Ma reggel elhallgat a Klubrádió frekvenciája | szolidaritási adás

  Megtekintés 41,547

Partizán

Hónapja

Február 9-én megvonták a Klubrádió sugárzási jogát, így február 15-től kizárólag online lesznek elérhetőek - reméljük csak átmenetileg, bár sok reményünk nincs.
A Partizán csapata szolidaritást vállal a Klubrádióval, illetve annak munkatársaival, és követeljük hogy a Klubrádió pályázatát érdemben és jogszerűen bírálják el, és ne kapaszkodjanak az illetékesek mondvacsinált, adminisztratív hibákba annak érdekében, hogy beszüntessék a médium működését Szabad sávot, tiszta pályázatot - hadd szóljon!
A mai reggelen egy átfogó szolidaritási adással készülünk, ahol velünk lesznek a Klubrádió tagjai.
Vendégünk: Pálinkás Szűts Róbert, Pataki Gábor, Kárpáti Iván, Báder Tamás, Veiszer Alinda, Gergely Márton, Uj Péter, Kálmán László, Nádasdy Ádám, Bódy Gergő, Warholik Zoltán, Göczey Zsuzsa, Bálint Judit, Gálvölgyi János és Bolgár György.
0:00 - Visszaszámláló
9:43 - Pálinkás Szüts Róbert
29:28 - Pataki Gábor
51:31 - Báder Tamás és Kárpáti Iván
1:11:40 - Veiszer Alinda, Uj Péter és Gergely Márton
1:42:40 - Kálmán László és Nádasdy Ádám
1:59:40 - Bódy Gergő és Warholik Zoltán
2:14:55 - Bálint Judit és Göczey Zsuzsa
2:30:47 - Gálvölgyi János
2:43:10 - Bolgár György
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

Megjegyzés
tibeszcsipesz
tibeszcsipesz 25 napja
Szia, Marci, a műsor tetszett, de Te mikor haragudtál meg arra a magyar szóra, hogy járvány?
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
2021-03-11 NMHH: érvénytelen a Klubrádió pályázata a 92,9 MHz-es frekvenciára..
László Simon
László Simon Hónapja
Mikor a Sláger rádiót bedarálták, hól volt a szolidalitás?
Chinese David
Chinese David Hónapja
The cryptocurrency has charted a 10-fold rally in the past 11 months, offering a significantly higher return than gold amid the massive inflation-boosting monetary and fiscal stimulus delivered by authorities worldwide to counter the coronavirus-induced economic slowdown.I STARTED INVESTING WITH LOUIZ SOME WEEKS AGO AND I JUST RECEIVED A MASSIVE PROFIT DUE TO THE RECENT HIKE OF BITCOIN..
Chinese David
Chinese David Hónapja
Thanks Luiz .+1.8.0.3.5.6.6.0.6.9.7.
Gergo Toth
Gergo Toth Hónapja
hupost.info/chat/npVjyaagcqRsgpM/vide Furcsa, hogy egy rádiós ember nem hallott még a Tilos rádióról... Vajon tényleg nem hallott róluk, vagy lehet, hogy csak direkt játssza a hülyét amikor úgy tesz, mintha rajtuk kívül nem létezne semmi más?
Viktor Valamilyen
Viktor Valamilyen Hónapja
Kedves Marci, Ismét nagyon köszi a videót! A szolidaritás valóban hiányzik, ahogy a közéleti beszélgetések és viták is és most ennek maradékát is elveszik. Jó, hogy van a te csatornád és elhivatottságod, sőt ide még eljönnek kormánypárti emberek is, nem úgy mint más nem kormányoldali médiumokhoz. Nem értem, hogy a Klubrádiót miért volt kötelező ignorálniuk, ha nálad 1-2 ember már bevállalta. Hozzáteszem, az is érdekes vélemény, hiszen mindenkié fontos! Jobb volna sokkal így hallgatni őket, mintha csak a propagandát tolnák, főleg ha se füle, se farka. Egyébként nézte bárki a chatet, hogy már ilyen korán megjelentek a trollok és többségében ők szóltak hozzá mindenféle hülyeségeket?
Pákozdi Attila
Pákozdi Attila Hónapja
ÓÓÓ jajj... most mi lesz... világégés... le lett kapcsolva egy a sok közül.. 30 évvel ezelőtt kettő normális adó volt hazánkban... aztán gombamód elszaporodtak a rádió és tévéadók... manapság százszámra ontják a hülyeséget... ki ennek ki annak az oldalnak kedveltjeként. A baloldali kormányzás alatt is történt ilyen... és még sem volt ekkora vernyákolás... Aki akarja az megtalálja a módját annak, hogy hallgassa ezt az adót is... a drága aranyos Bolgár úrral és sok más "elfogulatlan újságíró haverjával"együtt... Számomra az a legszomorúbb, hogy a hozzá hasonlók semmi hasznot nem termeltek a nemzetnek és mégis eltartjuk őket... vígan elvannak és nincsen semmi más dolguk csak beszélnek a semmiről... közben meg a hétköznapi embernek meg éppen elég az, hogy a napi betevőt megkeresse. Ettől függetlenül sok sikert a Partizán csapatnak... csak így tovább.
Márta Farkas
Márta Farkas Hónapja
Csak egy ötlet. Egy rövid tutorial video az applikációs és weblapos elérhetőségről akár itt a youtubon :) és persze a social media-ban
Ákos Namesánszki
Ákos Namesánszki Hónapja
NAGYON NAGY RESPEKT A PARTIZÁNNAK ÉS A KLUBRÁDIÓNAK IS!!!
Orsolya Németh
Orsolya Németh Hónapja
Respect 🤝
füstölt sonka
füstölt sonka Hónapja
Én eleve neten találkoztam a klub rádióval. Csak ezt hallgatom. Nem bírom a ner-propaganda adókat.
Judga54
Judga54 Hónapja
szolidaritásból ötös! bravó Partizán! 💖
Taoma H
Taoma H Hónapja
Jó volt de Karas Mónika, aki a pártatlan és kiegyensúlyozott közszolgálati tájékoztatás legfőbb őre miért nem volt itt? A sokat emlegetett Vicsek Ferencre is kivácsni lettem volna. Máig nem tudom, miért kellett távoznia a Klubrádiótól.
D Séra
D Séra Hónapja
Márton, te vagy a jövő embere. Idősebb vagyok, de nagyon felnézek rád, majd mutogatlak a gyerekeimnek is tanuljanak tőled.
János Tóth
János Tóth Hónapja
3:02:48 Cseles kérdés. A mindentudó reneszánsz ember kénytelen bevallani, hogy lényegében csak a dumálásban és problematizálásban érdekelt (azt is csak biztonságos buborékban, jól bevált sémák mentén), a megoldásokban nem.
Bobby K
Bobby K Hónapja
hupost.info/chat/npVjyaagcqRsgpM/vide Lehet, hogy Veiszer Alinda nem 2021-ben él. Hogy a média nem leszálló ágban van, hogy a NER nem nettó nyertes, és, hogy az interneten mit lehet és mit nem. A felsorolás mind külön-külön is leüti a véleményét. 1) Magyarországon 2010-óta folyamatosan hoznak olyan törvényeket, amik egy valamire vannak kiélezve. Simán hoznak olyan egy Veiszer Alinda törvényt, ha nagyon erőlteti ezt a bárgyú extrém naív vonalat. 2) A NER által éltetett országokban, mint Törökország, Kína, Oroszország az, hogy mi történik az interneten a diktátorok illetve a helyi NER kezében van. 3) Világszinten mindenhol rámennek a nagy cégek lásd Facebook, Google utólagos regulázásába. Ennek része lesz a média is, ez csak idő kérdése. 4) Abban valóban igaza van Alindának, hogy a politika mondja meg, hogy ki élhet-halhat, és a reklámbevétel nem jön mindig. Hát nem. Ez volt a NER előtt. A NER egy olyan bűnszervezetet hozott létre, ahol ez a feltételezés érvényét vesztette. Mert, ebben a rendszerben gecire mindegy, hogy ki adja a drogot. A lényeg az, hogy a ki a NER része vagy nem. És bizony, most már lassan minden szegmensben mindenki a bűnszervezet részévé válik.
Taoma H
Taoma H Hónapja
A Klubrádió Hetes Stúdió adása a legjobb műsorok egyike.
Vakond Simple
Vakond Simple Hónapja
Megmondom őszintén,nem tudtam,hogy van olyan,hogy Klub Rádió.De mivel se a belföldi jobb,se a külföldi bal oldallal nem értek egyet, plussz voltam már ellehetetlenítve,mert nem így meg úgy,hanem emígy meg amúgy gondolkodtam,voltam már büntetve,mert felszólaltam a valóság mellett, bántalmazás ellen,így szupernek tartom,hogy kirúgtak titeket a frekvenciáról,magamnak is mindig gratulálok,ha ellehetetlenítenek.Ez az igazi élet,amiben komoly áldozatot hozunk azért,amiben hiszünk és a saját életünkön érezzük a bátorságunk súlyát. Gyakorlatilag kibéreltetek a jövőben egy frekvenciát,a mostanit meg elveszítettétek. Kevesen mernek csapásokat bevállalni.Én most a negyedik csapást élem éppen túl. Kínában az edények ha megrepednek az idő által,csak növelik az értéküket,minél több repedés,annál nagyobb érték.Sokan a sebeiket büszkén kívül hordják.Mások szerint a sebek cikik és lúzereknek valók.Valójában akiknek sebük van,azok rendszerint úgy döntöttek, hogy mernek szembeszállni és gondolkodnak vagy elnyomandó értékeket képviselnek.
Enikő Balogh
Enikő Balogh Hónapja
A ner, már szemrebbenés nélkül tarol, de evvel már kontraproduktiv, ugyanis eggyre jobban ezösödnek a sértettek !!! A felhasználok ,megtanulják a digitális lehetöségeket, igy még szerteágazobb is lehet a tér !!! Marci, ez a szolidális müsor is sok csukott szemet nyit ki ! K Ö S Z I !!!!!!!!!!
k kokemaki
k kokemaki Hónapja
Bolgár úr rosszul emlékszik. Amikor átkerült a közrádióból a Klubrádióba, akkor nem napi két órával indult a műsora, csak később futott fel. És az is hozzátartozik a kendőzetlen igazsághoz, hogy Vitray Tamás azért hagyta faképnél a Klubrádiót, mert a műsorsávját egyik napról a másikra átadták Bolgár úrnak. A történelem már csak ilyen. Ha az ember nem érintett a személyében, mint én, akkor sokkal könnyebb az objektív tényekre emlékezni.
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
Szóval érdemes most belehallgatni a Klubrádió adásába ahol egyszerű állampolgárok ajánlják fel tömegével anyagi és technikai segítségüket azoknak az idősebb embertársaiknak akiknek ez a Rádió az egyetlen vagy legkedveltebb szórakozása. Mert ugye ez az egész főleg őket sújtja. Ők kerülnek nehéz helyzetbe nem az én korosztályom vagy a még fiatalabbak. Ha kell elmennek hozzájuk ha lehet távolról próbálnak segíteni, beállítják az okostelefont, laptopot, internet rádiót, igazából nehéz ezt nem megkönnyezni. Ez az emberségesség lázadása az embertelenség ellen!
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
Az jutott még eszembe, hogy számos frekvencia régóta nincs kiadva illetve országos kereskedelmi rádió is már csak egy van, mivel a frekvenciák kiadásából az államnak bevétele lenne és a monopolhelyzet teremtés is káros ez nem hűtlen (frekvencia) kezelés az illetékes állami szervek részéről?
K K.
K K. Hónapja
Ez nagyon tetszett, le a kalappal előttük. Kevesen mernek ilyen nyíltan beszélni a kormány látható ellehetetlenítéséről. Minden ami kultúrált szórakozást és tartalmat gyártott fiatalok és idősek részére mára megszűnt és helyette jött a ValóVilág és hasonló gusztustalanságok. Nagyon szomorú, hogy fegyvertelenek vagyunk a döntéshozókkal szemben. Köszi a munkátokat, szükségünk van rátok. ❤️
Zsanett Dinnyés
Zsanett Dinnyés Hónapja
❤️
Tamás Török
Tamás Török Hónapja
Azt hiszem, így kell "tartalmat" gyártani...
Bobby K
Bobby K Hónapja
@Balázs Molnár Balázs, szerintem trollokkal nem érdemes egyezkedni. Hagyjad a csávót . :)
Balázs Molnár
Balázs Molnár Hónapja
@László 2 hátha neked ez jött le akkor igen!
László 2
László 2 Hónapja
Úgy, hogy vén komcsikat istenítünk? :D
Zsolt Sandor
Zsolt Sandor Hónapja
Hálás köszönet a partizánnak.
anonymus7601
anonymus7601 Hónapja
Tényleg nincs egy rendes mikrofonotok? Közel nulla a hangerő.
anonymus7601
anonymus7601 Hónapja
@Dániel Nizsai Halk. Néma. Különbség. Nincs egy rendes szótárad? 🙂
Dániel Nizsai
Dániel Nizsai Hónapja
Nálam is működik tökéletesen. Nincs egy rendes fülhallgatód? :)
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
Nálam tökéletes... vagy legalábbis jó!!!
brottek
brottek Hónapja
Nagyszerű volt ez a műsor. Köszönöm, hogy összehoztátok. Emellett pedig le a kalappal Marci előtt aki 3 órán keresztül figyelt, beszélt, reflektált.
Szandra Zold
Szandra Zold Hónapja
💕💕💕
Mariann Balázs
Mariann Balázs Hónapja
Jó volt "látni" a kedvenc hangjaimat!! Folytatjuk itt !
Steven Dinok
Steven Dinok Hónapja
A Palinkasnak ez a rendes neve, vagy csak azert mert alkoholista?
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
@Kobaljov Nagyon birom az embert....
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
@bacsi jancsi Igen a skizofrén haverja a "Panxnotded", az már anno az EstFM-en is megvolt neki (ott mindenkinek kellett választania egy "becenevet") de lehet még régebbről származik, a punkos kötődése ismert (pl. innen a Partizán punkos sorozatából is)
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
@Kobaljov Meg az is hogy Punksnotdead Miklós... :-)
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
És mielőtt kérdezné: a Szüts is a neve, nem csak azért mert..
Steven Dinok
Steven Dinok Hónapja
Attol meg futkarozhat, ha szeret inni is. En nem ismerem az urat. Azt gondoltam , hogy a Palinkas az a gunyneve. Egy biztos, ha iszik is , az nem bun !
cocola119
cocola119 Hónapja
Alindànak vannak követői?🤔 Olyan buta,hogy ordítani szeretnék,amikor optimizmusnak titulálja azt az ostobaságot,hogy a netet nem lehet politikailag befolyásolni. Ki az,aki fizet is,hogy olvassa az ostobaságait?
ferenc bera
ferenc bera Hónapja
A Hír Tv-t miért soroltátok a ti médiumaitok közé? Azt a tévét jobboldaliak alapították, hogy legyen ellensúly az akkori baloldali médiaterror idején! (90-10%) . Aztán a G nap után ez a belterjes kis társaság ellepte a Hír Tv-t, mint annak idején 19'-ben Kun Béláék Budapestet és mint halljuk már sajátjuknak tekintették. "Elvették tőlünk" Hahhaa!. Szerintem van még elég -nyíltan internacionalista média a kezetekben, igaz a 90%-os médiafölény már nem jön vissza, hiába is sírjátok tele az étert! Van még hely nektek, ahol gyűlölködni tudtok a fasiszta magyarok miatt, de legkézenfekvőbb az lenne, ha keresnétek magatoknak valami HASZNOS munkát, a gyűlölet beteggé tesz! :)
LordTchernobog
LordTchernobog Hónapja
És mondj példát arra, mikor hallgatattott el a csúnya baloldal olyan szinten ellenzéki hangot, mint most a FideSS teszi MOST. Hajrá, várom a választ
Dániel Süveges
Dániel Süveges Hónapja
"gyűlölet beteggé tesz!" Ha a gyűlölet beteggé tesz, akkor ezt a kommentet is biztosan a kórházból írtad.
lujo5502
lujo5502 Hónapja
igazán mondhatnál egy olyan gyűlöletkeltő kijelentés a Klubrádiótól, vagy az ATV-től m amilyet Bayer megenged magának ;-) már rég bepereltétek volna őket. egy karikatúrából, HVG címlap, is micsoda paláver lett....
Klubrádió
Klubrádió Hónapja
Köszi, Partizán! Kösz, Marci.
Péter Franta
Péter Franta Hónapja
A nagypapám már elmúlt 100 éves. Nagyon régóta hallgatja a Klub rádiót. Kellett hozzá egy kis segítség, de a mai reggel óta a családtól korábban kapott laptopon hallgatja az adást. Meg tudta lépni a kor kihívását. Remélem, hogy a nála fiatalabb hallgatók is képesek lesznek erre. Aki nem laptopon vagy asztali gépen akarja hallgatni már simán megteheti ún. asztali internet rádióval. WiFi-s és úgy néz ki mint egy hagyományos asztali rádió. A lánya vett is neki egy ilyet. A napokban megyek és be is üzemelem neki. :)
Magdolna Katalin Lutring
Magdolna Katalin Lutring Hónapja
Szuper! Nagyon örülök! Üdv Maggie :)
Bobby K
Bobby K Hónapja
Szuperság!
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
Bizony Peti üzemeld is be... jano :-)
Szandra Zold
Szandra Zold Hónapja
❣️
Blaho Gyula
Blaho Gyula Hónapja
Nagy veszteség nem ért...
Német Attila
Német Attila Hónapja
Ha nem fogod fel "mit vesztettél", akkor neked kb tényleg mindegy :D
Bordó Zöld
Bordó Zöld Hónapja
Köszönjük Marci! Ez a szolidaritás! Példaértékű az összes magyar médiumnak! Jó lenne, ha legalább 1 órád lenne a Klubrádióban, hogy olyanok is odacsavarjanak, akik eddig nem hallgatták!:) A Klubrádió nem szűnt meg. Elérhető a neten, amíg nem kapja vissza a frekvenciájukat: hu-stream02.klubradio.hu:8080/bpstream
AJ Biro
AJ Biro Hónapja
Ha annyira fontos ez a Rádió és tényleg hallgatott akkor Online is fog menni. Ki halgat manapság normális rádiót amúgy ?
AJ Biro
AJ Biro Hónapja
@Molly Noble Szerintem Mo N soha nem volt Demokracia. Most sincs csak más bérek jatszak ugyan azt a szerepet mint 1990 előtt vagy 2010 előtt vagy 1998 élőtt. Ez addig lesz amíg nem sikerül egy közép rétegek ki alakítani és nem a szaros csizmás sarki kerti wc-n felnőtt emberek irányítanak nem is lesz változás.
Molly Noble
Molly Noble Hónapja
@AJ Biro Szerintem, nem ott tartunk! Egyszerűen más volt a világ, demokracia volt, másként működött a média is, az internet meg még épp, hogy létezett... De közmédia az a közért volt, nem egyetlen párt szavazóiért és nem a propagandát nyomta, hanem többé-kevésbé objektív volt. Nem létezett egy óriási konglomerátum, több, mint 450 sajtótermékkel, ami épp azért érdektelen, mert a tartalmát, az összeállítóit a pártközpontban döntik el. Nem volt cél, hogy a másik oldal ne is léteznek, mint ma...
AJ Biro
AJ Biro Hónapja
@Molly Noble az a baj hogy Mo politika az ellenséget lát és úgy is kezelési a vele nem egy oldalt álló pártokat. Ugye anno a Meggyesi Péter mondta hogy ha jobb oldal tv T akkar akkor vegyen magának.. hát kb 2021 ben ugyan ott tartunk....
Molly Noble
Molly Noble Hónapja
@AJ Biro Vajon miért fáj a hatalomnak, hogy volt még egy kormánykritikus rádió?! Persze, el lehet menni az internetre, de bizony, sokaknak ez még drága vagy más miatt nem elérhető. És kikérem magamnak, hogy én mint ellenzéki szavazó "nem érdemlek meg" egy földi sugárzású rádiót, ami az én értékeimet képviseli ! Mondjuk, így mindig okosnak kell lenni és a hatalom előtt jàrni, mint a szocializmusban :) Hatékonyabban és újszerűbben kell működniük, nem úgy, mint a propagandának! Egyébként a legnagyobb mocsokság, hogy a reklámbevételeit vették el ennek a rádiónak is! Ugye a propagandát tömi az állam, meg az oligarchák, így a többieknek marad a hallgatók és az olvasók pénze. De mi fizetjük a propagandát is az adónkból, nem kicsit! Ön mennyit fizetne még a propagandáért pluszban??!
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
@AJ Biro Ez elsősorban bizonyos hallgatóktól veszi el lehetőséget. Az FM rádió hallgatói oldalról egy olcsó, elterjedt és könnyen kezelhető eszköz, egy olcsó, régi rádióval is "ingyen" (az áramot azért kell fizetni) lehet hallgatni. Akinek technikailag már nehéz egy netrádiós hallgatás összehozása és segítsége sincs hozzá (pl. egyedül élő idős) vagy nincs pénze az internet havidíjára és hozzá esetleg új eszköz beszerzésére azoktól elveszik ezt a lehetőségek és ma, 2021-ben is vannak ilyenek.
Dániel Süveges
Dániel Süveges Hónapja
Pálinkás Szűts Róberttel és Pikóval nagyon szerettem a reggli gyors-ot és az Addig jó, míg Kádár él-t. Ezek mind nagyon-nagyon színvonalas műsorok voltak. Volt, hogy még az ismétléseket is meghallgattam. Nagyon sajnálom, hogy az Addig jó-ról nincs valami könyv vagy valami kivonat, mert annak az anyagnak komoly szociológiai értéke volt.
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
Az Anno Budapest saját weboldalán (nem linkelem mert félek a YT automatikusan törölné az egész kommentet (nemrég így jártam), a keresők az elsők közt hozza) fent van néhány Addig jó-s archív adás is és azt hiszem felmerült már (betelefonálótól?), hogy össze kéne valahogy gyűjteni mert komoly "elbeszélt történelmi" értéke van.
Johnny On The Spot
Johnny On The Spot Hónapja
kar a klub radioert , jo ugynok volt
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
..és kialudt egy kis lámpa a térképen (aki nem ismerné ezt a Bud Spencer - Terence Hill filmet)
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
@Klubrádió Senki nem kívánja a rádió halálát. Kívánok nekik továbbra is kiegyensúlyozott tartalmas, jó rádiózást.
Klubrádió
Klubrádió Hónapja
Nyugi, ez még nem Az ügynök halála.
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
Tulajdonképpen, mindegyik valamelyik ügynöke. ;D
Róbert Hanusch
Róbert Hanusch Hónapja
A klubrádió kapott egy hatalmas reklámot a netre költözéskor. Ha jól használják, és a nézők támogatják, akkor akkor plusszban tudnak kijönni. Főleg, ha végül még a frekvenciát is visszakapják. :D Kitartást és sok támogatót kívánok a klubrádiónak.
Klubrádió
Klubrádió Hónapja
So far, so good. Az első nap tapasztalatai bíztatóak - ezt kell megőtizni az "unalmas" hétköznapokra.
Margit Hahn
Margit Hahn Hónapja
Nagyon nagyon szimpatikus, ez az őszinte szolidarítás! Sok ilyen remek Ember kellene e hazának! Köszönöm.
Bertwad
Bertwad Hónapja
49:50 Végre, fentlesznek podcast platformokon. \o/
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
Igen bizonyos szempontból ideje volt. Ideje modernizálódni.... csak hát az age gap még mindig probléma
Rumli Báttya
Rumli Báttya Hónapja
Én most hallok először erről a rádióról , de valószínüleg nem az én korosztályomnak szól , de szerintem még mindig többen hallgatnak fizikai rádiót mint online , bár lehet tévedek.
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
@Tibor Tóth Egyetértek, nagyon sokféle műsoruk van sokféle témában, érdemes próbálkozni velük, lehet olyan ami passzolhat (a rádió honlapján a műsoroknak van egy minimális leírása illetve az eddigi adások az archívumban).
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
Igen valószínűleg többen hallgatnak, de általánosságban valószínűleg csökken, mert ma már erős versenytársat jelentenek neki az újabb online formák (podcastok, online zeneszolgáltatások, stb.)
Zoltán Patai
Zoltán Patai Hónapja
Pont ez a baj, hogy ez volt az UTOLSÓ nem fideszes rádió csatorna és kihúzták alóluk a frekvenciát. Mindeközben sikerűlt elérni, hogy ez EU-ban egyedüliként kinyírták a digitális sugárzás lehetőségét IS, hiszen akkor lehetne 4-5x ennyi rádió csatorna.
Tibor Tóth
Tibor Tóth Hónapja
MINDEN korosztálynak szól;ÉRDEMES hallgatni..! 👍😉
gyumolcsleves
gyumolcsleves Hónapja
A műsor remek volt, a Klubradio csapata megérdemelte. Még csak annyi, hogy nagyon remélem, Alinda sose kap közhatalmi pozíciót
lászló lajtai
lászló lajtai Hónapja
Jó volt Marci!! Hajrá Partizán hajrá Klub rádió!!
KondaszKata
KondaszKata Hónapja
Tudatos fogysztók?!? fényévnyire vannak, mert a lehetőségeik is ugyan ott . Vannak az --"elvárok" széles tömegei. akik nem baloldaliak, és vannak a"kormány fínnyogok" igen jelentőse mennyiségben, akik folyamatosan csesztetik azt a "baloldalt" akik felvállalják a kormány intézkedések bírálatát és a kormány köreiben negatívan szereplő szegények , gyerekek, öregek szakszervezetek, hajléktalanok "védelmét" és a civil működésekkel a szimpátia formáit, -no ezek együttese várja hogy kaparja ki a"gesztenyét" baloldal , az ő számára is miközben trollok tömegei szórják a badarságaikat. Igen nagyrabecsülöm aki a mai hazai körülmények között vállalja a korrekt téjékoztatás munkáját, és bár a kispénzüek is fizetnének de intenetet is meg újságot is , de ma még munkabérből élőknek is nehéz, és a kisnyugdíjasok is rendszeresen hiteleznek a kormánynak januártól-novemberig így nehéz.
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
A probléma az hogy a Klubrádió hallgatóinak nagytöbbsége az idősebb korosztályból kerül ki és nekik nagyon-nagyon nehezen megy ez az internetes dolog...vagy eleve nincs nekik se számítógépük... Az hogy IP cím az meg egyenesen káromkodás... több idősebb embernek segítettem mostanság iszonyat nehéz megértetni a dolgot ... bólogatnak hogy értik miközben valójában nem...
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
@lujo5502 Nekem 3 ilyen van :) és van aki 100km-re na az a gond :-)
lujo5502
lujo5502 Hónapja
@bacsi jancsi nekem is van egy 76 éves "tanítványom", de a wifi beállítását egyszerűbb, ha én magam megcsinálom, mint elmagyarázzam. ettől függetlenül néha van probléma, ami ha telefonos segítséggel nem megy, nem kuszálom vele össze az idegeimet, és nem erőltetem, inkább 15 perces sétával egyszerűbb elmenni hozzá :D
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
Nem ügy, majd a fiatalok fogják nézni.
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
@lujo5502 Igazad van, nem kell tulbonyolitani az idősek sem annyira hülyék, mint amennyire piszkálják őket. A fiatalok között is megtalálható akik csak felhasználói szinten interneteznek.👏🌿
bacsi jancsi
bacsi jancsi Hónapja
@lujo5502 Na ja csak először a wifi nevet és jelszót csak meg kell kerestetni azzal a nyüves IP rádióval és ne tudd meg ez is milyen nehéz, ha le van mentve már nincs gond...
igor known
igor known Hónapja
✊✊✊
Tibor Tóth
Tibor Tóth Hónapja
Csípem a Klubbot... Emberi... 👍
Sandor Laszlo
Sandor Laszlo Hónapja
Elkepeszto, amilyen alattomosan, sunyi modon epiti le Magyarorszagon, ez a sajat magat is Skizofren, beteg embernek tarto Orban a Jogallamot, es teheti mindezt, az EU szeme lattara, akik tetlenul szemlelik az Amokfutasat, az Egyetemek Milliardos vagyonainak a lenyulasat, privatizalasat ! Vajon ki allithatja meg, ezt a minden hajjal megkent, beteg embert, aki az Onkormanyzatokat a csod szelere sodorta, a folyamatos adoelvonasokkal ??? Ki allithatja meg ezt a beteg Skizofren Diktatort a lopasokban, a Sajtoszabadsag eltiprasaban, a Valasztasi csalasokban ??? Trump bebukott, aki Orbant probalta majmolni, de az Amerikai Nep melegebb eghajlatra szamuzte, aki szinten probalta menteni dicstelen negyeves szabadrablasat, de nem doltek be ennek a jozan gondolkodasu szavazok, meg akkor sem ha megprobalta meghamisitani a Valasztasi eredmenyeket ! Ki allithatja meg Orban Viktort ??? Erzi a vesztet, ezert szemrebbenes nelkul probalja a hatalmat megmenteni, de gyanitom, hogy ez a valasztas lehet az utolso Hattyudala ennek a Diktatornak es vegre gyoz a Demokracia ???
kuslat01
kuslat01 Hónapja
AzIgaziDopeManTV ​Nem igaz, hogy a baloldal meghallgatja a másik oldalt. Illetve ugyanúgy hallgatja meg, mint a jobboldal a balt. Same shit. Mindenki s közönsége foglya. Na erről lemaradtam .Te szégyen folt!Az kicsit se zavarjon hogy a partizánon kívül nincs más csatorna ahol meghívnak ellenzéki és fidesz csicskákat is .NA jó még talán az atv .De az a vicc hogy ezt a csatornát mi ellenzéki emberek tartjuk fent! Még a köz tvt mindenki más .És oda be nem mehet aki nem felel meg a fideszes propaganda követelményeknek .NA erről ennyit.Amúgy mennyért tartod a segged a fidesznek? Mennyit kapod kis hitelező uzsorás céged?
BircaHang
BircaHang Hónapja
Ne izgulj, lesz új pályázat, s majd indul rajta a Klub Rádió is. S nyerni fog, mert a Fidesz érdekeit szolgálja. Addig meg majd hörögtök pár hétig, s poféra estek a végén.
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
@Judit Meszarosne Debreczeny A Facebook-on alakult egy "Az internetes Klubrádió (iKlubrádió) elérését segítő csoport" ahol vannak segítséget kérők/nyújtók, ott érdemes segítséget kérni (a Klubrádió Facebook oldalának a tetején is be van linkelve)
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
@Edit Kiss Épp múlt héten emlegette Földi László "szakértő" a Kossuth Rádióban, hogy le kéne kapcsolni az Internetet..
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
@lujo5502 Én éreztem. Mostanában épp az ellenkezőjét tapasztaljuk, bár ahogy írtad az lenne a természetes, hogy segítsuk egymást . De félek hogy a politikának ez nem érdeke.
lujo5502
lujo5502 Hónapja
@Gábor Éliás gondoltam, az irónia kiérződik belőle :D de fogjuk fel pozitíven, minden rosszban van vmi jó is ;-)
monosapiens01
monosapiens01 Hónapja
@Judit Meszarosne Debreczeny lehet, hogy tudnék segíteni. Mit kellene beállítani rajta?
Agg MrAz
Agg MrAz Hónapja
Kedves Marci! Mi az oka annak, hogy a Partizán csatornája sokkal halkabb, mint bármelyik más HUpost video? Erősítő nem lévén komoly gondot jelent nekem az, hogy hallgatni tudjam az asztali számítógépen. Jó lenne kicsit javítani ezen a helyzeten. Előre köszönöm esetleges együttműködéseteket! műsorjaidhoz, Partizánhoz, mindenhez sok sikert, HAJRÁ!
Eva Köteles
Eva Köteles Hónapja
Ha lehetőségetek van kapcsoljátok össze Bluetoothon miniboxal. Én amit csak tudok így hallgatok. Sokkal hangosabbra lehet állítani.
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
Igen ez nálam is igen halk.
Csaba Csernák
Csaba Csernák Hónapja
Azt hittem csak az én készülékemben van a hiba
tamas szatmari
tamas szatmari Hónapja
@Agg MrAz +1
Agg MrAz
Agg MrAz Hónapja
@Kobaljov a várakozás engem egyáltalán nem zavar, ez egy mostanában divatos streamelési fogás/eszköz, de a hangerő sajna nekem nagyon problémás.
Géza Nagy
Géza Nagy Hónapja
Nem csak a tegnapi nappal, hanem már tavaly szeptember 5-tel elvettek egy sugárzási lehetőséget a Klubrádiótól, konkrétan a digitális rádióvétel lehetőségét, igaz ez nemcsak a Klubrádiót érintette. Egyszerűen szégyen az, ahogy a többségi magyar társadalom ezt némán és tehetetlenül hagyja.
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
​@Géza Nagy Valóban, valószínűleg egy korábbi adatra emlékeztem az AH-tól amiben 30%-ot emlegettek. Az új EU-s szabályozással az új autókban való kötelezővé tételével is változott helyzet, idővel ahogy előbb-utóbb cserélődnek az autók újabbakra nagyobb lehetett volna ott az elérése, de megmarad az otthoni készülékek lecserélésének költségproblémája (úgy rémlik a briteknél talán volt állami támogatás rá úgy tudták lejjebb vinni) miközben az otthoni rádióhallgatás népszerűsége azért csökken az újabb online módszerek (podcastok, online zeneszolgáltatók, stb.) mellett.
Géza Nagy
Géza Nagy Hónapja
@Kobaljov Nemcsak Budapest egy részén lehetett venni, hanem - tapasztalataim szerint, autóban tesztelve - Pest megye területen is, bár az alábbi térkép szerint még ennél is nagyobb terültet fedett le. www.ahrt.hu/files/tiny_mce/Image/DAB%20lefedettseg.jpg
Kobaljov
Kobaljov Hónapja
A DAB azért korábban sem volt elterjedt és közismert, csak eléggé kísérleti jelleggel ment sokáig és csak Budapest egy részén lehetett venni (és csak néhány olyan csatornával amik sima FM-en is voltak), nem tudom érdemes lett volna-e folytatni és kibővíteni (amihez kompatibilis vevőkészülékek is kellenének nagy mennyiségben) vagy már meghaladta az online lehetőség és emiatt nem érné meg.
NEMAZALÁNY x SOFI - MENEDÉK (Official Music Video)
3:10
LAST PROJEKT RECORDS
Megtekintés 2,4 M
Chopin - Relaxing Classical Music
2:41:00
HALIDONMUSIC
Megtekintés 7 M
Interjú Ungár Péterrel
2:26:39
Partizán
Megtekintés 67 E
West England
25:02
Rick Steves' Europe
Megtekintés 10 M
A Klubrádió utolsó napja a 92.9-en
08:19
Telexponthu
Megtekintés 34 E
NEMAZALÁNY x SOFI - MENEDÉK (Official Music Video)
3:10
LAST PROJEKT RECORDS
Megtekintés 2,4 M
WELLHELLO - ZSÚR - OFFICIAL MUSIC VIDEO
3:01
MONTERO (Call Me By Your Name)
2:18
Lil Nas X - Topic
Megtekintés 6 M
Doja Cat - Kiss Me More (Official Video) ft. SZA
5:18
Kérdésekkel provokált az újságíró
3:31
M1 - Híradó
Megtekintés 100 E