Roadmovie 12. Februárban bringázni csak tangában!

  Megtekintés 253,221

Becsületesnepper

20 napja

A februárban megvett autókat április közepén kezdjük átadni. Köszönjük NKH! Senkiháziak kezében van a popszakma! Valaki robbantsa már fel ezt a gittegyletet!

Megjegyzés
JaniBácsi
JaniBácsi 16 órája
Én is szeretnék egy ENTERPRISE űrhajót!!😃😃😄
Laszlo Balogh
Laszlo Balogh 3 napja
Ha túl helyesen írsz akkor tudják hogy külföldi vagy xd
Big mr
Big mr 5 napja
Gerő sokat melózik, megérdemli a kaját 😀😀
Bence Simai
Bence Simai 5 napja
51 perces videoban 12 hirdetès... Amúgy jók a videok
Attila Benko
Attila Benko 6 napja
Annyira profi..Kov autocserenel irany Godollo.. Es meg is van a kiszemelt..
Kelemen Mihály
Kelemen Mihály 7 napja
Nem értek hozzá, mégis miért baj ha egy autó telibe van fújva? Már ha szépen van csinálva az miért való ok, milyen gondot okozna ez évek múlva az új tulajnál?
Paprika Zoltán
Paprika Zoltán 7 napja
Az az i3 nagyon gáz és nagyon gázos az állapota is. Szeretnék egy ilyt 15-20év múlva megnézni hivatalostörténettel.
sajti83
sajti83 8 napja
A C4 Picasso-t valami hölgyemény szépen megkínálta a tűsarkú cipőcskéjével. :D
TS classics and academics
TS classics and academics 8 napja
124ce!👌 ..ha az email kezelöd is németre van állitva, a levél datum, tol ig...'keret' is német lesz👍
tomeesuzi
tomeesuzi 9 napja
8:40től az I3 végéig végig szakadtam 😂😂😂
Balázs Repicki
Balázs Repicki 9 napja
Az asszony lenyomott 1 visszapillantót egy 15 éves kombi astráról, 625 Euro 😂 a kocsi nem ért annyit, de itt Németországban ez van🤪
János Horváth
János Horváth 10 napja
Ha már dealer/nepper az árrakról is essen már szó. Magyarországi átlagár/választék különbséget kérek szépen!
István Tóth
István Tóth 10 napja
MÁS BAJOD NINCS VELE?????
Alexander Pó
Alexander Pó 10 napja
Üdvözletem! Ez a videó hozza a szokásos minőséget :). Nagyon tetszett a Merci! Érdekelne hogy ha hivatalosan megkeresem a céged, tudsz esetleg segíteni egy hasonló autó beszerzésében?
R. Maj.
R. Maj. 12 napja
A Gerő, ő kicsoda? Együtt csinálják az autóbizniszt Istvánnal? Vagy csak külföldre megy vele, mikor a kocsikat vadásszák?
A. C
A. C 12 napja
Egy tipp a magán német hírdetésekhez, én oda szoktam írni a végére "Viele Grüße aus Neuss" (itt lakom), az ön esetében nézzen ki egy közeli városkát a közelben, pl. ha Frankfurtban talál egy autót akkor "Viele Grüße aus Wiesbaden", így úgy tűnhet az eladónak, hogy lehet valami belőle és nem csak egy kűlföldi érdeklődik valahonnan kelet Európából,az már senkit sem érdekel ha tényleg ott lakik vagy sem, ha rákérdeznek- ott volt egy barátjánál és kész. Így sem válaszol mindegyik, de a legtöbb igen.
László Tóth
László Tóth 12 napja
Nem minden autóban mutatod meg a km-t!!! Becsületes nepper :D :D ugyan az vagy mint a többi!! Egy Csaló nepper! Ha kinti autóban gondolkodtok csak is személyesen! Az ilyenek csak is àtba...nak!
szabolcs vitéz
szabolcs vitéz 12 napja
Nepper Úr! Állandó néződ vagyok a Roadmovie csatornádon ,többször emlitetted,sok esetben bosszantó,hogy Németországban telefonos érdeklödéseid során senki sem veszi fel neked a telefont.Nem emlitetted,milyen telefont használsz külföldön.Nekem korábbi tapasztalatom (Ausztriában munkakeresés során) az volt,hogy magyar telefonra nem nagyon reagáltak,ezért vettem osztrák Sim kártyát és azzal nem volt többé problémám, Én Hofferban (ALDI) vettem simet 1 Euro 90 cent volt + feltöltő kártya .Leveszed a kassza elötti polcról feltöltöd a kívánt összeggel és lehet használni,nincs vele semmi éves azonosítás mint magyarországon.
Róber Razsonyi
Róber Razsonyi 12 napja
Jó a műsor, csak egy kicsit sok a reklám
Nyiri
Nyiri 12 napja
Csomagtér ajtón belül karcokat nem értem miért olyan nagy gond. Használt autó. Én a mostani autómat úgy vettem hogy karcos volt. Nem érdekelt. Nem azért mert igénytelen vagyok, hanem mert 99%-ban nem látom (ugyanis vezetek). Azóta valószínűleg még karcosabb lett, mert felújítottunk és pakoltam bele rendesen és rendszeresen szállítok benne gumikat. Csomagtartó belülről karcos. Ez van. Nem szalon autó. Aki ezen kiakad. Irány a szalon :)
iNdepDev
iNdepDev 13 napja
Nalunk a faluba egy utcan fogta es vegighuzta egy alkoholos befolyasoltsag alatt allo allampolgar a kulcsaval az utca osszes kocsijat. Szerencsemre az enyem pont az udvarban allt. :) Azota mindig beallok vele inkabb. :D
hbladeh
hbladeh 13 napja
Ott áll sorban a sok A6 te meg egy ilyen alja szar franciát nézegetsz? :D Ejj...
Kevin Balogh
Kevin Balogh 13 napja
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet ki menni Németországba? Milyen papírok vagy teszt kell a határnál vagy at engednek siman?
József, Toto Molnár
József, Toto Molnár 13 napja
Hát az egész közül 124 volt a legjobb, ja meg a Chevi. V8 az V8....
cxc 313
cxc 313 14 napja
Nagyon szeretem a műsort, de többször említhetnétek az árakat. :)
devayandras
devayandras 14 napja
Tudok egy helyet, ahol garantáltan föláll. (Nem, nem az a hely...) D-94060 Pocking-Hartkirchen Obere Inntallstrasse 46 Ez egy magán Toyota gyűjtemény, 2006-ban voltam kint a Corolla Club-bal. Sikerült beleülni a 2000 GT-be, Sainz Corolla WRC-jébe, 8000 km-t futott AE86-ba, meg ilyen nyalánkságokba. museum@auto-pichert.de Egy mailt megér.
Károly Pásztor
Károly Pásztor 14 napja
Bipsi..
w4tchtube
w4tchtube 14 napja
"Picit felall" - sirok :)
Norbert Dezső
Norbert Dezső 14 napja
Várjuk a következő részt!
Rente Tibor
Rente Tibor 14 napja
Rákerestem a szezonlámpára a google-ban, nincs rá találat. :)
car srt
car srt 15 napja
NKH=KOMUNNISTA PARASZTOK
Kymberly Brotherson
Kymberly Brotherson 15 napja
"Amelyikben fölrobbant a szemétgránát" 😂
Csaba Imre Letai
Csaba Imre Letai 15 napja
Király vagy 👍
Gábor Horváth
Gábor Horváth 15 napja
Jó napot! 3500€ ból haza hozatallal, átíratással mindennel együtt, milyen autót lehetne vásárolni??? Első autóm lenne.
SR71
SR71 15 napja
Gerő mennyit fogyaszt százon?
Reaper
Reaper 15 napja
A végén a jó kis 4gen Camaro, fincsi, Ls1+kézi váltó. Lehet velem van a baj, de már a lökösből felismertem és eléggé kéne. :)
A. C.
A. C. 14 napja
@Reaper akkor hajra hajra Rock and roll 😎💯👍
Reaper
Reaper 14 napja
@A. C. Nagyobb terv csak egy telifény és annyi, mert a mostani már kopottas. Jó ez a 350 TPI utcára, versenyre nem járok, nem is akarok vele, a saját szórakozásomra tökéletesen elég amit tud :) Marad gyárihoz közeli. Van jó kipufogósom, kb minden variációt meg tudnak csinálni, nagyon profik, de azért köszi :)
A. C.
A. C. 14 napja
@Reaper pedig a stock ilyen ezeken, amire te gondolsz az a loudmouth kinezetu csomag de azt 97 ben levaltotta ez a tipus. Semmi keppen nem maradhat stock nem tudom neked van e nekem van egy nagyon komoly welder haverom legyart valami egyedit azis jofele.
A. C.
A. C. 14 napja
@Reaper ah van hely lehet a legjobb pakolni amugy bolt a 454, 502, 572, szigoruan whippleel azert leadja amit kell. 4th gen el bontani kell itt ott (new brackets, mounts etc) meg ac delete es at kell varialni az ablak torlo mechanikat. Milyen setup ban gondolkozol? Ez ilyen Street cruiser vagy drag? Kell info vagy manual barmi szolj, hamar ossze lehet utni egy 383 ast is eleg keves penzbol a tiedbe.
Reaper
Reaper 14 napja
@A. C. Igen, a hátsó lökösből szerintem kívánja az USA változatot, de máshova nem nyúlnék hozzá. Szerintem nem stock exhaust, annak nem ilyen a vége, ha jól emlékszem el vannak rejteve a végek, de rég láttam már élőben 4gent és csak a 3-asban vannak eldugva :) Én meghagynám gyárinak, jó az, ahogy van itthoni utakra, de azért nem zokognék egy gyári SLPben sem ;)
Martin L.
Martin L. 15 napja
Kopasz most nezem LOL, ott voltal a Dick-nel innen kb. 10 km, par videoval ezelött mar irtam a kereskedesröl, Dawid nagy csoka ott. a nagyobb aru autok jok, de az olcsobbakat megse nezik, csak enyhe takaritas es megy fel a netre. Altalaban lizing autok vannak naluk. Nagyon nehez velük alkudni, jo kis Orosz csokak :D
Martin L.
Martin L. 15 napja
Itt elek kint, sajnos ezt nem ök akarjak betartani, de valami troger Hans, vagy Fritz szepen jelenti es rolo le, veszesek a büntetesek, Lidlnel dolgozok, iszonyat milyen hisztit lenyomnak ha valakinek nincs bevasarlokocsija. Irj nekik emailt, hatha arra reagalnak, hanem, akkor tudod nekik mondani, nesze irtam, nem irtal add a kulcsot :D
Don Dumbledore
Don Dumbledore 15 napja
"labda, bicska, kistalicska" 40:57
Bob Bob
Bob Bob 15 napja
ennyi sok szart, az az i3 nincs 5 éves de már hullik szét... 10év múlva már tyúkólnak se lesz jó.
József Árki
József Árki 15 napja
Audi A8-nál dübörög a háttérben a "Like a virgin" Madonnától.😂😂
Vitárius László
Vitárius László 16 napja
11 egy you tube reklám
mumia76
mumia76 16 napja
Niva-t 1.600 euróért is erősen meggondolnám, 16.000 LOL.
Tamás Gulyás
Tamás Gulyás 16 napja
sok szakember mondja hogy használtautot állapotra és nem kinézetre veszünk mégis azt látni a videóban hogy a legkisebb gyanús jelre az autó ottmarad. az is sokat elárul hogy akkor mi jöhet tömegével nyugatról ha a jó/eladható használtautó megy nyugatra (magyar ford).
István Smid
István Smid 13 napja
Na ez már nekem is feltűnt a videókban :). Ha lehet választani egy tip-top motorral ellátott, de esetleg néhány kavicsfelverődéssel tarkított autóból vagy egy patika karosszéria meg egy széthulló motor között, nyilván az előbbit választanám. Hiába vásárol a vevő 10 éves autót, szinte új, gyári fényezéssel, hibátlanul, ha az első útján a parkolóházban végighúzza vele a falat :))))) . Szóval véleményem szerint kicsit túl tok a külcsiny és kevés a belbecs :) .
István Gargóczi
István Gargóczi 16 napja
Meg se kell nézni megy a like :D Végre megint van RM :D
Máté Szabolcs
Máté Szabolcs 16 napja
Egyszerűbb lenne ha festményekkel foglalkoznál, ezeken az autókon se jutunk túl sosem a fényezésen...
Gábor Mérai
Gábor Mérai 13 napja
én amatőr szinten de azzal foglalkozom :)
Janos Szamoskozi
Janos Szamoskozi 16 napja
Végig a fülemig ért a szám a videó közben... még sok ilyet kívánok. Ha egy valamit hiányolhatok az a motorikus állapot felmérés rész, hangok, kartelgáz, kipufogó szag, hibakód nézés és egyéb nyalánkságok. Biztos vagyok benne, h foglalkoztok vele csak valahogy soha nem kerúl be a videóba. Gondolom azért mert sietés van, és az is csoda hogy erre jut időtok.
chrsblgh01
chrsblgh01 16 napja
"Ezzel az a probléma...Hogy elmész az anyádba..." Legnagyobb duma....De legalább maszkolták volna le a preciz németek a renszámtáblát...
Bálint Bogár
Bálint Bogár 16 napja
46:12 hát ez? :))))
Méh Imre
Méh Imre 16 napja
NYOMJÁTOK A LIKE-OT!
Sándor Székely
Sándor Székely 16 napja
jó étvágyat :)
Szente Gábor
Szente Gábor 16 napja
Sziasztok, Átvizsgálásnál hibakód kiolvasás is történik ? És ezt egyáltalán engedik ?
Németh János
Németh János 16 napja
Kopasz és a Citroen????? 😂
szakallasa1
szakallasa1 16 napja
Pockingban kezdtetek?
TRM_ NeoOreo
TRM_ NeoOreo 17 napja
Él még a német tanárod? Sok egészséget neki is!
Kevin_0703 Kevin
Kevin_0703 Kevin 17 napja
Szia! Mi a véleményed 2007es B6os passatról. Előre is köszi a válaszod. 😀
Bill Szuper
Bill Szuper 17 napja
A leírásodban terrorizmusra buzdítasz, mondjuk nem tudom itthon kit. Van egy kis önbizalom, mert szerinted az NKH a gittegylet. Más kérdés, hogy alapvető fogalmakat kellett kijavítanom, csak a fél év gyümölcse: stabilizátor, kerékösszetartás, lengéscsillapító, nyári gumi, meg még ezer dolog, amik már az ablakzsiráfban is majdnem benne vannak. Ez a senkiházi megnevezés is fura számomra. Mert azért, hogy ki a senkiházi, az azért elég világos. Te! Ezt a mondatot most az átlag embereknek, kommentelőknek írom. Akkora blöff amit ír a f@szi, amekkora nincs is, méghozzá a törvényben előírt kb. 1 hónapos határidő miatt, amit kötelező betartani, szóval lehetetlen, hogy 2 hónapot kelljen várni az NKH miatt, amikor egy hónap a törvényben maximalizált határidő. Ha ennyire ilyen irány érdekel, miért nem szólsz az múltkori videódban szereplő AutoAkbahr haverjaidnak, ők majd segítenek robbantani, ők szeretik az ilyet, és akkor megnézheted majd a várat belülről. Mint terrorizmusra felbujtó személyként akit az NNI ott fog félholtra kínozni. Talán gondolkodjál, néha! Néha! Hazaáruló senki!
Bill Szuper
Bill Szuper 17 napja
Visszaírom, ha törlöd, csak akkor kiegészítem, már csakazért is!
karcsika va
karcsika va 17 napja
42:36 Az a vicc, hogy a levél egyáltalán odakerül :)
Warrior Mike
Warrior Mike 17 napja
20:31 hogy van ez a németországi eladás ? 27% áfa hogyan jön vissza? Nem teljesen világos. Ha jól értem innen megveszi a német kereskedő a magyar cégtől, és 27 % áfát kapja a magyar + ár?
Warrior Mike
Warrior Mike 17 napja
I3 - as konkrétan egy katasztrófa.
Gergő Németh
Gergő Németh 17 napja
Mindíg vigyorgok egy darabig mint valami hintaló, miután megnéztem az új adást. 😁
ifj Küstel Richárd
ifj Küstel Richárd 17 napja
El se kezdtem nézni, de már ment a lájk! Egy Roadmovie, rossz nem lehet!! :D
Zoltán Horváth
Zoltán Horváth 17 napja
Csak az I3-ból van a Használtautón 300 db eladó... Miért pont németből kell az ügyfélnek? Nem értem. :D
TwentyFour
TwentyFour 17 napja
Puszika vagyok!!
Tibor Paksi
Tibor Paksi 17 napja
18:07-hez egy megjegyzés: a német magánszemélyek 90%-a nem fog válaszolni, ha magyar e-mail címről küldesz levelet!
Kertész Kristóf
Kertész Kristóf 17 napja
a Dízel halott baby, a Dízel halott... (by Butch)
Capital Blockchain
Capital Blockchain 17 napja
"Nem kell nyálat cserélni, nem csókolózni akarok!" :-D :-D
Artmoney1983
Artmoney1983 17 napja
Német telefonszámról hívod az eladókat? Ha látják , hogy külföldi szám, akkor biztos, hogy basszák felvenni .
Zoltán Varga
Zoltán Varga 17 napja
Hibátlan! 👍
kiss Tamás
kiss Tamás 17 napja
Hali nepper Renaultott mèrt nem szoktál hozni ???
PunkEdd
PunkEdd 16 napja
gondolom nem kérnek. tudtommal a roadmovie--ban minden autót rendelésre hoz haza
Szász Sándor
Szász Sándor 17 napja
az a 124es istenem
Tamás Ráduly
Tamás Ráduly 17 napja
A klímaváltozást komolyan kell venni. A videó elején még 18 fok volt, a 49. percnél már 90. :)
jozsef jozsi
jozsef jozsi 17 napja
azt mondtad, hogy a mercedes 100.000. euros volt es elhallgattak hogy osszetort! en ugy tudom, hogy eu-s szabaly , minden hasznalt termekre vonatkozik!! tehat ha valaki hazudik akkor legvegso estben akar vissza kerheti az arat az autonal, el all az uzlettol?? meg utolag is!!
Náczi Lacika
Náczi Lacika 17 napja
tisztelet uram !! nagyon jó musor !
zozo76hun
zozo76hun 17 napja
szorjak ki az orszagbol a sok szar dizelt, aztan meg nalunk kot ki... :(
Péter Baranyai
Péter Baranyai 18 napja
Na végre!
Daniel Tanacs
Daniel Tanacs 18 napja
Ez volt eddig a legjobb videod, a vegen a 'buddy movie' feeling kulonosen. Asszem vennem kell toletek egy autot, de csak ha belekerul az egyik kovetkezo roadmovie-ba ;)
November BAR
November BAR 18 napja
Naponta tudnék nézni egy ilyen videót, jöhetne több ;)
Gergo Antal
Gergo Antal 18 napja
Naaa azért mégsem maradhatott el a Honda Jazz! 😁😃
CoS D
CoS D 18 napja
45:06 az vmi dogleg váltó? lol
Gyula Hiros
Gyula Hiros 18 napja
Sufni tuning!!
YELLOW
YELLOW 18 napja
Kopasz, a Termin-átor! XD Gerő meg tápos. Jó rész volt. Már hiányzott.
Tibb91
Tibb91 18 napja
Megláttam tegnap este az új videót, könyvjelzőztem mára, de már tegnap este belájkoltam!
Blazs120gl
Blazs120gl 18 napja
Aki rácsodálkozna, a Termin = időpont németül :D
laszlo simon
laszlo simon 18 napja
Nem értelek, Németországban tavaly október óta Lockdown van, itt egy normál banki vagy hivatali ügyintézéshez termint kell egyeztetni. Nem szégyen még neked sem tájékozódni mielőtt elindulsz. Ez nem magyarország, itt betartják a szabályokat.
PunkEdd
PunkEdd 16 napja
mondta, hogy próbált, de b.sztak fölvenni a telefont
csaksimanerik
csaksimanerik 18 napja
Heti 2 ilyen videóval sokkal jobb lenne a kedvem 🙋‍♂️😀
tuzonix
tuzonix 18 napja
En angolul szoktam irni a hirdetesekre, 80% vallaszol. Igy tudjak hogy exportra megy es nem viszed vissza vagy nem baszogatod 1500 km rol az eladot utolag.
Rlencses
Rlencses 18 napja
Figyelj egy kulcsot adjatok má'... Figyelj má' adj egy kulcsot!... Figyelj adj egy kulcsot... kereskedő vagyok egy kulcsot adjál, nem kell segítség, egy kulcsot! :,D
Lórand Kowalsky
Lórand Kowalsky 18 napja
Tetszenek ezek a videók (is). Szép kórkép a mai használtautó piac helyzetéről. Kicsit azt éreztem a vifeó kapcsán mint mikor az állam megállapítja hogy 400 forint az "átlsgkereset" Magyarországon,s csak agyalsz ha annyi az átlag akkor a tied miért nem annyi.? Itt is ilyesmit érzek, ha ebben az országban alapvetően szegénység van, akkor hogy lehet az, hogy a "Kopasz" 4 milliótól felfelé hozza be dögivel a használtautókat... Itt kérem nincs szegénység, ebből azt látom.
Sándor Ferenczy
Sándor Ferenczy 17 napja
Általában véve persze, hogy nincs szegénység, de olyan fene nagy jólét sincs ahogy sokan gondolják Magyarországon. Mindig mosolygok az olyan szövegeken, hogy ötszörös vagy tízszeres fizetések. ☺
Szabolcs Szélig
Szabolcs Szélig 18 napja
Mikor a magyar neppert próbálják átverni, LOL. 😀
kombusz
kombusz 18 napja
Az ilyen müanyag horzsolásokat ,mint a citroen csomagtartoban volt (ha amugy a kocsi jo lenne csak ilyen baja van) börös Viktorék megtudják csinálni. ;)
Patrik G.
Patrik G. 18 napja
Én nem értem, 37 ember miért hülye? Ha nem tetszik a videó, akkor minek jön ide? Vagy minek nézi?
ZozóPajti
ZozóPajti 18 napja
Már nagyon vártam, hát a következő autóvásárlásom biztos hogy a Becsületesneppernél lesz, hátha bekerül a leendő verda egy részben csak hogy tudjam mutogatni a haveroknak, kollegáknak. Köszi, várom a következőt.
Invasler
Invasler 18 napja
Jók ezek! Köszi a feltöltést.
Passat
Passat 18 napja
5 perce nézem de 5 reklâm!!!
jocking3
jocking3 18 napja
"A régi németekben még vót' anyag." :D
MrCypresss
MrCypresss 18 napja
48:51 Kopasz! Várjál már egy kicsit, csak leszerelem a falról a 65 colos tévét, elfordítom 90 fokkal........ Most jó, folytathatod!
Vilmos János Papp
Vilmos János Papp 18 napja
A vége miért oldalra van fordítva?
Vilmos János Papp
Vilmos János Papp 18 napja
46:25 a 190-est nem adta el?
13iShop GamePlay
13iShop GamePlay 18 napja
kevés a reklám🤮🤮🤮🤮
Roadmovie 11. Ennyi autót még sose vettem
39:50
Becsületesnepper
Megtekintés 457 E
Roadmovie 10. - Magamnak is akartam egy autót...
37:45
Becsületesnepper
Megtekintés 455 E
Benedetta - Official Trailer
1:50
Pathe
Megtekintés 124 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 43 M
Covid Vaccines: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
24:28
Nézzük mit tud ez a Carvertical....
39:56
Becsületesnepper
Megtekintés 205 E
Mi számít komoly sérülésnek egy autó karamboljánál
50:30
Másfél millió haszon egy autón!  Euróban! ! !
27:23
Becsületesnepper
Megtekintés 124 E
FULL BUILD: Restoring a '70 Chevy Camaro RS/SS
1:42:47
Mit kell nézni a fényezésen
42:51
Becsületesnepper
Megtekintés 43 E
Nepper TV - Roadmovie 4. Ferrari vagy Porsche?
48:37
Becsületesnepper
Megtekintés 351 E
Hogyan vernek át a netes autó hirdetésekkel
21:39
Becsületesnepper
Megtekintés 316 E
Benedetta - Official Trailer
1:50
Pathe
Megtekintés 124 E
Billie Eilish - Your Power (Official Music Video)
4:23
BillieEilishVEVO
Megtekintés 43 M
Covid Vaccines: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)
24:28
7600 tons of Ocean Seawear were launched successfully
0:32
Experiments FanTube
Megtekintés 37 M
Mercedes EQA - Vezettem
17:34
Andras Horvath
Megtekintés 64 E
A kamionos az Északi sarkkörön túl 2.rész
52:52
Top 5 Mercedes EQS Features: Electric Luxury!
15:37
Marques Brownlee
Megtekintés 3,2 M