SZÜKSÉG VAN PLASZTIKÁRA? | TRIÓ! EPISODE #052

  Megtekintés 128,142

TRIÓ! Podcast

7 napja

Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMVTVUiCR7yShKUNgj
Instagram: atriopodcast
Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com
Készítik:
Barni: abosibarni
Henry: henrykettner
Ábel: torokabel

Megjegyzés
Hanna Katona
Hanna Katona 11 órája
Henry, senkit nem érdekelnek az önajnározó sztorijaid.
Timi Karajz
Timi Karajz 15 órája
Én úgy gondolom, hogy bármiféle szerkesztés a képen torzít, nem a valóságot tükrözi. Azonban nem vagyok a photoshop ellen, nem baj, ha valaki használja azt, mert szebbé, színesebbé lehet tenni a képet. De ha valamit megváltoztatunk a képen akkor az már nem lesz a valóság. Barni nagyon jó érveket hozott fel és nagyon jól meg is tudta indokolni azokat.
Laura Karikás
Laura Karikás Napja
Nincs tökéletes ember kinézetre sem, csak emberek vannak akiket egymásnak teremtettek és így tökéletesek ők egymásnak kinézetnél is.
imola kis
imola kis 2 napja
33:29 ha ember lenne amit meg fotoshoppolsz akkor az igen, torzítás. Ahogy mondja Henry, ha megnagyobbítod fotoshop álltal a melled, feneked, szád, karcsúbbá varázsolod a derekadat akkor azt torzításnak számít, mert nem a valódi alakját mutatja meg az a személy. De ha egy természet álltal létrejött dolgot teszel színesebbé, mert valamiért nem tetszik a kép ahogy van akkor azt én nem nevezem torzításnak, mert az nem befolyásolja az emberek önbizalmát, önmegkérdőjelezését az alakjával kapcsolatban, mivel csak egy fáról vagy bármilyen természeti dologról van szó
Lili Vivien Tóth
Lili Vivien Tóth 2 napja
Kajdi Csaba/ Cyla a ti emberetek. :D
Adrienn Nagy
Adrienn Nagy 2 napja
Nyitott kapcsolatról/monogámiáról csináljatok egyszer videót Szerintem nagyot szólna🤣
Bertold Fuchs
Bertold Fuchs 2 napja
Henry akárhányszor elmondhatja, hogy nem torzítás és akármennyire is fáj neki, így van kitakarsz embereket, miközben ott voltak?! leveszed a villanypóznát vagy a napot, miközben ott van?! Valós képet adsz az adott szituációról? Nem, torz képet adsz. Kicsit túlságosan negatív behatásúvá értelmezték ezt az egészet, valószínű ezért volt ekkora ellenkezés a bal tájon.
Krisztina Csépány
Krisztina Csépány 2 napja
Zenei ízlésről típusokról is csináltok?
Zsomac
Zsomac 2 napja
Nagyon királyak a podcastek! Egy ötlet a sok kameraleállás és a liveban való több kamerás nézet megoldására egyszerűen: Elgato Cam Link Pro! (4 kamerát bele lehet kötni, és egyszerre tud minegyikről felvételt csinálni, így nem fog leállni a felvétel mindig)
Screen Peter
Screen Peter 2 napja
Wow Te itt?
Siimox
Siimox 2 napja
17:31 Lili háttérben :D
János Ákos Bolla
János Ákos Bolla 3 napja
Sziasztok Srácok! Az elején leszögezném, hogy imádlak titeket, ez csak tényleg a minőség javításának érdekében írom. A minap hallgattalak titeket a Manna FM péntek délutáni/esti adásában, és annyira benne voltatok a témában, hogy egymás szavába vágtatok.(Istenes Bencével volt éppen azthiszem az adás) Ezzel nem is lenne gond, de számomra ez az egész egy nagy fejkapkodással járt. Ha esetleg tudnátok arra figyelni, hogy minél kivehetőbben beszéltek meg egy adott témát olyan szempontból, hogy figyeltek a beszéd sebességére, sokkal élvezhetőbbé tenné! De ezt leszámítva hatalmas RESPEKT minden egyes adásért!
B Sz
B Sz 3 napja
Jaj de utálom, amikor ilyen felszínesen beszélnek a plasztikáról... kimerült nekik ennyiben, hogy mell, száj, fenék (max orr). Fogalmatok sincs, hány ember műtteti meg magát úgy, hogy azt észre sem lehet venni (pl elálló fül, nagyobb heg eltávolítása, fogyás utáni bőrfelesleg...) Abszolút abból indultok ki, hogy mindenki kb egyforma és az insta csajok töltetik bizonyos testrészeiket és ennyi a plasztika
TRIÓ! Podcast
TRIÓ! Podcast 3 napja
Rangsoroltuk, hogy mi lehet szerintünk a top 3. Főleg arról volt most szó.
B Sz
B Sz 3 napja
@TRIÓ! Podcast ezek nem "egészségügyi" beavatkozások. Ugyanúgy esztétika mindkettő (a nagyobb mell és a bőrfelesleg is) Pl egy orrsövényferdülés (ahol az illető már nem kap levegőt), na az inkább egészségügyi kategória. A többi mind mind esztétika, különbség nincs😉
TRIÓ! Podcast
TRIÓ! Podcast 3 napja
Elmondtuk, hogy minden ami egészségügyi beavatkozás azzal szerintünk nincsen gond. Senki nem egyforma. Mi az insta lányokat vettük a végén csak egy példának.
Lubai Péter
Lubai Péter 3 napja
Nem sokára 100 ezer nyomjuk meg
Máté Szabó
Máté Szabó 4 napja
36:30 Én azt gondolom erről, hogy az számít eltorzításnak ha direkt akarod megtéveszteni az embereket azzal, hogy pl. a tested formálod vagy jobb benyomást akarsz ezzel kelteni mint amit valójában tudnál. Ahogy Ábel mondta, egy kép színezése nem szorongást, hanem boldogságot vagy jobb kedvet adhat. Mondjuk így van ez a testrészek nagyobbításánál is de ezek között van különbség..
Kincső Antal
Kincső Antal 4 napja
Jó lett a videó fel vagyok iratkozva rátok?
Kincső Antal
Kincső Antal 4 napja
Szia Barni szia Henry szia Àbel hogy vagy tok. jó lett a videó ügyesek vagytok így tovább!
Péter Mód
Péter Mód 4 napja
👍👍
zalaza7667
zalaza7667 4 napja
14:33 🤣🤣🤣🤣🤣
Jankaluca vagyok
Jankaluca vagyok 4 napja
Csak én vettem észre hogy Barni majdnem minden adasban megsimitja az asztalt? (1:16)🤣🤣
Bloody Cica
Bloody Cica 5 napja
Hevesi Krisztát szívesen meghallgatnám Veletek! :)
Bill Géc
Bill Géc 5 napja
NEM STRIHA HANEM STRIA!!!
ᴋɪᴍʙᴇʀʟʏ ʙ.
ᴋɪᴍʙᴇʀʟʏ ʙ. 5 napja
Henry: Hát rájöttem, hogy nagyon nem hiányzik ez a másnaposság... de nem bánom, mert azért hiányzott! What do you mean 😐
Milán -
Milán - 5 napja
17:31 slow
Valahol Valaki
Valahol Valaki 5 napja
Szerintem Lakatos Márk is tök jó lenne vendégnek mert ő elég szabadon beszél erről és modellügynökségről
Márk Góg
Márk Góg 5 napja
17:31
Barbara Francz Sára
Barbara Francz Sára 5 napja
Rebeka posztjában nem csak az a szomorú,hogy ajak feltöltést lehet nyerni hanem az a mennyiségű komment ami a poszt alatt volt.Rengeteg fiatal lány/kislány...
Szabó Beatrix
Szabó Beatrix 5 napja
A képek megszerkesztése, a hangulat változtatása igen, kreatív folyamat, de torzító hatású (nekem). Tegyük fel, hogy van egy kép, amin a színekkel játszotok egy kicsit pl. Balatonon. Elutazik oda egy olyan ember aki tegyük fel soha nem járt még ott, arra számít, hogy egy gyönyörű, kék színű, hamvas látványban lesz része, majd csalódik egy hatalmasat. Úgy hogy én Barnival értek egyet abban, hogy tud negatív hatással lenni az, ha csak a képnek a hangulatát alakítjátok:)
Lil Blasie
Lil Blasie 5 napja
látszik egy képen ha szerkesztve van a csalodas meg az elet resze
BAJAX
BAJAX 5 napja
17:30 azért az asszony még át surrant xd
Longisquama
Longisquama 5 napja
50:40 I agree
Zsuzsanna Szabó
Zsuzsanna Szabó 5 napja
Ez egy igen jó adás volt! Sokszor nem értek veletek egyet, sőt volt már hogy dislikoltam adást mert kifejezetten nem tetszett.Sőt, egyszer már le is iratkoztam korábban. De ez most ütősre sikerült! Gratula srácok!😁💕
Maja Kutasy
Maja Kutasy 5 napja
Megvan az az érzés amikor a HUpost 23 órával ezelőtt írja ki a videó idejét, de a komik nagy részére pedig 1 napja?
Turcsányi Róbert
Turcsányi Róbert 5 napja
Erdekes mar egyiknel se talalom a plasztikas insta postot...
Eszter Broly Molnar
Eszter Broly Molnar 5 napja
Henry kb. úgy nézhetett ki mint sasuke 😂
Márk Fehér
Márk Fehér 5 napja
hopp ott a háttérben egy szellem ment el :O (17:25)
Hangya
Hangya 5 napja
Hali, a Markó Rebekának egy ilyen videójára reagált a Fókusz csoport :D
Kende Igmándi
Kende Igmándi 5 napja
Szerintem dobna az adáson, hogy ha lenne egy olyan kamera ami külön venné Henryt és akkor mindenkit külön kamera venne
Rics0917
Rics0917 5 napja
8:40 amúgy picsagatya🤣
FeLKLBeNi
FeLKLBeNi 5 napja
Lakatos Márkot lehetne hívni
Neleta
Neleta 5 napja
MINDEN, ami nem a valóság, az csalás, ez a valóság eltorzítása, de, nagyon is jó szó. :) Ezzel nem azt gondolom, hogy egy képet nem lehet picit szépre, vagy akár művészire megszerkeszteni. Ugyanakkor mikor mutatsz egy tájat és felteszed rá a kontrasztot, élesítést, telítettséget, szép, de az sem az igazi. Aztán igaziból látod később a valóságot, emiatt csalódás érhet, mert te akkor nem is olyannak láttad. Másik, mikor úgy fotózol, hogy élő ember nincs pl. egy strandon, aztán kiderül, valójában tele van velük a strand. Ez is pl. vetítés. Amit még mindenképpen megjegyeznék ezzel kapcsolatban, ha már nem szerkeszted a képeid, akkor sokszor meg se nézik. Manapság sajnos már elvárássá vált a "torzítás". A most élő fiatalokat pedig nem irigylem, nagyon nem normális világot élünk. Mindenhol csak elvárásokba botlanak a közösségi oldalakon. Örülök, hogy én nem ebben nőttem fel.
Neleta
Neleta Napja
@Dsupin Lilla amerikai képeknek én se változtattam, max. Kontrasztot, esetleg telítettséget, mert a telefon nem profi fényképezőgép, amivel készítettem. Kar lett volna elrontani, alapból gyönyörűek a helyek.
Dsupin Lilla
Dsupin Lilla Napja
arról nem is beszélve, hogy általában ők olyan gyönyörű természeti helyeken járnak, aminél semmi szükség szerkesztésre (szerintem). arról nem is beszélve, hogy mind a három fiú feedje számomra, aki a valódi színeket és úgy általában a filtermentes dolgokat élvezi, egész egyszerűen értékelhetetlen, élvezhetetlen. pont ezért nem is követem egyikőjüket sem. nem gondolom, hogyha elkezdenének szerkesztetlen, önmagukban, egyszerűen szép képeket megosztani akkor hirtelen tizedjére csökkene a követőtáboruk... sőt. szerintem frissítően hatna azokra, akik nap mint nap a túlszerkesztett és túlszínezett képeket pörgetik a feedjükben, mert az általuk kedvelt influencer az egyhangúságot, "összeillő képeket" választja a változatosság helyett.
Mátyás Varga
Mátyás Varga 5 napja
47:26🤣 Aha hát ezt viszont tényleg megfogom figyelni
Andonisz Kocolárisz
Andonisz Kocolárisz 5 napja
POV:Nincs.
Árendás Dávid
Árendás Dávid 5 napja
44:40 Kajdi Csaba
Deez ```
Deez ``` 5 napja
Az adás jó volt, de 1-2 dolog téves volt: Akármennyit edzhetsz hasra, nincs hatása a felette lévő zsírrétegre. Nincs lokális zsírégetés, azért hasazol nem fogsz hasról fogyni. A kalóradeficit az, amivel manipulálhatod a zsírréteget magadon, és mindenkinek más a genetikája, mindenki máshonnan fog először fogyni. Valaki hasból először, valaki utoljára. Henry mondta, hogy nem tud hízni, mert olyan a genetikája. Tény, hogy vannak ectomorphok akik nehezen szednek fel tömeget, de ez nem azt jelenti hogy nem tud. Mindenki tud hízni, csak nekik sokkal magasabb kalóriával kell számolniuk.
Lilla Mészáros
Lilla Mészáros 5 napja
szerintem az hogyha megszinezitek a képeket vagy kivesztek embereket azzal csak a körülötted lévő dolgokat és tájat szépítitek
Viktória Vas
Viktória Vas 5 napja
Érettségire készülve mi más menne a háttérben?! 😂💪🥰
Veronika Zhuk
Veronika Zhuk 6 napja
interesting, I am a foreigner who is learning Hungarian, and I find it extremely useful to listen to your talks :D
Troppauer Hümér
Troppauer Hümér 6 napja
Gondolat 30 percnél levő vitánál: Szerintem ez is probléma. Azzal, hogy menő lemenő napfényt, vagy szebb megvilágítást szerkesztetek a képre, hosszútávon káros a nézőkre. Hiszen tudat alatt kialakul bennük egy olyan érzet, gondolat, hogy nektek tökéletes az életetek, és ezután a tökéletesség után fognak vágyakozni. Mert sehol sincs kiírva, semmi nem utal arra, hogy az adott kép egy teljesen naturális kép, és nincsenek megszínezve, vagy kivágva róla emberek. Azt tudom még javasolni Henrynek, hogy kicsit indokolja meg a gondolatait, és ne csak érvényesítse azokat. De amúgy jó, hogy témákat vettek fel, és üktöztetitek a véleményeteket, és remélhetőleg fejlődtök is ebben. Üdv.: Hümér
Troppauer Hümér
Troppauer Hümér 6 napja
A bizonyos helyen fogyás egy baromság. Nincs ilyen, hogy hasazol, és akkor ott fogsz fogyni. A szervezet a zsír formájában raktározódott energiát nem a megdolgoztatott izom feletti részből használja el ((pláne nem alakítja át izommá)), hanem mindenhonnan. Az ember genetikája részben meghatározza, hogy hol marad meg legttovább/legtöbb zsír, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Ez egy marketingfogás a fitness világában, igazából nincsen helyi fogyás. Csak ennyit akartam, hogy ezt tisztázzuk le.
VBala
VBala 6 napja
A kövi téma lehetne alvás paralízissal kapcsolatban
Dávid Kovács
Dávid Kovács 3 napja
Na, az baromi jó ötlet.
Kadlicskó Balázs
Kadlicskó Balázs 6 napja
Tanulom magamtól a srác (xd) meghallja ezt a videót hogy nem beszéltek nagyon a hétvégéről mert nem nagyon emlékeztek rá hogy mi volt akkor megint videó készül róla hogy alkoholisták vagytok..... xd
Dávid Kovács
Dávid Kovács 6 napja
Szerintem csinálhatnátok egy környezetvédelem/mezőgazdaság/természet témáról egy Podcastet.
Dávid Kovács
Dávid Kovács 6 napja
Vagy akár egy Podcastet barátnőitekkel. Ha nem szeretnének videóban lenni, esetleg lehetnek Discordon.
M'lady
M'lady 6 napja
nekem nincs bajom a plasztikával.. de szerintem nem kéne a kiskorú nézőinek ezt reklámozni.. mert ha ilyen csinos lányok nincsenek megelégedve magukkal mit fognak gondolni a kislányok?..
Tamara Bereczki
Tamara Bereczki 6 napja
Forro nadrag=picsa nadrag
Szabolcs Kis
Szabolcs Kis 6 napja
Ha megkérdezhetném,milyen applikációkat használtok a képek színezéséhez?Mert engem nagyon érdekelne,és köszi szépen a választ
András Csorvási
András Csorvási 6 napja
Fogtok egy teljes adásnyit majd beszélni a szexről?
Petra Szávai
Petra Szávai 6 napja
17:25 lili a háttérbe 😂
Bálint Bőle
Bálint Bőle 4 napja
@Alex Nagy ez neked minek?amugy csak lili
Alex Nagy
Alex Nagy 4 napja
Mi az igazi teljes neve?
Bálint Bőle
Bálint Bőle 5 napja
végre nem kellett leirnom
ShanChan
ShanChan 6 napja
amikor elterjedtek a manuális színes fényképezőgépek a verseny a piacon abból állt, hogy ki tud a lehető leg valósabb színeket előállítani az előhívandó papíron. Kivéve a Nicont és a Canont, akik direkt ráhúztak, élinkítettek és kontrasztosították, hogy a kép előhívásakor sokkal erőteljesebb legyen, mint a valós, látott kép.... szóval nem mai találmány az insta filter :D
YTM DrussYT
YTM DrussYT 6 napja
Beszéljetek a paranormális dolgokról
Réka J.
Réka J. 6 napja
Ha valamin változtatsz az mindenképp "torz" képet ad,mivel nem az eredeti... Igaza van Barninak :D abban is hogy ez nem baj. De mindenképp torzítás.
Berta Feher
Berta Feher 6 napja
Egyetertek a fiúkkal! Túlzás volt Rebeka, Timi! 😐
Bence Stomp
Bence Stomp 6 napja
36:00 igaza van végig Barninak😉
Ferenc Váradi
Ferenc Váradi 6 napja
Zseniális lett az adás, nagy jó lett tényleg. (Nem akarja valamelyikőtök odadni a genetikáját? Én is akarok úgy enni hogy nem hízok)
Johanna Gyimesi
Johanna Gyimesi 6 napja
a kövi adásban már új lesz a helyszín??
lucadóra somogyi
lucadóra somogyi 6 napja
Figyeljétek Ábel feje mögött az ajtót- 20:46 percnél!!!
levivagyoook
levivagyoook 6 napja
1 podcast ereéjig adnék egy 360° kamerát😃
Rebeka Kószó
Rebeka Kószó 6 napja
17:30 atsuhan egy kém inkognitoban😎
akos oltyan
akos oltyan 6 napja
Most jkut eszembe,hogy a logó belsejében egy jó habos Soproni van! XD
Máté Tóth
Máté Tóth 6 napja
Mondjuk szerintem az egy kicsit merész ötlet hogy 97 ezer feliratkozónál benyomjátok a streamet és 100-ig menni fog. Mi van akkor ha az a 3 ezer ember több mint 24 óran keresztül nem lesz meg?
Norman Zoltán Szöllősi
Norman Zoltán Szöllősi 6 napja
Srácok, a havi videókkal mi lett? 😂❤️
Lavender
Lavender 6 napja
47:05 Na azután amit Ábel mond, lehet megfigyelni a srácok kezeit....😀
Zolzám Turi
Zolzám Turi 6 napja
A kép torzításában Barnival egyetértek, hogy ez nehéz kérdés mert természetesen amit képet csináltok az javítva teszitek ki és igaz hogy nem azt hazudjátok hogy 30cm a farkatok, de mégis nem a natural képet festi le az adott helyről... és lehet ahogy Henry mondta meghozza a kedvet a képről és ez nem csalás, de ha valaki kimegy oda és nem azt a hangulatot kapja amit ti a képpel közvetítetek, akkor már csalódott lesz az az illető.... Viszont a másik az hogy amennyi szem annyi világkép, és a kamera se tudja mindig át adni azt amit ti akartok, akkor ajánlatos a photoshop ami javítja a képeket. Ez tényleg olyan dolog hogy a festőket se baszták le mert valaki expressionista vagy impressionista képet festet le. Ha kategóriába lehet sorolni, akkor a kamu mell kamu segg az Cringe, amit ti csináltok a fényeléssel, stb azok inkább olyan hogy nem lesz tőle sem nem lesz jobb se nem rosszabb az életem, ha kiélitek magatokat művészileg! És Henry kérlek... fogadd el mások véleményét pls... nagyon cringe volt hogy Barni próbálja elmagyarázni mire gondol és EZ NEM CSALÁS NEM CSALÁS... nem arról beszélt Barni hogy ez csalás vagy sem... na mindegy Amúgy Fókuszcsoportból Ádám is beszélt erről a plasztikákról, hogy mennyire kurva nyomasztó dolog (nem csak rólatok beszélt... chhh), ugyanúgy károsnak tartotta, és az adás másik felében pszichológus hallgatók véleményét hallgattuk meg, miért rossz ezt közvetíteni a fiataloknak .
Máté Tóth
Máté Tóth 6 napja
Én Henryvel vagyok. Ha most én fentebb viszem a sárga fényt a képemen hogy szebb legyen és jobban látszódjon hogy süt a nap az nem torzítás de amikor valaki 4x akkor a segget csinál magának az már az
Lil Blasie
Lil Blasie 5 napja
nincs baj ezekkel
Márk Gál
Márk Gál 6 napja
Lakatos Mark elegge benne van ebben az oltozkodesi stilusa temaban, szerintem erdemes lenne Ot meghivni. Szivesen latnam!
Barbara Katona
Barbara Katona 6 napja
Hát, én nem tudom ki mivel szokott fotózni, de nekem eddig minden telefonom, illetve a fényképezőgépem is úgy adja vissza a képeim színeit, mintha levenné azokat, tehát fakóbbak, mint amilyenek a valóságban ahogy a saját szemeimmel szoktam látni, tehát a füvet zöldebbnek, élénkebbnek látom amikor ránézek a szememmel, de amikor lefotózom, sokkal fakóbb. Lehet csak szar készülékeim vannak, nem tudom, de emiatt én is fel szoktam kicsit élénkíteni a színeket, mert pont ez fogja tükrözni a valóságot, a fakóbb meg pont, hogy kamu. De ez csak az én tapasztalatom. 🤷🏻‍♀️ Egyébként most komolyan, ez akkora nagy probléma? Ne legyünk már álszentek, gyakorlatilag maga a sminkelés nagyobb torzítása a valóságnak, mint az, hogy életet viszünk egy képnek a színeibe, mert amíg lányok százai csinálnak maguknak új arcot, addig a zöld az zöld marad, csak élénkebb lesz. 🤓
Lil Blasie
Lil Blasie 5 napja
szerkesztessel nincs baj szerintem a fotozas muveszet ott pedig nincs valosag
Júlia
Júlia 6 napja
Teljesen egyetértek veled, viszont a sminkelésben is vannak szintek vagy rétegek nem mindenki visz fel kiló sminket. 😀 A fotóknál ha természet kénytelen vagyok hozzányúlni a színekhez, mert a nyers képformátum igényli az utómunkát. 😀 10 éve hobbi szinten fotózom. 😊 Telefonnal már keveset szoktam mert sokszor túlszínezi a képet a kamera okosrendszere.
Lavender
Lavender 6 napja
Nem a te telefonoddal van a gond. A profi fotósok 300 ezres gépeivel készült képek se adják át teljesen a valóságot. Úgyhogy még a profik is megszokták ezeket az alap beállításokat csinálni, mint pl. a színek felhúzása.
Ákos
Ákos 6 napja
Hivjátok el alekoszt
0riáska 87
0riáska 87 6 napja
Nempont ide illo, de egyszer egy nyari vakacion volt egy csaj, akire raseneznek napkozbe, masnap reggel, mikor meglatam frissen felkelve, instant belezugtam. Tulsokvolt a festek rajta :D
dominika csöndör
dominika csöndör 6 napja
Èrettsègiről, ballagàsròl beszèljetek egyszer szerintem sok embert èrdekelnè higy ti hogyan eltetek meg ezzeket es most pont aktualis tema.
Márton Leleszi
Márton Leleszi 6 napja
Hát szerintem az is torzitátásnak számít amikor a színt változtatod meg a képen csak nem feltétlen negatív irányba. Mert nem a puszta valóságot adod ki, hanem egy olyan képet amin valamit változtattál, hogy jobb legyen. Ezek ugye lehetnek negatív és pozitív változtatádok, de attol még ez ugyan úgy a valóság elváltoztatása lesz.
Nóra Szabó
Nóra Szabó 6 napja
36:30 Szerintem Henry nagyon fent akadt azon, hogy Barni a torzítás szót használta az elején, viszont a végén inkább azt mondta, hogy változtatás. Én is azzal értek egyet, hogy nincs feltétlenül negatív hatással a kép színezése, esetleg nap, eső, stb. beillesztése, viszont az már tényleg nem a valóság, és véleményem szerint egy kis színezés is nagyon sokat változtat, és olyankor mondom magamban, hogy "tök szép, meg minden, de Nóri jusson eszedbe, hogy ez élőben eléggé máshogy néz ki" (és itt még mindig a színezésre gondolok). Szóval szerintem nagyon sokat számít még egy kis effekt is, persze nincs baj a használatukkal, csak fontosnak tartom ilyenkor azt tisztázni, hogy ez valójában nem ilyen szép színű, nem így néz ki. Én is szeretek "kísérletezgetni" a színekkel, csak az a lényeg, hogy tudatomban legyen, hogy ez a valóságban nem éppen ilyen😊 fontos, hogy ez s SAJÁT VÉLEMÉNYEM. köszi annak, aki eddig elolvasta a kommentemet❤
Lavender
Lavender 6 napja
Teljesen egyetértek veled.💜👌
Bence Kálmán
Bence Kálmán 6 napja
Sziasztok Srácok! Szerintem a ruhás adásnál jó lenne Lakatos Márkot elhívni.
Edmond Bokkon
Edmond Bokkon 6 napja
@17:31 biiip biippp
Horváth Csenge
Horváth Csenge 6 napja
A photoshop és a torzítás két külön fogalom. Az előbbi maga a fotóművészet része, míg az utóbbi egy hamis kép kialakítását segíti elő, ami nem csak másokra nézve káros, de a torzítást végző ember önképét is rombolja.
Benedek Pinke
Benedek Pinke 6 napja
Hívjátok be dablty t
Marcello
Marcello 6 napja
baszki srácok,szinte mindegyik epizódot megnéztem/meghallgattam...és mindig úgy hallgatom,hogy közben mintha ott lennék "én is hozzászólok a témához"(bár szerintem ezzel kb mindenki így van:D) és Henry mintha a szavakat a számból venne ki 100% osan XD... mintha kajak ott lennék Henry személyében :D... De igazából mindenkivel annyira jól tudok azonosulni..Ábel néha átvált komoly értelmiségibe mint én is szoktam..folyamatosan mutogat..mint én is szoktam...annyira adlak titeket srácok :D
Ábel Dénes
Ábel Dénes 6 napja
17:30 A HÁTTÉRBE A KOMMANDÓS xd
Donát Ilyés
Donát Ilyés 6 napja
14:22 nezzetek meg 0,25x lassitasba🤣🤣🤣🤣 mintha be lennenek szivva😂😂😂
ChrisTyna
ChrisTyna 6 napja
Végre valaki hangot mer adni ezeknek a problémáknak. Farkas Timi tipikusan az a zsé kategóriás szemfényvesztés, aminek nem lenne szabad utat engedni a mai tinik felé. Ezt a lányt rengetegen követik pedig nem sok eredeti alkatrésze lesz lassan. Cici, száj, haj stb... Természetesen kommentelni nem lehet már nála, ami csak még hiteltelenebbé teszi az egész farkastimi jelenséget. Mindemellett egy végtelenül buta és primitív lény, így duplán káros a követőire nézve. Nagyon sajnálom, hogy egy generáció ezen nő fel és ezt érzi követendő példának. Ne tanulj, mert az hülyeség, inkább tartson el a social media közössége, hiszen ez olyan kézenfekvő. Az összemosolygott pénzed meg költsd tatarozásra, hogy még több legyen a lóvé kevesebb mosolygásért is. Nagyon kevés influenszer tesz le valós és követendő értéket az asztalra és Timike sajnos a lista közelében sincs.
ChrisTyna
ChrisTyna 20 órája
@Hajna Official elég sok videónyi beszélgetést és megnyilvánulást látott már tőle ország-világ ahhoz, hogy ne tartsak igényt rá. Az ilyen “ influenszerek”, mint Timi meg Bish Barbie és társai elhiszik, hogy azért követik őket sokan, mert ekkora a szeretet és ennyire érdemes odafigyelni rájuk, közben semmi más nem érdekli az embereket csak a botrány körülöttük. Egy dolognak jók ezek a lányok: ELRETTENTŐ PÉLDÁNAK.
Hajna Official
Hajna Official 20 órája
Azert ajanlanam neked hogy Timi 10 percet beszelgessen veled , es nem írnál ilyet róla….
vivjej
vivjej 5 napja
Teljesen egyetértek! Szomorú hogy a csücsörítő, buta picsák a "trend".... :/ :/
Narancs
Narancs 5 napja
Szívemből szóltál, teljesen igazad van!❤️
Attila Andrásik
Attila Andrásik 6 napja
Legyen a Marsi utazásról is videó please 🙏❤️❤️így tovább!
Mátyás Varga
Mátyás Varga 6 napja
Aki tud értelmesen és HOSSZASAN vitázni az egy érett intelligens ember Hat én még csak értelmesen tudok nem hosszasan
buczujf
buczujf 6 napja
Én egyetértek Barnival. Ha átszínezel egy képet akkor torzítod a valóságot.(ez természetesen lehet jó és rossz hatással is arra aki megnézi azt a képet)
Rapolti Erhard
Rapolti Erhard 6 napja
Itt Trunk Tamás(DablyT)-re lesz szükség. Ajánlom a srácot, ha stillóról van szó.
Zsolt Hun
Zsolt Hun 6 napja
17:31 Lili!
Mátyás Varga
Mátyás Varga 6 napja
Sztm fiuknal jo ha sportol es csinál valamit ha azért rendesen nézki Lányoknál annyira nem van aki csak úgy Úgy nézki fuuu😂
Levente Farkas
Levente Farkas 6 napja
A vitátokkal kapcsolatban: ha például a testedet alakítod át, vagy elmész egy helyre ahol k*rva nagy tömeg van de te le photoshoppolod őket a képről akkor az emberek azt fogják gondolni, hogy ez egy gyönyörű hely ahol nincs sok ember. Erre odamegy, hatalmas tömegbe és rájön, hogy átbaszták.
gemz
gemz Napja
@imola kis ez is igaz
imola kis
imola kis 2 napja
de ki hinné el azt, hogy az a hely ahol ők vannak mások nem tudják, hogy létezik, ugyan már
gemz
gemz 5 napja
Attól függ mekkora tömegről beszélünk, mert pl 4-5 embert lehet photoshopolni de 4-5 nem is baj. Viszont ha nagyon sok ember van akkor azt nem lehet le photoshopolni úgy hogy az jól is nézzen ki. Véleményem szerint ez a példa kicsit hülyeség, viszont a gondolatmeneteddel egyet értek!
Sára Mogyorósi
Sára Mogyorósi 6 napja
Inez Hilda Papp a plasztikai műtétek terén az egyik legjobb példa, aki gondolkozik rajta hogy szeretne sztem előtte nézzen rá Inez csatornájára. Nagyon jól látha a csaj a dolgokat, és fontos infókat is elmond. Egyébként köszi srácok a vidit, végre volt mire mosogatnom😂
Lőrinc
Lőrinc 6 napja
Szerintem, a legjobb példa a plasztikázásta a fókuazcsoport csatorna, aki kivesézi a témát, és jogosan mondja, hogy nem youtubera való, mert az ilyen(nagyon igényes, és egyedi khmm...) csatornákat, kislányok nézik, akiknek ez nem jó példa.
Júlia
Júlia 6 napja
Így van, ezzel egyetértek! 😀
Zsofi Lexa
Zsofi Lexa 6 napja
44:18 Kajdi Csaba / Cyla ( neki egy modellügynöksége van , ha valaki nem tudta :))
Alíz Krekács
Alíz Krekács 6 napja
Egyéni látásmód?? :)
marek botond
marek botond 6 napja
A következő epizódban beszéljetek a BSW új zenéjéről
Gabor Lovei
Gabor Lovei 6 napja
Szerintem Barninak igaza van a torzitos nem torzitos temaban. Lefotozod a valosagot, megszerkeszted, szoval mar nem azt adod tovabb amit lefotoztal,(mert szar) aztan hozza nyulsz es hopp, mar jo kep lett belole. Magyarul megvaltozott a kep. Ez csak az en velemenyem.
Tímea Licskai
Tímea Licskai 6 napja
Egy tényleg érdekes témafelvetés a képtorzítás, valóságtorzítás mértéke és annak mibenléte. Barni szerintem teljesen jól átgondolva próbálta megvitatni a kérdést, az álláspontját érvekkel megtámogatni, Ábel is próbált felhozni adatokat, és argumentumot felmutatni a saját álláspontja mellett, amik a szakdoga kutatási területből kiindulva, baromi érdekesek is lehettek volna. Ehelyett Henryt lehetett végig hallgatni, ahogy fennhangon bizonygatja, hogy a színezés nem torzítás. :D Az oké, hogy ez a véleményed, de hol van hozzá bármiféle érvelés, vagy argumentum a részedről? Mindenkinek lehet véleménye, de, ha már vitatni próbálod a másét, legyenek indokaid is pls. Ez így egy kissé elvesztegetett etap és témafelvetés így. Pedig szerintem lehetett volna egy király diskurzus a témában, kár érte. (Amúgy, ha már kérted Barni, szerintem is igazad van, a kép színeinek megváltoztatása, fényelés, stb. is torzítása a valóságnak, de abban meg teljesen igaza volt Ábelnek, hogy nem mindegy annak a torzításnak a hatása a nézőre.
Hajas Valentina
Hajas Valentina 3 napja
szerintem a színek megváltoztatása azért nem torzítás, mert sokszor pont a kamera fotóz úgy, hogy nem a valós színeket adja vissza, és szerkesztéssel vissza tudod adni a képnek azt, amit a szemeddel látsz a valóságban
fear
fear 5 napja
Henry szinte szerelmes magába, imád magáról beszélni, belevág a többiek szavába, mintha felsőbbrendűnek érezné magát. Nagyon lehúzza a podcast minőségét ezzel a viselkedéssel, remélem tud változtatni.
Kata Benked
Kata Benked 6 napja
Igen👽
Voltaire Candide
Voltaire Candide 6 napja
Egyetertek. Henry tulkiabalta a sracokat, mintha attol jobban igaza lenne, hogy hangosabban mondja :)
Kata Benked
Kata Benked 6 napja
Egyetértek azzal amit írtál mert ha valaki már megváltoztatja a fényeket az már nem teljesen az igazi valóságot mutatja...egyébként meg Henry tényleg érvelhetett volna valamit. :D Amit Ábel elkezdett mondani abból szerintem is érdekes dolgot lehetett volna kihozni. És amúgy örülök annak hogy Barni kitartott a saját álláspontjánál. A kövi témakörnél érdekes volt amit Henry mondott a striákról.
NEM MŰKÖDÖTT... | TRIÓ! EPISODE #051
53:55
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 117 E
Rúzsa Magdolna - Szembeszél (Official music video)
2:54
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 30 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 484 E
EZEK A LEGJOBB SOROZATOK! | TRIÓ! EPISODE #047
57:03
TRIÓ - TESZTELTÜK MENNYIRE FÁJ A SZÜLÉS!
1:09:57
MCDONALDS VS FINE DINING! | TRIÓ! EPISODE #040
53:14
SZÁMÍT A TESÓ KÓDEX? | TRIÓ! EPISODE #038
45:20
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 77 E
BARÁTNŐINK ÉS TABUK | TRIÓ! EPISODE #005
1:03:26
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 437 E
PREMIER! Friderikusz Podcast 1. epizód
1:46:34
Friderikusz Podcast
Megtekintés 189 E
Rúzsa Magdolna - Szembeszél (Official music video)
2:54
NASA's SpaceX Crew-1 Mission Splashes Down
1:58:44
EGY TOTYOGÓSSAL AZ ÉLET
5:38
Gabriella Módis
Megtekintés 30 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 484 E
Csipsz Evő Verseny!
8:11
UborCraft
Megtekintés 102 E
A Pszichedelikumok És A Stoned Ape Teória
18:29
Paul Street
Megtekintés 165 E