Az angol tűzoltó, aki megszervezte a Tisza partjának tisztítását Csongrádnál

  Megtekintés 38,994

Telexponthu

Hónapja

--- Magyar felirattal! A felirat megjelenését, méretét és még rengeteg más, felirattal kapcsolatos apróságot is be tudtok állítani a HUpost felületén! ---
Ian Davies nyugalmazása után költözött a Tiszához családjával, nem sokáig volt tétlen, miután meglátta, hogy hömpölyög a műanyag a folyón.

Megjegyzés
Sándor Bálint
Sándor Bálint 19 napja
A sárga kabátos kissrácnak több esze van 5 évesen mint a mai fiataloknak ...
uluszuki64
uluszuki64 23 napja
Ennek a java ukrániaból jön, és a románoktól. Az fontos lenne, hogy ne dobálják el az emberek, csak úgy a szemétjüket ,mert az egész "megfertőzi" az ivóvízrendszerünket, ezzel sok betegséget okozva. Büntetni, büntetni és büntetni kell!! Szép szóból nem értenek sokan.
Ferenc Agardi
Ferenc Agardi 26 napja
bár csak ezer év elég lenne de ebből nem humusz lesz addigra :(
Anikó Mihalecz
Anikó Mihalecz 26 napja
Ég a pofám , hogy ehhez egy angol család kellett 🤦
Kalistefo
Kalistefo 27 napja
Ó jaj, itt vannak a veszélyes migránsok, akikről a kék plakátok beszéltek!
Olga Bartáné
Olga Bartáné 27 napja
Vannak még tudatosemberek , akik szivükön viselik a földünk állapotát.Mindenkinek így kéne tenni.
putyika Üvegkemény
putyika Üvegkemény 28 napja
Ha nem költözik oda az angol férfi megeszi Csongrádon a kosz? SZÉGYELJÉK A MAGYAROK MAGUKAT!
Borella
Borella 28 napja
Áder aki valag pénzért nem csinál semmit, néha előbújik az odújából és baromságokat beszél meg aláírja az összes aljas törvényt és állítólag környezetvédelmi aktivista, ehhez képest maga a Nulla! Idejön egy angol, egy civilizált ember, áldott jótevő és egymaga oldja meg azt, amit a kormánynak kéne az eltüntetett közpénz milliárdokból már régesrég. Micsoda nép lettünk, akik telemocskokják a Tiszát teljes hosszában mindkét partvonalon? És tűrjük a tűrhetetlent! Ezért is egy távoli országból kell idejönni valakinek, hogy a mocskunkat felszámolja? Kétségbeejtő! Köszönet ennek a csoda családnak ezért a csodálatos, példamutató cselekedetért!
Kovács Sándor
Kovács Sándor 29 napja
Szólok az angolnak, hogy a telexet sürgősen felejtse el, mert soros pénzel benneteket! Jól gondoljátok meg, hogy legközeleebb készítetek-e Angol családos emberrel videót! Megírom neki azt is, hogy migránspártiak a telexesek!!
H Geri
H Geri 29 napja
És akkor itt jelzem, hogy Ljasuk Dimitry meg a Tisza-tónál szokta rendben tartani a Tiszát. Ajánlom nézzétek meg a csatornáját. hupost.info/chat/in6prpiXedZomMY/vide
iccakai lovag
iccakai lovag 29 napja
Eloszor is minden tiszteletem! Masodszor: "allambacsi dolga lenne! Harmadszor: egy angol embernek esett csak le, hogy ez igy nem jo? Menthetetlen ez az orszag! ( nyekladhazan a toparton cserelik az olajat a kocsikban. es latsz ott mindent: wc-cseszet, mosdokagylot stb. )
Highwayman
Highwayman Hónapja
Egy decent angol úriember. Well done Sir!
Béla Bartok
Béla Bartok Hónapja
Thank
frank457777
frank457777 Hónapja
Sajnos az emberek hulladék gazdálkodásból és hulladék kezelésből non edukáltak
Bence Blaskó
Bence Blaskó Hónapja
Nagyon hajrá nekik!
E. G.
E. G. Hónapja
20 évvel ezelőtt a Sebes-Körös völgyében, Vérsonkolyosnál (Suncuius) Erdélyben sátraztam. Csodálatos a völgy, a Körös, az egész hely. Néha megvártuk a napfelkeltét is és olyankor minden alkalommal láttuk hajnalban a Körös vízén úszó hulladék ipari mennyiségű tömegét, amit Kolozsvárnál vízre tettek és Magyarországig úsztattak. Előtte, utána csodálatosan szép volt a víz, de abban a fél órában csak a szemetet lehetett látni, ahogy úszik.
E. G.
E. G. 24 napja
@Louis Lepke mert nem vagyok lepke, aki vízre száll
Louis Lepke
Louis Lepke 24 napja
És miért nem szedted össze.
Vezer Zalan
Vezer Zalan Hónapja
1:45 ez a pár éves kisfiú környezetvédelemből előrébb tart, mint a magyar társadalom döntő többsége
Katalin Budai
Katalin Budai 21 napja
@Borella Nem kell azonnal átesni a ló túlsó oldalára. Rengeteg magyar is tesz azért, hogy szebb legyen a folyó, az erdő és a környezet. Sajnos azok is sokan vannak, akik szemetelnek.
Borella
Borella 28 napja
Meg mint az Áder aki valag pénzért nem csinál semmit, néha előbújik az odújából és baromságokat beszél meg aláírja az összes aljas törvényt és állítólag környezetvédelmi aktivista. Nulla! Idejön egy angol, egy civilizált ember és egymaga oldja meg azt, amit a kormánynak kéne az eltüntetett közpénz milliárdokból. Köszönet ennek a csoda családnak!
Béla Bartok
Béla Bartok Hónapja
Igen
Cykra Kavics
Cykra Kavics Hónapja
milyen okos gyerekek :)
micsu1982
micsu1982 Hónapja
Respekt, felenk is halmokban a szemet, rengeteget osszeszedtunk mar :(
Attila R
Attila R Hónapja
Idejön az otthonában megvalósult multikulti elől amit persze ő is támogatott. Aztán mikor megvan a nyugdíj, keres valami valódi európaiak (fehér emberek) által lakott és ezért kulturált, biztonságos, viszonylag közeli és olcsó országot. Hadd ne tiszteljem ezt a mentalitást!
kibernanit
kibernanit 29 napja
@Attila R Azért vásárolnak itt, mert az ottani nyugdíjuk nálunk 10-szer annyit ér. Ennyire egyszerű az oka, nem az a hülyeség, amit te belemagyarázol. Fiatalokat nem látsz ide jönni, mert eszükben sincs ilyen helyen élni az életüket, nyugdíjasként meg már semmi dolguk semmivel, csak hesszelnek. Ráadásul a videó teljesen másról szól, csak te jössz a rögeszmés, ostoba feltételezéseiddel, amiknek semmi köze az egészhez... Egyáltalán honnan tudod, ő mit támogatott? Sehonnan, csak ideböfögtél valami baromságot...
Attila R
Attila R 29 napja
@Meli Croft Nem akartam arra kihegyezni, hogy a 60 éves angol úr megfogott egy Angliában dolgozó 30-as csajt de ha nagyon akarod ám legyen! Szerintem meg nagyon is feltűnik nekik a multikulti , nem véletlen hogy vásárolják fel a magyar ingatlanokat már vidéken is, a hollandokkal együtt! Én még egy angoltól sem hallottam mást mint a PC dumát. Gyávák.
Gábor L
Gábor L Hónapja
Azért azt vágod, hogy az angolok nem jönnek tömegesen magyarországra az általad lenézett "multikultiból", ellenben a magyarok tízezrével áramlanak britanniába, tehát mégis nagyobb vonzereje van annak, amit ők ott létrehoztak. A kormánynak ne hidd el, hogy a multikulti egy ördögtől való dolog, talán nem ártana belőle itthon is meghonosítani valamennyit.
bartoCreative
bartoCreative Hónapja
Szép kezdeményezés de amíg Ukrajnában nem kezelik megfelelően 15-20 év után sem addig érdemileg semmi sem fog változni. A gond forrása Ukrajnában. 0. Mindenki egymasra mutogat es a Tisza elviszi a szemetet aradaskor. Lusta helyiek. Attol még hogy nem tudom kidobni szelektiven attol még nem a folyoba kellene dobni a pet palackot. 1., nagy terulet keves lakos es nem eri meg a szemetet elvinni a helybeli falvakbol. 2. Nem engednek szemetlerakokat letesiteni a Tisza kornyekere. Ami ertheto egy oldalrol de az mar nem hogy 20 eve szennyezik a Tiszat mert az evi 2 aradaskor ugyis elviszi a szemetet a viz tovabb. Tehat ez szerintuk elfogadhato. Hanyinger. Egyre tobb es tobb penz itt eltakaritani a szemetet ami nem fog megszunni csak noni. Ugyanis Ukrajnaban tovabbra sem tesznek erdemben semmit sem. 15 ev utan sem. Pedig ennyi ido alatt reges regen fellehetett volna szamolni az egeszet. Vagy nagy részét.
Gábor Horváth
Gábor Horváth Hónapja
Mégis ki az a néhány félkegyelmű, aki képes dislike-olni egy ilyen kezdeményezést? Az már tényleg a legalja, ha valaki még a jó szándékot és a példamutatást is zsigerből elutasítja, az ilyennek az érzelmi és intelligenciaszintje a béka segge alatt van...
Anikó Mihalecz
Anikó Mihalecz 26 napja
Lehet nem tudja mire jó a dislike. És a szemetelést dislikeolja :D
Idegen
Idegen Hónapja
Nemrég még a szóda és a szörp volt a max, ma a halálos csomagolásban lévő moslék.
SuperStereo Channel
SuperStereo Channel Hónapja
Bravó!!
Ibolya Kálmán
Ibolya Kálmán Hónapja
Köszönet a családnak! A gyerekek nagyon aranyosak! Tetszett a videó!
Dexid
Dexid Hónapja
Az adótok 1%-àt fel lehet ajánlani a Tisza tisztitasaban résztvevőknek. És ezzel lehet segíteni a munkájukban.
G mészi
G mészi Hónapja
Ez az előző Tiszai videótokkal kontrasztban.😪
Szabolcs Komáromi
Szabolcs Komáromi Hónapja
Koszonom!
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor Hónapja
Az illetékes vízügyi, és környezetvédelmi hatóságoknak, valamint az érintett önkormányzatoknak , süljön ki a szeme! Persze olyan, nincs nekik. De, akkor miért tartjuk őket?!:-)
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor Hónapja
@astrago Van fingom. Kárpát-aljáról, és román területekről érkezik a szar, a műanyag és minden!! Ja, nem.! Svájcból.:-))
astrago
astrago Hónapja
Schlögl Gábor Szerintem fingod nincs hogy a szemét nagy része honnan érkezik.Erről nem a magyar vízügy meg az önkormányzatok tehetnek.
bartoCreative
bartoCreative Hónapja
Nem a folyobol kellene kihalaszni. Hanem a helybeli falvakban kellene a szemetet kezelni megfeleloen nem a folyoba dobni. A helybeliek felelossege. Esz nelkul fogyasztanak es a szervetlen hulladekot amit felhalmoznak egyszeruen elegetik vagy a folyoba erdobe dobjak. Ott kellene civil osszefogas de a falvak tobbsege oreg, elozo rendszerben elo kisember. Aki orul ha megèl valamibol. Szomoru helyzet.
Donaudampfschifffahrtsgesellschaftskapitän
Donaudampfschifffahrtsgesellschaftskapitän Hónapja
Nincs kapacitásuk kihorgászni annyi szemetet, amit magával hoz a Tisza meg a mellékfolyói a szomszédos országokból. Nézd meg Ljasul Dimitry A Tisza nevében című dokumentumfilmjét a témában, pont erről szól.
Sanya
Sanya Hónapja
Sajnos más országból ered a Tisza a szeméttel együtt, ez ellen tegyenek inkább vmit! (Az emberek butasága vagy szegénysége vezet a szemeteléshez)
Zoltán D
Zoltán D Hónapja
És azt a rengeteg szemetet amit lehet látni mindenfele az egész országban meg a szél fújta ide nem? A Magyar ember sose szemetelne... Lehet mutogatni más országokra de arra nincs ráhatásunk. A mi országunkért mi felelünk! Duma helyett te is tehetnél valamit!
Schlögl Gábor
Schlögl Gábor Hónapja
Ja, mert a Kárpát-aljai magyarok teleszarják a Tiszát, ugye?:-)
Gábor Fehér
Gábor Fehér Hónapja
Vajon az Ukrán hatóságok és az Ukrán emberek látják ezt a rengeteg szemetet??
Laszlò K.
Laszlò K. Hónapja
Amikor a Balatont elbitorolja a Fidesz (es) urasagok akkor elgondolkodtato hogy miert es hogyan nyit keletre, a kornyezet tanulmanyok es a jarulekos vesztesegek itthon csapodnak le ... hogy is van kedves turisztikai ugynokseg (vezeto) mit tamogat Md.-kkal? Szep pelda a Tisza szakaszainak tisztitasa koszonom hogy vigyaztok ra kedves honfitasraim!
bir_elma
bir_elma Hónapja
"nem igazság!" 🤓
Noémi Bujáki
Noémi Bujáki Hónapja
4:35 ♜♝♞♡♡♡♡♡❀❀❀❀❀❀
Andrásné Csóti
Andrásné Csóti Hónapja
Ez igen! A Nyugat és Kelet! Nagyon régen a vidéki emberek is hasonlóképpen gondolkodtak, cselekedtek. Akkor a szépen gondozott, hatalmas gyümölcsöst és szőlő ültetvényt olyan rendben tartották, hogy ha egy rágcsáló véletlenül bejutott rögtön észrevették az állat lábnyomából! Nagyon úgy néz ki, nem a nyugat változott e tekintetben sem a hátrányára!
Gábor Pásztor
Gábor Pásztor Hónapja
Sárga kabátos srác 4 President!!!
Metalox666
Metalox666 Hónapja
Ilyenkor érzem az idő múlását,tegnap még az Idoruban láttam Lacit,ma meg a telex videójában.A változás azonban nem mindig rossz.
Sziromné Dobi Éva
Sziromné Dobi Éva Hónapja
Thank you, Mr Davis with respect. And thanks all those who think this is an issue that should be addressed.
Oliver Oliver
Oliver Oliver Hónapja
Le a kalappal !!! Nincsenek megfelelő szavak mennyire okos kis gyerekek ! ❤️
Bobby K
Bobby K Hónapja
Ian man, good job!
Aradebil
Aradebil Hónapja
baszki ez a Szabó Laci, most már értem honnan volt Pándi kontaktja legalább \m/
Krisztián Kőrösi
Krisztián Kőrösi Hónapja
Nagyon szép kezdeményezés, és külön köszönet Ian Davies Úrnak! A legjobbakat kívánom! :) This is an amazing initiative, and special thanks to Ian Davies sir! Wish you all the best! :) Szerk: azt igazi változást nem a partszakasszal, hanem az emberekkel érik el. Edit: the biggest change they don't achieve on the shoreline, but with the people.
Roland Nagy
Roland Nagy Hónapja
Thank you well done.. I wish I was there and help.
Silent Warrior
Silent Warrior Hónapja
Idejön ez az ánglius, aztán nem tiszteli a kultúránkat?
Meli Croft
Meli Croft 29 napja
@Attila R miért nem mész oda, és kérdezed meg? Nem tudsz angolul, vagy félsz, hogy megismersz valami újat?
Attila R
Attila R Hónapja
Idejön az otthonában megvalósított multikulti elől amihez ő is asszisztált! Egyre több ilyen van.
Felleg 4
Felleg 4 Hónapja
@Csaba Benga ebben egyetértünk.
Csaba Benga
Csaba Benga Hónapja
@Felleg 4 azt se tudod éppen melyik műsor megy, nem, hogy kinek mi a napi rutinja😆🤡.
Felleg 4
Felleg 4 Hónapja
@Csaba Benga te is átaludtad a “Bevezetés az Internetbe” 0. óráját?
adam
adam Hónapja
Sok ember példát vehetne erről a három gyerekről!
Kovács Sándor
Kovács Sándor 29 napja
Leginkább a bulvármédián felnőtt lányokat és fiúkat vinném ki, takarítani helyszínekre! De legfőképp azokat, akik sznobságból, rózsaszín kupakos vizet isznak!
Broz Joszip
Broz Joszip Hónapja
És sok magyar felnőtt példát vehetne erről a britről.
Kristof Molnar
Kristof Molnar Hónapja
@lopés leon ezt hivjak ugy, hogy neveles.
lopés leon
lopés leon Hónapja
@Klei Viktor 17
Klei Viktor
Klei Viktor Hónapja
@lopés leon Hány éves vagy, 11? Mert akkor az mindent megmagyaráz.
Apponyi Albert
Apponyi Albert Hónapja
Jók ezek az emberek... Jönnek és hozzák a mentalitásukat ❤️
Kiss Bernadett
Kiss Bernadett 26 napja
@Gábor Varga a csavo Uk-bol kapja a nyugdíj/juttatast,abbol az Alfoldon O kiraly mod megelhet!Van az a tipus,aki a naaagyon nyugis eletet keresi,a gyerekek brit utlevellel birnak,lazan mehetnek vissza 18ev felett,ha akarnak.
Gábor Varga
Gábor Varga 29 napja
majd megunják, oszt hazamennek...
Tímea Eggplant
Tímea Eggplant Hónapja
Honnan tudod, hogy személy szerint ki mit magasztal?
Attila R
Attila R Hónapja
Menekülve az eddig általuk is magasztalt multikulti elől!
Laszlo Takacs
Laszlo Takacs Hónapja
Thank you, Ian and to everybody else! 🙏❤️😉
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
Ljasuk Dimitry ; A Tisza nevében - Film ! 👏👍 Készített a Tisza Ukrajna felől érkezett vízről szemét gyűjtésről. Nézzétek meg a filmet, tanulságos, egyben megható. Mindenkinek Szép Húsvétot kivanok.🐰🐣 Az angol úrnak csak gratulálni tudok.👍
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
@Máté Sólyom Deli 👍👏 Igen tenyleg jo a film.
Máté Sólyom Deli
Máté Sólyom Deli Hónapja
Megnéztem, zseniális alkotás.
Edit Kiss
Edit Kiss Hónapja
@pirata solitario Én is csak láttam, a film megnézése után úgy éreztem , hogy ezt a filmet tovább ajánlom. Megérdemli Dimitry hogyha ennyi időt, energiát es még filmet is készít arról, hogy mekkora erőfeszítést tettek a Tisza megtisztitasa ügyében. Kérlek adjatok, osszátok, ahol lehet. Köszi szépen. 🌿 👏
pirata solitario
pirata solitario Hónapja
Mar az iskolakban sem artana a gyerekeket felvilagositani, elvinni oket ki a termeszetbe. Kulonben lattam a filmedet . Koszonom amit tesztek.
István Bene
István Bene Hónapja
A legkissebb (is) már most hatalmas forma! Le a kalappal a család elött!
Jayce Antonio
Jayce Antonio 21 napja
@Kace Moses trying it out right now. Looks to be working.
Kace Moses
Kace Moses 21 napja
i dont know if anyone gives a damn but I just hacked my girlfriends Instagram password using Instapwn. You can find it by Googling for InstaPwn password hack :)
Giza North
Giza North Hónapja
Rohadt Gyurcsányista Telex :)
In the name of the Tisza - source to the Black Sea
55:21
Balázs, aki farmot akart, de VETT EGY HEGYET!
43:11
Magyarósi Csaba
Megtekintés 433 E
RISITAS UTOLSÓ ELEMZÉSE - TrollFoci S4E06
3:33
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 59 E
A Michael Jackson ügy
17:30
PAXEL
Megtekintés 138 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 495 E
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 32 E
Mínuszban van a napelemes termelésem a fűtés miatt
15:23
A kamionos az Északi sarkkörön túl 1.rész
35:38
Íme Magyarország leg-LMBTQ-mentesebb városa
03:34
RISITAS UTOLSÓ ELEMZÉSE - TrollFoci S4E06
3:33
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 59 E
A Michael Jackson ügy
17:30
PAXEL
Megtekintés 138 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 495 E
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 32 E
Arcane: Animated Series | Official Netflix Announcement
0:19
Deniz és Orsovai Reni - Hogy vagy?
3:37
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44