Heti Hetes | először és utoljára együtt 2020-ban!

  Megtekintés 779,610

Partizán

20 napja

1999 szeptemberében indult el az RTL Klubon a rendszerváltás utáni kereskedelmi televíziózás legsikeresebb közéleti-szórakoztató műsora, amely legnézettebb időszakában milliókat ültetett le a képernyők elé. Mi volt a hatása az első Orbán-komány idején, hogyan alakította a közbeszédet a műsor, hozzájárult-e a politikai megosztottság erősödéséhez, cenzúrázott-e az RTL, illetve mit gondolnak ma a többiek Hajós András 2006-os szerepvállalásáról? Mindez és még ennél is sokkal több kiderül az adásból!
Vendégeink: Ónódi György (a műsor egykori főszerkesztője) | Gálvölgyi János | Hernádi Judit | Hajós András | Havas Henrik | Kéri László
Szeretnéd megnézni a vágatlan verziót is? Akkor szállj be a patronálóink közé: patreon.com/partizanpolitika

Megjegyzés
Kevin Toth
Kevin Toth Napja
1:12:20...ez a gondolat nagyon pontos....
Magdolna Rita Bühler
Magdolna Rita Bühler Napja
JAKSOT - KI NEM ÀLLHATTAM !!
koka miki
koka miki 2 napja
A Heti Hetes humornak alcazott hatalmas baloldali politikai musor volt. Ezt bizonyitja az is, hogy mekkora botranyt inditott a Hajos ugy. Nagy gratulacio Hajosnak a beszedeert mert nagyon meresz huzas volt.
Éva Jeszenszki
Éva Jeszenszki 2 napja
Nagy kár, hogy Verebes és a Farkasházy urak nem voltak itt a műsorban
Csaba Mócsa
Csaba Mócsa 2 napja
csak Kern András hiányzott
P Peitsch
P Peitsch 2 napja
Bárcsak Torgyán, Zuschlag és a nokiás dobozok lennének a mai magyar közélet legnagyobb problémái. Kádár is elhányná magát attól, amivé ma Orbán és a csicskasleppje züllesztette Magyarországot. Az én euróadóimat lopja ez a senkiházi soros-díjas niemand.
László Szikra
László Szikra 2 napja
Mindenkit lefizet, amíg "fussa"! Szerintem nemsokára bukik!
P Peitsch
P Peitsch 2 napja
Na, most lehet pislogni az USA-ára, hová vezet a kétpárt-rendszer ... mennyire idiotikus, életképtelen formációk jönnek létre. Egyiket sem kedvelem, mielőtt jönne a libsi-zsidrákozás, vagy a fidesz-birka-amőbázás. De azért elgondolkodtató .... ezt nem szabad megengedni. Eléggé mélyen vagyunk, már csak egy US-modell kétpártiság hiányzik. Magyarra lefordítva: vagy a Fidesz, vagy 1 markáns akárki, akiből pár éven belül Fidesz lesz ... Kell az ellenzéki összefogás, hogy végre a lepolipozás teljes legyen, de nem szabad megengedni egyetlen egy pártnak sem, hogy túl meghatározó legyen.
István Kiss
István Kiss 2 napja
Nem veszik észre, hogy az a gőgös, bololdali okoskodás és szekértolás, amiről azt hitték, hogy jó, pont az vitte csődbe a műsort? Semmi nincs - hála az égieknek- abból, amit képviselni probáltak. Személy szerint azt gondolom, amit akkor is: színészek miért adják el magukat a politikának? Ismert, jómódú közszereplőktől nem releváns a kis ember képviselete...
McK Robi
McK Robi 3 napja
Tökéletes megmutatkozása ez a műsor annak, miért lehetett megszeretni, és megutálni. Megszeretni a spontán, azonnali reakciókért a szellemes improvizációkért,megutálni pedig a politikai szemlélet erőltetett kinyilatkoztatásáért. Hajós nem mondta ugyan ki, de azok, akik EGY KORBAN, kiemelt sztárok voltak..,persze,hogy nem voltak a változás hívei. Verebesnek meg igaza volt, hogy nem jött el!
Attila Gál
Attila Gál 3 napja
gyűlöletben megkeseredett kifutó modellek
Horky
Horky 3 napja
Nagyon össze rakott műsor lett, ment a feliratkozás, de a sminkes munka kis kívánni valót hagy maga után, látszik az eltérő színárnyalat.
baviki
baviki 3 napja
Várom, mikor fogják kipellengérezni a "kedves" hívők Ónodi, de inkább Gálvölgyi tokaszalonnás uraságok hízód...hoz hasonlító, Orbánt is túlszárnyaló körvonalait! Vagy ezt ők nem látják? Vagy inkább nem akarják...Ha Csiszár annyira hülye, akkor ezekre a hetekre kifejezést sem lehet találni...
baviki
baviki 3 napja
Aljas gazemberek egy rakáson! A mindig "független" komcsi-ivadékok, akik humoristáknak mondták magukat... Közben hazudtak reggel, este, akárcsak a nagyfőnökük...
Ida Árkus
Ida Árkus 3 napja
Kéri utolsó gondolata arany!
Anita Nam
Anita Nam 3 napja
Nagyon köszönöm ezt a műsort, az elejétől néztem, szerintem ez volt az egyetlen "sorozat" amit valóban követtem éveken át és 18 éves fiatal felnőttként rengeteget tanultam belőle. Most pedig úgy érzem, hogy végtelen régen volt, mikor elkezdődött a Heti Hetes és ez nem csak a korom miatt mondom, hanem főleg a közélet miatt: fényévekre kerültünk onnan, ahogyan Hajós András is megfogalmazta ( 23:10 ) . És ami a legfontosabb, ahogyan Kéri László is megfogalmazta a legvégén: hatalmas szükség lenne ilyen műsorokra, mert ezek segítenének betemetni az árkokat, amiket 10 éve egyre mélyebbre ásnak körülöttünk és köztünk. Még egyszer köszönöm.
Gáborné Szandtner Dr.
Gáborné Szandtner Dr. 3 napja
Nekem nagyon tetszett, a műsorvezető remek volt.
Ariszteidesz22
Ariszteidesz22 3 napja
Ez baromi kínos volt... Kéri...aki kb. 98 óta soha semmit nem ért, ami a politikában történik Gálvölgyi: aki még mindig Gyurcsányt mentegeti... Hajós: akinek minden szavából csak az arrogancia és a jobboldali emberek megvetése jön csak le. Hernádi: aki csak biodíszletnek van csak ott, hogy legyen ott egy nő is... Havas: aki már legalább 3X meghasonult az utóbbi pár évben, de a "tízesért" még úgy látszik lehajol ha muszáj... Akiben nem ébresztette fel a szekunder szégyenérzetet ez az 1 óra fröcsögés, az sürgősen menjen orvoshoz!
György Dechert
György Dechert 3 napja
Verebes megbánta, hogy annak idején beült ebbe a szánalmas bandába. Most nem is vállalta.
P Peitsch
P Peitsch 2 napja
Ha az RTL-n menne főműsoridőben, nem bánta volna meg ... csak mondom
János Frei
János Frei 3 napja
Tisztelt Hajós András Úr!Igaza volt!!!!!
Clive Hyberion
Clive Hyberion 3 napja
Azért ha megnézzük Hernádi Judit elég jól látja az embereket és a helyzeteket . Elsimerésem és persze nem csak ő. Na ezért volt és még mindig visszanézhető ez a műsör akár politikai nézetektől eltérően is. Akik pedig gyalázkodni jönnek ide annak sajnálatom... megannyi tartalom van a youtube és ehhez hasonló platformokon, hogy nem lehet betelni. Ezek az emberek akik ott ülnek színesebbé tették minden napjainkat. Sajnálatos hogy már nem ők szerepelnek a tvben... de most láthatunk vv évikét vagy vv nyalókát és stb .. mert ez kell most a tv nézőknek.
László Kovács
László Kovács 4 napja
Amikor ezek a levitézlett arcok előmásznak a fényre mindig eszembe jut Talleyrand mondása: "A Bourbonok semmit sem tanultak, és semmit nem felejtettek." Ezek, dettó. Ott folytatnák ahol abbahagyták: minimális önkritika nélkül, de hatványozott kritikával és sértettségtől vezérelt gyűlölettel a velük ellentétes politikai nézetet képviselőkkel szemben.
Zoltan Szabina
Zoltan Szabina 4 napja
Koszonjuk a böszmèt ennek a bagázsnak
Horváth Attila
Horváth Attila 4 napja
Megláttam hirtelen Gulyás Marci pulloverét: kiégett a szemem...:-)))
Zoltan Szabina
Zoltan Szabina 4 napja
Ez nagyon szar volt
Szten Barkley
Szten Barkley 4 napja
Ónodi olyan mintha Soros-t látnám parókában. (Oldal szögből).
Jonathan Winesky
Jonathan Winesky 4 napja
Volt szerencsém a Heti Hetes kezdeteit is látni , és nem értek egyet Ónodival, szerintem Csiszárral jobb volt a Heti Hetes mint Jáksóval, mert Csiszár koordinálta a beszélgetést valamennyire, a műsor érdekes volt. Szerintem a bohóc szórakoztasson és ne erőlködve politizáljon. Egy idő után ezért nem néztem tovább a Heti Hetest és az RTL Klub műsorait sem.
Gergő Szilágyi
Gergő Szilágyi 4 napja
Hogy ebből az időszakból idézzek, a Bombagyárból: "Neutronbombát rájuk!" Ha már nosztalgia, arról se feledkezzünk meg, hogy mennyire sértette ez a műsor az ország azon felét, akiket felhergelve a FIDESZ karjaiba hajszoltátok. Megérte?
Ember Kis
Ember Kis 4 napja
Hajóssal nem az a gond, hogy naiv volt, hanem hogy még mindig az. Érdemes Kéri Lászlóra jobban figyelni, még akkor is, ha esetleg nem azt mondja, amit hallani szeretnénk. Hiába, azért az öregek bölcsebbek szoktak lenni.
Istvan Balogh
Istvan Balogh 4 napja
VEREBES ISTVÁN HOL VOLT?! MIÉRT IS NEM ITT?!
Edit Tamara Menyhárt
Edit Tamara Menyhárt 4 napja
Havas nehezen viselte Hajóst, vajon Verebes jobb lett volna?😀 Bajor Imre hiányzik.. picit lehetett volna róla emlékezni. Marci hiánypótlók vagytok! Köszönet!!!🥰
Jojimbo Usagi
Jojimbo Usagi 4 napja
A Kern András nagyon hiányzik ebből a műsorból. Meg a levelek, amiket elfogott 😂🤣😂
Balázs Láng
Balázs Láng 4 napja
A visszaemlékezés szuper! Hajóst eddig sem ismertem el, kb.semmit sem tett le eddig az asztalra sem zenészként, sem humoristaként! Hernádi művésznő most is profi Nőként moderálta a helyzetet, Gálvölgyi nagy humorista, színész, a véleménye a sajátja, ... Marci jó műsort állítottál össze!
Amália Veres Zoltánné
Amália Veres Zoltánné 4 napja
Hát ezt folytatni kell,nagyon,jó volt!
József Jóni
József Jóni 4 napja
Mikor még az első heti hetes részeket néztem le voltam döbbenve, hogy odamondogatják a magukét. Gondolta is az ember talán a harmincadik adás közben, hogy ha a hírességek így odamondják akkor biztos még változás is lesz. Ugyan fiatal voltam és talán még kicsit naiv is, de nem csalódtam kellemeset. Nem volt ez több csak egy jó kis Show műsor, nem kevés gázsiért. Azóta meg csak még rosszabb lett a "Kenyeret és cirkuszt a népnek". Ki meri ma úgy isten igazából is odamondogatni nyilvánosan bármelyik politikusnak is, bármennyi gázsiért? A 90s évek végén még lehetett egy darabig. Akkor még nem tudta senki, hogy kik is lesznek majd az igazi királyok, és mit engednek meg a birodalmukban. És mint látni,azért az akkori showmanek sem olyan virgoncok már.
Tamas Revesz
Tamas Revesz 4 napja
kár, hogy félbemaradt Hajós gondolatmenete a fesztiválok generációs megítélésével kapcsolatban, mert az megvilágította volna, hogy ahol az öregek rombolást, utcára piszkítást látnak csak, ott egy másik generáció meg valami teljesen mást
LeGaMa
LeGaMa 5 napja
Amikor azt hiszed, hogy a covid után már nem jöhet rosszabb😀
Ferenc Zsidó
Ferenc Zsidó 5 napja
Védőoltás Fundamentalizmus ellen és a Fenevad Bélyege hupost.info/chat/e3ZoyX2QetGKq5c/vide Dr Lenkei Gábor Koronavírus-terror - Az okok őszinte feltárása 4. rész Miért nem esek térdre a védőoltások előtt? hupost.info/chat/pJqJxHJpYJWPfMo/vide Rácz Margit
Iván Novák
Iván Novák 5 napja
A Hajóst sokan dícsérik alább, szórakoztató tudásban szerintem is messze fölötte állt a többieknek, de politikai érzékben (politiai szándék mögélátás, politikai ok-okozat értése) abszolút naív és buta, ami minden nyilatkozatából süt. Hajós testesíti meg a mai szavazót, akivel minden elhitethető, aki egyrészt aktivizálható és zsinóron rángatható, mert minden közmédia hírt elhisz, másrészt nem jelent veszélyt mert politikailag passzív, nem érzi, hogy a közügyek az ő dolga, eltekintve az ilyen gyerekes naív fellángolásoktól, azaz minden reakciója a hatalmat szolgája ki úgy, hogy még ennyi év távlatából is észre sem veszi, igazolja magát a naív idealista érzelemvilágával és a következményekért nem képes felnőttként felelősséget vállalni. Ezért, bár emberileg/művésziéeg nagyon kedvelem, a politikai fellángolásaiban a legrosszabb/leggyengébb oldala jön elé és ezt semmiképp nem szabad dícsérni benne.
aditua garbigailua
aditua garbigailua 5 napja
fb.watch/2ZmvNw_zl9/
Horvath David
Horvath David 5 napja
Hányok...
Sz László
Sz László 5 napja
Akkor a pénzért mindenki kaméleon volt, mára kinyitják a szemetesládát!
LordKegyetlen
LordKegyetlen 5 napja
Íme egy trailer arról kik lesznek megint a celebek a 2022-es választások után, ha a tisztességes koalíció nyer. Képernyőn keresztül is áthatott az a jó húsleves szagú meleghugy egy kis piával keverve. Üdítő és friss lesz őket újralátni, ahogy pelenkájukba beleszarva keseregnek majd a tv-ben...
Attila Nagy
Attila Nagy 5 napja
Annyira szerettem mikor Hajós András gitározott a Heti Hetesben.....na az hiányzott most ebben az adásban is :)
Takács Tamás
Takács Tamás 5 napja
Ahogy szokták mondani az igazság mindig félúton van, magam értetlenül állók mindig az olyan kritikák megfogalmazói előtt, akik azt a totál ellenkező oldalról teszik.
Kálmán Rába
Kálmán Rába 5 napja
Hajós András szerette volna megakadályozni, hogy a NER-rendszere évekkel később létrejöhessen! Igaza volt? IGEN!
PeSza Vlog
PeSza Vlog 5 napja
Ez volt a legjobb Heti Hetes!
aditua garbigailua
aditua garbigailua 6 napja
Hernádi rohadtul buta, nagyon kiábrándító volt. Hajós ebben a csapatban tényleg szellemi nagyság. De csak ebben a csapatban.
Kovács István
Kovács István 6 napja
5:00 IGy van Jáksó László egy szerep játszó volt! Amit saját maga valott be egy interjuban amit utoljára adott megelehetnézni maga bevallja! Mindig is irritált és utáltam jáksót mert egy mümájjer megjátszott mesterkélt embernek éreztem, unszimaptikus volt! És lám lám IGAZAM VOLT!
Ficsór Rozália
Ficsór Rozália 6 napja
A szívem csücske lett a műsor, amikor Jáksó korszak egy részében, a felvétel idején online kapcsolatban voltunk vele, akik be regisztráltunk, és a megadott témához gyárthattunk poént. A szerintük legjobbakat beszerkesztették a műsorba, így került műsorba nyolc poénom. Én voltam a díszmqves, ami díszműves akart lenni, de elírtam, és így lettem regisztrálva, amin Jáksó egyszer el is akadt. :)
Kundi Ottó Ilyés
Kundi Ottó Ilyés 6 napja
velemeny ide vagy oda egy örök müsor marad a mainapig is visszanezem az adasokat es meg mindidg megnevetet es sok tanulni valo elhangzot a müsorokban a Hernadi nevetese maga egy gyogyir a mainapig is ezert halas is vagyok en csak megösszöni tudom hogy ilyesn sok jo pillanatot okosztak KÖSZÖNÖM Otto Erdlyböl
prew 77
prew 77 6 napja
Havasnak leesett hogy nincs gázsi el is halgatott 😂😂
András Györe
András Györe 6 napja
Imádtam! ui: Kern is hatalmas volt benne mindig! :)
Birodalom1
Birodalom1 6 napja
Havas úr, én meg ronda férfiként attól vagyok rosszul, mikor a jóképű férfiak osztják nekem az észt, mennyire könnyű csajozni, csak magabiztosnak kell lenni!
Istvan Balogh
Istvan Balogh 6 napja
Veebes interjù... Nézd meg...
Los Faragos
Los Faragos 6 napja
Szerencsetleneknek jo vacak make-up sikerult kapniuk. Kicsit mintha maszkot viszelne mindenki :)
Istvan Balogh
Istvan Balogh 6 napja
DISZNÒ VAGY GYURI?!,EZT KERSTE ÁRPA?!,
Istvan Balogh
Istvan Balogh 6 napja
VEREBES ISTVÁNNAL TÖRTÉNŐ INTERJÙT ITT TALÁLJÁTOK A NETEN,HOGY MI A VÉLEMÉNY'RÒLATOK"...SZÉGYELJÉTEK MAGATOKAT....
Zoltán Papp
Zoltán Papp 6 napja
Néhány kis-kupac szar (hogy a "riportfilm" stílusánál maradjak) egy nagy-kupac szarral, Gulyás Bercivel a közepén. Ez vonatkozik a hiányzókra, Verebesre, Teddymacira, Alföldi Robira, stb. Talán Hajós az egyetlen kivétel a jelenlevők közül, ő is baloldali ugyan, de a normálisabb fajtából, illetve Bajor, nos az ő humora visszafogott volt, nem sértő, Isten nyugosztalja… A többi elkötelezett liberális, és anno úgy bántották meg sok magyar ember nemzeti érzését, hogy még csak nem is voltak tudatában. Biztos vagyok abban is, hogy az idők teltével ez a jelentős balratolódás belejátszott a nézettség csökkenésébe, az egyre gyakoribb gyűlöletkeltési poénokra egyre kevesebb volt a vevő... A műsor a kezdet kezdetén valóban nagyon tetszett, jómagam is annak a többmilliós nézőseregnek a tagja voltam, aki rendszeresen nézte. Verebestől pl. ott tudtam meg, hogy ő egy ateista, korábban kikeresztelkedett, és csak deréktól lefelé zsidó fiú, illetve egy hasonlatot is elengedett valamilyen apropóból: “ritka, mint a zsidó bányász”. A Gálvölgyi-Hernádi páros csúcs volt a maga idejében, kár, hogy ez lett belőlük. Havas sem tagadja meg magát, lehülyéz mindenkit, az a mondása külön tetszik, hogy: “… a lakótelepek népe ugyanúgy nézett minket, mint az értelmiség.” No, ezt add össze, lakótelepek népe. Kéry az hozta a gyűlölködő hazug formáját, és hablatyol össze mindenféle baromságot, következtetéseket von le, és kb. annyira van igaza, mint az elmúlt években a jóslataival (pl. az Orbán-kormány bukásáról, a gazdasági csődről, stb…), amiből nem teljesült be semmi. Szóval a lényeg: az első mondatom.
olaa22
olaa22 7 napja
Nem értem, ha annyira fantasztikusnak és nagynak hiszi magát Havas, mi szükség van arra, hogy folyamatosan hypolja magát, és másokat lehúzzon minősíthetlen megnyilvánulásaival. Szerintem most (is) lejáratta magát csak.. Hajósról pedig annyit, a stílus maga az ember.
zolco710611
zolco710611 7 napja
Hajós jól látta és most meg is tapasztalta hogy milyen a komcsi talpnyalókkal vitatkozni !
zolco710611
zolco710611 7 napja
Kíváncsi lennék hogy Hernádi kit szívott le !
zolco710611
zolco710611 7 napja
Amikor gyurcsótány volt hatalmon akkor is a fideszt gyalázták !
Endre Halász
Endre Halász 7 napja
Hajós: "De tetszem így is, kiknek illik tetszenem." Havas: "Büszkén csörrent az arany." (Antigoné)
Csaba Farkas
Csaba Farkas 7 napja
Ez nagyon király lett Marci! Amikor Hajós Hír TV-s szereplése felvetődött, azt hittem, hogy a többiek azt fogják mondani neki, hogy "tévedtünk". De ez eszükbe sem jutott. Továbbra is csak azt ismételgették, hogy "ugyanazt itt is elmondhattad volna", "mi nem politikai műsort csináltunk, de ezzel beskatulyáztál bennünket", "Gyurcsány beszédét nem értették meg az emberek", "össze volt szarva a Kossuth tér", "én láttam, hogy milyen emberek vonultak a TV székházhoz". Hajós soha nem vitatta, hogy a Heti Hetesben is beolvashatta volna ugyanazt a szöveget. Attól, hogy Gálvölgyi és Kéri azt mondja, hogy ők nem politikai műsort csináltak, attól még ez az állítás nem igaz. Ha egy műsor nagy részét az teszi ki, hogy politikai híreket kommentálnak, akkor az egy politikai műsor. Ha ráadásul a poénok többsége a jobbosokon csapódik, akkor azzal már beskatulyázták önmagukat. Egy műsor karakterisztikáját nem csak az határozza meg, hogy a készítők mit gondolnak róla, hanem az is, hogy a nézőkben milyen kép alakul ki róla. Gyurcsány beszédét pont annyira nem akarták értelmezni az emberek, mint amennyire Farkasházy sem akarta megismerni és megérteni azokat a körülményeket, amik terroristákat neveltek ki magukból. A 2006-os eseményeket nem csak az öszödi beszéd kreálta. Abban benne volt az azt megelőző 17 év csalódottsága, és a szerencsétlen véletlenek kombinációja. Hajós nem fekete-fehéren próbálta vagy próbálja értelmezni, hogy mi okozta a zavargásokat. Ő csak arra világított rá, hogy azok Gyurcsány miniszterelnöksége idején történtek és emiatt felelősséget kellett volna neki vállalnia a történtekért, és lemondania. Nem értem, Kéri mit akar azzal mondani, hogy politikai káoszban nem szabad lemondani. A történelem folyamán ezt rengetegen megtették - pont az vezet a folyamatok eszkalálódásához, ha ez nem történik meg. Sajnos már soha nem fogjuk megtudni, hogy mi történt volna ha akkor Gyurcsány lemond, és előrehozott választásokat írnak ki. De szerintem egy párhuzamos galaxisban 2010-ben Magyarországnak újra baloldali kormánya lett, miután az azt megelőző négy évben a jobboldal nem tudott megbküzdeni a 2008-as világválság nehézségeivel, és Magyarországból nem vált szoft-diktatúra.
Csaba Mátyás
Csaba Mátyás 7 napja
Véletlenül akadtam erre a műsorra, amit végig is néztem. Pár ponton, azért elmosolyogtam... de nem azért, mert a tartalom vicces volt. Havas többszöri esetben keveri a Fábryt a Farkasházival, az utolsó kérdésre levezeti a mokkás múltját... kit érdekel, hogy mennyit keresett a mokkában? Ez most a Havasnál mi??? Szenilisség??? Begyöpösödés??? Gálvölgyi nem egyszer magyarázkodik, hogy ő pedig soha nem politizál, és nem is politizált, annak idején csak a műsor miatt készült fel. Aha, nyilván. De amikor fideszes politikai téma kerül elő, az agyát elönti a lila köd, és ez volt azokban az időkben is. Rettenetesen zavaró az a magyarázkodás, hogy a műsor pártatlan volt és mindig az aktuális kormányt parodizálta, pedig ez nem igaz! Nincs azzal semmi baj, ha egy csatorna vagy egy műsor, mint a H7, baloldali. Nyugodtan fellehetett volna vállalni akkor is, meg most is. Viszont az eléggé szánalmas, hogy pont az ellenkezőjét próbálják megmagyarázni. 51:05-nél pont ott a bizonyíték, hogy a Hajóst ki akarták vágni az RTL-től. Összességében erről a műsorról kijelenthető, hogy Hajós András toronymagasan mindenki felett áll, mint intelligenciában és emberségben. Azt meg végképp nem értem, hogy Kéri László a kamupolitológus egyáltalán mit keresett itt? . Azzal sincs semmi baj, hogy a Partizán csatorna full baloldali beállítottságú, mert szükség van rá. De ez a műsor is úgy lett beállítva, mintha egy megemlékezés lenne, aztán közben arról szólt, hogy a 'nem jelenlévőket' kőkeményen kritizálták. Ha megemlékezés lett volna, akkor Bajor Imre megérdemelt volna legalább 10 percet a több, mint egy órás műsoridőből. Ennek ellenére kijelenthetem, hogy tetszett a műsor! Ja, és Markos Gyurit kihagytátok! :D :D hupost.info/chat/qaJ3xaCMgtGOoLA/vide
o.c. o.c.
o.c. o.c. 7 napja
szuper!
Ferenc Székely
Ferenc Székely 7 napja
Most minden politikát félre téve mondom, hogy az akkori televíziózás sarokköve volt ez a műsor. Ha olvassa ezt a kommentet bármelyik szereplő, köszönöm nekik hogy ők vettek ebben részt és ők vitték végig ezt a műsort. Sajnálom, hogy véget ért. Nagyon szerettem a műsort. És jó volt így őket újra együtt látni. Nem igazán kommentelek a Partizán videókra, de nekik is köszönöm hogy ez a műsor elkészült.
vonyisz
vonyisz 7 napja
48:00 környéke! zsenyiális. még most is: ott rettegnek a lövészárokban. ugyanúgy gondolják most mint akkor.
Zsolt Szőke
Zsolt Szőke 7 napja
Heti Hetes ! Nem kell a műsorhoz komentár😆
SzASzA
SzASzA 7 napja
Szerintem ezért kár volt összehívni a heti hetest
Gyuri B
Gyuri B 7 napja
Ez egy nagy nézettségű műsor lenne ma is. Online vagy tv. Egy jó kis PR. Esetleg jobb műsoridő. Sokat lehetne erről leszedni. Esetleg podcast formájában. Nagyon sok a lehetőség.
00asha00
00asha00 7 napja
1:06:33 az a szexista amikor a Gálvölgyi azon röhög h az asszony verve jó. Vén hülye
Norbert Prack
Norbert Prack 7 napja
Kár hogy már nincs. Imádtam.
00asha00
00asha00 7 napja
Fuh Hernadi mennyire cinikus volt fenykoraban. Hajos a legjobb!
Zsuzsanna Kovácsné Ganster
Zsuzsanna Kovácsné Ganster 8 napja
Kár, hogy vége lett ennek a műsornak, sokan várták az adást, másnap a munkahelyeken erről a műsorról beszéltek. Nagyon sok igazság volt benne! Emelem a kalapom az összes résztvevő előtt!!!
DjKoltai aka. Tivish
DjKoltai aka. Tivish 8 napja
azt gondolom, hogy évek óta az egyik legjobb content a HUpost platformján! Nagyon szépen köszönöm ezt az élményt! Óriási szellemi felfrissülés volt. És hatalmas társadalmi görbe tükör napjaink társadalmának is!
Zsolt Vitos
Zsolt Vitos 8 napja
nem volt soha nagy kedvenc Hajos de akkor nagyot nott a szemembe es most is kiderult mennyire felette all a tobbi resztvevonek mint ember ... respect
Oláh Péter
Oláh Péter 8 napja
Talán a Hajóst kivéve undormány ez az egész bagázs.
Róbert Balogh
Róbert Balogh 8 napja
719 ezer megtekintés! Marci! Ezt már évekkel ezelőtt el kellett volna kezdeni. Jól látható hogy ez a műsor hozhat változást! Ez már nem is kérdés! Ha folytatjátok van remény. Ha nem,kis idő múltán ez is feledésbe merül. Csináljátok tovább! Jó tanácsadó. Hajrá 🙂🙂
MTAH
MTAH 8 napja
A Heti Hetes azért is lehetett olyan sikeres, mert csupa képernyőképes ember szerepelt benne. Na, ez a tulajdonság hiányzik a mai műsorvezetőkből.
MrEyesis
MrEyesis 8 napja
Szerintem fordítva kéne csinálnod, youtube-on a vágatlant lehessen ingyen megnézni, vagy patreon támogatással a vágottat. :)
brigitta nagy
brigitta nagy 8 napja
Kern András csak nekem hiányzik? A HH nélküle nem lett volna ilyen sikeres.
Talalom talalom
Talalom talalom 8 napja
Nkem Hajóssal más bajom volt, és jóval a Hír tévés vendégszereplése előtt is. Nincs jó humora, Nem olyan pikírt, mint Farkasházy, nem olyan éles nyelvű, mint Hernádi, de sorolhatnám a többieket is. Nagyon kilógott a sorból - lefelé.
Tamás Zsolt
Tamás Zsolt 8 napja
Heti hetes=csürhe
Klára Ambrus
Klára Ambrus 8 napja
Hianyoltam a Bajor Imréről az emlékezést! Különben nagyon jó volt és érdekes ennyi év után latni! Elgondolkodtató hova jutottuk!
Manassé
Manassé 5 napja
Ez a heti7esről szólt és nem Bajorról, szerintem ezt ő is így szerette volna
Istvan Balogh
Istvan Balogh 6 napja
NÉZD MEG A VEREBES INTERJÚT...MINDENT MEGÉRTESZ...REMÉLEM...
o.c. o.c.
o.c. o.c. 7 napja
több említés is volt, a hianyerzeted jo erzest kelt. Tenyleg potolhatatlan személyiség. A minap volt egy kiadós Bajor-ksbare valogatas egy masik csatornánan (nem a nrten, hanem "A TV"- n) , azt is elered az archivumban ! ;)
Kiss Miklós
Kiss Miklós 9 napja
Gratulálok a műsorhoz és köszönöm szépen ! :)
istvan juhasz
istvan juhasz 9 napja
Kivágott jelenetek: hupost.info/chat/mJN7r69vnq9ihLA/vide
Szilárd Koncsag
Szilárd Koncsag 9 napja
A bal oldal a 2006-os zavargásokról beszél, a jobboldal a 2006-os öszödi beszédről...egy témát kétféleképpen látunk a mai napig. Hajósnak nagy respect!
Szilárd Koncsag
Szilárd Koncsag 6 napja
@TMK1950 Pont jónak írtad, aki konzervatív liberális...A bökkenő az ,hogy az aranyközépúthoz ész is kellene, ami itthon nem sok,.,...
TMK1950
TMK1950 6 napja
Igen. De a JOBB meg a BAL között van ám még valami : a KÖZÉP. És az a DEMOKRÁCIA. Élhetsz békében jobboldali gondolkodással és baloldali gondolkodással is. HOGY NEM LEHET EZ FÖLFOGNI ?
Гавриил Крутов
Гавриил Крутов 9 napja
Respect Hajós András!
Tibcsi T
Tibcsi T 9 napja
hupost.info/chat/Z4NkxHqekdSqaKQ/vide
D. Ralph
D. Ralph 9 napja
10 pont
enazarpi
enazarpi 9 napja
Szegény műsor vezető...nem is látja és még támogatják is abban, hogy több mint gyenge. Az, hogy nekem, unszimpatikus, egy dolog. De, hogy ennyire eltérjen az alaptól, majd vegye a bátorságot, hogy nála sokkal jobbakkal egy körben álljon. Remélem nem ez a jövő.
Norbert Varjasi
Norbert Varjasi 9 napja
ez aztán konstruktív megszólalás volt, köszi
Leiter Éva
Leiter Éva 9 napja
Téved Hajós. Eddig sem szerettük, ezután meg főleg nem. Finoman foglamazva
Norbert Varjasi
Norbert Varjasi 9 napja
A DK szavazók nyilván nem
aditua garbigailua
aditua garbigailua 9 napja
Annyit is értek, hét vödör szart.
Ferenc Takács
Ferenc Takács 10 napja
A politikai humor addig élő, és élvezetes, ameddig kifigurázza a hatalom bunkóságát. A heti Hetes is csak addig volt jó, amíg az első Orbán kormányon élcelődött. A Gyurcsány kormány seggnyalása egyáltalában nem volt vicces. De úgy látom, erre máig nem jöttek rá a résztvevők. 2006-ban Hajós mellé kellett volna állniuk, de még most is inkább csak rúgnak felé. Soha nem jönnek rá, mit tett Gyurcsány a demokráciával, Magyarországgal. Ezért szűnt meg a műsor nézettsége, majd került át egy alig fogható csatornára. Gyurcsánynak köszönhetjük Medgyessy megbuktatását, 2006-ot, vagyis a bármit beáldozunk a hatalom megtartásáért normatíváját, az ezt alkalmazó Orbán 12 évét, és Gyurcsány azóta is folytatja a baloldaliak bomlasztását. Nehéz idők elé nézünk. Nehezen jut el ezek fejébe: Gyurcsány=Orbán, mert maguk is bármit beáldozókká váltak, csak azt nem veszik észre, hogy önmaguk céljait áldozzák be legelőször.
Balázs Cseh
Balázs Cseh 10 napja
"ZS" bérenc banda!!! A falhoz állnátok együtt...
Imre Szabó
Imre Szabó 10 napja
Magyar ellenes szutykok.
Bánfi Virág
Bánfi Virág 10 napja
Hát ez nagyon gyenge, mint mindig. Hol a humor?
László Szikra
László Szikra 10 napja
A "Krekó-ügy" igazolja, hogy a Fidesz-re vonatkozó negatív vélemények korántsem túlzók!
Kocsis Maria
Kocsis Maria 10 napja
7 Tage 7 Köpfe...a német adás, ha jól emlékszem ..
[TinyTAN | ANIMATION] - Dream ON
3:15
BANGTANTV
Megtekintés 9 M
Bödőcs: 2020
09:05
Bödőcs Tibor
Megtekintés 797 E
Nora
1:23:54
SKUBA films
Megtekintés 16 E
Pintér Sándor - a Csendes Don
35:09
Partizán
Megtekintés 502 E
Kovács András Péter: ŐSÖK ÉS UTÓDOK (teljes est)
1:19:54
Kovács András Péter
Megtekintés 4,4 M
[TinyTAN | ANIMATION] - Dream ON
3:15
BANGTANTV
Megtekintés 9 M
YOUTUBEREK VS. KOMFORTKAJÁK
13:18
Szerinted?
Megtekintés 59 E
Lakberendezünk - Handras Költözik E11
24:01
Andras Horvath
Megtekintés 100 E
HIRO - YIN-YANG | OFFICIAL AUDIO |
2:48
AK26 OFFICIAL
Megtekintés 123 E