Mi fizetünk azért a Kínai Kommunista Pártnak, hogy legyen egy egyetemük az EU-ban

  Megtekintés 200,918

444.hu

20 napja

A kormány úgy döntött: mindent meg kell tenni azért, hogy a kínai Fudan egyetem Budapesten működjön. A magyar adófizetőknek ez több mint 500 milliárd forintjába kerülhet. Orbán Viktor most nem hirdeti, hogy egy országot adóssággal is le lehet igázni.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés
Boshi1990 Nagare
Boshi1990 Nagare 2 napja
Hogy is van ez? Ne azt nézzék, hogy mit mondok, hanem hogy mit teszek. Mondta ezt Orsós Viktor! Majd hozzá tette: Egy országot adóssággal és KARDDAL lehet legyőzni. Szóval, amikor mond valamit, akkor hazudik... most aladósítják az országot, aztán háborúzni küldenek minket valamelyik országgal?? omg... Nem tudom, hogy olvasták-e azt a cikket, ami 1-2 hete jelent meg, miszerint módosítani kellene néhány balkáni ország határait, és csinálni egy Nagy-Szerbiát, egy Nagy Horvátországot, meg egy nagyobb Albániát. Rólunk szó sem volt, akkor minek nekünk ez a kormány, meg a káosz... ja meg az adósság, amit maguk után hagynak ?
Fácán Ferdinánd
Fácán Ferdinánd 16 napja
ujsagirok, miért nem kérdezitek meg az EU vezetoit hogy miért engednek ilyen embert kormányozni mint orban, tudjuk hogy Lukasenkót nem ismeri el elnoknek az EU, mert csalt a választáson, Orbánt elimerik, pedig mindenki tudja és bioznyította is hogy csalt. Ezt kellene megkérdezni mert ez semmitéro fingreszeles, tudjuk elhisszuk 10 ev utan mar nem bioznygatni kéne hogy orbán szarhazi, hanem újjabb dolgokat tenni ellene
Bady TheProgram
Bady TheProgram 16 napja
Akkor most megszívtuk megint? Magyarország visszasüllyed a kommunizmusba és tömeggyilkos diktátorok seggét kell nyalnunk, köszönhetően a mélyen tisztelt elnökünk jóvoltából, mert ha nem, akkor megyünk a kényszermunka táborba?
Janek vladek
Janek vladek 16 napja
Egyszer volt Fudán kutya vásár!
k0p1k4
k0p1k4 16 napja
amugy arrol is szolhatna egy kiegeszito epizod, hogy mar most van egy kb egy-ket ezres letszamu kinai kemkepzo kozpont Budapesten a budai varban, tele "tehetseges kinai fiatalokkal".
Hungary599
Hungary599 16 napja
A legszörnyűbb, hogy nekünk, magyar adófizetőknek, a legkisebb beleszólásunk sincs a döntésbe. Botrányos, felháborító !
k0p1k4
k0p1k4 16 napja
az remelem megvan mindenkinek, hogy ez mar nem csak hazaarulas, de az Europai Unio teljes kozossegenek az elarulasa is. nem is olyan reg az ilyeneket felkotottek...
k0p1k4
k0p1k4 16 napja
Orban es a magyar kormany evek ota nyiltan vallaja mar szandekat es vilagszemleletet, de azt hiszem a CEU-Fudan parossal valt a legnyilvanvalobba es legszimbolikusabba az egesz. ennek a ket egyetemnek a tortenete, hattere, es az ezen egyetemek altal kepviselt ertekek tokeletesen leirjak, hogy honnan hova tartunk a Fidesz iranyitasa alatt. nem veletlenul nevezte el Soros az alapitvanyat "nyilt tarsadalomnak", mivel mindaz, ami most kibontakozik elottunk, pontosan ennek a fogalomnak es ellentetparjanak (zart tarsadalom) a kuzdelme. mondhatjuk ugy is, hogy egy uj hideghaboru van kibontakozoban, de azert sem erdemes ezt a kifejezest hasznalni, mert meg csak az oldalak kezdenek kialakulni, az meg nem dolt el, hogy mennyire lesz hideg vagy meleg ez az ellentet. de egy biztos, a kritikus gondolkodasra, a demokratikus ertekekre es a liberalis szemleletre epulo CEU ellenseg volt, mig a kinai kommunista diktatura partjat szolgalo, a kritikus es onallo gondolkodast elutasito, autoriter szellemisegu Fudan nem hogy johet, de meg hitelbol felezer milliardot belerakunk a magyar nep penzebol. ma a nyugat a nyilt rendszerre es tarsadalomra, Oroszorszag es Kina pedig a zart rendszerre es tarsadalomra epul. mi itt a ketto kozott pedig ujfent elkovetjuk azt, amiben baszott jok vagyok evszazadok ota: a fasz rossz oldalara allunk. komolyan tehetsegunk van ehhez. de teljesen erheto, hiszen Orbanek rettegnek az elszamoltatastol, ezert barmit megtesznek (legyen az a haza elarulasa es a magyarok jovojenek kiarusitasa) annak erdekeben, hogy ezt meguszhassak, vagy minimum elodazhassak. es mar reg rajottek, hogy nyugati vilagkeppel ez nem fog menni. most megmondom, hogy ha ezek nem lesznek eltakaritva 2022-ben, akkor 2026-ig elo fog jonni a HUXIT. ne legyen igazam...
tsucore
tsucore 16 napja
Van egy kínai vlogger csaj, magyarul beszél és reagált kína ellenes magyar hangokra is. Azzal érvelt, hogy kína jelentős adósságot vállalt át az államtól és ennek voltak feltételei illetve vannak következményei és h sajnálja ha valakinek nem tetszik. Magyarul a kormány csak szolgálatot teljesít, nem volt konkrét ambíciójuk kínai egyetemre, nekik a píz kellett, oszt most kiosszák a melót amit kapnak.
Tamás Jenei
Tamás Jenei 16 napja
Tetszik a tartalom,csak gyomor görcsöm lesz tőle, ahogy hallgatom.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 16 napja
Az ellenzék, - mint mindig -, megint megcáfolta önmagát. A CEU-ért demonstrálnak, mert mint mondják "A felsöoktatás minöségéért és szuverenitásáért" küzdenek. Ugyanakkor a kinai egyetemet el akarják üzni, pedig az sokkal hasznosabb, igazi modern tudást hoz Magyarországra. TEHÀT AZ ELLENZÈK EGYÀLTALÁN NEM A FELSÖOKTATÀS ÈRDEKEIÈRT SZÀLL SÌKRA, HANEM NEKIK VALÒJÀBAN SOROS KELL A PÈNZÈVEL, HÀLÒZATAIVAL, AMIT CSATLÒSKÈNT, SZÖVETSÈGESKÈNT AKARNAK BEVETNI AZ ORBÀN ELLENI PISZKOS KÜZDELMÜKBEN. A remélem, ez mindenkinek világos. Az ellenzék annyit hazudik, hogy azt a hazugsághalmazt már nem tudják menedzselni, és minduntalan saját magukat hazudtolják meg. Valójában nem is kellene az ellenzéket különösebben ostorozni, elég lenne, ha az egymásnak szögesen ellentmondó mantráikat egymás mellé tenni. Abból mindeki láthatná, mennyire link, szavahihetetlen, képmutató, hazudozókkal állunk szemben gyurcsányisták táborát illetöen.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 16 napja
Miért kell kinai egyetem Budapesten? Ès ezt éppen azok ellenzik, akik a CEU-ért tüzbe mennének. A kinai egyetem egy igazi egytem lesz, nem a "genderelméletet" fogja terjeszteni, hanem a 21. századi csúcstudományt és technikát. Mi az, ami ennél jobban kell? Semmi. Orbán pontosan tudja, hogy merre forog a világ kereke. Gondoljunk meg néhány dolgot. A nyugati világ összekakilhatja magát az erölködéstöl, Kina elöretörését biztosan nem fogja tudni feltartóztatni. Ez az évszázad Kináé lesz, de lehet, hogy az egész évezred is, csak Indiának lehet még ehhez néhány szava, de a Nyugatnak nem. Kina lakossága nagyobb mint az USA + EURÒPA + Oroszország + Japán együttesen. Kinában ÈVENTE kb. annyi mérnök, fizikus, kémikus, orvos, biológus stb. hagyja el az egyetemeket, mint amennyi az USA-ba ÖSSZESEN van. A kinai, szorgalmas, kitartó, feltörekvö nép, tudatában vannak az erejüknek és annak is, hogy eljött az ö idejük. Lehet persze ez ellen küzdeni, de nem nagyon érdemes, mert a nyugat mindenhogyan vesztes lesz, a kérdés csak az, hogy mekkora veszteségekkel. A fordulatnak a nyilvánvaló döbbenete akkor fogja elérni, az elöre nem látó, tespedt nyugatot, amikor Kina az USA-val szemben megszerzi a hadi fölényt. Ez kb. 20 év múlva bekövetkezik. Ettöl kezdve a Nyugat lejtmenetre kényszerül, mert az USA csak elsö számú nagyhatalomként tud funkcionálni, másodranguként nem. Ezekböl a világosan látható fejleményekböl a nyugatnak le kellene vonni a konzekvenziákat és a Kinával való együttmüködést teljesen új alapokra kellene helyeznie. Pl. a legnagyobb butaság egy másik nagyhatalmat szankcionálni, mert azzal ö csak még erösebb lesz, hiszen kifejleszt olyan dolgokat (fegyvereket stb,) amire különben nem lenne szüksége, azonkívül ellenörizhetetlenné válik. A mai nyugatot sajnos pancserek vezetik.
やᾃҭẏ鬼鬼
やᾃҭẏ鬼鬼 16 napja
Tudtommal a 9.kerület a Fővárosé, vagyis itt lesz beleszólása a Főpolgármesternek és a 9.kerületi polgármesternek is (persze ha ők ehhez asszisztálni akarnak valami szerencsétlenkedéssel akkor nincs miről beszélni). Amúgy sem értem hogy akarják lebontani a nagyvásártelepet amikor eddig pont azért nem nyúlt senki hozzá mert műemlék. Az jó dolog ha kezdeni akarnak valamit azzal a területtel, de akkor valami olyat építsenek ami mindenkinek jó. Egy újabb egyetem, minek? Így is van annyi mint a rosseb, bekerülni pedig már a jelenlegiekbe is egyre lehetetlenebb. Ráadásul "elit" kínai egyetem jönne (annyira elit hogy kb senki nem hallott még róla, ellentétben pl a Harward-al, Yale-el, vagy az Oxford-al). Egyrészt kíváncsi leszek milyen oktatás lesz, mert a kínaiak nagy része még angolul sem tud, arról pedig kevésbé híresek hogy nyugati embereket alkalmaznának fontos pozíciókban. Másrészt meg én előre látom kiknek épül ez az egyetem meg a kormány kiknek szánna új diákvárost, pont nem a magyaroknak, és pont nem a megfizethetőségről szólna. Idejében le kell állítani azt hogy mini Kínát csinálnak az országból, a magyarokat meg elűzik.
Miklós Szulics
Miklós Szulics 16 napja
Rosszul vagyok. Durván. Nem kellene a tech cégek helyett inkább kínát feldarabolni?
Mihálynè Erdèlyi
Mihálynè Erdèlyi 16 napja
Magyarorszagon minden rendben Iskolak Nyugdij Egeszseg ugy 54 e ft bol bosegesen meglehet elni Kell is kulfoldre vinni a sok penzt .
Janos Toth
Janos Toth 16 napja
Vizsgáljátok meg magatokat. Kire szavaztatok? na és kire fogtok szavazni. Nekem büdös, hogy ennyi hozzászóló kritizál, de valahogy a FIDESZ-nek mégis magas a támogatottsága. Hozzáteszem ! Nem vagyok FIDESZES.
MiszterTorpedo
MiszterTorpedo 16 napja
EU ban egy back door vagyunk kinaiaknak. Semelyik eu-s orszag nem engedi be oket. Orban bolond, az o unokai is fizetni fogjak ezeket a hiteleket
Dezső Gerèb
Dezső Gerèb 16 napja
Megint redvás szendvics vagy gennyes tus. Mért kell a transz gender multikulti vagy a korrupt komcsi diktatúra közül választani állandóan? El ment az esze ennek a sok gerinctelen, elvtelen politikusnak. Padláskisöpréshez van esze mindegyiknek. Ezek és hasonlok miattt nem vállalok gyereket. Hányok.
Dezső Gerèb
Dezső Gerèb 16 napja
👎 A cikk jó!
Zoltán Hámori
Zoltán Hámori 16 napja
Gyurcsány kormány skat lobbizott h kinai egyetem, cégek Magyarországra jöjjenek. Most meg ellene ágálnak. Képmutatás. 40 éves távlatban hatalmas dolog h ide jön egy neves egyetem. Ha ez az MIT lenne akkor nem prüszkölne a baloldal. Jaa amugy itt van az MIT debrecenben , es lehet h idővel kampusz is lesz. Gyurcsány saját szavai szerint felbecsülhetetlen egy országnak ha idejön egy ilyen neves egyetem. Bár ezt 2008 ban mondta !!!
GS
GS 16 napja
Soros🤮🤮🤮csak a lázítás megy
Taoma H
Taoma H 16 napja
A család ebből is lefölöz...
Matt 333
Matt 333 16 napja
Gyerekek, hatalmas palimadarak vagyunk. Ez már gáz...
Ärkeängel
Ärkeängel 16 napja
Palkovics nyilatkozta:"ha egy nagy ország titkosszolgálati tevékenységet akar végezni Magyarországon, ahhoz nem kell egyetem, mert macerás is, bonyolult is és drága is." Freudi elszólás?
Klára dr Serestyén
Klára dr Serestyén 16 napja
Szijj arto nemzetellenes politikajat egy altala javasolt egyetem donti meg! Hurra kinai egyetem!
Klára dr Serestyén
Klára dr Serestyén 16 napja
Szerintem a kinaiak buktatjak meg azokat, akiket idehoznak!!!Ongyilkossag, de en orulok!Bukjanak meg vegre az orszag megrontoi!,,
Klára dr Serestyén
Klára dr Serestyén 16 napja
Er kerdes vagy helytelenites?
Zita Luca Veres
Zita Luca Veres 16 napja
hánynom kell ettől a kormánytól....
TheDudemage
TheDudemage 16 napja
én ha kell polgárháborúba megyek a kormánnyal, orbánnal, kínával és mindenkivel. Nektek nem forr a véretek?
Wili G
Wili G 16 napja
A három nagyhatalom közül eddig Kína állt tőlünk a leg messzebb annak ellenére hogy réges régen még közös "őseink" is voltak. Az USA az EU n keresztül dirigál. Az Oroszok szerencsére szelíd bolhábak látják Magyarországot. Kína pedig jó lehetőséget lát egy ilyen kicsi de az országa népével egyébként oda vissza barátságos népekkel. Sajnos nem elég mondani, valamit villantani kell. (Egyetem, Vasút stb..) Már nincsenek országok és határok csak multik és nagy tőkések. Új világ van kialakulóban. Azok nyernek akik több erős támogatót nyernek meg maguknak. El kell fogadni. Úgy sem tudunk ellene tenni max sírni meg köpködni...
solct
solct 16 napja
Nem esik le? Emberek. Letelepedési kötvények és kamataik most járnak le. Mennyi kínai maffiózó is vett kötvényt?
Üveges Ferenc
Üveges Ferenc 16 napja
Az egesz fideszkormányt még az országból is elkell üldözni nem hoy éltetn már igy is magyarország lassan kis kina ezenek szemeteknek a golyószeműek kellenek nem a magyarok döbrögi döme egészen behódolt a hazaáruló katonáival eggyüt kinának
Vilmos István Koszper
Vilmos István Koszper 16 napja
Ha már a kínaiak építik kínai anyagokkal magyar pénzből. Egy részletkérdés engem nagyon érdekel. Magyar szabványok szerint vagy a kínai szabványok szerint? Ez sok mindent elárul.
raw footage dot exe
raw footage dot exe 17 napja
Ha tehetném, már holnaptól nem fizetnék semmilyen adót.
Viliam Sinka
Viliam Sinka 17 napja
Én arra lennék kíváncsi, mennyire tud majd a kínai kommunista párt a természettudományi szakokon valódi hatást gyakorolni. A CEU-n viszont jóformán nincs természettudományi, mérnöki, orvosi képzés, tehát ott valóban szóhoz juthat az ideológiai behatás; (az a gyanúm hogy csak egy bizonyos irányban). Saját tapasztalatomból mondom, hogy egyetemi éveim alatt (70.-ek évek, Csehszlovákia) a kommunista pártnak nem volt módja se módszere arra, hogy ideológiát építsen bele az analitikai kémiába, szilárdságtanba, stb. Bizonyos, hogy a kínai egyetemet nem azért hozzák Budapestre, hogy öntse magából az annyira "szükséges" szociológusokat, politológusokat, genderológusokat, stb., azt már a CEU tette, teszi.
Akos Bacso
Akos Bacso 17 napja
BTK 144§ (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét, vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el, és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
Sheran Ashtar
Sheran Ashtar 17 napja
Kínai egyetemet ide hozni !!?? Egyszerűbb, Palkovicsot, Gulyást a Szijjártó t tarkón lőni S kivinni Kínába.
Shut Up Motovlog
Shut Up Motovlog 17 napja
el kell innen menni?
nesimusic
nesimusic 17 napja
Most hol marad anagy Nemzeti Szuverenitás hite!!!!! Ja vagy az is csak egy panel a sok közül??????
MakesNoSense
MakesNoSense 17 napja
Alig várom már, hogy néhány év múlva 37%-os legyen az ÁFA, kéne még egy-két vasút és Fudan ebbe a rohadt országba.
Aerosol Expert
Aerosol Expert 17 napja
Első adóemelés után elmegyek Magyarországról. Üdv egy 22 éves fiatal aki szereti a hazáját, de ez vicc.
Gigi
Gigi 17 napja
Ne aggódjatok! O. V. mindenkit és mindent meggyógyít! Kell nekünk az az egyetem! Mint kutyának a bolha...
Nándor Papp
Nándor Papp 17 napja
Mi vagyunk a kurva hátsókapu :D
Krisztián Csoma
Krisztián Csoma 17 napja
Lóf*sz jön ide, nem egyetem! K*rvára nem kell ide kínai egyetem sem kínai hitel!
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács 17 napja
Mostmeg Kina feleis eladosit benunket a fidesz!!!
Ferenc Lukács
Ferenc Lukács 17 napja
3zmar telleg dilihaz amit ezek muvelnek ,de nemfejtemki bovebben,mert letiltanak!
Gbbb
Gbbb 17 napja
ennél a diákvárosnál nevetségesebb dolog a világon nincsen. persze, lehetnénk bécs szinvonalú ország, ha munden eus támogatást befektettünk volna(de persze nem mert megy bele a zsebükbe) de nehogy már annyira hülyének nézzenek hogy majd elhisszük hogy tudnak egyszerre lopni, és közben valami hasznosat is csinálni. 10 év alatt egyszer sem sikerült szóval felháborítónak tartom a feltételezést hogy majd elhisszük hogy a 11.ik évben majd sikerül
Thomas Szilagyi
Thomas Szilagyi 17 napja
Ezt a pocst sokáig fogjatok szívni. Azok az országok akik megszivtak, meg szívják. GRATULALOK.
Harmin🐢
Harmin🐢 17 napja
Remélem lesz még több videó a magyar-kínai kapcsolatokról Elég gyanúsak a dolgok
gabor boda
gabor boda 17 napja
és baszki, a nagy történész Konok Péter majdnem beleélvezett a gatyájába a tv-ben, higy idejön a "világona 34ikFudanegyetem". RÖHEJ. Nem érdekelte, hogy egy diktatúrából jön, az meg a legkevésbé sem, hogy mi fizetjük. Barom.
Diemer József
Diemer József 17 napja
Ezt a projectet hany evre fogjak titkositani ? Egy ujabb PANAMA a 16 000 lelegeztetogep utan vagy a FIDESZ titkos jovoterve ( erzik a bukasukat es ha igylesz akkor bukjon az orszag is , vagy legalabb az utanuk kovetkezo kormany )?
István Töröcsik
István Töröcsik 17 napja
Orbán ígéreteit nem a kormánytagokon vagy a fideszen fogják behajtani,hanem az országon.Amikor ők már leléptek a lopott vagyonnal.
Diemer József
Diemer József 17 napja
EZ egyszeru matematika egy neked- ketto nekem... (nagy a csalad sok a kapzsi kez...)
ÉVA PAPP
ÉVA PAPP 17 napja
Szovjetunio helyett Kínai KOMMUNIZMUS ?? 😥😥😥
Glee7506
Glee7506 17 napja
Úgy látom jobb ha elkezdem megtanulni a dicső Kínai kommunista párt vezetőinek nevét,meg beszerezni róluk pár képet amit kiakaszthatok a falra..........
Vss G.
Vss G. 17 napja
Lentebb kérdezi valaki "az emberek miért nem mennek tüntetni?" Megmondom . Ezt így még én sem hallottam sehol. Egy szűkszavú hír volt csak, kínai egyetem épül budapesten. Hm..na és ? Ja...nekünk kell kifizetni ? Na menjenek a qurv@ anyjukba . És a média csendben lapít. Erről miért nem beszéltek hogy hitelt veszünk fel rá ? Másra is lehetne beruházni,ami a magyar emberek életminőségét javítaná. Az a kevés adófizető meg gebedjen meg a munkába,és fizessen,fizessen,és még többet fizessen amíg él. Nyakunkban ketyeg a nyugdíjrendszer bombája is,ezekre is megoldás kell,nem újabb hitelek.Kérdem én : ebből mi haszna lesz az országunknak ?? Mert ma senki sem fektet be olyan projektbe ami nem hoz hasznot. Erre kérek választ . Köszönöm !
Erno Varga
Erno Varga 17 napja
Már a cím sem fedi a valóságot, mert nem az EU-ban lesz, hanem Magyarországon! Ilyen megközelítéssel a CEU helyzete sem változott, mert az amerikai diplomát kiadhatja az EU-ban! Ennyit a 444! - ről.
János Reichert
János Reichert 17 napja
Menjen Kínában a bátor 133 rom azt mindenki jól jár
Tibor Tóth
Tibor Tóth 17 napja
Ja ti inkább migric szálót építenétek.
Lovas Etűdök
Lovas Etűdök 17 napja
Az ember már nem is gondolkodhat másként a Fudan egyetemről , mert az olyan ciki.....hiszen ez olyan mint az 1x1= ami kinai a s.ar ,s.ar sa.r
Zsolt Kovács
Zsolt Kovács 17 napja
Hát ezt lehet már hazaárulásnak nevezni? Szerintem igen
Sebastian Bratu
Sebastian Bratu 17 napja
A magyar minding a rosz oldalan van:))
Várda Ágnes Magdolna
Várda Ágnes Magdolna 17 napja
Ez jogilag rendben van?!
Antal László Imre
Antal László Imre 17 napja
a gyűlölet, irigység, egy személy utálata NEM világnézet...csak romboltok, bután- tudatlanul...
gyöngyi Bere
gyöngyi Bere 17 napja
Orbán magassága = kínaival.
upnyoc
upnyoc 17 napja
Ezt hogy adják el a nagy hazafiaskodó, trianon facebook képkeretes szavazóiknak, hogy kiárusítják az országot a kínaiaknak?
Margit Kathy
Margit Kathy 17 napja
Nem tehetünk semmit a kínai egyetem építése ellen? Legalább egy népszavazás kellene!
Gábor Lengyel
Gábor Lengyel 17 napja
Angol felirat sokat dobna rajta :(
Frank Klement
Frank Klement 17 napja
A Szent Korona nevében. Ezeket a kezdeményezéseket, külföldi/kínai (mint pl 1300 milliárd a Belgrád-Budapest vasutvonalra)és Magyarország számára rövid és hosszú-távon történő előnytelen, az átlag ember számára nem érthető és titkosított szerződésekben elnyert befektetéseket vétózni kell, valamint a titkosított dokumentumokat nyilvánosságra kell hozni. A felelősöket pedig számon kell kérni, kivizsgálni és hazaárulásért börtönbe kell zárni, köztük orbánt, meszárost, rogánt, kósát, lázárt, csak párat említve de a lista megy tovább, és a többit. Mindamellett, vagyonuk es hozzatartozoik igazolatlan valamint mas forrasból származó vagyonát el kell kobozni. Az àltalunk megválasztott politikusok leigázzák az országot saját előnyükre és ezáltal teret adnak egy diktatórikus rendszer felállítására. Nincs szüksége Magyarországnak egy kisebbségi kínai pártra az oktatáson keresztül, aztán a megerősödésükre és politikai befolyásukra. Az ország korrupt és orbán még korruptabbá akarja tenni az ő és pincsik rövid távú előnyére. Ha így folytatjuk a gyerekeinknek már nem lesz Hazája. Vesszen orbán és az általa/luk kialakított korrupt politikai szervezet aki elárulja a Magyar Embereket. Ez az ország már így is szenved és évtizedkre lesz szükség a teljes felépüléshez. Itt már nem rólunk van szó hanem gyermekeinkről és unokáinkról. ROAD AND BELT INITIATIVES a kinai kommunista part és a megvásárolható, korrupt politikusok előnyére lett kifejlesztve. KÉRLEK BENNETEKET MAGYAROK, ÉBREDJETEK.
alle2stuppl
alle2stuppl 17 napja
Semmi bajom a Kínai egyetemmel, ha Felcsúton építik meg Orbán háza mellé, Lölö pénzéből.
tirius66
tirius66 17 napja
Tok jo a musor, de mondjuk adnam ha nem lenne 5 reklam kozben. Eleg 2 is, nem kell maxra csavarni az addokat.
Róbert Tüske
Róbert Tüske 17 napja
Dont worry, a diák város is a kínai diákoké lesz, mert mi mindent hagyunk.
Kovács Ádám
Kovács Ádám 17 napja
Akkor most kínaiul vagy oroszul kezdjek el tanulni, hogy a nagy, fényes keresztény magyar jövőben érvényesülni tudjak ? :/
Róbert Kocsis
Róbert Kocsis 17 napja
KI-VÁ-LÓ anyag ismet! 👌
Kristóf Péter
Kristóf Péter 17 napja
Viktor, az antikommunista. :D :D :D :D :D
YayElzüll
YayElzüll 17 napja
"És miért nem tiltakoztatok? Miért nem vonultatok ki az utcára?" Azért, mert kaptunk egy kis krumplit és volt olcsó netünk.
T Bo
T Bo 17 napja
Várom már nagyon a kínai mintájú társadalmi pontrendszer bevezetését is, a technika már adott, most meglesz hozzá az adatfeldolgozó központ is.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
9:25 baráti ország= nem áll elő legalapvetőbb emberi jogok számonkérésével?ez aztán a cinizmus.ez nem baráti hanem hazug és megalkuvó.
attila vezsenyi
attila vezsenyi 17 napja
Lölö nem akarja felépíteni? vagy most a kínaiaknak is adunk egy kicsit a pénzünkből?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
a legnagyobb aljasság hogy hirtelen leszarják Tibetet ahogy hatalom kerül a kezükbe.mondjuk engem a 444 álságossága is zavar mert érdekes amikor gyurcsány nyalizott más enyhén szólva se demokratikus országok felé akkor kussoltak.
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
4:30 attól még a komcsik seggét nyaljátok hiába mondod a jogutódot.és ha jobbról mondanák akkor mit mondanál ?akkor kitalálnál mást?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
mi köze a tandijnak ehhez hogy mi hangozhat el? :D
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
1:45 ja nincs is látnivaló mi?
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 17 napja
Kellenek a kinai kapcsolatok az euban is na.
Lajosné Rózsa
Lajosné Rózsa 17 napja
Ez már aztán mindennek a teteje ez a kormány meg mindennek a legalja! 😡🤔
Peter1918 Hungary
Peter1918 Hungary 17 napja
A magyar állami iskolákra meg basznak költeni....
peter hun
peter hun 17 napja
(12:46) "a szuverenitást mindenek felett hangoztató Kormány pedig egyre súlyosabban eladósodik Kína felé...." NEM! Nem a Kormány adósodik el, hanem mi, akik fizetjük az adót. A Kormány sosem eladósodik, hanem eladósít. Minket! /Az anyagért köszönet, egyébként!/
Mihaly Horvath
Mihaly Horvath 17 napja
Ez durva. Ezek áthúzzák ezt még 22 előtt. Ha a szerződés be lesz "betonozva", akkor lesz csak igazán nagy pofon, ha beint az új kormány Kínának. Alig várom... De nem kicsi támogatót talált magának Qrbán. Iszonyú gátlástalanság ez az árulásuk (is). Vesszen a diktátor!
Emőke Anikó Póra
Emőke Anikó Póra 17 napja
Egyes kormánytagok gigantikus összegeket kapnak a kínai kémközpontért. A malterkeverők ezzel is ássák már a NER sírját.
Péter Mürkl
Péter Mürkl 17 napja
Nem értem mi ezzel a baj?
Dániel Szakács
Dániel Szakács 17 napja
:) a CEU ugyanabban a ligaban mint a Fudan? na ne vicceljunk mar azert.....
Mass Acre Audio
Mass Acre Audio 17 napja
De mi a baj ezzel? Kommunistak, hat az egy jo eszme nem? Meg meg nem lett kiprobalva ugy igazan, itt a lehetoseg! Egy kis szolidaritast az adonk formajaban, ha kerhetnem.
Erisen
Erisen 17 napja
A fidesz nagyon halad a 2022-es választások elveszítése felé. De annyira mindenhol az ő klientúrájuk van,hogy magát a NER intézményét nem is lehetne lebontani, mert az új kiépítése annyi időt,energiát és pénzt emésztene fel,hogy abba egy következő kormány simán belebukhatna.
Jozsi Simon
Jozsi Simon 17 napja
Köpcös Királyunkat meg vette a kínai maffia. 😀
Outlonex Cutie
Outlonex Cutie 17 napja
hát jobb mint egy Soros alapítvány 😆😆 Kína a jövő barátaim. Ha az USA alapítana egyetemet az elnéznétek, persze!!! A kinaiak nem ördögtől való dolog. Miért retteg a nyugat és az ellenzék Kínától? Semmi rosszat nem képviselnek, sőt a normális emberi gondolkodás utolsó fellegvára. Felfogjátok egyáltalán mit ad a kormány ezzel a diákvárossal a nemzetnek? Mindig sikerul megfúrnotok a nemzet számára fennséges dolgokat. Felháborító, ha ti magyarok vagytok én is szégyellem hogy az vagyok 🙃 Magyar jeti ennél kínosabb beteg nyugati név nincs
May the DeepHouse Be With You
May the DeepHouse Be With You 17 napja
Paks2, Belgrád vasút, ez...meg még a rekord magas államadósság! Nem kellene már felhívni a Providentet vagy a Cofidist? Ezek online is adnak adósságrendező hitelt! Amúgy mi a faszból akarják ezt visszafizettetni velünk? Amúgy az viszont kurva nagy lenne, ha ezt a pénzt amit felvettünk basznánk visszafizetni! :D :D Mit csinálnak? Lerohannak? Elzárják a gázt? Van gázunk, több mint elég! Olaj? Veszünk máshonnan! A sok kínai kacat? Vihetik, megvagyok nélküle! Hatalmas lenne! :D :D Csak sajno nem ez lesz...
Tamás Kenesei
Tamás Kenesei 17 napja
Tehat röviden ...Kína parancsba adta , hogy takarítsák el a CEU-t hogy , aztán egy Kínai egyetem lépjen a helyébe ... szemmel láthatóan elég erősen korrupciós az ügy...de a birka Magyarnak ez így van jól...előttem van a kép miközben italozva meg be kokozva meghozták ezt a döntést ....
Dénes Tabajdi
Dénes Tabajdi 17 napja
Ezt a pénzt inkább a meglévő egyetemekre kéne költeni... Mivel kurvara korszerűtlen az összes... Erről miért nem volt nemzeti konzultáció...
Péter Ragó
Péter Ragó 17 napja
Van 4900 "ez tetszik", pedig itt több tízezer "ez nem tetszik"-nek kéne lenni. Biztos arra hatalmaztuk fel orbánékat, hogy 500 milliárdos hiteleket vegyenek fel a kínaiaktól? Mi azt mondtuk az orbánéknak, hogy az oroszokoz és kínához akarunk tartozni? Harmadjára is a rossz végére akarunk állni a cuminak? És ezt miért kell hagyni? Oké, persze, értem, a gyereket holnap is suliba kell vinni, a fizut meg úgyis csak 2 hét múlva utalják, de nem lehetne simán csak azt, hogy ezt az újabb kínai szart nem engedjük be Budapestre? Geri, csinálj már valamit! Nem csak fenyegetőzni kéne, vigyék a kínaiakat debrecenbe, vagy nánásra a motoGP pálya mellé. 30 éve röhögünk a kínai kici-olcó gagyin, most meg vígan szúrjuk magunkat, meg hitelt veszünk fel tőlük. De tényleg, ne már...
.
. 17 napja
az igazság az, hogy bár o1g, kína nem igazán kommunista (csak a nevében az), a Fudan meg egy nagyon jó egyetem. Ezek tények. Hogy ki hogyan fog ezzel jól járni, azt én sem tudom.
Ginoka x G.w.M x KKevin - NE HÍVJ /Official audio/
2:45
Kiosztották a Fidesz kommunikációs igazgatóját
06:05
Keresztes László Lóránt
Megtekintés 1,9 E
Kínai egyetem - népszavazás
07:57
Zoltán Tóth
Megtekintés 131
A MAGYAR kakaóscsiga MEGHÓDÍTJA a VILÁGOT!
26:43
Magyarósi Csaba
Megtekintés 131 E
Ginoka x G.w.M x KKevin - NE HÍVJ /Official audio/
2:45
90. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad
0:53
Exatlon Hungary
Megtekintés 162 E
Nincs idő a gólörömre | Bödőcs Tibor (részlet)
4:54
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 48 E