GYORSKAJA, VEGÁNOK és RENDELÉS! | TRIÓ! EPISODE #004

  Megtekintés 141,635

TRIÓ! Podcast

5 hónapja

Tudunk főzni? Miket szoktunk? Rendelni egyszerűbb, de jobb is? Mit gondolunk a vegánságról?
Kövess minket Spotify-on: open.spotify.com/show/1ZlZmMVTVUiCR7yShKUNgj
Instagram: atriopodcast
Elérhetőség: barna.abosi@hotmail.com
Készítik:
Barni: abosibarni
Henry: henrykettner
Ábel: torokabel

Megjegyzés
Rajmond Hotea
Rajmond Hotea 11 napja
Kávé: természetes koffein Energiaital: mesterséges koffein
Lili Szekeres
Lili Szekeres 14 napja
Tenisz könyöködvan
Nator Cenheiser
Nator Cenheiser Hónapja
Sziasztok igy utólag ha Sorozat témakör lenne azt sokan szeretnék szerintem :D
laura sarkadi
laura sarkadi Hónapja
Harry van egy ilyen hogy teletál keres rá és ott lehet rendelni kaját reggelit ebédet vacsorát és előre kifizeted és kihozzák minden nap
Bendegúz Sajgál
Bendegúz Sajgál Hónapja
Szerintem amit fözetek egy jó kis hús leves
Szabolcs Goneth
Szabolcs Goneth 2 hónapja
Rendeljetek 3 különböző helyről mint pl a kfc, McDonald's, Burger King és nézzétek meg melyik a finomabb :)
Marcell Kvárta
Marcell Kvárta 2 hónapja
És én akinek nincs pénze mindig rendelni úgyhogy főzni kell 🙂😂
Zöld Bendi
Zöld Bendi 3 hónapja
A Vegánok nem csak nem esznek semmi állat eredetűt, de még be is akarják szüntetni a hús, tejtermékek, (állat eredetű kajákat). Tiszta idióták a vegánok.
BlakeEloise
BlakeEloise 3 hónapja
Barni tényleg tájékozott. Meg Ábelnek is igaza van. 1000-1500 ftből lehet venni két fogásos menüt
Havai Hanna
Havai Hanna 3 hónapja
24:30 A tehén magától nem termel tejet, csak akkor ha vemhesség után kicsinye születik. Ezért mesterségesen megtermékenyítik a tehenet majd a borját elvasztják tőle és a borju elől viszek el a tejet.
Kit nem nevezünk nevén
Kit nem nevezünk nevén 3 hónapja
Ez nem teljesen így van. A burjú születése után, meg van, hogy meddig nem lehet fejni a tehenet, és nem választják el addig a kicsinyét tőle míg elég idős nem lesz. Erre vannak szabályok, csak megsúgom. Onnatól gépekkel fejik a tehenet, mivel elég egyszer vemhesnek lennie, ahhoz hogy elkezdje termelni, de onnantól addig ameddig fejve van, folyamatosan termeli, akár öreg koráig. Minden emlős így működik, még az ember is, azért is van, hogy ameddig le nem szoktatod a gyerekedet, addig a tej sem tud elapadni. Ha ezt 20 éves koraig teszed, akkor addig. Van, hogy egészségügyileg baj van és magától elapad, ilyenkor tápszerezik a gyereket, de egy egészséges emlős úgy működik, hogy ameddig fejed, addig termeli is. De bírom, hogy a tartásukkal kapcsolatban panaszkodtok, de fingotok sincs hogy milyen szabályok vannak például itthon a tartásukra.
Regina Nagy
Regina Nagy 3 hónapja
Aluljárós gyros rendelve
Hyper Patrik
Hyper Patrik 4 hónapja
Hello! milyen mikrofont használtok? vagy ha valaki tudja milyet használnak segít?
bedi12berni
bedi12berni 4 hónapja
E-foodnál jó kaják vannak 30-35-ből megvagy egy hónapra 😀
Gaali Gabor
Gaali Gabor 4 hónapja
Szerintem kéne egy olyan közös videó ahol megtanítjátok Henry-t főzni
Csongor Réger
Csongor Réger 4 hónapja
Van olyan is hogy a szakacs kimegy házhoz öszedobja a kaját majd elhúz ez minek számít
Longisquama
Longisquama 4 hónapja
26:14 igen
Longisquama
Longisquama 4 hónapja
24:11 anyámnál is ez van
Boróka Kovács
Boróka Kovács 4 hónapja
Cső te$$ Szoval sracok nagyon szeretem ezeket a kozos videokat es amikor rossz kedvem van mindig csak meghallgatok egyet es mar sokkkkal vidamabb leszek! Koszi nektek :)
Marcell Zombori
Marcell Zombori 4 hónapja
Ti akkor együtt laktak?
Kitti Körmendi
Kitti Körmendi 4 hónapja
Hát Srácok tegnap találtam rátok mármint a podcast videóitokra és le a kalappal igényes, humoros szórakoztatóak! Tegnap este és ma csak titeket néztelek ill. hallgattalak azóta mind3tokat megkerestem külön, külön is és szuper eddig csak úgy 1 tucat videót néztem meg! 🤣🤦🏼‍♀️ Nagyon jó, így tovább 👌 és minden jót kívánok nektek és a csatornának! 😊
A M. Erika
A M. Erika 4 hónapja
A csirke a mezőn nő fel 😆😂😂😂 Ezen felsírtam
Agnese O'Dannemill
Agnese O'Dannemill 4 hónapja
25:00 Today, modern dairy cows are bred specifically to produce large quantities of milk. Like humans, cows only produce milk after they have given birth, and dairy cowsmust give birth to one calf per year in order to continue producing milk. Typically they are artificially inseminated within three months of giving birth.
Agnese O'Dannemill
Agnese O'Dannemill 4 hónapja
Effing First World Problems! 😲
Ede Afilipoaie
Ede Afilipoaie 4 hónapja
Nosikat meg neznem
Lilla Burkus
Lilla Burkus 4 hónapja
Azert nem eszik a veganok az allati eredetu dolgokat mert nem gondoljsk egeszsegesnek.
Agnes Saint
Agnes Saint 4 hónapja
sikeres üzletasszonyokat látnánk szívesen vendégként.
Valahol Valaki
Valahol Valaki 4 hónapja
38:46 Henri és a mikorofon álvány
Dia sz.
Dia sz. 4 hónapja
es akkor Abel next barkacsprojectje az asztal Barnihoz
Samu Cziglédszky
Samu Cziglédszky 4 hónapja
Menuznod kellene Henry szerintem!es az működne!
Détári Dorina
Détári Dorina 4 hónapja
A vegánok indoka arra hogy nem isznak tejet mindenkinél más/több tényezőből eredhet. Elsősorban esztétikai szempontból, aztán az állatok tartását, etetését (antibiotikummal tömik azert hogy gyorsabban hízzon majd ez a tejbe is bekerül) is figyelembe vehetjük. Illetve talán az egyik legfőbb szempont az hogy a tehén nem azért termeli a tejét, hogy minket emberiséget ellásson tejjel, hanem azért, hogy a bociját felvevelje, tehát tudjon neki enni adni. Tehát ez semmilyen szempontol sem természetes, hogy mi ezt elvesszük. (pláne úgy, hogy tej nélkül is meglennénk, hiszen a vegánok is köztünk élnek és senki nem tudná megmindani hogy ki fogyaszt és ki nem tejterméket) És akkor arról még szó se esett, hogy a boltban megvásárolható tej valójában miket tartalmaz. Jó az elképzelés srácok, viszont én is azt tudom tanácsolni, hogy alaposan nézzetek utána a témáknak. ☺️
Albin Krasniqi
Albin Krasniqi 4 hónapja
Bocs de muszáj legyen egy porno sztár a plosz szereplő
Adam Ver
Adam Ver 4 hónapja
25:25 én szeretem az összes tejterméket... nagyon... de pl. anyukámnak az az elmélete, hogy a tej azért nem egészséges, mert nem az embereknek, hanem a kis bociknak csinálja az anya tehén, és ebből kifolyólag nem az embereknek való... logikus, de nekem nincs bajom a tejjel
Beck Réka
Beck Réka 4 hónapja
Anyukádnak teljesen igaza is van, és ez nem csak egy elmélet. A tej nem csak úgy lesz, mint minden emlősnél úgy a teheneknél is előbb megkell termékenyíteni, majd pedig a tehének megkel szülnie a borjat, hogy legyen teje. Az az egy kis borjú elől iszák meg az emberek a tejet. Ezek mellett pedig mivel ezt nem emberi fogyasztásra "találták ki" nem is túl egészséges az emberi szervezetre,mert teli van hormonnal amivel a kicsinyét kéne táplálni.
Rita Centgraf
Rita Centgraf 4 hónapja
Fiúk!A másnaposságra rengeteg víz ,és sport fél óra futás és a legrosszabb másnaposságból is kijössz :D nagyon nehéz elkezdeni ,de tuti recept :)
Kata Balatoni
Kata Balatoni 4 hónapja
Sziasztok! Mi a Teletál ételfutártól rendelünk. Isteni, tényleg isteni olasz tészták, cukormentes, vega, vegán ételek, egészséges ételek,tényleg minden van. Egy fogás 1500 Ft MAXIMUM hetente így 6-7 ezer forintra jön ki és tényleg nagyon laktatóak. A futárral meg lehet beszèlni hogy mikorra hozza :)
Szutyokmatyi 2000
Szutyokmatyi 2000 4 hónapja
Nekem az anyukám Vega de néha szokott enni szalonnát és halat
weaver theodore
weaver theodore 4 hónapja
Tej: a legnagyobb jülyeség azt mondani, hogy egészségtelen, az viszont tény, hogy vannak emberek, akik az érleltebb tejtermékeket szeretik inkább, mint a sajtot, olvassatok erről a wikipédiában, mert érdemes. Ti szinte csak üzleti dobozos tejet ittatok (ami fel van lötykölve vízzel és kínai hormonos tejporokkal, ezekből nem lehet sajtot sem csinálni), nem azt a natúrt, amit a hegyekben vagy falun nevelt tehenek adnak.
Tech One
Tech One 4 hónapja
Valamikor yt music ra is lekerültök?
Andrea Birszki
Andrea Birszki 4 hónapja
Én nem vagyok vegán, de szerintem azért nem isznak/esznek semmilyen állati eredetűt a vegánok, mert szörnyű, amilyen körülmények között tartják és szaporítják a nagy vállalatok az állatokat. Tényleg borzalmas amit művelnek velük emiatt. Ráadásul mivel ügye erre a célra tenyésztik őket, ezért többen lesznek, ami több takarmányt igényel, ami pedig több termőföldet, ami pedig több területet vesz el a vadon élő állatoktól. Én erre tudok gondolni.
Laura Gortva
Laura Gortva 4 hónapja
Az én falumba mindez működik. A tagintézmények menzájárol lehet rendelni. Forró és változatos ételekkel készülnek, ami megfizethető. Le lehet mondani a napokat mikor nem tudunk érte menni például, vagy nem olyan kaja van amit szivesen ennénk, mert meg van írva minden hétre mi lesz az ebéd. Reggel be kell hozni az ételeseket és délbe lehet érte menni.
Dóra Rosta
Dóra Rosta 4 hónapja
25:07 a tehénnek csak akkor lenne teje ha kicsinye van, de amíg fejik addig jön, szóval feltétlen nem jó a tehénnek
Csiger Vintagelab
Csiger Vintagelab 4 hónapja
Jól áll nektek, hogy végre a saját korotoknak megfelelően kommunikáltok, és ezt látni is. Mennyivel felszabadultabbak vagytok igy mint egy-egy videóban..bejön.
Cintia Dóka
Cintia Dóka 4 hónapja
Alapjáraton a tehén nem termel tejet állandóan, csak ameddig borja van. Ha borjú már felnő akkor elapad a teje. Attól kezdve hogy elkezdik fejni a tehenet olyan mennyiségű tejet kezd termelni, hogy attól tényleg feszül a tőgye. (ha esetleg kimarad már 1 nap is fejés nélkül, elég nagy fájdalamat okoz neki... Ugyan ez a kecskénél is például)
Kemencei Márkó
Kemencei Márkó 5 hónapja
Nalunk van kulon kuka a papirhoz es a petpalackhoz
Csenge Balogh
Csenge Balogh 5 hónapja
A tej azért jön ki abból a tehénből, mert az a tehén anya. Van borja és neki termeli a tejet😀 és nem, nem termel többet, mint ami a bocinak kell. És a vegánok ezért nem isznak tejet, mert a bocit vagy megölik vagy másnap elkülönítik az anyjától és tápszeres lutymóval nevelik fel, hogy a tejcsi megmaradjon az embereknek. Arról nem is beszélve, hogy a teheneket mesterségesen ejtik teherbe, ami számukra egy igencsak kellemetlen és fájdalmas procedúra 😬 mert ugye csak a vemhes/anya tehén tejel, akárcsak az embereknél, vagy bármelyik fajnál. Arról nem is beszélve, hogy ezek az állatok egymás után újra és újra teherbe vannak ejtve, vagy is mindig van tejük, ettől a tőgyük folyton gyulladásban van,(az antibiotikumok ellenére is) ami azt eredményezi, hogy igazából csomó genny van a tejben, csak azt mi nem látjuk. Ezt nem én találtam ki, kutatómunka. Nagyon városiak vagytok fiúk 😂 “ az neki jo ha ki jön a tej belőle”
Agnes Szentgyorgyi
Agnes Szentgyorgyi 5 hónapja
Emberek akik szeretik a tejet👁️👄👁️
Erika Molnár
Erika Molnár 5 hónapja
Nem a C-vitamin, hanem a B2 ;)
Dávid Rajki
Dávid Rajki 5 hónapja
37:45 ajánlom a matcha teát egy próbát megér
Zoltán András
Zoltán András 5 hónapja
A teheneknek igenis rossz hogy megfelyik őket. Először is megerőszakolják őket hogy terhesek legyenek. Másodszor is elveszik tőlük a gyerekeket akiket aztán megölnek. Ujra és ujra terhessé teszik őket így az életük nagyon lerövidül. Ezen kívül a legtöbb tehén kis helyen lessz tartva és szar életük van. A környezetnek is rohadt szar és habár nem az a méreg aminek sokszor be lessz állítva, vannak vele egészségügyi gondok is.
Zoltán András
Zoltán András 3 hónapja
@Kit nem nevezünk nevén Én nem az aktivista véleményét idéztem hanem konkrétan levideószta így lehet látni hogy nincs mozgás terük, a fejőgép felsérti a túl sokszor fejt tőgyüket és hogy sírnak az elszakított gyerekeik után. Nem azt mondom hogy ez az állatfarmokon is így van de az iparokban igen. És bizony az a töpség. Egyébként is hogy lehetne ez az óriási tejigényt úgy kielégiteni hogy nem ártasz az állatoknak és a környezetnek. A pénz az első szempont és ennek a tehenek isszák meg a levét.
Kit nem nevezünk nevén
Kit nem nevezünk nevén 3 hónapja
@Zoltán András Huha, egy aktivista szerint. Egy aktivista azon is felháborodik, hogy nincs beleegyezési joga a tehénnek, hogy szaporítsák, vagy hogy "szabadságuktól" meg vannak fosztva. Amibe keresel hibát, találsz úgyis, ez kb olyan. A tényen nem változtat, hogy haszonállatokként vannak tartva, van amelyik e célból, van amelyik más célból, és ez egyik elvakult aktivistának sem fog tetszeni egyértelműen és "gonosznak" ítéli. De ez sem igaz, hogy épp hogy lekölykezik az állat és már elválasztják, mert vannak szabályok, hogy meddig nem lehet azt a tehenet fejni gépekkel és a borjú mellette van és csak bizonyos időközönkét lehet újra vemhesíteni. Konkrétan telepek között nőttem fel, ez azért nem úgy megy, mint ahogy itt legtöbben leírták.
Zoltán András
Zoltán András 3 hónapja
@Kit nem nevezünk nevén Képzeld hogy egy farmon laktam Ausztriában St. Aegydben ahol minden nap a teheneket láttam. Ne ítélkezz egy vélemény alapján. Nem egy videó az egyetlen forrásom. Egy Eartlin Ed névre halgató aktivista szinte minden tejipart megmutatott angliában és mindegyik gonosz a tehenekkel. Azon kívűl bég osztrák bio állattenyészetekből is vannak kiszivárgott videók amikből meg lehet állapítani hogy az állatok egész nap csak szenvednek. Meg vannak olyan általános statisztikák is amik megmutatják az igazságot. Tök mindegy hogy miért de a teheneket igenis tenyésztik és szétválasztyák egymástól hiszen új fejős és megevésre szánt tehenek is kellenek.
Kit nem nevezünk nevén
Kit nem nevezünk nevén 3 hónapja
Ugyan úgy mint minden emlős, elég egyszer vemhesnek lennie ahhoz, hogy tejet termeljen, onnantól addig ameddig fejve van, addig termelődik. Embereknél is ugyan így működik, ahány évig te le nem szoktatod a gyerekedet a cicizésről, addig fogod termelni. Ne legyetek már ennyire tanulatlanok. Életetekben is max képeken láttatok tehenet. Betetted valaha is egyetlen tehèntelepre a lábad? Azért mert látsz egy videóban nagyipari feldolgozót amerikában, azok össze sem hasonlíthatóak az itthoni körülményekhez, ahol eus szabályok között vannak tartva.
Mirtill Kovács
Mirtill Kovács 5 hónapja
Így igaz 😭
Jázmin Müller
Jázmin Müller 5 hónapja
Mondtátok hogy valamit csinálnátok podcast közben. Mi lenne ha legóznátok? Szerintem közben egy csomót lehetne beszélni :)
Bèlla Schlagmüller
Bèlla Schlagmüller 5 hónapja
Én mindig kunyizok a pártállástól
Grám Luca
Grám Luca 5 hónapja
Én is ettem már vegán hamburgert de nem volt jó íze
Fanni Szabo
Fanni Szabo 5 hónapja
a tejtermékkel a hormonok és társai mellett az a probléma, hogy az a “kis bocinak” való, tudniillik a tehénnek sincs indokolatlanul állandóan teje, akkor is, amikor nincs kicsinye. ezért adott esetben mesterségesen megtermékenyítik őket, csak hogy tejük legyen, és azok akik etikai okokból (is) vegánok, ezt nem támogatják. :)
Dorottya Jakab-Gyik
Dorottya Jakab-Gyik 5 hónapja
Sztem ebben a videóban is érződött, hogy mikor a vegán és vega életmódról és kajákról beszéltek megvan az a jópár sztereotipia. Ilyen az pl, hogy a legtöbb étel kívánatossága vagy hasonlósága annak az ételnek a rendes változatához közel sem jár, esetleg ízetlensége (ami mondjuk gyakran igaz); ilyen lehet a sok szokatlan és másoknak nagyon furcsa ételek fogyasztása, mint amilyen "superfood"-okat említettetek. Remélem ezzel semmi bántót nem mondtam, csak az én véleményem szerint nem kéne majdnem minden húsevő meg minden evő embernek ítéletekkel vagy bármi féle sztereotipiával rendelkeznie az ezeket nem fogyasztó emberek iránt. Tény, hogy van végtelen mennyiségű visszataszító és borzalmas recept a vega vagy vegánok számára.
Miklós Milán
Miklós Milán 5 hónapja
26:31
Mira Gadanecz
Mira Gadanecz 5 hónapja
Sziasztok! Szerintem az étel amit megcsináltok majd, az legyen egy zúzapörkölt! 😋
Anita Szabó
Anita Szabó 5 hónapja
Egészséges étkeztetem, végig sportoltam a gyermekkorom és 21 évesen szivritmust zavart diagnosztizáltak. Sokkal több befolyása van a genetikának mint az életmódnak
Bálint Takács
Bálint Takács 5 hónapja
cső srácok , király volt a podcast! Egy dologra akarom felhívni a figyelmeteket,,a "TANYASI CSIRKÉT" amit eladnak az embereknek, nem kukoricával, hanem sárgító táppal etetik. Szóval egy merő átbaszás a cucc--saját tapasztalat
Borbála Tomka
Borbála Tomka 5 hónapja
az apple hivatalos,saját podcast alkalmazásán is fent vagytok?
KatiBlog
KatiBlog 5 hónapja
Magyarországon az emberek a „hulladékújrahasznodító gyárban” kézzel válogatják a szemetet. Igazából a szelektívet összeöntik, de utána kiválogatják.
Anikó Kádár
Anikó Kádár 5 hónapja
„magyar termék”megnevezés: növényi és állati eredetű alaptermékek esetében akkor alkalmazható, ha a növény begyűjtése, tisztítása, kezelése, valamint állati eredetű alaptermék esetében az állat születése, keltetése, felnevelése, termelésbe állítása és csomagolása Magyarországon történik; feldolgozatlan termék esetében akkor alkalmazható, ha a felhasznált alaptermék magyar eredetű és előállításakor valamennyi eljárást (pl. szeletelés, kicsontozás, tisztítás, stb.) Magyarországon végeztek; feldolgozott élelmiszerek esetében akkor alkalmazható, ha a termék előállításához felhasznált valamennyi összetevő Magyarországról származik. Természetesen vannak olyan összetevők, pl. só, vagy fűszerek, amelyek Magyarországon jellemzően nem bányászhatók vagy termeszthetők, ezért ezek az alapanyagok származhatnak külföldről. 2. „Hazai termék” megjelölés akkor tüntethető fel egy feldolgozott élelmiszer csomagolásán, ha a felhasznált összetevők több mint 50 %-a „magyar termék”, és az előállítás minden egyes lépése Magyarországon történt. Például ha egy kakaós keksz esetében pl. a felhasznált és a termék több, mint 50 %-át adó liszt magyar, viszont a kakaó és a cukor külföldről származik, akkor az a termék csak hazai termék lehet. Ilyen eset fordul elő akkor is, ha a több, mint 60% gyümölcsöt tartalmazó lekvárhoz csak import cukrot tudunk felhasználni, de a magyar túróból készült és csokoládé bevonattal ellátott közkedvelt Túró rudi is hazai termék lehet. 3. „Hazai feldolgozású termék” az az élelmiszer, amely többségében import összetevőket tartalmaz, de minden feldolgozási műveletet Magyarországon végeztek. Például ha a pörköltkávé alapanyagát, a nyerskávét külföldről hozzák be és Magyarországon dolgozzák fel (pörkölés, őrlés, csomagolás), akkor az a kávé hazai feldolgozású termék lesz. Hasonló megjelölést kaphatnak a csokoládék, édesipari termékek többsége is.
Mónika Kerekes
Mónika Kerekes 5 hónapja
Hát de basszus egy tehénnek nem csak úgy van teje.... Egy emlős állat, akkor van teje ha vemhes! És azért van teje hogy a borját etesse, de a borjút megölik (burjú bécsi stb vagy ugyan úgy tejelő tehénnek ha nőstény) a tejét pedig viszik a boltba. Mellesleg embertelen körülmények között.... Ez a probléma!!!
Kit nem nevezünk nevén
Kit nem nevezünk nevén 3 hónapja
A tehén alapjáraton nőstény. 😂 Azért tehén. Huu hallod, a fogalmakkal nem vagy tisztába, a többit el sem magyarázom inkább, hogy több sebből vérzik amit mondasz. A tartásukról panaszkodsz te is, de fogalmad sincs szemlátomást hogy milyen szabályok vonazkoznak a tartásukra, és hogy ez nem így működik, ahogy te itt most előadod.
PATYUS GAMING
PATYUS GAMING 5 hónapja
henrynek kicsit több pénz van a kajában a mai gyors kaják drágák .
Eszter Kocsondi
Eszter Kocsondi 5 hónapja
Ismét jól összehoztátok az adást, bár még bele kell rázódnotok, és felvenni egymás ritmusát. Picikét zavaró, hogy egymás szavába vágtok, értem én, hogy "szűkös" az idő, de zavaró tud lenni, mikor nem hagyjátok egymást érvényesülni. Ettől függetlenül nagyon jó volt ez a kajás téma. Így tovább srácok! ☺ Ajánlanám a lecsó elkészítését, mert nem nagy ördöngösség, és hamar kész van, ráadásul egészséges, és nagyon sok mindennel fel lehet még dobni (nem csak fűszerrel, hanem pl. tojással, gombával, brokkolival) Akit még mindig szívesen látnék veletek egy adásban, az még mindig Zsozéatya és Paul Street valamint Vidman és Radics Peti.
Nagy Tamás
Nagy Tamás 5 hónapja
BAROMIRA IDEGESÍTŐ ÉS GUSZTUSTALAN AHOGY NEM HAGGYÁTOK A MÁSIKAT BESZÉLNI. MERT BAZDMEG NEM TUDTOK 1 PERCET VÁRNI HOGY MONDHASD! ELKÉPESZTŐEN PRIMITÍV
TRIÓ! Podcast
TRIÓ! Podcast 5 hónapja
Juj
Gergő Gaál
Gergő Gaál 5 hónapja
Mi lenne ha beszélgetés közben valamit játszanátok. Pl.:-uno - társasjátékok - ilyenek....
Krisztián Juhász
Krisztián Juhász 5 hónapja
Nálunk Kiskőrösön úgy van hogy 3 fajta kuka van 1. rendes szemetes kuka 2. Egy szelektív kuka, amibe üveg, papír és műanyag mehet, de itt is ki kell mosni szóval erre eléggé figyelni kell 3. Pedig úgymond "zöld kuka" ami azt takarja hogy a kerti hulladékot és a konyhai hulladékot havonta 1szer elviszik egy zsákban. Amikor viszik a zsákot kapsz helyette másikat.
Karina
Karina 5 hónapja
Nagyon jó lett😊
T&N
T&N 5 hónapja
Szerintem kirakósozatok beszèlgetès közben Az olyan nyugodt ès lehet közben beszèlgetni 🙂
Mátyás Varga
Mátyás Varga 5 hónapja
Mik ezek a gasztro és táplálkozás tani témák csak így nézzek barni meg henry mit beszél én is olyan vagyok mint àbel ezzel kapcsolatos utána olvasok😂😂☹️ De kávénál feketén kell inni és egy 3-4 Tiszta full egészséges De csak ha nincs magas vérnyomás vese baj cukor stb
Mátyás Varga
Mátyás Varga 5 hónapja
Én szakács tanuló vagyok most megyek 10.be Ti meg arról beszéltek tudtok e hús levest csinálni😂😂😂
Bence Juhász
Bence Juhász 5 hónapja
Mi a helyi étteremből menüztetünk és egy menü ami 1 tányér leves 1 tányér második az így:645ft
Milán Liszt
Milán Liszt 5 hónapja
Fontos megemlíteni, hogyha már tudományoskodunk, akkor a mikrohullámú sütő, csak adott pontokon tud melegíteni (amiatt kell, hogy forogjon a tálca benne), illetve csak a víz molekulákat tudja forgatni, avagy rezegtetni a víz poláris polaritása miatt. Ebből az következik, hogyha beraksz a mikrohullámú sütőbe egy marék sót, tálat, poharat vagy homokot, az nem fog megmelegedni. Ábel tudományos fejlődése érdekében...😇😇😝🤣🤣
Adrián Kormos
Adrián Kormos 5 hónapja
Rakjatok össze 1 legót... Vagy 1 kirakót🤔
Orsós László
Orsós László 5 hónapja
Ábel Mit iszik??
Gabo
Gabo 5 hónapja
A hang nem a legjobb
KNRD
KNRD 5 hónapja
5:19 ez télleg igaz!
Zalán Méhes
Zalán Méhes 5 hónapja
Szerintem ha majd fogtok élőzni akkor azt közvetítsétek twitchen is
Zalán Méhes
Zalán Méhes 5 hónapja
Amúgy azért is van olyan sok energia ital Magyarországon, mert pl a Hell az magyar termék, először én sem hittem el, de nézzetek utána
Király Zsombor
Király Zsombor 5 hónapja
Hány naponta van podcast
Király Zsombor
Király Zsombor 5 hónapja
Mikor lesz a következő podcast
Vivien Huszár
Vivien Huszár 5 hónapja
Legyen még vidííí
ITzDias
ITzDias 5 hónapja
Szerencsétek hogy apple podcasten is fent vagytok :) mert ott sokkal könyebb hallgatnom titeket
Forgács Előd
Forgács Előd 5 hónapja
Whisper Ton, és Magyarósi Csaba, és Cresser is jöhetne vendégnek.
Gergő Paár
Gergő Paár 5 hónapja
Következő adásban beszélhetnétek a dohányzásról.
Gloria Frona
Gloria Frona 5 hónapja
Nekünk nem feltétlen adnak sima szemeteszsak is jó
Gloria Frona
Gloria Frona 5 hónapja
Mi nen vidéken élünk hanem nagyvárosban es itt sárga fedeles kuka van a műanyagnak
Árva Bence
Árva Bence 5 hónapja
Not bad
Viktoria Balogh
Viktoria Balogh 5 hónapja
Csak egy tipp: ne szóljatok egymás szavába. Legyetek tisztelettel a másikra és a hallgatokra is. Nagyon zavaró, amikor egy elkezdi a mondatot a másik meg 3-4 szó után belevág mert neki eszébe jutott valami. Erre figyeljetek oda, én személy szerint sokkal jobban élvezek egy podcastet, ha az összeszedett és a beszélgető partnerek nem vágnak egymás szavába. Ja és Ábel anélkül, hogy valaminek ne olvasna utána, inkább ne mondjon semmi tudományosat (az alkohol feldolgozásra gondolok jelenleg, amiről a Podcast elején szó esett). Nekem, aki viszonylag szakmában van (gyógyszerészetet tanulok), elég butának hangzik, amikor valaki akár sületlenségeket beszél. Csak építő jellegű kritika, bocsánat ha nyers voltam 😊
Zsombi Bán
Zsombi Bán 5 hónapja
9:32 henry a megoldás a teletál!!!!!!!
Dorisz szabó
Dorisz szabó 5 hónapja
Sziasztok, én vegán vagyok. Valójában úgy kell felfogni (persze mindenki más miatt nem fogyaszt iyleneket) hogy nem támogatom az állat kínzást. Őszinte leszek a vegánságom miatt is (tuti de) szerintem a tej alapból egészségtelen. A tej az szoptatáshoz kell emiatt, ha belegondolunk akkor olyan dolgokat tartalmaz ami a borjúnak fontos a növekedésben. A lényeg, hogy ez már az emberek hibája, hogy "felrobban a tőgye". De ez az én véleményem, én ugyanúgy tiszteletben tartom a nem vegánokat is csak ez az én véleményem, mint vegán. ☺️😌
Som Soma
Som Soma 5 hónapja
Minimum 10000ft a kaja ha rendelek reggeli ebéd vacsora?Ezt ti se gondoltátok komolyan,ebédbe egy menü 1500-2000korul van és az a fő étkezés,reggeli vacsora nem sok 5000ből kijön fiuk xd nem tudom hol éltek ti,ez nem las vegas
BOMBER
BOMBER 5 hónapja
Trófea grill
Gábor Kiss
Gábor Kiss 5 hónapja
B&B konyha
Tünde Téglás
Tünde Téglás 5 hónapja
Érdekes téma, viszont pár dolognak szerintem máskor érdemes lenne utánanéznetek ...egy tehénnek nem "csak úgy" van teje! Emlős állatok, tehát akkor van tejük (ami egyébként anyatej és nem emberi fogyasztásra van, hanem a kis bocinak) ha ellenek. Ráadásul a nagyipari tejtermelésnél szinte rögtön elveszik a kicsit tőle, ha lány akkor belőle is tejgyár lesz ha fiú ,akkor pedig levágják. Ezért nem fogyasztanak sokan tejet és tartják egészségtelennek.
Sántits Levente
Sántits Levente 5 hónapja
Ma reggel találtam rá a csatornára, de mostanra már az összes videót végignéztem és elég erősen gondolkodom, hogy megnézem újra. Remélem nem csak én vagyok így vele 😅
Mi történne ha
Mi történne ha 5 hónapja
Ábel&Barni Buzulás LVL:9/10
Kata Kovács
Kata Kovács 5 hónapja
Állattenyésztőnek tanulok, marha telepen dolgozom. A tej a borjúnak termelődik, nem az embernek. A tehén megellik, a borjat egyből leválasztják, majd a borjú tejpótlón “nevelkedik” egy négyzetméteres ketrecben. A föcstejet is szondán kapja. Az elléstől számítva az anyaállat kb 305napig fejhető, de alapvetően ezt a borjának szánja, nem nekünk. Rettentő dolgok vannak az ilyen telepeken. Egyébként a hús, tojás fogyasztás normális (szerintem). Hiszen egy oroszlán megeszi az antilopot, a nyest pedig ellopja a madár tojását. De melyik állat issza meg a másik tejét a természetben?
Kemp Balázs
Kemp Balázs 5 hónapja
Ábel elött mit keres ott a vizelet mintája
Pizzatanker
Pizzatanker 5 hónapja
Másnaposságra valóban jó a savanyú uborka/a leve. Mert tejsavat tartalmaz s az lebontja az alkoholt. Így tulajdonképpen megsemmisíti.
Mazug Botond
Mazug Botond 5 hónapja
16:31 ?🤣
FIÚK BUSINESS CLASS-“BAN"! | TRIÓ! EPISODE #006
54:57
BARÁTNŐINK ÉS TABUK | TRIÓ! EPISODE #005
1:03:26
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 324 E
Szakács Gergő -  -K-é-p-t-e-l-e-n-
3:10
SzakacsGergo
Megtekintés 476 E
5 Times Diego Maradona Shocked The World!
5:01
SOK MILLIÓS TIK TOK VIDEÓK! | TRIÓ! EPISODE #003
42:09
HOVA LETT A COVID-19? | TRIÓ! EPISODE #002
43:21
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 97 E
SZÉPJÓREGGELT BENEDEK! | TRIÓ! EPISODE #012
50:11
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 125 E
PUSKÁZÁS ÉS ISKOLAKEZDÉS! | TRIÓ! EPISODE #014
53:44
Klarar vi äta 1000 stycken Pringles-chips?
22:44
LAMBORGHINI VS TESLA X | TRIÓ! EPISODE #015
49:38
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 52 E
MITŐL FÉLÜNK IGAZÁN? | TRIÓ! EPISODE #017
48:28
TRIÓ! Podcast
Megtekintés 70 E
Szakács Gergő -  -K-é-p-t-e-l-e-n-
3:10
SzakacsGergo
Megtekintés 476 E
5 Times Diego Maradona Shocked The World!
5:01
A regularly scheduled video
4:36
SomeThingElseYT
Megtekintés 1,1 M
Luxifelik Aranykivitelben #6 💛
10:06
Videómánia
Megtekintés 205 E
Eddie Murphy - Egy karrier hullámvasúton
13:23
⭐️ TOP 10 BEST AMONG US ANIMATIONS COMPILATION
42:02
Hornstromp Games
Megtekintés 1,5 M