Büntetőfékezés a menő!

  Megtekintés 72,761

Isti Szalay

28 napja

█ Forrás:alapjarat.hu/autougyved/buntetofekezes-amit-tudnod-kell-rola
█ Facebook: goo.gl/ry8IBd
█ Gameplay csatorna: goo.gl/cRcxMk
█ Instagram: goo.gl/y8cpmq
█ Intro muzsika: Gege (Rímbiózis) - Isti rap

Megjegyzés
Norahungary
Norahungary 27 napja
Ez a büntetőfékezés pszichológiája/koncepciója: "Van olyan személyiségtípus, amely nem ismeri el a korlátokat. Addig, amíg fizikailag és lelkileg képes meghaladni ezeket, meg is is teszi, és sokszor azzal a hamis illúzióval él, hogy megúszhat bármit, hiszen ha a büntetést kifizeti, nem lehet gond. Az ilyen típus gyakran gondol úgy a közlekedésre, hogy van ő, a többi résztvevő pedig csak akadályozza. Ez főleg a nem kiegyensúlyozott személyiségekre jellemző. Ilyenkor az alany a tényállásokat sem fogadja el, nem kompatibilis a gondolkodása a valósággal, ez pedig akár át is csúszhat mentális betegségbe." (dr. Zerkovitz Dávid közlekedéspszichológus)
wariorhun
wariorhun 26 napja
Főleg Magyarországon mindent meg lehet úszni... 2x büntetőfékezett előttem egy fiatal paraszt úgy, hogy hátul ült a feleségem és a 1.5 éves kisfiam. Előzménye csak annyi volt, hogy 50-es táblánál életveszélyesen előzött és rádudáltam... A rendőrség meg leszarja..
Jackobson Mikey
Jackobson Mikey 6 napja
Rákatintottam, hogy na belehallgatok... :D Erre végig hallgattam. :D :D Engem még soha nem büntetőfékeztek.
Jako Hunor
Jako Hunor 6 napja
berki az indexképen xdddd most látom 2 hét után
Márk Derecskei
Márk Derecskei 11 napja
21 éves vagyok, 3 éve van jogsim, egyszer esett meg, hogy büntetőfékeztek elém, azért, mert szerinte nem engedtem be magam elé, egy dugóban. Semmi nem lett belőle, mert figyeltem így direkt hagytam is, hogy előzzön, majd láttam, hogy nyomott egy elég erőteljes féket, előtte senki, semmi nem volt, emiatt inkább nem is mentem annyira mögötte inkább lemaradtam.
Relaxing Vibes
Relaxing Vibes 12 napja
Off, milyen telefontartót használsz? Eléggé strapabírónak tűnik. :D Az enyém fullra lehúzza a szellőző "szálakat" és így tökre rossz helyre megy a hideg levegő.. (Nekem is ugyanott van mint neked)
Szabó Csongor
Szabó Csongor 15 napja
Legjobb tudomásom szerint egy pár éve már Széchenyi István térnek hívják azt a "körforgalmat", ami a Lánchíd előtt van a pesti oldalon. Egyébként gyönyörű ez a Skoda :D
Erik Vizkelety
Erik Vizkelety 16 napja
Imádom ezt a videót legyen több ijen video igy tovább isti 😎😎😎😎
Gergő Varga
Gergő Varga 17 napja
Unfieldel haragban vagytok vagy miert nincs vele videó?
Roland Bogár
Roland Bogár 20 napja
csak engem érdekel az a nadrág? XD
Z Márk
Z Márk 20 napja
Engem az M7es kellős közepén elémált egy Fiat Punto és satuzott de persze kivárta míg balról előznek nehogy el tudjam kerülni az ütközést egy kikerüléssel, de szerencsére sikerült megallni! Később rájöttem hogy a csóró veréb csak le akarta totalkározni a fostalicskáját mert valaminek nekitolatott előtte nap és betört a hátsó szélvédő meg a lámpa🤣🤣🤣 Ha ezt olvasod te idióta, csak szolok hogy nagyon bátor voltál. Ott halsz meg ha nem figyelek rendesen és picsánbaszlak 120kmh val Mivel egy fullrapakolt kisteherautóval voltam ami 5-6tonna a te szarod meg 900kg max
OkeGangBoii
OkeGangBoii 21 napja
Aztán nehogy véletlen lobotomiát végezz magadon
Isten Egy Szikrája
Isten Egy Szikrája 21 napja
Látszik rajtad, hogy flótás vagy! Oltasd be magad duplán, az a biztos! Ne háborúzz, emelkedj!
Vik0417
Vik0417 21 napja
Azt tudod, hogy a gyógyszertárban kapható teszt nem mutatja ki, ha épp fertőzött vagy... ? Az ellenanyag jelenlétét jelzi, ami a megfertőződés után kb egy héttel jelenik meg a szervezetedben. Szóval ha negatív, attól még éppen most lehetsz fertőzött.
Vik0417
Vik0417 21 napja
Ja bocs, hülye vagyok. Én úgy tudtam, hogy a ledugós szarságot nem lehet kapni... akkor ezek szerint le vagyok maradva, srry :-)
wetrzwqgrh
wetrzwqgrh 23 napja
Én végleg elvenném a jogsit az ilyenektől.
Gábor TEPLÁN
Gábor TEPLÁN 23 napja
Ilyenben részem nem volt, viszont olyanban igen, hogy látszik az embereken, hogy idegesíti, ha megelőzi őt valaki egy olyan autóval, ami neki nem tetszik :D Nekem egy Lada Vestám van és sokszor tapasztalom pl. autópályán, hogy valaki nem megy, pedig mehetne, mert nincs előtte senki, megelőzöm és pár perc múlva a megengedett sebességhatárt túllépve visszaelőz, majd utána beáll elém és megy tovább a maga komótos tempójába (120), ami nekem szintén kevés (130), ezért vissza előzöm... És így megy, míg el nem hagyjjuk az autópályát, vagy meg nem unja....
Végh Dávid Unifying
Végh Dávid Unifying 23 napja
Nekünk egyszer volt olyan, hogy apummal jöttünk haza horgászatból, én vezettem és látta az autos hogy jövök szembe, de akkor is kivágott a szembe jövő autós mögül és elkzedte előzni szerencsére csak 70 nel mentem még és kitutdtam kapni sebességből s eltudtam rántani jobbra a kormányt, de így is centiken múlt, hogy nem vitte le a tükrünket.
Vándor Magyar
Vándor Magyar 23 napja
Tudod volt régen az a kicsit szocis,kicsit férfias,kicsit elnéző stílus, amikor kismotorral elkapott a rendőr. Kaptunk egy két pofont,le eresztette a babetta kerekét aztán tolhatod haza hülye gyerek! Akkoriban nem jelentgettük fel a tanárokat,szülőket,rendőröket! Ma viszont azt mondom kamera! Kamera az autóban és ezeket a nyomorult lelkű büntetőfékes-életveszélyes egó-kapitányokat fel kell jelenteni! Azt kell elérnünk hogy amikor Berki féle kretének csak meghallják a bünti-fék szót össze szarják magukat! Az kell hogy a büntető fék-közuti veszélyeztetés mindenki számára azt jelentse: Nagyon-nagy bajba kerülök!! Másodrészről a kamera felvételek bemutatása után a földalol is előszedni őket(rendőrség) hogy világossá váljon : "Ha elkövetted,megtalálunk". Harmadrészről az hogy még baráti körben a környezete is elítélje a nyomoronc viselkedését! Normál-nagy pénisz méretű ember nem büntető-fékezik, a többinek pedig tilos!!
GabeszM
GabeszM 23 napja
A büntetőfékezés olyan mint a kerékbilincs. Szar helyen állsz? Nem baj, ott is maradsz. Értelme nincs.
Bence Nemes
Bence Nemes 24 napja
0:30 azt a taxit en is neztem nagy szemekkel multkor amikor bealltam moge tankolni 🧐
SVindler
SVindler 24 napja
Engem pont két hete csapkodtak meg kocsiban, tehát konkrétan kiszállt a manus és behajolt az enyémbe...és miért? Pomázi útról hajtottam ki a 11-re és ott néha feltorlódik a sor, mivel amikor kikanyarodsz, rögtön egy lámpa megfog, szóval ha sok ott az autó, akkor te elállod a 11esen pest felé haladók útját. Na már most én a külsőben hajtottam ki a 11-sre, és lett is volna helyem, de a mellettem lévő Opel amperás látta, hogy neki már nincsen hely, elállná a pest felé haladók útját, és bevágott elém az én üres helyemre. Így én maradtam középen és miattam nem tudott a pest felé haladó belső sáv tovább menni. Sajnos egy olyan értelmes ember volt első abban a kocsisorban, hogy rámhajtott direkt. Fék-gáz fék-gáz, és mutogatott, hogy mekkora bunkó vagyok, hogy elállom az utat. Végül amikor már attól féltem, hogy direkt belém hajt, bemutattam neki, és bepasszíroztam magam a külsőbe szentendre felé. Erre ő kipattant a kocsiból, és mivel minden ablakom le volt húzva behajolt magyarázni és le is kevert egy fülest... Mivel fiatal, konfliktusokban tapasztalatlan vezető vagyok, csak magyarázkodtam értetlenkedve...nem értettem, hogy ilyen létezik egyáltalán, de ilyen valóban van.... Most már nyomatékkulcsal az ülés alatt vezetek, mert ha még egyszer valaki benyúlkál, rányitom az ajtót, és megcsapkodom a kis kezét, hogy még véletlenül se jusson eszébe senkinek ilyen traumát okozni többet. (jk!) Mindenki vezessen türelemmel, szerintem ez a legfontosabb azután, hogy mindig kellően előre tekintőek legyünk. Szép napot! Peace!
Marcell Benedek
Marcell Benedek 24 napja
@Isti Szalay Pont azért két rend beli vagyoni károkozás, mert a Bentley az nem az övé volt ;)!
Marcell Benedek
Marcell Benedek 24 napja
Észre veszed ha büntetőznek, mert annak az a lényege, hogy mondjuk haladtok a pályán egy 140-es tempóval és 140-es tempóról hírtelen ver egy satut, ha van lélekjelenléted kb 2másodperc alatt és nem jön melletted senki akkor ki tudod kerülni, ha nem akkor 140-el rongyolsz be egy előtted álló tárgyba, azért veszélyes, mert hírtelen történik, ami miatt reagálni nem tudsz és mondjuk egy 90-es tempóval is elkapsz egy előtted besatuzó autót akkor olyan erőhatás ér hogy ott is hagyhatod a fogad, utcaiban nem fogsz akkor G-t túlélni mint Grosjean a carbon monocock-ban, jah és aki büntet az pont leszarja hogy ő bele fog-e halni...
sallaipal
sallaipal 24 napja
Velem olyan is volt már hogy mentem motorral és rámvágtak 1et a szatyorral.. nemtudom mi volt benne de protektoringben belilult a karom-vállam. Azért erre visszafordultam csak megkérdezni mégis miért de csak ordibálást kaptam válaszul..
Égei Dávid
Égei Dávid 24 napja
Berki az index képen😂😂
Daniel Dobak
Daniel Dobak 24 napja
Sokan az úton élik ki magukat, ahelyett hogy a vállalkozásában élne ki magát. ;) Én kerülöm a konfliktusokat. Gyorsabb vagy, akkor menjél lassabb, akkor megvarom míg elmegy előlem max finoman jelzek hogy mennék. Már nem sietek sehova se.
Martin Tóth
Martin Tóth 24 napja
Csak én vettem észre a G63-as Mercit 17:05-nél?🤯
Halmos Györgyi
Halmos Györgyi 24 napja
Elvileg a büntetőfékezésben van egy olyan kiskapu, ezért szerethetik sokan alkalmazni, mert ha a hátsó autó sofőrje, aki elszenvedi a büntetőfékezést nem tudja bizonyítani, hogy mi történt, akkor a büntetőfékező vigyorogva, nagy mellénnyel mondhatja, hogy a hátsó autós volt a hibás, hisz nem tartotta a kellő távolságot mögötte. Viszont, ha mondjuk van tanú, vagy kamerafelvétel, akkor a büntetőfékező rögtön megszívja... XD
Igor Kovacsity
Igor Kovacsity 24 napja
Sztori az van :D M5-ös autópályán lajosMizse-nél előzve egy kamion sort 140-145 tempóval mögödtem a Koléga az Audi a7-el német rendszámal elkezdett villogni és úgy a seggembe jött hogy talán volt 1 méter és elkezdem gyorsítani (160) és le mentem jobra majd be vágott elém és egy padló fék és ott kaptam magam hogy a kamion majdnem nekem jött az látom a visszapilantomba és nyomtam egy erős gázt ha nem nyomok a kamion a seggembe lett volna és az audis eltönt.. :I
János Pénzes
János Pénzes 24 napja
Hopp egy M-packett 💪😍
Molnár Krisztián Fanclub TV
Molnár Krisztián Fanclub TV 25 napja
Berki Krisztián csak jobbra szeretett volna kanyarodni ezért lassított le a busz vezetője volt figyelmetlen ő fékezett későn ezért lett meg a baleset.
Gamer_girl Turza
Gamer_girl Turza 25 napja
Kérlek legyen még több vezetős vlog ezek a kedvenc videóim a youtube platformon
Vincze László
Vincze László 25 napja
Autóskamera milyen van az autóban, ha megkérdezhetem? Márkája érdekelne és mekkora a legnagyobb felbontása?
Norbert Orosz
Norbert Orosz 25 napja
"Milyen meglepő, hát autóban ülök cseszdmeg." xD 2:05
Geri Kolibry Kolby
Geri Kolibry Kolby 25 napja
Én már kaptam büntetőfékezést. Persze mondhatni rászolgáltam azért. Balatonról felfele jövet nekem állt keménykedni egy audis, én meg voltam olyan hülye beleálltam a dologba. Leléptem a f@szkalapot, majd amikor már eltávolodtam, visszatértem utazótempóra (kb 160kmh) ekkor ez az említett f@szkalap elnyomta a szarjának, balról elém vágott és úgy büntetőzött. Nem lett baleset, de kb 2 méteren múlott. Azért ekkora tempónál elég veszélyes dolog, azonnal satuztam, épp hogy megúsztam. Ezt a műveletet az első fékköröm bánta, ugyanis eldurrant, feláldozta magát értem hogy úgy mondjam.
Tamás Varga
Tamás Varga 25 napja
Neked meg a patikahoz is fel kell menni az autopalyara?
Tamás Varga
Tamás Varga 25 napja
Leragott csont ez a buntetofekezes tema. Lepj tul rajta
Tamás Varga
Tamás Varga 25 napja
Fázik a hajad a kocsiban?
Danee1992
Danee1992 25 napja
Egyszer volt velem olyan, hogy 2 másik autós csesztette egymást egy szabálytalan előzés miatt belvárosban, Pécsett. Az elől lévő kocsi befékezett, a másik meg kissé elrántotta a kormányt, mellette külső sávban én, hátul asszony, kisgyerek, ha nem figyelek rájuk akkor belémjön. Mondhatni felment a pulzusom, nyugodt ember létemre.
Benke László
Benke László 25 napja
Én csak azt a helyzetet nem értem amikor teszem azt látni a videón ,hogy lassan megy vagy nem tart jobbra stb. Kielőzi és utána büntetőfék lassítás stb :D.. Én amikor ilyen helyzetbe kerülök és idegesítően lassan megy teszem azt ahogy lehetőségem van kielőzöm ahogy ahol tudom és megyek is nyélen tovább :D
Milan
Milan 25 napja
Igen, éltem már át büntetőfékezést, anyósülésről volt szerencsém végignézni :D Városból kifele jövet egy szőke hölgyike úgy döntött, hogy ő 30-al totyog végig a Volvo SUV-al. A sofőr kicsit közelebb ment a seggéhez, mivel előzni akartunk, majd a hölgyemény lesatufékezett, majd ablakon mutatott hátrafele a mutatóujjával, hogy ne előzzünk.. Igazából neki volt szerencséje, hogy nem raktuk seggbe mert Peugeot Boxer-el voltunk (long body), ami nyilván lassabban áll meg, főleg hogy hátul csumára volt megpakolva, meg szépen le is tud sodorni ha úgy adódik a helyzet. Borult is minden odahátul, de ha az amazon-tól úgy kapja meg a vázáját hogy széttört, akkor nehogy panaszkodni merjen :D Oké, közel volt a két kocsi, ami amúgy nem történik meg ha nem 30-al megy, a másik meg, ha egy kicsit befékez azt meg is érteném, na de hogy teljesen megállni reflexből.. Karenek. Mindezt a veszélyeztetést azért, mert nem akarta hogy leelőzze egy egy boxer az ő 30 misis terepjáróját, hogy aztán annak a hátulját nézegesse. Ezután nyilván nem történt semmi, megvártuk míg első helyen lefordul.
Orbi Gaming
Orbi Gaming 26 napja
Nagyon jó! :)
Gergely F.
Gergely F. 26 napja
Traktor előtt senki se mer büntető fékezni :( xd
Talindeer Snipes
Talindeer Snipes 26 napja
Az Audisok és a BMW-sek a legbunkóbbak/lenézőbbek mint a többi. Olyan előzésekbe belemennek,hogy hihetetlen.
30zSamu
30zSamu 26 napja
Nem büntetőfékeztek még, de a futárok valahogy mindig belém akarnak jönni. :D
G Szily
G Szily 26 napja
Szegény teherautó 🚚 :))
BMW Fan
BMW Fan 26 napja
Velünk is volt már, bekanyarodtunk valaki mögé, és ő lassan ment, és mi kicsit közelebb kerültünk hozzá, mert Ő lassabban ment, és vérszemet kapott, és elkezdett elöszőr csak fékezgetni, aztán megállt. De mi úgy kezeltük, hogy megvártuk amíg megáll, és utánna kielőztük, aztán csóri próbált utánnunk jönni, csak az Ő autója lassabb volt 🤷‍♂️😕
Annabell Elric
Annabell Elric 26 napja
Milyen Skodád van? Nekem mk1-es Fabiam van.
Csomil H
Csomil H 26 napja
Amikor az audis beált a kamion vagy mi möge nem tudni büntetőfékezett az meg nyugodtan tolta előte
Balázs Gere
Balázs Gere 26 napja
Nem lett több büntetőfékezés, az autókban lett több a kamera :D
DunkelSturm
DunkelSturm 26 napja
Velem történt már ilyen itt Miskolcon. Még tavaly utaztam haza a helyi járatos busszal munkából. Négy sávos út, a külsőben autók parkoltak. A sofőr behúzta a belsőbe, hogy tudjon haladni, de nem nézett a tükörbe és nem engedte el a BMW-st aki ott haladt. Nagy dudálás stb., a srác dühében benyargalt a busz elé és satufék. A buszon sokan elestek. Igaz, először a sofőr hibázott, de könyörgöm, hogy lehet ekkora állat az autós, hogy utána ezt teszi? Szerintem fogalma sem volt, hogy ezzel sok utasnak kellemetlenséget okoz. Mert ugye senkinek sem esett baja. Szóval a büntetőfékezésnek véleményem szerint mindig van előzménye, nem hiába hívják így. Nem tudom mennyire számít büntetőfékezésnek a saját esetem, amikor este sötétben egy autós jött bele a seggembe reflektorral, de kb. ilyen 30 centire. Azt csináltam, hogy egy pillanatra hozzáértem a fékpedálhoz és ő azonnal satuzott, mert beszart hogy nekemjön. Utána lekapcsolta a refit, kielőzött, bemutatott és továbbhaladt, szóval megbékélt a lelkem. :)
Norbert Bánfalvi
Norbert Bánfalvi 26 napja
Nekem olyan élményem volt egyszer, hogy mögöttem jött egy furgon az M7-esen, a KÜLSŐ sávban. Ugye meg van az mindenkinek, amikor a belső sávban mész rendesen, és jön a BMW terepjáró kb 240-el és nyomja a stroboszkóp diszkót. Na ez a furgon a külső sávban nyomta mögöttem a lámpát, és fogalmam sem volt, hogy mégis mit akar? Menjek le az autópályáról mert útban vagyok neki vagy mi? A belső sáv tök üres volt. Mondom jó, ez hülye, átmentem a belső sávba és akkor elhaladt a külsőben kb 200-al. WTF?
Zsolt Ambrus
Zsolt Ambrus 26 napja
Ő volt a motoron
László Balta
László Balta 26 napja
Szia Isti! Remélem több ilyen autós vidinyó lessz. Jók a videóid csak így tovább! 😎😀
András Mészáros
András Mészáros 26 napja
Öledből kéne kamera nézet, oda belülnék szívesen 😋
Gera Kitta
Gera Kitta 26 napja
Szia Pisti! Nem leszel rám büszke de én már 3x büntető fékeztem azóta amióta tudom Berkit nem büntették meg! :)
oddblue
oddblue 26 napja
50-nel mentem és a mögöttem levő nem tudott előzni, ez nem tetszett neki. Mikor megelőzőtt utána befékezett előttem. Mikor bemutattam neki meg állt előttem, ki akartam kerülni de utána elhúzott. Sajnos még akkor nem volt kamera a kocsiban.
Csuklóskanabé
Csuklóskanabé 26 napja
7:09 bérelt autó volt. A hírekből legalább is ez derült ki.
speter0208
speter0208 26 napja
Szerintem az ilyeneket többek között azért nem érdekli, hogy mi van ha beléjük mennek hátulról, mert arra gondolnak, hogy ebben az esetben úgyis a hátulról jövőt fogják kihozni hibásként. Ha nincs kamerája, nem tudja bizonyítani, hogy az előtte menő hirtelen fékezett, vagy ha igen akkor előjönnek az "elém szaladt egy kutya" szöveggel.
teo den
teo den 26 napja
csak m pakett.. kollegam
Radványi Ferenc
Radványi Ferenc 26 napja
Kb 10 eve volt autopalyan. 140 km/h-val mentem a belsoben, kamionsort eloztem. A fiatalembernek mogottem keves volt. 2 kamion kozott kivagott a leallosavba, megelozott engem, kijott a belsobe es bunetofekezett, es mutatta a kozepso ujjat. Ki volt a hibas? Koltoi a kerdes, de aki gondolja, valaszoljon nekem :)
Panyi Péter
Panyi Péter 26 napja
Jó hogy felhívtad a figyelmet szeretem a vezetős vlogokat.
HRicsi97
HRicsi97 26 napja
Milyen kocsid van ?
Gál Gyula
Gál Gyula 26 napja
Sokszor említed hogy nem érted mi az értelme. Sajnos a büntető fékezés nem csak ennyiből áll ahogy te elmondtad, ha esetleg ütközés történik és nem tudod bebizonyítani hogy ez büntető fékezés volt akkor te leszel megbaszva mert nem tartottad a követési távolságot ezért van a nevében a büntetés is :D lehet hogy ez már nem így van de én így tudom ezért IS van fent a fedélzeti kamera ;)
Karcsi Orbán
Karcsi Orbán 26 napja
Igen az egy Bentley volt és nem is az ő autója volt
Mao Ce-tung
Mao Ce-tung 26 napja
Amikor még nem volt lezárás akkor voltunk mozizni haverokkal, az egyiket vittem haza mert nincs még jogsia. Egyébként Miskolcról mentünk hazafele, Emőd végén utolértünk egy kis C-s Corsát, na miután kiértünk Emődről ő még továbbra is 60-nal tötyörészett előttünk ezért kielőztem. Szerintem ez nagyon megsérthette lelkiismeretét hogy egy szakadt rally zsiguli megelőzi mert 10 másodpercel később visszaelőzött és visszalassított arra a 60as tempóra. Aztán megint kielőztem csak most ott hagytuk a haddnemondjammibe. Mikor beértünk Vatta elejére akkor már szószerint bevágott elénk és tökik nyomta a féket a marhája, alig tuttam megállni hirtelen. Sikeresen megálltunk mindketten koccanás nélkül közben dudáltam villogtam és szép szavak közepette megkérdőjeleztem hogy mit csinálsz te állat. Közben a földszintes méretű "kigyurt" cigány már szállt kifele feszengve aztán odajött pattogni hogy ne nyomjam már le az útról meg minek száguldozok ki akarom irtani a családját meg össze vissza beszélt, közöltem vele finoman hogy miért hülye, erre elkezdett fenyegetőzni minden félét vissza sétált a kocsijához kikapta a bozótverőt a hátsó ülésről és elkezdett sprintelni felénk. Én meg addig elhajtottam, és azóta se láttuk egymást.
Szoszaty
Szoszaty 22 napja
Wow, hogyhogy nem cenzúrázta a youtube a kommentet? Van benne egy "c" betűs szó. Nekem a c pecsenyét sem posztolta egy video alatt...
Gàbor Nagy
Gàbor Nagy 26 napja
Nem kell minden M matricától elájulni...gyakran még az m pakettra nincs pénz csak a logóra
János Andó
János Andó 26 napja
Hogy lehet az hogy a Ford kocsin Skoda logó van a kormányon?
Bence
Bence 26 napja
6:22 a bűntetőfék nem a vírushelyzet altt történt Istvánom
André Network
André Network 26 napja
Sokan biztosítás csalás miatt csinálják ezt a büntetőfékezést
BlueRex
BlueRex 26 napja
Ha kamionos rosszul rögzíti a szállítmányt és előtte büntetőfékeznek ott a kamionos hal,csak mondom.
dontknowbetternameatm
dontknowbetternameatm 26 napja
itt szlovákiában 10 előzésből 5x adott rá gázt az akit előztem volna, legutóbb egy betonkeverő jött szembe, volt egy kis beszarás.
Benedek Fecó
Benedek Fecó 26 napja
Hála Istennek velem még nem csináltak büntetőfékezést.
SK Pyrotechnika
SK Pyrotechnika 26 napja
1:36 akkor szivesen laknal szlovakiaban😂
Dávid Papp
Dávid Papp 26 napja
igazad van isti papó teljesen egyetértek veled paaaallllii.....
Kriszh Advice
Kriszh Advice 26 napja
Mikor lessz isti hunt?🐢
J. Balazs
J. Balazs 26 napja
A büntetőfékről szóló álhír, a büntetőFAKE! 😎 Bocs
thinkszike
thinkszike 26 napja
Büntetőfékezést még nem éltem át, de a másik kedvencemet igen, rá lett 1x villogva az "úriemberre", hogy vegye észre, hogy kb 15-20 másodperce zöld a lámpa, egy középső ujj bemutatása mellett hajlandó is volt elindulni, majd a következő lámpánál, addig állt a zöldnél, amíg épphogy sárgán át tudott menni, hogy mi nekünk végig kelljen állni egy újabb pirosat.
Sanyi Szabo
Sanyi Szabo 26 napja
Há nemrég tesztelted magad manuálisan, most meg mész megint? Ja, megint rengeteget fogytál, hogy csinálod mi a titkod? 😁
MZ /X
MZ /X 26 napja
Nekem az egyik ismerősömnek amikor abból élt, hogy futárkodott nap mint nap kvázi "büntetőfékeznie" kellett (Hozzáteszem olyan sofőrt nem lehet zavarba hozni ilyennel aki betartja a megfelelő követési távolságot, szóval nem is értem a törvényt sem.) a sok idióta miatt akit kiengednek az utcára. A kedvencem az az amikor full sötétbe reflektorral megérkezik mögéd a sebességhatár 2xesével, megvakít, rá büntetőfékezel és rá sem jön, hogy miket rontott el, aztán csodálkozik ha elengeded és beállsz mögé refivel.
Szipus Alf
Szipus Alf 26 napja
Pont a Budapesti Autósok Közössége vezetőjét csukták börtönbe ittas vezetésért és büntető fékezésért. Szerencsére pont egy rendőrt "büntetett" amikor lekapcsolták.
SΛLΛ
SΛLΛ 26 napja
Nagyon jó videó lett. Tartalmas kis beszélgetés,fontos mondanivalóval. Egyépként milyen skodád van Isti? Btw egyépként ez a kameranézet nagyon jó,de szerintem egy kis kerettel, négyzet formában jobb lenne a facecam.
jwnwnwnw snsnsnsn
jwnwnwnw snsnsnsn 26 napja
Berki Krisztián 😃
BGABI
BGABI 26 napja
Nekem eddig csak egyszer volt "szerencsém" büntetőfékezésben, amit totál nem értettem amúgy. Tudni kell, hogy Németországban élek és az autóm német rendszámos, azzal voltam otthon Szeptemberben és úton Debrecen felé az M0-n az M4 lehajtó előtt gondolta egy úriember azt, hogy először megelőz (én a középső sávban haladtam) majd előzés után bejött elém és elkezdett finoman lelassítani, szóval semmi hirtelen fékezés (a lehajtó még sehol nem volt), amikor megakartam volna előzni, akkor ő is kitért a belső sávba és azt játszotta, hogy nem engedett el mellette és egyre aggresszívabban fékezett, majd egyszer csak lehajtott az M4-re. Sajnos egyébként én többször éltem már át mióta sűrűn közlekedek Magyarországon a német rendszámmal, hogy totál máshogy viselkednek az emberek ha egy német rendszámot meglátnak és szerintem ennél az "uriembernél" is az lehetett nagyon zavaró...
Kristóf Joó
Kristóf Joó 26 napja
az számit büntetőfékezésnek ha egy kis gyere beált elém a én meg biciklivel száguldók vagy 24 km/h a bicikli utón ??
Patrik K.
Patrik K. 26 napja
Engem mar “buntettek” meg, ferihegyi gyorsforgalmin mentem, belsosavban(reggel volt es ferihegy fele mentem tehat auto alig..) majd egy gyoker elemvagott es jott a fekezgetes :D en csak az ertelmet nem ertem, oke siet en meg “feltartom” a belsosavban, de ha annyira siet akkor miert nem megy a dolgara miutan megelozott? 🤣🤣
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 26 napja
hát ja
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 26 napja
lsiti jghfddfhdgdhfnfngnfgdngfjggfgfgjhgffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffjhvhbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvbvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
Bálint Buchmüller
Bálint Buchmüller 26 napja
SOKOTA VS BMW A FOZÁBAN
Erik Viking
Erik Viking 26 napja
Igazad van Pistikém. Berki menjen a kaptárba.
Csukárdi Ricsi
Csukárdi Ricsi 26 napja
Berki Krisztián a büntetőfékezés császár morzsája rántott szendviccsel fűszerezett tárkonyos zsenge levese xdd
Domonkos Kelenföldi
Domonkos Kelenföldi 26 napja
Honnan van a pulcsid? Nagyon állat
Joe Baker
Joe Baker 26 napja
60ezer kilometert vezettem eddig, egyszer nyomtam hosszobban dudat egy balaset elkerulese erdekeben, semmi acsarkodas semmi karomkodas soha a volan mogott. Aki GYOKER az kocsiban es azon kivul is az sajnos a gepjarmuben ulve ez meg ezeknel fel is erosodik. Szerencsetlenek...
Dániel Liszt
Dániel Liszt 26 napja
A videóval kapcsolatban a kameranézet jó lesz, továbbiakban is jó lesz ennél a videótípusnál, ha megfelelően tudod rögzíteni, a szélvédőhöz tett akciókamera helyett. A tartalmat illetően egyetértek azzal, hogy ezt rendesen kéne büntetni, mert már a "jómunkásember" is csinálja. Magát a büntetőfékezést egy busz utasaként éltem meg egy vidéki megyeszékhelyen 2020 novemberében. A büntető fékezőnek a baja az volt, hogy a busz lassan ment, mert a szolgáltatóváltással az új szolgáltatót kötelezték a menetrend betartására, viszont a parkoló autók miatt nem fért el a jobb oldalon. Az út, az 2 sávnyi méretű, viszont felfestéssel nincs megjelölve/elkülönítve a két sáv. A hely nem volt meg jobb oldalt, ezért a szabad sávban ment a busz menetrendszerinti járatként.
Tamás Qqrta
Tamás Qqrta 26 napja
Rutin vezetés10/10
Lajos Csapó
Lajos Csapó 26 napja
Városon belül 50 el mentem. Mögöttem jött egy 147 es alfa. és villog. 2 sáv volt csak nem egy széles út. Nem gyorsítottam fel. maradtam 50 es tempón. de jeleztem neki irányjelzővel hogy mehet. De csak villog. Mondom akkor jó van. Erre zebra közeleg lassítok mert látom hogy egy hölgy akar átmenni gyerekkel. a hölgy már lelépet mikor ez a tüdő elkezdett kövér gázzal előzni zebrán!! Szerencsére nem lett baj. Folytatom az utam és előttem megy 30 al. Nem mondom hogy nem kezdett felmenni a pumpa. És én is villantottam neki hogy akkor most bazdmeg menjél!!!!! És akkor elkezdte nyomni, majd satu fék. Nos!! A reakcíóm kiszáltam a kocsiból és gyengéden benyúltam az ablakon hogy a kicsi buksiját megsimizzem. De sajnos nem sikerült eléggé mert a gázra lépet majd elhajtott. Nem mentem utána mert nem fogok kergetőzni egy ilyen...... na. De a Magyar nyelv adta lehetőségeket kihasználva kb még 40 percig ismétlés nélkül áldottam az úrat.
Daniel P.
Daniel P. 26 napja
Hogy állsz az oltással Isti? 💉
ricsi_gaming 123
ricsi_gaming 123 26 napja
Like aki jött kommentet nèzni
Parászka Levente
Parászka Levente 26 napja
Tanuló voltam még, amikor egy idióta Audis (ne vegye minden Audis magára, az egy barom volt, nem általánosítok), úgy döntött hogy a nullásról Csepel felé lejövet megelőz a záróvonalon át, majd büntetőfékez. Csakhogy a kocsiban volt elől hátul kamera, ami szépen be lett küldve az autósiskolának, onnan meg tovább a rendőrségre :D
Fejér Máté
Fejér Máté 26 napja
Nekem egyszer volt ilyen, amikor kezdő sofőr voltam, mert elnéztem a város kezdete táblát és 500 méterrel hamarabb lassítottam 50-re. Akkor hirtelen nem értettem.
Gábor Gergi
Gábor Gergi 26 napja
Szia Isti!Vannak önkéntes rendőrök id autópályán aki 80km/h megy ugye ennyi a kamionok sebesség határa!De ugye előzni tilos.de ugye ha beindul a convoly akkor már 6kdmion s sorba 70-75 megy!!Na ez milyen?
toromon31
toromon31 26 napja
Ugye a büntetőfékezés arra megy ki, hogy aki hátul van, az lesz a hibás. Kivéve, ha kamera van.
Mizu a Skodával?
30:13
Isti Szalay
Megtekintés 62 E
EL TUD INDULNI? | TOMI TANUL
30:52
Isti Szalay
Megtekintés 82 E
Aranyszemek - COVID 19 - | Official ZGStudio video |
5:03
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 245 E
FUNNY DIY FOOT SOAP 🧼🦶😂 || #SHORTS
0:36
5-Minute Crafts FAMILY
Megtekintés 181 M
REGGELISTI | FASZA WRAP
19:03
Isti Szalay
Megtekintés 64 E
Nepper TV - Roadmovie 5. Japán BMW
45:35
Becsületesnepper
Megtekintés 484 E
Az ÖT LEGROSSZABB budapesti kereszteződés ❌
16:08
Nézzük mit tud ez a Carvertical....
39:56
Becsületesnepper
Megtekintés 205 E
Mercedes EQA - Vezettem
17:34
Andras Horvath
Megtekintés 64 E
Hogy áll a FOGYÁS?
16:10
Isti Szalay
Megtekintés 49 E
Aranyszemek - COVID 19 - | Official ZGStudio video |
5:03
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 245 E
FUNNY DIY FOOT SOAP 🧼🦶😂 || #SHORTS
0:36
5-Minute Crafts FAMILY
Megtekintés 181 M
Biggest Game Show Cheaters Ever Caught
10:40
SidemenReacts
Megtekintés 1,8 M
Nincs idő a gólörömre | Bödőcs Tibor (részlet)
4:54
Comedy Central Magyarország
Megtekintés 47 E
10 dolog, amit nem tudtál az Oscarról
10:13
IGN Hungary
Megtekintés 50 E