"Orbán Viktor legfőbb szövetségese voltam" | Interjú Fodor Gáborral | PartizánPolitika

  Megtekintés 257,264

Partizán

Hónapja

Fodor Gábor hat (!) parlamenti ciklussal a háta mögött a rendszerváltás utáni magyar politikatörténet egyik legnagyobb túlélője: alapító tagja a Fidesznek, sőt, Orbán Viktort is megelőzve (!!) a párt legnépszerűbb politikusa, ám 1993-ban kiszorul a pártból, és átigazol a rivális SZDSZ-hez. Miután az SZDSZ koalícióra lép az ősellenség MSZP-vel, Fodor a Művelődési és Közoktatási Minisztérium élére kerül, igaz, másfél év múlva lemondani kényszerül. Bő tíz év kényelmes parlamenti munka után 2007-ben környezetvédelmi és vízügyi miniszterré nevezik ki, de alig egy évvel később véget ér a liberálisok és a szocialisták se veled, se nélküled románca, így ő is távozik a kormányból. 2010-ben az SZDSZ összeomlása után nem jut be az Országgyűlésbe, de 2014-ben a Liberálisok elnökeként a baloldali közös lista negyedik (!) helyéről ismét mandátumot szerez. 2018-ban viszont már nem sikerül a bravúr, így átmenetileg (?) felhagy a politikával.
A PartizánPolitika mai adásában Fodor Gáborral a Fidesz megalakulásáról, a Bokros-csomagról, szociális érzékenységről, és a 2010 utáni ellenzéki háttéralkukról beszélgetünk, de természetesen nem hagyjuk ki a legfontosabb kérdést sem: HOGYAN ÖLTÖZKÖDTEK A PUNKOK 1980-BAN GYÖNGYÖSÖN?
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUpost-on: bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán! Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz: groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
Barta Zsuzsi
Barta Zsuzsi 5 órája
Minden tiszteletem Fodor Gábornak! 🙋
Erzsébet Besenyei
Erzsébet Besenyei Napja
Orvos és segéd munkás is azt mondja Rablo váltás volt Ma meg Patkányok a sűjedő Hajon a Politika ❗🚷Életveszélyes Nép sorsa 5o 11o Nettó 🆘)26o)36o)Ezer ft ↖↖↖❗↗↗↗↕ Lét szűkség ma 2o21*4*9
Darazs Toth
Darazs Toth Napja
Te fodi ha fideszes voltal mia francert leptel le ez ket szinuseg
Martina Kiss
Martina Kiss Napja
Fodor Gabi:👎
FJ
FJ 2 napja
Kicsit Arnold Rothsteinre emlékeztet a Boardwalkból 😆
Tünde Jaczkó
Tünde Jaczkó 2 napja
Szerintem sem élt vissza a hatalmával, ugyanis akkor a fogdmegjeivel intéztette volna el azt a bunkót . És miért ne borulhatna el az agya??? Azonkívül szerintem inkább erény, ha valaki kilép onnan ahol nem ért egyett a folyamatokkal, és nem árulás!!!! Mindig is bírtam ezt a " palit", számomra továbbra is hiteles. De érdeklődve olvasom a sok " amúgy mindig mindenben tökéletes" fotelforradalmár kritikáját!🤣🤣🤣🤣
Edina Nagy
Edina Nagy 3 napja
Fodor Gabor egy utolso allat ....
Mónika Szegedi
Mónika Szegedi 5 napja
Köpönyeg forgato szar.
Corvus Corax
Corvus Corax 5 napja
Spenót együttes, de jó! Ha emlékeim nem csalnak, azt énekelték, hogy "nesze neked, nesze neked, a zöld szín nyugtatja az idegeket". Még a dallam is megvan. Nyolcvanas évek eleje.😁
Snow Wolf
Snow Wolf 6 napja
Fjodor, a jellemtelen, sunyi bolsi. Kétségtelenül nem olyan primitív, mint a Horn vagy az elvtársai többsége. Képes sokakat megtéveszteni a simulékony, ravaszkás, kulturáltnak tűnő modorával. De valójában egy rafinált, kártékony bajkeverő. Bármikor, bárkit készségesen szolgál, amíg kifizetődőnek látja.
antl bvc
antl bvc 7 napja
Ez a fodor gábor egy végtelenül sötét, naívan buta ember. Ez megnyilvánul abban, hogy nem vette észre, vagy nem érdekelte, hogy orbán hova tart a közeli viszony ellenére sem. Rosszabb esetben csak egyszerűen kiszorult a holdudvarból és ezt eszmei összeférhetetlenséggel próbálja magyarázni. Ezen felül még a rendszerváltást, ahol szétrabolták a népvagyont, sikerként könyveli el. Nem csoda, hogy ma már senki nem veszi komolyan.
Iluvthosetightp
Iluvthosetightp 7 napja
FG minden hibája ellenére (khm... kiderült sosem hibázik és sose nem is hibázott és ha mégis, az sem az ő hibája volt) egy határozottan szimpatikusabb és értelmesebb figura, mint a mostani arrogáns, tenyérbemászóan demagóg politikai elit nagy része, beleértve az ellenzéki képviselőket. Valóban nincs helye a mai hazai politikában, de ez szerintem egy pozitívum.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 8 napja
Ha Fodor Gábor egy ex-fideszes, akkor csak azt bizonyítja, hogy a Fidesz egy öntisztuló párt. Kiveti magából az ocsut. Fodor Gyurcsány zsoldjába állt. Ö is csak egy elvtelen szélkakas.
András Horváth
András Horváth 8 napja
Nézem a kommenteket hogy ki kit szeretne legközelebbi vendégként, de nálam mindig Orbán Viktor neve lenne au első 🙂
attilavf
attilavf 8 napja
Hát én erre a múltra leköpném magamat.
Barnabás Szauer
Barnabás Szauer 9 napja
Ahogy egyre több ilyen alakot látok ezen a csatornán egyre inkább értem meg, hogy jelenleg miért tart itt ez az ország. Köszönöm szépen Partizán mert nélkületek ez sokkal nehezebben menne.(tudniillik 1989-ben születtem) A rendszerváltás egy sikertörténet!! Na nee!! Persze gondolom a te zsebednek az volt! De mi fiatalabb korosztály(akinek a szüleinek azt ígértétek , hogy nekünk már jó életünk lesz ha támogatnak titeket) aki nem tartozik a köreitekbe most is ezt nyögjük, egyáltalán nem számít mennyi időt és energiát fektettünk tanulásba és munkába!!
Wilson Don
Wilson Don 7 napja
tetszett volna előbb születni és megtapasztalni a szocializmus és a diktatúra áldásait. most nem nyekeregne itt a jutúbon, mert nem lenne nálunk jutúb - vagy ha igen, akkor is csak erősen szűrt tartalommal.:))
Lajos Héder
Lajos Héder 9 napja
ez egy politikai élősködő,senkiházi
Károly Daroczy
Károly Daroczy 10 napja
Most végre valóban kiderült, hogy mégis csak "jó emberismerő vagyok" Kövér László elvtársat akkor is és ma is MEGVETEM! Nem, nem utálom, hanem egyenesen megvetem! Egy fassopó kretén kommunista szarzsák, aki jobban tette volna, ha rendőrnek megy... ott ha bunkó, akkor végül is "rendőr" ami szinonimája a bunkónak, és nem lett volna ennyire "feltűnő!!!" Kommunista 'geci luxus életvitellel! Hogy döglött volna bele az anyjába!!! Több tiszteletet érdemel az a komcsi, aki ma is vállalja hogy komcsi, mint ez az emberi hulladék. És ez merészel kommunistázni??? Szakadt volna a feje a "K" anyjába!
Márk Miló
Márk Miló 10 napja
Egy Kövér Lacis interjút meghallgatnék😀🤘
Monika Koteles
Monika Koteles 12 napja
Egoman.
Istvan Toth
Istvan Toth 12 napja
Remek interju volt, koszi!
Gábor Cservák
Gábor Cservák 13 napja
A vállalhatatlan viselkedés egyenes következménye a jogos felháborodás. Ennyi történt és nem több, sajnálom, hogy az ebbe való belekötés kifejezetten baszakodássá vált.
Ilona Nagy
Ilona Nagy 13 napja
Fodor Gábor, te egy jó politikus vagy. Békülj ki Orbán Viktorral, és erősítsd a FIDESZ-t. Néztem az interjút. A riporter folyamatosan próbált lenyomni téged; de te nem hagytad magad! Megvédted minden pillanatát az életednek. Szükségünk van egy ilyen politikusra, főleg mert itt van ez a járvány és mert az Európai Parlament támadása miatt is. Én így látom.
Samuel Ivanyi
Samuel Ivanyi 16 napja
42:00 Gulyás Marci reakciója, amikor Orbán Viktor bejelenti lemondását a miniszterelnöki posztról..
fradika84
fradika84 18 napja
Azért megnyugtató, hogy az elcseszett magyar rendszerváltás egyik főszereplője, a Horn- és a Gyurcsány-kormány minisztere, az elmúlt évtizedek borzalmas magyar politikai életének egyik emblematikus alakja, Fodor Gábor esetében Marci sikeresen talált valamit, amiért alaposan lebaxxxhatja és a szőnyeg szélére állíthatja: egyszer beszólt egy hajléktalannak. Óriási.
geod01
geod01 19 napja
Csodálatos ember. Mindent jól és jókor csinalt, ha volt is vitája másokkal,azok ma már mind igazat adnak neki, úgy támogatta pl. Boros-csomagot hogy nem is... Csodálatos. Tök jó, hogy volt nekünk.
Mrtn J.
Mrtn J. 19 napja
- Végül is Fodorka is csak egy linkelő, kisiskolás, dumafranci, minden élettapasztalat nélkül. - Általános isiből átfolyt a gimibe, onnan pedig az egyetemen tökörészett egy ideig. - Azután pedig, "pártoskodás" közben átfolyt a parlamentbe. Ami egy finom, vastag boríték, könnyű pénz és csak linkeskedni, meg dumálni kell érte. - Az emberek 90%-a meg tudja csinálni. - ennyi. -- és akkor ilyen kis fika, nyikhajok döntenek 10 millió ember életéről és nyomorogtatják az embereket, mert szerintük az az áldozat megéri nekik? - Közbe meg járnak külföldre a 'cicájukkal' első osztályú szállodákba kipihenni a liberalizmusukat, azoknak az embereknek az adójából, akik nem tudnak kenyeret adni otthon a gyereknek? - mert ő 'liberális'?
Mrtn J.
Mrtn J. 19 napja
... Konrád meghalt? - ... - egyel kevesebb, magyar gyűlölő zsidó. -- de azért ő beleharapott a brittek keserű kenyerébe. - Ott kint megmutatták neki az Ángliusok, hogy nem a zsidók fingják a passzát szelet. - és hogy hamar az orruk alá szellentenek, ha kinyitják azt a Dávid csillagos pofájukat. - csak Magyarországon mondhatják meg a zsidók, hogy merre-meddig-hány méter. :)))
Mrtn J.
Mrtn J. 19 napja
... Gabcsi, tudod tele hassal, luxus villákból nézve, luxusautókkal a seggetek alatt, havi több milliós fizetéssel, máshogy néz ki az élet, mint a putri ablakából, meg egy szaros, düledező, fűtetlen, tanyasi magyar vályogházból. A Romanovok is csodálkoztak, hogy mitől elégedetlenkednek az orosz muzsikok, amikor nekik, minden olyan jó és amikor olyan finom az orosz kaviár francia pezsgővel. - "Érdekes. ... Lehet hogy a muzsik azt nem szereti?" - gondolták bizonyára. :))) A világforradalom készülődik. Afganisztántól, Szírián át, egyenesen a birodalom szívébe hömpölyög. -- és Dél-Amerikából fel észak felé, át a Mexikói határon?! -- "Látjátok ezt a táncot? - Halljátok ezt a zenét?*" -- Szóval látjátok ezeknek a tömegeknek a mozgását? - és ezt mind, ti zsidók csináltátok. -- Úgy néz ki, hogy nektek, zsidóknak megint befütyülnek hamarosan. - Csak idő kérdése. / *- Petőfi Sándor - Föltámadott a tenger
Mrtn J.
Mrtn J. 19 napja
... - Gondolkodtatok, hogy lehet új gazdasági megoldásokat találni? - és hogy 1 millió munkanélküliség árán is megérte a ti megoldásotokat bevezetni?! Ezt csak azok mondják, akik megszavazták maguknak a szép vastag fizetést a parlamentben. - De hááát... így megy ez a magyar, zsidó (kommunista) diktatúrában. - ma már a kommunistát nem mondják "bele", mert jobban szeretik, ha a magyarokkal 70 év alatt összedolgoztatott vagyon, az ő tulajdonukban szerepel, főkönyvileg is. - A cigányoknak és a magyaroknak, ... meg jutott a szép fényes "szabadság" ... meg a nyomor. Így osztották ezt el '90 után, az MDF-es és MSZP-SZDSZ-es zsidók :))) Rávetettétek magatokat a hatalomra és a nemzet vagyonára és osztogattátok egymás között jelképes 1,- forintért. - ennyi vagytok.
Barnabás Pincés
Barnabás Pincés 21 napja
Pfejjj.
Jozsefne Varga
Jozsefne Varga 21 napja
Döbbenettel olvasom a sok ellenséges kommentet. Felnőtt fejjel, érdeklődéssel követtem a korszakot, amelyről itt szó van. Annyit fűzök hozzá, hogy igen, az érvényesüléshez képesség kell, meg sajnos nálunk gátlástalanság is. Ez utóbbi F. G. ban nem volt meg......
Tóth Tünde
Tóth Tünde 22 napja
A legfőbb szövetségesből a lenagyobb árulója lett fodor gábor.
Lászlóné Demeter
Lászlóné Demeter 23 napja
Vannak akik megundorodtak Orbán politikájáról.Nem csoda.😠😠
Tamás Szabó
Tamás Szabó 24 napja
A rendszerváltás sikertörténet? Ez a pali a holdon él?
Andrea Marikovszky
Andrea Marikovszky 24 napja
Marci, szerintem kár, hogy nem reagáltál arra a sémára, amit Fodor elmond, és a liberalizmushoz köti a szabadságot, a baloldalhoz az egyenlőséget, jobbhoz a hagyományt. Ez nagyon anakronisztikus, lebutított, és éppen a Partizán a szólásszabadság fórumaként ékes példája annak, hogy nevetséges, hogy a liberálisok még mindig ilyen szabadságkisajátító eszmékben égnek, a balosok meg nem tiltakoznak az ellen, hogy tőlük eltagadják, hogy bármilyen közük is lenne a szabadsághoz. A másik, hogy nem esett szó a Momentumról, ami a volt SZDSZ és Liberális Párt köpönyegéből bújt elő, és Fodor ehhez való viszonyáról, politikai jövőképéről, pedig ez aktuális, fontos kérdés...
ko i
ko i 25 napja
Ennél nagyobb mellébeszélés még nem volt itt a Partizánon. Gyakorlatilag tökéletes politikusként viselkedett F.G., minden lepergett róla. Ő aztán mindig a legjobbját nyújtotta, minden a mások hibája, tök jól intéztük a rendszerváltást, stb.
Zsolt Ludvan
Zsolt Ludvan 26 napja
Ludvan
éva szalánczi
éva szalánczi 27 napja
A hajléktalannal való vitta után"amit bejátszottatok,Fodorra nem voltam kiváncsi.Marci jól csináltad.
Judit Gulyas
Judit Gulyas 27 napja
Fodor Gabor vezette baloldal sokkal elfogadhatobb lenne .mint a jelenlegi Haza-arulo ellenseg !
Ferenc Alföldi
Ferenc Alföldi 28 napja
Remek interjú. Azt gondolom, hogy lehet belőled egy legendásan jó riporter. Ahogy Fodor úr utcai konflikusbeli viselkedést levezényelted azt még visszafogod nézni, mert szerintem ez volt az a helyzet amelyben az újságíró ember tudodt maradni. Megragadtad a figyelemem. Köszönöm!
gcsepi81
gcsepi81 28 napja
Ez nagyon jó volt. Sosem hallottam még a rendszerváltás utáni időkről ilyen szemszögből nyilatkozni senkit. Biztosan megtették már páran de én ezen a csatornán jutottam hozzá. Köszönöm!
Csaba Lorand Bodo
Csaba Lorand Bodo 28 napja
jól tette h kilépett a fideszből.az ilyennek semmi keresnivalója a fideszben.
Wilson Don
Wilson Don 7 napja
jaja, ez a csávó nem pszichopata.
Rozalia Dinnyei
Rozalia Dinnyei 28 napja
Koszi a munkatokat, rendkivul hasznos, hianypotlo beszelgetesek👏👏👏
juliannaszoke.julianna szöke
juliannaszoke.julianna szöke 29 napja
Jó hülye kéne legyek hogy nektek előfizessek
YYY xxx
YYY xxx 29 napja
Most-már értem, miért utálta meg O1G a liberálisakat...
Katalin Pintér
Katalin Pintér Hónapja
Az Ország külföldi tőkéből való finanszírozása, a Francia mérnöki vezetéssel elkezdett Panama csatorna építése, mely rabszolga munkával, kiviteleztek. USA politikai stratégiája, átvette ezt a panamázó korrupt, ingyen munkával, tönkretenni a világ államait. Egyeduralkodóvá válni Újjá építeni a világot. Egyben kitűzött felújítási munkálatokra, tőkefelajánlásuk, teljesítését, az államhatalom nyakába akasztva, állandó hiánnyal küszködő tervteljesítés örökös adósrabszolgaság kiépítésén teljesülő tervteljesítés megvalósulásában. A nép nyúzás, NAV önálló bírósági végrehajtók által olyan behajtásokat eszközölnek, amely a nemzetállam polgáraira vonatkozóan, állandó fosztogató és létfenntartásától való megvonásában. teljesedik ki. A Szocializmusban, vagyis a kommunizmusban, az emberi méltóság, a tőkés világ szipoly rendszerétől való megszabadítását kivitelezték. Az a leg természetesebb felállás egy államhatalmi rendszerben, ha az emberi életek értékként való kezelésében állítja, magát az embert. és a fejlődés kereke, nem tapossa el az emberi értékeket. Az államhatalmak eladósításában, és tönkretételében, nagy szerepet játszó kisebbségi politika (Amely kisebbségek rabló kapitalista tőkés rendszerét támogatva, rabló és területfoglaló stratégiai szempontok alapján. lendítik fel a Fodor úr által oly nagyon védelmezett kereskedelmi szempontokat támogató politikájában. Hazug, állam elleni cselekményeikkel, a Globális egyeduralmuk megteremtésén fáradoznak. Az állandó államhiányt módszeresen, terjesztik.és gerjesztik. Embertelen cinikus és törvény ellenes cselekedeteikkel, nem a népet szolgálják, hanem önbeteljesítő önző törtető karrieristákként törnek a nemzetállamok fiainak életére. Az uralmuk fenntartása érdekében minden aljasságra kész ördögi gonoszság megtervezői : A viking horda, tengeri rablók utódjai, Moszad Germanisztika alapszak (BA) A Skandinavisztika. A tanegység különböző kódokon hirdettetik meg az egyes alapnyelvű hallgatóknak): a dán alapnyelvű hallgatóknak meghirdetett kurzus kódjában „SKD” szerepel, a norvég alapnyelvű hallgatóknál „SKN”, a svéd alapnyelvű hallgatóknál pedig „SKS”. Dán kézben Dingin csoport, szekta iskolákat épített. Jótékonysági szervezetnek tüntetik fel magukat. A tagoknak meg van tiltva, hogy a családdal tartsák a kapcsolatot. kormányoktól kapnak támogatást. Felhasználják a hiszékeny beszervezett embereket, aljas terveik megvalósítására. 2015-ben, Óriási épületet fedeztek fel. Mexikóban kutatási laboratórium, vagy, drog dillerek területe. Dán kézben Dingin csoport. (Dán kalóz viking horda) Tengeri rablók. Biológusok, fejlesztenek ki kannibál pókokat, amelyek selyemfonálon nagyon messzire eljuthatnak. Emberevő rovarokat nőstény böglyök, amelyeknek a lárvája veszedelmesebb, mint a kifejlett rovar. élve fogyasztják el a gazdatestet. Ráugranak az áldozatra és belefúrják magukat a húsba. Emberek állatok esnek áldozatukká. Gamma sugaras kísérletekkel próbálták elpusztítani őket. Szudánban Etiópiai Vörös tengeri komplexumhól Izraeli hadi hadsereg Lecsapott a szudáni hadsereg 4 év alatt 6 ezer embert mentettek meg.
Julius Madrow
Julius Madrow Hónapja
💎💎💸💸💸🌸🌸💎💎💎🍀🍀🍀🌸🌸💸💸💸💎💎 *Jézus Krisztus az Isten Fia, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *Ez igaz szerelem!!!* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*
k.csángó
k.csángó Hónapja
Mondjuk a fenti "leírás" sem korrekt. A stílus olyan tartalmat sugall, ami nem feltétlen adott. Jól lehet nem kevés gyakorlati tapasztalattal a háta mögött F.G.-t beállítottságánál fogva inkább elméleti szakembernek tartom. Erre reflektál az " illiberális demokrácia" Orbán által alkotott fogalma, ami beteges, görcsös kényszerből született tehát. Hasznos volna, ha F.G. közérthetően és kimerítően kifejtené egy elméleti munka keretében a "liberalizmus" fogalmának határait.
Béci Roboz
Béci Roboz Hónapja
Marha jo riport
Vercingetorix
Vercingetorix Hónapja
Csak a Fidesz működik jól. A többi egymást sem tudja legyőzni. Csak a lóvé szaga és a hatalom lehetősége tartja őket össze. A lehetőségét veszik el,hogy a jogállamiságot figyelembe véve szavazhassanak az emberek egy országgyűlési választáson.
János Vujevits
János Vujevits Hónapja
Lejárt szavatosságú megélhetési politikusokat minek hívtok meg?
István Horváth
István Horváth Hónapja
A '80-as években szerettük azt a viccet, hogy: "Ki volt az első punk? -- Lenin apánk."
józsef kovács
józsef kovács Hónapja
Eddig a Momentum tette a legnagyobb szívességet a FIDESZNEK. Azzal, hogy megakadályozta a 2020 - as olimpia megrendezését Budapesten. A vírusjárvány miatt az olimpia megrendezése totális gazdasági csőd lett volna, amibe a FIDESZ belebukott volna.
Juhász Laci
Juhász Laci 29 napja
2024 -est akadályozta meg
Blake Baxter
Blake Baxter Hónapja
Ha már SZDSZ, akkor egy Kuncze Gábor interjút is szívesen látnék, szerintem más is :)
Gal Janos Gabor
Gal Janos Gabor Hónapja
ki ez az ember? hitelteleeeeen...
teréz Farkas
teréz Farkas Hónapja
olyan nagyszerű lenne már , ha egy -egy müsrovezető /nem tegezne le mindenkit./ mert nem gondolom hogy másfajta kommunikáció nem létezik.Ne mondják nekem,hogy ez a kötelező megszólítás az interneten.Én ezt elútasítom -egy idős ember.
Zoli Schneider
Zoli Schneider Hónapja
Bauer Tamás?Te libsi,nem tudtad,hogy az apuka AVH-s volt?
Istvánné Simon
Istvánné Simon Hónapja
Nem csalódtam a megérzéseimben.Fodor tökéletesen hozta,amit gondoltam róla....Egy intelligens,nagyon ravasz,de mégis a szél sodorta politikus.Talán annyi a javára,hogy a körülmények nem tették lehetővé,kövesse az Orbán-féle éra mészároslőrincesedését...
Zsuzsanna Fekete
Zsuzsanna Fekete Hónapja
Szia Marci, Szili Katalinnal is megneznek egy beszelgetest :)
Farkas Toth
Farkas Toth Hónapja
Rohadékok.Dögkútba velük.
Zsuzsa Mihalik
Zsuzsa Mihalik Hónapja
Szomorú beszélgetés volt. Még emlékszem, amikor fiatal, jóképű, összeszedetten beszélő fiatal politikusként női lapok címlapján leendő miniszterelnökként mutatták be. És az a pici hatalom, amit miniszterként bársonyszékben megszerzett, az ő lelkét is szétmarta, mint mindenkiét az egykori Fideszből. Hatalomvágyó, arrogáns, manipulatív ember lett belőle. Tényleg szomorúan figyeltem az előző választásnál, ahogy véres harcban kiküzdötte magának a befutó helyet egy nem létező párt elnökeként, és arra gondoltam, hogy leért a politika aljára. De valamelyik nap megláttam a Hír tv egyik műsorában, állandó beszélgetőtársként, ahol felvállalta, hogy kvázi "ellenzéki oldalról" alábeszél a mostani ellenzéket ekéző műsortársainak. Úgyhogy van még lejjebb is. Remélem rendesen megfizetik érte.
Zsolt Kolbe
Zsolt Kolbe Hónapja
A 'közmédiában' is rendszeres szereplő mostanában, feladata az ellenzéki összefogás kinyírása.
Dániel Boór
Dániel Boór Hónapja
Ha a ,,sikeres" rendszerváltással szemben kíváncsiak vagytok a dolgok valódi mivoltára és hátterére, inkább ezt nézzétek meg! (Schiffer András) : hupost.info/chat/aHx4ualtfMaEeLQ/vide
Tibor Majoros
Tibor Majoros Hónapja
Marci, szerintem hagyd a politikai korrektség erőltetését. Már nagyon kezd kimenni a divatból. Gábor nagyon szimpatikus volt ahogy kiosztotta azt a faszt.
Food Truck Budapest Gnocchi Furgon
Food Truck Budapest Gnocchi Furgon Hónapja
Egy dolog vitathattan. Akkor még ki mertek állni politikusok népszerűtlen dolgokkal, és elmondták hogy szarban vagyunk. Látszott rajtuk hogy akartak valamit tenni az országért. Hogy utána mi lett az egy másik történet. Most roboghatunk a szakadék felé, de minden tuti mondják. Nem vállal semmit senkit . Tudjuk miért....
Richard Borbas
Richard Borbas Hónapja
a szerencsétlen hajléktalan megfenyegetése volt a csúcspont, nagyon jó, nem is tudtam..
Péter Hornyai
Péter Hornyai Hónapja
Ez a lény sem dolgozott soha életében egyetlen percet sem!!!! Ingyenélő tetű. A többi sem, de mindegy.
Eszter Németh
Eszter Németh Hónapja
Legyen Mészáros Lőrinccel videó
Juhász Laci
Juhász Laci 29 napja
Most házasodik nem ér rá
Punk Drachendildo
Punk Drachendildo Hónapja
megneznek egy interjut a Karpatok geniuszaval :D XD
Zsolt Juhasz
Zsolt Juhasz 28 napja
Hát már felakasztották😆
Adoro Frey
Adoro Frey Hónapja
Fodor gábor egy rendkivül korrekt interjút adott. Maximálisan egyetértek azzal amit mondott, a hajléktalan emberrel való konfliktusával is. Marci azért nem érti meg,mert ö teljesen neoliberális agymosott lett már elamerikanizálódott. Egy félremagyarázott világképetek van. Az a hajléktalan minösithetetlenül viselkedett és csak azt kapta amit érdemelt. Ha egy civilnek szólt volna be, leütik mint egy taxiórát.
Taoma H
Taoma H Hónapja
42:01
Krisztián Kávai
Krisztián Kávai Hónapja
90-ben Románia, Csehszlovákia, Magyarország, Oroszország együtt mentek Ladával a május elseji majálisra, amikor egy csúnya balesetet szenvedtek. Csehszlovákia végül meghalt, Oroszország elveszítette mindkét karját, Románia agyhalott lett, Magyarországnak meg leszakadt a pénisze. Magyarországot 30 évvel később megkérdezik, hogyan élte meg a történteket. Szerinte egy alapvetően nagyon sikeres kiruccanás volt.
zangadaa
zangadaa Hónapja
Maaaaarciiiii, 20 évvel ezelőtti privát eseményeket ne kérj számon mai nézőpontból embereken, akkoriban még gőzünk sem volt arról, hogy mi a polkorrektség 😝
pppbela
pppbela Hónapja
Mi ez, hogy FELSZÓLÍT, hogy iratkozzak fel??!! 😠 Rögtön ellenérzést váltott ki belőlem ez az unszimpatikus megnyilvánulás. Eggyel több nézettség, de csak 30 másodpercig tartott. 😒
cairo
cairo Hónapja
Ez a hajláktalanozás, jajj szegény hogy beszélhet így vele, ez szánalmas. Az alkoholistáknak mindent szabad, ha hajléktalanok? Az felmentést ad a normális kultúrált beszéd alól, hogy több társadalmi szinttel lentebb van mint Fodor Gábor? Ugyan már. A hangosan fasszopózni hogy nem kapta meg a tááámogatást az arányban van azzal hogy örülj hogy nem kaptál egy maflást-al. Ráadásul ez a hajléktalanozás soha nem vezet a hajléktalanok jobb életéhez, csak egyfajta polgári bűntudat: hú nekem sokkal jobb mint neki, biztos csak mázlim volt, engedjük meg akkor hogy ember alatt viselkedjenek, hátha úgy könnyebb nekik.
Imre Kovacs
Imre Kovacs Hónapja
Az anarhistából lett liberalista. Hűen tükrözi a jelenlegi liberális rendszer eszmeiségét.
János Kovács
János Kovács Hónapja
1993-ban Magyarország a csőd szélén állt, de szerinte az előző évek rendszerváltása sikertörténet volt. No comment.
János Kovács
János Kovács Hónapja
A rendszerváltás sikertörténet volt!!!???? Bazdmeg, eltűnt a nemzeti vagyon 99%-a!
Bello
Bello Hónapja
210ezer letöltés, 3200 like. Mennyi vak, süket marha. Ezt a számot jobbos média anyag mikor éri el? Ellopták a nemzeti vagyont, de ezek ilyen aprósággal nem foglalkoznak, csak azzal, h Orbán stadiont épít. A hallgatóság ugyanolyan szochiopata, mint Fodor. A lényegről nincs szó, csak az érzelmi gumicsonttal. De mégis a tömeg ezt eszi. Volt egy Nagy Magyarország...
Szombathelyi Marika
Szombathelyi Marika Hónapja
Így van!
Katalin Szabó-Széchy
Katalin Szabó-Széchy Hónapja
Csak a fidesz
lac1
lac1 Hónapja
Gulyás úr, Önnek hogyan áll a bal lába (41:19), talán csípőficamosnak tetszik lenni?
Zoltán Varga
Zoltán Varga Hónapja
Gratula a csatornához!!!! Oda tud szögezni pró és kontra személyek esetében is. Érdekes és érdelek. Így tovább!
György Matejka
György Matejka Hónapja
Sokáig az általam legtöbbre tartott politikus volt. Aztán miniszter lett belőle és szépen lassan elmúlt az érzés. A Liberális párt megalakulása után pedig teljesen elmúlt. Most pedig azt láttam, hogy minden nagyon jó (volt), minden nagyon szép (volt), mindennel meg vagyok elégedve. Kár, nagy kár. :( :(
Free Isaura
Free Isaura Hónapja
Marci a véleményrendőr... Ha valaki pl hajlêktalan, az bármire feljogosítja? Ez a baj a balos gondolkodással, h abból indul ki, hogy egy rosszabb sorsú ember csakis önhibáján kívül juthat oda ahová jut, és a szerencsétlensége minden emberi viselkedés alól felmentik. Igaza volt Fodornak.
zoli bruzer
zoli bruzer Hónapja
6 gyereke van es elissza a pénzt.... pofán is vágtam volna.
Ákos Kovács
Ákos Kovács Hónapja
Itt is tisztán belelátni, milyen az mikor vki az iskolapadból hatalomba, vagy legalábbis magas pozícióba kerül (tegyük hozzá, lehet az elején megérdemelten), de azt is ez hogyan torzítja az önképet, önkritikát. A relativizálás elméleti nagymestere. Igaz, hogy nem voltak konkrét mestereik, elődeik a parlamentben, de azért választhattak volna vkit máshonnan, (nem csak ő) a többi akkor kezdő ma is minket boldogító díszmagyar dettó. Kár, hogy mennyire nincs átjárás a közélet/ politika és más szakmák között, mert akkor nem ragaszkodnának amúgy tehetséges emberek olyan területhez, amiben vitatható min. az eredményességük.
Zsolt Knapcsek
Zsolt Knapcsek Hónapja
F G-t intellektuel személynek tartom. Kedvelem is, meg nem is. Sajnos ő is csak a hangzatos szónokláshoz értett, mint annyian mások rajta kívül, akik bekerültek a parlamentbe. '89-től érdekes módon egy dolgról minden parlamenter "véletlenül" megfeledkezett( kivéve Csurkát). Mégpedig arról, hogy a nyugat megkezdte Mo. kifosztását. Olyan pénzügyi "szakértők" kezébe tették az irányítást, mint Bokros Lajos, Surányi, stb. Hogy lehet az, hogy a nagyon okos egyetemet végzett parlamentereinket le tudta főzni egy akasztói juhászgyerek, aki ellátta az orosz piacot, magyar élelmiszerrel? Nevezetesen Stadler Józsi bácsi. Neki megvolt a maga józan paraszti, rafinált esze a gazdálkodáshoz és a kereskedelemhez. Ilyen és a hozzá hasonló emberekkel kellett volna megtölteni az országházát, nem pedig a hangzatos, de semmitmondó beszédű képviselőkkel! Sajnálom, hogy Fodor úr a mai napig nem látja, hogy milyen csődbe vitték az országot, a hozzá nem értésükkel és az öntömjénezésükkel!
mirrrci
mirrrci Hónapja
Jaj de kínos hallgatni ezt a Fodor Gábort. Előttem már sokan leirták az önreflexió teljes hiányát, a nagy arcát, a hajléktalan férfi esete is rettenetesen kínos.
Adoro Frey
Adoro Frey Hónapja
Nem az.Csak neked,mert megette az agyadat ez a mítú betegség.
Botha Sándor
Botha Sándor Hónapja
Édes kenyér! Örülök annak, hogy ez a banda később volt katona Zegen mint én! :D :D :D Még korpa közé keveredtem volna. :D
Katalin Szalontai
Katalin Szalontai Hónapja
Hiteltelen, hamis világ, ahol a vezetőink a legnagyobb csalók. Kiben lehet bízni? Csak önMAGunkban, senki másban.
József Tóth
József Tóth Hónapja
Ha sikeres lett volna a rendszerváltás nem így élnénk ez tudatos nyugat által megtervrzet ország leépités tönkretétel kezdete volt ti meg aszisztáltátok
Imre Simon
Imre Simon Hónapja
bull
uluszuki64
uluszuki64 Hónapja
Utoljára amikor láttam pont ő is úgy nézett ki, mint egy hajléktalan.. brutális volt! ... Fura, hogy jönnek vissza ezek a levitézlett politikusok ...na és ennyit beszélni a semmiről 😲
Judit Táncos
Judit Táncos Hónapja
Sikeres rendszerváltás? A keleti blokk legjobbja voltunk, és az első 4 évben hatalmasat zuhantunk. Mára már az utolsó helyen kullogunk óriási adóssággal.
Adoro Frey
Adoro Frey Hónapja
hallhattad, óriási adóssággal vette át, amit azota ujabb adosságok tömege gyarapit.
Lajos Bagi
Lajos Bagi Hónapja
Gulyás Márton kikupált! Jobboldali, konzervatív szemmel is fogyasztható műsort hozott létre. Természetesen a riportalany is sokat számít!
Adoro Frey
Adoro Frey Hónapja
Èn is igy vélem.
József Vígh
József Vígh Hónapja
Kommcsi Parazita!!!!!
Sándor Tóth
Sándor Tóth Hónapja
A Bokros-Surányi csomag hasznáról 9millió 999ezer 999 honfitársunknak azért más a véleménye.
Sándor Tóth
Sándor Tóth Hónapja
Az elmúlt 31 év legmocskosabb, legembertelenebb kormányában vitézkedett "főhősünk"
László Ökrös
László Ökrös Hónapja
Ez is kaka
Lajos Bereczky
Lajos Bereczky Hónapja
Fodor Gábor is egy áruló négylábú kulya azzal a sziklaszillàrd jelentéssel hogy a rendszerváltás sikeres volt s minden rendben volt vele! Ezzel el àsta saját magát! Orvosi elme gyogyintézetbe a helye........! ☺ Egy színházi komédia bohózat az egész! Nincs miről beszélni innentől kezdve!
beron laam
beron laam Hónapja
Jó lenne egy váltótárs szívesen hallgatnék más nézőpontokat. Nehéz lehet hétről hétre felkészülni ennyire mélyen az interjúalanyokból.
MAKEUP/DOWN - SYDNEY VAN DEN BOSCH - LILULAND
36:39
Beszélgetések - Popper Péter
1:38:57
László Halper
Megtekintés 306 E
MAKEUP/DOWN - SYDNEY VAN DEN BOSCH - LILULAND
36:39
Luxus mindörökké (Speedzone S08E28)
1:27:20
speedzone.hu
Megtekintés 147 E
Space Jam: A New Legacy - Trailer 1
2:38
Warner Bros. Pictures
Megtekintés 20 M