Kötöttfogás 126. - Rendkívüli adás: villámgyorsan elvesztettük Csintalan Sándort

  Megtekintés 31,995

Magyar Hang – A Túlélő Magazin

16 napja

A Kötöttfogás február 18-i adása. Dévényi István most Horn Gáborral és Konok Péterrel beszélgetett, illetve Csintalan Sándorral, legalábbis egy darabig.
Témáink:
- Orbán vs. Gyurcsány
- Győzhet az ellenzék?
- Végre konzultálhatunk
- Tényleg ilyen Kósa Lajos?

Megjegyzés
yougoodsky -
yougoodsky - 3 napja
Na varjunk csak! Kihagytam par honapot, hol a Wahorn???
esztre1
esztre1 8 napja
Dévényi István láthatóan FIDESZ-es, nem tudom múlt időben.
man wolf
man wolf 9 napja
Könyörgöm mondjátok már meg Csintalannak, hogy nem nem nem, nem kell jönni többet. Idegesítő, zavaró, okoskodó, agresszív, senkiházi. Vele vitatkozni nem lehet, mert rögtön mint egy hisztis gyerek, megsértődik mindenen. Zárjátok ki a francba!!! Adjatok neki eg, külön műsort mert ő csak és kifejezetten saját magát imádja. Legyen el akkor önmagával, de ne rohasszon már szét eg, amúg, jó műsort basszus! Vagy miért nem tettétek meg eddig? Ennyire jó szenvedni mellette?
Selavy Iyena
Selavy Iyena 9 napja
A kommenteket olvasva egyértelmű, hogy itt lenne az ideje komolyabban mérlegre tenni a "Sanyi régi bútordarab" megközelítést és azt, hogy a nézők egyértelműen nem kedvelik a szereplését. Egyszerűen nem képes viselkedni. Ez a hisztéria egy kocsmában elmegy, de egy műsorban nem. Én egy ideje pont azért nem nézek Kötöttfogást, mert a szalonképtelen megnyilvánulások miatt nagyon alacsony lett a műsor színvonala és már bőven trash kategóriás lett. Ebben mondjuk Puzsér Róbert vérben forgó szemekkel való dühkitörései is aktív szerepet játszottak. A nagyarcú, régi motorosok is jó, ha felfogják, hogy ha történetesen nem trash reality gyártás a cél, egy beszélgetős műsorban vannak olyan viselkedési alapvetések, amit ha magyarázni kell, már régen rossz. Ilyenek, hogy "megvárom, amíg a másik befejezi a mondandóját", nem üvöltözök, nem küldöm el a picsába a másikat, tehát amire elvileg gyermekkorban a szüleid megtanítottak amellett, hogy hogy kell mondjuk késsel villával enni, fogat mosni, visszaköszönni, stb. Tehát a kedves nárcisztikus celebek is jó, ha néha a fejükhöz kapnak, és rájönnek, hogy ők pontosan ugyanolyan emberek, mint mások és senki ne gondolja azt, hogy elengedheti magát csak azért, aminek tartja magát. No persze bizonyára van az a közeg, aminek pont az ilyen trashre van igénye, csak akkor meg tényleg el kell dönteni, hogy milyen közönségnek készül a content, mert egy seggel nem lehet két lovat megülni.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy 9 napja
Az oltási igazolvány abszurd. Nem is a Fidesz találmánya, hanem az is egy eu-s f.szság. Mint ahogy már megszokhattuk.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy 9 napja
"eöeöeöeöööeeööö...nincs ebben semmi újdonság..." Baszki ezen berosátam! Akkor mi a f.sznak készült a "tanulmány"?
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy 9 napja
"...nem kutatás, utólagos elemzés..." Utólag én is okos vagyok. Még is van normális szakmám.
Bear Teddy
Bear Teddy 10 napja
A virus kamu helyett teljes nyitást!! Vagy tünjetek el!!
Balogh Sándor
Balogh Sándor 10 napja
Olyan ez így mint a Dallas Boby nélkül 😀Sanyi bátyám kell és kész !
gemini gemini
gemini gemini 10 napja
Mi a fenének oltást igazoló kártya, mikor évtizedek óta mindenkinek van oltási könyve, bőven elfér a Covid 19 bejegyzése. A kártyával valaki zsebét akarják megtömni.
dferike
dferike 10 napja
Estére !
dferike
dferike 10 napja
A csintalan ne kapjon rétest egyszerre !
Sàndor Böszörményi
Sàndor Böszörményi 11 napja
Na elhagyom ezt a műsort. Ha ilyen dumát akarok hallani, arra ott a hir tv.
serpens8
serpens8 11 napja
De mégis, mi az a rettentően utálni való és kibírhatatlan a mostani kormányzatban és Magyarországban? Jobb volt korábban?
bruco
bruco 11 napja
Becsorog a telefonja, horkol a kutyàja ès mèg a paraszt sèrtodik meg, ha lenèmìtjàk :DDD Csodàs adàs volt, vègre èlvezheto.
mazsor
mazsor 12 napja
Lassan mondom, hogy a szerkesztők is (végre) megértsék: Nó. Mór. Csintalant.
Jane Smith
Jane Smith 12 napja
Úgy látom Sanyi bácsi el lett indítva a mûsorból kivezetô úton. Le lett kapcsolva büntibôl mert unott pofát vágott az agymenések alatt 😂
Szabó György
Szabó György 12 napja
Zseniális. Konok Working Class pólóban nem lát morális különbséget a fasiszta kormány és az ellenzéke között. :D Kb. picsogni és fanyalogni tudtok, a fidesz pedig közben röhög a markában. Nem hiszem, hogy van tovább értelme nézni ezt. Már csak Puzsér és Hont kéne és hoznátok is az Öt "színvonalát."
Tóbiás Sebaj
Tóbiás Sebaj 12 napja
Nem rossz indulatból mondom,de a kutyát nem lehet a műsor ideje alatt másik helységbe át vinni? Nagyon zavaró,hogy beleröfög a műsorba.
zsolt kovács
zsolt kovács 12 napja
Domján Edit?
lászló kerekes
lászló kerekes 12 napja
Köszi, Horn Gábor. Amikor kampányfőnök voltál abban benne van az ellopotott jövőnk. Kösz bazdmeg 30 ezer fasz elvette pár millió ember jövőjét. Gratulálok.
Endre Adelmár
Endre Adelmár 13 napja
Sanyiiiiiii!!!!! Sanyikááám!!!!!!!! Köszönjük!
Flores Flores
Flores Flores 13 napja
Jaj, inkább a Horn! Ha lehet! Sanyesz pihengéljen még egy kicsit otthon. Sokkal jobban járunk.
béla magyar
béla magyar 13 napja
Igazi jellemfejlődés, csintalan a hírtv-ben még a nézőket kapcsolta le.
Attila Bognár
Attila Bognár 13 napja
Kocsis-Cake Olívió középső neve kiejtve miért nem "KÉK"??? :O
Attila Bognár
Attila Bognár 13 napja
Az erősen ELŐ-választás párti HORN GÁBOR számonkéri a konzultáción a "reprezentálás" hiányát, miközben a 2 megtartott bp.i előválasztáson az összes választójogosult 5 %-a vett részt! (na jó, az akkor a ténylegesen szavazottak 10 %-a, és az ellenzékiek 20 %-a volt - de AKKOR SE "reprezentatív" :P )
Zoltán Jelencsik
Zoltán Jelencsik 13 napja
Sajnálom hogy a közéletben tapasztalt érzéketlenség és gyűlölet beférkőzöt a műsor nézői közé is. Kedves barátaim ezért nem lesz Magyarország jobb hely kormányváltás után sem. Itt a gond az emberekkel van elsősorban, nincs empátia, szolidaritás de még sajnálat sem, csak a közöny és gyülölködés.
György Sárvári
György Sárvári 13 napja
Asszem, Konok legalább akkora South Park fan mint én. Gennyes tus és redvás szendvics S08E08. Valahogy mindig látják a jövőt.
Szabolcs Tóth
Szabolcs Tóth 13 napja
Csintalannak eddig ez volt a legjobb szereplése.
Adoro Frey
Adoro Frey 13 napja
Tetszeik vagy sem, 2022-ben vagy Orbán nyer vagy Orbán veszit és akkor Gyurcsány fog nyerni.
Dávid Nagy
Dávid Nagy 13 napja
Konok miatt érdemes nézni a műsort, meg Pista miatt. A többi vendég uncsi
Dávid Nagy
Dávid Nagy 13 napja
Csintalan egy demens f@szfej. Végre nézhetővé vált a műsor, remélem többet nem szerepel ez a sz@rházi
mr. Fixxit
mr. Fixxit 13 napja
Eheh.. Csinti elfelejtette befizetni a net számlát. :D
szbela1
szbela1 13 napja
Egymás után ernyednek el, végül majd együtt csúsznak le a műsor szereplői a képernyőerkölcs meredek lejtőjén. Dévényi szerkesztő úr előbb csak riadtan pislog, majd határozottan leadja a rendelést egy mérethelyes kötéldarabra.
George Cseh
George Cseh 13 napja
Jól értem, hogy Konok Péter 30:45-nél, a nemzeti konzultáció kérdéseit, Petőfi híres verssorához hasonlítja (rabok legyünk vagy szabadok)? Mondhatjuk tehát, hogy Orbán konzultációja csak éppen annyira "demagóg" és "populista" meg "irányított" mint a Nemzeti Dal? Mert akkor Orbán Viktor likes this.
Medenci László
Medenci László 13 napja
Ez mi a faxom akar lenni?Dobjátok el magatokat.Hulyébnél hulyébbeket csépeltek szájjal.
László Kátai
László Kátai 13 napja
A Konok zseniális! :-)
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 13 napja
Tényleg eltűnt Csintalan. Nem hiszek a fülemnek. Ez komoly? Juhééééé.
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 13 napja
Csintalan elvtárs! Maga már nagyon unalmas. Nem tudom, hogy miért kérik fel? Maga olyan csúnyán beszél, közönséges, mondhatnám, hogy "bunkó". Sokan nem kedvelik, azt hülye kutyát meg bízza már valakire, ha már ideszemtelenkedik. Szomorú, hogy képernyőt kaphat!
Agnes Zevenbergen-Kenessey
Agnes Zevenbergen-Kenessey 13 napja
Nekem hiányzott Csintalan Sándor. Remélem, hogy nem örökre sértôdött meg. Néha egy elkényeztett gyerek, néha tanítóbácsi. De tapasztaltsága, egyenessége és mûveltsége tiszteletre méltó. Ezzel együtt realizálhatja, hogy a Skype lehetôségei behatároltak.
Ilona Csokona
Ilona Csokona 13 napja
Az urak ismételgetik a fidesz állítását: szerintük is az ellenzéki egység = Gyurcsány, hár gyurcsányozgaznak jókat. Amúgy: ha egyik se kell, akkor a fidesz kell. :( Konok baromira ellenszenves (mellékesen).
T Thorn
T Thorn 13 napja
Végre egy jó adás!
Dingoday2
Dingoday2 13 napja
Csintalan kutyájának muszáj végig horkolnia minden egyes adást?
Kis Ferenc
Kis Ferenc 13 napja
Ha Sanyi nincs, én vagyok. Lájkolok., megosztok. Konok Péter, Horn "nem azt mondták Feri" Gábor teljesen jól kitöltötték a műsort.
Tibor Vincze
Tibor Vincze 14 napja
így kell ezt, csintit az elején kilőni azt mehet, bár nem várnék vele 7 percet
Peter Kukk
Peter Kukk 14 napja
ez a musor igy egesz ertelmes volt a csintalan agresszioja nelkul.
Tomóceusz Katatiki
Tomóceusz Katatiki 14 napja
5:30-5:37 Néma rövidfilm?
borzix1
borzix1 14 napja
Konok gondolkodik? Mi a csuda? Pedig elég aszott fejű bácsika mind, de ennek az egynek a kobakjában még lötyög valami más is, nemcsak uborkalé. Egyébként meg tényleg egyre több embernek van tele a hócipője ezzel a kamuellenzékkel, induljanak bár egyesével, vagy összefogva. Egy kalap angyalbögyörőt nem ér az egász bagázs.
Zsolt Bozsér
Zsolt Bozsér 14 napja
Elvesztettük George babát... Illetve Csintalant. Nagyon jót tett a műsornak.
János Tóth
János Tóth 14 napja
Gratula Dévényi Istvánnak, hogy végre élt műsorvezetői jogaival. Cs. arcátlanul visszaélt mind a műsorvezető, mind a beszélgetőtársak, legfőképpen pedig a nézők türelmével. Nyilván megvolt az ok, ami miatt nem lehetett megrendszabályozni, megértetni vele a legalapvetőbb viselkedési normákat a neten. Nem a nézeteivel van gond, mondjon, amit akar, hanem azzal, hogy ez a vírus para láthatólag teljesen hatalmába kerítette.
István Mátékovits
István Mátékovits 14 napja
Igazából egy felüdülés volt, hogy Csintalan kilépett. Ez nagyon jó kezdés, legközelebb már be sem kellene lépnie.
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi 14 napja
Legyen az új műsorcím: 7:24 !
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi 14 napja
Konok kacarászása ,mikor Sanyi bácsi kifordult🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gyula Molnár
Gyula Molnár 14 napja
Eszi, nem eszi, nem kap mást.
muszi56
muszi56 14 napja
A konok egy éve még éhen akart halni,most az ellenzék ekézésével végigrodázza az egész sajtót,most már nem panaszkodik,úgy látszik jól fizet a fidss.
László Dollák
László Dollák 14 napja
Miért kell egy ilyen megélhetési bűnözőt mint a Horn Gábor egy ilyen műsorba meghívni? Ennek az embernek akkor kellene kinyitni a száját ha rendezték az SZDSZ 400 milliós hátrahagyott tartozását. Undorító féreg.
Gyula Szűcs
Gyula Szűcs 14 napja
Így, hogy végignéztem a műsort, Csintalan azért hiányzik egy picit... Majd pár hét/hónap kutyasétáltatás után visszajöhetne! Persze csak akkor, ha tud viselkedni! Sajnos ez a műsor már csak árnyéka önmagának, jobb volt,amikor Dévényi & 2 balos & 2 jobbos (nem feltétlen kőFideszes, mint Bakos, hanem jobbbikos, NER-árva, stb) volt benne. A Flaszter sokkal menőbb!
Jozsef Gligorovics
Jozsef Gligorovics 14 napja
Gyurcsányt Elkel takaritani a szocikkal együtt a politikából!!!!! Talán megtisztulna a magyar politika!!!!!!
Zsombor Koroknai
Zsombor Koroknai 14 napja
az elmúlt 25 évben 2 banda tudott bemutatkozni. Más senki. Csak az mszMp meg a fütye$$. viktátorea sz@rbánescu & gyújcsrá fegyenc. Ezek mehetnek a levesbe, és kezdődhet az ország-, és nemzetépítés.
Sándor Pécsi
Sándor Pécsi 14 napja
A fityesszel együtt,barátom.
Tibi
Tibi 14 napja
Sanyi bácsi volt a műsor ballasztja. Most lepottyant ! (Vagy kidobták :-).) Sokkal jobb így. Nincs köhögés, horkolás, herákolás, . . .
Thomas Anderson
Thomas Anderson 14 napja
Most kezdtem nézni 3:20 -nál már kutyahorkolás ... :( Eljutottam a végére. Azt kell mondjam hogy az exodus után teljesen korrekt volt a műsor.
diamant8421
diamant8421 14 napja
csintalan végre lelépett kutyát sétáltatni
Gábor Gyurkovics
Gábor Gyurkovics 14 napja
Horn Gábor.. de jó, ezek soha nem hagyják abba? nem kéne már lassan tényleg eltakarodni a közéletből? Tescoba árúfeltöltőnek pl?
László Wind
László Wind 14 napja
Sanyi nélkül dög unalom.
C Cerveteri
C Cerveteri 14 napja
Mikor volt a szavazóknak bármilyen értékválasztása, amit Konok hiányol?
H H
H H 14 napja
Hahahahahahahahaha! Nem tudom hány adás alá bekommenteltem az elmúlt egy évben, hogy a teljesen tűrhetetlenül viselkedő ipari bunkó Csintalant BASSZÁTOK MÁR KI A MŰSORBÓL. Arról már nem is beszélve, hogy hány műsor volt, amit végig se néztem, mert Csintalan első prosztó megnyilvánulásakor kinyomtam a faszba. Volt, hogy ez a műsor első két percében már megtörtént, de volt olyan is, hogy már az első fél percben. Most már tapasztalati úton is meg tudom erősíteni, hogy ÉG ÉS FÖLD A KÜLÖNBSÉG. Csintalant egész egyszerűen el kell engedni, és hívjatok olyan embereket inkább, akik vitaképesek és tudnak viselkedni! Update: na most nézem a kommentfalat, ahogy látom, a kommentelők és lájkolók kb. 100%-a gondolja ugyanígy... engem azért ez elgondolkodtatna, kedves szerkesztők...
Zoltán Németh
Zoltán Németh 14 napja
👍👌
Fázmán József
Fázmán József 14 napja
Fanyalgók! Hajrá Ellenzék!
István Tóth
István Tóth 14 napja
Konok parádés! Köszönöm!
Gábor Dávid
Gábor Dávid 14 napja
Csintalan hisztérikus stílussal kompenzálja összefüggéstelen mondandóját, majd egy szaftos káromkodással jelzi, hogy "az esze megáll", hogy ezt miért nem értik. A többiek, meg a mondatuk végén pont helyett, egy teháttal, egy vagyissal, egy akarom mondanival, még elmondják legalább 3X ugyan azt.
Rossi07
Rossi07 14 napja
7:24-nél kezdődik a Kötöttfogás történetének eddigi legjobb adása!
borkamiki
borkamiki 14 napja
Csintalannal nagyon elszaladt a lú! Visszavehetne mar az arcaból!
János Varjú
János Varjú 14 napja
A bezáráshoz miért nem kérték a jóváhagyásunkat?o1G.
Péter Nemes
Péter Nemes 14 napja
Azért ne menjünk el a tény mellett,hogy Csintalan most már látványosan túltesz Gyurcsány,vagy akár Szanyi alkoholizmusán. Az eddig sem volt kérdés,hogy megissza a maga turbósítóját,és attól pörög fel (már amennyire),de ez a jelenetsor semmi kétséget sem hagyott afelől,hogy nem tudja màr tartani magát,vége van. Irány az elvonó,amíg nem késő!!!
Zoltán Héjjas
Zoltán Héjjas 14 napja
Horn Gábor elejtett kijelentése tökéletes."Orbán álomvilágban él" csakhogy az ő álmai az elmúlt 10- évben mind teljesültek. Még ha mind lázálom is. Bár ez miatt nincs ember aki szólna ebben az országban és sajnos az Unióból sem!! Tragédia ez. Szánalmas!!
Péter Nemes
Péter Nemes 14 napja
Kommentek: 1% vírus 1% Orbán vs Gyurcsány 1% szeretjük a Pistát 97% DE JÓ, HOGY NINCSEN CSINTALAN MEG A HORKOLÓ KUTYÁI 👍😂😅👍
Lionheart
Lionheart 14 napja
Jó az észrevétel! "Az üresség bámulja az ürességet."
Nikoletta Rankó
Nikoletta Rankó 14 napja
Totàl szinkronba müködök Konokkal engem se érdekelnek a szenvicsek!!
Gyula Szűcs
Gyula Szűcs 14 napja
A lenémítva káromkodó-legyintő Csintalanom szakadtam!!!
Péter Nemes
Péter Nemes 14 napja
Igazából az a nagy felelőtlenség, hogy valaki ezt a bukott, levitézlett Hornpapát bárhova elhívja. Hazudik, mint a vízfolyás. Persze ez végül is érthető, hiszen szadeszes.
Nils Holgerson
Nils Holgerson 14 napja
Sanyi néni nélkül élvezhető a műsor.
Nils Holgerson
Nils Holgerson 14 napja
Sanko be volt állva, vagy lábon hordott ki egy agyhalált? Muhhhhhahaha
Péter Nemes
Péter Nemes 14 napja
Öten ülünk a gép előtt. Van köztünk liberális is -a sógorom - balos is (apósom) ,mindannyian régóta nézzük a műsort. Mikor megláttuk ezt a kamugép ,nárcisztikus Hornt,egyhangúlag mondtuk: Ne,csak ezt a faszit NE! Ha ezt a trógert kell nézni ,akkor viszlát. A Hír Tv-n megunták a hazugságait,rádióba már sehova sem hívják,mert egyszerűen egy hiteltelen,hazug ember. Neki az SZDSZ fontosabb volt,mint Magyarország. A saját elvtársait is elárulta. Mit keres még itt???
G ee
G ee 14 napja
Mi ez, ha nem szolidaritás Csintalan Sándortól?
avian avian
avian avian 14 napja
És Puzsért a műsorba!!!!!!✌️
avian avian
avian avian 14 napja
Primadonna köpönyeg forgató megsértődött!!!!😂😂😃👍✌️😀 Vissza néztem 3X, remek!!!✌️✌️✌️✌️
Gabor Varnai
Gabor Varnai 15 napja
Gyere vissza Sanyibá!!!! Nincs húr Konok gitárján,biztos jazz pattern-ek zavarják a macskákat.
Róbert Mészáros
Róbert Mészáros 15 napja
Azt a beteg horkoló kutyát nem lehetne elkülöníteni egy másik helyiségbe?
tibó Szasza
tibó Szasza 15 napja
Miért kell bántani az a kutyust, nem ártott Ő senkinek természetes viselkedésével.
Robert Varju
Robert Varju 15 napja
Jo,hogy kiirtatok, hogy nincs ma Csintalan ur.... igy akkor mar en is megneztem.... Sajnos tenyleg nezhetetlenne teszi a musort nagyon sokszor. A folyamatos "es meg egy dolog", a sok folosleges indulatossaga, a tobbiekkel szembeni stilusa.... Sajnos ki kell mondani, nem ide valo... A hozzaszolasok alapjan is ki lehet jelenteni, hogy a musor erdekeben parkolo palyara kell tenni ot.....
HughCoffey
HughCoffey 15 napja
Csintalan “hadd adjak már akkor az orvosnak pénzt, amikor én akarok” Sándor semmi tiszteletet sem mutat a műsor, illetve a beszélgetőtársai iránt. És még ő hisztizik be, amikor másoknál betelik a pohár. Az első skype-kötöttfogásokat végig hintaszékből, kézzel tartott kamerával nyomta. Most meg a hangot zilálja szét már hetek óta. Mert neki lehet, mert ő nem fog másokhoz alkalmazkodni. A 90-es évek elmúltak, te meg már nem az MSZP alelnöke vagy, Sanyi. Remélem, végleg kiteszik a szűröd a műsorból.
Janos Pinter
Janos Pinter 14 napja
Sőt,az utolsó előtti két adásban rá is gyujtott...mert neki mindent lehet...húzzon a sunyiba...rossz komcsi!!!
Kiraly Mihaly
Kiraly Mihaly 15 napja
Egyszerűen senkik vagytok hej,hej.A fő gyökér a Horn,és az oda-vissza,alá-fölé,jobbra-balra forgó,morgó Csintalan.
Gergely Kiss
Gergely Kiss 15 napja
Hosszú ideje az egyik legjobb műsor volt, Csintalan nélkül. KÉRLEK Dévényi Pisti, szüneteltessétek egy kicsit, ha nem is örökre, de most jó lenne egy pár hétig nem látni a sértődött fejét.
Thomas Petr
Thomas Petr 11 napja
Amúgy az egész műsornak jót tenne ,ha havonta csak egyszer jelentkeznének
Anikó Pápai
Anikó Pápai 15 napja
Konok Péter mindent és mindenkit folyamatosan lefikázz.
Nils Holgerson
Nils Holgerson 14 napja
Vagy csak nem étrted mit mond
Anikó Pápai
Anikó Pápai 15 napja
Sajnálom. hogy Csintalan Sándor gépe elromlott.
Nils Holgerson
Nils Holgerson 14 napja
Én meg nem.
Elemer Tamas
Elemer Tamas 15 napja
Szerintem besz@rt a bömbi kutyus ...
Péter Őszinte
Péter Őszinte 15 napja
Tetszett a CSINTALANÍTÁS! Bravo Pista! Azt hittem már sosem jut eszedbe kikapcsolni a szellemileg gyorsan leépülő, de annál agresszívabb "Sanyi" mikrofonját! Maradhatna is OFF-ban!
Matt 333
Matt 333 15 napja
Ez egy jó és érdekes adás volt így hárman a 8.perctől, így hogy nem vágtatok egymás szavába meg főként (Csintalannak szokása párszor). Amúgy ők nem olvassák egyáltalán a kommenteket, hogy Csintalan kezdjen már valamit azzal a kibebaszott kutyájával? Komolyan mondom már... Ne legyen már ennyire igénytelen a műsor.. Már vagy 4.hete, hogy itt írkáljuk nektek, hogy kezdjetek valamit a hanggal meg a kutyával.
Stefan Bà
Stefan Bà 14 napja
Ezért némította le Dévényi szerintem
Szakál Hugó Róbert
Szakál Hugó Róbert 15 napja
Bocsánat, nem a járvány okozta a válságot, hanem az ember. Azért nem kell ennyire félrebeszélni. A járvány (ha egyáltalán van) csak végzi a dolgát, az ember meg a félelme által válságot okozott. A világnak így vagy úgy meg kell tisztulnia. Aki annyira szétbaszta az egészségét, hogy egy mikroszkóppal alig látható kis valami kinyírhatja, annak itt kell hagynia a világot, mert képtelen az életre. Ha nem a vírus fogja kinyírni, akkor majd más nyírja ki. Nem értem az embereket... Egész életükben emberhez nem méltó módon éltek, aztán meg visítanak mint a szaros disznó (nem tehetnek máshogy, szaros disznót ettek és azzá váltak) hogy valami baj éri őket. Hulljon a férgese! ez a termsézetes, csak a félelem akar ennek ellenszegülni. semmi baj nincs, csak a félelem csinál bajt.
Szakál Hugó Róbert
Szakál Hugó Róbert 15 napja
Ööööö-ööööö-ééééé,. ööööö-öööö-eeeee, öööö-ööööö-eeeeee, öööö-öööö-eeeeee, ööööö-öööö-ééééé, bvvööööö-bvööööö-ééééé... Ez a retkedék horn gabika milyen nyelven nyögdécsel itt? Megbolondult ez, vagy mi baja van. Orbanisztáni kecskeszindrómás retkedék.
Judit Illés
Judit Illés 15 napja
Én nagyon bírom Dévényi István humorát. Mai kedvenc: 32:55
Szakál Hugó Róbert
Szakál Hugó Róbert 15 napja
Nagyon nevetséges ez a Skype szaroskodás amit leműveltek. Üljetek össze valakinél és ember módjára csináljátok meg a műsort. Ennyire lusta disznók nem lehettek. Amennek horkol a retkes kutyája, emez nem tudja kikapcsolni vagy lehalkítani a telefonját és az adásban csörög... Van ennél még lejjebb? Ez így egy hatalmas nagy tehénfos, semmi más.
Kötöttfogás 127. - Orbán sem látja az alagút végét (és az elejét sem)
1:04:55
Kötöttfogás 128. - Mikor mehet Mészáros Lőrinc börtönbe?
1:01:01
Magyar Hang – A Túlélő Magazin
Megtekintés 20 E
Mizu a Gimis Évekkel?
6:47
ungdani
Megtekintés 42 E
Balogh Kevin - Loli lulugyi | Official ZGStudio video |
3:12
Bödőcs: Böllérbalett (a teljes önálló est)
1:03:22
Rejtő Jenő - Piszkos Fred a kapitány (hangoskönyv)
7:28:23
Mizu a Gimis Évekkel?
6:47
ungdani
Megtekintés 42 E
Balogh Kevin - Loli lulugyi | Official ZGStudio video |
3:12
YOUTUBEREK & INFLUENCEREK VS. ILLEMTAN
17:04
Szerinted?
Megtekintés 54 E
BUD SPENCER hagymás babja Lajostól  💪
6:28
Street Kitchen
Megtekintés 57 E
Újra Speedzone a Csirketelepen 🐥
53:01
Tamás Lengyel
Megtekintés 43 E