"Mesterházy Attila = Fidesz" | Interjú Fekete-Győr Andrással | PartizánPolitika

  Megtekintés 301,744

Partizán

21 napja

Fekete-Győr András az Összefogás unicumozását követően, 2014-ben fogott bele egy új politikai közösség megszervezésébe, majd 2017-ben a NOlimpia sikere után vált hivatalosan is politikussá. A Momentum Mozgalomnak megalakulása óta az elnöke, február óta pedig a párt miniszterelnök-jelöltje.
A PartizánPolitika mai adásában Fekete-Győr Andrással politikai szocializációjáról, a Momentum megalapításáról, a Fideszhez és az ellenzékhez való viszonyáról, valamint az előválasztásról és a 2022-es választásról is beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUpost-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
András Fekete-Győr
András Fekete-Győr 18 napja
Sziasztok! Sokan írjátok, hogy ég és föld az eredeti, vágatlan Partizán interjú, és a fenti összevágott verzió. Ez többek között azért van így, mert a vágott anyagba sajnos alig-alig érdemeltek helyet azok a társadalmi, gazdasági, és politikai értékválasztások, elképzelések és programpontok, amiket a Momentum miniszterelnök-jelöltjeként képviselek. Szerencsére Spotify-on (és Partizán-patronálóként videó formátumban) az eredeti, hiteles, vágatlan interjút is meg lehet hallgatni (illetve nézni). Már ha azok, akik az előválasztáson részt kívántok venni, a valós, teljes kép alapján akarjátok meghozni a döntéseteket. Ezzel együtt is köszönöm nektek a kritikus visszajelzéseket, ezekből tanul és épül az ember. Ide kattintva tudjátok meghallgatni az eredeti, vágatlan interjút: open.spotify.com/episode/11RrRAcAXKYSjbKa0TDIn8...
Peter Nagy
Peter Nagy 3 napja
@Miklos Grof 340600 Akartam kommentelni, de én is ezt gondolom és tapsztalom....
K. Zs
K. Zs 4 napja
András, tőlem egy esélyt kaptatok 2018-ban. Köszi, soha többé. Meg is bantam. A videóban pedig süt rólad a felkészületlenség. Nem vagy képben. Így akarsz országot kormányozni?
ME198210
ME198210 5 napja
55 percet végighallgattam...ha ez így sikerült, mégis mi a bánatnak pazaroljak el az életemből 4 órát(!) a vágatlanra....hogy még többször halljam azt, hogy "nem tudom"?....szánalmas ez a magyarázkodás.
trinity8512
trinity8512 8 napja
trob igen csak neki minden kerdesre nem Tudom a valasz.. azert az egy piciket kinos..
trinity8512
trinity8512 8 napja
Tibor Vincze es minden mashoz is a hallottak szerint
Alexandra Németh
Alexandra Németh 11 órája
Akár fizethetett is volna Marci tanácsai és rávilágításaiért 😊.Jó volt!A vége fele rendesen izgalmas volt nézni. 😁
Aron
Aron 13 órája
Én is szeretnek egy kisméretű atomerőművet a háztetőmre LOL! Ez még a saját szavazóinál is hülyébb.
Gyorgy Latorcai
Gyorgy Latorcai Napja
Buta, alattomos komcsiivadék! Menj dolgozni inkább, ne rablásról álmodozz!
Gyorgy Latorcai
Gyorgy Latorcai Napja
Te miniszterelnökként? Nem próbálsz túl sokat képzelni magadról? Nevetséges!
pixamusic
pixamusic Napja
Hát nemtudom Bandi, lehet rossz napod volt🍿🍿🍿
WinG73 73.
WinG73 73. 15 órája
Néhány éve mindig rossz napja van.
M. L.G.
M. L.G. Napja
Meghasonlás explained. :-(
Nóra Csernecki
Nóra Csernecki Napja
Az nem elfogadott, hogy olyan ember is lehet politikus, aki nem a régiek rutinos, csípőből mindenre válaszlós? Az eszetekbe jutott, hogy a többiek csupán azt tanulták meg, hogy a nem tudom helyett inkább hazudj, mert akkor hitelesnek látszol? Hányszor derült már kii politikusról, hogy hülyeségeket beszélt. Talán ott is jobb lett volna azt mondania, hogy nem tudom. Hazudj, mondj bármit, mert különben szétszednek a többiek. Ezt várja el a társadalom. Milyen az a politikus, aki nem tud mindenről mindent? Alkalmatlan, vagy igazmondó. Egy országot vezetni hatalmas felelősség, ezt megértem. Az a dolgunk, hogy régieket eltüntessük és ugyan olyan hazugok kerüljenek helyükre, csak fiatalabba?
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Azért nem mindenki a hazugságokon töri a fejét...
mester zoli
mester zoli 2 napja
Egyszerűen nem tudok másra gondolni mint hogy Fletonak a keze ebben is benne van ! Ha csak kicsit is jót akart volna a partizán a momentum nak , akkor nem adja le ezt az interjút ! Zseniális nézni jobboldaliként ahogy kiiktatja Gyurcsány a lehetséges kihívókat ! Én már csak egy kávét kérek ! 😅
Margit László
Margit László 2 napja
Ez be van lőve, vagy megszállottság áldozata. Kell egy ilyen bohóc az országnak, ugye?
Árpád Boros
Árpád Boros 2 napja
Egy ennyire karizma nélküli embert nem tudok elképzelni bármilyen vezetői pozícióban, nemhogy miniszterelnökként.
carvingski.hu
carvingski.hu 2 napja
Soha nem értettem, hogy mi a szekunder szégyenérzet. Már értem.
Zsofia Cséry-Horvath
Zsofia Cséry-Horvath 2 napja
júúúj, szegény..
TheEyelash88
TheEyelash88 2 napja
Olyan volt mint Cukkerberg a szenátus előtt.
Dávid Terjék
Dávid Terjék 2 napja
Nehéz helyzetben volt/van a momentum. 1. Azért a Nolimipia egy hatalmas adu ász volt. Még ők maguk is meglepődtek és nem tudtak vele mit kezdeni. Túl gyorsan jött a siker. Választhatta volna azt az utat, hogy a kezdeti célokat, hitelességet megtartva, jelesül, hogy a jelenlegi politikai elitnek, ami még mindig a kommunizmus maradványa el kell tűnnie. Jöjjenek a fiatalok. Kezdjük tiszta lappal. Ezzel csak annyi a gond, hogy így választást szerintem jó pár évig biztos hogy nem nyertek volna. Ez hosszú idő. Nehéz lett volna nem hibázni. Kérdés az is, hogy az alapító társaságban van-e annyi összetartás, mint ami a gyerek koruk óta barátságban lévő fidesz magban van? Spoiler! Nincs, lásd Pottyondi... Lett volna-e annyi türelem a lelkesen hozzájuk csatlakozókhoz, hogy kitartsanak több ciklusnyi ellenzéki, esetleg akár vesztes választás után is? Ez idő alatt simán rájuk ég, hogy Fidesznek hajtják a szelet (igaz is) és a felelősség is, hogy a rendszer tovább él. 2.Vagy választhatta azt, hogy mindent amit korábban mondott szembe köpi magát és összeáll gyurcsányékkal. Feladva azt, hogy egy igazi korszak váltó párt legyen. Véleményem szerint mind két út az elmúlásukhoz vezet. Csak az egyik gyorsabb, a másik lassabb. Úgy fognak járni mint az LMP. Biológiai példával élve: A kertészetekben BÚJTATVA nevelt gyümölcsfák 1-2 év után hoznak termést. Igen ám, de a gyökérzetük szerteágazó lesz nem tud elég mélyre hatolni. A fa jobban ki van téve a környezeti ártalmaknak, akár hamar meddővé is válhat majd elpusztul. Szemben a magoncokból lévő gyümölcsfák. Amik igaz hogy 5-6 év után hoznak termést, de gyökerük egyenes, mélyre hatoló lesz. Egy emberöltőt is terem akár. Értitek? Nincs türelem, nincs egyenes gerinc, nincs kitartás.... Az utolsó kapcsolja le a villanyt!
The Sad Emoji
The Sad Emoji 2 napja
Köszönjük, hogy önként kiszállt a Momentum az ország vezetéséről szóló versenyfutásban.
Gyuri Berki
Gyuri Berki 3 napja
Igazából látja hogy esélye nincs nyerni és sajnos minden ellenzéki politikus így áll a dologhoz ezért nincs konkrét terv és ez a legnagyobb hiba olyan mint amikor valakinek az a célja az életben hogy gazdag legyen de nincs terv nincs munka mert o se hiszi el hogy az lessz. Orbán Viktor hísz abban amit csinál meg ha hazudik is azt is elhiszi ebben van az ereje. Sajnos nincs egy erős ellenzék ezért inkább el sem megy szavazni az ember mivel vagy ezt az életet folytatjuk vagy a bizonytalanba vágunk bele lehet hogy azért nem tudja mi lessz a vagyonnal mert gondolkodik hogy el osszák vagy mi legyen vele ez egy vicc. Kedves Márton javaslom legyél te elnökjelölt mert ezek gyenge emberek. Gratulálok a műsorhoz nagyon nagyon rég láttam ennyire szimpatikus intelligens embert végre egy színvonalas műsor így tovább szívből gratulálok
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Egy ember van az ellenzéki oldalon, aki hisz a győzelemben, de az ellenzéki pártokban nem...
Dénes Albert
Dénes Albert 3 napja
Ha Marci valaha adott lehetőséget FGYA-nak arra, hogy bárki is kiábrándulhasson a Momentumból maga a párt elnőke révén, (ha egyáltalán bármikor is komolyan vette azt) hát az ez a riport volt. Egyetlen egy kérdésre se kaptam igazi választ, a kettesért felelt. Semmi másról nem kaptam képet, csak egy fiatalemberről és pártjáról, aki idejekorán került a hatalom lehetőségének közelébe, és bármire képes azért, hogy bekerüljön a parlamentbe. Ennyi! (és erre mondják azt, hogy olyanok, mint anno a Fidesz? - az akkori Fidesz tagjai jobban képbe voltak az akkori jog-rendszerrel, mint maguk a kommunisták! és valóban volt mondanivalójuk...)
József Richárd Németh
József Richárd Németh 3 napja
Igazi nyomorult.
Kristofer Lagander
Kristofer Lagander 3 napja
Ennek a Fegyőrnek már a nagyapja: Fekete Győr Endre is egy befolyásos komcsi vezető volt, aki olyan politikai és anyagi tőkét kovácsolt, h még az unokája is ennek az előnyeit élvezheti. Nem mindegy, h olyan, ingatlan(oka)t, majd később ebből akár pénzeket tudott már akkor a nagypapa v az örököse megszerezni, amiből ma az unoka is jól él. Nem mindegy, h a szülőknek nem kellett vérrel-verejtékkel lakásra gyűjteni saját maguknak, hanem az "aranyifjú" külföldön - igencsak költséges - taníttatását lehetett finanszírozni.
Bulcsú Harkai
Bulcsú Harkai 4 napja
Hogy milyen buta ez az emberke... Ez a FEGYŐR... elképesztő. Ez akar politizálni?
K. Zs
K. Zs 4 napja
Hát ez szánalmas volt.
Ferenc Bekő
Ferenc Bekő 4 napja
Ekkora idiótát. Ilyen a székelyek. Hatalomra éhes idióták. Az MSZP gyengébb emberei közül mindenki Orbán markába van. Egy biztos. Mesterházy Attila soha nem volt és soha nem lesz.
mmm mmm
mmm mmm 4 napja
akkor is inkább szavazok egy béna kezdőre mint egy profi tolvajra. pont.
Noel Németh
Noel Németh 5 napja
Ez a csávó egy idióta! Egy ratyi ember! Ilyen ember remélem soha nem lesz a miniszerelnökünk! Hajrá Jakab Peti!!
ME198210
ME198210 5 napja
"Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Ezt meg kell kérdeznem"..."Hmm"..."Nem tudom"..."Nem emlékszem"..."Nem tudhatom"...egy rossz vicc, én szégyelltem magam helyette
Sándor Tóth
Sándor Tóth 6 napja
Atya úr isten! Ez akar miniszterelnök lenni? Volt olyan tudományág amiben elérte az egyes alát?
Sándor Molnár
Sándor Molnár 7 napja
Most komolyan... Azok a szavazók akik ezekre voksolnak krumpliznak, tompikáznak és érzik magukat okosabbnak? Ébresztő! Ha ezek kezébe kerül az ország kasszája akkor végleg lehúzhatjuk a rolót.
Gray Jedi
Gray Jedi 7 napja
"Olcsó clickbait = ellenzék" Ex jobbik szavazóként átérzem a helyzetet, itt a jobb oldalon is ilyen a felhozatal, ezért nem fog még hosszú évekig megdőlni a kormány.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Ezért kell független választani...
Szaniszló József
Szaniszló József 7 napja
Magyarország pedig sajnos kurvaország! Mindig fekszik valaki alá! Soha nem jó helyre, de mindig érdekből! Ez nagyon nagy baj!
Zoltán Kas
Zoltán Kas 6 napja
Ez baromság.
Égenjáró Lukács
Égenjáró Lukács 7 napja
Gulyás Marci záróizmának nagyobb lehet a tartása, mint ennek a borotvált talpú transznőnek.
Zoltán Kas
Zoltán Kas 6 napja
Aki ilyen kisstílű, az mit vár az életétől?
Égenjáró Lukács
Égenjáró Lukács 7 napja
Andrei Feketescu-Ghiorescu fátyok neháráguggggyyy...
Szabó Attila Zsolt
Szabó Attila Zsolt 7 napja
ezt a balféket...
Sándor Molnár
Sándor Molnár 7 napja
Rossz érzéseim vannak mikor ezt a csákót nézem. Az egész kisugárzása egy az egyben Ted Bundy.
Zoltán Bán
Zoltán Bán 7 napja
Ez Andriskám egy nagyon gyenge 2-es alá!!! Borzalom, hogy megint ez az ellenzéki moslékkoalíció akar indulni 22-ben. Nem is csodálkozom majd ha ismét nyerni fog a FIDESZ 22-ben, ilyen ellenzéknek mondott figurákkal...
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Egy megfelelő ember van csak...
Laszlo Kovacs
Laszlo Kovacs 7 napja
Hajrá Toroczkai László a Mi Hazánk miniszterelnök jelöltje , aki lealázta Puzsért is egy vitában ide persze nem merik behívni. Hajrá Toroczkai, hajrá Mi Hazánk!!
trinity8512
trinity8512 8 napja
Rem kellemetlen, iszonyat kinos... egy nulla ez az ember.. kb mint amikor Berki Krisz volt fopolgi-jelolt. Bar lehet O is nivosabban nyilatkozna.. a froccsteraszra se megy el ez a gyerek wc-s bacsinak, hagyjuk mar.. de nem is gondolom, hogy O ezt komolyan gondolja.. lehalabbis nagyon remelem. Elkenyeztetett urifiu.. az latszik, hogy meg eletben nem dolgozott.. azon tul hogy fenymasolt 50 plakatot😂
Songbird645
Songbird645 8 napja
Igen. Szerencsére vannak jobb emberek az ellenzékben.
erzsebet toth
erzsebet toth 8 napja
Én màr nem hiszek a mesékben😉
JohnGotti 2002
JohnGotti 2002 8 napja
Nem szarozásból ,de vittorio ellen egy minimum Tisza István kaliberű figurára lenne szükség, h pattintani lehessen,akit egy nyitott pengének aposztrofáltak a Monarchia torkán...mert ez a hebegés-habogás,hááát nem tudom.
Tibor Fekete
Tibor Fekete 8 napja
Ha ez a szerencsétlen félnótás az alternatíva O.V ellen a választasokon, akkor Magyarorszag végleg lehúzhatja a rolót...
Songbird645
Songbird645 8 napja
Szerintem nem fog sok százalékot elérni az előválasztáson.
Ede Czirók
Ede Czirók 8 napja
hupost.info/chat/eXWYsX-PqMqOn8o/vide
Ferenc Biró
Ferenc Biró 8 napja
Ez igazi? Olyan mint a kandi kamera :D
Jácint Jónás
Jácint Jónás 8 napja
Juj, hát ez elég gázra sikeredett, úgy tűnt mintha Fekete-Győr az se tudta volna hogy éppen hol van, nemhogy jó válaszokat adjon. Minden szavát megcáfolta a riporter, kéje kedve szerint forgatta, nagyon ügyesen, ezzel bemutatva hogy semmi valós politikai tartalom, teljesítmény nincs az ember mögött. Jó riport.
Songbird645
Songbird645 8 napja
Gulyás Márton alapos munkát végzett. Megmutatta hogy vannak jobb emberek is az ellenzékben.
Flores Flores
Flores Flores 8 napja
Nem bírjuk végignézni! 23:43-nál leálltunk.
Flores Flores
Flores Flores 8 napja
Nagyon gyenge, pariban van a bohóc Kósával. Szomorú lenne nullingerekről tökkelütöttekre váltani.
Kovács Gergő
Kovács Gergő 8 napja
Kicsit olyan, mintha nem teljesen lenne tiszta.
Lama Administrator
Lama Administrator 8 napja
Pojáca
Ferenc Herczeg
Ferenc Herczeg 8 napja
Korrupcióellenes ügyészség, amiben benne lesz Gyurcsány is . 😆😆😆 Kb. mint mikor szervezett bűnözés elleni testületet állítanák fel, amely testület oszlopos tagja Al Capone. 😆😆😆 Mindenesetre Fekete Győr legalább a humornak nincs híján.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Nekem is ez a problémám az ellenzéki összefogàsnál, de túl sok a Gyurcsány imádó szavazó, akiknek a szavazataira nagy szükség van...
addario2
addario2 8 napja
Next!
George Barron
George Barron 8 napja
Javaslom minden kormánypárti bajtársamnak, hogy toljuk meg Andriskát az ellenzéki előválasztáson, teljesen biztos a kudarc. HAJRÁ FIDESZ!
Songbird645
Songbird645 8 napja
Szerintem nem akarjátok tovább hallgatni őt az előválasztás után. Meg amúgy a Fidesz a ti adótokat is lopja úgy hogy nem lenne szerencsés segíteni nekik.
Klei Viktor
Klei Viktor 8 napja
Ez egy bohóc 🤡🤡🤡🤡🤡🤡
Márta Farkas
Márta Farkas 9 napja
Egy szó jut eszembe: kínos...
Zsolt
Zsolt 9 napja
Nem tartom jó vezetőnek, még kevésbé jó államférfinak. Nem is szavaznék rá. De miért kell ezért az interjúért őt keresztre feszíteni? Felkészületlen, tapasztalatlan. Nem az, amit egy szakértő politikustól várnánk, oké. De azért nehogy már azért basztassuk, hogy ki meri azt modnani, hogy "ööö... nem tudom." Ez a tulajdonság nagyon sok politikusból, még több emberből hiányzik.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Zsolt Meg azért ez olyan aminek automatikusnak kellett volna lennie és nem a Marci kérdésére elkészítendőnek.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Zsolt Amúgy most már megmutatták a 2019-es költségvetést de a grafikonok és a magyarázat lemaradt.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@nowzeca Zsoltnak küldtem volna csak félrement. Bocsánat.
Zsolt
Zsolt 8 napja
@nowzeca Ez teljesen jogos. De ez szerintem a legtöbbeknek az interjú előtt már kiderült.
Zsolt
Zsolt 8 napja
​@Songbird645 Ebbe bele lehet kötni, és szerintem igazad van. Az elszámoltatás egy kampányüzenet, megvalósulni nem fog. A legtöbben nem emiatt támadják, hanem azért, mert felkészületlen, stb. ezen csodálkozom.
brgmnn
brgmnn 9 napja
Szépen elintézte magát :D
tudom nem
tudom nem 9 napja
Én nem ismertem ezt az embert, de azok a kritikák, hogy nincs ellenzék stb... mostmár még érthetőbbek. Ez az ember nem interjút ad, hanem mentegetőzik. Az látszik, hogy egy pártot nem tud összetartani. Talán nem kellene nagyobb babérokra törni mindannyiunk érdekében. :)
tutajos22
tutajos22 9 napja
Jó, hogy nem vezetsz hajót, csak pártot, nem sok hidunk maradna. A kutyám pórázát nem adnám a kezébe jó Bandinknak! Szánalmas...
István Tukacs
István Tukacs 9 napja
FGYA olyan, mint egy kamasz fiú. És ez nen negatív kritika!!
Sch Feri
Sch Feri 9 napja
Össze vagytok nőve a többiekkel ... Így már felejtősek is vagytok Ti is... Ez a multikulti amit össze próbáltok rakni egy vicc... Tételezzük fel nyer a multikulti, milyen osztogatások mennek majd ott, hány fele kell majd osztogatni... Ugyan már ott aztán lesz majd buli... Mindegyik szar itthon de számomra még mindig a Fidesz a kisebbik rossz mint ez a multikulti... Bal-libsire soha nem fogok szavazni meg azokra sem akik velük össze borulnak...
Sch Feri
Sch Feri 7 napja
@Songbird645 fingom nincs mit írsz komolyan... Hol látod, hogy fidesznek szurkolok? Azt írtam a mostaniak ( multikulti résztvevői) közül a kisebbik rossz a fidesz. Sehol nem írtam, hogy nyalom őket. Írtam mi a véleményem a mostaniakról olvasd el akkor újra a hsz-eket...
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Sch Feri Hát remélem hogy egyszer amikor felfogod a Fidesz korrupciójának a hatását és megfogod változtatni a véleményed. A Fidesz korrupciója ugyanolyan káros vagy akár még károsabb is lehet mint a DK és MSZP korrupció úgy hogy nyugi a DK, MSZP, Momentumot sem támogatom. A Márki-Zay Péter legalább hozott egy olyan törvényt a saját városában hogy a képviselők rokonai ne induljanak az önkormányzati pályázatokon.
Sch Feri
Sch Feri 8 napja
@Songbird645 ezen ne rugozz... Ott írtam feljebb a véleményem....benne van
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Sch Feri Azt írtad hogy a "kisebbik rossz" a Fidesz.. Ezen elsiklottam. Akkor ki hoz lázba?
Sch Feri
Sch Feri 8 napja
@Songbird645 talán ha visszaolvasol okosabb leszel....
Krisztián Csábi
Krisztián Csábi 9 napja
Csak nincs hozzá TALENTUM!
Krisztián Csábi
Krisztián Csábi 9 napja
Maga machiavellista.
Krisztián Csábi
Krisztián Csábi 9 napja
"Kedvetlen" Fekete-Győr András! Maga nem tanult, hanem magolt...most is!
róbert kiss
róbert kiss 9 napja
😂😂😂😂
Krisztián Csábi
Krisztián Csábi 9 napja
"Kedvetlen" Fekete-Győr András...a lejtőnek nincs alja...
Krisztián Csábi
Krisztián Csábi 9 napja
"Hasznos idióta" id. Joszip Visszarionivics Dzsugasvili....cui prodest?!
Farkas Kitti
Farkas Kitti 9 napja
Na ki jött ide Edinától?
László Herczeg
László Herczeg 9 napja
Csaja lennék már nem lennék otthon mire hazaér.
László Herczeg
László Herczeg 9 napja
Ez a kisfiú ebbe az interjúba belebukik. Az az összefogás amiben ez a szélhámos húlyegyerek benne van, az szégyellheti magát.
Hegyi Elizabeth
Hegyi Elizabeth 9 napja
Szerintem teljesen meggyõzõ volt Fegyõr. Engem meggyõzõtt nehogy rájuk szavazzak.....
Zoltán Varga
Zoltán Varga 9 napja
Ez katasztrófa.
L Mayer
L Mayer 9 napja
Nagyon kínos. Igazából én már ezerszer leírtam az ilyen interjúkhoz, hogy megélhetési politika az, amit láthatunk. Te, barátom, nem akarsz fizikai munkát végezni. Ez a nagy helyzet.Nagyon éretlen vagy és nagyon tapasztalatlan. És az az igazság, hogy olyat erőltetsz, amihez nincs affinitásod. Nyugodtan tanulj mást,vagy vállalj más szerepet. Tudod, mi, kis emberek, soha nem tudnánk olyan munkakörben dolgozni, amihez szakmailag nem értünk. Ugyanis fel sem vennének. Ezt csak a realitás érzéked javítása érdekében teszem hozzá. Egyébként jóindulatú, szimpatikus gyerek vagy, menj és csinálj mást.
Márk Pozsár
Márk Pozsár 9 napja
Már egy ideje nézem a csatornát, imádom, de ilyen kesztyűs kézzel még nem láttam bánni senkivel Marcit. Végülis is mindegy mert ennyi is elég volt, lehet azért nem kalapálta meg még jobban. A legfelzaklatóbb, hogy még ezt sem tudta megugrani András.
Tonewheelsmile
Tonewheelsmile 9 napja
Kipukkant a lufi...
Jozsef Papp
Jozsef Papp 10 napja
Ha ez a fiú a momentum elnöke, akkor a momentum egy kamupárt!
Magyar Állampolgár
Magyar Állampolgár 10 napja
András, erre nem tudok mit mondani.
Agnes Hodai
Agnes Hodai 10 napja
Ez nagyon kínos
nabrosdg
nabrosdg 10 napja
valami rejtett erőssége mégiscsak van, hogy nem váltották még le a momentumon belül nem? ebben az interjúban semmi új, mindig is kellemetlen volt nézni a nyilatkozatait, csak így egyben félelmetesebb - számomra kíváncsi vagyok megmarad-e a momentum és meddig
Ambrus János
Ambrus János 10 napja
Conchita és az első szex...
Miklós Lukács
Miklós Lukács 10 napja
Fogalmatlan... Fingja sincs mi folyik a pártján belül, de kb országosan akarja majd a korrupciót üldözni... Keresi a középutat a választók igénye és az elképzeléseik közt, ergo a hatalomért bármit. Ilyen hülye vagy hülyének nézi már ez a jöttment is az embereket... Szavazóit?
zoli
zoli 10 napja
Kommunikációban valóban még kissé fejlődnie kell, de szerintem nagyon nem volt annyira gáz, mint a kommentelők zöme szerint. Ha lehetne választani, akkor inkább ez a csóka, mint a maffiavezér Orbán....
Songbird645
Songbird645 10 napja
@zoli Hát akkor nagyon egyezik a véleményünk mert a Karácsonyt és a Dobrevet én sem szeretném. Ha másért nem akkor csak azért menj el az előválasztásra és szavazz valaki másra (vagy másokra ha több X-szes lesz) hogy az MSZP és a DK megbukjon. Őszinte félelmeim vannak a Karácsony és a Dobrev esélyeivel kapcsolatban sok a birka akik rájuk szavazna amikor ott a Márki-Zay Péter és a Jakab Péter is. Arról nem is beszélve hogy a Fideszesek szerintem átszavaznának a Márki-Zay Péterre vagy a Jakab Péterre de a Karácsonyra vagy Dobrevre semmiképpen.
zoli
zoli 10 napja
@Songbird645 Nálam Dobrevet és Karácsonyt is veri, mert azoktól is kiütést kapok. Persze nem mondom, hogy miniszterelnök legyen, csak azt, hogy nem gáz a srác.
Songbird645
Songbird645 10 napja
Az Orbánnal biztosan jobb de azért nézd meg a többi jelöltet is és hasonlítsd össze velük a Fekete-Győr Andrást.
Viktor Doe
Viktor Doe 10 napja
48:04 Sráác, itt nem az a baj hogy meg van vágva az interjú. Pont az a baj, hogy nincs megvágva!
salzdorfer
salzdorfer 10 napja
kérdezte már valaki, vajon Marci futásból jött vagy megy?
Patruban Csaba
Patruban Csaba 10 napja
Akarva vagy akaratlan itt Marci kivégezte a kollégát,a határon tull csak tökönrugásért, Brüsszelben meg árulkodni mehettek,ha ez nektek nem kinos!
Mike Deti
Mike Deti 10 napja
Fekete-Győr András az új Havas Jon. 😆 "You know nothing..."
fehervm
fehervm 10 napja
30:30-tőle tipikus olyan kijelentések sora indul meg ennél a percnél, amikor valaki hall vagy olvas valamit vagy épp mondják neki és ezekből szűri le azt hogy Tóth Csaba helyére igenis Hadházy Ákos kell a zuglóiaknak... ja és papírja amúgy nincs semmiről, semmit nem tud bebizonyítani. Egy olyan ember aki Magyarország miniszterelnöke szeretne lenni az nem a média által közvetített tartalmakra támaszkodva akarja elérni amit akar, hanem ő saját maga megy utána addig míg Ő saját maga meg nem győződik arról, hogy mi folyik a háttérben. Ez az ember egy nulla és komolyan az a típus aki úgy gondolta hogy egy egyetem elég lesz ahhoz hogy ő bárki is lehessen. Bár igazából nagyon sose volt szimpatikus, de ez a videó csak még jobban megerősítette a gondolkodásomat a politikával kapcsolatban.
Gábor Kovács
Gábor Kovács 10 napja
Puzsér for president.
Gergely Szeman
Gergely Szeman 10 napja
Azért annyira nem sikerült felhúznia magát kedves Andrásnak az öszödi beszéden, hogy aztán ne álljon össze most Ferivel a hatalom nevében, mint kesztyűbáb. Isten óvja az országot ezektől!!!
Krisztián Szeferinusz
Krisztián Szeferinusz 10 napja
Hát ha az ellenzék ez az ember akkor, már intézem is a vízumot Pakisztánba... 2022re...
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Krisztián Szeferinusz Ha eddig nem nézted akkor nézd meg Márki-Zay Péter interjúját. Meg ha lesz Jakab Péterrel akkor majd azt is.
Krisztián Szeferinusz
Krisztián Szeferinusz 9 napja
@Songbird645 hát nagyon remélem ;))
Songbird645
Songbird645 10 napja
Vannak más, jobb ellenzékiek.
Senquist
Senquist 10 napja
Kedves András, nem rosszindulatból írom, de ez nagyon kevés volt. Politikai pálya, rendben, te is ember vagy és nincs/nem is lehet mindenre válaszod, de ez nagyon kevés volt ahhoz, hogy olyan dörzsölt embereket fogj meg itthon, mint a jelenlegi karhatalom mindenre elszánt emberei. Ez ma Magyarországon nagyon kevés! Ezzel a felkészültséggel hogyan szeretnél tárgyalni például Putyinnal a gázárakról? Kb 2 perc alatt átharapná a torkod. Ha romba akarod dönteni a rendszer velejéig romlott épületét, nem árt ha van hozzá eszközöd és előtte ki is jutsz belőle, illetve megvan a kidolgozott terved a rom eltakarítására is. Képletesen szólva: nem elég felírni egy hirdetőtáblára, hogy "O1G"!
Sándor Sáfrány
Sándor Sáfrány 10 napja
Miért jutott eszembe az a mondás , hogy izzad mint prosti a templomban .. 10/10 interjú , csak így tovább kérünk MÉÉG !
Béla Biró
Béla Biró 10 napja
Amellett, hogy kiváló műsor volt, örülök, hogy megtudtam: a 2022-2026 közötti időszak az ellenzéknek azért kell, hogy kiderüljön hogyan lesz 2026 után...(35:00 tól). Ez önmagában elég ahhoz, hogy el se gondolkodjam azon, van-e értelme az ellenzékre szavazni.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Ez őrület, amit a 6 párt művel. Mindegyik csak a hatalmat akarja. Megélhetési politikusok. Ahelyett, hogy Márki-Zay mögé beállnának...
Songbird645
Songbird645 10 napja
@Béla Biró Ott hogy nem fognak olyan 2/3-os törvényeket megszavazni amik a a Fidesz és az MSZP oligarchák zsebébe küldik a pénzt. Nem tudnák a tüntetéseket korlátozni, nem tudnák a médiát írányítani. Szerintem megegyezhetünk abban hogy nem egészséges egyetlen véleményt hallgatni. A magyar rádióban már nincs ellenzéki hang. Több milliárd megy el a ti pénzetekből arra hogy a Fidesz 2/3-os törvények módosításával olyan dolgokra költse a pénzünket amik kizárólag az ő hatalmon maradásukat szolgálja. Nézd meg Márki-Zay Péter Partizános videóját is! Márki-Zay Péter is az egyik jelölt az előválasztáson és elmondja hogyan lehet megakadályozni vagy akár visszaszerezni az elvesztett milliárdokat. Nézd meg hogy hogy lemaradt az ország a környező országokkal szemben. Még Románia is elkezdte a lemaradását Magyarországtól pedig a román politikusok se a legjobbak a világon... Az hogy kiveszik az inflációs kosárból a lakásárakat és aztán azt mondják hogy milyen jól kormányoznak mert nem megy fel úgy az infláció mint régen egyszerűen nevetséges. Hogyha a régi inflációs kosárból is kivennénk a lakásárakat vagy az újban is benne lennének a lakásárak akkor azt mondom összehasonlítható a Fidesz kormányzás alatti infláció az az előttivel de így körtét az almához... Szerintem nem normális hogy most már 363 Forint az Euró.. Folyamatos orosz és kínai hitelek amit mindet nekünk kell majd kifizetni. Nem jó hitelből gazdálkodni.
Béla Biró
Béla Biró 10 napja
@Songbird645 Hat különböző párt esetleges koalíciójában kb mindegy is ki az alkalmas. Főleg, ha Andris sem tudja mi lesz a hat párttal a megnyert választás után. Mit tudnának jobban csinálni hatan, annál, amit a Fidesz csinál??? Mi előnyöm származik abból, ha hatan megnyerik a választást és annyi a terv, hogy lebontsák az előző tíz évet és börtönbe rakjanak egy csomó embert??? Ebbe hol vagyok én és a családom???
Songbird645
Songbird645 10 napja
Nem az ő az egyetlen ember aki indul az ellenzéki előválasztáson. Nem ő "az ellenzék vezetője"... Szerintem Orbán Viktornál ezerszer jobb emberek vannak az ellenzéki előválasztáson. (Nem a Karácsonyra vagy a Dobrevre gondolok.)
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה 10 napja
0:20 persze ... Inkább elégetem a pénzt, mint neked egy fillért jutassak 😂 Csak katasztrófa túristának jöttem és még az előzményekből is törlöm a megtekintést
Songbird645
Songbird645 6 napja
@EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Gazdasági és migrációs szempontból lehet baloldalinak nevezni a Fideszt azonban amit például vallás terén leművelnek az egyértelműen jobboldali, konzervatív. Kásler Miklós már magát a felvilágosulást is támadta.
Songbird645
Songbird645 6 napja
@EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Kérlek tudsz nekünk írni pár példát Gulyás Márton magyarellenes megnyilvánulásaira?
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה 7 napja
@Songbird645 nem az csak 1 eset a sok közül. Engem a cosmopolita-magyarellenes megnyilvánulásai zavarnak ezenkívül van neki egy nagyképű arrogáns stílusa, amit megfűszerez a ripacs magatartásával és nálam ez nem pálya, engem ez nem csak nem szórakoztat, de tolerálni is nehezen tudom, agymosott elfogult szélsőbaloldali provokátor, az y generáció egyik legkártékonyabb tagja, aláírom, hogy nála sokkal rosszabak is vannak az x gen soraiban, de ez nem mentség nálam arra, hogy a "havas iskolát" viszi tovább ezzel mérgezve azokat akik inkább elhatárolódnának a politikától is. Konkrétan arra gondolok, hogy azokat hülyíti a leginkább akiknek még szavazati joga sincs... Csak a saját érdekit szolgálja és biztos vagyok benne, hogy létezik az az összeg amiért leváltaná a szélsőbalos narratívát, a kormány propagandára, amit ráadásul jobboldalinak gúnyol, holott köze nincs semmiféle jobboldaliságnak a fideszhez.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה Most arra utalsz amikor lemosható festékkel megakarta dobni a Sándor-palotát és 300 óra közmunkára és pénzbüntetésre ítélték?
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה
EmberKeRT DeLuXe - 👁⃤ الله❤️יהוה 8 napja
@Songbird645 egyrészt én sem szerethetek mindenkit másrészt volt néhány olyan szélsőbalos performance tőle, amit még a fideszesek is megirigyeltek. A liberálfasiszta provokátor mintapéldánya, Bódi Ábel komcsi verziója...
Koppány Imre Kiss
Koppány Imre Kiss 10 napja
Alapból zéró elvárással "ültem be" meghallgatni. Megpróbálom röviden összegezni az észrevételemet. (Nem húzódok egyik párt felé se. Mielőtt megkapom, hogy mocskos zsidesz vagy egyebek...) 1. Nekem van egy olyan bajom, hogy ha hosszabb a kérdés vagy a kérdés előtti felvezető akkor megunom a várakozást és el-el kalandozik a figyelmem és mire arra kerül a sor, hogy várják a választ akkor csak állok ott némán és kínosan majd vagy elkezdek valamit hebegni, vagy visszakérdezek. Ezt én kínosan élem meg. Ciki... De mivel ez nem nyilvánosan történik a részemről így az "ez van" kategóriába sorolom. De amikor ugyan ezt látom egy politikustól... egy interjúban... az vérciki és szánalmas. (nem az utca nevekre és az atomerőműkre gondolok, az ember téved, politikussal is megesik ha a későbbiekben javítja semmi baj vele, ha elismeri, hogy tévedett...) 2. Vagy lehet, hogy oda figyel a kérdésekre, csak a választ nem tudja? Mert ez talán még inkább kínos egy politikustól... 3. "Huhu bazdmeg" gratulálok ehhez a videóhoz ami a felénêl került bemutatásra.... 4. 1 perfekcionista is sok... Mintha mostanàban ez lenne a trendi irányzat. Biztos, hogy mind az aminek mondja magát? 5. A beszélgetés végére eszembe jutott, hogy az a filmes klisé amikor a párbeszédben az egyik fél reflektál valami rövidet/okosat fapofával majd néma csönd lesz a teremben. Na... Ennek a filmes trükknek itt mi helye? Mert az ember is se okosabb, se nem komolyabb, se nem vicces tőle...
Abdurrahmán Abdi Arnaut pasa
Abdurrahmán Abdi Arnaut pasa 10 napja
الأم اللعينةالأم اللعينةالأم اللعينة
Rikári
Rikári 10 napja
Gulyás úr, tessenek majd a többi balildali szereplőnek is feltenni a kellemetlen kérdéseket! Itt ez jól ment, amit helyeslek, remélem, másoknál is így lesz!
PT-79
PT-79 10 napja
Alkalmatlan mindenre!!!
Krisztián Jámbor
Krisztián Jámbor 10 napja
Fegyőrre nagy az a kabát... Szerintem akkor már inkább Janklovics Péter
Matt McAllister
Matt McAllister 10 napja
10 perc utan az az erzesem, hogy nem o lesz a megvalto es az rendben is van nalam.
Józsi Nagy
Józsi Nagy 10 napja
Szánalmas ez a gyerek, de sajnos azt kell mondjam, hogy az ellenzéki szimpatizánsok csodavárása, ami olyan emberekben nyilvánul meg mint Jakab, vagy Márki-Zay még inkább az. Egy ország vezetésére attól nem lesz alkalmas valaki, hogy krumplis zsákkal hőbörög a parlamentben, vagy éppen tud válaszolni Gulyás Márton kérdéseire. Ez nem így működik. Orbán mögött egy profi gépezet áll, amiben 30 éve meló van. Lehet rá sok rosszat mondani, de a döntéseket meghozza, és végig is viszi. Bárki is lesz a miniszterenök az ellenzéki roncsderbiből, a kormányt egymással is marakodó érdekcsoportok fogják alkotni, ami lenullázza a döntéshozatal hatékonyságát. A gazdaság le fog állni, és akkor kb. mindennek vége, azzal meg sokáig nem lehet betömni az éhes szájakat, hogy Orbánbasi megbukott halleluja. Az üzleti szférában azt látom, hogy kb. mindenki ettől retteg. Normális emberek nem akarhatják, hogy az ország anarchiába süllyedjen, de úgy látom, hogy a szavazók agyát már kellőképpen átmosták ehhez.
Józsi Nagy
Józsi Nagy 7 napja
@Songbird645 Tényszerűen az államadósságot a GDP-hez viszonyítják, vagyis nem önmagában a nagysága az érdekes. Ennek a mértéke 2002-bnen 52%-volt tehát bőven a maastrichti kritériumok alatt voltunk. Ez ment fel 8 éves ballib kormányzás alatt kb. 83%-ra, ami brutális emelkedés, és egyebek mellett annak volt köszönhető, hogy az EU által elvárt 3 % helyett pl. 2006-ban 9,4 %-os államháztartási hiányt produkáltunk, akarom mondani Gyurcsány produkált. Orbánék innen indultak, és vitték le az államadósság mértékét 70 % alá a Covid előtt, ráadásul az adósság szerkezete is változott, mert nem mindegy, hogy kinek tartozol. (A deviza adósság nagyobb arányban csökkent.) Most a Covid miatt romlik a helyzet ez tény, de ez a jelenség általános, és bár nem vagyok egy nagy konteó hívő, valószínűleg erre is találták ki. Az hogy a kínai meg az orosz hitel, miért rosszabb, mint az IMF hitele őszintén szólva nem tudom, mert senki nem magyarázza meg, csak a süket duma megy arról, hogy Kína, meg Oroszország nem demokrácia. Biztos nem azok, de ha azok lennének, a hitelt akkor is vissza kell fizetni. (Ellenben - szemben az IMF-fel, meg az amerikai birodalommal, vagy az Eu-val - nem pofáznak bele az életünkbe, nem mondják meg hogy mi az a jogállam, meg azt sem, hogy ki kapjon rádió frekvenciát, sőt még azt sem, hogy kit engedjünk be a határon, meg kit nem.) Gyurcsány személyében nagyjából egyetértünk, legfeljebb annyit tennék hozzá, hogy az ő értelmi szintje még mindig magasan veri az ellenzéki tábor többi szereplőjének értelmi szintjét. Ha nem így lenne akkor nem ő irányítaná Jakabot, Kunhalmit, Karácsonyt meg a szerencsétlen Fekete-Győrt, hanem fordítva. Még egyszer mondom, ha az ellenzéki listára szavazol Gyurcsányt kapod, akiről ilyen rossz véleménnyel vagy.
Józsi Nagy
Józsi Nagy 7 napja
@Songbird645 Lett volna rá ötven forintom, hogy ez lesz a válasz, amit írtál, ezek a balos klisék, és őszintén szólva dögunalmasak. Ehhez képest tény, hogy aki akart dolgozni a Covid előtt Magyarországon, és szerintem ez most is így van, az tud, 2010. előtt ez egyáltalán nem így volt. Nem akarok magamról beszélni, de én egy olyan szektorban dolgozom, ahol a nyelvi korlátok, meg magyar speciaitás miatt a kivándorlás jelentéktelen. Ehhez képest a helyzet itt is ugyanaz: a 2000-es években minimálbért fizettek a diplomásnak, örülhetett, ha szóba álltak vele, most meg egy pályakezdő 3 kiló nettót meg parkolóhelyet kér az állásinterjún. Ami meg a fizetéseket illeti, hadd legyek konkrét: 2007-ben, marha jó fizetésem volt, bruttó 460 ezer Ft. Ez nettóban akkor egészen pontosan 241.700,- Ft volt. Most ha valaki csak ennyit keres (persze most nem ennyit keres hanem a dupláját minimum) az 305.900,- Ft-ot visz haza, mindenfajta kedvezmény nélkül, ami éves szinten kb. 800.000,- Ft különbség. Ennek oka egyebek mellett az, hogy amíg akkor az szja 36 %-volt, most 15 %. Lehet, hogy ez semmi, meg nem számít meg nem illek bele az O1G világképbe, de tény, hogy ma Magyarországon, aki akar tud dolgozni, és még arra is van esélye, hogy normális fizetést kapjon. A kivándorlás kérdéskörébe meg hadd ne menjek bele, mert annak ezernyi oka van, és volt mindenesetre a jelenlegi kormány, akár csak a gazdasági környezet alakításával sokat tett azért, hogy az utóbbi években inkább hazajöjjenek az emberek, mintsem kivándoroljanak.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Józsi Nagy Meg azért érdemes hozzátenni azt is hogy az államadósság folyamatosan növekszik és erre még vesznek fel kínai meg orosz hiteleket a nyugati hitelek mellett. Nem hiszem azt hogy okos ötlet hitelből felépíteni egy országot. Tudom hogy Gyurcsány is ezt tette de a Gyurcsány értelmi szintje olyan alacsony hogy szerintem egy óvodástól is elvárható hogy megugorja.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Józsi Nagy "te meg idézel valamit, ami tavalyi meg az idei év egymáshoz viszonyított adataira vonatkozik" Azért tettem hogy a munkanélküliség statisztika segítségével megmutassam azt hogy attól még mert egy statisztika jónak tűnik első ránézésre attól még lehet nem jó. Még a Kádár-korszakot tudom felhozni példának ahol szintén nagyon elterjedt volt a feleslegesen alkalmazott munkaerő. Ha jól emlékszem vattamunkának is hívták ezeket. Én személy szerint nagyon sok feleslegesen alkalmazott munkaerőt látok a közmunkában. Volt olyan hogy egy héten át minden nap reggel, délben és este is láttam a tömeges seprűtámasztást az árnyékban. Szóval lehet hogy papíron "most jóval többen dolgoznak" mint korábban de ha ez nem látszik a környező országokkal összehasonlított 'bruttó hazai terméken' (GDP) akkor nem igazán tudom hogy mit "dolgoznak" ezek az emberek. (A Kádár-korszakbeli vattamunkák és a seprűtámasztás alapján lennének ötleteim.) "alapélményem az volt, hogy egy munkahelyért megölték egymást az emberek, az elmúlt években meg az, hogy a munkavállalók úgy váltogatják a munkahelyüket mint az alsógatyát" Ez sajnos azért van mert a képzett munkaerő kivándorlása Magyarországon óriási az alacsony fizetések miatt. Ma már szinte mindenkinek van egy egy barátja vagy ismerőse aki Németországban vagy Angliában dolgozik. Közel 300 ezren hagyták el az országot 2010 óta és ezen emberek nagy része nem a seprűtámogatók sorából került ki (sajnos) hanem olyan akár állami ösztöndíjas képzéseken képzett emberek sorából akiknek a szakértelmét jobban megfizetik külföldön. Ennek a jelenségnek van egy külön neve is ami magyarul "agyelszívás"! ("Az agyelszívás (angolul Brain Drain) kifejezés egy ország szellemi elitjének elcsábítására, a magas képzettségű szakemberek külföldre vándorlásának megnevezésére. Mind a jobb megélhetés iránti vágy, mind a szélesebb körű lehetőségek, mind a szakmai előrehaladás reménye szerepet játszik a kialakulásában.")
Józsi Nagy
Józsi Nagy 8 napja
@Songbird645 Kedves barátom, így viszonylag nehéz értelmesen beszélgetni, hogy én mondok valamit, te meg egy másik, általad felállított tézist cáfolsz meg. Én azt mondtam, hogy 2010-hez képest sokkal többen dolgoznak, te meg idézel valamit, ami tavalyi meg az idei év egymáshoz viszonyított adataira vonatkozik. Ha egy alternatív valóságban akarsz létezni, a te dolgod, én sajnos a 2000-es években voltam pályakezdő fiatal és az alapélményem az volt, hogy egy munkahelyért megölték egymást az emberek, az elmúlt években meg az, hogy a munkavállalók úgy váltogatják a munkahelyüket mint az alsógatyát, mert van miből válogatni, és munkaerőhiány van, nem pedig kb.13 %-os munkanélküliség mint 2010-ben. Esetleg tanulmányozgasd a KSH elmúlt 20 éves adatait is, bár ha mindenáron azzal akarsz dolgozni, hogy O1G, akkor nyilván fölösleges.
kurucPista
kurucPista 10 napja
Milyen kár - h magyar nem indul (hat) a Politikai versenyben ! ... de még a riporteriben sem ...
Snow Wolf
Snow Wolf 11 napja
Jó lenne tudni, kit szolgált Gulyás Marcsi azzal, hogy megmutatta, milyen szánalmas és ütődött ez a kis bolsi. De hányingerivel ugyanezt meg lehetne csinálni, éppen ilyen szánalmas és tehetségtelen. Az ellenzéki politikusok jellemzően ezen a szinten muzsikálnak. Egyik hibbantabb, mint a másik: Kunhalmi, Bangóné, Tóth Berci meg a többi szerencsétlen. Szépen sorban őket is le lehetne szedni, de Marcsikát azzal bízták meg, hogy Fegyőrt takarítsa el az útból. Ennyi történt. Egy zsoldos megszolgálta a zsoldját, az egyik (de korántsem egyetlen) jelölt jelölt kilőve.
MUCSI ESZTER
MUCSI ESZTER Napja
Márki-Zay ugyancsak kilóg a sorból...
Songbird645
Songbird645 11 napja
Érdemes ezt az interjút összehasonlítani a Márki-Zay Péteres interjúval. Szerintem Márki-Zay Péter jobban fel volt készülve.
Kis Grófo - Szerelembe estem (official music video)
3:22
KIS GRÓFO (official)
Megtekintés 64 E
Facebook üzeneteim... #20 (By:. Peti)
5:20
Radics Peti
Megtekintés 372 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 495 E
A Fenyő-gyilkosság és a médiacézár életútja
1:53:21
Azonnali kérdések órája 2021. 04. 26.
47:57
Tamás Németh
Megtekintés 45 E
Kis Grófo - Szerelembe estem (official music video)
3:22
KIS GRÓFO (official)
Megtekintés 64 E
Facebook üzeneteim... #20 (By:. Peti)
5:20
Radics Peti
Megtekintés 372 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 495 E
SOHA EL NEM KÉSZÜLT KÓRHÁZ - ZÁGRÁB | Szellemvárosok a Világban 15.
1:7:14
Szellemvárosok Magyarországon - Abandoned Hungary
Megtekintés 38 E
TESWÉR - SZABADON (KARANTÉN KLIP)
3:45
HIBRID BRO
Megtekintés 480 E
A 8 LEGDRÁGÁBB MACSKAFAJTA A VILÁGON
15:07
Vicc Elek
Megtekintés 71 E
Mi az a Tudatalatti és hogyan hat rád?
20:40
Tanulom Magam
Megtekintés 26 E
Twenty One Pilots - Choker (Official Video)
3:57
twenty one pilots
Megtekintés 6 M