Párhuzamos államot épít a kiszervezett közvagyonból a Fidesz

  Megtekintés 125,630

444.hu

4 napja

A parlament nem egyszerűen csak ezermilliárdos közvagyon kiszervezéséről szavazott a héten, hanem arról, hogy a választóknak kevesebb beleszólásuk legyen az ország ügyeibe. A történelmi léptékű vagyonátrendezés után a kormány azzal nyugtat: amit most ingyen odaadtak, azt majd vissza lehet vásárolni közpénzből.
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés
Donát Szabó
Donát Szabó 3 napja
Jó a cikk, de sajnos senkit nem érdekel. Ebben az országban bármit megtehetsz ha fideszes vagy. Az emberek meg tűrik és bólogatnak hozzá.
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Amikor tervezed, hogy el fogod hagyni az országot, de arra a minimális önerőre sem tudsz összegyűjteni, ezek meg milliárdokat b@szkodnak egymáshoz...
777
777 3 napja
Tökmindegy hogy tekerik mind egyforma..... De nem esik le senkinek hogy a sírba nem tudja vinni magával egyiksem?
Misstub07
Misstub07 3 napja
Ezekkel a videókkal kéne kezdeni minden hétfőt a gimiben
Vakond Simple
Vakond Simple 3 napja
Nyugat ugyanezt csinálja mint a Fidesz.A politika manapság biztos nem járható út.Mármint arra nem járható,hogy arra építsünk jövőt.Úgy van minden ahogy a '90-es években.Mindenki megcsinálja magának amit megcsinál,a rendszer ellenünk van,vagy a szükséges rossz. Szerintem nem változott semmi azóta.Mi lesz a jövőben?Már húsz éve se volt érdemes a rendszerben hinni. Közös hang most sincs,csak elnyomás vagy leválás a rendszerről.Én mégegyszer rájöttem,hogy az a jövő amit megcsinálok magamnak,a rendszer csak egy állati szinten tartást biztosít és minden jó ellen vannak.Ezért nem foglalkoznak a fiatalok a politikával,mert a saját életüket építik,minek politizáljanak,csak felesleges időpocsékolás,minek azzal foglalkozni ami ellenünk van.
Márton Orsós
Márton Orsós 3 napja
9-. percig tudtam nézni.iszonyú.hihetetlen..aztán eszembe jutott a saját jóslatom,amikor a fidesz el fogja hitetni,hogy,, a pirított hó golyó a legjobb étel"- !!A valóság már itt van :((
Motyec Otyec
Motyec Otyec 3 napja
Ez veszélyes.
cta aetig spaggjeti
cta aetig spaggjeti 3 napja
100 gecs pillanat
Retel Tulio
Retel Tulio 3 napja
A közvagyon magánosításával egyetértek. A közvagyonnak ugyanis köztudottan túrós a háta. A tulajdonviszonyok feudális átalakításával azonban nem tudok egyetérteni. Sajnos a video készítői és mindenki, aki felmagasztalja az állami tulajdont, fordítva ül a lovon.
C B
C B 3 napja
2021-ben van 1000 milliárd közvagyon, amit még nem loptak el? mit csinált a csicska-gyász fidesz-kormány eddig?
shokarepp
shokarepp 3 napja
Orbán elkezdte gyártani a horcruxokat
Kutyaütő Kis
Kutyaütő Kis 3 napja
Az állami vagyont ÁLLAMI közalapítványokba áttenni, miért lenne kiszervezés. A közvetlen állami tulajdon helyett beiktatnak egy ÁLLAMI alapítványt, tehát marad állami, csak mégsem... rafinált próbálkozás, de ez még nem kiszervezés, csak annak az előkészítése. Ha nem akarjuk, hogy méginkább kiraboljanak (bár már ennél jobban nehéz lenne) minket, a népet. akkor csak egy megoldás van. MÁRIS TÁMADNI... nem várhatunk tovább... egy év alatt még kavarnak annyit, hogy egyre nehezebb és esélytelenebb lesz visszaszerezni amiket elraboltak tőlünk 10 év alatt ezek a náci hazaáruló gengszterek...
valaki senki
valaki senki 3 napja
11:08 a támogaTÁSKÁBA
István Szerényi
István Szerényi 3 napja
Nézzétek meg mi volt május 1-én tegnap Berlinben és Párizsban.Az kéne itt is.
Outi Yco
Outi Yco 3 napja
Végre nem egy Fideszes hírügynökség, mint pl az Origo. Mostantól a Magyar narancs mellett a 444.hu-t is olvasni fogom.
Hespiota
Hespiota 3 napja
És nincs semmi tüntetés, fejek nincsenek a karókon stb...
Zsombor Sánta
Zsombor Sánta 3 napja
Baromság az egész, ha az alapítvány eladja a vagyonát az alapítványhoz kerül a pénz... lehet hurrogni de gondolkozni kéne
k0p1k4
k0p1k4 3 napja
ironikus, mikor az a hatalom epit szisztematikusan deepstate-et egy esetleges valasztasi vereseg esetere, ami eddig eveken keresztul a kampanyat, narrativajat es teljes kommunikaciojat konspiracios elmeletekre, hatterhatalmakra es allamon beluli parhuzamos melyallamokra epitette. ES EZT JO NEHANY SZEKTAS FEL SEM FOGJA :DDDDDDD
Nan Vas
Nan Vas 3 napja
orbán viszont válaszában a visszavásárolt mol pakett ellenérték nélküli átjátszással érvelt, azaz hozott még egy példát az ellene felvetett vádra. Nagyon okos.
Neo Csatornája
Neo Csatornája 3 napja
Egyszer majd nálatok is fog kopogni lölö: -Szia uram! Úgy hallom eladó az újság, mennyit engedsz a feléből? -Eladó? De hát én nem adom... -Ne is folytasd tovább itt figyel a tek, a nav, rendőrség az ajtó elött, van 3 milliós adótartozásod, megbűntetünk mert nem viselsz maszkot a videókban, mondjuk videónként 10 milla jó lesz? -de... - Ne válaszolj, itt írd alá és rendben vagyunk 😀
Bodzsár Zsolt
Bodzsár Zsolt 3 napja
Tudom, hogy a Zorbán a patás ördög, meg, hogy Fidesz lop. Könyörgöm!!! Győzzetek meg arról ép ész érvekkel, hogy miben lesz jobb az össz ellenzéki koalíció??? Ne gyertek azzal, hogy ők nem fognak ennyit meg annyit lopni, bla, bla bla. Azért, mert a saját bőrömön tapasztaltam a 2010 elötti el.... cseszett kormányzást! És hát láthattuk, hogy nem csak nem értenek a kormányzáshoz, de 1000 milliárdokat lapátoltak ki az országból, úgy, hogy ami érték volt itthon azt is eladták nyugati Mészáros Lőrinceknek!!! Ne azt mondjátok, hogy ezt le kell váltani, mert szar, hanem azt mondjátok meg az mivel lesz jobb. Köszi!
Mezei Tamás
Mezei Tamás 3 napja
Az a probléma, hogy a Fidesz fő szavazóbázisában, a vidéki falvakban, kisebb településeken ez az egész nem érdekel jórészt senkit sem. De jó lenne, ha most sokan megcáfolnának. A másik probléma pedig a cinizmus, ami átsüt az egész NER-en, ami ellen jó érzéssel, jó szándékkal nem lehet tenni semit. Lehet reménykedni 2022-ben, de kb. reménytelen ez az egész helyzet. Idehaza cinizmus, az EU-nak a pofájába röhögnek, az ellenzéknek mondott képződmény egy vicc. Most komolyan az az 1-2 ember, akik még próbálkoznak, minden tiszteletem az övék, de ide 100-szor ennyi ilyen hozzáállású ember kellene, hogy valami változás történjen.
Neo Csatornája
Neo Csatornája 3 napja
Azért vigasztal a tény hogy mikor ránézek a fizetési lapomra és a bruttóbérem felét kapom meg, a pénz jó helyre ment. Oh wait...
Tibor Krenács
Tibor Krenács 3 napja
Tehát összegezve az a baj, hogy most nem az egykori baloldal (jelenleg önmagukat liberálisnak címeztetett) jeles figurái tarthatják rajta az állam vagyonán a kezüket? Mert ha jól értem, alapítványi vagyonról nem egy-egy ember dönthet, hanem egy testület, egy kuratórium. És ha nemzeti érzelmű tagjai vannak ennek a kuratóriumnak, nehezebben fognak beleegyezni, hogy az állami vagyont bárki kiárusíthassa akár külföldieknek is. Így mondjuk az is nehezebben fordulhat elő mint ami az IMF hitel felvételekor, hogy Draskovics Tibor jóváhagyta az állami vagyon elzálogosítását. Az nem tiszta mondjuk, hogy ettől miért lett kevesebb beleszólása az embereknek abba, hogy mi történik Magyarországon. Milyen konkrét jogukat vették ezzel el, ami eddig rendelkezésére állt az egyszerű választópolgárnak?
KondaszKata
KondaszKata 3 napja
" Az alapítványokba olyan embereket nevezünk ki akik rendelkeznek ezzel a nemzeti szemlélettel", vagyis a köz adóként befizetett pénzéből -ami közpénz- majd ebből nem lesz a köznek sem út, sem vonat, sem közlekedés, sem fejlesztés, semmi juttatás, csak átmegy alapítványiban 5 ember kezébe és soha többé semmi haszon ebből a befizetőknek nem jut vissza, és nincs is miből újrateremteni, mert a haszna is náluk marad, ugye? Pontosan értem?
Bence Hortobágyi
Bence Hortobágyi 3 napja
Van egy Schanda gyanúm, hogy nem a fiatalok jövője van szem előtt tartva... XD
Teás Kanna
Teás Kanna 3 napja
A végén mi az a zene? Shazam nem ismeri fel.
János Kerekes
János Kerekes 3 napja
Titeket még hogy hogy nem kapcsoltak le???
NorbeArt
NorbeArt 3 napja
Alap tétel, hogy “mindig van lejjebb”, de itt most akkorát léptünk lefelé, hogy innen felfelé már talán nem is lehet... Itt vagy valami drasztikus változás fog történni, vagy kb. 40-50 év kell, hogy ezeket a károkat nagyjából helyre lehessen állítani.
József Rémiás
József Rémiás 3 napja
A Miskolci Egyetem főépületére ne írjátok már rá, hogy Debreceni egyetemi, köszi.
Csaba Tóth
Csaba Tóth 3 napja
Kezdenek rájönni, ha ne adja Isten újra hatalomra kerülnének, nem fogják tudni eladni újra a vissza szerzett javakat külföldre. Feri legutóbbi ámokfutása során 190állami céget szerveztek ki.
Zellmer Sebastian
Zellmer Sebastian 3 napja
ez nagyon durva....
Carver major
Carver major 3 napja
kéne már egy váltáska
West Unión
West Unión 3 napja
Ha valamit nem tudnak megoldani a régi törvényekkel , hoznak egy újat ! Meddig tart a felhatalmazás mellett ! És ők hivatkoznak a törvényekre ! Mit szoltok hozzá fideszes szavazók ?
Atipam
Atipam 3 napja
Megint Fidesz... 7. rész :(
gyermekevő666
gyermekevő666 3 napja
100 gecs Money Machine de megis miert?
Krisz
Krisz 3 napja
Van itt még bárki aki elhiszi, hogy demokratikus eszközökkel bármilyen változást el lehet érni? Változást akartok? Hajlandóak vagytok megváltozni ennek érdekében? Jelenleg a választó polgárnak semmilyen elrettentő ereje nincs, az aktuális hatalommal szemben, és teljesen mindegy hogy nevezi magát "a párt". Az egyetlen eszköze a jelenkorunk polgárának a véleménynyilvánítás szabadsága: Egy áruházból elvett használt bioponos dobozra felírhatod az aktuális bánatodat és kimehetsz kiabálni a Parlament elé. A döntéshozók, a közpénzből fizetett propaganda tv-vel felveszik a jelenetet, és alámondják a saját narratívájukat, hiteltelenítve, az amúgy is értelmetlen demonstrációt. Jelenleg semmilyen eszköze nincs a választópolgárnak az általa választott parlamenti képviselőkkel szemben. Őket nem lehet visszahívni, ha hitelüket vesztették az emberek szemében, nem lehet felelősségre vonni semmilyen formában a döntéseik miatt. És nem lehet adott döntésre kényszeríteni őket azon az alapon, hogy az általuk képviselt emberek többsége, milyen döntést várna tőle, egy aktuális ügyet illetően. A "párt" kezében van a törvényhozás, az "igazságszolgáltatást" gyakorló szervezet, és a karhatalom. A rendőrség, amelynek tényleges feladata a mindenkori kormány védelme, és csak a hatalom érdekei után jöhetnek az emberek, ha éppen ráérnek. Ameddig az állampolgár fél a kormánytól, a rendőrállamtól, addig semmilyen változást nem lehet elérni a hatalommal szemben. A kormánynak kell félnie az állampolgáraitól, csakis így lehet féken tartani a hatalmat a visszaélésekkel szemben. Ezért vissza kell szerezni a nép elrettentő erejét az államhatalommal szemben. Ezt lehet többletjogok szerzésével, legyenek a választott képviselők visszahívhatók, vagy örökre eltilthatók az államügyektől. Az embereknek lehessen valós beleszólásuk államügyekbe. (Nem kell kínai hitel! Nem kellenek stadionok! Nem kellenek a fidesz közalapítványai amelyekben a közvagyon elveszti közpénz jellegét.) Sokkal célravezetőbb lenne a lakosság felfegyverzésével, szabad fegyvertartással, amellyel elérhető, hogy a mindenkori hatalom, soha ne tudjon elegendő fegyveres kormánykutyát kiállítani a népharaggal szemben. Ez az egyetlen valódi eszköz arra, hogy egy ország mindig meg tudja védeni magát a külső vagy a belső ellenségtől. De szerintem a legcélravezetőbb az lenne, ha mindegyik parlamenti képviselő száját kitömnénk pénzzel és fellógatnánk őket a lámpavasra. Élőben közvetítve ezt az állami propaganda csatornákon, és minden nemzeti ünnepen lejátszanánk a felvételt elrettentésül a következő "párt" számára. Jelenleg az lenne számunkra a változás esélye, hogy az egymással már ki tudja hány éve acsarkodó pártok, látványos összeborulására szavazzunk a jelenlegi kormánnyal szemben? Már mindegyik párt elárulta a saját ideológiáját és szavazótáborát a legkülönbözőbb módokon. Jöjjön a következő "párt" és reménykedjünk benne, hogy majd most, nem mérgezi meg őket, és nem élnek vissza a rájuk ruházott hatalommal? Tényleg ez lenne a demokrácia? Számomra a demokrácia azt jelenti, hogy ha valakire szavazok, azt le is válthatom, ha úgy gondolom, méltatlanná vált a képviseletemre. Számomra a demokrácia azt jelenti, hogy az adóforintokat az emberek számára szükséges dolgokra fordítják (Hány szociális bérlakást lehetett volna építeni az értelmetlen stadionok árából? Milyen mértékben tudtuk volna javítani az egészségügy és az egyre égetőbb idős gondozás színvonalát, vagy az oktatásét?) Tudjátok, egyik pártnak sem látom a programjában, hogy több jogot akarna adni a választópolgárok kezébe, vagy akárcsak kibővíteni egy adóbevallást egy szekcióval, hogy melyik szektoroknak akarnám adni a befizetett pénzt a pedofil egyházak helyett. Ha változást akartok, akkor vissza kell szerezni az elrettentő erőt az államhatalommal szemben. Hiába várjuk, hogy a hitvány politikusok majd megoldják a dolgokat helyettünk. Úgy tekintenek ránk, mint ostoba adófizető birkákra. Kitalálnak egy "új" ideológiát, aminek a látszata alatt újra és újra kifosztják az országot. Szerintem ideje véget vetni a politikai elit hatalmának. #forradalmat
zsebszamba
zsebszamba 3 napja
Egeszen elkepeszto ami itt folyik.
Joe Bee
Joe Bee 3 napja
Ez a videó és tartalma az elmúlt 10 ev legjelentősebb tétele és botránya, gyakorlatilag forradalmat kellene H robbantson holnap reggel...... A magyarok szellemileg analfabéták, ezzel a Fidesz be is bizonyitotta.
Csentes Antal
Csentes Antal 3 napja
Teszünk valamit ellene, vagy csak nézzük?
Andrea Sos
Andrea Sos 3 napja
Még szerencse ,hogy nem az internetet akarják megadóztatni . Na az gáz lenne ..
Joakim Scheffer
Joakim Scheffer 3 napja
zseniálisak a vágózenék egyébként
Bill ko
Bill ko 3 napja
Lassan már elfogy minden és akkor majd egymást kezdik felzabálni.
Attila Kővári
Attila Kővári 3 napja
Nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Ami biztos. 1) 2022 hamar itt lesz én pedig elmegyek szavazni => [X] Közös Ellenzék 2) A gyerekem nem itthon fog tanulni, mert tökre elegem lett ebből a országból. Nem akarom, hogy ezektől az agymosott, senkiháziktól tanuljon bármit is. Ez a "nemzeti" szó számomra nem jelent semmit már.
Zsolt Kertész
Zsolt Kertész 3 napja
államformája: haveri-Kft ... az a fasza abban, hogy országoknak hitelezel, hogy mindig lesz valami rabszolga, akin be lehet hajtani a díjat. ez én vagyok, te meg ő. aztán a gyerekeink (már ha vállaltál ilyen sportot) .... hát nem kell finnyáskodni, itt ez az élet. a legnagyobb "szerencse" az elmúlt 30 évben az, hogy nincs vasfüggöny. ha nem tetszik, elmehetsz.... itt tisztességesen nem lehet majd prosperálni. és ez új mélységekbe vezet a COVID "után". az egyetlen igazi sakk-matt, ha kibasszák Mo-ot az EU-ból.... (avagy "önként" kilép..) legkésőbb ekkor összepakolok egy bőröndbe, aztán szevasz tavasz, utolsó csepp, ugrik a béka a fazékból kifelé!
Ádám Szőke
Ádám Szőke 3 napja
Az a baj ezzel, hogy megint csak a ködfaragás megy. Az alapítványi fenntartás az alapja annak, hogy egy egyetem ne egy béna kacsaként működjön. Nem kell állami költségvetésre hagyatkozni, a rektorok péniszéhez mérten arányosítva leosztani a zsetont, hanem lehet külső forrásokat bevonni, egyedi szerződéseket kötni K+F cégekkel. Baromság, hogy nincs semmilyen kontroll, hiszen egy kuratórium pont ezt a feladatot látja el. A kuratóriumban a mindenkori kormány delegál kádereket, akik az állami érdeket képviselik, a többi tag pedig a piacról behozott üzletemberek. (Jelzem, hogy minden ország minden kormánya minden esetben a saját embereit nevezi ki tisztségekbe, hiszen pont erről szól a kormányzás.) Szerintetek pl Németországban az autóipar és az egyetemi képzés véletlenül találkozott? Megint az van, hogy megy az üres lufi fújása, lopnak lopnak lopnak, holott végre meglépi egy kormány azt, amit kb a rendszerváltáskor meg kellett volna már csinálni a felsőoktatással. Teljesen mindegy, hogy ezt GyF vagy OV vagy KG vagy AJ tette volna meg ezelőtt, támogatandó lett volna, ahogyan most is az.
Do not
Do not 3 napja
Egy hangos felmenőiket megemlegető káromkodássor megképződött. Ezek nem minket képviselnek. Sz@rjankók.
Do not
Do not 3 napja
🐈‍⬛
borspeti
borspeti 3 napja
Lehetne csak egy kicsit kevésbé nyomasztó ország legyünk?
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Ha jövőre kormányváltáska lesz, de én nem bízom benne, sajnos.
Marci71fly
Marci71fly 3 napja
..."ilyen nincs,ilyen nincs és mégis van..." (Török László,Szöul 1988..) Csak az egy "kicsit" szebb volt....
Kurosjack
Kurosjack 3 napja
Hát ez brutális, gyalázatos.... remélem nagyo fog koppanni a fidesz a következő választásokon...
Zsombor Antal
Zsombor Antal 3 napja
Mi a zene a végén?
Zoltán Papp
Zoltán Papp 3 napja
A legszomorúbb az egészben, hogy a legtöbbünk már meg sem lepődik ezen. Már rég belenyugodtunk, hogy módszeresen kifosztanak, hülyére vesznek, aztán a pofánkba röhögnek ezek a nyomorultak. De hát ez is a tervük része volt. Totális apátiába taszítani az embereket, hogy azután bármit meg lehessen tenni velük, különösebb következmények nélkül. A reformok működnek! Gratulálunk kedves fidesz! 👏
Molokay
Molokay 3 napja
Most mindenki àlljon meg egy percre, üljön le. Gyùjcs rà egy cigire, tölts bort/sört ès gondolkozz el rajta hogy TE is tehetsz ròla hogy ez törtènik napròl napra. Mind tehetünk ròla egy kicsit, mert èvtizedes viszonylatban le se szartuk mi törtènik, csak egy kicsi csurranjon nekem is.
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Az átlagember valóban ez. Nem a korrupció a baja, hanem az, hogy nem ő van a húsosfazéknál. Még a 444 kommentszekciójában is lehet pár ilyet látni, aki ezt sejteti. Azért vagyunk néhányan, akik nem így gondolkodunk, de mi vagyunk a kisebbség.
igor known
igor known 3 napja
Ugye mindenki jon szavazni 22-ben????
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Megyek. Leszavazok a legesélyesebb ellenzéki jelöltre. Ha ez az ára annak, hogy ezek elhúzzanak a vérbe...
Maksi A.
Maksi A. 3 napja
El se merem képzelni mit csinálnank majd ami ezt is felülmúlja...
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Ennél keményebb csak az lenne, ha kiléptetnének az EU-ból meg a NATO-ból...na, akkor már lóf@sznyi fék sem lenne számukra! Lesznek itt még durvaságok, úgy érzem.
Vercingetorix
Vercingetorix 3 napja
Közérdek! Nem úgy mint a szoci ballibesek,hogy hazaviszi Dobrev,vagy Gyurcsány és csapata!
Gábor L
Gábor L 3 napja
aha, persze, közérdek! Nem is tudom... Most akkor egy nagy tüntetéssel kellene megmutatni a jogásztürhőknek, hogy a munkások másképp gondolják a "közérdek" fogalmát, és nem fogják lenyelni azt, hogy a burzsuj érdek legyen a hivatalosan megfogalmazott "közérdek"... vagy pedig amíg nem gondolja meg magát ez a jogásztürhő bagázs, addig minden héten két óra figyelmeztető sztrájkot tart az egész ország melós társadalma... Aztán jöhetnek a jogászok, hogy ránk kényszerítsék a "burzsuj közérdeket!"
Attila Jónás
Attila Jónás 3 napja
És miért nem lázad a magyar nép?
DAROCZI KAROLY
DAROCZI KAROLY 3 napja
Be kell látnunk, hogy Soros nagy hatással volt Orbánra. A FIDESZ teljesen ugyan azt csinálja amit az UNIO. Mert az nem kóser, hogy a pénzek adását feltételekhez kötik. (Még fel is háborodtak!) Ugyanakkor amikor ők adnak pénzt megszabják a feltételeket. (és ez alkotmányos, teljesen normális, teljesen "rendben van") Szidják ezt a Bill Gecit, de nyilván egyetértenek vele, mert hogy, ő ugyan ezt csinálja. Kiszervezi a pénzét, alapítványokba, de bele is ugat abba a tevékenységbe amit finanszíroz. És pontosan ez is a célja Orbánéknak. Nyilvánvaló, hogy "kipróbált, mély fideszes" személyek lesznek az alapítványi vezetők, és Orbán fog a háttérben irányítani. És amikor balhé lesz, akkor ő távol marad és azt mondja "nekem ebbe nincs beleszólásom" mert hogy alapítványi pénz. Mondok én valamit.: Orbánt csak és kizárólag fegyverrel lehet eltávolítani a közéletből! Ugyan úgy ragad a pali az emberekre mint a cigány. (Sokszor már csak azért is adtam pénzt cigánynak, hogy minél előbb megszabaduljak tőle.) Nos Orbán nem tudja meghazudtolni a fajtáját. NAGYON ROSSZ A TUDATLAN BUNKÓ CIGÁNY, DE SOKKAL ROSSZABB A TANULT CIGÁNY. (Orbán rá a példa) Aki ezentúl azt mondja hogy "cigány képzés, meg felzárkózás" azt azonnal fel kell akasztani!!
bir_elma
bir_elma 3 napja
😤🤬🤯😱😫😵🤮
Szilárd Koczor
Szilárd Koczor 3 napja
Ceaușescu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sámuel Nagy
Sámuel Nagy 3 napja
Itt élek...
Helix Hedera
Helix Hedera 3 napja
Ez természetes, a Kádár rendszerben sem tölthetett be komoly pozíciót aki nem volt párttag.
Toe Camel
Toe Camel 3 napja
Népszavazással nem lehetne a törvényeket módosítani, kétharmad hiányában is?
Valami Valami
Valami Valami 3 napja
“Ha lehet még egyáltalán reménykedni valamiben, csak a prolikban lehet” George Orwell
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Hát, nem a magyar prolikban, az is sicher.
Dávid Schäffer
Dávid Schäffer 3 napja
A prolikat vajon ki szervezi meg és uszítja a saját céljai érdekében?
tamas horvath
tamas horvath 3 napja
A fidesz kft fidesz zrt lett.
Kevin Bodnár
Kevin Bodnár 3 napja
Hogy felszivta magát a Tekintetes Úr XD
Ärkeängel
Ärkeängel 3 napja
Jó zsíros már a hangja.:D
andras nagy
andras nagy 3 napja
Hát igen...aki hosszú távra tervez...mi várható még? 🤔 És az ellenzék még rásegit a következő évben is..
Adoro Frey
Adoro Frey 3 napja
Hàl Istennek! Ezt nem tudja Fero ellopni,mikor 22-ben hatalomra jut. :P
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Fletónak félmilliárdnyi vagyona van, ami már a 90-es években is megvolt neki az üzleti munkájából. Orbán mi a lósz@rt csinált? Egy percet nem dolgozott életében!
Péter Nyilas
Péter Nyilas 3 napja
go bois keep it up
Andrea Kocziszky
Andrea Kocziszky 3 napja
Szlogen: "Itt kell élned, hogy elhidd. Magyarország a csodák földje." A közpénz átalakul magánvagyonná és elképesztő mértékben. Ki mit gondolt? Akinek volt agya és szeme, pontosan látta, hogy a szajré érdekli a fideszt (úgy egyébként a magyart, akkor is, ha politikus) 98-02 között. Ezért mondtam 2010-ben az ismerőseimnek, hogy innentől Magyarország Zrt. az ország neve, aminek az igazgatói tanácsa a fidesz és elnök O.V. Gazdálkodnak az ország javaival. Ebben az országban nincsenek közszolgák. Mindenki a maga gesztenyéjét akarja kikaparni. Orbán és bandája pöpet nagyobb léptékben álmodott és viszik az egészet. A bamba nép és a béna "ellenzéki" politikusok pedig bilibe lógó kézzel bámulják a mutatványt. Hagyjuk a 2022-es ábrándokat. Ennek az országnak az én generációm életében lőttek. Nézhetem a hanyatlást. Csodás kilátások. XD
Zoltán Filipcsei
Zoltán Filipcsei 3 napja
A következő a választások törlése lesz, vagy pedig a pártok bedarálása, de ez lényegében most is működik, ilyen propaganda mellett Goebbels is sírva fakadna. Egészen jól haladunk a diktatúra felé... Egyben hatalmas sebességgel egy hegy oldalába.
Covers Guitar
Covers Guitar 3 napja
Ezért kell lelépni, amíg lehet. De tudod, mi a sz@r? Az, hogy ha nincsenek kapcsolataid meg pénzed, akkor örökre meg vagy b@szódva. Mert én azt látom, hogy akiknek sikerül kijutni innen, azok baráti/családi segítséggel teszik, általában középosztálybeliek minimum. A csóróbbja is kijuthat, de csak akkor, ha iszonyatosan jó szakember és valami cég felkarolja. Én speciel megszívtam, semmihez sem értek és nagyon rossz anyagi helyzetben vagyok. Örökre itt kell szopnom a f@szt. :(
Gergely Halmosi
Gergely Halmosi 3 napja
1989 ben minden állami tulajdon 1994 nicsen belőle semmi teljesen mindegy egyik kutya másik eb
Levente Zabos
Levente Zabos 3 napja
Megint elloptak 1000 Milliardot. Multkor meg 3000 Milliardot. A kettő között 10.000 Milliardot. Mennyi van még a kasszában?
Lőrinc Doleschall
Lőrinc Doleschall 3 napja
Ez a táska most gyengére sikerült
etlan86
etlan86 3 napja
Olyan magabiztos az ellenzék. De ezzel mégis mit lehet majd csinálni 2/3 nélkül? Azt meg úgy nehéz szerezni, ha csak annyi a program, hogy leváltjuk a Vezért... (kb. mint a "Folytatjuk" volt). Kezdem azt hinni, hogy tényleg ezt érdemeljük, de azért halványan él a remény, hogy eljön az idő és fogtok tudni olyan videókat is csinálni, ami arról szól, miért jó nekünk az intézkedés, nem csak ilyeneket, amitől bőghetnékem támad.
A. Howart
A. Howart 3 napja
Ha több ezer ember össze tud gyûlni oltásèrt pár órán belül, akkor mièrt nem tudunk egy kibaszott giga tüntetèst megszervezni?
Ladislav Ladič
Ladislav Ladič 3 napja
​@Adoro Frey Mi házat építettünk 2015-ben, de ez nem a Orbán érdeme, hanem a miénk. Tudod mindenki szeretne 10 év kemény munka után jobban élni. Szerintem ezért dolgozunk. De nem mindenki ilyen szerencsés. A bátyád sem gyári munkásként tett szert 2 Toyotára. Egyébként a riport épp nem erről szól, hanem a gyerekeink jövőjéről.
Gabor Borbely
Gabor Borbely 3 napja
@Adoro Frey csak a jó tekintetes drága doktorminiszterelnökelvtárs él egyre szarabbul, már csak héccázezre van szegénynek - nem kéne neki is gyűjtést rendezni, mint Izaurának, hogy neki is lehessen legalább egy Toyotája?
Adoro Frey
Adoro Frey 3 napja
Mert az emberek normális részének leesik,hogy jobban él mint 10 évvel ezelött. A bátyámnak 2010 -ben még vonatjegyre sem volt pénze,hogy leutazzon Zalába, Ma 2 Toyotát tartanak fent. Mi ez,ha nem elöremenetel?
Zoltán Filipcsei
Zoltán Filipcsei 3 napja
Mit érsz el a tüntetéssel? Lófaszt. Szarrá büntetnek mindenkit, azzal is adod be a pénzt az alapítványaikba. Leszarják pontba mit akar a nép, egy rohadt kényszerzubbonyban van az ország, nem tud mozogni. Ide a tüntetéstől komolyabb dolog kéne, de hát ez nem a fegyverek országa. Különben szitává lenne lőve az oligarchák háza, meg a gennyládák is.
Erik Pfeiffer
Erik Pfeiffer 3 napja
Oszinten orulok hogy mar nem elek ott :D
TheScyence
TheScyence 3 napja
Már hányadik pofátlan húzása ez a kormánynak? De még mindig 22-öt várja a birka nép, de minek? Hogy megint elszámoltatás legyen, ahogy 2010-ben? Várjátok csak a messiást a fotelből vagy 100 évig...
thomashi sense
thomashi sense 3 napja
Ennyit a nagy ellenzéki összefogásról
stephen gopp
stephen gopp 3 napja
Hol voltatok mikor a gyurcsány szétlopta az országot a darabjait megtalálod indonéziába meg a matracok alatt Ja az már régen volt az oviba ezt nem tanitották
Andrásné Csóti
Andrásné Csóti 3 napja
Még valamilyen szinten az idősek szempontjából, hm hm hát nem értem, - mi van? - de hol vannak a fiatalok? - az Önökkel egykorúak?! Nem fogják fel? - az egész életük kölcsön törlesztésekről fog szólni! - és miből?! Tőke nélkül a gazdálkodást nem tudják működtetni! Keserves napok , mélyülő szegénység, egyre többen mennek nyugatra! - mi lesz ezzel az országgal? Mi készül? - nagyon jó lenne tudni!
Patricia Tajti
Patricia Tajti 3 napja
Nem értem, hogy miért nem kiáltják ki a diktatúrát? Ez már jó pár éve működik.
Bertalan Schmidt
Bertalan Schmidt 3 napja
szomoru, es a legrosszabb, hogy elkepesztoen inabilisnak erzem magam, hogy azon kivul, h nem rajuk szavazok es a mikrokornyezetemben segitwk az embereken, semmit nem tudok ellenuk es ez ellen tenni. I’m sad, a sad cat :(
Isten Egy Szikrája
Isten Egy Szikrája 3 napja
Emberek többsége bexari ,-selejt,-céltalan senkiházi! Ezért tartunk itt....
János Maitner
János Maitner 3 napja
az mondják, az orr megérintése a hazugság jele: nézzétek újra 9:22-től
Pl0tka1
Pl0tka1 3 napja
Bodis Andras komcsis visszamondott erve tobb szempontbol is hibas: 1. MSZMP atvaltotta ugyan a hatalmat penzre csak a szocik el is pazaroltak/feleltek/szetloptak. A komcsik masik resze az o kedves MOST jobb oldala. :))))) 2. Ez a lopas az Ellenzeki kerekasztal, megkockaztatom egesze hallgatolagos belegyezesevel zajlott le es ok is kaptak lasd MDF. 3. Az egesz banda a sajat zsebere dolgozott, aki ideologiaknak hisz az hulye, sajnalom... 4. Talan a nep egy resze meg par ertelmisegi hitt itt a mennyek eljoveteleben, a tobbi a fent emlitett lopika vagy a Kadari reflexek tomegei/elhuzott mar 90 utan. Aki nepre epit az a sarra epit ha naiv, mint ahogy Machiavelli is fogalmaz. "....ez csak akkor igaz, ha a magános polgárra vonatkozik, aki abban reménykedik, hogy a nép felszabadítja ellenségei vagy a tisztviselők elnyomása alól. Ilyen esetben sokszor csalatkozik...." Ezt latjuk eppen a demokratikus (legyen barmilyen -jobb vagy bal-liberalis) oldalon sokaktol. Hat nem lesz itt csoda, mert a nepet nem lehet lecserelni es nevelni se mint kiderult az elmult 30 evben, maximum a rosszat felvenni/elfogadni hajlamos.
344 12334
344 12334 3 napja
Na, most dőlt el, külföldön megyek egyetemre...
Rozalia Laki
Rozalia Laki 3 napja
Ezt az egész csürhét csak korona védelmével lehet semmissé tenni! Nincs más vissza honositas!
Róbert Dankó
Róbert Dankó 3 napja
Olyan szintű dühvel vegyített elkeseredettség tombol bennem, hogy ezt most legépelni is alig tudtam! Mocskos, tetves, férgek! Mi lesz így velünk?!
Rozalia Laki
Rozalia Laki 3 napja
A magyaroknak az a lényeg be legyenek oltva!
Pém József
Pém József 3 napja
A kurátorokat nem lehet leváltani? Pontosabban egy ellenzéki győzelem esetén a Fidesz kádereit.
Gábor L
Gábor L 3 napja
dehogynem!
András Horváth
András Horváth 3 napja
Szerintetek lesz kormányváltás?
András Horváth
András Horváth 3 napja
@anna kleopatra ettől félek én is 🙄
anna kleopatra
anna kleopatra 3 napja
Nem
János Tóth
János Tóth 3 napja
azért azt ne feledjétek ha le váltjátok Orbánt nem ezek lesznek a problémáitok hanem egészen mások.Például hogyan fizesd ki a jól megemelt rezsit az adóemelés. ne felejsd el Gyurcsánynál a minimálbér is legmagasabb adókulcsban volt.A bevezetett családi és többi kedvezmények piaci kamatait fizetni diákhitel csok stb. És megszűnik a közbiztonság a majdan beengedett migránsok miatt. Jól gondoljátok meg valóban ennyire rossz lenne a mostani helyzet?
Gábor L
Gábor L 3 napja
tévedsz, a minimálbér adómentes volt, orbán adóztatja a minimálbért. a migráncsozás egy nagy kamu duma, nincs migráncsveszély és nem is volt.
dorysTS
dorysTS 3 napja
11 éve szisztematikusan rabolnak ki minket, korlátoznak be, építik le a demokráciát, uszítanak nemlétező veszélyek ellen és a képünkbe röhögve hazudják le a csillagokat az égről a mi DRÁGA félművelt élősködő parazitáink. A fehérgalléros bűnözőink a választások előtt a bőséges kokainjuk helyett néhány zsák krumplival hálálják meg a populista demagógián élő híveik végtelen hiszékenységét.
Pdf jdb
Pdf jdb 3 napja
Orbanisztán elpusztítja saját magát.
S TJ
S TJ 3 napja
A kínai történelmi könyvekben a “hunok” 匈奴 úgy vannak megemlítve mint fosztogatásból élő nomádok. 2000 éve. 😉
László Stefán
László Stefán 3 napja
Az ott UP tàskája? 😂🙈
janos enekes
janos enekes 3 napja
Amikor az Alapitvanyba betettem attol fogva nem az enyem hanem aze aki oda betette es forgatja
janos enekes
janos enekes 3 napja
Ugye a magyar utak mar teljesen rendben vannak!!!!!, meg jobbak is- mint Autriaban- mostmar jöhetnek az alapitvanyok es tartalekolasok.
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
Szuperlopás, Szuperliga, szuperPutyin
12:30
Pottyondy Edina
Megtekintés 169 E
Szavakon túl - Máté Gábor
59:15
Kadarkai Endre
Megtekintés 42 E
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
Gabi -Hozzám tartozol- | Official ZGStudio video |
3:40
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 87 E
PING PONG BALL CHALLENGE #4
0:47
Jamie Nyland
Megtekintés 8 M
TESWÉR - SZABADON (KARANTÉN KLIP)
3:45
HIBRID BRO
Megtekintés 480 E