Beszéljünk a halálról!

  Megtekintés 59,431

Avram Latosca

Hónapja

A “Hogyan legyél tökéletes” című könyv elérhető a www.latosca.hu oldalon!

Megjegyzés
Barbara Miskolczi
Barbara Miskolczi 19 napja
Nem engedi hogy nyomtatott könyvet rendeljek, csak az ebook elérhető az oldalon 😢 segítség! 😀
M Renata
M Renata Hónapja
Szia avram! Nekem 3 pici gyerekem van, fiatalabb vagyok szerintem, mint te. A HUpost mindig kidobja a videóidat és bele szoktam nézni. Sokszor olyan téma van ami az én életemben aktuális. Pl én voltam az az anyuka aki már egyszer írt neked, hogy majdnem egyszerre szültünk, így én sokszor észre vettem, hogy sok a közös bennünk és akaratlanul is mindig látlak, pedig nem vagyok követő típus. Őszinte leszek a konyvedet sem vettem meg, én is magamból merítek erőt ahogy te. Ezt abból gondolom amilyen nehézségeid voltak, vannak (pl a családodban). Ez is hasonló az én esetemhez. Emlékszem amikor nekem is egy babám volt, nekem is mennyire nehéz volt. Ma 3al azt már nem tudom mi volt akkor nehéz. Most amiért írok neked, hogy én személy szerint a halál küszöbén állok, egy nagyon ritka és agresszív tumor van a fél arcomban és úgy írom ezt neked, hogy ez nem panasz, mert én tudom ha akarok meg tudok gyógyulni. Számomra ez nem kérdés. A halált nem tartom rossz dolognak, úgy érzem nincs mitől félnem viszont élni szeretnék. Az okát is tudom, hogy miért kaptam ezt. Sokan vannak akik csak sírnak, panaszkodnak és nem tesznek semmit, mástól várják a megoldásokat. Ők a követőid nagy része is pl. Olyanok akarnak lenni, mint te vagy én de a nehézségeket nem látják.. Nem tudják mennyi erő és mennyi tapasztalat kell ahhoz, hogy egyedül menj és csináld az életet úgy, hogy neked jó legyen. Én soha életemben nem voltam még ennyire elszánt.. Úgy érzem csak jól jövök ki mindenből úgy ahogy eddig is. Sokat tudnék mesélni szerintem ami számodra is érdekes lehet de most csak megerősítést adok neked abban ahogy én is így gondolom ahogy te beszélsz és ez így hiteles tőlem! :)
joel berta
joel berta Hónapja
Úgy imádom a videóid olyan értelmes vagy most nézem vissza a videoid ma egesznap téged neztelek így tovább a picur nagyon édes ❤️
Jázmin M.
Jázmin M. Hónapja
Hát csajszi.. igy smink nélkül otthoni ruhában is egy csodálatos, gyönyörű anya vagy! Paloma büszke lehet hogy ilyen anyukája van👑❤😊
Cirmog Cirmog
Cirmog Cirmog Hónapja
Gyönyörű csaj,kettyintelek
Nákics Tilámb
Nákics Tilámb Hónapja
miért beszélsz így
Adél Schmidt
Adél Schmidt Hónapja
A felkapottak között. :-o Gratulálok! :-)
Krisztina Nagy
Krisztina Nagy Hónapja
Nagyon igazad van mindenben.részvétem a nagypapád miatt☹
Martina Balogh
Martina Balogh Hónapja
Csináltam egy fanoldalt avramnak instán aki akarja kövesse be avramlatosca_legnagyobbfan
Boglárka Fodor
Boglárka Fodor Hónapja
hupost.info/chat/qoqFzGaYf82Kaco/vide kérted hogy küldjünk ilyen jellegű vidit remélem tetszeni fog szeretlek szuper nő vagy puszi 😘 alig várom hogy megvegyem a könyved.
Tünde Tóth
Tünde Tóth Hónapja
Baromi jó lett a videó :) Ilyen megközelítésben még nem gondoltam a halálra nekem ez mindig is egy szörnyű dolog volt.Pl mikor meghalt az apám felőli nagyim igaz még kicsi voltam és nem úgy éltem meg mint ahogy most megélném,de akkor is nagyon szomorú voltam és kicsit dühös is hogy ennek miért kellett így lennie.Többet nem tudok a nagyival kártyázni és nem fog nekem olyan izgis és vicces történeteket mesélni mint addig.Már több mint 12 éve halt meg,nem túl sűrűn de eszembe szokott jutni és olyankor mindig gyorsan elhessegettem a gondolatot mert fájt emlékezni.Így viszont hogy ezt meghallgattam rájöttem hogy ez butaság,ha eszembejut a nagyim nem kell hogy rossz érzésem legyen inkább arra kell gondolnom hogy milyen jó hogy ő volt nekem és neki is jobb volt már így mert már nagyon öreg is volt,szegény az utolsó időkben már csak tolószékkel tudott közlekedni plusz többféle betegsége is volt már amikre nagyon sok gyógyszert szedett.
Ákos Varga
Ákos Varga Hónapja
Nem tisztelnéd meg azokat ,akik nézik a videódat, hogy nem játszód el 30 percig, hogy éppen konnektorba nyúltál ?!?
laura
laura Hónapja
nagyon aranyos a kisbabád!❤️❤️❤️
György Bogdán
György Bogdán Hónapja
Végre valaki aki beszél erről is... Engem nagyon izgat ez a téma és örülök neki, hogy meg tudtam nézni ezt a videót❤️
jo jo
jo jo Hónapja
Halálosan lebuktak: hupost.info/chat/qp-Bum6gqMp8h9o/vide Valószinűleg azért nem kopik le a román taxis mert apósa volt KOMMUNISTA párttag, FIDESZ ÁLTAL KITÜNTETETT "007"-es és kormány ügynök ő is naplopó feleségével! Évek óta próbálják lejáratni és börtönbe juttatni hazugságaikkal és zaklatásaikkal provokálni a célszemélyt!
Kedves Boldog
Kedves Boldog Hónapja
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János 3:16)
Dzsennifer Horvàth
Dzsennifer Horvàth Hónapja
🤍🤍🤍🙏
Bettina bettina
Bettina bettina Hónapja
Jujj de jò làtni.jò egèszsèget nektek:)jò hallani a gondolataidat. Nagyon èpitö amiket mondasz:)
Alilla 2018
Alilla 2018 Hónapja
Nézd meg az OTTHONUNK c filmet, médium irása alapján készült a film! Minden igaz és így van! Egy orvos életéről- haláláról és sok mindenről szól, nem lövöm le a poént!
Roli Horvàth
Roli Horvàth Hónapja
Valaki segitsen 😁 csak a lànyoknak szól? Vagy a fiuknak is ? 🥰
Barbi Balaz
Barbi Balaz Hónapja
Mindkettő 😁👀🤗
Gyopár Liksay
Gyopár Liksay Hónapja
Had ajánljam ugyanitt mindenkinek Polcz Alaine könyvét: Meghalok én is? Remek kis könyv a gyermekek haláltudatáról. Alaine az onkológiai intézet gyermek leukémia osztályának pszichiátere volt, művve korszakalkotó szakirodalom és mindenkinek érdemes elolvasni, akinek gyermeke van, annak is, akinek nincs.
Boglárka Puskás-Búza
Boglárka Puskás-Búza Hónapja
Teljes mértékben én is ebben hiszek a halállal kapcsolatban😊
Ripkáné Fehér Mercédesz :
Ripkáné Fehér Mercédesz : Hónapja
Szia Avram! Mikorra várható könyv? Elő rendeltem, de semmi infót nem írt a továbbiakról.
Aisa Mashkri
Aisa Mashkri Hónapja
Ez egy boldog de egyben szomorú video is volt . Amikor mondtad hogy mondta a nagyapád hogy mennyire büszke rad a könyv miatt bekönnyeztem . Nagyon edi a babád . Várom a következő videót
FBogi
FBogi Hónapja
Sziasztok! Aki megrendelte a könyvet, mondana véleményt lécci? Nagyon szemezek vele, csak még nem biztos, hogy meg fogom venni. Tényleg ennyire szuper?
Irenke Ercse
Irenke Ercse Hónapja
Hogy meg not a kicsi Hercegno!❤❤❤
Kags Ao
Kags Ao Hónapja
En mar sokszor voltam olyan helyzetben, hogy az anyukamat majdnem elvesztettem. Nagyon szeretem ot, rengeteget szenvedett az elete soran es megse tudom at erezni mennyire. Lenyegeben a pajzsmirigye nem mukodik neki jol (nem tudom a pontos bbetegseget sorry) es hat ha ideges szokott lenni, ott konkretan fullasztja ot az a betegsege:( rettenetesen felek attol hogy elveszitem, mert velem volt mindig tamogatott. Rengeteg mindent a fejehez vagtam hisztiztem, stb stb. De o akkor is ugyan ugy megha nem is tud megteremteni mindent a szamomra igy egyedul (elvaltak a szuleim) en akkor is tiszta szivbol szeretem. ❤️
Szigli Mirci
Szigli Mirci Hónapja
VISSZATÉRT!🥰
Tompa Emese
Tompa Emese Hónapja
Ha a karodban elvan, vegyél valami jó hordozóeszközt, ami nem kenguru. 😊
Beáta Macsári
Beáta Macsári Hónapja
milyen ironikus, egy új életet fogva a kezedben beszélsz a halálról.
Olívia Faludy
Olívia Faludy Hónapja
23:36-nál, mikor leírod a lelket. Nekem volt szerencsém látni egy ilyen entitást. És pontosan olyan volt, amilyennek leírtad. Fehér színe volt egyébként.
Cukor Mánia
Cukor Mánia Hónapja
Szia mennyi a könyved ?
Andrea Jakab
Andrea Jakab Hónapja
Te fogytál babám :) gyönyörű vagy ❤️ és a hajad is jobb így barnán :)
Lotti Dér
Lotti Dér Hónapja
Nagyon örülök hogy visszatértél.🥰❤️
Harcos Hercegnő
Harcos Hercegnő Hónapja
Jó ujra látni tèged csajszi🙂😊😘 örülök hogy jól vagytok, kis Paloma nagyon szèp🥰
Csenge Balogh
Csenge Balogh Hónapja
Úgy ragyogsz!✨✨✨ öröm nézni 😊
zs9107
zs9107 Hónapja
Óó én nem is láttalak, amióta megszületett a picid, gratulálok! :) Igyekszem bepótolni a lemaradásomat... A hajszíned is gyönyörű, mellékesen megjegyzem.
B. Vivi
B. Vivi Hónapja
Amikor fogod a babát a kezedben, Ő hallja a Te szív verésed, ez megnyugtatja. 😊
B. Vivi
B. Vivi 18 napja
@Tudor Happy Viszont a szívverést hallod bárhol a mellkhasodon... Ne kotekedj mar pancser 😂
Tudor Happy
Tudor Happy 18 napja
A sziv baloldalon van !!!
Adri Papp
Adri Papp Hónapja
Mi a konyv cime hol lehet meg nezni? Vagy rendelni
Adri Papp
Adri Papp Hónapja
Menyi most a pici nagyon szep vagx jo ujjra a videodat nezni vartam mikor lesz ujj videoid💓🙏🥺🥺🥺
3BitBee
3BitBee Hónapja
Őszinte részvétem! Tegnap volt édesanyám temetése. A kórházban elkoszontem tőle, elengedtem,de én ezt soha nem fogom tudni feldolgozni! Mérhetetlenül nagy fájdalmat érzek! Idővel biztos megtanulok együtt élni a hiányával , de soha soha nem lesz már semmi olyan mint volt!
Alexa aa
Alexa aa Hónapja
Mérhetetlenül sajnálom! Gondolj arra, amit Latosca mondott. Gondolj arra, hogy ő nem szeretné hogyha sírni látna.
V
V Hónapja
❤️
Kawaii Candycorn
Kawaii Candycorn Hónapja
De hianyoztal csajsziii
Monika Sendula
Monika Sendula Hónapja
Szia dràga Avràm, őszinte részvétlem, én 13évesen vesztetem el az apukàmat, ma màr 33 vagyok és még ma is elsirom magamat👨😿😿
JUDIT ESZTER BOTOND
JUDIT ESZTER BOTOND Hónapja
Olyan szép lelked van,...27 evesen pedig máris nagyon bölcs!
Bettina bettina
Bettina bettina Hónapja
@Avram Latosca sok elözö élet:)sok tapasztalat
JUDIT ESZTER BOTOND
JUDIT ESZTER BOTOND Hónapja
Sokat megélt,..sokat tapasztalt sok reinkarnãció karmikus eredménye az ,,idős,,lélek,...tovabb melyītve a spirituális elmélyülést,az önmegismerést,...elérhetjûk a hőn vágyott allapotot,megszabadulva az állandõ újraszületés,a SAMSARA nyűgétől...igy tudom spirituális tanítómesterektől,...a mi Hamvas Bélánktól,...de Eckhardt Tolletøl is es sok más lelket,szellemet csíszolõ útmutatøtõl,...de meg kevesen lépnek erre az útra,...bár kezd feltamadni az érdeklødės a materialis vilagból való kiabrandulás folytán...:)
Avram Latosca
Avram Latosca Hónapja
Koszonom! Nagyon idos lelkem van!☺️
Bagoly Bettina
Bagoly Bettina Hónapja
hupost.info/chat/fn-k0rCFgcydp6Q/vide egy halálközeli élményes videó
Emília Gulyas
Emília Gulyas Hónapja
Szia Avram! Sajnalom hogy gyaszidoszakon mesz keresztul,remelem jol vagytok a kicsi Paloma meg gyonyoru! 🥰🥰Orulok hogy vissza tertel mar hianyoztak/nak nagyon a videoid! Puszi🥰
Judie
Judie Hónapja
Épp egy hónappal ezelőtt születésnapomra kaptam meg Kiss Kató A médium c. könyvét.Témába vág ajánlom mindenkinek.
93princessin
93princessin Hónapja
Ez egy nagyon érzékeny és szomorú téma, de te annyira aranyosan beszéltél róla, komolyan jó volt hallgatni. Szinte mindenben egyetértek veled, és nagyon hasonlóan gondolom a dolgokat. Amikor papám kórházba volt hónapokig, minden nap mentem/mentünk hozzá, az utolsó 3 napba nem mentem az iskolai elfoglaltságok miatt. Azóta is lelkiismeret furdalásom van, pedig ennek már 14 éve.
Bacsi Petya
Bacsi Petya Hónapja
ISTENEM DE DRÁGA VAGY!! Nagyon Nagyon Szeretlek drága Avram!! Szeretünk!! 😍😍🥺🥺
Molnárné Horváth Laura
Molnárné Horváth Laura Hónapja
De jó végre újra látni ❤ Nagyon csini anyuka vagy 😊❤
Vanessza L
Vanessza L Hónapja
Azthiszem izomlázat kapott a szemem miközben néztem ahogy jobbra-balra dőlöngéltetek Palomával🤣🤍
Laszlo Gaspar
Laszlo Gaspar Hónapja
amen 🙏🏻 a jo isten algyon meg beneteket
Ferenc Rácz
Ferenc Rácz Hónapja
A téma komoly és jó.. de egy csecsemővel a képben talán a halál nem a legjobb témaválasztás.. Mondhatni kicsit morbid.. :D xD (viszont érthető módon megindokoltad. :) )
Beiland Pati
Beiland Pati Hónapja
Cynthia Nete
Cynthia Nete Hónapja
Örülök,hogy itt vagy újra Királynő❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Ibolya Jenovai
Ibolya Jenovai Hónapja
Úristen....annyira cukik vagytok így együtt! 💗🤗
Hanga
Hanga Hónapja
Én meg gyerek vagyok és alig él pár családtagom....
LPS Zsófi 11
LPS Zsófi 11 Hónapja
Ugyan olyan karkötőd van mint anyának
Laura Nagy
Laura Nagy Hónapja
Részvétem a nagypapádért idővel majd könnyebb lesz kicsivel.
M Evelin
M Evelin Hónapja
Amit a háziállatokról mondtál, azzal én is teljesen így vagyok. ❤️ kitartás! Örülök hogy újra itt vagy.
Krisztina Bereczki
Krisztina Bereczki Hónapja
De nm ál jól a barna haj
Krisztina Bereczki
Krisztina Bereczki Hónapja
@p Vi úgy látom téged 😂
Krisztina Bereczki
Krisztina Bereczki Hónapja
@p Vi És? postai üzenetben írjam vagy mi attól értem a videó lényegét
Molnar Krisztina
Molnar Krisztina Hónapja
Köszönöm a videót ❤️nekem tavaly halt meg pár hónap különbséggel a nevelő apukám és a papam ❤️és teljesen igazad van ebben amit mondtál
Goth angel sinner
Goth angel sinner Hónapja
Őszinte részvétem a nagypapád miatt nagyon tetszett a videód és bisztos vagyok benne hogy nagyon sok embernek segítettél ezzel🙏🏼
fruzsiii
fruzsiii Hónapja
VEGREEEE😍😍
Barbara Horváth
Barbara Horváth Hónapja
Részvétem , meg sirattal
Erik Szilagyi
Erik Szilagyi Hónapja
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Andrea Kulcsar
Andrea Kulcsar Hónapja
Szia Avram oszinten sajnalom a veszteseged tudom nem konnyu en is ezen megyek at pont most. Kitartast. En hollandiaban elek es szeretnek egy ntomtatot konyvet van ra eselyem? Valami lehetoseg?
Fruzsina Perényi
Fruzsina Perényi Hónapja
Végre Végre!! Épp egy régi videódat néztem vissza, amikor jött az értesítés, hogy új videó!
EszterChan Weeby_
EszterChan Weeby_ Hónapja
Szia! Köszönöm ezt a videót tőled nekem tavaj novemberben nagymamám itt hagyott minket nem láthattam mert kórházba került és onnan már nem jött vissza és igen meg mindig fáj hogy nincs itt... És igen nehéz...és sokat gondolkozom mi lezs ha én meg halok mi lesz a ezután emlékezni fogok még a csaldomra? Vagy mi lezs velünk... Ezzel a videóval sokat segítettél nekem 💖
EszterChan Weeby_
EszterChan Weeby_ Hónapja
@Evelynn köszönöm 💖
999
999 Hónapja
Ezaaaz
julcsi farkas
julcsi farkas Hónapja
jó a hajad szép vagy
Alexandra Smuczer
Alexandra Smuczer Hónapja
Végreee😍
Kincső B .
Kincső B . Hónapja
De hiányoztál Cuki a babu
Kincső B .
Kincső B . Hónapja
♥️❤️
Melinda B
Melinda B Hónapja
❤️❤️❤️
Avram Latosca
Avram Latosca Hónapja
Sziasztok! Jo ujra itt lenni, bar nem teljes pompaban, de akkor is😬 ahogy mondtam is, egy csomo minden eszembe jutott meg a video elkeszitese utan...pl, hogy az sem mindegy, ki milyen korulmenyek kozt tavozik. Sokkal konnyebb elengedni valakit, aki elaludt idos koraban, mint valakit, akit szornyu baleset ert vagy meggyilkoltak, vagy sorolhatnam...es attol is fugg hogyan dolgozzuk fel, hogy mi hany evesek vagyunk amikor elveszitjuk az illetot...rengeteg minden kozrejatszik. En is megsirattam a nagypapamat, es beszeltem hozza par nappal azutan, hogy itt hagyott. Fognom kellett a telefont, mintha telefonalnank, mert nem hittem el, hogy mar nincs itt es fura volt magamban beszelni. Viszont nem szomorkodok tovabb, mert ha tenyleg lat most engem, biztos elszomoritanam azzal ot is, ha engem folyton sirni latna. Ugyhogy egyszeruen csak boldog es halas vagyok azert az idoert, amit kaptunk.🥰
Kedves Boldog
Kedves Boldog Hónapja
Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. (János 3:16)
kati kiss
kati kiss Hónapja
Oszinte reszvetem! Beke a lelkere!
Kuga
Kuga Hónapja
Pont ezt akartam pluszban véleményként leírni :) hogy nem mindegy,kit és milyen körülmények között veszítünk el.. A többivel egyetértek,és van pár könyv amit ezzel kapcsolatban nagyon szeretek pl a Lélek útja és az Odaát ..de több Buddhista könyv is taglalja ezeket. Én is ebben hiszek,nekem is ez ad nyugalmat ,sőt a betegségekre és nehéz helyzetekre amiket nem győztem megválaszolni,hogy miért történik velem - olyan választ adnak ezek a könyvek /felfogások ,ami számomra a legelfogadhatóbb...kinek mi. Bebizonyítani úgyse bizonyítottak egyiket sem,de pont ezért miért ne hinnék sorsszerű ,váratlan,megmagyarázhatatlan ,felfoghatatlan dolgok miatt megmagyarázhatatlan és felfoghatatlan teóriákban:) Ui.: azért közben néha lehetett hallani hogy el-el csuklana a hangod 🥺 Remelem minél hamarabb felszabadulsz belulrol ,szerintem jó dologban hiszel ami ebben segít 🤍❤️
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
A Mónikás részt imádtam a könyvben, annyit röhögtem azon
Szonja Bodnár
Szonja Bodnár Hónapja
De szépek vagytok! Girlll! ❤️🥺🥰
Bíbor Belányi
Bíbor Belányi Hónapja
Juhhúúúú! Itt vannak a szépségek! 💋🥰❤️😁
Emese Gerstnekker
Emese Gerstnekker Hónapja
VISSZA TÉRT A MI SZÉPSÉGES KIRÁLYNŐNK🥺🥰
Bogii
Bogii Hónapja
20 megtekintés 105 likee xdd
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
She is an angel
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
Avram is our queen
Inotay Réka
Inotay Réka Hónapja
Jujj de hiányoztak az életemből a videóid❤️❤️🥺
jazmin nemes
jazmin nemes Hónapja
Miért törölted le videókat? Amiben benne volt Paloma?
Laura Huszár
Laura Huszár Hónapja
Instastory-ba mondta, hogy szeretne visszavenni belőle Paloma érdekében.
Sara Anna
Sara Anna Hónapja
Tényleg,észre sem vettem..☹
Viktória Bálint
Viktória Bálint Hónapja
Imádlak!😍 Olyan sok erőt adsz!
Katalin Durko
Katalin Durko Hónapja
Imadlakk. Már nagyon hiányoztál❤❤❤
Lili Lengyel
Lili Lengyel Hónapja
Juhee uj vlog 🤩💕
Nina Walsh
Nina Walsh Hónapja
❤️❤️❤️❤️❤️💕💕💕
Ani. S
Ani. S Hónapja
Végreee újra itt vagy 🥰😍😍😍❤
Angelika Horváth
Angelika Horváth Hónapja
VEGRE UJ VIDII
Lara Pauko
Lara Pauko Hónapja
Sziaaa végre anyira vártam már az új videót 😍😍😍😍😍😘😘
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
Subidu
Pati Lys
Pati Lys Hónapja
Ez már a 7. Komment amit látok tőled lol
Barbara Andolinni
Barbara Andolinni Hónapja
Végre itt vagy Vivi 😇💜
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
Zsigubigule
MELIK BIG HEL LAKERT
MELIK BIG HEL LAKERT Hónapja
Szia
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
We missed you
Laura Huszár
Laura Huszár Hónapja
Te meg nem tűnsz intelligensebbnek, hogy ezért szólsz be. 🤷🏼‍♀️
canned crickets
canned crickets Hónapja
Nem tunsz intelligensebbnek attol hogy angolul beszelsz
Olah Napsugár
Olah Napsugár Hónapja
De gyonyoruek vagytok❤❤🥰epp elobb irtam instan , legyszi irj vissza sos
Bernárd Baróti
Bernárd Baróti Hónapja
Szép vagy
jazmin nemes
jazmin nemes Hónapja
Ahhw végre videoo❤❤❤❤❤
Az én titkom a sikerhez, és a szép kerthez!
31:38
ZSIZINÁTOR VEVO -  BITTO DUO KÖSZISZÉPEN !!!
5:41
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 197 E
Spooktober - A Baekeland család története
38:25
Avram Latosca
Megtekintés 150 E
Miért nem vagyok influencer?
36:17
Avram Latosca
Megtekintés 46 E
Gypsy Rose tragikus élete
1:26:49
Avram Latosca
Megtekintés 214 E
A TikTok félelmetes oldala...
27:22
Avram Latosca
Megtekintés 81 E
MIKS MIDAGI EI TOIMU?
21:09
Kodukootud kodu
Megtekintés 28 E
Hogyan játssz egy játékossal?!
21:41
Avram Latosca
Megtekintés 91 E
A legdurvább karanténos sztorik, Tőletek!😬🤫
56:04
ZSIZINÁTOR VEVO -  BITTO DUO KÖSZISZÉPEN !!!
5:41
Horrorra akadva 3.
0:20
PoliceHungary
Megtekintés 197 E
NF - CLOUDS
4:14
NFVEVO
Megtekintés 8 M
Berki és Puzsér a bíróság előtt
19:03
Puzsér Róbert
Megtekintés 332 E