Először szólal meg a férfi, akit kisgyerekként egy pap szexuálisan zaklatott

  Megtekintés 195,765

Partizán

Hónapja

2016-ban jelent meg az első cikk A.-ról, a régi indexen Miklósi Gábortól, amelyben anonim módon ismertették, hogy a férfi gyerekkorában milyen bántalmazásnak volt elszenvedője egy papi személy részéről. Az első megszólalását több cikk követte, többek között a 444-en Urfi Pétertől, illetve a VálaszOnlineon Stumpf Andrástól is. A. mindeddig nem fedte fel a személyazonosságát, de a mai napon megváltoztatta a korábbi döntését, és saját arcával, a saját hangjával most fog először a nyilvánosság elé állni, hogy elmesélje a történetét.
A Partizán titkosított email címe, amelyen nyilvánosságot kereső áldozatok jelentkezhetnek: partizan_bantalmazas@protonmail.com
Hova fordulhatsz, ha segítséget szeretnél kérni?
OKIT - Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat | bantalmazas.hu/kapcsolat vagy +36.80.20.55.20 | általános segélyvonal bántalmazottak számára
Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány | 24 év alatti fiataloknak: 116111-es ingyenes, anonim lelkisegély-vonal, Gyerekekért aggódó felnőtteknek: 116000-ás vonal a bántalmazott és eltűnt gyerekekért, www.kek-vonal.hu (email és chat platform is elérhető)
Hintalovon Alapítvány | hintalovon.hu/ | gyermekjogi segítségnyújtás, áldozatsegítés
Patent | www.patent.org.hu/ | bántalmazott nőket segítő szervezet
NaNe | nane.hu/ | bántalmazott nőket segítő szervezet
Helsinki Bizottság | www.helsinki.hu/ | jogvédő szervezet, elsősorban hatósági erőszak áldozatai számára
TASZ | tasz.hu/ | jogvédő szervezet, elsősorban állami vagy hivatalos szervvel szembeni sérelmek esetében

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is! www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB

Nem tudod nézni? Már hallgathatod is: open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon! partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz! groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon! partizanpolitika

Megjegyzés
Zsaklin Tóth
Zsaklin Tóth 4 napja
Az egész egyházra ráférne egy tisztítás, illetve a folyamatos ellenőrzés. Nem egy olyan pap van, akinek gyerekei születtek, több nőtől is. A hívők pénzét is érdemes lenne egy-két templomnál megvizsgálni, hogy milyen bankszámlákra vándorol át. Illetve a temetések körüli történések etikusságát is megvizsgáltatlnám.
zsolt péter
zsolt péter 5 napja
Egyébként csak elméletileg kérdem egészséges testi lelki életét elő papot látott e valaha valaki. Nem a tévésorozatokra gondolok
Dávid Kántor
Dávid Kántor 8 napja
Maga ez a fajta viselkedés nem csak papoknal fellelhető,ez emberi gén hiba.egy undormany.barhonnan nézem.ez büntetendő!Na de onnantól kezdve hogy balvanyimadok megprobaljak kivedeni egymást.....persze vizsgáljuk ki....Folyamatos probléma a papok zaklatási ügyei! Cölibátus.....Hiszek Istenben!Nekem nem kell hozzá szoknyás
K. G.
K. G. 17 napja
Hodász András a hazug pap képes volt azt állítani a videójában, hogy Esztergomban korrektül kivizsgálják a molesztálási ügyeket. hupost.info/chat/gpqcxKRth7edlNY/vide
Rita Lévai
Rita Lévai 17 napja
Egy ember idegrendszere, élete rámegy, hogy igazságot szolgáltasson...akár egy ilyen történetben is. Bizonyos papok megvannak őrülve az elvonási tünetektől. Ezért kellene már régen a cölibátust eltörölni. A fiatal embernek gratulálok, hogy ilyen bátran, hősiesen áll ki a saját igazért! Minden elismerésem!
ibolya kontor
ibolya kontor 18 napja
Koszonjuk az oszinteseget, mert kell, hogy tudjunk rola, sajat gyermekeink, vagy unokaink erdekebe, mert biztos sok ilyen es hasonlo tortenet van, akar tudunk rola, akar nem!!!
Benjamin Ruggiero
Benjamin Ruggiero 18 napja
Ott bukik meg a szekuláris, demokratikus jogállam fogalma, ha őt meghurcolják, a papot meg futni hagyják.
Égenjáró Lukács
Égenjáró Lukács 18 napja
Azért az is érdekes hogyan hazugozzák azt, aki a papifrankós videók kommentszekciójában szóbahozza ezt a videót.
laszlo katona
laszlo katona 19 napja
Mit akar ezzel mondani? Kispap ? Az mit jelent ? Ez olyan mintha azt mondaná hogy rendör . Nem inkább egy ördögi lélek volt ? Megpróbált védekezni kiabálni vagy csak beleegyezett ?
Katalin Cenker
Katalin Cenker 21 napja
Marci! Addig mondom a hosszú fekete zoknit, amig nem váltasz!
Katalin Cenker
Katalin Cenker 21 napja
Nem tudtàtok, hogy sàtànistàk ülnek a Vatikànban? Na most megtudtàtok!
Takacs ildiko Ildiko
Takacs ildiko Ildiko 21 napja
"Halld, Hatalmas! Hires Bosszuálló, szavamra hallgass! Elküldtél engem, férgekhez a férget, kik ellenedre s fricskád nélkül éltek. Én inkább ültem volna itt a pusztán, sorvadva, mint ma, gyökére és sáskán. De böjt s jámborság néked mint a pélva, mert vétkesek közt cinkos aki néma...."
József Borbély
József Borbély 23 napja
A világ egyik legnagyobb betegsége a vallások és azok hírdetői. Vallás nélkül sokkal nagyobb béke lenne a világban.
Edda Stoltz
Edda Stoltz 23 napja
Jesszus a Partizán lassan nemzeti szellemi és erkölcsi kincsünkké válik. Köszönet a sok munkáért, az oly régen hiányolt mélységekért és az intellektuális és érzelmi élményekért. ❤ Ehhez az interjúhoz hozzátéve csak annyit, hogy ezeknek a bűnözőknek sokszor mekkora piszok nagy szerencséjük van, hogy ilyen intelligens áldozatokba botlanak, jöhetnek még esetek, ahol olyan sérüléseket okoznak, hogy azok esetleg nem egy konszolidált, összeszedett mélyinterjúval végződnek, hanem egyszer valaki rajukrombolja a házat keresztestől-mindenestől. Mennyi idő telt el és milyen olcsón megússzák. Köszönöm a bátorságot és hogy láthattam ezt a beszélgetést. ❤ Pontos diagnózisa és látlelete egy hallgatással és összezárással lefedett, sok sebből vérző világnak. Az ilyen bátor hősök indíthatnának el egy gyógyulási folyamatot, feltéve, hogy ki lehet néha ütögetni egy-egy téglát abból az iszonyú vastag és magasra emelt falból, ami az egyházi disznóságokat védi és így egyre többször rés nyílna a pajzson. Én magam boldog, buzgón katolikusra nevelt kislány voltam, fontos volt a családomnak és már ötévesen minden vasárnap két masnis copffal, lakkcipőben vártam az indulásra a 9-es misére. Élveztem, tetszett, sokat tanultam és egy közösséghez tartoztam, az elsőáldozás után távolodtam el kicsit, mert gyerek voltam, de megneszeltem, megéreztem, hogy gyónáskor a pap a válófélben lévő szüleim és az én kapcsolatomra, illetve az éppen aktuális érzelmi állapotomra irányított, manipulált kérdéseket tesz és vet fel. Szóval görbe a tükör és sok sebből vérzik. Sok Attilára van szüksége a világnak, hogy ezeket a sebeket kitisztítsuk, bekötözzük és testben-lélekben egészséges keresztény világot nyerhessünk.
zsolt farkas
zsolt farkas 24 napja
Erdő(s) Péter a ku@#@ ... - a CPG után szabadon
DaveKing Motivation Deep Music
DaveKing Motivation Deep Music 28 napja
Dragon F. L
Horvath Margo
Horvath Margo 29 napja
21. században ilyen megtörténhet! Döbbenet! A kommentem nyomdafestéket nem tűrne el, ezért nem is teszem! Nagyon bátor dolognak tartom ezt a kiállást!
Éva Radványi
Éva Radványi 29 napja
Végtelenül elkeserítő. Úgy nyújtunk segítséget egy áldozatnak, hogy újra és újra áldozattá, feláldozhatóvá tesszük. Emiatt maradnak rejtve az ilyen ügyek ezer esetben. Az átélt trauma, az áldozat hibáztatás, a külvilág ítélkezése, a megbélyegzés és megannyi akadály tartja vissza az áldozatokat. És az elkövetők ezt ki is használják.
A F
A F Hónapja
Ha minden áldozat beszélne nem sok szent életű maradna tisztán...
Szikszainé Éva
Szikszainé Éva Hónapja
Mennyit keresett ezzel??
Rozália Németh
Rozália Németh Hónapja
🥺! Teljesen átèrzem a helyzeted! Én szégenlem magam,hogy ilyen emberek egyáltalán megszületnek. "Tanultnak- műveltnek mondják magukat" visszaélnek nehèz sorsú gyermekek sanyarú sorsával. Kikérdezik,puhatolódznak a csaladi háttérről és kihasználják ezeket a kiskorúakat. Köszönöm,hogy nyílvánosságra hoztad! A gond az,hogy újabb jön utána.
Va Dalma
Va Dalma Hónapja
Ezt a videót végig zokogtam... gyerekekkel is foglalkozom, szívem megszakad, hogy ez megtörténhet. Attilának sok erőt, kitartást! A Partizánnak pedig újabb hatalmas gratuláció.
REAL-LIFE SABINAPrivate
REAL-LIFE SABINAPrivate Hónapja
en Hivö vagyok es sajnos igaz amit a ferfi mond...en is äteltem ilyet söt....nem is egyszer
Cosmin Ciorogar
Cosmin Ciorogar Hónapja
Mocskos papok akinek nem inge ne vegye magára! Én nekem is lenne mit mesélnem , 2 esetet is ! S akkor az ember bízzon az egyházban s ilyen dolgok ! Hát szégyelje magát az ilyen pap !!
Klara Antal
Klara Antal Hónapja
Attila, te egy bátor és csodálatos ember vagy! Minden tiszteletem neked! Mélységesen elítélem azokat az gyáva, álszent egyházi személyeket. Ilyenek hirdetik isten szavát? És téged megvádolni? Mind börtönben a helyük! És az igazságszolgáltatás emberi? Vadoljuk az áldozatot! Akik ezt teszik, azok a sátán szolgái!
Ágnes Pentz
Ágnes Pentz Hónapja
Nem értettem gyerekkoromban, hogy miert utaljak a papokat. Most mar en is utálom oket., mert a hatalmukkal visszaélnek. Jézusban hiszek, a papok hitványak .
Gaspar Matild
Gaspar Matild Hónapja
Szegyenletes dolog Meg Ha meg gondolta is valaki de ha meg meg. Is tette SZEGYELJE MAGAT BARKI AKI GY3RKEKET BANTOTT😥😥😥
P G
P G Hónapja
Cardinal Erdo looks like a major asshole. Just sayin'...
Zsofija Bogdan
Zsofija Bogdan Hónapja
Atilla minden el ismerésem a tiéd csak azt tudom mondani erőt és kitartást kivánok.Ilyen témát már hallotam sajnos.
Jánosné Répásy
Jánosné Répásy Hónapja
Végig néztem videót .sajnos ez megtörténhet.Ilyen az egyház??
Veres Zoli
Veres Zoli Hónapja
A szuleid hol a tokombe voltak te idiota
C note is the GOD!!
C note is the GOD!! Hónapja
Én is abban hiszek , hogy találok segítőket és nekünk is kiderül az igazság !
C note is the GOD!!
C note is the GOD!! Hónapja
Ez egy rohadt maffia elzárás és ügy , így vágtak vissza az atyák , megmutatták , hogy együtt vannak és Ők játszák az Istent! Pont hasonló kicsit az én esetem ! Félnek az látszik , félnek a botránytól !
C note is the GOD!!
C note is the GOD!! Hónapja
Szeretnék veletek beszélni másabb , de gyermek ügyben !Hogyan lehet segítséget kérni tőletek ?
Istvánné Kertész
Istvánné Kertész Hónapja
Én mindig azt mondom hogy nem beszéltünk róla mert ti nem akartatok velem beszelni pedig tudtatok azt hogy az apám tiltott az egyháztól és nem kereszteltek meg Akkor szükség lett volna hogy beszéljük meg mert szóból ért az ember, most már érted hogy miért nem bízom benned mert nem vagytok őszinték velem
Antal Lantos
Antal Lantos Hónapja
Az összes szexuális zaklatás valamelyik egyház papja által lett elkövetve. Ugye?! Homoszexuálisok persze soha nem zaklattak heteroszexuális embereket, vagy világi, értsd nem egyházi, heterók sem!? Mélyen tisztelt partizán ! Ugye , hogy nem lehetne100 szor annyi ilyen fiatalembert találni aki kiállna és elmondaná rettenetes sorsát a nagy nyilvánosság előtt ez utóbbi csoportból!?
Margit Dombosné
Margit Dombosné Hónapja
Nagyon bátor vagy, és a riporternek is szívből gratulálok.. Megdöbbent hogy ennyi ember tudott erről a szörnyűségrol és ennek a gyermeknek senki nem fogta meg a kezét, hogy mellette legyen és segítsen hát milyen világban élünk kérdezem én.
Wishlove Ariadne
Wishlove Ariadne Hónapja
Persze, hogy nem volt jegyzőkönyv. 18 év alattiként nem írhatta volna alá, kellett volna gyám/szülő. És azért állította Udvardy, hogy később volt ott, mert addigra már 18 lett volna, aláírhatta volna a jegyzőkönyvet. Szép trükk. Udvardy is a Pokolban fog égni.
sz a
sz a Hónapja
Attila, sok sikert, kitartást kívánok! Győzni fogsz!!! Marci, nagyon érdekelne a folytatás, kérlek tudósíts majd arról is!
Kira B.
Kira B. Hónapja
Amikor a srác beszél arról, hogy a rendőr, aki a telefonon keresztül lejátszotta a hangfelvételt, és mondta neki, hogy akkor miért ül letartóztatva, ha ő vallásos, akkor igazából provokálta ugye. De sajnos az a baj, hogy rengeteg rendőr és börtönőr igazából a rabokat provokálja, és addig bántják őket lelkileg és szavakkal,amíg nem megy neki az őrnek, vagy a rendőrnek, és utána a rendőr ürügyként azt mondja hát sajnos kénytelen volt fenyítést alkalmaznia. Igazából feszültség levezetésként és lelki és testi felülkerekedés miatt teszik ezt, meg élvezetből. Szánalmas emberek.
Igor Markovich
Igor Markovich Hónapja
Aki volt a Csobánkai táborban az like
WillyTheKid
WillyTheKid Hónapja
www.valaszonline.hu/2021/03/08/egyhazi-molesztalasi-botrany-peto-attila/ szomorú , hogy továbbra is cél sokak számára egy kultúrát , tudományt , közösséget adó vallás lejáratása . A jogosan kritizálható szomorú esetek nem egyenlőek az ilyen híressé válni és lejáratni akarással...
Ildikó Valkó
Ildikó Valkó Hónapja
sZEGÉNY SRÁCNAK EGY NAGYON JÓ ÜGYVÉD KELLENE.
Nathan
Nathan 24 napja
Most már van neki. Ivány Borbálánál jó kezekben van az ügye.
Bass Excitings
Bass Excitings Hónapja
176 dislike: Papok
Monika Szabo
Monika Szabo Hónapja
Nemcsak az az elképesztő, ami ezzel a fiatalemberrel történt, hanem az is, hogy ő, az áldozat vár az ítéletre nem pedig az elkövető.
Dániel Tesselaar
Dániel Tesselaar Hónapja
Fúj. A pedofilbuzik minek mennek papnak? A papnak mindenki előtt járva kéne szent életet élni. Ez így nem helyes.
Jani B
Jani B Hónapja
Sajnos nagyon rábaszott. 😔😔 Amíg perui külügyminiszter pici gyermekeket baszik (peruban pár ezer forint egy kisgyermek- akár csak bangkogban) 🥵🥵🤮🤢😡😠🤬 És ezt az állam poton 400ezer forinttal bíróságon és lemondasával, illetve több 10millió végkielégítéssel 'bünteti' Addig ezek a szerencsétlen áldozatok hiába kérnek segítséget, az országon belül nem fognak kapni. Sajnos!! Én is sokat jártam hittanra, meg táborba meg ilyenek, de csak pozitív élményeim voltak. Szerencsére. Nem minden pap geci, de azé van bőven szar az egyházban. :(
Veronika
Veronika Hónapja
Az egész élete erről szól és nincs eredmény. Ráment az élete, megéri?
Veronika
Veronika Hónapja
Az egyház két ezer év óta nem tudott megváltozni, ezután sem igen fog.
Erika Lénárt
Erika Lénárt Hónapja
Az a durva, hogy itt mar nem csak egy paprol beszelunk hanem egy pedofilrol.... azert nem szabad hagyni mindegy, hogy pap nem pap pedofila az kemeny dolog...
Irén Kovács
Irén Kovács Hónapja
Fújjj!!! Katolikus egyház😢
Viktória Gergely
Viktória Gergely Hónapja
Nagyon bátor a srác! Kívánom neki, hogy fel tudja dolgozni az átélt traumáit, hogy teljes, kiegyensúlyozott életet élhessen. Sokszor eszembe jut az a mondás, hogy a hatalommal lehet élni, nem élni, és visszaélni. Ebben a sztoriban nagyon sok a visszaélés (a pap, az egyházi vezetők, rendőrség részéről). Jó látni, hogy a média erejének a használata megkezdődött. Remélhetően, ezzel az egyensúly irányába halad majd a folyamat, és fény derül majd az igazságra. Marci érzékenysége, fókuszált figyelme előtt pedig le a kalappal, ahogyan kérdezett és a beszélgetést vezette - ebben a nagyon érzékeny témában.
Orsolya Türk
Orsolya Türk Hónapja
Nagyon köszönöm ezt a filmet és szívből remélem, hogy Attila a bátorságával célt fog érni. Megrázó volt és hihetetlen. Én is katolikus gimnáziumba jártam és bár engem nem értek ilyen jellegű bántalmazások, azt mindig is éreztem, hogy nagyon fontos a jó látszat fenntartása, valamint az, hogy amit felülről megmond a valaki, az úgy van és te csak kussolj... Sajnos ezt az undorító hozzáállást látom a nagy keresztény kormányunkban is. Minden elismerésem azoké ez embereké, akik bátrak ezzel szembeszállni és ha kell, kiborítani a bilit, hogy valóban megtisztulhasson egy intézmény, közösség. Hiszem, hogy ez nem felesleges, van értelme. Köszönjük Attila, nagyon felnézek rád.
Katalin Dr Zádoriné Soós
Katalin Dr Zádoriné Soós Hónapja
Megrendítő volt végighallgatni. Sajnálom Attilát, és tisztelem a kitartását.De semmi nem fekete-fehér, mindent a Teremtő tesz velünk.
Domonkos Varga
Domonkos Varga Hónapja
Kiváncsi vagyok meddig lehet ez a videó fent az interneten
Dorka Orosz
Dorka Orosz Hónapja
Schnell György atya azóta, koronavírusban meghalt már.
E P
E P Hónapja
Pap soha nem bántott. Az apám, a férjem annál inkább.
Krisztina Vas
Krisztina Vas Hónapja
Keresztényként kötelességemet érzem, hogy imádkozzak mind a családomért és más emberekért, ahogy az egyházért és papokért is. Mondom ezt ugyanúgy pedofil "áldozataként", de mégis a hitet választva gyógyulásként. Mondom ezt más téren "bűnösként", és a hitet választva megtérőként. Ahogy a családterápiák is kimondják, "áldozatok áldozatai" vagyunk. Azaz nem ment fel minket semmi, hogy ne dolgozzunk magunkon, ugyanakkor jogos, hogy az elérhető határig kiálljunk magunkért. Istentől kaptuk az életünket, neki tartozunk. Egyedül fogunk előtte állni, senkire sem fogunk tudni ujjal mutogatni. Meg kell találni a felelősségünket. Itt pl. azt, a gyógyulás által, hogy hozzá tartozik a sorsunkhoz. Bármennyire nem akartuk, és Isten akarata sem ez lett volna, de változtatni már nem tudunk rajta. 🙁 Isten kinyilatkoztatta magát fiában. Jn 14,6 „Én vagyok az út, az igazság és az élet - válaszolta Jézus. - Senki sem juthat el az Atyához, csak általam". Szívből kívánom, hogy az interjú alanya a történtek és a mély trauma, bizalomvesztettség ellenére megtalálja a belső békéjét, megbocsátást, újra a hitet, elsősorban Istenben. Teológiai tanulmányok és mások szolgálata segít, rálátunk, hogy nem a miénk a "legnagyobb probléma", bármennyire is nehéz, rögös , hosszú az út, a gyógyulás.. de van kiút.. És itt a paradoxon, hogy pont Istennel, és akár pont más papok által. Én sokuknak hálás vagyok!!! Imádkozom az interjúalanyért, és mindenkiért. Kitartás!! 🙏💔👉💖
András /Miklós/ Marton
András /Miklós/ Marton Hónapja
Megsemmisítő... 😢 nem találok szavakat. A gyereknek még rontatlan szép lelkét, az ősbizalmat, amivel a felnőttek felé fordulnak, ilyen módon összetörni, tönkretenni, valószínűleg az egyik legnagyobb bűn és helyrehozhatatlan. Köszönöm, hogy megosztottad igazán bátor vagy! Kitartást és szép életet kívánok!
Krisztina Hiltunen
Krisztina Hiltunen Hónapja
Attilát valószínűleg a Jóisten el akarta hívni papnak, mert hatalmas karizmája lehetett volna és sok emberre jótékony hatással lehetett volna, ám a démontól megszállott ezt keresztül húzta. De még ebből is jót tud kihozni Isten, mert remélhetőleg elkezdődik az a Magyar Katolikus Egyház megtisztulása. Ráférne minden szinten. Nincsenek szavaim és bele sem tudok gondolni, hogy milyen lelki traumákon mehetett át Attila kicsi tizenévesként, később fiatal felnőttként. Az egyház vezetésének pedig kutya kötelességük lett volna kiállni mellette, ha már egyszer magukat az egyház fejének hívatják és ha állítólag ők Istent földi helytartójaként képviselnék Isten igazságosságát és törvényeit, ám ezek csak mindenféle kimondhatatlan címkéket aggatnak magukra, hogy legyenek valakik. Szörnyű volt végig hallgatni Attila történetét, folyamatos gyomorgörcs, pedig nem is velem történt. Snell György 2021.02.26-án meghalt, szóval neki már raportja van Isten előtt. Így cserben hagyni egy védtelen kisfiút. :( Isten irgalmazzon minden embernek, aki ebben a bűnben kivette részét. Attila minden tiszteletem a tiéd. Hatalmas bátorságról tettél tanúbizonyságot. Imáimba foglallak és kérem a Jóistent, hogy tegyen igazságot az ügyedben még itt a földi életben.
Vivien Szikra
Vivien Szikra Hónapja
Már az is rettenetes és erkölcsileg gyanús, hogy felettes papok is próbálták elkendőzni az ügyet. Követelem az egyház tisztára mosását HAZUGSÁGVIZSGÁLATOKKAL, mert mi szeretnénk hinni az ISTENI TISZTASÁGBAN, és mindenek előtt szeretnénk gyermekeinket nagyobb BIZTONSÁGBAN TUDNI. A TISZTÁTALAN egyház aláássa a keresztény jobb oldali kormány iránt érzett tiszteletünket, bizalmunkat, reményeinket. Ez lesz az első lépés az VALÓDI IGAZSÁG ÚTJÁN.
Veronika Kovács
Veronika Kovács Hónapja
Teljesen meg értem,hogy nem mertél szólni senkinek! Sajnos hasonló eset volt a családomban!Hosszú-hosszú idő kelett mire kiderült az igazság!Sajnos a törvény nem az igazság mellett áll!Minden tiszteletem a tiéd,hogy ki mertél állni és el mondani a te történeted! Erőt és kitartást NE HAGYD MAGAD CSINÁLD VÉGIG AKÁR MILYEN ROSSZ IS MOST,AZ IGAZSÁG GYŐZNI FOG ÉS REMÉLEM MEG KAPJA A MÉLTÓ BÜNTETÉSÉT A MOCSKOS TETTÉÉRT!
Noémi Vadnai
Noémi Vadnai Hónapja
Vizet prédikálnak, bort isznak, hirdetik az igét és szennyben élünk a vallással és az igazságszolgáltatással együtt
Olga Bartáné
Olga Bartáné Hónapja
Kedves Attila!szerencse hogy ilyenbator vagy , hogy ezeket eltudtad mondani, sokan okulhatnak belőlle.
János
János Hónapja
Nincsennek szavak. Döbbenetes!
nb 25
nb 25 Hónapja
Azt hittem, visszatért a Kádár rendszer... ez rosszabb! Kádár rendszer mixelve a Rákosi rendszerrel és a sötét középkorral... még 10 év és máglyán fogják égetni a nem fidesz hívőket akik mernek liberálisan gondolkodni, persze a máglyához a fekete autó lesz a taxi...
Lightbringer
Lightbringer Hónapja
El se ment.
Ginger Bread
Ginger Bread Hónapja
😂😂😂Ok...
Gyöngyi Kerékgyártó
Gyöngyi Kerékgyártó Hónapja
leyen 4 éve foggyeny köpésban tartja fejem, amire egy elte gazdaságis kisokkolta karom fejemből- ma elte bezárás értékem volt 1635től számolva/us gyerekgyilkos 4 éve üldöz, nem megoldható hónapok óta. sőt ensz kínzásba ment hivatlos eljárás. 2004bn hazajöve elvette diplomám és 15 éve éheztet, us diplomata cslaádtagként ahol sha nem voltam poszt oroszok kínoznak otthon, 24h 700nypja. filmes kivegzes. 40 éve lakás betörök elte eu prof ujra jönnének.
Ben Me
Ben Me Hónapja
Mi a facebook linkje? En is szeretnem egy kicsit abuzalni.
Patrik Kovacs
Patrik Kovacs Hónapja
Az olyan embereket mint ez a “pap”, a saját belükkel kellene felakasztani az első fára!🤬
Porszem Vagyok
Porszem Vagyok Hónapja
ÁÁ elég csak a nyilvános kasztrálás.
Erisen
Erisen Hónapja
Soha a büdös életben nem fogom a gyerekeimet egyház közelébe engedni. Nem mintha akartam volna, de ezek csak megerősítenek. Semmilyen egyház,nincs kivétel. Egyébként kincs ez a csatorna,annak ellenére hogy politikailag finoman szólva sem vagyunk egy platformon. Elismerésem a munkádért Marci.
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
Egyre több az egyházi iskola! Remélem ez a beszélgetés eljut a szülőkig és jobban oda figyelnek a gyerekeikre! Úgy látom a belügyminiszter az egészségügy irányítója, a püspök meg a belügyet irányítja! Szép kis demokrácia!!!!!
Ernone Horvath
Ernone Horvath Hónapja
Az általánosítást én sem kedvelem,, azon kívül pedig nem mindent kell nagy dobra verni
Teenager Lemur
Teenager Lemur Hónapja
Védjük meg keresztény értékeinket! Üldözött keresztény
Ildikó Éva Gelencsér
Ildikó Éva Gelencsér Hónapja
Az alaphibát a történelem tanár követte el. Neki jelenteni kellett volna az iskola igazgatójának, közösen felkeresni egy ügyvédet, majd egy rendőrtisztet, illetve tájékoztatni a szülőket. Az ügyvéd ismeri az eljárásrendet, más áldozatokat is kereshet, és tudnia kell a lehetséges támadásokat kivédeni. Úgy tűnik, hogy egy kiskorút egyedül löktek bele egy ilyen konfliktusba. Az nem világos, hogy a cél mi volt: eltiltatni a papi hivatástól vagy börtönbe juttatni a papot.
Bence Dobos
Bence Dobos Hónapja
Fúj. 🤢
Bud Spencerk
Bud Spencerk Hónapja
MEGOSZTANI, OSZTRAK HATAR!! hupost.info/chat/faamlZh6da2urJc/vide
T. Andrea
T. Andrea Hónapja
Nagyon sajnálom. Fájdalmas hogy ilyen egyáltalán megtörténhet 😞😳🙏 Nem tudom végig nézni. És ezek megtörténtek és nem csinálnak semmit. Istenem 😳😔 Miért nem tudnak családot adni ezeknek a papoknak. Jobban megértenék az emberek problémáit.... hetedik mennyország mintájára. Mit kell nőtlenséget fogadtatni? Sokkal nagyobb lenne a hitközség és a bizalom. Ez több mint ezer éves gond.
Anna Kocsis
Anna Kocsis Hónapja
Egészen biztos vagyok benne, hogy Balázs atya a feletteseiről is tudna mesélni... Azért védik... Undorító.... A-tól Z-ig, isten óvjon minden naiv embert, akik még ezeknek hisznek és a gyerekeiket rábízzák ilyen embernek nem nevezhetőekre...
Réka Boldizsár
Réka Boldizsár Hónapja
Atya Úr Isten ez mekkora egy szarkeverés, hadjátok már élni nyugottan ezt az eggy embert annyit szenvedett ez az ember akit ti így lehordotok hogy ti felét sem.. Ennyire be feketíteni egy embert aki őszinte tiszta lelki!
Dorina Meggyes
Dorina Meggyes 19 napja
@Réka Boldizsár te tényleg ekkora hülye vagy? Úgy gondolod, hogy valaki ezt csak kitalálja? Szerinted 20 éve rámegy neki csak arra, hogy befeketítsen egy papot?
Réka Boldizsár
Réka Boldizsár Hónapja
Aki ismeri, azok tudják hogy nem képes az a pap ezekre amiket ti el hisztek. Idióták!
Rita Kota
Rita Kota Hónapja
Kire gondolsz? A papra aki fiukat lanyokat molesztalt? Vagy a tobbiekre akik falaztak neki?
Péter Szabó
Péter Szabó Hónapja
Az persze szomorú, ha valakit bántalmaznak és nem hisznek neki. De az sem lehet sokkal jobb, ha valakit megrágalmaznak és úgy nem hisznek neki. Egy kívülálló, vajon hogy tudja eldönteni, hogy ki hazudik, és ki nem? Én nem ismertem a szóban forgó papot, de úgy látom, hogy egy népszerű és tevékeny pap hírében állott, akiről nehezen volt hihető, hogy ennyire képmutató sunyi gazember legyen. Belegondolni is rossz, mert bizony nem kevés intelligencia szükséges ahhoz, hogy valaki eljátssza a jó és megbízható papot, miközben egészen aljasak a szándékai. Báránybőrbe bújt farkas, ahogy Jézus mondaná. Egyébként ha jól értem nem pedofiliáról van szó, legalábbis nem orvosi értelemben, mert áldozatai ugyan jogilag kiskorúak, de biológiailag már serdültek. Fiatal serdülő fiúkra hajtó homoszexuális. Ugye a heteroszexuálisok közt is vannak olyanok, akiket főleg az egészen fiatal ártatlan lánykák hoznak izgalomba. Sok beteg ember van, s úgy tűnik egyre több lesz.
Dávid Dulovics
Dávid Dulovics Hónapja
A fiút hatalmas trauma érte, ezt elismerem. De rosszul dolgozza fel, és rossz irányba halad. Nem Snell György atyát kellett volna üldöznie (Isten nyugosztalja a püspök atyát). Már rögeszmésen üldözte az atyát. A srácnak pszichológus segítségére van szüksége, hogy le tudja magában zárni az ügyet, meg tudjon bocsátani az egykori zaklatójának, és ne akarja bosszúból az egész magyar katolikus egyházat tönkretenni. Ebbe bele fog így őrülni hamarosan, ez a fixa idea el fog rajta teljesen hatalmasodni. Már el is hatalmasodott. Folyton csak ez kattog az agyában, ezzel kel, ezzel fekszik. Ez így nem normális, neki a legrosszabb. A saját érdekében, a saját belső gyógyulása miatt kellene feladnia ezt a hatalmas bosszúvágyat, amely ott forr benne, ne akarja ő tönkretenni a katolikus egyházat néhány rossz pap miatt. Ő úgyis csak vesztes lehet. Az egyház erős. Kibírta kétezer év összes támadását. Egyetlen ember bosszúvágya nem fogja kicsit sem megingatni a hazai katolicizmus tekintélyét és pozícióját. Attila, engedd el azt az ügyet, mit akarsz még elérni? A bűnöst laicizálták, a célodat elérted. Mi kell még ezen felül? Intézménytől bocsánatkérést ne várj. Az egyház elsősorban egy intézmény. Egy 35 éves ember annyira naiv nem lehet, hogy arra számítson: majd Erdő Péter kér tőle levélben bocsánatot. Úgy tűnik, mintha megrekedtél volna a serdülőkorban, olyan szenvedéllyel és szívóssággal támadod az egyházat, mint egy fékezhetetlen kamasz. Gyógyulást kívánok Neked, legyen végre béke a szívedben! A bosszú nem vezet jóra.
Dávid Dulovics
Dávid Dulovics Hónapja
@Lightbringer Az egyháznak vannak bűnös papjai, de egy-két példa alapján egy egész intézményt elítélni ostobaság. A sztereotípiák gyártását káros dolognak gondolom. Van a nők között is egy-két hisztis teremtés, de ez alapján azt kijelenteni, hogy az összes nő hisztis, nagy butaság lenne. Ugyanilyen primitív hozzáállás, ha egy-két rossz pap miatt az egész egyházról negatív véleményt mondunk. És az a rengeteg jó pap, akik családokat pótolnak, hol lesz megemlítve? Böjte Csabához hasonló kiváló papjaink tucatjával vannak. Áldozatos, nemes lelkű emberek. Itt inkább az a kérdés merül fel, hogy ez a fiatalember miért keresett családpótlékot az egyháznál kamaszként? Hol volt akkor az édesanyja? Hol voltak a testvérei? És most honnan van benne ez az engesztelhetetlen bosszúvágy? Mert ennek a mértéke már nem normális. Ha így folytatja, őrültekházában fogja végezni. Sok-sok békességet kívánok neki, arra van a leginkább szüksége. Nem hiszem, hogy egy bocsánatkérő levél megnyugtatná. Ő egyszerűen egy fantommal viaskodik. Felépített magában egy teljesen negatív egyházképet, amely távol áll a valóságtól, és ez ellen harcol.
Lightbringer
Lightbringer Hónapja
Látod ha rajtad múlna még mai napig boszorkányokat égetnénk. Tudod a változás elhozója nem egy ember, de elindítója lehet. Leomlasztani nem fogja az egyházat, de nagyon is megérdemlik mivel hiába csak 1 pap(ami nem igaz, mert vannak ilyenek akikről nem derült ki) viszont az összes többi segített az eltusolásában, ami már az egyház fogalma.
Rita Kota
Rita Kota Hónapja
Nem az egesz katolikus egyhazat uldozi! A vezetoi ennek az egesz bagasnak akiknek tenniuk kellett volna valamit. A puspokot is ezert kereste! Miert ne irhatna az erdo levelet? Nem tud irni? Vagy o neki ez tul leereszkedo? Ne viccelj! Ilyen lenne egy vezeto egy ilyen szervezet elen? Kicsit gonsolkodjal. Ez a fiu tobb aldozatot mentett meg, ment meg, a vezetok hanyat? Ultek az egeszen, aztan meg a fiut uldozik. Gondolkodj kicsit.
Barni Vigh
Barni Vigh Hónapja
Szűcs Balázs.... 2016ban még egy Piliscsabai keresztény iskolában, gimnáziumban tanított, ahova én járok... Akkor még kisebb voltam, nem tudtam felfogni, amikor kiderült az iskolában, hogy pedofil. Azóta már nem pap, viszont nem ez az egy eset, ami papoknál megtörténik, nem tesz jót a cölibátus
Bernadett Gyürü
Bernadett Gyürü Hónapja
Maffia Respect, remélem egyszer megnyugszik a lelked,es boldog életet elhetsz..
Ferenc Attila
Ferenc Attila Hónapja
Baszok az irányelvekre, banoljatok
Zsuzsa Faix
Zsuzsa Faix Hónapja
Kb. 6 évvel ezelőtt láttam a Spotlight című filmet mely kisértetiesen ugyanez a tõrténet. A film végén percekig vetítik azoknak a papoknak neveit akiket az egyház megvédett azzal hogy a világ külõnbõző egyházközségeibe helyezte Amerikából az ügyben "megbukott" papjait. Ajánlom a filmet mindenkinek ha még fellelhető valahol.
Dima Slawa
Dima Slawa Hónapja
Maradjunk annyiban, hogy bocsánatot akkor kérek, ha valakinek rálépek a lábára...ilyen bűnökért nincs bocsánat! Legyen az az "Atya Úristen" is, szenvedjen és soha többé még csak látni se láthasson gyereket!!!
MarsInvictus83
MarsInvictus83 Hónapja
"De aki megbotránkoztat csak egyet is ezek közül a kicsik közül, akik hisznek bennem, jobban járna, ha malomkövet kötnének a nyakába és a tenger fenekére vetnék." (Máté 18:6)
Dr. Czifra Károly
Dr. Czifra Károly Hónapja
Na ezzel maradéktalanul egyet lehet érteni.
Mari Adler
Mari Adler Hónapja
És ezt még mindig sokan nem hiszik el róluk ... Kognitív disszonancia ... Remélem hamarosan összeomlik az egész kóceraj!
Györgyi Juhász
Györgyi Juhász Hónapja
Nagyon bátor vagy!!! Köszönöm!!!🙏🏻❤️
Spenót
Spenót Hónapja
Hülye ötlet volt a fináléban az áldozatokat buzdítani. Európában kereszt(y)én(y) egyházzal szembe nem lehet nyerni. törvényen felül állnak. Csak belerokkanni.
Z Zitike
Z Zitike Hónapja
Szívem megszakad érted 🥺😢❤️
jon smith
jon smith Hónapja
Mi is a mentsége a mocskos pedofilbújtató egyháznak? Ja, erre nincs mentség. Miért is nem lehet elhatárolódni, kirúgni, feljelenteni az ilyen papot? Miért zár össze az egyház a pedók mögött? Talán mert túl magasra nyúlik a korrupció? Költői kérdés.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy Hónapja
Mit vártatok? A pedók majd elgondolkodnak?
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy Hónapja
És erre mi szükség?
Heléna Éva HERCZEGH
Heléna Éva HERCZEGH Hónapja
Kitenni egy fiatal gyereket ennek,undorítò,aljas,megterhelő,sokkolò,ezèrt nem mondtam el mèg èn sem a hatòsàgoknak. Èvekkel utànam a tanart kidobtàk,de csak mert megkörnyèkezte az iskolaigazgatò lànyàt.
Heléna Éva HERCZEGH
Heléna Éva HERCZEGH Hónapja
Tanàrom fogorvos,testvèremmel együtt focizò nàlam min 6 èvvel idősebb fiù....14 ès 16 èves voltam. Az abuzàlò politikus a vàrosunkban,a fogorvos halott,a tanàr felesègèt sajnàlom....sakk matt
fiú-FIRKA-lány
fiú-FIRKA-lány Hónapja
1oo kérdésem van! A legfontosabb kérdésem, VÁLASZOLJON MÁR ERRE VALAKI, mondjátok el a véleményeteket VAGY LEGFŐKÉPPEN JOGÁSZ nyilatkozzon...... hogy ki nem sz.....rja le, hogy a papok inditanak-e eljárást vagy védik a mocskos pedofil becsületüket, ha ők nem tesznek semmit, TŐLÜK FÜGGETLENÜL ez bűncselekmény, amiért börtön jár. Th. a papokkal együtt vagy anélkül ez rendőrségi eljárásért ordít!!! Bűncselekmény - rendőrség! Bűncselekmény = rendőrség. Milyen őrült mondvacsinált primitív hatalom a papság, ami hit vagy nem hit kérdése?! De nem áll a rendőrség felett a jogrendszerben!!Nem álla jogrend felett. Nem áll a törvény helyett. Nem diplomaták. Nem kapnak és nem kaphatnak védettséget. Miért kapnának??? Bűnrészességben minden emlitett hajde' rettentő ilyen-olyan méltóság (röhely a szó is... méltóság - méltóság nélkül...!!!) és nem tiszteletben kellene tartani őket, veres andrás, udvardi györgy, snell györgy Szűcs Balázs, Kovács Zoltán atya, süllei lászló és végül erdő péter. Szégyen a nevük! Semmilyen eszköz nem megengedett részükről sem... Miért nem lehet utólag kérni a korábbi aláirt megegyezésekről másolatot?(kötelesek, hisz hivatalos irat) Miért nem kapott Attila a lefogáskor azonnal ügyvédet? és miért nem kért? Milyen következményei lesznek, a rendőrség felé, ha kiderül, hogy az eljárás sok sok ponton törvénytelen?(mert az) Milyen következményei lehetnek a papok hiányos és törvénytelen, törvényt sértő eljárásaikkal szemben? Milyen kártéritést kaphat Attila? Milyen jogcímeken? Miért számit zaklatásnak az, ha valaki eljárást követel azoktól, akiknek ez munkaköri kötelességük??? Visszavonják-e ezt a minősitést? Mert vissza kellene a bírónak utasitani a keresetet!! Kapnak-e ezek a papi előljárók valamiféle lefokozást, eltávolitást? De jó, hogy legalább a nevüket és mocskaikat megismerhetjük, és a bűnelkövetők nem névtelen nímandok! Végtelenségig lehetne folytatni a kérdésfeltevést! álszent szavak álszent vallási emberektől : dicsőség, lelkiismeret, méltóság?!? , becsület, megbánás, szenteltessék meg..., atya, szentlélek, ima, szentatya, szent imádság...
Lightbringer
Lightbringer Hónapja
Minden kérdésedre a válasz: Korrupció. Pacsi alapon kivételek.
Andrea Kómár
Andrea Kómár Hónapja
Sok erőt kívánok. Nagyon sajnálom hogy ez történt veled. Kitartást remélem jogilag is megkapja a büntetést.
fiú-FIRKA-lány
fiú-FIRKA-lány Hónapja
A srác nyíltsága, bátorsága tiszteletre méltó, üzenem neki, hogy nincs más út! Ami megtörtént, megtörtént! és kész. Ki kell állni. Az egyház kussoló magatartása tipikus. Nem hisszük, nem teszünk semmit, nem beszélünk róla, nem vállajuk el, nem válllaljuk fel!!! Milyen tipikus az is, hogy a Balázs atya ugyanazt csinálja, UGYANÚGY SZEGÉNY GYEREKEKET ISTÁPOL, HÁTHA A NADRÁGJUKBA NYÚLHAT. A HOMOSZEXUALITÁS TÁRGYÁT UGYANÚGY KERESI A MOCSKOS PAP. DE MIÉRT TEHETI, KÖNYÖRGÖM?!?!??!!??!!
A kamionos az Északi sarkkörön túl 1.rész
35:38
Archaic - The Lost Rehearsal Tapes
04:36
Gery Riba
Megtekintés 480
A kamionos az Északi sarkkörön túl 1.rész
35:38
Children of Distance - Egy életen át (Official Music Video)
3:54
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 850 E
MARIO x LACIKA- Elfáradt lelkek - /PROMO/
0:13
Mario Official
Megtekintés 24 E
Space Jam: A New Legacy - Trailer 1
2:38
Warner Bros. Pictures
Megtekintés 20 M