Internet Hungary 2020: Kovács András Péter: A médiafogyasztó én vagyok

  Megtekintés 60,185

Digital Hungary

3 hónapja

Egy gondolat vezérel engemet, hogy az érdekem kell, hogy kielégítsem.
Kovács András Pétert bemutató oldalunk:www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Kovacs-Andras-Peter/3997/
Producer: Csermely Ákos Digital Hungary
Iratkozz fel a Digital Hungary HUpost csatornájára:
hupost.info/tools/GTL.html...​
Lájkolj a Facebookon:
internethungary

Megjegyzés
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor Hónapja
Andrásnak egyetemi tanárnak kellene lenni, ehelyett csak egy humorista.........!:-)
Gergő Krupla
Gergő Krupla Hónapja
Sehogy nem jön ki a számmisztika.
Pálinkás Zoltán
Pálinkás Zoltán Hónapja
pld szakmámban színmintát már nem mutatok meg 3 katalógust csak 1et főleg nőknek, kérdezik csak ez van? (50 fajta szín,. anyag) igen csak ez. és ezt is lapozgatja 1 órán át a végén én döntök helyette vagy ravezetem... rengeteg ember döntésképtelen. 15 év szakmai tapasztalat.
Gergő Krupla
Gergő Krupla Hónapja
“Ezek a korlátok tesznek téged végül mégiscsak boldoggá és elégedetté. Mert legyünk őszinték, az élethez igazán összesen öt dolog kell...” KAP, a gyerekeidnek is rohasztanád az ágyát ilyen sületlenségekkel vagy tényleg idáig kell süllyedni, hogy eltartsd őket?
irén török
irén török Hónapja
KAP lebilincseltél❤ Obszcén kifelyezések nélkül is lehet😉
Bettilein 1
Bettilein 1 Hónapja
Mennyire igaza van, dettó ugyanezt csinálom, aztán a végén nem nézek semmit.
Imre Horvath
Imre Horvath Hónapja
Ez most mi is volt?
La Ra
La Ra Hónapja
Hát nem KAPot el a gépszíj a nevetésben, azt hittem poénos lesz. De azért érdekes volt.
József Filó
József Filó Hónapja
Tégülvégül 😁
Anikó Szenteczki
Anikó Szenteczki Hónapja
Én szeretem KAP-ot, de ez már gyakorlatilag gerillareklám...
Zoltán Szabó
Zoltán Szabó Hónapja
Van itt még egy ( több ) nagyon fontos jelenség, dolog, elv... Kapsz 6 választékot . Azért ennyit, mert meghatározottan 6 választási lehetőség van ebben a példában! ( Most nem a KAP bemutatója miatt, de következetességből !) Jó, tehát van 6 választási lehetőséged! Van : vanília, rumos dió, kávé, tuttifrutti, karamell, és még valami . Ám te a pisztáciát szereted! Erre jönnek, és az 5 mellett mindig lesz valami, de soha nem a pisztácia! Ezt addig csinálják, amíg kínodban, keservedben, belefáradásból, feladásból, zavarodottságból, egyéb okból kifolyólag - elfogadod a pisztácia helyett a tuttifruttit ! Bizony ! Mert látszólag rengeteg mindent kínálnak neked, csak ép nem azt, amit belül is érzel hogy neked van teremtve, rendelve, és igazán azt érzed amit megfogalmazni sem tudsz ! A "repülést"! Azt az állapotot amikor mindenféle cucc nélkül is boldog vagy! Mint amikor szerelmes vagy! Ráadásul szerelmed "tárgyával" nem egy törékeny, mulandó beteljesedésben vagy, hanem folyamatosban! A párkapcsolatok döntő többsége nem ilyen, és nem is lehet ilyen! A műsorok közül sem fogod azt kapni amire leginkább vágynál ! Szinte semmiben ! A tökéletes választásod pedig egy illúzióhalmaz körmönfont része! Ha azt hiszed hogy meg tudtad kerülni a rendszert, akkor bizony Te vagy a legnagyobb lúzer ! Miért ? Azért mert ezt eleve beprogramozták és ez az opció a tökéletes trükk!
Gergő Szilágyi
Gergő Szilágyi Hónapja
De hol a pisztácia?
Miklós Buliczka
Miklós Buliczka Hónapja
Azt hittem ez TED előadás lesz. Szerintem hitelesen adtad elő és a lényeget is jól megfogtad. Vártam már hasonlót mert voltak ebben az irányba próbálkozások. Csak így tovább és remélem ebből is meg tudsz majd élni nem csak a humorból.
Alex Jagodits
Alex Jagodits Hónapja
Ezzel az egész videóval az az egy baj van, hogy nem mondta ki az előadó a lényeget : NEM A FELESLEGES MŰSOROKAT KELL NÉZNI, hanem tudást kellene elsajátítani és olvasni, tanulni, mert a társadalom elindult az ostobaság szakadékában lefelé ....
Alex Jagodits
Alex Jagodits Hónapja
@Halezun1 ha szeretnéd a következő kommentben leírok neked legalább 20 olyan könyvet, amely tartalmilag nem szól másról, minthogy a televíziós műsorok és a videójátékok mennyire rossz hatással vannak az EMBEREKre. van még kérdés azzal kapcsolatban miért jó okosnak lenni ??? válaszomban akár egy könyvet is meg tudnék tölteni, annyira nélkülözhetetlen, főleg a 21.században a tudás!
Alex Jagodits
Alex Jagodits Hónapja
@Zsolt Jambor attól tartok nem érted a logikámat. A lényeg, hogy ne nézz érdektelen sorozatokat, és szimplán szórakoztató műsorokat. Az ismeretterjesztő műsorok teljesen más tészta, de azokat pedig bármilyen online tárhelyből már el tudod érni. A mai világban bármilyen televíziós műsor nem szolgál más célt, mint az átlag embert leköti, hogy ne gondolkodjon, ne kutasson, és legfőképp ne okozzon gondot a " rendszernek", egyszóval : maradjonbenneakismókoskerekében ! ... mindenkinek nagyon hosszú és eredményes életet kívánok a televíziók előtt ...
Halezun1
Halezun1 Hónapja
és az miért baj? Miért jobb oosnak lenni mint butának? Egyszerű filozófiai kérdésnek tűnik, de mégsem egyszerű.
Zsolt Jambor
Zsolt Jambor Hónapja
Annyiban kijavitanalak, hogy nem temerdektelenul kellene nezni a musorokat. Nincs azzal baj hogy ha filmez, sorozatot nezel, inkabb azzal van baj hogy minden nap 2-ot nezel meg (2-3 ora).
Krisztina Marton
Krisztina Marton Hónapja
Nekem kezd a KAP egyre jobban tetszeni. 😊En nem tudom, hol volt vagy van Hadhazi, Aranyosi es a tobbiek de ugy latom a Kap probal evickelni ebben a pandemiaban es jol csinalja 👍 Keves politika, eletszerubb poenok es meg ertelmes eloadasokat is keszit. Csak igy tovabb 👏👏👏
Liu Haiyan
Liu Haiyan Hónapja
Semmit Madarak azt vedd Ami neked Kell nem Kell bepörögni itt Szaladok AZ életbe senki Nem mondja futni Kell csak a versenyszellem hajt De mikor Döglödtök akkor jöttök Rä mit vesztetek A Lényeg azt vedd Ami Kell Semmi feleslegeset
Tamás Németh
Tamás Németh Hónapja
Ez az ismeretterjesztő nagyon jó volt. Grat.
Kornél Szabó
Kornél Szabó Hónapja
14:56 Legyünk őszinték... Hupsz 😂
Zoltán Kovács
Zoltán Kovács Hónapja
Az ncore a tökéletes rendszer. Film HD , aztàn seederek szerint rendezni:)
Attila Tihanyi
Attila Tihanyi Hónapja
Ennyi !!! 😅😅
Vazzeeeee
Vazzeeeee Hónapja
No meg a pisztacia;)
Ildikó Haszán
Ildikó Haszán Hónapja
Gratula. Szeretem okos kis fejét "
István Nagy
István Nagy Hónapja
Az "átkosban" volt az a szlogen, hogy -könnyű a választás, mert nagy a választék. Már akkor tiltakoztam ellene, mert kettő közül könnyű választani. Ötven közül sokkal nehezebb.
Géza Igmándy
Géza Igmándy Hónapja
"Figyelem! A felvétel nem nyilvános, kérjük ne adja tovább a hozzáférést! Az URL engedély nélküli másolása tovább küldése vagy bármilyen illetéktelen felhasználása automatikusan jogi következményeket von maga után. " hupost.info/chat/pKFhrIGfd6yHX5M/vide Nemcsak másoltam, de ide is illesztettem. Most mi lesz? Egy próbapert megér. És onnan jutottunk ide, hogy "Egy gondolat vezérel engemet, hogy az érdekem kell, hogy kielégítsem. " Ez nem ellentmondás? Persze egy kis központozás javítana az érthetőségen. :-) Egyébként nagyon jó videó, le a kalappal, hogy KAP ilyenre is kapható. Érted, "KAPható"!!! :-)))
Zazi Sziget
Zazi Sziget Hónapja
Az a baj ezzel az egésszel, már ha bajnak lehet tekinteni, hogy nem vagyunk egyformák.
Gábor Kerényi
Gábor Kerényi Hónapja
Érdekes előadás. A két grafikon tengelyfeliratainak úgy van értelme, ha a függőleges tengely az elégedettség. A grafikon ugyanúgy néz ki, csak így azoknak sem áll ketté az agya, akik tudják hogy x paraméter változtatásával állitjuk elő y paramétert. Tehát y értéke mindig a következmény.
Fecó Sz.
Fecó Sz. Hónapja
DE ez most milyen műsor? Nem vágom...
Zoltán Tacso
Zoltán Tacso Hónapja
Bakter! Vártam mikor jön a poén, de nem jött.....
Miklós Buliczka
Miklós Buliczka Hónapja
@Zoltán Tacso KAP többször próbált már komolyabb témát is megfogni. Örülök ennek, mert hiteles és fontos/lényeges téma ez. Nem csak a humor van. Sajnos sok mindenen sírni lehetne és örülök hogy foglalkozik komoly témákkal.
Zoltán Tacso
Zoltán Tacso Hónapja
@Dorka Ékes Oké de egy zsiráftól sem azt várod az állatkertben, hogy fáról fára ugrál és banánt eszik közben? Szóvel furcsa volt ez minden esetre...
Dorka Ékes
Dorka Ékes Hónapja
Csak poénkodni lehet vagy megjelenhet könnyed de fontos témâval is?
Adam Benedek
Adam Benedek Hónapja
Ez a faszi gondolkozik! Respekt.
Krisztián Horváth-Erdőhegyi
Krisztián Horváth-Erdőhegyi Hónapja
Az a baj, hogy ez csak akkor működik, ha az a hat elem, amit megmutatsz, az jól lett kiválasztva. Ez az, amit a Google jól csinál, a netflix, a spitify, és a többi meg... nem. Ezért van az, hogy amíg a googliban szökőévente egyszer lapozok a második oldalra, addig a netflix listáit pörgetem, és tudom, hogy valahol ott van az a gyöngyszem, amit keresek, de be vagyok szorítva a hatos csoportokba, és nem találom meg azt, ami nekem kell. A kategóriákra osztás jó lenne, ha jól csinálják, de abban is teljes az összevisszaság.
Ildico Badar
Ildico Badar Hónapja
Nagyon jó
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off Hónapja
Ha 39 kategoria van, es neked van izlesed, mindig ugyanazt a kategoriat valasztod. Egyszeru.
Halezun1
Halezun1 Hónapja
Van az a penz
Ildikó Haszán
Ildikó Haszán Hónapja
Tisztelt yotoeb kérem elnézést ha rosszat csináltam. Nemigen érték nethez jogilag stb kérem meltanyoljak. Elnézést kérek tisztelettel
János Vadon
János Vadon Hónapja
Le a kalappal! Mindig is érdekeltek az agymosásos leleplezések. Mondjuk aki ezt kitalálta, csinálhatott volna vegetás palacsintát is. Az még ha egy szűk rétegnek is, de legalább lenne valami hasznos produktum, nem csak a manipuláció. Nekem tényleg tetszett! Valahol Te ilyen vagy! És ha ezt sarkosan nézzük, akkor van belőle poén...De ezt tudod....
Krisztián Horváth-Erdőhegyi
Krisztián Horváth-Erdőhegyi Hónapja
Ez még messze nem az agymosás. Sőt, ha jól csinálják, ez pont téged segít. Az agymosás ott van (lehet), hogy mi az a hat elem, amit megmutatnak.
taráj nölük
taráj nölük Hónapja
Köszi!
istván zoltán pálosi
istván zoltán pálosi Hónapja
a termékek vagyunk sajna nem a fogysztó---
Bernadett Nagy
Bernadett Nagy Hónapja
Tanulságos, a 6-at a pisztáciát kifelejtette 😉
Dorka Ékes
Dorka Ékes Hónapja
Nem a csokoládè, ami nem is volt?
Gábor Kocsis
Gábor Kocsis Hónapja
Az nem is volt😆
jacizsak
jacizsak Hónapja
Még mindig varom a poént. KAP, ez nem áll jól neked.
Lizzy55
Lizzy55 Hónapja
De, igen. Így kell előadást tartani.
Ike Melcs
Ike Melcs Hónapja
Nagyon tanulságos.
nga090909
nga090909 2 hónapja
Mi lett belőled KAP??!!
Dávid Szigeti
Dávid Szigeti Hónapja
lett? szerintem eddig is fasza előadásokat tartott :)
N H
N H Hónapja
Nemtudom, de jó ez az irÁny!!
Ádám Tötös
Ádám Tötös 2 hónapja
Nagyon érdekes előadás volt, köszönöm most tovább szövögethetem a most már maximalizált 6 világmeghódítási tervem.
Vago Daniel
Vago Daniel 2 hónapja
nem találta ki a kártyámat
mellekesen
mellekesen Hónapja
Kőr nyolcas. De nem is ez a lényeg ;)
MARIO - Túl minden viharon / OFFICIAL MUSIC/
2:53
Mario Official
Megtekintés 955 E
fehér holló x apu - csakszexre
3:29
ByeAlexIttVan
Megtekintés 217 E
Az Eilean Mór rejtély
14:28
PAXEL
Megtekintés 23 E
Fogvarázsló 🦷🎩 | Janklovics Péter | A Comedy Central Bemutatja
25:58
Dombi Napom Hetem - Az összes rész egyben
1:36:22
Dombóvári István
Megtekintés 16 E
Isten úgy szólít, hogy “Fiam!” I Kovács András Péter I Forráspont 2019
13:41
52nd International Eucharistic Congress
Megtekintés 286 E
Aktuál csapat otthon | 2020. 03. 17. | Dumaszínház
42:36
Szülőnap 3. rész | Dumaszínház Kabaré
31:39
Dumaszínház
Megtekintés 249 E
Duma Aktuál 2. | Comedy Club 2018 | Dumaszínház
49:56
MARIO - Túl minden viharon / OFFICIAL MUSIC/
2:53
Mario Official
Megtekintés 955 E
fehér holló x apu - csakszexre
3:29
ByeAlexIttVan
Megtekintés 217 E
Az Eilean Mór rejtély
14:28
PAXEL
Megtekintés 23 E
TR!Ó - Megprankeltük telefonon DALLOS BOGIT!
1:9:41
[TOP10] FOCISTÁK, AKIKET NEM TUDSZ UTÁLNI! - TrollFoci S3E44
28:36
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 36 E
Hadházi László | Szülinapi poénválogatás
14:20
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 272 E
NASA’S Perseverance Rover’s First 360 View of Mars (Official)
1:01
NASA Jet Propulsion Laboratory
Megtekintés 6 M
Edith - Viszlát (Hivatalos Videoklip)
3:12
Skyforcenet
Megtekintés 33 E