MOTOROS POFÁTLAN(TAN)ÍTÁS ÉS DELEGÁCIÓ | Szecso Video

  Megtekintés 272,124

Szecso Video

23 napja

A mai epizódban tovább pofátlanítunk, először Móniékkal, majd motoros rendőrökkel. Ezt követően pedig a motorosok egy napját lessük meg, a végén egy valódi delegáció részeseként. Ezután pedig egy rövid edukatív kitérővel zárunk.
A videóban a Biztonságos és Élhető Városokért Egyesülettel kapcsolatos rész a Belügyminisztérium és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával valósult meg.
Akit bővebben érdekel a téma, annak ajánljuk a BEVE oldalát, illetve egy izgalmas pályázatot:
bit.ly/beve_szecso
Ha tetszett a videó, like, ha nagyon, iratkozz fel, lájkolj Facebookon! :)
__________________
Facebook: Szecso Video
Instagram: andris.szecsenyi
Snapchat: szecso
szecsovideo@gmail.com

Megjegyzés
Sz1kЯ/-\
Sz1kЯ/-\ 2 napja
A héberrend éber őrei. 👏😊 Hősutcában ki tesz rendet mert ti nem az nyilvánvaló.
Itzz markbtw
Itzz markbtw 5 napja
Szia szecso. Az lenne a kérdésem hogy te menyire tudod javasolni a rendőr munkát?
Lili Aspirány
Lili Aspirány 5 napja
Meny mèg visza Monièkhoz 1 napra kèrlek.
Maisonfeuspectateur
Maisonfeuspectateur 6 napja
11:50-nél ott lengedezik a kirgiz zászló. Nagy titok nincs ebben a videóban.
DithenS
DithenS 6 napja
Lehetne a határon átnyúló üldözései gyakorlatokról is videó. Elég keveset tudni róla, jogi hátteret sem tudni.
Cookie Eyon
Cookie Eyon 6 napja
Kérlek OMSZ!
Péter Szabó
Péter Szabó 7 napja
A büntető pontozás jó, mert abból egy formán van mindenkinek, de ez mellé nem fix áras csekk járna, valakinek a 10000 is sok, valakinek a 300000 se számít.
Mark Izso
Mark Izso 8 napja
Húha nagyon titkos lehetett az a delegáció, Szadir Dzsaparov Kirgizisztán miniszterelnüke ült benne
Joe Don
Joe Don 9 napja
Szigorított kresz vizsgát, tele judapest kreténekkel
Martin buffon
Martin buffon 9 napja
Nagyon jó lett kérlek majd csinálj ha tuc a az országos mentőszolgálatal közre működését ki alakítani egy sorozatot is
Pig Guinea
Pig Guinea 9 napja
Na ugyan ki autózgat már közpénzen, ha a budai vár volt a cél.... :D Mitől fél? Ennyire szeretik? Szánalmas.
Zoltan Farkas
Zoltan Farkas 9 napja
Bocs ha tippet adtam 😉
Zoltan Farkas
Zoltan Farkas 9 napja
Itt angliaban a biztositas nelkuli autokat bezuzzak, az eltiltott soforoket is hasonlokepp buntetik, a vezetett autojukat bezuzzak.
Gergő Hunor Molnár
Gergő Hunor Molnár 9 napja
A kis mercist érvényes eltiltással miért nem állították elő és kezdeményezték az őrizetbe vételét? 72 óran belül pedig a bíróság?????
Thomas Pekar
Thomas Pekar 9 napja
hánynom kell a védett személytől! ha nincs vaj a füle mögött akkor védeni se kéne, nem rock sztár, úgyhogy a rajongók sem szedik szét. Hány ember, mennyi munkaóra 2 bkv jegy helyett. Na és kihez ment....
V3sta
V3sta 9 napja
amúgy szerintem legyen majd omsz is (országos mentő szolgálat) próbáld ki a mentőt is! like hogy eljusson szecsohoz
Opel Travel.
Opel Travel. 10 napja
Ha neadj isten elütte volna a gyalogost azt reméljük észre vette volna!
Opel Travel.
Opel Travel. 10 napja
Nagyszerű videó Gratulálok! 👍👍📹🚔🚔
Sándorné Erdei
Sándorné Erdei 10 napja
legyen készenléti rendőrség!
vyu gg6cy
vyu gg6cy 11 napja
) An independent people's tribunal in London, established to inquire into forced organ harvesting from prisoners of conscience in China, announced its findings on June 17, 2019. The panel concluded that the Chinese Communist Party (CCP) has been harvesting organs from living Falun Gong practitioners in China for many years, and that this brutality still continues today. Many news agencies covered the tribunal’s final judgement on June 17, including Reuters, The Guardian, Newsweek, Forbes, ABC Radio Australia, and The Globe and Mail. Reenactment in 2018 in Vienna, Austria, to demonstrate the Chinese Communist Party's forced organ harvesting from Falun Gong practitioners in China. Reuters: China is harvesting organs from Falun Gong members “China is murdering members of the Falun Gong spiritual group and harvesting their organs for transplant, a panel of lawyers and experts said on Monday as they invited further investigations into a potential genocide,” Sonia Elks of Reuters wrote in her article that was published on June 17. The article explained that the conclusion was based on the final judgment from the China Tribunal whose investigations confirmed forced organ harvesting has been going on for at least 20 years in China. Elks wrote that although Beijing repeatedly denied these accusations, the tribunal's panel of experts had found evidence that these crimes still continued and that Falun Gong practitioners are likely the main source of the organs. “The conclusion shows that very many people have died indescribably hideous deaths for no reason,” tribunal chairman Sir Geoffrey Nice was quoted as saying in the Reuters' report. The China Tribunal was set up by the International Coalition to End Transplant Abuse in China (ICETA). The seven-member panel in their final judgement on June 17 said these malpractices have occurred on a large scale, and are indicative of genocide. “Crimes against humanity and torture have been committed against both the Falun Gong and the Uighurs,” Elk wrote in her report for Reuters. Jennifer Zeng, a Falun Gong practitioner testified at the tribunal that she had been subjected to blood tests and medical examinations while held in detention. She hoped the tribunal’s findings would trigger action to stop the killing.
Viktor Nagy
Viktor Nagy 11 napja
Retkes rómaiak.. Sosem volt jogsijuk
Tojás Sárgája
Tojás Sárgája 11 napja
Ha egyszer meggyilkolok valakit és elkapnak a rendőrök remélem egy olyan "jó indulatú" rendőr kap el, és el is enged egyből.
GFuA FtH
GFuA FtH 11 napja
Akik valóban veszélyt jelentenek, lopnak, betörnek, azok meg vígan alszanak és járkálnak köztünk. Aki meg átmegy egy vonalon egy olyan szakaszon, ahol nem jön egy autó sem, azt bűnözőként kezelik.
bbb Rrr
bbb Rrr 12 napja
Hát ez elég vicces. Rendőr tiltakozik büntetéskor, hogy a szabálytalankodó le akarja fizetni. Ezt nem engedi, mert szabály ellenes, vagy bűncselekmény. De ha befizeti a büntetést, vagy el megy vásárolni akkor is lefizeti. 😀
Vágó Mátyás
Vágó Mátyás 12 napja
Baj e hogy az első 4 szabálytalankodóból 3 mercis volt?
Énvagyok magam
Énvagyok magam 12 napja
Az M0 maglódi lehajtónál sok pofátlankodó, a lehajtó sáv egy sávja ellenére két sávot nyit, úgy, hogy az autó út külső sávját lelassítják, vagy meg is fogják.Majd amikor elengedi a jóhiszemű, mert azt gondolja úgy is balra megy (nem arra merre az autók 90%-a hajt) hát hadd menjen, ne kelljen kivárni a sort. Az a sor elején visszapofátlankodik jobbra. A múlt héten végre láttam azt, hogy egy rendőr autó beállít az út mellé és a pofátlanokat kiszedegették. Amíg elhaladtam mellettük ,kettőt vettek kis a sorból. Letekertem az ablakot és megtapsoltam a rendőröket. További sok sikert nekik ebben! Természetesen a taxisokra is vonatkozik? :-)))) Azokra általában semmi nem vonatkozik.
Péter Keszthelyi
Péter Keszthelyi 12 napja
Az útesten forgalmat irányító rendőröknek nagyon hasznos lenne a sárga mellény.
Кевин
Кевин 12 napja
1:20 ha a törvény sértő akarja ő is meg nézheti a felvételt..😂 ekkora egy kamut. Fateromat zebra miatt megállitották hogy nem engedte át a gyalogost mondták nem nézheti meg a felvételt csak akkor ha nem fogadja el a büntetést és majd a bíróságon megnézheti.
Robika 76
Robika 76 12 napja
Vamzerek országa.
1312
1312 13 napja
7:11 Sajnos Pali is csak addig kemény míg ülsz a hátsó ülésen kamerával 😆
kodin666
kodin666 13 napja
Szánalom ami itt megy. Arról csinálj videót hogy pl. valamelyik politikushoz mennek a rendőrök.... úgy érzem ilyent látni nem nagyon fogunk :D. (persze vannak azok között is becsületesek akik a kis embernek jót akarnak csak szerintem nem túl sok)
Robika 76
Robika 76 12 napja
Na végre egy normális ember.
Péter Wágner
Péter Wágner 13 napja
Kilakoltatàsi, aszisztens???
Pamer Balint
Pamer Balint 13 napja
a B merci tuskón beszarok. buszsáv végig, eltiltás ... aztán jön a "nem ismeri", és még extraként az itt dolgozom nem lehetne... mennyé már a fas...ba :D teljesen realitásvesztett világ ez a feketemercis/fehérbmws világ. - jaj de lehangoló lett a vége, tuti azt a kis köpcöst kellett hazaparádézni.. - legbosszantóbb? városon belül az állandó gyorshajtás. senki nem nézi kb az órát meg a táblát, mindenki annyival megy amennyivel éppen tud. eredmény: balesetek és az állandó de szükségtelen mérétkű zaj. ha 30-as tábla akkor 50, ha 50-es akkor 60-70, ha 70-es akkor 80 minimum. m1m7 bevezető 100-as tábla... nemszámít, tolják, elágazásnál már ott a baleset általában. szóval az állandó gyorshajtás
Olivér Tomka
Olivér Tomka 13 napja
Engem érdekelne hogy ha 8 óra után a kijárási korlátozás kezdetétől a rendőrökkel lennél és felvennéd mik történnek ezen időszak alatt
Feather of Fallen
Feather of Fallen 13 napja
Észre sem vettem, de már egy órája titeket nézlek. 😅 Rémület, hogy mennyi a szabálysértő..
Istvan Horvath
Istvan Horvath 13 napja
Vamzer Szecso akcióban.. xD
ie p
ie p 13 napja
11:48 beszarsz, vörös szőnyeg a disznók elé! Kurvára örülök, hogy az elit bűnözőink escortját milyen precizitással végzik.
ie p
ie p 13 napja
2:42 >points out misdemeanor >commits same misdemeanor 4s later zsép vót
absolutemindfakk
absolutemindfakk 5 napja
Hát, te se ülj autóba. Ha a megkülönböztető jelzés aktív akkor neki van elsőbbsége és nem kell megállnia a zebra előtt se te nagyon hülye. :D miszdemínör.
Patkany Missh
Patkany Missh 10 napja
jol van misdemeanor
Petho Janos
Petho Janos 13 napja
szánalmas, hogy tényleg 10mp különbséggel ugyanazt követték el, még ha megkülönböztető hangjelzéssel is :DDD és ezek "vigyáznak " ránk
Örs Viszolajszky
Örs Viszolajszky 13 napja
Ez volt az amikor egésznap valahol le voltak zárva az utak . Emlékszem egyik délután 4szer is belefutottam lezárásba egyes pontokon és ugyan abba a konvoyba :D .
Slan gaming
Slan gaming 14 napja
Mi van a régi bandával
Olivér
Olivér 14 napja
Szadir Zsaparov volt az akit védtetek? :D
Maisonfeuspectateur
Maisonfeuspectateur 6 napja
Ez még Szooronbaj Dzsejenbekov volt. Szept. 29.
mimiko85
mimiko85 14 napja
4:18 - Milyen érdekes, hogy egy hurkás tarkójú, kopasz, kissé barna bőrű sofőr, egy cca 15 éves merciben... de nincsenek sztereotípiák! 6:42 - Az arc konkrétan megpróbálkozik egy megvesztegetéssel és utána a rendőr paraszt, hogy "nem vette a lapot"!? Bezzeg, ha még ezért is feljelenti???
zx ay
zx ay 14 napja
csöves micrás lányt kéne a zebrán elütni akkor utánna észrevenné a gyalogosokat.
Zoltán Zabán
Zoltán Zabán 14 napja
ha beviszik engedély nélküli vezetés miatt AKKOR MOST MIÉRT NEM VITTÉK BE??????? HÁT BAXÁK MEG
Zoltán Zabán
Zoltán Zabán 14 napja
na ez az amit mondok! Egy mercisnek nem fáj 50 ezer leszarja és igy megy továbbiakban is.
Péter Horváth
Péter Horváth 14 napja
'parlamentbe' is tetszenek menni *?* ..sok ott is a bűnöző ..bár, ..ma már minden _Fordítva_ van ..ezt most úgy hívják hogy ('Normális') Szerintem ez *Nem igaz,* ..de, arra nem szokás (ma) 10 millákat "kipostázni"
Sz. Szabolcs
Sz. Szabolcs 14 napja
Hogy lehet hogy négyből három szabálytalankodó mercedes 🤔
websterhp
websterhp 15 napja
A mercis elég lazán vette, látszik nem vágja földhöz az összeg, tovább megy aztán ha netán megint elkapják fizet, a jogtalan vezető: azonnal rendszámot le, az összes papírt elvenni, kulcsokat elvenni, hívni egy trélert, elvitetni a kocsit, nyilván a csávó költségére, aztán ha vezethet akkor kihozhatja a kocsiját.
# Szudáni
# Szudáni 15 napja
"Amennyi annyi" mindent elmond.
Ádám Pásztor
Ádám Pásztor 15 napja
Én jobban rámásznék a ködlámpát használni nemtudókra, és a rosszul beállított lámpákra!
Márk Veres
Márk Veres 15 napja
De utalom a rendoroket
Máté Mahalek
Máté Mahalek 15 napja
Engem pont így ütöt el egy kocsi a busz megált a kocsit letakarta kocsi nem ált meg és elütöt😔 2:22
Zita Hargitai
Zita Hargitai 15 napja
Okoska aki sok ninós filmet nézett gyerekkorában.Lol
Kis Róbert
Kis Róbert 15 napja
Igazi ratyirambo,legalabb egyszer lenne hogy politikus autot,ukrán 50millás autót,német mercist,romák utcáin flangáló autósokat néztek meg vagy igazoltattak... Magyar valóság,rendőr állam.
Benjámin félegyházi Benjámin
Benjámin félegyházi Benjámin 15 napja
07:15 beteg kisebbségi.. xD Normális?? :D Mi van ezekkel? :D
Stefán Zoltán
Stefán Zoltán 15 napja
Tudom, hogy muszáj, de nem értek egyet az arcok, rendszámok, hangok takarásával, torzításával. Sokkal hatékonyabb lenne a közmegvetés tárgyává tenni ezeket az embereket.
Márkó Babarczi
Márkó Babarczi 15 napja
Egyszer megnézném milyen TEK esnek lenni :D
peter hapek
peter hapek 15 napja
Jajj ötvenezres csek ,ki a faszt érdekel.Ausztriában ennek a többszörösét kell fizetni , hogy fájjon.
KB relax
KB relax 15 napja
Itt a piros hol a piros? És még be is parkol! 🤣🤣🤣
peter joó
peter joó 15 napja
Maszk az senkin nincs ?
Jezza Clarkson
Jezza Clarkson 15 napja
Mercedes, Mercedes, Nissan, Mercedes, Audi. Peugeot. Abból 2 sofőr cickány... Mercedes = Cickányhintó
Csaba Maltesics
Csaba Maltesics 15 napja
A rendőrnő nagyon élvezi a helyzeti előnyt...
TajtYT
TajtYT 15 napja
Undorító ez a nagy pénz birlás ebben a szar országban a feléig lehet megnézni de végig röhögtem xddd meg hogy én miért voltam erre feliratkozva az meg a másik kérdés xdd Ui: ja felsem vagyok csak bedobta a yt
Fernando migjorres
Fernando migjorres 15 napja
Azért az Magyarország szégyene, hogy hatályban lévő eltiltás alatt a rendőr tovább engedi a polgárt. Szerintem ez már bűncselekmény a rendőr részéről is!
Albert Kutlák
Albert Kutlák 15 napja
Mikor lesz a következö videó?
V Sz
V Sz 16 napja
Kiváló videó, kiváló riporter. Részemről a büntetőfékezést tartom a legirritálóbb szabálysértésnek. Személyesen nem éltem még át, de videókon látni is rossz.
Kornél Csontos
Kornél Csontos 16 napja
Ezek a delegációs kisèretek, lesz még ilyen?😅
White Man X
White Man X 16 napja
Lehet szidni a motorosokat. De még ebben a részben is az autósokat szedik ki, ahogy eddig is. :D
Dusan Cseke
Dusan Cseke 16 napja
Fun fact: A reptéren a katonák mellett, ott volt Kirgizisztán zászlaja. :D
Dark1618x
Dark1618x 16 napja
Nagyon figyelmes! Ezzel megvan a forgatás napja is. ;)
Armand Veres
Armand Veres 16 napja
valaki tudja h kit vittek a reptérről???
engineer gaming
engineer gaming 16 napja
1:33 - "Annyi amennyi" - láthatóan faszikámnak ez aprópénz, 90% hogy legközelebb is úgyanígy, vagy még jobban átmegy a piroson. Egyre kevesebb visszatartó ereje van a pénzbírságnak így, az lenne hatásos, ha inkább letiltanák a jogsit szigorúbb szabályok megszegése esetén. Nem értek a joghoz, de még én is látom, hogy nagyon gyenge hatékonyságú ez a jelenlegi rendszer.
voronyezs
voronyezs 16 napja
06:49 Vajon miért nem tetézi a bajt, hivatalos személy megvesztegetésével??
Röff Röff Úíííí Röff
Röff Röff Úíííí Röff 16 napja
10:43 - Ray Tracing ON!
kokúsz14
kokúsz14 16 napja
A HANGTORZITOTT RÉSZEKET FELIRATOZHATNÁD
J.G
J.G 16 napja
"annyi amennyi" nagyon meghatotta:(
Marci Boda
Marci Boda 16 napja
Megjött A gázszerelő. 🤣
DoSzuPer YT
DoSzuPer YT 16 napja
A következő részben jó lenne megnézni hogy milyen a határ rendőrök munkája! 😀
EU Mfg
EU Mfg 16 napja
Elképesztő, hogy sem a járőrkocsiban, sem az intézkedés alatt nem visel EGYETLEN hivatalos szerv sem maszkot ! Tényleg bűnycselekménnyé kell tenni, hogy a rendőrök is megértsék, ugyanaz vonatkozik rájuk, mint a közszolgálatot ellátó egyéb hatóságra ? Okmányirodában, vámhivatalban, katonaságnál, de még a postán sem merné ezt senki megtenni, pláne videoban bizonyítékként a világ számára közszemlére tenni.
Szecso Video
Szecso Video 16 napja
Még szeptemberben lett rögzítve a videó. Amikor meg bőven nem volt kötelező. Elég, ha ennyit mondok?
Tamás Őri
Tamás Őri 16 napja
A bringások hőbörögnek mindig,de érdekes hogy általában ők azok akik sötét ruhában világítás nélkül közlekednek.Itt is lehetne bírságolni ha meglenne a jogszabály.Mellény hiánya 15ezer,lámpa használat hiánya 15ezer,nincs lámpa plusz 15ezer/30 ezer ha hátul sincs.Zebrán áthajtás 15ezer...Nem csak az autósokat lehet büntetni
Jojo V.
Jojo V. 17 napja
Nincs biztosítás, rendszámtábla le,forgalmi be.pont
Renátó Simon
Renátó Simon 17 napja
Jól hallottam, hogy a Mercis ott az elején mennyire normálisan és korrektül beszél ! Respect neki! De ugyan ez nem mondható el a 6. percben szereplő Mercisről.
Viktor Szabo
Viktor Szabo 17 napja
nem tudom mi alapján dobott be téged a youtube az ajánlottba, de meghitelezem a feliratkozásom, még több ilyen videóért :)
Kíra Strommer
Kíra Strommer 17 napja
Hello! Én 14 éves vagyok, 2 éve katasztrófavédő. Társaim nevében (is) írom most ezt a kommentet. Érdekes ezeket a videókat nézni, mivel a korom miatt én és jó néhány társam nem tudunk ilyesmiben személyesen részt venni. Ezért mutatja nekünk ezeket a videókat a felkészítőnk. Köszönjük : egy csapat 16 év alatti katasztrófavédő😉
Kíra Strommer
Kíra Strommer 6 napja
@Maisonfeuspectateur vagy hogy hívnak. Nem vagyok tűzoltó, itt mi ugyanúgy foglalkozunk polgári védelemmel, laikus elsősegélynyújtással, katonai ismeretekkel és rendvédelemmel. Mindezek mellett igazad is van kicsit, mert valóban értünk már sokmindenhez, de mégsem vagyunk tűzoltók☺️
Maisonfeuspectateur
Maisonfeuspectateur 6 napja
Véded a katasztrófákat? Mitől?! Ha már tűzoltó vagy, légy büszke rá, hogy tűzoltó vagy és ne katasztrófavédőzz!!!
Tamás Molnár
Tamás Molnár 17 napja
A mercis az új BMW-s.
Speaker83
Speaker83 17 napja
Elismerés a munkádért. Egyetlen kérdés, mindenféle kötözködés nélkül. Az intézkedő rendőrökön akik harminc centire !!! beszélgetnek a szabálysértővel (főleg a Mercis tahóval) miért nincs maszk ???
Jozsef Toth
Jozsef Toth 17 napja
A piros autó után amikor indultatok, ugyanúgy elhuztatok a zebra előtt álló autók mellett
Pokolba01
Pokolba01 17 napja
Itt is be kellene vezetni mint Angliába,hogy aki biztosítás vagy engedély nélkül vezet annak a kocsiját le kell foglalni. Ha nem váltja ki bontóba a helye!
Péter Mucsinyi
Péter Mucsinyi 17 napja
2:44 Kiváló példamutatás a büntetés vágyának fékezhetetlen hevében pontosan ugyan azt a szabálysértést elkövetni mint a piros micra.
Német Attila
Német Attila 17 napja
szirena es villogo megvan? ;)
John Rider
John Rider 17 napja
A riporter srác is rendőr?
Attila Király
Attila Király 17 napja
Szánalmas
valakigamer17
valakigamer17 17 napja
3:10 Okk xddd azt hogy????? 😂😂
Zsolt Kemecsei
Zsolt Kemecsei 17 napja
Szuper titkos delegáció, kirgiz zászlóval a reptéren :)
ZCD 696
ZCD 696 17 napja
A jardan dolgozo, jelzolampat javito emberen van narancs kabat, az ut kozepen allo rendor, akik az autok kozott allnak pedig sotet egyenruhaban pozolnak.Okos!
G R
G R 17 napja
A micrás hölgyemény manővere azonnali bukás a forgalmin.. Elkeserítő, hogy ilyen embereket engednek a forgalomba, csak idő kérdése mikor fog valaki(ke)t halálra gázolni..
Fortnite Hungary TRUST KLÁN
Fortnite Hungary TRUST KLÁN 17 napja
Nincs rajatatok maszk😷😷😷😷 #COVID-19
Mentődrónpilóták Egyesülete
Mentődrónpilóták Egyesülete 17 napja
Szokásos nagyon jó videó.
125 Channel
125 Channel 17 napja
Biztos forrásból tudom, hogy Magyarországon nagyon sok indiai állampolgár vezet gépjárművet vezetői engedély nélküli Sok esetben még büszkén posztolják is az interneten. Talán nem ártana ellenőrizni őket....A járművek tulajdonosai magyar állampolgárok, de indiai vendégmunkások is vezetik nagyon sok esetben. (PUX-784⁕NLM-943⁕KAH-010)
P.Tibor
P.Tibor 17 napja
"őszinte vagyok magától" ez mit jelent?Már látom hogy azok az emberek fikázzák a rendőröket akiknek van mitől félni.
Farkas Norbert
Farkas Norbert 17 napja
Mercire van pénz.Kötelező biztosításra már nem jutott.. :D
Bálint Szabó
Bálint Szabó 18 napja
Gyalogos pofátlanítás mikor lesz?
ELFOGTUNK EGY KERÉKPÁRTOLVAJT! | Szecso Video
14:28
POFÁTLANÍTOTTUK AZ UTAKAT! | Szecso Video
14:03
Szecso Video
Megtekintés 975 E
NEMAZALÁNY x SOFI - SÁNTAKUTYA (Official Music Video)
2:52
LAST PROJEKT RECORDS
Megtekintés 58 E
Bébi úr: Családi ügy - magyar nyelvű előzetes
2:29
PANELTŰZ TESTKÖZELBŐL | Szecso Video
14:01
Szecso Video
Megtekintés 172 E
Rohamjárőrök S03 E13
42:47
Zuluv Gaming
Megtekintés 7 E
ELFOGTUNK EGY RÉSZEG SOFŐRT! | Szecso VIdeo
09:57
Szecso Video
Megtekintés 623 E
RENDŐR LETTEM EGY NAPRA! | Szecso Video
12:54
Szecso Video
Megtekintés 365 E
Ilyen egy közúti razzia! 🚨
16:47
Isti Szalay
Megtekintés 368 E
NEMAZALÁNY x SOFI - SÁNTAKUTYA (Official Music Video)
2:52
LAST PROJEKT RECORDS
Megtekintés 58 E
Bébi úr: Családi ügy - magyar nyelvű előzetes
2:29
MIT TALÁLT KI NEKÜNK DÓRI?🙄📸🎄
3:08
DTK: Elviszlek magammal - Shane Tusup
41:17
WMN Magazin
Megtekintés 122 E
BTS (방탄소년단) 'Life Goes On' Official MV
3:51
Big Hit Labels
Megtekintés 162 M
Tomi És A Kijárási Tilalom - Tomi Filmek
2:31
Lil Nas X - HOLIDAY (Official Video)
2:48
LilNasXVEVO
Megtekintés 48 M