Az Anjikuni-rejtély

  Megtekintés 246,177

PAXEL

3 hónapja

Instagram ▶ @pakszel

Kamera: Canon EOS 700D
Objektív: Tokina 11-16mm 2.8, Canon 24mm 2.8, Canon 50mm 1.8
00:00 - A rejtélyek szépsége
00:29 - Bevezető
00:43 - Az Anjikuni-rejtély története
03:53 - Útnak indulnak a rendőrök
04:32 - Újabb furcsa nyomok
06:41 - A nyomozás eredménye
07:32 - Mi történhetett?
09:55 - Végszó

Megjegyzés
Betty Váli
Betty Váli 11 napja
Valyon Poirot meg tudná oldani? 😂
kaboca56
kaboca56 11 napja
Gyerekek az ufókat kérdeztétek?
László Kiss
László Kiss 12 napja
KÖSZÖNÖM - PAXEL!
Junkrat Tomi
Junkrat Tomi 15 napja
szentem 51 körzeti ürlényekl
Norbert Sábián
Norbert Sábián 22 napja
A relytéjekről szóló videóidat kedvelem,viszont ez a bánat zongora alattuk nagyon rossz!
Agnes Nyitrai
Agnes Nyitrai 26 napja
helikopterrel az oroszok elvitték őket felzárkóztatásilag. Ja, hogy az csak a hatvanas évek elején lett reális? :) Ki tudja?
Andi Pásztor
Andi Pásztor Hónapja
Kedves Paxel! Szeretném kérdezni hogy lenne kedved csinálni egy videót a Clinton Road-ról??
Polo Hungary
Polo Hungary Hónapja
Emberek voltak és meghaltak ez történt,mikor lesz video az emberi fajról és természetéről? Mert akkor nem lenne semmi rejtély!
Fanni Látó
Fanni Látó Hónapja
Szervusz Paxel! Egy szívességet szeretnék kérni! Mivel te egy pap vagy,segítséget kérnék. Egy régi csörgőóra megszólalt a szekrényben,ami LEHETETLEN. Kérlek adj tanácsot! Köszi.
Krisztian Kun
Krisztian Kun Hónapja
Leszgémplé video
Gábor Sipka
Gábor Sipka Hónapja
Kacagnom!!KEL!!! miért nem Szegeden vagy Debrecenbe,,járnak az UFÓK??,Miért mindig amerikába járnak??pl-Európába miért nincsenek UFÓK??
Dardosso
Dardosso Hónapja
Ügyes mese, mint Herobrine.
Gellert Perenyi
Gellert Perenyi Hónapja
Én csak olyan mesékben hiszek , amit magam hazudok!
Angelus
Angelus 2 hónapja
Vagyis: manipulálták majd elrabolták őket.
László Pető
László Pető 2 hónapja
Jó kis videó én is kitalálok ilyet .Van sok ilyen kép hozzá szöveget is kitalálok . Tényleg olyan mintha igaz lenne.
world gaming magyar
world gaming magyar 2 hónapja
Ezek a k****va ufók
Anikó Mihalecz
Anikó Mihalecz 2 hónapja
Elszomorító, hogy ilyen sok youtuber van, aki lelkiismeretfurdalás nélkül rémisztgeti a gyerekeket az interneten...és inkább a többi videóidra gondolok...belegondoltál, hogy a gyerekek mindent elhisznek, és akár évekig retteghetnek, lehetnek álmatlan éjszakáik? hát, gondolom nem :)
Janos Ballo
Janos Ballo 2 hónapja
Francot kútatják a genetikájukat , elvitték őket más bolygóra ahol ugyanilyen hideg környezetben kapnak feladatokat , persze először kitenyésztik a második , vagy harmadik generációt akiket már sikeresen agymosnak , múltat adanak a "fenekük " alá hogy az új környezetet természetesen fogadják el ... ez itt a Földön is megtörtént szinte mintegyik néppel
Tamás Matics
Tamás Matics 2 hónapja
Szia! Határozottan tetszik ez a videó is! 😊 Ha tudok témát ajánlani, a Tunguzkai rejtélyes robbanást is körüljárhatnád. 😊
Tamás Gudmon
Tamás Gudmon 2 hónapja
persze...
Zsuzsanna Jlailia
Zsuzsanna Jlailia 2 hónapja
Ne hadarj, kicsit beszélj nyugodtabban
Nyékilovasíjász
Nyékilovasíjász 2 hónapja
Érdekes jó videó.
Balazs G
Balazs G 2 hónapja
Nagyon jó a videó! Egy apró megjegyzes: A Royal Canadian Mounted Police nem "hegyi" rendőrséget jelent, hanem "kihelyezett" rendőrséget. Vagyis a Brit birodalom / királynő által kihelyezett szövetségi rendőrséget. Csak így tovább!
Kocsis Janos
Kocsis Janos 2 hónapja
A mondàs jut eszembe;"Ha baj történik màssal az szorakoztat-Baj történik velünk:megsirat..." De lehet hogy kocsonyvirus volt ez is...Ahogyan a jegesmedvék àllittyàk.
László Mecseki
László Mecseki 2 hónapja
A dimenzi=s hupu az tercett.
Elek Kecskés
Elek Kecskés 3 hónapja
Nem hétköznapi történet az biztos.Hajlok arra a magyarázatra amit negyedik verzióként ismertetsz.Nevezetese arra,hogy ismeretlen erők ragadták el őket"földön kivüliek".Köszönöm
REKA KISS
REKA KISS 3 hónapja
Ur isten😱
Balint Meszaros
Balint Meszaros 3 hónapja
Nagyon tetszenek a videóid. Az elfeledett civilizációk kapcsán jutott eszembe, egyik tudós szerint már a hatodikak vagyunk a földön. Ufók esetében mi van, ha teljesen rossz helyen tapogatózunk.? Lehetnek ők az őseink? Vagy az Isteneink? Mi van, ha az ő életüket éljük? Vagy a Magasabb Intelligencia (Isten) segítői a fizikai világban? Milyen eredményre jutna megvizsgálni, hogy észlelésük helyszínén és idején mondjuk kik születtek meg? Miért kell nekik néha "közbe avatkozniuk". Jók az Univerzum rejtélyei.
Mo Red1
Mo Red1 3 hónapja
Correction. It is not “Anjikuni” but actually “Angikuni” a large inland lake south of Inuit Community of Baker Lake, Nunavut Territory , the geographic Center of a Canada and is of Inuit term and meaning. Here is explanation effort. Angikuni is Inuit word meaning actual spelling and Inuit word meaning “It is big/large/huge” in reference to the lake. Angikuni Lake is south of Baker Lake, Nunavut of Inuit lands and located South of the community. Baker Lake is geographic Center of Canada and people of Baker Lake are the only Inland Inuit People of the Circumpolar (Northern Arctic). More correction: And actually not spelt “Anjukuni” but misspelt from Angikuni. AND there is no “j” in Angikuni, and if by older map listing with a “j” is wrong as no “J” as in “Just/Jake/Jet” used in this video. Not pronounced “Angie-koonie” Legend has suggestion Cree First Nations may have taken the Inuit community as slaves and also to kill the Inuit. As Cree Native First Nations have opposed Inuit as enemies since time immemorial. Two separate cultures, race, language, customs, practices and just plain differ from each. Differ as in English-French, American-Russian, Chinese-Japanese, India-Pakistan cultural differences. It is not Anjukuni, as mispronounced from another mispronunciation of actual spelling of , “Angikuni”. Even then another mispronunciation of Angikuni as so many videos of Qaplunaaq’s/White People’s mispronunciation of the “g” in Angikuni is not as in Ginger. The “g” is not a heavy as in first “g” as in ginger as it is used together with the “n” together as in “sing/song/sang” is pronounced together. In Angikuni the “ng” are actually pronounced together not separate using heavy “g” as example used in ginger. But “A-ngi-kuni”. Broken down; A-ngee (ng soft as in sing/song/sang)-koonie. A-ngee-koonie
X Béci
X Béci 3 hónapja
Justin Trudeau nem rég kért bocsánatot az őslakosok bántalmazása, elrablása, megölése miatt.
Tamás Bódor
Tamás Bódor 3 hónapja
Két fikció, tényleg csak elmélet: EGY: Pató Pál és a bank a megoldás: Pató Pál hitelt vett fel az iglukra és készletekre, de nem tudta a vásárban elpasszolni a cuccot, így kilakoltatás várt rájuk. Palink bepalizva eldöntötte, hogy elintézi még a dolgokat a faluban, közben a többiek elmentek. Meg kellett volna etetni a kutyákat, megvarrni a ruhát, levenni az ételt a tűzhelyről, de mindig "Ejj, ráérünk arra még!" volt a fejében Palinak, akinek a micsodája tele volt már a többiek sürgetésével. Aztán eszébe jutott, hogy a többieket utol kellene érnie, de jelezni is kellene nekik, hogy indul utánuk, lassítsanak már végre. Így belőtte a sírok között előre megjelölt helyen beállított német légvédelmi reflektort (amit pár évvel korábban vett Black Friday alatt jó áron), amit a még megmaradt kutyusok utáni szánhoz kötött és elindult a többiek után. Élelmet nem sokat vittek magukkal, mert már nyáron áthordták a menetirányba eső jégvermekbe, hogy ne lassítsa a mozgásukat. Végül vélhetőleg beolvadtak átöltözések és hajrendezés után egy vándorló "egyiptomi herceg" karavánjába és igényeltek szociális lakást kis családjuk részére a Polgár Jenő-hivatalban. És boldogan éltek, amíg meg nem haltak. KETTŐ: a történet szerint jóban volt a falubeliekkel. Értem, csak ezt megerősíteni nem sokan tudják, hiszen nincs tanú, nincs falubeli. Másik vadásszal sem lehetett szembesíteni? Lehet ismerték egymást, ismerték a lakosokat és talán ismerték az eldugott értékesebb javakat. Így máris nem nehéz egy rablógyilkosságot feltételezni. Tehát korábban megtették a falu likvidálását és kifosztását, megásták gondosan a sírt (kövek rendezetten kipakolva), majd eszükbe jutott, hogy ez túl átlátszó. Holttesteket elhordták valami gleccser, vagy tó mélyére, aztán pár hónap múlva visszanéztek, volt-e mozgás azóta. ez alatt az állatok elpusztultak, gyorsan felcsaptak pár sütnivalót, megették, a többit leégették. Aztán megbeszélték a fedősztorit: egyik üres faluba érkezik, másik meg fényeket látott. Utóbbi persze lelécelt korán, így magányos "hősünk" tanú nélkül előadta a rejtélyes esetet. Kifelé nem mentek nyomok, mert hónapokkal korábban már eltüntették a testeket. A kutyák hónapok óta nem kaptak enni, mert gazdáik már nem éltek, így éhen haltak. Étel nem volt, mert el lettek az épületekkel együtt zárva a tettesek által. Világosság nem lett volna a kunyhóban, ha valaki nem gyújt be előtte, s a tűzhelyen sincs égett étel, ha valaki szándékosan ott nem felejti azt ismételt begyújtás után. Konklúzió: a prémvadász számolt le a másik prémvadász társával együtt az Isten háta mögötti lakosokkal, eltüntetve holttestüket, meg ami értékest találtak náluk. Ismétlem: ELMÉLET!!! ;)
Mátyás Kovács
Mátyás Kovács 3 hónapja
Hali! Nagyon jó témákat boncolgatsz. Jók a videók és az előadásmód is. Nem tudom lehet-e más youtube-ert itt reklámozni, de ajánlom figyelmedbe "The Exploring Series" csatornáját. Ő inkább frenchaise-okat és universumokat (pl. Gyűrűk Ura univerzum vagy a Cthulhu-mitosz) mutat be és többek között az SCP Foundation történeteket, amelyek kitalált novella szerű storyk. Egy a közös bennük a misztikum és némelyik igen hátborzongató történetei. Ha érdekel az ilyesmi, kukkancs rá. Jó lenne pl. ezeket a storykat magyarra fordítva meghallgatni a te előadásmódodban.
GMATTOEFLSATGRECOACH
GMATTOEFLSATGRECOACH 3 hónapja
Pedig a valasz nagyon egyszeru ha jaratos vagy az inuitok szajhagyomany altal terjesztett "tortenelmeben". Az inuitok ugyanis ugy tartjak hogy tortenelmuk hajnalan vasmadarak sokasaga telepitette oket at korabbi szulofoldjukrol jeghideg uj otthonukba. Valoszinu hogy ez a kis csoport egy ujabb attelepites reszese volt; raadasul szajhagyomanyaik ismereteben teljesen egyuttmukodoek es bizalommal teliek lehettek a foldonkivuliek iranyaban, akik meg azt a szivesseget is megtettek nekik hogy csucstechnologiajuk reven az inuit holttesteket is villamgyorsan kiszabaditottak a fagyos talajbol majd az elo szallitmannyal egyutt elszallitottak.
george grepaly
george grepaly 3 hónapja
Tatarjaras utan-i idok-? a Videoba, 'mashol' a vilagba.
Lander Zoo
Lander Zoo 3 hónapja
Ancient Aliens (s09e11) is foglalkozik még ezzel a rejtéllyel!
Tibor Kovács
Tibor Kovács 3 hónapja
A hapsi semmi bizonyítékot nem szolgáltatott, rajta kívül nem látta senki ezt a falut. Ismert volt nagyot mondásairól, előfordult már korábban, hogy mások által készített fényképeket használt fel meséinek igazolásához. Szerintem a sztorit nyugodtan el lehet engedni, ilyet kis fantáziával bárki ki tud találni.
sylvain janssens
sylvain janssens 2 hónapja
Ez nem igaz, a lovas csendorseg keszitett eredeti fotokat es en is lattam az ujsagokat, valosak es felkutathatok nem magyar nyelvuek
András Szabó
András Szabó 3 hónapja
Az Inuitokat elvitték az UFO-k. Valamit kísérleteztek rajtuk és jobb életet biztosítottak nekik ufófalván valahol a galaxisban máshol. Humánusabb volt az egész életközösséget elvinni, így nem marad a Földön senki aki szenvedjen. A sírból kiásott hullákat is az ufók vitték el és feltámasztották őket, de kutyák nem éhen haltak, hanem csak el lettek altatva. Ahova mentek ott nincs szükség rájuk.
Tóth György
Tóth György 3 hónapja
Fantázia! Értelmetlen idö pazarlás!!!
nka0000
nka0000 3 hónapja
Nagyon tetszenek a videóid, már - már a tökéletesség felé tartanak. Ami jó: Alaposan körüljárod a témát, nem kalandozol túlzottan el a lényegtől, Az előadásod módja is nagyon jó, végig érdekfeszítő. Egy apró megjegyzés: hadarsz . Jó lenne, ha nyugodtabb tempóban adnád elő, amúgy igen kellemes orgánumoddal, stílusoddal a mondanivalódat. Beklőled még nagy ember lesz! Várom további videóidat! Karcsi bácsi: 80 éves villamosmérnök.
György Bernát
György Bernát 3 hónapja
Van egy olyan elképzelés, hogy már 5 fejlett emberiség élt és tűnt el a Földön. A nyomaik persze több százezer év alatt eltűntek, mondjuk kivétel a Gízai piramisokat. Elvileg több ilyen civilizáció már elérte az űrutazás technikáját és elhagyták planétánk mielőtt itt kipusztult az élet. Hatalmas kataklizmák időszakonként végez ilyen civilziációkkal akik tűlélőjét az őskori szintre süllyeszti vissza. Lehetséges, hogy egy expedíció visszatérve arra a helyre ahonnan származtak ezekre az emberekre találtak és felismerték bennük az őseiket, akiket így elvittek magukkal. Ez sem kizárható.
Július Radic
Július Radic 3 hónapja
Nekem az furcsa ,vagyis kételkedek abban ,hogy az eszkimók sirt ásnak a halottaiknak ?! hogy tudnak ott a kőkemény fagyba ásni sírt ? főleg a 30-as évekbe ,gondolom még szerszámjaik is alig voltak hozzá . Szerintem ők a halottaikat simán kirakják ,ahogy azt az indián törzseknél mindenütt szokás volt . Ezért máris cáfolva az,hogy kiásták a halottaikat és levitték volna . Gyatlov rejtéj pedig végkép nem rejtély, őket egy Kínai titkos küldetés tagjai ölték meg ,akiket a Kínai titkos szolgálat küldött ki orosz hegyekbe kutakodni a titkos orosz bázisok ,fegyverek megfigyelésére , mivel igen szigorú titokba működtek mindent meg kelet tenniük,hogy semmiképp ne fedezzék fel őket !Sajnos a Gyatlov túra csapat éppen arra ment és találkoztak és ezért haltak meg ! Igen brutális módon ölték meg őket ! Bizonyíték is volt ,ha bár a gyilkos kínai különleges ejtőernyős csapat minden bizonyítékot eltüntetett ,de a----- hóban mégis ott hagytak egy kínai gyártmányú zseblámpát !!!------ ami nem a Gyatlov csapat vitt magával !!----- akkoriban Kína ellenség volt !
Doncseczakos antal
Doncseczakos antal 3 hónapja
Én valószínűnek tartom azt, hogy szándékosan hagyták el a falut és elvesztek a hegyekben. Bár, hogy tudatmódosító szerek hatása alatt lettek volna ez sem elvetendő, de ha tényleg voltak olyan különös fényjelenségek arra, mi van, ha attól rémültek meg és menekültek el? Vagy a jelenség és a tudatmódosító szer együttes hatása váltotta ki? Furcsa egybeesések voltak és vannak.
Hallja Menjeninnen
Hallja Menjeninnen 3 hónapja
"Az eszkimó falu felé indul..." helyesen: indult, megtörtént esetről hadoválsz. Nem, Pumukli?
Quarker1
Quarker1 3 hónapja
Szerintem csak elegük lett a hidegből.
István Kulcsár
István Kulcsár 3 hónapja
Egy kiegészítés: az eszkimók egy másik indián törzs, Grönlandon élnek.
Inducciós Sűtőlap
Inducciós Sűtőlap 3 hónapja
es amúgy mondtam már, hogy egy varrott gyerekruhaba is benne maradt a tu ? X akta bazeg.
tamás mikes
tamás mikes 3 hónapja
JÓ videó lett! Mi a zene címe a videó végén ? :)
MrChessgrandmaster
MrChessgrandmaster 3 hónapja
Ne higgyétek a hülyeséget. Ott vannak. Más városban.
Antal Takács
Antal Takács 3 hónapja
Feltételezzük, hogy a földönkívüliek gondolkozásmódjukban emberszabásúak?
Chris Bolgar
Chris Bolgar 3 hónapja
Témaajánló: globális kamuvírus-összeesküvés.
elece1124
elece1124 3 hónapja
Kedves Paxel, eddig néztem a videóidat és egész kellemesen szórakoztam és informálódtam is néha. Sok ilyen tartalmat nézek, csak főképpen angolul és ezek közül a legminőségibb a Bedtime Stories, mely youtuber kegyetlenül utánamegy az adott story minden aspektusának és annak is igyekszik utánanézni, hogy egy story kamuszagú-e. Sajnos úgy érzem, hogy ezt most ebben az esetben kihagytad, ugyanis erről a történetről 90%-kal valószínűsíthető, hogy kamu az egész, vagy legalábbis nagy része. Minden ilyen videó előtt ajánlom figyelmedbe az angol wikipedia vonatkozó szócikkeit, ugyanis az Angikuni lake nevű szócikk, Legend of the vasihing village fejezete szerint az eseményről először tudósító 1930-as újságcikk írója egy a színes történeteiről (értsd kamu) ismert újságíró, másrészt a prémvadász akkor váltotta ki az első engedélyét, tehát azelőtt jó eséllyel sose járt a területen, illetve 1931-ben és azóta többször is megcáfolta az eset és falu létezését a helyi rendőrség. Plusz annyi csúsztatás volt még a videóban, hogy az eredeti cikkben nyoma sem volt égi fényeknek és több ezres lélekszámú falunak és rengeteg feltárt sírnak, mindössze 6 sátorról, 25 emberről és 1 megbolygatott sírról írt. Javaslom a jövőben nézz utána picit alaposabban a dolgoknak és így simán elérheted a bedtime stories szintjét is.
volgyiv
volgyiv 3 hónapja
Ja, a kéthónapja elhagyott tűzhely tüze még mindig égett, és rotyogott az étel... :D
Munch yooHi
Munch yooHi 3 hónapja
Se beszélni, se fogalmazni nem tudsz, a szóhasználatod borzalmas. Akkor, kérdezem én, miért kell a nyelvet rontani és ilyen szar videókat készíteni?
Munch yooHi
Munch yooHi 3 hónapja
@Flandorffer Péter A TV-ben, öcsém. Tudod, nekem fizetnek ezért, nem pedig koldulok a nézettségért. Amúgy ennek mi köze van ahhoz, hogy te mit művelsz? Milyen beteg logika ez? Pl., ha ehetetlen kaját kapsz egy étteremben, nem szólsz, mert te em tudsz főzni?
Flandorffer Péter
Flandorffer Péter 3 hónapja
Hol vannak a te kitűnő videóid?
maffia játèkos
maffia játèkos 3 hónapja
Ufo
zsuzsanna sereg
zsuzsanna sereg 3 hónapja
Huuu de jo ez a video!🙂 Imadom az ilyen relytéjes storyk boncolgatását! Csinálj még több ilyen videot🙋🏼‍♀️🤗 Es lehetne kicsit hosszabbak! Es köszi pacsi,h nimcsenek benne reklámok.🙏🏼
Helena Molnar
Helena Molnar 3 hónapja
LEGY SZIVES NEBESZELJ OLYAN GYORSAN ALIG LEHET TEGED ERTENI
Bandus Csardi
Bandus Csardi 3 hónapja
Az a baba miért ül a polcon?
sylvain janssens
sylvain janssens 2 hónapja
😂
Bandus Csardi
Bandus Csardi 2 hónapja
@sylvain janssens meg, hogy ijesztgessen éjjel.
sylvain janssens
sylvain janssens 2 hónapja
Az a szerencsethozo babaja😁
tothgabor100
tothgabor100 3 hónapja
"Mi van ha tényleg meséről van szó...." Lehetne a videó címe: "A részeg prémvadász meséje."
Istvan Barna
Istvan Barna 3 hónapja
Travis Walton....nézzetek utána.../talán "vadbefogás" történt ALIEN-módra...
Werner Reiner
Werner Reiner 3 hónapja
Érdekes volt ...a narráció lehetne egy kicsit lassabb.
Mariann Erzsébet Erzsébet
Mariann Erzsébet Erzsébet 3 hónapja
👽
Julius Wegeta
Julius Wegeta 3 hónapja
Hát ez gyatra volt, ott volt a meleg étel egy tűzhelyen, de a kutyák éhenhaltak, azután meg kiderül, hogy már két hónapja nincsenek ott... azonkívül melyik fotó készült akkor és ott ? A trappernek nem volt fényképezőgépe,
Károly Szabó
Károly Szabó 3 hónapja
Az a b aj hogy az emberek a komoly dolgokból viccet csinálnak és fordítva.Pedig a józan tudás bölcsességet kíván ORDÍTVA.A rejtély józan tudást és értékelést kívánna meg. AZONBAN AKIK IRÁNYITJÁK A MI VÉLEMÉNYÜNKET AZOK NAGYON JÓL VÉGZIK DOLGUKAT HISZ AZT SEM TUDJUK HOGY MITNEM TUDUNK!!!!!!!!!
József Petró
József Petró 3 hónapja
Látszik, hogy nem láttál még tűzhelyet. Hat-nyolc óráig az olimpiai gázláng ég, nem egy -gondolom-fatüzelésű tűzhely.
Terèzia Baki
Terèzia Baki 3 hónapja
Köszönöm.
Stefan Pinter
Stefan Pinter 3 hónapja
A videód témája jó, de tanulj meg ÉRTHETŐEN beszélni! Kínszenvedés hallgatni, ahogy hadarsz, és nem ejted ki a szavakat tisztán...
István Majoros
István Majoros 3 hónapja
Nagyon "feszes" a hang vágása.Zavaró nehezen feldolgozható (nem beszéd hű ). Kicsit kablatyos, ha jó ez a kifejezés?Nem tu . miért jó ez?Amúgy érdekes jó téma.
levi winner
levi winner 3 hónapja
kell nekünk még ilyen videó , nagyon imádom az ilyen rejtélyeket
Peter J.
Peter J. 3 hónapja
A kutyák halálát és a sírok kiásását nem kellene ennyire szorosan összekötni a lakosok hirtelen eltűnésével. A falu talán már korábban is jeleket kapott, amik miatt a (lassú, de komplett) költözés mellett döntöttek, így hát komótosan kiásáták a sírokat. A végső cuccolás előtt azonban az UFO-k gyorsan elvitték őket. Az éhen halt kutyák esete nem releváns - csak pár ebet érinthetett - 8:06-nál már te is ÉLŐ KUTYÁKRÓL BESZÉLSZ.
Tamas Tóth
Tamas Tóth 3 hónapja
A Végszó alatt szóló számnak mi a címe? Köszönöm ha válaszolsz :)
Kolozsi Dániel
Kolozsi Dániel 3 hónapja
Mielőtt videót csinálsz egy témáról, alaposabban járj utána! Ez így gagyi, fogalmad sincs az eredeti történetról! Kapd össze magad!
norbert arhangelsky
norbert arhangelsky 3 hónapja
Rácz Géza fel falta mindet
Péter Piotr
Péter Piotr 3 hónapja
🤣
Szabolcs Dancsecs
Szabolcs Dancsecs 3 hónapja
A polcon Annabelle van?
Szilvia V. K.
Szilvia V. K. 3 hónapja
Rejtély megoldva. 🤣🤣🤣🤣
Melinda Boros
Melinda Boros 3 hónapja
Nagyon érdekes úgy a téma mint az előadási mód. Csodálatos! Sok sikert továbbra is! Örömökben gazdag Új esztendőt kívánok szeretettel!
Miklós Kocsír
Miklós Kocsír 3 hónapja
Szar ez a csatorna. Többet mutatod magad mint magát a videót. Az elején történő több mint 5-perc duma a te fejeddel szerintem a legedzettebb nézők kedvét is elveszik az egésztöl. Érdekes és figyelemfelkeltőek a témáid de te magad és az hogy konkrétan csak téged látunk ahogy pofázol. Aki nem ismeri ezt a csatornát azonnal elkapcsol elteker. Nemjól csinálod amit csinálsz bárhogyis nevezed.
Kanawo Sasha
Kanawo Sasha 3 hónapja
Te, mi az a "vidó" ?? Vagy ötvenszer mondtad ki, de mindig vidó-nak értettem ....más szavakat sem értettem: ho*dva, fu*csa,/fu*csállták, tá*saiknak, magy*ázatot, nye*tesnek .... kitált mese, véllen ..... WTF❓ aztán az egyik haverom, aki gyógypedagógus azt mondta, hogy te egy középsúlyos beszédhibás vagy, aki még hadar is .... Inkább feliratozd a videóidat...😕
Balázs Kucsera
Balázs Kucsera 3 hónapja
A füleddel minden rendben van?
Ibolya Czegledi
Ibolya Czegledi 3 hónapja
Jó a videó ! Hajrá várom a folytatást is!
Csillagharcos Horváth
Csillagharcos Horváth 3 hónapja
Ki tudja hogy mi történt?!! 🤨😭 Szegények
Junkrat Tomi
Junkrat Tomi 15 napja
szentem 51 körzeti ürlények
Agario VorteX
Agario VorteX 3 hónapja
Te nem félsz attól a babától a háttérben?
Saucony :)
Saucony :) 3 hónapja
a 42 évem alattt sose halottam ezt a mesét :) tuti kitalált történet de azért nem rosz
Janesz P.
Janesz P. 3 hónapja
Na, most vagy én értek félre valamit, vagy nem tudom: a kutyák éhen haltak. Azaz egy kutya ha több hétig (hónapig?) nem kap enni, akkor hal éhen. Nem közvetlenül az éhenhalásuk után találták meg őket, hanem több héttel-hónappal. Véleményem: az indiánok szedték a sátraikat, a halottaikat, hátra hagyták a dolgaikat. Aztán jött egy másik csapat (prémvadászok?) akik bementek az immár kihalt faluba, csináltak tüzet, ettek-ittak, tovább álltak. Aztán jött a magányos prémvadász és azt hitte, hogy az ég beszippantotta az egész törzset. Persze, ez még nem magyarázat arra, hogy az értékeiket miért hagyták ott, de nem az van, hogy égett a tűz, meg rotyogott a babgulyás és egyszer csak köddé váltak az indiánok.
Gábor Pap
Gábor Pap 3 hónapja
Jól nyomod öcsém! Igényes videók, jó szöveg és mégjobb témák!
Dezsone Czikora
Dezsone Czikora 3 hónapja
Az innuitok keresztények?A filmbeli temetőben keresztek vannak.
szilard vargha
szilard vargha 3 hónapja
azt csak a jakutok tudjak :D
Liv Marlin
Liv Marlin 3 hónapja
Nagyon vigyázzatok Paxellel!!!
Cirmog Cirmog
Cirmog Cirmog 3 hónapja
Ki van a melled
666 magnesiumcarbonat
666 magnesiumcarbonat 3 hónapja
miért? meg fog csalni ha összejövök vele?
Karoly Toth
Karoly Toth 3 hónapja
Elvitték őket egy másik bolygóra. De vajon miért? Aki nem akart megválni az elhunyt hozzátartozójától beleegyeztek és azt is magukkal vihették. A földönkívülieket mindig is kerülik mert akkor bukik a világrend
White
White 3 hónapja
Számomra az a legnagyobb rejtély, hogy miért van az, hogy ez a videó az ajánlási listában 11:11, de megnyitva már csak 11:10... :D Ez a videó az illuminati!
Mr Root
Mr Root 3 hónapja
pont olyan mint a gyatlov rejtély
Judit Bagi
Judit Bagi 3 hónapja
Igen, hasonló, csak ott megtaláltak pár embert igen furcsa állapotban.
Zoltán Rózsahegyi
Zoltán Rózsahegyi 3 hónapja
Jó éjszakát gyerekek, álmodjatok szépet ...
GÁBOR JUHÁSZ
GÁBOR JUHÁSZ 3 hónapja
Még.mindig.ki lehet vizsgálni. Ha Valaki UFÓ-ra gondol.. Háromszor láttam UFÓ-t egyszer a tv-ben illetve a hiradó adta, ahogy egy tompa fehérfényjű kerek gömbszerű elhagyja a föld lêgkörét is isszonyú nagy sebességre kapcsol és távozik. Sem csészealjat sem egyéb eszközt nem látzam.. Az ezt megelőző esetbe Egerben a Minaret közelêben elhaladva a sötét eget kémlelő fiatalemberre lettem figyelmes. Nos tőlünk kb 800 méter magasan két olyan tompán fênylő dolpg lassan haldt el és sz egyik meg is állt Budapest irányából jőttek... Az az érzésem volt minz akik fölfrengész kezeltek. Néhány nap mulva lett is kisebb földrengés. Ezek elektrónikus lényeket szállito dplgok. Az elektronikus lények nagyon magas értékű gravitációs helyekről jönek és pillanatok alatt itt vannak sok fényêvnyi távolságból. A harmadik esetben egy sajátos fênyt vettem észre a lombok között, amely fát figyeltem, pirkadatkor a mazdámban ülve. Ezt a fémyt már láttam....
Atilla Sz.
Atilla Sz. 3 hónapja
Azért ez nem igazán rejtély (Ellentétben a Dyatlov rejtéllyel, ami tényleg hátborzongató). Erről mindent tudunk. A történet Frank Edwards sci-fi regényben jelent meg 1959-ben és onnan szabadult el a köztudatban, mintha tény lenne. Tehát kitalált történet. Anno utánajártak és semmi valóságos alapja nincs, még a korabeli rendőrségi jelentésekben sem szerepel.
Tomi Dicső
Tomi Dicső 3 hónapja
Paxel mi a végszó zene címe??
NobodyCares
NobodyCares 3 hónapja
Lehetnének 40-45 perces videók, mint a rendes dokufilmek 😁 Addig amíg nem, addig azok lesznek a befutók elalvás előtt😛
Tamas Czabok
Tamas Czabok 3 hónapja
Én azon gondolkodom,hogy mi van ha csak fogták magukat és elmentek. Tegyük fel hogy ők nem e világi lények voltak. Ha csak kutatók voltak egy más világról és az eredetüket kutatták,vagy csak hajótöröttek voltak és el kellett hagyniuk hajójukat és egy elszigetelt helyen szálltak le a bolygón miközben vészjelzést adtak le. Megjött értük a mentőhajó és távoztak. Az az esti fényekre is magyarázatot adtak,este dolgoztak több fordulót is csinálhattak éjszaka. Ott van pl. a kivülálló c. film ott is hajótörés volt csak a vikingek idejében.
Évus Andrea
Évus Andrea 3 hónapja
Szuper és rejtéjes köszönöm...elgondolkodtat🥰
kemi kemi
kemi kemi 3 hónapja
Hát nem igazán ide illő de nekem is van olyan saját drón felvételem amin nem meg magyarázható repülő valami van. Még az is elképed aki nem hisz a földönkivűliekbe 🤣😂 tutti vannak csak jól álcázzák magukat.
Terezia Szabo
Terezia Szabo 3 hónapja
Elmentek a majak utan
Agri Gento
Agri Gento 3 hónapja
Köszönöm a riportot nagyon érdekelt és nem csalódtam!
Árpi B.
Árpi B. 3 hónapja
Te figyu, 11 perces műsor, és bele pakolsz 9 kib*szott reklámot!!! Te ezt normálisnak tartod???😂💩💩💩💩
3RG0
3RG0 3 hónapja
youtube premium vagy adblock, első opció nagyon olcsó a második meg ingyenes :)
zsolt unger
zsolt unger 3 hónapja
teleportálták őket ,nem ők az utolsók ,sem az elsők ))
Szekeres Elektra
Szekeres Elektra 3 hónapja
*Lehetne videó a Roanoke rejtélyről is. Az is benne van a Top legnagyobb rejtélyek közt.*
Nemo
Nemo 3 hónapja
Quanto sei bella...
Woodman Pierre
Woodman Pierre 3 hónapja
Elvitték őket az ufók .
Mónika Zádori
Mónika Zádori Hónapja
valószínű
ivan tatar
ivan tatar 3 hónapja
Hey, selon moi, aussi.--pas dautre solution.tu est le porno-woodman? salut cabalist
A Gyatlov-rejtély
10:36
PAXEL
Megtekintés 201 E
Austria 4K - Scenic Relaxation Film With Calming Music
1:00:32
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
A diktátor halála - Dr. Kozári József előadása
1:08:07
A Tunguszka rejtély
10:13
PAXEL
Megtekintés 67 E
A Mary Celeste szellemhajó rejtélye
12:24
A rejtélyes Kassai bombázás
11:07
PAXEL
Megtekintés 40 E
What the Trees Whisper About
1:18:05
Filmdzsungel Stúdió
Megtekintés 269 E
Balázs, aki farmot akart, de VETT EGY HEGYET!
43:11
Magyarósi Csaba
Megtekintés 434 E
10 Rémisztő WIKIPÉDIA oldal
18:01
PAXEL
Megtekintés 156 E
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
Happier Than Ever
0:15
Billie Eilish
Megtekintés 11 M
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 495 E
FUNNY DIY FOOT SOAP 🧼🦶😂 || #SHORTS
0:36
5-Minute Crafts FAMILY
Megtekintés 184 M
Covid Vaccines: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
24:28
Kaptam 3 ÖRDÖGLAKATOT egy nézőmtől!
17:23