NEMSOK- Mentsük meg együtt VIKTORT!! CSEPI kiesett!

  Megtekintés 27,256

Nemsok

26 napja

A Kihivó csapat elvesztette a végjátékot így Csepi távozott a versenyből. Ha csak ennyi lett volna!?!
Viktor egész héten sírt, hogy ő nem akar kiesni, szerencsére volt egy Gréti aki megnyugtatta, miközben a bajnokoknál újabb két férfi játékos sérült le, így az erős játékosok szinte elfogytak a piros csapatból.
Így állunk most, várjuk a jövő hetet!
Ha tetszett Lájkold és Iratkozz fel a csatornára!

Megjegyzés
Alexa Szimler
Alexa Szimler 14 napja
Fújj nagyon gáz
Lackó és Andi Angyal
Lackó és Andi Angyal 17 napja
A Nagy Dani pont nem azt mondta hogy ő akar visszamenni...nézzétek meg újra. Azt mondta hogy sokan felvetették ha lehetősége lenne visszamenne-e?....közel sem ugyanaz...pl.
Orsolya Kovács-Papp
Orsolya Kovács-Papp 17 napja
Egybk az a durva, h a Dóri nem volt képes a Viktornak felajánlani medált, pedig ott is ugyanúgy Benőnek volt 1 medálja és Viktornak nem, úgy hogy elvileg a Viktorral mennyire jó barátok.... Dóri borzalmasan viselkedik folyamatosan.
Áron.
Áron. 19 napja
Nem ismeritek Csepit? Akkor nem ismeritek Zozot. Csepi aki nem tudna Zozó egyik barátja. Ő is bmx-es azt ja
Ica Bőd
Ica Bőd 19 napja
Légyszi , ha szabad beszélnetek róla , mi a frász ez : villajáték miért nem előnyjátékkal volt összekapcsolva ? Tényleg igaz , a feltételezésem ? Így a két joker elveszett a Bajnokoknak. Ellenkező esetben a villajátékban felhasználhatták volna a két jokert.
Máté Kovács
Máté Kovács 20 napja
Gyerekek ti mindig csak kritizáltok!🤣 Mindha ti 2en olyan huuu de jooo emberek lettetek volna az exatlonba😀
XF Jaguar
XF Jaguar 20 napja
@Nemsok Szerintetek Krisztián ki fog esni? Mennyire látjátok súlyosnak a sérülését? Palik Laci azt mondta, hogy pár nap alatt regenerálódik az ujja.
Ica Marosi
Ica Marosi 20 napja
A mai adásotok nem tetszett !!!!nagyon irritáló volt......te is kiestél ...elszámítottátok akkor magatokat,igaz???röhögésből és gúnyolódásból állt a mai adásotok 0.....
StarHunterCreed
StarHunterCreed 21 napja
12:00 na ezért nem nézem már az Exatlont csak hallgatom és közbe mást csinálok!
• Anna •
• Anna • 21 napja
Légyszi hívjátok be Csepit és beszéljetek vele mert engem nagyon érdekel ki is ő valójában :))
Barbara -
Barbara - 21 napja
A Dani nem vissza kéreckedett az Exatlonba hanem csak megkérdezte abba még semmi nincs.. Lehet vissza se menne..
Levente Deutsch
Levente Deutsch 22 napja
Nagyon jóvolt? Talán Rákóczi Reni a kutyus miatt?
Nita Magyar
Nita Magyar 22 napja
Basszus most először ijedtem meg a Westytől. Az első 1 perctől... 😬😳 Szamomra ez ijesztő volt. Maskor is babázott. De ez... 😬😬😬
Dóra Németh
Dóra Németh 22 napja
Janka volt ott
Gréta Molnàr
Gréta Molnàr 23 napja
Én imádom nézni,mondjuk a mostani adásba azt nem értettem,miért mondjátok a csepi nem erdemelte meg a medált,pedig nem o volt az egyetlen aki kapott eddig a műsor során
Sissy Bús
Sissy Bús 23 napja
Csepivel jobban jártak volna a kékek
XF Jaguar
XF Jaguar 24 napja
Mi szar? 😂😂😂😂 Azta, nagyon kemény az elején.....
Róbert Horváth
Róbert Horváth 24 napja
ezt a Viktor féle kétszínűséget miért hagyják a bentiek ?
Cserge David
Cserge David 24 napja
Én zozotól ismerem csepit
Zoltán Vécsei
Zoltán Vécsei 24 napja
Nem akarom elvenni Vitya kedvét ,de hamarabb lesz nekem medálom mint neki...☝️😀
Perseus
Perseus 24 napja
Janka volt a vendég. Láttam az instán, ahogy ott ült kettőtök között.
Hanna Radacsi
Hanna Radacsi 24 napja
tuti suti András volt nállatok
Regina Balázs
Regina Balázs 24 napja
a Greti olyan okos mindig . Mintha 3 hònapja itt lenne es egy olyan jatekos lenne mint a Balint ugy osztja az eszt. En megorulok tole. ( bocs hogy nincs ekezet)
Oley
Oley 24 napja
Viktor nem eshet ki, még be kell csajoznia. Kővári, szerezd meg hát mind!
RicsiplaY
RicsiplaY 24 napja
Janka ült azon a bizonyos harmadik széken szerintem
Blanka Böröcz
Blanka Böröcz 24 napja
Janka volt ott biztos mert láttam Instagrammon
#martin gameplay
#martin gameplay 24 napja
17:51 best.....
Arlen Bálás
Arlen Bálás 24 napja
Szerintem Huszti Kata volt nálatok .
Viktor Szentandrasi
Viktor Szentandrasi 24 napja
Jók vagytok :) és szórakoztatók.....
Krisztina Pesti
Krisztina Pesti 24 napja
Sziasztok nekem olyan kérdésem lenne, hogy gondolkoztatok már azon, hogy mi lesz ha csak az egyikőtöket hívják meg az Al Stars-ba, a másik ember folytatná ezt a műsort?
Nemsok
Nemsok 24 napja
Igen és igen 😁
Kristóf Kozma
Kristóf Kozma 24 napja
Nagyon jó lett.Biztos hogy Janka volt.
#martin gameplay
#martin gameplay 24 napja
Ákos, Janka vagy Dani?! Szuper a műsor!
Réka Vágó
Réka Vágó 24 napja
Ez csak egy ötlet és lehet a tv2letiltaná, de jó lenne ha bevágnátok iiilyen veszekedés vagy hiszti vagy amiről beszéltek részletet....
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 24 napja
Nem vághatnak be ilyen részeket, mert jogvédett tartalom, a tv2 nem engedi.
B Angi
B Angi 24 napja
Nem értem Nagy Danit se, hogy felháborodik az igazságon. Hónapok óta ő a téma, hogy vajon vissza megy-e. Szerintem ezt saját magának csinálta.
Zoltán Vécsei
Zoltán Vécsei 24 napja
De az is érthetetlen hogy még mindíg szó van erről.olvasni kellett a Palik sorai közt amikor először folmerült hogy visszamenne,azt mondta neki hogy meg kell kérdeznie a főnőköket meg a játékosokat.Na ezt én úgy értelmeztem màr akkor is hogy :ki se találj ilyen hülyeséget.
Mark Purda
Mark Purda 24 napja
Hanna néha egy kicsi sok vagy sajnos. Neked csak negatív kommentjeid vannak mindig :(. Ha Dóri úgy érezte, hogy megakarja adni az esélyt Csepinek, mert ő élt vele, akkor tudja miért adja. Grétike még anno a kedvenced volt most meg azt mondod ki szereti? Legalább mondd meg, hogy anno félreismerted vagy nem tudom, meg az, hogy a nemzetek viadala neked nem sokat jelentett, lehet, hogy Dominika unalmas volt, de Mexikó egy óriási lehetőség volt, All Stars, a világ legjobb 6 exatlonosa ellen. Dóri szerintem sosem fog párbajozni főleg nem Anna ellen, max az egyéniben... Bálint lehet azért nem ajánlott fel, mert megbeszélték előtte ki adja. Nem tudhatjuk... Nem értem miről beszélsz, hogy Dóri már téthelyzetben nem tud, ha az utóbbi 2-3 hétben nézted az exatlont, akkor láthatod, hogy igenis tud. 10. Pontok behúzása, mexikó ellen etc
Hungary Patriot
Hungary Patriot 22 napja
@Mark Purda A videóhíváson nagy szerencséje volt.
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 24 napja
@Mark Purda Bálintnak azok az ügyességik mennek, amiket otthon a 2 év alatt begyakorolt... Ami nem szokványos (korong, katapult, rúd, stb) szinte sosem megy neki. Szerintem Ákos jobb lesz tőle idővel, Krisz pedig már most jobb, főleg ha megnézzük a fejlődését (egymás elleni futamok esetében ő nyert többet). Az tuti, hogyha nem sérülnek le, és Kriszt most nem küldik haza mind3an az egyéniben lesznek. Bálintnál kérdéses, hogy fejben, hogy fogja bírni, mennyire fognak neki hiányozni az otthoniak, mert szerintem fejben ő a leggyengébb egyelőre és a vége még eléggé messze van. Ami pedig még Dorit illeti, a piros lányokat szinte mindig mindenki veri 🤷‍♀️ az nem téthelyzet.
Mark Purda
Mark Purda 24 napja
@Alexandra Vencel értelek. Köszi a válaszod. Azzal viszont nem tudok egyet érteni, hogy nem Bálint a legjobb játékos. Nem csak statisztikaiag, hanem a tudatosság ami megvan nála és minden egyéb játék közben, ügyességi, messze felülkerekedik Ákoson és Kriszen
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 24 napja
Hannának van egy stílusa, a legtöbb esetben nekem sem szimpi, nekem a játékban sem volt az, viszont ez az első videó, ahol szinte teljesen egyet értek vele (kiv. A Bálintos legjobb játékos rész..... szerintem nem ő a legjobb). Hannah korábban sem mondta, hogy neki a Greti személyisége szimpi, a teljesítményét dicsérte. Szerintem is ügyes, de hatalmas szarkavaró. 🤷‍♀️ Amúgy meg ahogy haladunk előre a játékban, úgy bontakoznak ki a játékosok, simán lehet, hogy aki az elején szimpi volt, már nem az, vagy fordítva. Dóri medálfelajánlása szerintem gáz volt, legalábbis az indok rá. Akkor hol volt a fairplay, amikor csak 4 medállal tudott Livi ellen győzni, és Bálint ugyanaz. Hangoztatja, hogy ez a mottója, csak a jelentésével nincs tisztában. Dóri pedig téthelyzetben nem tud teljesíteni, a parbajon sem tudott, egy hirtelen halált sem tudott még behuzni, amikor csak a futó ember rendszeresen bakizik a pályán. A Mexikó elleni 10.pont nem tétmeccs, nem a saját vagy a csapat bőre volt a tét. 🤷‍♀️ Egy dobás megy neki, a felső, az sem mindig, váltani nem tud, vagy nem hajlandó, senki másra nem hallgat, fejben gyenge. Ha így folytatja tovább, nyerni tuti nem fog. Mondjuk én nem is bánom, bárki csak nem ő. 🤷‍♀️
Mark Purda
Mark Purda 24 napja
@Hungary Patriot videóhíváskor Ákos Mellett egyetlen ponthozó. Izát, Vivit Adélt folyton veri nem sorolom tovább :))
Istvánné Domokos
Istvánné Domokos 24 napja
Móricz Dani volt a vendég.
Gabriella Sztranyák
Gabriella Sztranyák 24 napja
9:07 Egyébként akkor, és a medál felajánlással nekem nagyot nőtt Dórika a szememben
Péter Horváth
Péter Horváth 25 napja
Szegény kutya mit gondolhatott a babázás alatt :)
Gabriella Sztranyák
Gabriella Sztranyák 25 napja
Vesty, Hanna, lehetne olyan video, ahol valamelyik korábbi ti évadotok beli részről szól :)
Anna Maszkály
Anna Maszkály 25 napja
Kempf Zozonak a csatornáján van egy pár video Csepivel!!!!!!!!!!!!4
Ilona Kovács
Ilona Kovács 25 napja
Bálintnak ha nem megy az első kör, simán mosolyogva "visszahúzódik", "hadd menjen más is" mondja a stattisztikáját nagyon félte. Anno nem szimpatizáltam veletek, de ezt a műsorotokat nagyon szeretem.
Viktória Hatvani
Viktória Hatvani 25 napja
Én nagyon bírom a Nagy Danit, de nagyon jól szórakoztam a Dorkán és teljesen igaza is volt. Totál idegesítő lehet ez a sok dilettáns kommentelő. Nem hiszem el, hogy nem látják/hallják a lényeget. Ez számomra sem a ND-ről szólt, hanem az elvről, hogy ilyen szituba nem kerülhetett volna, hogy visszakéri magát. Egyébként, ha a Laci megkérdezné a többieket, hogy mi a véleményük - ez az évad - tuti azt mondanák, hogy peeeersze, jöjjön. Bálint helyébe az első lennék, aki tiltakozna.
pötyi pucc
pötyi pucc 25 napja
Én megvédelek titeket bár nem hiszem hogy kéne nektek a segítség!
kiss fanni
kiss fanni 25 napja
37 évesen.... Grat.
hukrisz
hukrisz 25 napja
örülök, hogy rátaláltam erre a műsorotokra. Az első évadban ti hárman voltatok csak szimpatikusak a kihívó csapatból (ti kette plusz Dorka) Anyámmal szoktam megbeszélni az exatlonban látottakat és olyan vicces, hogy pont ugyan úgy gondolkodtok ebben az évadban a játékosokról és az egész exatlonról, mint én. Néztem amúgy a Nagy család műsorát is, de ott lehet a műsor szponzoráció miatt olyan kevés érdemi dologról esik szó. Sokszor a vendégeknek alig jut 2-3 mondat, teljesen idétlen lényegtelen kérdéseket kapnak. Szóval gratulálok a műsorhoz és megnéznélek titeket egy all star exatlon évadban.
Blanka Nógràdi
Blanka Nógràdi 25 napja
10:34 én igen. vagyis hát amennyit Zozótól látunk, azt mindenképp.
Barbara Barna
Barbara Barna 25 napja
Azt nem értem miért kell így beszélni valakiről,nekem ez nagyon nem tetszett,legyen szó bárkiről,ha megsérül az szomorú,rossz,erre Ti azt mondjátok Lilkó már kuka,Ő nem egy szemét,amit ki kell dobni,ez így durva volt azért na 😪 Nagyon remélem nem tört el Neki,mert ezt nem mondta senki és nagyon remélem,hogy tudja folytatni Lilkó,mert nálunk az egész család miatta nézi,drukkol neki,izgul érte,erős harcos csajszi 💪🙏🔴❤❤❤
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács 24 napja
Meg Krisznek sem szeretném, ha vége lenne, pedig neki is valószínű, h vége lesz😢
Boglárka Kovács
Boglárka Kovács 24 napja
@Barbara Barna hát pedig valószínű, de én sem szeretném ha vége lenne neki😢
Barbara Barna
Barbara Barna 24 napja
@Alexandra Vencel Szerintem azért az jobban hangzott volna,hogy lehet vége az Exatlonjának 😊🙏 de remélem azért nem lesz 🙏❤
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 24 napja
Szerintem itt most tényleg semmi bántót nem mondtak, Lilkó szerintem is kuka. Azt a kezet már nem fogja tudni terhelni, sajnos. 🤷‍♀️
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 25 napja
Jó rész volt, tartalmas és részletes🤗 ami nem jött be az Bálint ismételt ajnározása, mondván, hogy neki nincs ellenfele. 🤦‍♀️Szerintem van, Ákos ha nem sérül le, jobb lesz tőle, Krisz meg már most jobb, hiába az összesitett statisztika, (az egymás elleni futamokat nézve, Krisz többször nyert) és persze ha a sérülés miatt nem küldik haza. Továbbra is tartom, hogy Bálintnak azok az ügyességik fekszenek, amiket otthon a 2 év alatt kifulladásig gyakorolt, viszont azok sem mindig. Azonban a nem általános ügyességik, amiket nem tudott gyakorolni (korong, rúd, katapult, stb) nem. 🤷‍♀️ Ettől függetlenül persze az egyik legügyesebb, és tuti ott lesz az egyéniben. Viszont minden mással teljesen egyetértek. 😏 A nemzetközi meccsek vicc, időhuzas, unalmas is ráadásul. Egyedül a Mexikó ellenit láttam, amúgy nem izgat, ahogyan a török stábtagok, meg a helyi dominikaiak ellen futnak😂 válószinuleg mindegyik meccs 1:1 lesz, csak azért, hogy legyen 3.kör😒 és az, hogy utána beteszik a tripla tét napját, nagyon gáz. A bajnokok valószínűleg most 2 hétig bukják a vegjátékot, legalábbis addig, amíg Krisz vissza nem áll, ha egyáltalán visszaáll, én nagyon bízom benne, mert ha ő kiesik, kb jöhetne is rögtön az egyéni, az összes kékkel. Egyedül ő lehet az ellenfele a kék srácoknak, a piros lányok kuka. Viszont nem lenne baj, ha buknák a két végjátékot és Adél, Balázs hazamenne, csak a létszámot növelik. 🤷‍♀️ Viktor meg egy vicc, tiszta karikatúra a csávó, az fix, hogy műsort tévesztett, és megvárhatták volna a Nagy Ő-vel🙈 az ahogyan kijelentette, hogy rangon aluli új játékossal futni, majd aznap Dani és Balázs is elverte, másnap meg Marci is, mindent megért🤣
Anikó Takács
Anikó Takács 25 napja
Teljesen egyetértek! Remélhetőleg Krisztián vissza tud térni majd a sérülés után. Én is úgy gondolom, hogy ügyességi függvénye, hogy melyik nap melyikük az ügyesebb, plusz Krisztián az elejétől nagyon sokat fejlődött.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
😂😂hibátlan meglátások! A Viktoros részért külön is gratula!
János Kugler
János Kugler 25 napja
Ha Marci és Csepel nem jött volna, akkor Viktor és Ákos párbajozott volna!
Máté Tóth
Máté Tóth 25 napja
Szerintem nem Csepit kellett volna küldeni a párbajba mert ő is Marcival együtt érkezett ez tény de ő a 3 hétből játszott egyet. Én biztos hogy Viktort küldtem volna mert ő alig alig hoz pontot de Csepin meg látszódott hogy benne még van valami és ő nem csak mondta mint Zsófi de azt kétlem hogy egy hét alatt kilehet mutatni és az az egy hét se úgy volt hogy végig hanem 1 napot játszott 1-et nem meg ilyenek. Na mindegy ez már megtörtént meg nem is tudnék rajta változtatni de azért leírtam hogy szerintem mi lett volna a fair.
Tímea Homovicsné Tóth
Tímea Homovicsné Tóth 25 napja
Sziasztok. Nagyon jó a műsor! Imádom! Azért lenne egy kérdésem. Ti kedvelitek a Bálintot? Néha olyan furcsa megjegyzéseket tesztek irányába. Néha úgy érzem hogy nagyon bajnok pártik vagytok. De természetesen mindenki annak szurkol akinek akar és akit szeret. Várom a további szupi műsorokat! Hajrá!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Ez az ő véleményműsoruk, annak szurkolnak, akinek akarnak, és úgy tematizálják a műsort, ahogyan nekik tetszik. Éppen ezért is nyilván vannak szívüknek kedvesebb karakterek a versenyzők között, de nem szélsőségesen elfogultak. Hanna Francit, Vesty Jankát nagyon kedvelte, Hanna inkább bajnok szurker, Andrist pedig mindketten csípik, de elismerik Bálint vagy éppen Anna, Ákos teljesítményét is. Ugyanakkor rendesen érte már kritika a bajnokokat is részükről, pont ebben a videóban is. Úgyhogy rendben van ez így.
Betti 21
Betti 21 25 napja
Hanna említette, hogy nem érti, hogy Dóri miért ajánlott fel medált meg, hogy ezzel nem nőtt az ő szemébe amivel nyilván nincs baj, meg semmi. Viszont én úgy emlékszek hogy Krisztián is csinált ilyet, de mintha azon nem lett volna ekkora kiakadás.
Izabel Homa
Izabel Homa 24 napja
nem ertem miert mindig a kihivok a gazak ok is ugyanugy kihivok voltak de azert kihivok mindig a leggazabbak
Eulo GP
Eulo GP 25 napja
mind a kettő egy szerkesztői utasítás volt.
Alexandra Vencel
Alexandra Vencel 25 napja
Hanna minden alkalommal elmondja, hogy nem ért egyet a medál felajánlással, Krisznél is elmondta,
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
De, arról is beszéltek, jól meglepődtek rajta!
Gaborski Da Artist
Gaborski Da Artist 25 napja
Sracok, annyira jo ez az egesz, nagyon birom ahogy Peti hulyeskedik, Hanna meg tokre vevo ra, jo nezni ahogy jokat nevettek. Jo a show, udv nektek Angliabol!
Hungary Patriot
Hungary Patriot 25 napja
Hannával egyetértek, a versenyzők feleslegesen küzdenek a medálokért. Mi értelme küzdeni a medálokért ha a csapat befolyásolja a párbaj kimentelét. A 3. Évad Exatlonistái még medállal is rettegnek a párbajtól mert valaki lesz ilyen Idióta és elégeti a medálját.
Simi Bundics
Simi Bundics 25 napja
Megvédés
Rajongód Bangó
Rajongód Bangó 25 napja
Hanna és Peti! Már a Francis videónál azt hiszem írtam,hogy hiányoltam a mult heti összefoglalót.Ebben a videóban sajnos hiába vártam nem volt Benne Móricz Dani kiesése.Pedig a mult hét róla és Krisztiánról szólt.Az idei exatlonban M.Dani kiesése fájt a legjobban,bár tudom nem ő volt a legjobb játékos.Azt hittem majd megemlítitek mert szerintem ez neki is járt volna,de nem így történt.Ezzel engem is megnyugtattatok volna.Remélem olvassátok és kapok rá választ! Vagy nem?😥
Irén Fejős
Irén Fejős 25 napja
Adél már hozza a pontokat!Izának csak a szája nagy.Beszéljetek már a nemzeti szinű mezekről.Vagy szinvak vagyok,vagy valóban a zöldet kihagyták.kérlek titeket beszéljetek róla! Inci Horgosról.Délvidékről.
Dóri
Dóri 24 napja
Első évadban is kihagyták.
Gajdx
Gajdx 25 napja
Az elején a kutya hogy nézte a babákat! 😂 "te mitcsinál a gazdi?? Babázik?? 37 évesen???"
Gajdx
Gajdx 24 napja
@Russian army Amúgy... 😂 Sajnáltam vesztit nem az de imádtam! Nőjjé fé Petike jó!! Nőjjé fel!!! 🤮
Russian army
Russian army 25 napja
Geri: "úgy viselkedsz mint egy 12 éves kisgyerek!" 🤣🤣🤣
Oikos
Oikos 25 napja
Én nem hiszem el Veszti, hogy ti nem látjátok, hogy a Bajnokokat gyakoroltatják, szerintem tök egyértelmű, hogy ennek köszönhető az "egész" hetes győzelemsorozatuk. Egy ilyen instabil csapat nem fog egy prédikációtól egyik napról a másikra terminátorként végig szaladni a pályán... NEM, nem vagyok fanatikus, csak azért nem vagyok én sem vak, meg hülye!
Tímea Bodnár
Tímea Bodnár 25 napja
Ez butaság, ha megnézed az elejétől, kb 3. héten volt 7 nap vagy 6, amit zsinórban nyertek a Bajnokok. Aztán azóta sem. Egy-egy nap jut nekik, magasan a kékek viszik a napokat. Ha gyakorolnak, azt maguktól, készített eszközökkel. A mentális stabilitás az, ami sokkal jobb, mint a kékeknél.
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
Nem gyakoroltatják, fogadd már el, hogy ők is tudnak nyerni, két hét után két napot megnyertek, ennyire fáj ez neked?
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 25 napja
Kettő napról beszélünk. 🙃 A mentális faktor sokat számit, és amúgy a pirosak nem dobáltak jól, hanem csak kevésbé sz@rul, mint a kékek. Meg őszintén... kosárra dobás volt a feladat, pont hogy a kihívóknak kellett volna, hogy jobban menjen.
Balázs Torgyik
Balázs Torgyik 25 napja
Hát ebből a videóból látszódott teljesen, hogy bajnok szurkolók vagytok amit persze el is mondtatok. Viktor félt a párbajtól, de ugye az véletlenül sincs megbeszélve, hogy az Andris nyalta a Krisztián seggét, hogy nem akar párbajozni, de ugye ez mindegy. Arról érdekes megint csak beszéltetek, hogy ezen a héten mindent a bajnokok nyertek kivéve a medálokat, a múlt hetet a kihívók nyerték a medálokkal eggyüt, de erről megint csak nem kell beszélni. Krisztián beszéde biztos segített valahol csak azt nem tudom hol, mert úgy tényleg nehéz lehet nyerni, hogy a bajnokok minden körben kitudnak ültetni két embert. A bajnokok viselkedését a kihívókkal szemben megint csak megdícsértétek, "mert a bajnokok ugye tökéletesek" és semmi rosszat nem mondtak ugye. Abban az egyben egyetértek, hogy én sem értem Viktor miért félt Marcitól, mert anno Benőtől jogosan félt. Csepel volt szerintem a legjobb döntés, amit Bálint hozhatott hisz mindketten három hete vannak bent. A medál felajánlásról csak annyit, hogy én abban egyetértettem Hannával, mert Marci tényleg megküzdött a medálért. Dóri felajánlását nagyon nem értettem amikor a futam előtt beszélt Timivel és mondta, hogy annyira még egyik fiúval se tudott úgy elbeszélgetni és ennek ellenére felajánlott egy medált Csepelnek. Már azon is elgondolkoztam, hogy azért nem beszéltek a nemzetek csatájáról, mert szinte csak a kihívók hoztak eddig pontokat. Ja meg azt még elfelejtettem honnan veszitek, hogy Anna és Dóri párbajozni fognak, szerintem döntőzni fognak.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Balázs Torgyik van, akinek a BigFam-re van igénye, van, akinek meg erre. Így kerek a világ. Akiknek ez tetszik, azoknak így tetszik, és nem egy BigFam 2.-t szeretnének látni, mert azt minek.
Balázs Torgyik
Balázs Torgyik 25 napja
@Andrea Marcsó Nyílván attól, hogy még ők így látják azért még megnézem a videójukat. Nem is volt még olyan videó ahol többet dícsérték a kihívókat, mint a bajnokokat. Nézem a Bigfam-et is nyugi. Azt meg nem mondanám, hogy megdícsérték inkább csak azt, hogy Peti dícsérte meg Dórit.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Figyelj, ez az ő videójuk, elmondják a műsorról az ő szemszögükből a véleményüket, éppen ezért úgy tematizálnak, ahogy akarnak. Szerintem nem elfogultak egyik irányban sem, de nyilván mindenkinek, ahogy neked is, vannak azért kedvenceik. Ők kedvelik Kriszt és Bandit is, de most Dórit is megdícsérték, ahogy hallhattad. Elmondták, hogy meggyengült a bajnokcsapat, nehéz dolguk van az erősnek mondható kihívók ellen. Nem tudom, mit vársz, mennyire dícsérjék még fel a kékeket? Ha nem tetszik, még mindig megnézheted a BigFam-et is, abban biztos nem fogsz csalódni.
Rüdli 06
Rüdli 06 25 napja
Peti imádom a humorodat! Végig nevettem az egészet! 😂😂
Dóri Mészöly
Dóri Mészöly 25 napja
És mi van ha az Adél bent marad és kiejti mondjuk a Vivit vagy az Izát?!?!?!?!
Tímea Bodnár
Tímea Bodnár 25 napja
Iza nagyon gyenge a sérülése óta, ráadásul unszimpatikus is az új altábornok szerepében, nagy megmondóember lett. Ez a nem pacsizunk, nem szólunk hozzájuk viselkedése egyenesen vérciki. Adél szerintem ha előbb csatlakozott volna, akkor ügyesebb és gyorsabb lenne. Bajnok szurkolóként mondom, hogy Iza kiesése nem fájna... Semmilyen szinten.
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 25 napja
Semmi. Ők sem erősek (egyelőre úgy tűnik). 😁
IzyAnnie04
IzyAnnie04 25 napja
Én bírtam a Dorkás-Jodis videót, remélem legközelebb is meghívjátok őket. Peti, a viktoros részen szétröhögtem az agyam! XD Nagy forma vagy. ;)
Helka Tóth
Helka Tóth 25 napja
Lesz Jankáva
ZITA EGERER
ZITA EGERER 25 napja
De miért, Lilkónál már tutira kiderült, hogy törés? Mert először még nem mondtak semmit.
Barbara Barna
Barbara Barna 25 napja
Hát ez az, senki sem mondta,hogy el van Lilkónak törve,szóval remélem folytathatja,erős csajszi
Milán Roland Kovács
Milán Roland Kovács 25 napja
Hétfőn és Kedden is egyesülnek a Bajnokok és a Kihívók is ! Magyarországot fogják megint képviselni ! 2 , 3 Magyarország ! 2, 3 Bajnokok ! 3 , 4 Kihívók Hau !
én nem tudok semmit
én nem tudok semmit 25 napja
Szerintem Máté volt ott
OskarToth
OskarToth 25 napja
Viktor kiégett, neki már itthon kellene lennie 😁...
Milán Roland Kovács
Milán Roland Kovács 25 napja
Jövő Hét Hétfőn a Törökország legjobbjaival játszunk , meccselünk , mérkőzünk , harcolunk , küzdünk ! Kedden pedig is Nemzetek Viadalát játszunk !
Álmos Szabó
Álmos Szabó 25 napja
Szerintem Janka volt ott vendégként.
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
Amit ti csináltok az a jó irány, ne hallgassatok az ezelőtti videó alatti néhány kommentelőre, így vagytok jók ti is és a csatorna is!
Zsófia Tóth
Zsófia Tóth 25 napja
Nem kell senkivel foglalkozni aljuk rosszat gondolnak rolatok azok ne kommenteljenek és ne nézzék meg a videót ilyen egyszerű!
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 25 napja
Érdekelne a véleményetek arról, hogy mennyire megrendezett a reality az Exatlonban. Ugyanis kiderült, hogy Lilkó "fussanak az újak" mentalitása Mexikó ellen annak volt köszönhető, hogy akkor már sérült volt a keze, mert a dominikai meccset előbb vették fel, viszont mivel meg voltak kötve, hogy mikor kell azt leadni, ezért ezt megpróbálták eltitkolni, csak kiderült. Az egyik felvételen látszik a bekötött kéz a mexikói meccs előtt. Viszont ezzel az is kiderült, hogy meg kellett játszania magát és takargatnia a kezét folyamatosan, meg el kellett adnia, hogy ő miért nem akar futni Mexikó ellen. Érdekelne a véleményetek erről, meg amúgy a reality részek hitelességéről.
Gabriella Sztranyák
Gabriella Sztranyák 24 napja
Én nagyon sajnaltamn ott szegeny Lilkot :(
Kekec
Kekec 25 napja
Légyszíves azt is mondjátok már el hogy mi volt a oviban a jeletek meg hogy mik szerettetek volna lenni 4 évesen. Legyen már egy kis szakszerűség ebben a műsorban is, mint a színvonalas minőségi anyagokat gyártó "offisöl nambervan" csatornán, az ovisok és pubertás korú youtuberek kedvenc csatornáján.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Kekec, ez nagyon ott volt!:)
Nemsok
Nemsok 25 napja
Nekem kifli volt a jelem és fogalmam sincs mi akartam lenni. Miért legyen benne szakszerűség? Nem vagyunk hivatalos csatorna. Csak csináljuk ami jól esik 😘 (Vesty)
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
:)):))
Lívia Seresné Nagy
Lívia Seresné Nagy 25 napja
Nagyon jó amit csináltok! Bírlak titeket! El menne hozzátok a Nagy Dani vendégnek? Nagyon komoly műsor lenne! Tapasztalat csere?😀
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@urban legend nézd, ő írta alá a szerződést, gondolom, hogy átolvasta. Nem hiszem, hogy revolvert fogtak közben a fejéhez, ő tudta, mit vállal ezzel, és vállalta ennek minden pozitív és negatív következményét. Én nem tudom, miért kellett ebbe a visszamenősdibe belemennie, hogy erre kötelezhették -e, nyilván ő ismeri a részleteket.
urban legend
urban legend 25 napja
@Andrea Marcsó Szerintem összetettebb ez a helyzet, mint ahogy páran gondolják, és én megértem Danit is. Éppen azért nem mondhatott többet, mert meg van kötve a keze. Azért aki akarta, ennyiből is megértette szerintem. De én itt erről nem igazán szeretnék már írni, leírtam a véleményemet részletesen a másik videó alatt.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@urban legend na, én is erre céloztam. Ezért is volt gyerekes itt ez a beszólogatása, érvek nélkül, csupán csak az ide beszabadult kis rajongói lelkes bólogatására hivatkozva.
urban legend
urban legend 25 napja
Nagy Danit szerződés köti a TV2-höz. Nem mehet oda, ahova akar, és nem is mondhatja azt, amit akar, jelentősen meg van kötve a keze. Vestyék műsorába biztosan nem engednék el, sőt, szerintem azt sem engednék meg, hogy Vestyéket vendégnek hívja.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Negatív! Ez egy őszinte, spontán műsor, a Daniéké meg kercsatornás szponzorált, inkább kisgyerekeknek,ahol a szakszerűséget a műsorvezetők közül csak N.Dani képviselheti a 2 hetes részvételével az exatlonban. A két csapat felfogása nagyon üti egymást, és szerintem Dani meg sem jelenhet másik ilyen tematikájú műsorban!
Tímea Laura Matucza
Tímea Laura Matucza 25 napja
Esetleg Dani? (Móricz)
Eulo GP
Eulo GP 25 napja
Dórika sose lesz felnőtt. Rá kell nézni, süt arról a nőről az önzés, a rosszindulat, a pszichés zavarok. Nyilván könnyű felnőttnek lenni, ha nincs veszélyben, nem szorul a hurok. Mivel legalább még 3 kék párbaj kell, hogy esélyes legyen párbajozni, így most meg tudja magát játszani. Számomra az Exatlon történetének egyik legtaszítóbb versenyzője.
Eulo GP
Eulo GP 25 napja
@Pater Noster hozzáteszem, én Bálintkát se tartom sokkal különbnek, nagyon jól tudja menedzselni magát, de benne sincs egy csepp empátia sem.
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
@Eulo GP Felőlem Dorottya fejen állva, közben koktélt szürcsölve énekelheti a magyar himnuszt, akkor sem fogom megszeretni, visszataszító, csak saját maga érdekli, magasról lesz.rja mással mivan, csak úgy tesz, mintha érdekelné a csapat, a csapattársai ezt nem tudják belátni, főleg Bálint, a 3 évad leggusztustalanabb játékosa Dorottya, a tavalyi kislányt is felülmúlja!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Eulo GP annyira jól látod, hogy nincs is mit hozzá tennem. Pedig eddig azt hittem, hogy a tavalyi évadnál nincsen lejjebb, de tévedtem. Remélem, vmelyik normálisabb szerkesztőségű csati átveszi a jogok lejárta után a tv2-től a franchise-t.
Eulo GP
Eulo GP 25 napja
@Andrea Marcsó egy teljesen értelmetlen és karakteridegen lépés volt. És ugyanaz volt az indoklás, mint Krisztiánnál. Hagyjuk, full komolytalan. Volt egy esemény, ami szégyent hozott a kihívó csapatra, azóta a szerkesztők mindent megtesznek, hogy elkenjék az egészet, mert láthatóan erre a három emberre van felépítve az első naptól kezdve a műsor (meg Nagy Dani lett volna a 4., de ő kiesett, kapott helyette egy saját stúdiót).
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Eulo GP Lehet benne valami. Tesznek róla az idei kavarásokkal a szerkesztők, hogyha csak azt mondják, jó reggelt kívánok, már azt is gyanakvással fogadjuk.
Obi Wan Kenobi
Obi Wan Kenobi 25 napja
Tegnap, amit Marci leművelt az zseniális!!! Itt látszik meg, hogy az ügyességihez nagyon sok higgadság és nyugalom kell. A videó meg fasza lett! Big up!
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
@Obi Wan Kenobi Az egy tv2 által tolt erőlködés, nem nézem én sem, csak nem értem miért nem változtatnak, aki nem NDani fan annak nem tetszik, mert semmi szakszerűen nincs benne, de ott a gyerekek a célcsoport..
Obi Wan Kenobi
Obi Wan Kenobi 25 napja
@Andrea Marcsó Ott állandóan, csak a hülyeség megy, a kommentszekció is nagyon gáz, egy értelmes kommentet nem találsz ott. Csak Nagy Daninak kéne vezetni a műsort, a testvére meg a felesége egyenlő egy szobanövénnyel (ezzel arra akarok célozni, hogy feleslegesek az egészbe).
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Obi Wan Kenobi Gyere máskor is, mert jó! A múltkor volt tele csak N.Dani fanokkal, mert Dani volt a téma, de szerintem ez lecsengett. Össze sem hasonlítható a BigFam-es marháskodással, a Nagy család reklámmal, 1 résznél többet nem is bírtam ki belőle.
Obi Wan Kenobi
Obi Wan Kenobi 25 napja
@Andrea Marcsó Az elején, annyira nem érdekelt ez a csatorna, viszont az utóbbi hetekben nagyon beszipantott. Itt a legértelmesebb a kommentszekció!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Szeva, Obi! Itt értelmesebb a komifal mint az exi videóknál, és jók a videók is. Érdemes benézni!
éva szabó
éva szabó 25 napja
Szabó Franciska járt nálatok.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Eddig ez a rész tetszett a legjobban, Peti Viktoros előadásán halálra röhögtem magam!😂 Hogyan akar 8-ba kerülni az, aki a sima párbajoktól is retteg? Nem csoda, hogy Dórival így egymásra találtak! Valóban, én sem értem ezt a sok Gréti mutogatást, a mutatós külcsíntől eltekintve egy pohár vizet is bámulhatnék, kb annyira érdekes karakter, bár most kissé ármánykodóra vették a figuráját. Zozo videóiból már kiderült egyébként, hogy Csepi egy jópofa, vicces srác, na, ez az, amit nem láthattunk a műsorban, tényleg, mintha ott sem lett volna, és ha nincs a medáljátékon bemutatott performansza, Marciról is csak a grimaszai maradtak volna meg eddig. Adél szerepe jelenleg reality-s, Danny-vel kell jóban lennie, ennyi. Danny viszont szerintem jó versenyző lesz, gyors és a dobásokban sem tűnik fogalmatlannak, maga mondta, hogy sokat készült a játékra. Balázsnak meg eddig kb. annyi arckifejezését ismertem meg, mint S. Stallonénak, azt gondoltam, talán 100 fölé még Salma Hayek látványa sem vinné fel a pulzusát, de végre elkezdett életjeleket mutatni, és -breaking! -még vicces is volt!:) A bajnokcsapat pedig nagyon peches idén, ha csak az a két kiesés, a Jankáé, Francié elmarad, milyen jó kis csapat lehetne ez!
Nelli Tuchardt
Nelli Tuchardt 25 napja
Jól tette Krisztián, hogy helyretette a csapatot... hiába oltogatják a kék szurkolók, valóban megmentette a csapatot. Rájuk fért már.
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
Így igaz, azóta a piros lányok is szárnyalnak.
éva szabó
éva szabó 25 napja
Sírva röhögök, tök jó ez eszélgetés/elemzés.
hdtomi
hdtomi 25 napja
Én nagyon bírtam Dorkát, mint minden videótok számomra érdekes és igen jók a meglátásaitok. Nagy Dani maga mondta ezt, hm, így is itt van a HUpost-on, TV-ben, most meg vissza is menne, meg is értem, hogy fel lett hozva.
Tamás Gráczer
Tamás Gráczer 25 napja
Egyik legjobban sikerült,gratula! 😉 ...amúgy a tv2 celeb hisztije...pff...hagyjuk is inkább 😏
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Pater Noster mint egy hisztis, sajnos olyan volt! Elkapatták a kritikátlan fanjai.
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
@Andrea Marcsó Azzal, hogy írt az előző videóhoz szerintem csak lejáratta magát!
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Ja, nem elég neki, hogy ezer platformon megnyilatkozhat a családjával együtt, még ide is követelik a fanjai!
Darth Krilasar
Darth Krilasar 25 napja
Szerintem Huszti Kata a vendég. Vagy Móricz Dani.
István Polonkai
István Polonkai 25 napja
Igen be védelek titeket! Xd🤣
Kitti Zsupányi
Kitti Zsupányi 25 napja
Szerintem Móricz Dani, de ez csak tipp.
Lord Viktor [Hun]
Lord Viktor [Hun] 25 napja
Janka lesz. :)
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 25 napja
Szerintem 2.évadból Dorka volt ott!
mMarlie2000
mMarlie2000 25 napja
A Viktoros bábjáték alatt végig Nagy Dani legutóbbi hisztije járt a fejemben. Nem azért mondtam. Persze Igen én mondtam, de nem úgy gondoltam. Főleg nem azért mondtam, és jó, hogy nem értünk egyet, de jujj! 3 hónap pályafutás az all starsban megoldja a problémákat! :)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
😂😂
Margit Thuroczy
Margit Thuroczy 25 napja
Igaza volt Krisztiánnak!!!Előbb kellett volna!!
Hungary Patriot
Hungary Patriot 25 napja
Janka volt itt :)
Panna Farkas
Panna Farkas 25 napja
Sztem a Dani volt nálatok😊😊
Mirtill Baliko
Mirtill Baliko 25 napja
Nagyon jók vagytok
Gyula Haraszti
Gyula Haraszti 25 napja
Én imádom, ahogy kiparodizáljátok a versenyzőket, a vicc mögött ott az igazság is, de mégis humorral van fűszerezve, ezen hülyeség megsértődni, inkább szórakozni és nevetni kell! Dorina szerintem is sok volt, de ti nem vagytok sok. 😁Jankát már nagyon várom! 😊
Bálint Kántor
Bálint Kántor 25 napja
Szerintem a Bán Norbi haverotok volt a vendég.
urban legend
urban legend 25 napja
Esetleg Rozs Geri:)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
A sok N.Dani rajongó szemében ő a szent tehén, sajnos a legkisebb, Danit érintő kritikát is a személye elleni támadásként értékelnek. Pedig nincs olyan ember, aki kritizálhatatlan, talán csak az angol királynő.:)
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Hunique Igen, ezzel ott nem lehet viccőni. De meg is értem őket, a monarchia, a tradíciók az egyetlen biztos pont, a kapaszkodó nekik a változó világban, a világháborúban, aztán a birodalom széthullása után meg különösen az volt. Láttuk Erzsébet apját a filmben, tudod, a dadogós Colin Firth! Na, azért is odáig voltak.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Tomee Dani túlzottan hagyja, hogy a követői befolyásolják a lépéseiben. Ezért hozta fel valszeg a visszatérés ügyét is Paliknak a videójában, mert a rajongói valósággal kikövetelték. Gondolhatott volna arra, hogy ebből viták lesznek, ezt ő sem úszhatja meg. Aztán ezt van, aki szarkasztikus stílusban teszi meg. Aki olyan ismert szereplővé válik, mint Dani, annak ezt is bírnia kell.
Tomee
Tomee 25 napja
Én nem vagyok Dani rajongó, nem is ismertem az Exatlon előtt, és valahol meg is értem a kritikát, de szerintem elvetették a sulykot az előző videóban. Egy ponton átment kritikából egy rosszindulatú fikázásba. Nekem biztos, hogy nagyon szarul esett volna, ha ilyen stílusban beszélnek rólam.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Hunique vártam egy ilyen reaction-t:) de ugye az angoloknál mindenki szájra vehető, kivéve a Her Majestyt.:) God save the Queen! Meghan nem is túl népszerű arrafelé, ha jól tudom!
Pater Noster
Pater Noster 25 napja
@Hunique Most halt meg a férje szegénynek, legalább ilyenkor hagyja Meghan Markle!
Rare Pearls
Rare Pearls 25 napja
Olyan rossz, hogy állandóan magyarázkodnotok kell. Teljesen jogos amiket mondotok.
Hanti Dávid
Hanti Dávid 25 napja
Bálintot csak a Mexikóiak ellen láttam 90-100%-on futni, és nagyon durva tempója volt, és az alapján szerintem Ő a legesélyesebb
Ferencné Bogdán
Ferencné Bogdán 25 napja
Szerintem a Móricz Dani volt nálatok
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
@Perseus ez igaz lehet. Azt mondjuk nem tudom, hónapokon, 8 hónapon át is így lenne -e, de ki tudja, lehet.
Perseus
Perseus 25 napja
@Andrea Marcsó A játék elején amikor eszetlenül hajtott, mindig aggódtam érte. Jó mozgása van, de láthatóan visszább vett a lendületből. Nem éri meg, hogy lesérüljön. Ákos is nagyon hajt. Ákos, Bálint, Krisz az idei évad legjobb mozgású játékosai. Ők hárman szerintem simán megállnák a helyüket a mexikóiakkal szemben.
Andrea Marcsó
Andrea Marcsó 25 napja
Nem lehet több hónapot 100%-on vinni. A mexikói tempót tartva Bálintnak hamar jönne egy sérülés, vagy csak kipurcanna idő előtt.
Perseus
Perseus 25 napja
A játék elején is 100%-on ment. Szerintem már megunta, hogy folytom ő vitte a hátán a csapatot. Valahol igaza van.
Marcell Molnàr
Marcell Molnàr 25 napja
Én is nagyon bírom Danit de nagyon nem lenne igazságos ha vissza menne! Szegény Bálint el jutna a döntőig vagy akárki és Dani csak úgy bele csöppene az utolsó 3 hétbe! Ki pihetten, gyakorolva, meg szép, hogy meg nyerné! Nekem ez a sajátos véleményem!
Enikő Szatai
Enikő Szatai 25 napja
Köszi az esti videót!
A kamionos az Északi sarkkörön túl 2.rész
52:52
"Амьдралын төгөл" ep 001 / HOME TOUR 🏡/
21:51
A kamionos az Északi sarkkörön túl 2.rész
52:52
oh no challenge 🤣 2021 @kingjafi_rock
0:20
King Jafi rock
Megtekintés 33 M
Mondd el Tatár Csillának Extra - Dr. Zimány Linda
10:30
Smashing a Lamborghini on the streets! #shorts
0:13
Anthony Rivera
Megtekintés 24 M
Terasz
0:52
Csokibanán
Megtekintés 147 E