismerjük őt! Ha ez az álma hogy mindenki az ő dalait énekelje, nagy színpad stb akkor ezzel kellene foglalkoznia ! Hajrá Andi !
Csilla Kotmájer
Csilla Kotmájer 11 napja
Valamit pedig ő is elront ,ezen kellene változtatni nem ugy hozzáálni hogy leszarom kb.Mert valamit valamiért, ugyebár.Nekem olyan mintha egy álarc lenne rajta és hogy ő milyen is valójában vagy mit is érez valójában azt senki ne tudja ,ne lássa.A felét sem hittem el annak amiket mondott.
Dominika Dombovari
Dominika Dombovari 11 napja
Na Andi biztos azt gondolja ha esetleg olvas hozzászolast hogy mindenki kioktatni akarja .Pedig nem, csak leirjak amit ők kivülröl látnak, ez nem bántás.Őszintén nekem is olyan mintha kicsit harcolna magával,erősnek akar tünni de szerintem nem az belül nagyon is bántják dolgok .A szüleinek ide kellett volna költözni hogy segitsek nem x kilométerről támogatni.Egy szülőnek ez a dolga.Ennek a hiánya nagyon kiüt.
Cyntia Rózsási
Cyntia Rózsási 11 napja
De buta 😒
Évi Kalmár
Évi Kalmár 11 napja
Megtiszteltetés volt hogy még említ úgylátszik mély benyomást keltettem Andiban mivel Instán engem nevez tojásfejűnek mert véleményt nyilvánítottam látom hogy nem felejtesz el 😂
Zsófia Galambosné Dragony
Zsófia Galambosné Dragony 10 napja
Büszke lehetsz magadra! 🐣👍🤣
Tamas Kolozsi
Tamas Kolozsi 11 napja
Imádom a hangod te nő .De kìvülről egy kicsit se boldog lányt látok, aki nagyon érzékeny .Akit nagyon megbántottak es nem tud tul lépni .Bocsáss meg azoknak akik bántottak, mert igy sose leszel boldog önmagad.Lilu kicsit segiteni is akart meg nem is .Látszott hogy nem mindennel ért eggyet de ez nem baj.Andi egy szeretnivalo csaj nem kell külfőldre menni szeretik őt itt is.De ne legyen egyedül mert a magány a legrosszabb ha valaki szereti engedje be az életébe.
Dóri Kovács
Dóri Kovács 11 napja
Sajnos nekem ez az interjú nagyon kellemetlen volt😞 Andi egyébként szimpatikus, kedves és aranyos, de nagyon izzadságszagú, ahogy próbál valamilyen képet kialakítani magáról. Egy pillanatig nem éreztem azt, hogy önmagát adja. Az pedig látszik, hogy egyáltalán nem jutott el hozzá, amit Lilu próbált neki finoman jelezni, hogy oké, tehestéges és sokszor irányul felé indokolatlan rosszindulat, de lehet, hogy valamit ő is rosszul csinál. Azért ne felejtsük el, hogy nem most került a köztudatba, évek óta a pályán van, lett volna ideje és lehetősége pozitív mederbe terelni a róla alkotott képet. Ez a "mindenki hülye, csak én vagyok hibátlan" mentalitás sajnos sok jóra nem vezet. Pedig kár, mert amúgy tényleg baromi jó hangja van, ezt a Sztárban sztár alatt is bebizonyította. Sokkal többet tudna magából kihozni, ha kicsit befelé fordulna és nem mindig azon lenne, hogy felfigyeljenek rá. Igazából az sem feltétlen baj, ha sok szexi fotót tesz fel magáról, de az már azért neki is feltűnhetne, hogy magának köszönheti, ha csak erre figyelnek az emberek. Lilu erre is próbálta felvonni a figyelmét, de hát nem sikerült... Amúgy ügyesen sminkel, bár Lilunak igaza van abban is, hogy neki nincs túl nagy szüksége rá, mert anélkül is nagyon szép.
TheWatchmen02
TheWatchmen02 8 napja
Gyönyörűen összefoglaltad. Borzasztóan nagy tehetség van Andiban, de abszolút nem céltudatos. Nyilván a generációja problémája is, hogy keresi önmagát, de ő mint közszereplő vagy énekes, akiért rajonganak annak valamilyen mértékű felelőssége van. Nyilván azt mondja, hogy nem érdekli, de egy előadó nyilván formálja a róla kialakult képet. És mivel ő önmagát menedzseli, akkor ezt megtehetné. Nem azért mert meg kell felelni bárkinek is, hanem azért, mert ha mindig mást mond a végén a 2 szék közé esik.
Évi Kalmár
Évi Kalmár 11 napja
Andi sötét vagy kívül belül undorító...
PNatasa/padme/
PNatasa/padme/ 11 napja
Borzasztoan tehetséges de valami van a lelkében de biztos nem béke.Nagyon tavolsag tartonak tünik,es sokan irtak mar de szerintem is szeretet hiányos.Ami nem szégyen sokan vagyunk azok.Amugy a exe szerintem szerette legalabbis nekem ez jött le a sztárban sztarba az arcara volt irva a sracnak..de nyilvan valamivel megbántotta.De nem is ez a lényeg hanem hogy az ember csalodik ez mindig benne van a pakliba ,csak ezert elzarkozni hiba.Sajnálom hogy 15 evesen egyedül volt itt de ezt ő is akarta ,hiszen sztar akart es akar lenni.Sajnos ez ezzel jar.Sok embert bántanak sokkal jobban mint őt, ne ezzel foglalkozzon .Találja meg a békéjét legyen az a karrier vagy a család szeretete .
Noemi Lissak
Noemi Lissak 11 napja
Sajnos a szülei hibája hogy tul koran magára hagyták ,segiteni kellett volna még őt itt .Egyébként nem utálja mindenki hisz a sztarban sztarba is 2.dik lett ,ha utalnak a kutya se szavazott volna rá.Kicsit túl rugózza ezt a dolgot.Erősnek akar tünni de túl érzékeny inkább,ami viszont nem jó es túl makacs ami miatt embereket fog esetleg elvesziteni ,amit lehet majd megbán.Vannak dolgok amiket saját magának se vall be mintha megerőszakolná saját magát nem tudom tudatos e de ez vilagos a video alapján.Borzasztoan szeretet hiányos ,de mintha nem is engedné hogy szeressék hogy közelebb kerüljenek hozzá.Nem tudom ez miert van lehet megbántották vagy nem tudom de falat épitett maga köré ami nem jó.Kicsit engedje le ezt a falat engedje hogy szeressék.😊😘
syngon smythe
syngon smythe 11 napja
Ez énekel is? Mert én mostanában csak a magamutogatásaiba botlok bele, mindenhol a képembe tolják, pedig még kíváncsi se vagyok erre a spinére, mivel azt se tudom ki ez. Az viszont biztos hogy az énekesnők nem itt kezdődnek.
latz30
latz30 9 napja
Instagram reklámpicsa
László Imre Antal
László Imre Antal 11 napja
Kedves Andi! Nem mindegy, csak híres valaki, vagy értékes hírében áll...Sajnálom nagyon, de amerre tartasz, az nem az, ahol megtalálhatod a szerelmet (ha van ilyen), a családot- és boldogságot (ha van olyan)...pedig enélkül "empty space" az élet!!!
Bèla Kiss
Bèla Kiss 11 napja
Jaj Liluka had döntse már el mindenki ki hogy öltözködik!!Nem lehet mindenki barlanglakó mint te meg gabika.Amikor majd annyi idős lesz (50) mint ti nem hiszem hogy így fog öltözni.Szimplán irigyek vagytok azokra akik nálatok fiatalabbak és szebbek mint ti.
Réka Kalmár
Réka Kalmár 11 napja
Szép, fiatal nő .... aki önmagát adja ... Adja is! De ez az izé f***om b***meg ...megnyilvánulásai..
Baggio Roberto
Baggio Roberto 2 napja
Buta mint a tök.
Kitti Mm
Kitti Mm 11 napja
Kiemelkedő tehetség, melyet azért nem tud kamatoztatni mert eszméletlen zür van a fejében, amit saját magának sem ismer be. Lázadni lehet, csak tudni kellene hogy mi ellen. A tehetség mellé meg kis intelligecia sem ártana, mert ennél azért nagyobb kommunikációs készség kellene mint amit ebben a videóban produkált. Elvárná az ember, hogy ismert emberként értelmesen tudjon beszélni, kellő szókinccsel.
Sarah B
Sarah B 11 napja
Elég primitív ez a kislány.
Andrea Baranyi
Andrea Baranyi 5 napja
@Zsombor Kocsor Szerintem ezt a témát zárjuk le, mert nagyon sok hülyeséget írtál . Abszolút látszik, hogy a témában nem állsz a helyzet magaslatán. Tóth Andi magyar, ahogyan sok más Erdélyben élő, vagy onnan származó ember is. Ez a lényeg, és tovább ne forszírozzuk a nemzetiségi kérdéseket.
Zsombor Kocsor
Zsombor Kocsor 5 napja
@Andrea Baranyi Tehát ,mert itt születtem és magyarul beszélek akkor magyar vagyok már egyből 😎jogi oldalról igen. Azok a nők akiket a háború alatt orosz vagy nemet katona eroszakolt meg és született tőlük gyereke ,végülis azok is magyarok. Orbán is magyar ugye?
Andrea Baranyi
Andrea Baranyi 5 napja
@Zsombor Kocsor Ha csendben maradtál volna, bölcs maradtál volna. Ha most Magyarország egy részét ugyancsak Romániához csatolnák, attól te nem lennél automatikusan román, maximum román állampolgár. Attól még az anyanyelved magyar, és a leszármazottaidé is az lesz. Amúgy, én is Erdélyben születtem, évekkel ezelőtt költöztem át az anyaországba. A Ceausescu rezsim idejében is magyar nyelven tanultuk a tantárgyakat az iskolában, de értelemszerűen mivel Romániában éltünk, kötelező volt a hivatalos román nyelv tanulása, így a román nyelvóra is, de mellette angolt is, majd a középiskolában, saját választásunk alapján, német, angol, orosz nyelvet tanulhattunk. Semmit nem tudsz, csak írogatod a hülyeségeidet. Érdekes módon Nagyváradon, ahol éltem, és persze más településeken is, ahol sok magyar anyanyelvű lakott, a román anyanyelvűek is megtanultak magyarul. Történt mindez azért, mert napi szinten hallották a magyar beszédet, és így nagyon hamar el lehetett azt sajátítani. Nekik ez nem derogált. Ha elmentem egy üzletbe, sokszor teljesen mindegy volt milyen nyelven szólalok meg, értették a beszédemet. Sokszor a román anyanyelvű szólalt meg automatikusan magyarul, hogy könnyebben menjen a társalgás. Kicsit bő lére eresztettem az írásomat, hogy megértsd, Tóth Andi is, és nagyon sokan, akik Erdélyből származnak, magyar nemzetiségűek, így magyar anyanyelvűek. Nem románok. Ha román lennék, azt sem széggyellném, hisz nem az a fontos, hogy ki milyen nemzetiségű, hanem az, hogy ki milyen ember. Az ide-oda csatolgatások miatt, az apukám, amikor megszületett 1944-ben először magyar állampolgár volt, majd román állampolgár lett, és így értelemszerűen a leszármazottak is azok lettek, de magyarul tanultunk, magyarul beszéltünk otthon, többségében magyar barátaink voltak, a magyar hagyományokat ápoltuk.Ja, és a nagyapám is magyar katona volt, így a kárpótlást is Magyarországról kapta 1994-ben, bocsi. Légyszi, te nézz utána Trianonnak.
Zsombor Kocsor
Zsombor Kocsor 5 napja
@Andrea Baranyi Nincs sehol sötétség. Külön nép ,külön nyelv. Le vagy maradva 90 évvel. Trianon mond valamit?
Andrea Baranyi
Andrea Baranyi 5 napja
@Zsombor Kocsor Primitív egy ember vagy, és azok is, akik ezt a hozzászólást lájkolták. Magyar. Erdélyi magyar. Nagy sötétség van a fejekben.
Melani Héjja
Melani Héjja 11 napja
Annyira kíváncsi vagyok, hogy 10ev múlva ehhez a videóhoz, viselkedési formához mit fog szólni ha saját magát visszanézi...
citromsav
citromsav 5 napja
Ez engem is érdekelne. 🙂
Erika Szabó
Erika Szabó 7 napja
Arra vagyok kíváncsi 10 év múlva te mit szólsz majd a hozzászólásodhoz amikor éretten megnézed ezt a riportot..:(
Edit Barát
Edit Barát 10 napja
Pont erre gondoltam☺️
Miklósa Erika Ruhastoryja
28:16
Ruhastory - kornanita
Megtekintés 15 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
MAKEUP/DOWN | SZULÁK ANDREA | LILULAND
43:36
MAKEUP/DOWN | MOLNÁR ANDI | LILULAND
39:36
Liluland
Megtekintés 63 E
On the spot - Az ellenség gyermekei: Edith Eva Eger
53:20
MTVA - tv műsorok, filmek, zene
Megtekintés 222 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
ManGoRise - Éjszakákon Át - 2021
3:53
ManGoRise
Megtekintés 106 E
Miért ennyire híres a Mona Lisa?
6:06
PamKutya
Megtekintés 327 E
Essemm - RÉGÓTA (Official Music Video)
3:03
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 279 E
Daft Punk - Epilogue
7:58
Daft Punk
Megtekintés 23 M