Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?

  Megtekintés 265,269

444.hu

15 napja

Sérült-e Magyarországon a jogállamiság? Ez volt az utóbbi évek egyik nagy kérdése Európában. A kormány szerint a jogállamiságnak még definíciója sincs. Elméleti vita helyett nézzük meg egy konkrét példán keresztül, hogy a jog-e az úr hazánkban. Magyar jeti 2.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy

Megjegyzés
ORBÁN VIKTOR
ORBÁN VIKTOR 8 napja
Húúú a gecibe....
Daniel Marcell Nagy
Daniel Marcell Nagy 8 napja
Zseniális.
Hespiota
Hespiota 8 napja
Juhász Péter egyébként hiányzik a politikából. Egyik legegyenesebb képviselő.
László Péteri
László Péteri 8 napja
Hazudtok reggel éjjel meg este. Irigy disznók vagytok. Tehetségtelen ripőkök.
Sándor Simonyi
Sándor Simonyi 8 napja
Lesz Apró Piroska és veje is? Netán Gergényi?
Tamás Tóth
Tamás Tóth 8 napja
Bakker, ti akarjátok bemutatni a jogállamot? Pont ti? Ezekkel az emberekkel példálózva? Megvilágíthatnátok Dobrev nagyapján keresztül is.
Czvetkovics Barna
Czvetkovics Barna 8 napja
Az első (ingatlan-panama) a jog eszközeivel is tetten érhető, ugyanis hiába törvényes külön külön egy-egy lépés, hogy ha az a törvények céljainak megkerülésére, a közvagyon megkárosítását célozza. A letelepedési kötvény ettől sokkal bonyolultabb ügy. Itt az állam közvetlenül nem károsodott, De azért itt érdemes néhány konkrét dolgot megemlíteni: 2012-ben a törvény a következőket tartalmazta a kamat, amit az állam fizet a letelepedőknek a másodpiaci hozamszintek mínusz 1,5%, DE minimum 2%. Ezt a minimum 2%-ot a kiváló ellenzékünk és médiája nem igen turbuláltatta. OKé, nem is nagyon volt miért, hiszen a másodpiaci hozamok 4-5%körül voltak, így a magyar államnak még megérte, mivel olcsóbban finanszírozta az államháztartást. Na de, néhány év elteltével (nézzétek el, hogy most nem citálom ide a törvény módosítás idejét, nincs kedvem megkeresni) módosították a törvényt nem ehhez a témához való okok miatt. Ekkor már a piaci kamatok (ha jól emlékszem) kb. 2% alatt voltak. Vagyis az akkori környezetben a törvényben benne hagyni azt a kitételt, hogy a kamat minimum 2%, az egy nyilvánvaló olyan lépés amit már nem lehet az állam szempontjából ésszerűséggel magyarázni, ugyan is ekkor már ez a törvényi kitétel, kamatfelár az államnak kifejezetten hátrányos. Itt az a kérdésem, hogy amikor ez bekövetkezett, miért nem mutattak rá a nagyszerű gazdasági újságírók, ellenzék, mittóménkik. De folytassuk, a letelepedési kötvény másik jellemzője, hogy nem átruházható. Ezért ezeknek a kötvényeknek kialakult egy törvénytelen másodpiaca, amiben vastagon benne voltak-vannak menő ügyvédi irodák. Itt ne gondoljunk arra, hogy ezek biztosan a fidesz közeli irodák, Pottyondy EdinÁTÓL KÖLCSÖNZÖTT terminológiát HASZNÁLVA UGYAN MÁR!. Mit is jelentett ez? A nem átruházható kötvényeket ügyvédi letétbe helyezték amelyet zsebszerződéssel, váltókibocsátással a kötvénytulajdonos valóban 50-60 ezer eurós kedvezménnyel eladott azoknak a befektetőknek, akiket az nem zavart, hogy nem lehetett átírni rájuk a kötvényeket, viszont a jelentősen diszkontált áron vásárolt kötvény extra hozama ezért kárpótolt. Összegezve: az állam nem járt különösebben rosszul, sőt, ha a kötvény sztori teljes életpályáját vizsgáljuk, akkor valószínűleg jól járt, de létrehozott egy olyan jogi környezetet, aminek megkerülésével, alacsony lebukási kockázattal óriási illegális pénzt kereshettek kormányközeli, é NEM kormányközeli személyek. Ennek a sztorinak van még mindenféle további nyilvánvaló aspektusa, de most nem folytatom, mert egész nap tudnám írni.
Noémi Bujáki
Noémi Bujáki 9 napja
1:36 ez aztán a siker. 8:48 Ausztrália kapcsán ilyenről hallottunk 2010-ben.
Zolibest HD
Zolibest HD 9 napja
Mindig.ez a politika...🤯🤦💩🤮🤮🤮🤮
Andras Nemeth
Andras Nemeth 9 napja
Komment az algoritmusnak, hatha masnak is felhozza a youtube a videot.
BPI260
BPI260 10 napja
Igen, úgy 8 és fél percnél, amikor kijelentik, hogy ez volt a kispálya, jó sok emberben felszakad egy halk bazmeg annak kapcsán, hogy akkor mi is lehet a nagypálya...
Gyula Lörincz
Gyula Lörincz 10 napja
Magyarország meg a jogállamoság LOL (árpádéknak se ment túl jól)
Márton Biro
Márton Biro 10 napja
Hát ez durva...Ha nem lesz ez a kormány lecserélve és ténylegesen felelőségre vonva...Akkor soha semmi nem fogja meg menteni Magyarországot,
froccsos
froccsos 10 napja
arról nem volt szó hogy mi történne de gondolom ez költői kérdés volt.
Matty JK
Matty JK 10 napja
2009-2010 körül egy nagyon jó barátomat elkísértem egy találkozóra az V. kerületbe, ahol egy kiadó üzlethelyiséget néztünk meg. Volt már akkor egy étterme, és szeretett volna egy másodikat nyitni, frekventált helyen. Tetszett is a hely, és kigazdálkodhatónak tűnt a bérleti díj+rezsi is. A közvetítő mondta, hogy ha érdekel minket az ingatan, akkor papírozhatunk is. Akkor mondta a barátom, hogy ő éttermet szeretne itt nyitni. Akkor a közvetítő felnézett és azt mondta (amíg élek nem felejtem el). "Hát figyelj, remélem azt tudod, hogy drága dolog lesz. Adok egy elérhetőséget, akinél az engedélyeket megszerezheted (...), de előtte a Rogánnak le kell tenni 27 milliót kp-ban." Végül elálltunk a bérleti lehetőségtől. Sokkoló élmény volt.
Enikő Polgár
Enikő Polgár 10 napja
Legalább a földügyet azt vegyük má' be! Geri hallod! :)))))
Antal Páger
Antal Páger 10 napja
Mindig csak az utóbbi 10 évről van szó, az azelőtti évekkel mi lesz? Pedig még mindig azok az emberek és leszármazottaik várják remegve a jelenlegi kormány bukását. Csak az a bajuk, hogy nem ők lopnak. Csak a mostani generációt hülyítik azzal, hogy lehet változás, de mi tudjuk, hogy sosem lesz.... Csak a bal oldal még többet fog lopni, úgy hogy az emberek belegebednek... De majd úgyis meglátják... megtapasztalják... Ui: nem vagyok fideszes :)
Péter T.
Péter T. 11 napja
"na de gyúúúcsány is lopott"🤡🤡🤡🤡🤡🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺🇪🇺🇭🇺
Igyis Vanez
Igyis Vanez 11 napja
Rendszerváltás óta zajló haracsolás felsőfokon.. MDF SZDSZ mindent szétprivatizált amit ért, ultra kapitalista bankfejlesztő mszp folytatta, a Fidesz viszont már felsőfokra fejlesztette. Nem is értem ki megy még szavazni.. 😂
Zoltán Rózsahegyi
Zoltán Rózsahegyi 11 napja
A magyarországi "demokrácia" egy kézbe van. A főnök enged, vagy tilt. Rogán csak egy a sok közül, már ki sem akadunk rajta, pedíg régen a Tocsik ügy mekkora port kavart. Az igazi bűnos ORBÁN!
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
orbán hatalmának titka hogy engedi ezeket a maffia törvényeit szemmel tartó szabad rablásokat.
BituMan21
BituMan21 11 napja
Ha a Rockstar Games székháza nálunk lenne, egész biztos jó alapul szolgálnának ezek az ügyek a legújabb GTA sztorihoz, a Rogán intrót egy az egyben innen be is illeszthetnék :D hatalmas
Zoltán Rózsahegyi
Zoltán Rózsahegyi 11 napja
5:10 A jogszabályoknak megfelelően .... Mi a gond? Ha a kormánypárt, kétharmados többséggel törvényt hoz, hogy a FideSS vezetők, rokonaik és a barátok lophatnak, akkor az legális. Ha kormányváltás (rendszerváltás) történne, akkor sem lehetne felelőségre vonni őket, az aktuális törvényeket betartották. MÁS: Kormányváltás esetén, a frissen épült stadionokba hasznosítás képpen, hogy behozza az árát, lehetne tartani nyilvános kivégzéseket. Egy bérletért mindenem odaadnám!
László Sajtos
László Sajtos 11 napja
Mi törtènne Rogán Antallal egy jogállamban? Nemderültki #clickbait :D
Tibor Deák
Tibor Deák 11 napja
Nagyon jók vagytok, mert így, ilyen formában remélem megértik sokan, h milyen egy geci bandával állunk szemben! Lassan aki nem pártkatona az nem is Magyar!! Siralmas helyzetben vagyunk!!
Balazs Bense
Balazs Bense 11 napja
Az is kimaradt,hogy M. Ricsike kije Tónikának...mert hogy 2 éve tologatják az ügyét kb...
Ferenc Benedek
Ferenc Benedek 11 napja
0:27 ja tipikus trükk hogy arra hivatkoznak hogy már nincs is definiciója.igy el lehet lehetetleniteni a vitát.
Zivh
Zivh 11 napja
Azért ez gyönyörű, nagyon jó munkát végez a 444!
andrasxi
andrasxi 11 napja
Orbán aki jogászként végzett adja a hülyét, hogy "hát nem tudni mi az a jogállamiság". Nyilván objektíven nem tudják megvédeni azt az álláspontot, hogy MO jogállam, egyetlen lehetőségük a ködösítés. De ha éppen az az érdekük akkor jogsértéssel vádolják az EU-t vagy bármilyen ellenfelet. Undorító
szabolcs dolgos
szabolcs dolgos 11 napja
Félelmetes!
Kk Jj
Kk Jj 11 napja
Ha létezne olyan, hogy jogállam, Rogán soha nem tudott volna vezető szerepbe jutni, és csak hogy tudjátok, ti média proletárok se lennétek itt, hanem trágyát hordanátok. Szóval ne nagyon kajabáljatok ti azért a jogállamért....
Jani Zave
Jani Zave 11 napja
Az emberek azért nem szavaznak az ellenzékre mert minden mocskosság elszámoltatás nélkül marad. Mi Ehez képest Ceglédi? Amatőt!!!!!!!!!!!!!
Anikó Jánosi tovább lapoztam
Anikó Jánosi tovább lapoztam 11 napja
o:28-nál a miniszter asszony mögött jó az a 250--es, kb 70 éves Csepel. Feketében van olyanja a fiamnak.
Róbert Szőke
Róbert Szőke 11 napja
Tartós tejet ne vegyetek. :/ viccet félre: vigyázzatok magatokra. Remélem mire ezek börtönbe kerülnek, arról is ti adtok riportot. :)
Frank Hofmeister
Frank Hofmeister 12 napja
Mi törtenne a 4!-vel egy jogallamban?
László Kishalmi
László Kishalmi 12 napja
Kiváncsi vagyok, hogy a Telex heti click-bait anyagába beveszi-e mint: 444.hu "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" -- Nem derül ki. Egyébként tetszett. Köszönet érte!
Hajnalka Hegedűs
Hajnalka Hegedűs 12 napja
Köszi a videót fiúk! Még sok ilyet! Ment a támogatás.
Sandor Dombovari
Sandor Dombovari 12 napja
a jog álom jogilag valóban nem definiálható.ugye volt egy nürnbergi per,na az sem a létezö jog alapján folyt le.más kérdés hogy hogy az elitéltek embertelenek voltak.
Viktor Váradi
Viktor Váradi 12 napja
8.23: "A letelepedési kötvényprogramot 2012-ben indították...." Majd később - 10.48: "Miről is szólt ekkoriban a teljes magyar közélet?" Valójában 2015-ben kezdődött az, amire bemutatnak felvételeket 10.52-től kezdve... (akkoriban szólt erről a közélet, megjegyzem teljesen jogosan) Ez persze nem legalizálja azt, ha veszélyes embereket is engedtek hazánk területére, pláne, ha 30 milliárdot veszítettünk vele! Viszont csúsztatások vannak benne, főleg ha megnézzük a két említett személyről szóló hírportál bevágott cikkének dátumait! 10.27 és 10.38-nál látható: 2018.szeptember és 2018. március. A R.A. bevágott idézetről nem is beszélve, ami 1990-1995 között készült valamikor, hiszen akkor volt egyetemi hallgató.
Máté Tompos
Máté Tompos 12 napja
No májgrenc
Vajra Dada
Vajra Dada 12 napja
Uramatyám.
Mettyu Perri
Mettyu Perri 12 napja
"A jogállamiságnak nincs egy egyértelműen definiálható fogalma..." Tényleg??? Szóval ha felhúzok egy Kim Jong-un - Justin Trudeau tengelyt, és rárakom a jogállamiságot, akkor úgy lehet ide-oda tologatni mint a szorobánt ugye?? Ez is jól tette, hogy összemutyizott magának valami társasházat. Legalább házmesternéni még lehet belőle, saját házában.
Csaba Forray
Csaba Forray 12 napja
Még miniszternek nevezik szép ez egy demokratikus ország ha valaki becsületes nincs mitől félni és nem menekül
Bekő József
Bekő József 12 napja
Magyar jeti lett a régi Riszpekt ház :DD Jól van, jól van ez kell nekünk nyomassátok!
B. Berci
B. Berci 12 napja
Az a rész, ahol a politikust választottátok ki, kicsit komolytalan volt, de egyébként minőségi a műsör, várom a további részeket!
TwentyFour
TwentyFour 12 napja
"Ő már az a szint amivel nem illik viccelni." big oof. edit: 1:59 atyaég milyen tökéletes zeneválasztás :D
duplanelson
duplanelson 12 napja
Bravó srácok, még sok ilyet! (Sajnos van alapanyag...) Ment a feliratkozás.
tyr
tyr 12 napja
-Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban? -Nem derül ki.
George Akiram
George Akiram 12 napja
Mi történne, ha mind a bal, mind a jobb oldali félrevezetett emberek rájönnének, hogy a jog-állam egy utópia....?
Dániel Pintér
Dániel Pintér 12 napja
Igen annak számít bármennyire meglepő. Csak mert bassza a csőrödett hogy nem az nyert akit akartál attól még nem lesz varázsütésre diktatúra 😉😉
kekiir
kekiir 12 napja
remek anyag!!!
David Varjasi
David Varjasi 12 napja
Ezt miért nem készíti/ feliratozza senki angolul, és küldi el Brüsszelbe? Itthon ezeknek sose lesz következménye. Szomorú az egész.
András Fe
András Fe 12 napja
Szóval nincs jogállam? És akkor lesz majd jogállam, amikor a baloldal kerül hatalomra a liberálisokkal és az ideális diktátorokat képző momentummal együtt, igaz? Ej, ha nem látná az ember, hogy mi van más országokban, ahol a baloldali-komcsi, liberális-neomarxista, Renew Europe tagok, illetve a zöldek(akik.valójában életrombolók) vezetnek, akkor talán el is hinné, amiket itt összehordtok...Mert az alternatíva, amire ti vágytok, BORZALOM!!
Lcx
Lcx 12 napja
második rész is jöhet) a földvásárlás érdekelne)
Tony Hack
Tony Hack 12 napja
Az egészet a Gyurcsány irányította a háttérbóÓ'1!!4!
Tamás Módos
Tamás Módos 12 napja
Mi történne Rogánnal? Mi történne Gyurcsánnyal?
karoly laky
karoly laky 12 napja
Olajos ügyek? Ügynök akták?Van melótok bőven😉
Michael Hegedus
Michael Hegedus 12 napja
A jogállam olyan állam, amely elismeri és betartja a nemzetközi és hazai emberi jogok és konvenciók hatályát és érvényességét, és saját működését is ezeknek rendeli alá.[1] A jogállamiság a legáltalánosabb értelemben a közhatalom jognak való alávetettségét jelenti. Az angolszász politikai rendszerben a joguralom (rule of law) kifejezés használatos, ami azt fejezi ki, hogy a hatalommal felruházott emberek sem állnak a jog felett.
Michael Hegedus
Michael Hegedus 12 napja
Kerdezzetek meg hogy hova vitte a penzt Orban es bunbandaja.Persze ha Orban bukik akkor a hatter maffia termeszetesen nem tudott semmit.Orbant benne hagyjak a szarba .Sajnos ez egy szedett banda aki elarulta az orszagot es nyomorba dontotte a sajat hazajat. Az egesz parlament jo penzert csak bohockodik.
István Homann
István Homann 12 napja
Tbg miért nincs képernyőn?
Mark Fridvalszki
Mark Fridvalszki 12 napja
“Rogan sotet oldala...” 😂😂😂
Orsolya Dobos
Orsolya Dobos 12 napja
hát ez kurvajó :D
Ott Tamás
Ott Tamás 12 napja
Tiszta Arany Élet
Andrea Jámbor
Andrea Jámbor 12 napja
Természetesen.....
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 12 napja
Sokkal érdekesebb kérdés az, hogy mi történne Gyurcsánnyal, Czeglédy Csabával és a maffia többi tagjaival egy olyan államban ahol a bírok, objektiven, pártatlanul ítélnek? Rács mögött kuksolnának.
Sebestyén Kovács
Sebestyén Kovács 12 napja
"A kecske is jól lakjon, a káposzta is megmaradjon" nagyon szomorú, hogy még mindig ez a helyzet itthon...
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
A kecske köszöni jól van a káposzta meg fogy.
Reaction Mr. Bad
Reaction Mr. Bad 12 napja
a vége nagyon király..... imádom a humorotokat bradörz :D
szabiracer
szabiracer 12 napja
az ELTIZMUS megfertőzte őket, ami ellen harcoltak olyanná váltak!
Vercingetorix
Vercingetorix 12 napja
A baloldal Gyurcsánnyal az élen már várbörtönben lenne!
Aradebil
Aradebil 12 napja
tébégéééét!!
István Erős
István Erős 12 napja
A "betyárbecsület" dolog nagyon szép, csak szerény véleményem szerint nem a politikai életben de legfőképp nem a politikai elitben.
Megaretro74
Megaretro74 12 napja
Ez kib@szott nagy volt..az utolso(vege utani 10mp) megerne 1 kulon adast.👏👏👏🤝🤝🤝👍👍👍
László Nagypál
László Nagypál 12 napja
Klassz összefoglaló volt. De a kérdés, hogy "Mi történne Rogán Antallal egy jogállamban?" nyitva maradt. Vehettetek volna egy tetszőleges európai jogállamot (szinte mindegy melyiket) és a végén jöhetett volna a szummázás, (vagy esetleg a filmen belül is részenként) hogy adott bűncselekményt hány évvel díjazna a jog egy valódi jogállamban. Az feltette volna a pontot az i-re, és tökéletes lezárás lett volna.
Tdr Tdr
Tdr Tdr 12 napja
A jogállamiság egyik alappillére a hatalmi ágak elválasztása.Ha ez sérül az már elég nagy gond.Ott volt a gyöngyöspatai kártérítési ügy. A kormány a végrehajtóhatalom feje. Ennek vezetője a miniszterelnök. Egy ilyen ügy kapcsán a kormány vezetője nem fogalmazhat meg kritikát egy másik hatalmi ággal, az igazságszolgáltatással kapcsolatban mert óhatatlanul is sérül a jogállamiság.Még a látszatát is kerülnie kell az efféle megnyilvánulásoknak.Ez csak egy a sok rendszerszintű probléma között.
Hunor Kovács
Hunor Kovács 12 napja
A rendőrség miért nem csinál semmit?
Papp Péter
Papp Péter 10 napja
alkalmazotti státusok van és a Belügyminiszterünk szigora
Pityu Horváth
Pityu Horváth 12 napja
Hozzánk járt a Tóni telefonért a Fereciekre.
Kecskés Péter
Kecskés Péter 12 napja
"Mit ér az ha valaki birtokolja akár az egész világot is de lelke kárba veszett.."
Szilárd Koczor
Szilárd Koczor 12 napja
Ezt hívom én újságírásnak ✌️
Györgyi Kecskés
Györgyi Kecskés 12 napja
Letettèk az esküt Isten őket úgy segítse!Van még pofájukon bőr a politikusainknak.
Papp Péter
Papp Péter 10 napja
Szerinted ő igazi hívő, ugyan már a 10 parancsolat is kifogna rajta ?
Dániel Domján
Dániel Domján 12 napja
A címre válaszolva, szublimálna :D
András Lázár
András Lázár 12 napja
Kiváló anyag
Remete Ladi
Remete Ladi 12 napja
"Hol a bűnözők a törvényhozásban ülnek, soha törvény elé nem kerülnek"!
Remete Ladi
Remete Ladi 12 napja
FIDESZ JOG" állama van! A "többség" az átverhető ostobák eredményezte uralom!
ATTI .P
ATTI .P 12 napja
A magyar jogállamot már felvázolta F.Gy.András.
Kornél Katona
Kornél Katona 12 napja
Én igenis jogállamban élek, ahol az emberek nem hagynak szó nélkül egy ilyen tényfeltáró riportot! Ahol a korrupció ha napvilágot lát, nem bújtathatja el a felelőst az elnök sem a népharag elől! Ahol, ha lopsz, fizetni is fogsz! Ahol a magánvélemény elmondása után nincs mitő tartani! Mert ez az én otthonom, ahol arányában kapok segítséget a befizetéseim után! Ja, a neve Amerikai Egyesült Államok!
FIM
FIM 12 napja
Na, a büdös libernyákok. Amúgy meg "Szemkilövető" Gyurcsány, Soros, migráncs, oltásellenes baloldal, meg a dekadens Brüsszel.
Magyar Viktor
Magyar Viktor 13 napja
Akárhányszor megnézek egy ilyen 444-es "tényfeltáró videót", ökölbe szorul a kezem, hogy micsoda disznóságokat tesznek meg a kormányon levő politikusok az orrunk szeme előtt és senki, de senki az égvilágon nem buktatja le őket... pontosabban ugyebár ilyen tényfeltáró cikkek - próbálkozások vannak, de hogy nincs semmilyen következménye! Ellopnak száz milliókat, hanem milliárdokat 1-1 politikai személyek az állami közösből és még a legsúlyosabb börtön is max. pár év lesz, HA! esetleg lebukik!
Akos Katona
Akos Katona 13 napja
2006 után mi történt gyurcsannyal, már ha akkor volt egyáltalán jogállamiság?
Balázs Hangyási
Balázs Hangyási 12 napja
Minek kellett volna vele történnie?
Veronika
Veronika 13 napja
Magyarországon nincs jogállamiság, csak a korrupció, a törvénytelenség, lopás, hazugság, az állampolgárok kifosztása folyik.
AlexandreDupree
AlexandreDupree 13 napja
A jogállamiságról talán jogászoknak kéne vitatkozni, nem nektek, meg a Cseh-Donáth nevű diverzánsoknak. A jogállamiság NEM lehet egyforma egyetlen EU-államban sem, lehet ez furcsa, de kvára sántít az analógiátok. Egyoldalú az egész "alkotás", nyilván tulajotok elvárásainak megfelelően - mert a többi országban is fellelhető joghézag, vannak konkrét példák, ha akarunk találunk. De hát értjük, a nagy alkoholista vezérfonalán haladtok, Juncker bácsi ui. megmondta: "kérem a franciák, azok a franciák" - tehát náluk nem lehet akármiben kötelezettségszegésit indítani. A szardzsentin jelentését pedig egy átlagos ismeretekkel rendelkező polgár bármikor megcáfolja, annyira átlátszó az egész, nemhogy aki még benne is van az ügyekben. Egy xar propagandagyűjtemény titulusra érdemes csak.
András Kozma
András Kozma 13 napja
Most mi a baj? Egy feltalálóról van szó.. :))
Dávid Kapitány
Dávid Kapitány 13 napja
Mókás a bejátszásokban a testbeszéd... legalább hazudni megtanulhattak volna:)
Tamás Schmidt
Tamás Schmidt 13 napja
Mi mind bűnösök vagyunk, mert hagyjuk ezt az egészet
Tibor Uray
Tibor Uray 10 napja
Vegre valaki aki egyertelmuen kimodja az igazsagot.
Fredixxl
Fredixxl 13 napja
Ez és a tolvaj és korrupt társai döntenek a sorsomról. A pocakos főnök meg hangosan nyilatkozik, hogy 2/3-os szavazati többséggel a hátuk mögött értünk dolgozik. A pofátlanok meg szétlopják az országot.
Dénes Pál
Dénes Pál 13 napja
Ez igen!! ez ám az uszítás meg a demagógia,fogadni merek,hogy busás jutalmat kaptok ezekért a demagóg videókért a gazdátoktól és az első szavatokból meg 100%-ig kivehető,hogy hiányoljátok a liberális Magyarországot,és még ráadásul rágalmaztok is bizonyíték nélkül meg gúnyolódtok faragatlan módon.A jóisten mentse meg Magyarországot a magatok fajtától,ez a "Propagand miniszterezés" is tipikus balos taktika,meg ez is,hogy ha helikopterrel megy valahova,akkor máris jön a "közpénzből helikopterezett" dolog,meg ez is olyan undorító,hogy a sok libernyák újságíró csak rágalmazni tud és azt mondja,hogy ezek "tények" hát a tények olyan messze állnak a libsi újságíróktól,mint Makó Jeruzsálemtől,nagyon remélem,hogy egyszer valakinél nagyon be fog telni a pohár és az alsógatyátokat is lepereli rólatok a sok rágalmazásért,szánalmas kis libsi firkászok.
Fusion Core
Fusion Core 13 napja
De hát Magyarország jogállam... Akkor ugyan ez történne vele nem?
Olivér Kovács
Olivér Kovács 13 napja
Nem hinném, hogy ezektől a tényfeltáró műsoroktól bármi jobb lesz, de legalább hűen lefesti a NER valódi arcát. Lesz mit mutogatni az unokáknak már, ha akkorra már nem a NERben élünk majd.
Zoltán Papp
Zoltán Papp 13 napja
Az a szomorú igazság, hogy végső soron minden nemzetnek olyanok a vezetői, amilyet megérdemel. A mérhetetlen ostobaságunk és töketlenségünk vezetett ide, hogy ezek a nyomorultak bármit megtehetnek következmények nélkül!
Mind meghalunk
Mind meghalunk 11 napja
Nincs itt semmiféle nemzet. Itt egy cég van, meg rengeteg hülye.
Kormos17
Kormos17 13 napja
I'm a simple man I see Ács Dani I click like
kaufman tony
kaufman tony 13 napja
amúgy ha nincs sajtószabadság, akkor ilyen videó, hogy lehet nyilvános és publikus? :D :D :D
Ákos Bálint
Ákos Bálint 13 napja
5:30...napkeltétől meg Gyárfás...😂😂😂....úgy látszik ezek a jó emberek odafigyeltek arra hogy 0-24-ben menjenek a biznisz....😅...sajnos...😔
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 776 E
Demi Lovato - Dancing With The Devil
5:13
DemiLovatoVEVO
Megtekintés 13 M
Balázs, aki farmot akart, de VETT EGY HEGYET!
43:11
Magyarósi Csaba
Megtekintés 330 E
Chopin - Relaxing Classical Music
2:41:00
HALIDONMUSIC
Megtekintés 7 M
Multiverzum - léteznek Párhuzamos Univerzumok?
17:16
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 776 E
Demi Lovato - Dancing With The Devil
5:13
DemiLovatoVEVO
Megtekintés 13 M
Justin Bieber - Peaches ft. Daniel Caesar, Giveon
3:18
JustinBieberVEVO
Megtekintés 90 M
Mende-Mondalorian
20:24
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 119 E
3-FÉLE tojásos REGGELI Zétől🍳🍳🍳
11:56
Street Kitchen
Megtekintés 76 E
T. Danny - FASZAGYEREK (feat. Curtis)
3:18
T. Danny
Megtekintés 3,2 M