Sid Hurwich titokzatos időgépe

  Megtekintés 102,400

PAXEL

Hónapja

Kamera: Canon EOS 700D
Objektív: Tokina 11-16mm 2.8, Canon 24mm 2.8, Canon 50mm 1.8
00:00 - Van még egy oldal
00:28 - Bevezető
01:03 - Entebbe
02:21 - Az Izraeli kitüntetés
02:59 - Sid Hurwich
04:33 - Előzmények
05:16 - Az a bizonyos kísérlet
07:50 - Ajándék Izraelnek
08:28 - A kitüntetés
09:21 - A kérdések
09:58 - Sid válaszol
10:31 - Mindent egy időgépért
11:07 - Összegzés
11:54 - A fent maradó kérdések
12:53 - Az Almanach projekt
13:08 - Végszó

Megjegyzés
Péter Jenei
Péter Jenei 3 napja
Tegnap meg Izraelben 45 ember halt meg és 150 ember sérült meg azáltal hogy leestek a lépcsőn
József Tóth
József Tóth 6 napja
Tesla jegyzeteit az fbi lenyúlta olyan wireless technológiákat fejlesztett ki mint pl wirelss áram stb. Honnan szerezte meg a jegyzeteit.?🤔 A mosógépes?
janyjozsef
janyjozsef 10 napja
Maga az idő utazás lehetetlen, mert az idő csupán egy fogalom. Nem létezik. Információ áramlás van. Az információ a térben terjed. A terjedés sebessége a különböző sűrűségű terekben más és más. Ha egy adott térrész sűrűségét változtatjuk akkor az ott terjedő információ sebessége változik a többi térrészhez képest. És ezt érzékelhetjük úgy mintha az egyik helyen gyorsabban a másik helyen lassabban telne az idő. Hosszadalmas lenne elmagyarázni a részleteket, de remélem érthető az alap.
Krisztián Nagy
Krisztián Nagy 24 napja
seva mostanában miért nem teszel fel videót
Horváth Norbert
Horváth Norbert 29 napja
Az idő manipulálása veszélyes dolog.
Robert Siegbert
Robert Siegbert Hónapja
Ekkora ökörséget...Sületlenség,ostobaság,ködösítés,bugyuta,áltudományos köntösbe burkolva,szánalmas...
Péter Gánóczi
Péter Gánóczi Hónapja
Az emberek szeretnének hinni a csodákban, olyanokban, amik senki számár el nem érhetők. Ez is egy ilyen eset és a "Tesla misztikum" is. Minden korban voltak kimagasló tudású emberek, de bármennyire is szeretnénk hinni, egyikük sem tett olyan csodát, amit azóta nem ismételtek volna meg sokan mások. Leonardo Da Vinci I. Ferencnek készített "robot" oroszlánja akkor olyan csoda lehetett, mintha ma ember lépne a Marsra, pedig csak egy mechanikus szerkezet, amitől a legbóvlibb kínai játékok is összetettebbek már.
senge kunzang
senge kunzang Hónapja
Üdv mindenkinek! Időgép létezik! Be bizonyítom! Közel 8 milliárd van belőle vannak nagy hatótávu és rövidebb hatótávu szerkezetek. Memória egység függő! Pl visszatudok menni az időben egészen két éves koromig ugyan is onnantól vannak számomra is elérhető rendszerszintű emlék lenyomat file-jaim, ehhez van csatoltható digitális vagy papír alapú emlék pillanat hordozóm. Ez mind valóság! Bebizonyítható, valós, kézzelfogható! Viszont minden relatív semmire sem mondható 100% bizonyosággal, hogy van vagy nincs amiről még nincs ismeretünk!
Endre Hajdo
Endre Hajdo Hónapja
Kamu az egész.Ha Izrelnek vola egy időgépe lenne bajunk rendesen.
Dorottya Kun
Dorottya Kun Hónapja
Szerintem csak csalt, vegyunk figyelembe mindent. Nagyon jol tudta iranyitani a magneses tereket/mezoket...4-5 perc telt el el mondasuk szerint de kozben 29 perc (vagy tobb mint 29 perc) amikor be leptek a pincebe es Sid el inditotta a gepet a magnesesseg segitsegevel meg allitotta az orakat es le foglalta a figyelmuket egy egyszeru magneses trukkel (fegyver) hogy ne legyen idejuk nezegetni az orajukat ...amikor ki kapcsolta a gepet meg szunt a magnesesseg igy az orakon levo kis mutatok el kezdtek jarni de a kis es nagy mutaton nem fogsz jelentos valtozast/ido elterest latni par masodperc multan igy azert hittek hogy meg allt az ido (az asszony meg azt mond amit kell): persze persze 29 perc telt el (vagy tobb ) (ez az en velemenyem ne oljetek meg ) :)
Zsolt
Zsolt Hónapja
..... "Nyilatkozataiban mindig csak Tesláról ábrándozik, és azt mondja".... (reklám) "Ohh happy day."😂😂😂 Egyébként nagyon jó kis vidi, imádok késő este ilyeneket nézni.
Dániel Magyar
Dániel Magyar Hónapja
Aki egy kicsit ért a fizikához és ismeri az idő természetét, hogy a múlását milyen tényezők befolyásolhatják, az jót mosolyog ezen a videón. :) Véletlen keveredtem ide egyébként, érdekes dolog ez a konteózás, csak az a baj hogy soha nem vezet sehova.
Pál Petrovszki
Pál Petrovszki 25 napja
Ki az aki ismeri az idő természetét?
Mász Kálmán
Mász Kálmán Hónapja
A csávó csinált egy nagy elektromágneses asztalt ennyi a pisztoly odatapdt emrt fém mint az összes óra akkor spirálrugóval/fogaskerekekkel működött próbáld ki tegyél egy alap felhúzós órát erős mágnes közelébe egy helyben fog kattogni... nem kell mesét fabrikálni belőle az israeli állam pedig adott egy kamu kitüntetést egy kanadai zsidónak hogy hazudhassnak egy titkos technológiáról (még ha nem is létezett)mint mindenki a hidegháborúban ennyit...
monika sicz
monika sicz Hónapja
Ne legyúnk már annyira naívak...miért van az a hatalmas biztonsági rendszer izr..elben? Mit kell ennyire védeni? Én átestem ott a biztonsági vizsgálaton a reptéren..Amúgy Izrael csupa homok,szikla nagyrészt..
Slezak Attila Zoltan
Slezak Attila Zoltan Hónapja
Szerintem ez csak egy mágneses zavaró berendezés volt. Az időt nem megállította hanem a csávó barátainak óráit zavarta. A radar is rádió hullámokat használ fel. Ezért volt hasznos a vadászrepülőgépen is. Miközben utaztak az ellenséges radarok jeleit megzavarta a mágneses zaj és nem tudott használható jel megjelenni a radar monitorján. Létezik elektromágnes is, a Bermuda háromszögben is mágneses jel miatt zavarodnak meg a hajók vagy repülők radarjai. Szóval nem kellett utazni az időben. Nem is lenne jó az idő utazás mert korrupt politikusok rossz célra használnák.
Ádám Lukácsi
Ádám Lukácsi Hónapja
minden tiszteletem, és szeretem is a videóid, de ez nem az Almanac szintje PRIMER (2004) ez a méltó masonlat....az időutazós filmek origoja ;)
Lászlóné Szilágyi
Lászlóné Szilágyi Hónapja
Ezt a baromságot gyerekek
Hunor Toth
Hunor Toth Hónapja
Az Almanac Projekt a kedvenc filmem :D
István Juhász
István Juhász Hónapja
Jó videó csak rommà van baszva reklàmmal 🤬
Nem Minden
Nem Minden Hónapja
Tesla olyan ember volt akit félreállítottak, és olyan titkokat találtak a munkái közt, amiket nem osztanak meg a közvéleménnyel, csak ami ki került, vagyis amit megengedtek hogy ki kerüljön, ez nem olyan hogy elmegyek kutatni és majd találok egy olyan jegyzetet,... épített egy elektromágnesen alapuló generátort, és odaadta egy országnak hogy megzavarja a kezdetben fejletlen radar egységeket, a feleségének meg azt mondta hogy mondja hogy fél órán át a pincében voltak, és ezt el is hitették velük, az órák megállása nem azt jelenti hogy az idő megfagyott, csupán csak azt hogy az elektromágneses mező megzavarta a működésüket, és valamennyien tudjuk mennyire szeret egy ország rejtélyeken alapuló hírnevet kialakítani, főleg háborús időszakokban! Peace no Offense!
laszlo jori
laszlo jori Hónapja
"erős ragasztó" elektromágnes
K. R.
K. R. Hónapja
Az elektromágnessel meg lehet manipulálni egy mechanikus vagy digitális órát is, így csak óra lassítás történt, nem idõ😉
aria mine
aria mine Hónapja
A végén mi a zene??
pista kis
pista kis Hónapja
jó a videó de tele van felordító reklámmal.
k.csángó
k.csángó Hónapja
A feladat tehát az volt, hogy az izraeli vadászgépeket a radarok számára láthatatlanná tegyék - ehhez nem kell időt manipulálni, minthogy nem is lehet.
Laszlo voros
Laszlo voros Hónapja
Tesla neve hatalmas hoaxhívő mágnes. Az igazság az, hogy elszegényedve halt meg, ami nyilván nem történt volna meg, ha tele lett volna titkos találmányokkal.
M Ken
M Ken Hónapja
Üdv, tudja valaki mi a címe a videó végén lévő gitár játéknak ? :) Köszönöm
adika6234
adika6234 Hónapja
7:20 hmm hogyan tudsz nagyságrendekkel kisebb gravitációs teret létrehozni relatíve kis méretben 🤔 ez mondjuk nem időutazás, csak időlassítás, amit pl az űrhajósok is átélnek a földtől x km távolságban Ha meg akarod érteni a világot, láss energiában, hullámban, rezgésben. - Nicola Tesla
taja viszt
taja viszt Hónapja
Mármint nagyobb gravitációs teret, mert a fekete lyuknál lassabban mennek a dolgok mint távol tőle. Elektromágnessel részben lehet, mert lehet vele békákat is lebegtetni, mondjuk ott a nem fémes anyagok molekula szintű polaritását használja ki a gép. De ha gravitáció tömeg vonzás, a mágnesesség is lehet az részben nem? Ha egy mechanikus órát pl egy gáz vagy villanyórát behülyítessz mágnessel akkor megáll. De ha egy elektromágnest kapcsolgatsz e perc alatt 30 szor, akkor úgy fog tűnni mintha az óra fele olyan gyorsan menne.
Attila Dudás
Attila Dudás Hónapja
"Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja."
Kevin Kósa
Kevin Kósa Hónapja
Meghalgatnám tőled de nagyon nagyon lars mittank rejtéjét
zombeerYT
zombeerYT Hónapja
Nem tudom hogy erre mit mondjak de az életemre esküszöm hogy ezt a videót láttam korábban de nem nyomtam rá
zombeerYT
zombeerYT Hónapja
Ja értem ez 6 nappal ezelőtt volt. Csak most kaptam értesítést.
BARNA FLDVR
BARNA FLDVR Hónapja
Nem tudom, hogy ez mennyire függ össze de szerintem nem véletlen hogy Israel áll a legjobban a vakcina ügyben is az egész világon🤔
Zollie Uncle
Zollie Uncle Hónapja
Ki mondta, hogy nem használják az izraeliek? Lehet, hogy persze nem háztartási szinten, hogy rövidebb ideig tartson a sorbanállás a boltban, hanem diszkréten és csak az országuk szempontjából stratégiai feladatok sikere érdekében.
Wilhelm Von Katastrophenburg
Wilhelm Von Katastrophenburg Hónapja
Mi a címe a filmnek a végén? Nem értettem.
Gergő Vanyek
Gergő Vanyek Hónapja
Almanac Project
minIman0 ™
minIman0 ™ Hónapja
A video végén mi a zenének a neve? olyan nyugtató
Molnár Krisztián
Molnár Krisztián Hónapja
MI az hogy már nagyon sokan bebizonyitották h időutazás lehetetlen. Pont hogy nem találják azt a törvényt ami miattt ne lenne lehetséges. Nincs olyan fizikai törvény ami megtiltaná, vagy lehetetlenné tenné... még én magam is szoktam kisebb nagyobb távokra előre látni, mindenféle gépezet nélkül.
Zoltán Sinka
Zoltán Sinka Hónapja
@Molnár Krisztián fénynél gyorsabb utazás=időgép...ámde semmilyen ismert hatás v. anyagi részecske nem haladhatja meg a fénysebességet. A tér görbítése szintén csak fantasy, semmilyen (általam ismert) törvény nem tiltja, csak azt sem tudja, mi az. Értsd: még fogalmi szinten sem kerül szóba, nemhogy a gyakorlati megvalósítás.
Molnár Krisztián
Molnár Krisztián Hónapja
@Zoltán Sinka Az csak a fénynél gyorsabb utazást nem engedi. De a tér görbülésén alapuló időuitazásra nincs hatással.
Zoltán Sinka
Zoltán Sinka Hónapja
Relativitás-elmélet?
ゲルさん-Gellért
ゲルさん-Gellért Hónapja
Attól független, hogy van-e, vagy nincs Izraelnek időgépe, szerintem egyértelmű, hogy ők mindenben 2 lépéssel a más országok előtt járnak. Ezért is jó jóban lenni velük. Csak nézzük meg az országuk átoltottságát.
Werner Reiner
Werner Reiner Hónapja
Az izraeliek nem lettek volna képesek ügyesen kiszabadítani a túszokat, időgép nélkül ? Na, hagyjuk már ezt a sületlenséget !
Rácz Roland Imre
Rácz Roland Imre Hónapja
Ha lenne mód az időutazásra, akkor hol vannak az időutazó emberek a jövőből?
Gabor Vass
Gabor Vass Hónapja
Dolgozom én is az időgépen, de félek hogy nem készül el határidőre.... Több film is készült az Etebbei akcióról pl. Raid on Entebbe, 7 DAYS IN ENTEBBE, valamint dokumentumfilmek.
Werner Reiner
Werner Reiner Hónapja
Ezen ne aggódj, ha elkészül, semmiképpen nem futsz ki az időből !
RedWolf
RedWolf Hónapja
Én erre a felfele kocka vonal kocka aztán a másik lábrészen aztán a testén és a két kezén ugyanaz van =----= erre gondolok meg a fején
RedWolf
RedWolf Hónapja
Tudom ez nem mindennapi kérdés vagy itt lehet hogy az :D Tudsz olyan alkalmazást a telefonra, ami kimutassa a hát az ilyen testrészeket csík ként? Mivel tegnapi nap folyamán a hátamon hideget éreztem csak a hátam mögött Féltem is, meg ilyen elég minimális csikizés félét de az szerintem, nem az
Symbol Team
Symbol Team Hónapja
Amúgy a távolságfüggetlenül jelen idejű (például bolygóközi) kommunikációt lehetővé tevő berendezést már évekkel ezelőtt feltalálták. Egy quantumfizikai jelenség adta kiskapu ugyanis lehetővé teszi az azonnali távolságfüggetlen jelátvitelt... A módszerrel amúgy üzenetet lehet küldeni a múltba is. (feltéve, ha az adó és a vevő közötti jeladás folyamatos, és végig be voltak kapcsolva) Szóval, akár még igaz is lehet az időlassító masina...
Jánosné Gábor
Jánosné Gábor Hónapja
Nem időgépért kapta ,hanem megsúgta nekik, hogy magasan repüljenek , hogy a radarok ne mérjék be . :)
Krisztián Fekete
Krisztián Fekete Hónapja
Valoszinu😂😂🤣
lilli chanel
lilli chanel Hónapja
De idegesítő ez a porszem effekt
AI AmI?
AI AmI? Hónapja
Idegesitoek ezek a zizzenesek...
Tamás Gudmon
Tamás Gudmon Hónapja
Nem sűrűn írok kommentet, de nem tudom kiállni! Hogy lehet akkora ostobaságot állítani hogy azért mert Izraeli gépek 4000kmert repültek észrevétlenül időgépük volt? Édes Istenem.... 87ben Matthias Rhust pár ezer kmert repült a Szovjet légtérben mielőtt letette a Csesznát, de akár vissza is repülhetett volna, nem vették észre. Akkor neki is időgépe volt? Mellesleg az Izraeli hadsereg beleértve a légierőt is a világ egyik legagresszívebb gárdája (lásd 2010ben minket is meglátogattak, hogy-hogynem a választások előtt...) ha lenne időgépük már térdre kényszerítették volna a világot. A legfontosabb pont nem az idő manipulálása hanem a realitás megőrzése (a józan paraszti ész) lenne a legfontosabb, hogy ne jussunk ilyen buta következtetésekre. Vesz a Hurvinyek (nem is kell hogy kamerát, csak egy androidot) és elkezdi a baromságot nyomni...
János Milus
János Milus Hónapja
...ne szépítsük, az izraeli fegyveres horda a legaljasabb, és mocskosabb a világon...
István Székely
István Székely Hónapja
Nagyon érdekes.
Zsuzsanna Jlailia
Zsuzsanna Jlailia Hónapja
Az időutazás egy általán nem lehetetlen rengeteg népmese szól róla, és ami a népmesékben megvan írva az mindig a valóság. Számtalan pékdát tudnék felsorolni, nem teszem. A világ népmeséit, mondáit ,regéit kell olvasni, a legnagyobb tanítók. A tibeti szerzetesek eleté kell tanulmanyozni a világ mostani még élő őslakosainak életét kell olvasni. M8nden megvan bennük
Dorca
Dorca Hónapja
Paxel a videód végén lévő dalnak a címét elkérhetném ? Mert az nekem nagyon tetszik és megszeretném tanulni gitározni 😅
Ferenc Péter
Ferenc Péter Hónapja
Kleminek annyi...?! :-( Egyébként Délvidéken élek, kisebbségi magyarként...! Most olvastam egy könyvet, ahol szerb és bosnyák tudósok beszélnek Tesláról...Tulajdonképpen mindazok, akik azzal foglakoznak, amit az "ostoba"amcsik megsemmisítettek a toronnyal együtt... Nos, aki ezt elhiszi az....AZ...!!!! Nikola Tesla 2. (3.) munkássága állítólag megrémísztené a 'naív' embereket....
Eszter Csorvasi
Eszter Csorvasi Hónapja
Valaki ismeri esetleg az outro alatti zenét?
Peter J.
Peter J. Hónapja
Miért kellett a leragadós pisztoly történetét beleszőni az időutazás prezentálásába? Jó a sztori, sejtelmes, de nagyon ismétled önmagad és feleennyi időkeretben is előtudtad volna adni. A lámpával megvilágított babáért elismerésem a lakberendezőnek.
Medii Medii
Medii Medii Hónapja
Bozont
Dzsenifer Turó
Dzsenifer Turó Hónapja
Ezeket a dolgokat miféle "hiteles forrásokból" szeded elő amúgy?
Mihály Szilágyi
Mihály Szilágyi Hónapja
...igen , igen az időt lehet manipulálni, erről személyes tapasztalatom van...
Lospadresapa
Lospadresapa Hónapja
Halljuk!
Levi Csirkés
Levi Csirkés Hónapja
jó az a film? érdemes megnézni?
Kolos Németh
Kolos Németh Hónapja
szerintem ez félre siklott
Botond Biró
Botond Biró Hónapja
Amúgy Paxel! Te nagyon vallásos vagy?
Tamás Házi
Tamás Házi Hónapja
akkor ezért van ekkora hatalma a zsidóknak...
Tamás Kasza
Tamás Kasza Hónapja
Az óra csak egy eszköz ami mutatja az általunk elképzelt időt. Az időt mi találtuk ki. Az órának nincs köze az időhöz fizikailag. Hogy állt volna meg?
Adalexer
Adalexer Hónapja
A tesla videódban azt mondtad hogy tesla a láthatatlanságot feltalálta de egyesek azt mondják hogy időt utazott és sid tesla jegyzeteit felhasználta
Gabor Nagy
Gabor Nagy Hónapja
Hogyne idögép meg kronovizor hányféleképpen kell még kitalálni hogy ilyen meg olyan idögép
G PSY
G PSY Hónapja
Paxel engem fogócskába soha nem kapszel
Zoltán Muzsnyai
Zoltán Muzsnyai Hónapja
Látom keresed a bajt! Ha akarod akkor gondolkodj el azon,hogy miként oltottak Izraelben? Szerintem tudod. Írd vagy mond el ha akarod!
Bálint Boros
Bálint Boros Hónapja
Már megint; izraeli "vadászgépek"(!) Nehéz szállítógépek könyörgöm! Használjuk már pontosan az alapfogalmakat, evidenciákat. Mert így már előre hitelteleníti az egész mondandót egy ilyen "hiba"!
Gábor Pap
Gábor Pap Hónapja
Bírom a búrádat Paxel! Folytasd amit csinálj, ébredezz!
Istvan Szeplaki
Istvan Szeplaki Hónapja
Úszik a hajó a tengeren, a part felé. Nem is, az nem is hajó. Tengermozgató gép. Tolja hátra a tengert, az meg húzza felé a partot. Mikor egy kis teljesítményű tengermozgatógépen hasalva próbálsz legyorsulni egy fehér cápát,talán jobb ha tudod: cápaeledel mozgató gép vagy, és a cápa használt téged, mióta csak megszülettél.
Kristof Lotz
Kristof Lotz Hónapja
Ha mindez igaz akkor Sid egy hatalmas elme volt. Tisztelet a férfinak
Péter Ivanits
Péter Ivanits Hónapja
Kedves PAXEL! Nagyon kedvelem a videóidat és nagyon jó hallgatni, illetve nézni őket! Mivel én valamilyen szinten az ilyen dolgokat reálisan próbálom látni, ezért erre is van egy reális megállapításom (természetesen lehet, hogy nincsen igazam, sőt... ), de én ezt gondolom: A feltalált "időgép" Valójában, ahogyan azt te is említetted, egy elektromágneses teret kibocsátó szerkezet. Ezért nem tudták felemelni az asztalról a pisztolyt, mivel az fémből van. Az idő különös múlása pedig az is lehetséges az elektromágneses mezőtől (valószínűleg befolyásolja az időt). A vadászgépek pedig lehet, hogy ezt az elektromágneses mezőt kibocsátó kütyüt használták, mely lehetséges, hogy blokkolja a radarjeleket, ezért nem vették őket észre. Ezt úgy tudnám elképzelni, hogy a gépeken lehetett egy akkumulátor, vagy bármi, ami elektromos áramot képes tárolni, vagy előállítani. Ez az én teóriám. :D természetesen ez az én saját meglátásom és hangsúlyozom, hogy biztosan van benne hülyeség és valószínű, hogy nem is így történt, de ha engem kérdeznek, én így látom reálisan az egészet. :) Köszi, ha végig olvastad! Mindenkinek szép napot! :)
Macskarájaa
Macskarájaa Hónapja
szerintem Sid átverte azt a hat palit xd
hun glisch
hun glisch Hónapja
Persze itt va időgép de Gta 5 ben nem leht időt utazni.
Lewy
Lewy Hónapja
Valaki meg tudja nekem mondani az outro zene cimet?
Sanyi HD
Sanyi HD Hónapja
Azt vágjátok hogy az idő az csak egy mértékegység?? Igazából nem létezik olyan hogy idő múlása...ezt mi találtuk ki!!
Márk
Márk Hónapja
Qrva jó videókat készítesz!✌Tele vannak érdekes dolgokkal ami elgondolkodtatja az embert, hogy sok minden nem úgy van valószinüleg mint azt "tanítják".
Farkas Szurke
Farkas Szurke Hónapja
Ha létre hozunk akkora energiát ami téridő gürbületet generál akor nem csak az idő utazás lehetséges de a hiperűrugrás is.🤓
Kornél Szél-Tóth
Kornél Szél-Tóth Hónapja
vagy csak elromlott a gép és nem tudják meg javitanixdd
Farkas Szurke
Farkas Szurke Hónapja
Egyet értek.☺
Chino Feldmayer
Chino Feldmayer Hónapja
Erdekes elmelet ! Engem lenyugozott ! Talan ha az Apofiszra elkeresztelt meteorit vagy ustokos azon a bizonyos napon a Nap felol Jeruzsalemet " fenyegetne" talan megtudgyuk az igasagot ! Remelem erthetoen fogalmaztam ! Koszonom a feltoltest ! Es igen , Tesla alkotasai kar hogy nem vesznek minket korul , vagy ezis csak ido kerdese ?
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás Hónapja
Legyen március 15. Videó
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás Hónapja
Tenet
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás Hónapja
Ha lenne egy időgépem elmennék Hawking partyára
Zoltán Sinka
Zoltán Sinka Hónapja
Mit menőztök, egyikőtök sem volt ott, háromszor is elmentem megnézni.
Főnix Főnix
Főnix Főnix Hónapja
Tuti, hogy elmegyek én is, majd talizunk!
G K
G K Hónapja
Igen,nem ülne ott egyedül 👌👊🤪
Mátyás Hadobás
Mátyás Hadobás Hónapja
Hiszel Istenben?
Melian Duarte
Melian Duarte Hónapja
Ha az idot megallithatjak,valoszinuleg mostanra utazni is tudnak benne.
fradicsavesz
fradicsavesz Hónapja
Carlo Rovelli nagyon érdekes dolgokat ír a témában.
fradicsavesz
fradicsavesz Hónapja
Közel sem. Az idő nem létezik. Ahhoz, hogy utazni lehessen benne, egy lineáris síknak kellene lennie amiben "tárolódik" valahol az információ. Ezzel szemben ahhoz, hogy az az időt "lelassítsuk" elég lenne a létező aktuális teret úgy megváltoztatni egy helyen, hogy az a tér többi részéhez képest máshogy viselkedjen. Mint mondjuk egy inercia rendszer. És itt azért vannak is kézzel fogható ismereteink mint az ikerparadox. Ha létre tudnánk ugyanazt a jelenséget hozni mesterségesen máris közelebb lennénk az igazsághoz.
The methal gamer
The methal gamer Hónapja
Nem volt ottt semmi fèle időgèp, a repülők angol utasszállítók radarjelèt használták
Horváth Károly
Horváth Károly Hónapja
@János Mihálik sztem időgépet épített Nagy Feró
János Mihálik
János Mihálik Hónapja
@Horváth Károly Ez jó kérdés. Szerinted?
Horváth Károly
Horváth Károly Hónapja
@Dávid ϟ és mivel magyarázod nagy Feró Kossuth díját. Könyörgöm.
The methal gamer
The methal gamer Hónapja
@Dávid ϟ Izraelnek annyi titka van, pont ezt kène megmagyarázni?
Szekeres Elektra
Szekeres Elektra Hónapja
*Inkább az a kérdés, hogy mi van azokkal az emberekkel akik látják, érzik és/vagy megálmodják a jövőt. Ilyenből is lehetne videó.*
Zoltán Jakab
Zoltán Jakab Hónapja
Szóltok, mesélek:)
hun glisch
hun glisch Hónapja
Így jàrtak.
KupakLajos
KupakLajos Hónapja
nekem van egy elméletem... szerintem Paxel az űrből jött XDDD
dikaz
dikaz Hónapja
Mi az outro zene? amugy igenyes kontent mint mindig, pacsi✋
Anita Viktoria Viski
Anita Viktoria Viski Hónapja
metro jatek- outro zene
Youtube Csatorna : D
Youtube Csatorna : D Hónapja
Paxel ha segitsegre van szukseged fordulj orvoshoz. Ennel mar csak lapos fold video durvabb
Takács Álmos
Takács Álmos Hónapja
@ordas legalább a nevét le tudnád írni...... De te biztosan jobb témákról csinálnál videót! :D
László Papp
László Papp Hónapja
@ordas miért nézitek a tartalmait ha nem tetszik? Annyi a megoldása hogy NEM NÉZITEK ilyen egyszerű.
ordas
ordas Hónapja
@László Papp :____________________Az hogy Pixal nem százas, az tuti!
László Papp
László Papp Hónapja
@HUpost Csatorna : D hülyékell (veled) nem vitázok mert levisztek a szintetekre és legyőztök a ritinotokkal
Youtube Csatorna : D
Youtube Csatorna : D Hónapja
@László Papp mar az idiotasaghoz is magas intelligencia kell? nemis tudtam en hulye
Thanos
Thanos Hónapja
ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul
Zsoca Törincsi Zsolt
Zsoca Törincsi Zsolt 8 napja
@L Mayer Nem tudunk vele vitába bocsátkozni !😁
L Mayer
L Mayer 8 napja
Azaz
Zsoca Törincsi Zsolt
Zsoca Törincsi Zsolt Hónapja
pontosan !
norbert ZNX
norbert ZNX Hónapja
Annyira felidegesít mikor belemélyedek a videóba, aztán jön egy reklám.
Főnix Főnix
Főnix Főnix Hónapja
Az élet néha gyötrelem. 🥰😂
istván kocsis
istván kocsis Hónapja
AdblockPlus reklámblokkolót telepítsd föl.
Kristof Lotz
Kristof Lotz Hónapja
[ Nevetés HUpost Vanced-ül ]
YASUO DAY ꧁ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ꧂
YASUO DAY ꧁ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ꧂ Hónapja
*mosógépet kifizetted?*
Endre Levai
Endre Levai Hónapja
👍szuper
Shadow Threat
Shadow Threat Hónapja
Elég szomorú ha ilyen cucc Netanjahu kezében van. Jól mondta Doc Brown hogy rossz kezekben felmérhetetlen károkat okoz az időgép.
Ádám Héger
Ádám Héger Hónapja
a szavaid, mondataid nagyon rokonszenvesek. Ugyanezeket vallom és tapasztalom és úgy gondolom igazad van.
Domahidi Péter
Domahidi Péter Hónapja
Ez nagyon sok probléma van. 1. Ha izrael titokban akarja tartani időgépét akkor miért tünteti ki feltalálóját? Ezzel tulságosan ráirányítaná a média figyelmét. 2.Nem időgépet épített hanem egy berendezést ami nagy idődilatációt okoz erős mágneses tér létrehozásával. De ezzel több probléma van. 2.1 ilyen erős mágnesestér azt embert szétfőzné.. valójában mint szörnyű halált haltak volna.. ha viszont leárnyékolják a mágneses teret akkor pedig nem tudná kifejteni rájuk a hatását. Ehhez speciális védőruhát kellene hordani.. de ilyenről nem esik szó.. ami lerombolja az egész story hitelességét.
Péter Domahidi
Péter Domahidi Hónapja
Ez nagyon sok probléma van. 1. Ha izrael titokban akarja tartani időgépét akkor miért tünteti ki feltalálóját? Ezzel tulságosan ráirányítaná a média figyelmét. 2.Nem időgépet épített hanem egy berendezést ami nagy idődilatációt okoz erős mágneses tér létrehozásával. De ezzel több probléma van. 2.1 ilyen erős mágnesestér azt embert szétfőzné.. valójában mint szörnyű halált haltak volna.. ha viszont leárnyékolják a mágneses teret akkor pedig nem tudná kifejteni rájuk a hatását. Ehhez speciális védőruhát kellene hordani.. de ilyenről nem esik szó.. ami lerombolja az egész story hitelességét.
szabek08 YT
szabek08 YT Hónapja
Nagyon jó videós vagy!
Bodor Tamás
Bodor Tamás Hónapja
Ha tesla gazdag lett volna,vagy támogatták volna most egy olyan világban élnénk amit el sem tudnánk képzelni
Sunny
Sunny Hónapja
Az Orosz incidensre lesz videó? (Aki valahogy visszakerült a múltba, és megkinozták, mert a nato állitotta kiba személyiét.)
Németh László
Németh László Hónapja
13:00 milyen projekt?:( Nem hallom
hun glisch
hun glisch Hónapja
@Attila Demeter Visaza a jövőbe 2 ben is szerepet jópárszór ez a szó.
Attila Demeter
Attila Demeter Hónapja
Almanach projekt
Отец солдата (1964) фильм. ЦВЕТНАЯ ВЕРСИЯ
1:28:10
RVISION: Советские фильмы
Megtekintés 1,6 M
Az Eilean Mór rejtély
14:28
PAXEL
Megtekintés 93 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 43 M
A kamionos: Egy korszak véget ért
22:28
st22lacika
Megtekintés 153 E
Nincs idő a gólörömre | Bödőcs Tibor (részlet)
4:54
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 48 E
Tesla titkos találmányai
11:48
PAXEL
Megtekintés 252 E
A rejtélyes Kassai bombázás
11:07
PAXEL
Megtekintés 40 E
Szépséges sebhelyeink magyar természetfilm
49:12
Ferenc Kereszturi
Megtekintés 224 E
A Gyatlov-rejtély
10:36
PAXEL
Megtekintés 200 E
Da Vinci titkos üzenetei
15:31
PAXEL
Megtekintés 544 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 43 M
A kamionos: Egy korszak véget ért
22:28
st22lacika
Megtekintés 153 E
Nincs idő a gólörömre | Bödőcs Tibor (részlet)
4:54
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 48 E
Benedetta - Official Trailer
1:50
Pathe
Megtekintés 124 E
Leander - Magamnak Hiányzom (Official Music Video)
3:16