DTK: Elviszlek magammal - Hernádi Judit

  Megtekintés 191,215

WMN Magazin

Hónapja

Katt a feliratkozáshoz! hupost.info/tools/HKl.html...
Facebook: wmnmagazin; a WMN nyitóoldala: wmn.hu/
Miután Hernádi Judit az első percekben megdöbben, hogy háromnegyed órán át kell beszélgetnie, DTK-val együtt szinte észrevétlenül csúszik egyik témából a másikba. A videót nézve pedig akár kétszer ennyi ideig is szívesen hallgatnánk őket. Mesél a mindenttudó kockás papírjáról (sőt, meg is mutatja), a nyugdíjas státuszról, a Heti Hetesről, arról, hogy miért mozdul mindig a tömeggel ellentétes irányba, sőt, a levelibékaevésről is (majd megértitek). Azt pedig, hogy vajon milyen lehet Hernádi Judit lányának lenni, döntsétek el ti. Szuper indítása az idei évnek, nézzétek meg! Elviszlek magammal: Hernádi Judit.

Megjegyzés
N
N 14 napja
Ismételten végigneztem❤️
Beatrix Barna
Beatrix Barna 20 napja
Fanyar, keserű, mosolytalan....leizzadtam közben.
violetta09
violetta09 22 napja
Zseniális ez a Hernádi!!
Zsoltné Pánczél
Zsoltné Pánczél Hónapja
Szeretem benne, hogy ami a szìvén az a száján is!!! Köszönöm a beszélgetést...❤
Ádám Pálfi
Ádám Pálfi Hónapja
még egy picit maradjon meg nekünk, várjon azzal a megpusztulással:)
Jess
Jess Hónapja
Kiskoromban mindig azt hittem, hogy részeg ez a nő😁. Most már felnőttként látom, hogy hihetetlenül józan. Szeretem az ilyen típusú embereket. Nincs mellébeszélés, nyers, humoros.😊 Egyébként nem is öregszik...😊
Cs Limbek
Cs Limbek Hónapja
nem tudjuk nem észrevenni, hogy az első 10 percben folyvást együtt haladunk a villamossal... : )
Gergely Pataki
Gergely Pataki Hónapja
Két kedvencem egy autóban, egy riportban! ❤️
Beáta Kurmai
Beáta Kurmai Hónapja
Nahát...soha nem gondoltam volna, hogy Judit nárcisztikus.
Design Svidia
Design Svidia Hónapja
"Nem azt kéne meghallani ,hogy valaki mit mondd, hanem azt, hogy miért mondja.." Nagyon nagyon egyetértek!!!!
Csillag Esthajnal
Csillag Esthajnal Hónapja
Kiábrándultam. A szerepei alapján egy teljesen más embernek gondoltam. Számomra erőszakos, arrogáns, udvariatlanul letorkollja a másikat, irányításmániás, pofákat fág, borzasztóan affektál, cinikus, mesterkélt. A lányáról viszont szeretettel beszél. Ilyen anyával nem lehet könnyű. Miért helyezi előtérbe ennyire a negatívumokat? Miért néz ennyire keservesen? Jó, amikor a tervet nézegetik, és Kriszta beszól, hogy húzza ki a programból, nehogy holnap is várjon rá az utcán. Idegesítő, szemtelen, ki is mondja, hogy nem érdekli semmi, megalázó. Egy megkeseredett, önmagát mindentudónak mutató, gondoló, hihetetlenül flegma személyiség. Számára kedves dolgokról, hogy tud ilyen savanyú képet vágni??? Én vagyok én és azt csinálom, amit akarok és hagyjál már békén! Miért vállalta el ezt a beszélgetést a művésznő? "Le van tudva": az egész életén így ment át? A feladatok idegesítették, majd ebbe rendesen belefáradt, ahogy nézem. Egy megkeseredett vénasszony lett. A végén ez a "jaj de jó", negédes mosoly, visszataszító. Kíváncsi lennék, mit mondana a művésznő Kriszta háta mögött erről a beszélgetésről? " Na, ez is megvolt, letudva." 🤪 Nem szeretnék ilyenné válni nyugdíjas koromra. Az elrettentő példa is jó valamire.
V. Hajdú
V. Hajdú Hónapja
Furcsa Hernádi... Mi az hogy nem akar az asztrológiáról beszélni? (természetesen joga van hozzá) de úgy folytatja: mert nem akar senkit sem meggyőzni... Ezek szerint szerinte ha valaki beszél valamiről akkor már agitál????
Jane Doe
Jane Doe Hónapja
Elején szóba került az asztrológia, amiről Hernádi Judit nem nagyon akart beszélni, elment mellettük egy busz, azt hittem átszáll....-)
bogarasbanya
bogarasbanya Hónapja
Hát nem változott a véleményem.
mavir67
mavir67 Hónapja
Igazi színész! Amit az anyaságáról mondott, az nagyon megérintett! Kriszta zseniális!
Zsófia Tereki
Zsófia Tereki Hónapja
Imádni való ez a nő ❤️😇
Eniko Frenyo
Eniko Frenyo Hónapja
Ez nagyon tetszett , köszönöm 😍
rigokrisztina
rigokrisztina Hónapja
imádom a hangját!
Rozália Jantner
Rozália Jantner Hónapja
Nekem egy kicsit kevés volt benne a tartalom és nagy a szétesés. Krisztának nem volt könnyű dolga, de próbálkozott becsületesen. Hernádi Judit egy nagyszerű színésznő, többször láttam már színházban és tényleg átütő egyéniség. Szerintem úgy lehet vele, hogy a magánéletébe nem szívesen ad betekintést. Örültem volna, ha ebben a riportban sokkal több szó esett volna a színházról.
Attila Molnar
Attila Molnar Hónapja
Ez elég unalmasra sikeredett. Hernádi pedig nem lopta magát a szívembe ezzel. Nekem ellenszenves, unott, nagyképű. Mintha nem akart volna ott lenni, és kikérte volna magának, hogy neki valamit mondania kell. Akkor azt nem tudom minek vállalta a műsort, ha nem volt hozzá kedve.
peter kantor
peter kantor Hónapja
A belvarosban nottem fel a pesti Broadway kozeleben . Hazunknan a 60-as evekben az akkori evek sztarjai kozul szinte mindenki megfordult . A sportoloktol kezdve a szineszeken keresztul a zeneszekig . Nincs ertelme felsorolni kik azok akik megfordultak a hazunkban , mert nincs hely . De eszrevettem , hogy az igazi nagy sztarok a maganeletben teljesen egyszeru, hetkoznapi emberek . Igaz volt kozottuk olyan is aki meg a maganeletben sem tudott valtani . A maganeletben is jatszotta tovabb a sztart . Ezekbol keves volt , de nagyon kitunt .
Krisztina Belley
Krisztina Belley Hónapja
😍❤
Szalai Zsolt Zoltán
Szalai Zsolt Zoltán Hónapja
....ez meg mi a szentszar volt????? Mint színésznő oké, de hogy beszélgetni nem lehet vele, az tény.
Nóra Bodnár
Nóra Bodnár Hónapja
Köszönöm az élményt! Kb 35-37 éve Bp-Debrecen között az Inter-city vonaton egy kocsiban utaztunk. Már bánom nagyon, hogy nem kértem autogramot. Számomra az igazi NŐ a Művésznő! :-)
Zsuzsanna Csige
Zsuzsanna Csige Hónapja
Ket igazi karakter, ket nagyszeru nô!
Timon Mangra
Timon Mangra Hónapja
Horváth Tamást mikor hívod meg?? Várva várjuk!
János Lipták-Pikó
János Lipták-Pikó Hónapja
Azon is lemérhető, hogy a művésznő mennyire bölcs, hogy nem műttette szét az arcát. Szánalmasak azok az emberek akik nem tudják elviselni a korukat. A Judit, most is szép. Természetesen nem úgy, mint 18 évesen.
Daddio Kincaid
Daddio Kincaid Hónapja
Udito volt a beszelgetes ilyen interjualannyal. Meg sok ilyet. Javaslat Krisztanak: ez nem a VV, ide nem illik a “jajaja”.
Dávid Dulovics
Dávid Dulovics Hónapja
Imádom Juci nénit, csodálatos nő, de most látszott rajta, hogy nincs kedve csevegni, és ezt nem is nagyon igyekezett titkolni. Big respect Krisztának, hogy hősiesen végigcsinálta az interjút.
Károly Horváth
Károly Horváth Hónapja
szerintem most teljesen józan volt a müvésznö,ha lett volna benne ital a beszélgetés is jobban sikerült volna
Hétpettyes Katica
Hétpettyes Katica Hónapja
Hernádi Judit bölcs ember! köszönjük a beszélgetést.
Phase Hypothesis
Phase Hypothesis Hónapja
Óriási volt! Gratula! Egy pendrive-ra felfér minden..... Zseniális volt,művésznő drága!! :)
Fekete Csabi
Fekete Csabi Hónapja
Én kíváncsi lennék, ha kortás képzőművészek ülnének be a kocsiba. :D
Frank Papo
Frank Papo Hónapja
Nem volt jo beszelgetes, rovid ,rovid válaszok ,hosszu kérdésekre.Nehez beszelgetes
Mirjam Pap
Mirjam Pap Hónapja
Nehéz ezzel a szarkazmus és irónia tömeggel bánni, én is át tudok csapni ebbe a stílusba ha olyanom van, de kevesen tudják kezelni, és még kevesebben értik meg. Szerintem interjúnak tökéletes volt... Amúgy szeretnék ilyen életfelfogással élni, és nem stresszelni meg félni a dolgoktól, aztán utólag örlődni rajta, hanem elengedni a francba az egészet, hogy ez is megvolt 😃 Az meg sokkolt basszus hogy már nyugdíjas, az én fejemben semmit nem öregedett, mintha most szállt volna csak ki a Heti7es székéből... 😃
roland szili
roland szili Hónapja
Szuper! :)
Alica Stancz
Alica Stancz Hónapja
De joooo volt!!!
Erzsébet Hajas
Erzsébet Hajas Hónapja
Nagyon szeretem a Kriszta riportjait, de ez nem indult igazán gördülékenyen, nehéz dolga volt. A végére azért kikerekedett.
Beatrix Dávid
Beatrix Dávid Hónapja
Nagyon nagy egyeniseg,hatalmas szinesznönk!! 💎
Barbara Zambo
Barbara Zambo Hónapja
Igencsak jók voltak mondketten. Köszönet, hála érte🥰
Bla Blanka
Bla Blanka Hónapja
Szerintem egy gyereknek nem feltétlen az a rosszabb megoldás, ha a szülei elválnak és különköltöznek. Tapasztaltam unokaöcsémen, hogy neki sajnos épp ez volt a rosszabb, hogy erőnek erejével együtt maradtak a szülők, örökös ordítozással, a szeretet nyoma nélkül, ahelyett, hogy továbbléptek volna és boldogok lettek volna valaki mással, és a gyerek is egy kiegyensúlyozott családban nőtt volna fel (akár úgy hogy egyedül neveli őt az apja/anyja, akár úgy, hogy anyu és apu mással él együtt, de mégiscsak 1 család), és nem az örökös balhézás közepedte... :/ Mert így lett 2 hárpia szülője, akiktől mindent megtanulhatott, csak azt nem, hogy hogyan kell egy normális családot kialakítani, és ez odáig fajult, hogy fiatalon elköltözött otthonról és ma már egyik szülővel se nagyon tartja a kapcsolatot, amiért ilyen "csodás" gyerekkorral "ajándékozták" meg... Sajnálom őt, mert látom, mekkora sebeket okozott ez nála, és mennyire élénken él benne ez az egész így, felnőtt korára is... :(
Újhegyi Éva
Újhegyi Éva Hónapja
Csuda klassz beszélgetés. Kriszta olyan érzékenységgel rezonál a beszélgető partnereire ami kivételes. Hernádiban tragika és komika egybegyúrva, nagyon eredeti, lebilincselt.🥰
Ágnes Kelemen
Ágnes Kelemen Hónapja
Ezt az én anyukám is szokta mondani, hogy fiatalon annyi az izgulás a sok előttünk álló dolog miatt, ami aztán elmúlik, ahogy az ember egyre több dolgot megcsinált az életben, és ebből a szempontból jó dolog már kevésbé fiatalnak lenni. :)
Pálné Bereczki
Pálné Bereczki Hónapja
Jaj de jó!! Végre ismét "találkozunk"!! Legyen jó éve kedves Krisztina és hajrá!
barta bori
barta bori Hónapja
Nagyon nem voltak egy hullámhosszon
N
N Hónapja
Ez a Hernád igazi művész! Annyi minden van benne. Szeretem hallgatni a mondanivalóját
Anita Zavatyil
Anita Zavatyil Hónapja
Megemelem a kalapom Hernádi Judit személyisége és értékrendje előtt. Respekt! ❤
Rita Fazekas
Rita Fazekas Hónapja
Szuper, nagyon tetszik!
Kolle Gabriella
Kolle Gabriella Hónapja
A kritizálók - többsége - egyetlen színházi előadást sem látott Hernádi Judit szereplésével. Hatalmas színész! És hatalmas egyéniség
Emese Süle
Emese Süle Hónapja
jajj de szeretem őt! jó volt látni-hallgatni! :))
Edda Stoltz
Edda Stoltz Hónapja
Nekem nagyon tetszett Bár érzem a manírokat Ez egy olyan sajátos és karakteres humor, amit nagyon kell érezni és érteni, ehhez nagyon erős fejbeli kémia szükséges Ezt itt nem éreztem mindig, de Kriszta kihozta, amit tudott. A mélyebb dolgoknál a végére megjött az összhang Jó volt 💓
Marcsi Tiszai
Marcsi Tiszai Hónapja
Szánalmas ez a nő a kicigizett hangjával és borzalmasan öreg és öreges. Az már csak hab a tortán, hogy rémesen lekezelő.
Tamas Szabo
Tamas Szabo Hónapja
DTK és beszélgetöpartnerei vonzóvá teszik az elektromobilitást.
01Hmmmm
01Hmmmm Hónapja
Különleges egyéniség, fiatalon is kilógott a sorból. Nem csoda, 24 évesen berobban egy dallal. Súlyosan fogalmaz 37:29 de igaz, és véletlen kapta meg ezt a dalt, ami Mészáros Márta filmjéhez (Örökség) készült, aki Kovács Katival akarta elénekeltetni, de ő - mivel nem a stílusa, visszautasította. A stáb ült a filmgyár zenetermében, vették volna föl az alapot, de nem volt színész, aki felénekelje. A gyártásvezetőnek jutott eszébe Hernádi Judit, aki pont abban az időben épp próbált a Vígszínházban, délután kettőre végzett. A filmgyár kocsit küldött érte, a felvétel csak demónak készült, és Hernádi elsőre végigénekelte, nem kellett ismételgetni. Mindenki ledermedt, egy olyan hang szólalt meg, amitől mindenki lába földbegyökerezett. A csoda ott, és akkor, abban a pillanatban született meg. Perczel Zita, aki játszott a filmben, azt mondta, hogy ebből nagyon nagy sláger lesz! Egyik pillanatról a másikra lett országosan ismert Hernádi Judit. Történt 1980-ban, nem csoda, hogy az előadó művészembereket kissé elfogta az irigység, amivel 24 évesen meg kellett birkóznia. Nemsokára 1986-tól, a szabadságot választotta és szabadúszó színész lett.
01Hmmmm
01Hmmmm Hónapja
Ja, és az a bizonyos dal, 24 évesen: hupost.info/chat/oXSK0HCalaqLlKQ/vide
Fanni
Fanni Hónapja
Nekem ez az interjú most elég izzadságszagú volt. Valahogy nem sikerült... pedig látszik hogy Kriszta nagyon akarta:/ egyszerűen nem egy könnyű alany. :/
Fanni
Fanni Hónapja
@T S szerintem is mindent megtett, egyet értek.
T S
T S Hónapja
Kriszta sztem mindent megtett de a szinesznonek ilyen kedvetlenul ezt nem kellett vna vallalnia, vagy maskor.
Sándor Jánosi
Sándor Jánosi Hónapja
Műmájer. :) Pedig régen nagyon szerettem.....
Rónai Irén
Rónai Irén Hónapja
Ennyi pozitív kommentet rég olvastam! Nagyszerű. Nálunk otthon a Hernádi művésznő csak JUCUS! Imádjuk.
Zsuzsanna Szabó
Zsuzsanna Szabó Hónapja
Jó erőt és egészséget a művésznőnek! Mindig önmagát hozza, imádom. Jókat lehetne vele hallgatni is, mert súlya van a lényének. Ettől tűnik döcögősnek a riport, pedig csak a lényegtelen csacsogás hiányzik belőle.
Mónika Leitner
Mónika Leitner Hónapja
Imádtam , imádom , köszönöm !!!
Istvánné Bartha
Istvánné Bartha Hónapja
Hernádi művésznőt imádom. Kriszta nekem már túl modoros, túl sokat gesztikulál.
Marcsi
Marcsi Hónapja
Engem ez a "beszélgetés" inkább zavart....inkább nevezném "Hernádi monológnak", mint interjúnak... :( Hernádi igazi, tipikus "Kos" - amit a fejébe vesz annak úgy kell lennie, s ez kiválóan érzékelhető abban is, hogy gyakorlatilag Ő irányítja a beszélgetést a saját eszmefuttatásaival, s Krisztától várja el, hogy azonnal kapcsolódjon az Ő gondolatmenetéhez, ha bármit is meg szeretne tudni.. Mindezt pedig megspékeli egy hihetetlenül leereszkedő stílussal.... :( Színésznőnek kiváló, de az életben biztos, hogy ellentmondást nem tűrő, nagyon nehéz ember lehet !
wolf7511
wolf7511 Hónapja
Azt hittem érdekes személyiségb a magán életében is. Tévedtem. Ettől még imadom amikor játszik!:)
Béla Hegyvári
Béla Hegyvári Hónapja
Mindíg rá kell jönnöm, hogy imádom Hernádi Judittot! ;-) A hangja, a mimikája, azok az arckifejezések...stb! Nem lehet utánozni! No persze Krisztát is nagyon bírom! Egy élmény volt! :-)
Sándor Borsos
Sándor Borsos Hónapja
Szerettem ezt a beszélgetést az első perctől az utolsóig! Hernádi Juditot meg azon SZTÁROK (Igen, sztárok, mert ők letettek már egyet, s mást az asztalra, beleértve a művésznőt is! Nem pedig celebek, akik nem csináltak/csinálnak semmit, s mégis híresek lettek) közé sorolom, akiket kedvelek! Hogy miért? Mert csinálják a maguk foglalkozását, s mégsem kérkednek azzal, hogy ők mit tettek, akár a színpadon, akár máshol (lehet, hogy ezzel a véleményemmel egyedül vagyok, de VÁLLALOM!)! A lánya is tehetséges, és meg kell mondanom, hogy szeretem mindkettőjük orgánumát! Nekem hiányzik a világból és az életből az a viselkedésforma, amit ők ketten (és még sokan mások) csinálnak, hogy nem rohannak minden kis gonddal a sajtóhoz, hanem a maguk csendességében megoldják, s már mehet minden tovább a maga csendességében!
Puskás György
Puskás György Hónapja
Hernádi manírjaival nem bír DTK. Hernádihoz férfi kell.
borbely zoltanne
borbely zoltanne Hónapja
Hernádit sok éven át kedveltem. Egészen a heti hetesig. Azóta útálom, azóta észrevettem a mindenkori mesterkéltségeit ( visszamenőleg is) és le is írtam magamban. Tiszteletben tartok minden ellenvéleményt.
Réka
Réka Hónapja
Jajjj de imádom a művésznőt és a gondolatait! Hallgattam volna még legalább 100x 45 percig. :)
Zsuzsa Kertész
Zsuzsa Kertész Hónapja
Ő is meglepődött, hogy már vége. 😁
Kozma Viktor
Kozma Viktor Hónapja
Szerintem Judit bevan állva
anna sonfeld
anna sonfeld Hónapja
Ő folyamatosan olyan,mintha be lenne állva:)
Szilvia Szilviax
Szilvia Szilviax Hónapja
Én is még hallgattam volna :), annyira bírom a humorát :)
Julianna Ravaszné Bocskay
Julianna Ravaszné Bocskay Hónapja
Nagyon szeretem Hernádi Juditot,láttam az önálló estet is , csodálatos volt
antal andrea
antal andrea Hónapja
Az ilyen beszélgetések miatt nagyon jó ez a csatorna. Őszinte, természetes! :) Az Alindás ehhez és az előzőekhez képest még inkább nehezen nézhető nekem, nagyon figyelemkereső, őszintétlenséget sugárzott sajnos az a nő... :(
Viktória Csapai-Bertalan
Viktória Csapai-Bertalan Hónapja
Szuper volt! Esztergályos Cecíliával is megnéznék egy ilyen interjút, ha már ilyen nagy neveknél tartunk. :)
Ágota Ertler
Ágota Ertler Hónapja
@Hajnalka Sárközi Igen,már írt is a csatorna,hogy terveznek több "jobboldali"emberrel is beszélgetést!Én egy kommentre reagáltam,többed magammal úgy látszik előitéletesen .Örülök neki,hogy nem lett igazunk.
Hajnalka Sárközi
Hajnalka Sárközi Hónapja
@Ágota Ertler szerintem Kriszta nem válogat politikai hovatartozás alapján. Egyetlen ilyen beszélgetős műsorában sem éreztem még politikát, neki mindig az ember számít, akit be akar mutatni. A testvérekkel készült riportokat is néztem, ott se jutott soha eszembe senkiről, h ő milyen politikai beállítottságú, nem is tudom, és nem is érdekelt, mindig csak a tesókat, családot, embert láttam.
Leslie Tejlor
Leslie Tejlor Hónapja
@WMN Magazin Óh, jó ezt hallani... Örömmel fogjuk majd nézni is :)
Ágota Ertler
Ágota Ertler Hónapja
@WMN Magazin Mondjuk az arány kb.85% ,15% a liberális emberek javára.Fő a kiegyensúlyozottság,mint megszoktuk.
WMN Magazin
WMN Magazin Hónapja
jó ötlet - olyannyira, hogy már szerepel a kívánságlistánkon egy ideje :)
Nóra Nagy
Nóra Nagy Hónapja
Csípem benne, hogy nem köntörfalaz, és lényegretörően fogalmaz. 😊
Hovirag18
Hovirag18 Hónapja
Imádom a művésznő humorát. Nagyon jó beszélgetés volt, köszönöm. 🙂
lovecat80
lovecat80 Hónapja
Nagyon tetszett h ez a beszélgetés egyszerre volt, laza, humoros és mélybe menő. Nagyon csípem a Hernádit!
Mária Csimané Hegyi
Mária Csimané Hegyi Hónapja
Kedvelem Hernádi művésznőt és Tarján Zsófit követem, szeretem!
skorpionmerleg
skorpionmerleg Hónapja
Érdekes, hogy Hernádi Judit nagypapájának vezeték neve Svoboda volt., - a Svoboda szó a szláv nyelvekben "szabadságot" jelent? Milyen érdekes egybeesés.
Erta Loveday
Erta Loveday Hónapja
Svoboda is a Czech word and means Freedom or Liberty.
Csillag Esthajnal
Csillag Esthajnal Hónapja
Свабода 🙂
Kata Kovács
Kata Kovács Hónapja
Hatvanas nőknek (és férfiaknak) ajánlott megnézni, hogy lám, nem kell az öregedésből olyan nagy faksznit csinálni. Ha a művésznő is természetesen éli meg...
Edit Bodor-Nagy
Edit Bodor-Nagy Hónapja
Nekem 34 évesen is jó volt ezt hallani :))))
Erna Juhász
Erna Juhász Hónapja
Szuper jó volt a mai műsor. Nagyon bírom a Hernádi Judit eredeti egyéniségét.
Skasterscsaj
Skasterscsaj Hónapja
Nagyon jó beszélgetés, imádom Hernádi Juditot, kíváló színésznő és mindig őszinte, jó humorral megáldott nő.
Rita Toth
Rita Toth Hónapja
Még egyetlen egy részt se láttam, ezért elnézést, de ahogy megláttam a Hernádi Judittal való riportot, azonnal rányomtam! Szuper! 😊
Edit Balogh
Edit Balogh Hónapja
Kövezzenek meg, nekem ez a beszélgetés Hernádi Judit stílusa miatt nem tetszett.
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri Hónapja
Nem a Krisztának volt nehéz, hanem Hernádi Juditnak, mert helyenként nem fogta fel a riporter a lényeget. Nem voltak egy hullámhosszon...Hernádi csodálatos nő.
Zsuzsa Kertész
Zsuzsa Kertész Hónapja
Krisztáról ilyen véleménnyel lenni, már megbocsáss....!
Mona Diósyné
Mona Diósyné Hónapja
❤️❤️❤️😍
Judit Orbánné Kecskés
Judit Orbánné Kecskés Hónapja
Imádom a Művésznőt! Órákig el tudnám hallgatni! Az a fanyar humora,utánozhatatlan. Na meg a kockás papír történet...behaltam rajta :D Köszönöm,hogy láthattam,hallhattam.
Maria Hartyani
Maria Hartyani Hónapja
Kriszta drága ,nem irigyeltelek 🍀⚘
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off Hónapja
Kedvet kaptam elmenni egy Honeybeast koncertre. Sose voltam meg... csak, magyar: Crystal, Hevesi Tamas, Hevesi Imre (es bekescsabai szinhaz diakberlet anno), kulfuld Amszterdamban 2005-2020: Alicia Keys, JessieJ, Angelo Kelly (38 ev alatt 6 koncert) Munkamanias vagyok es eszre se veszem, ha koncert van, mert halalra melozom magam. Sokkal tobbre kene menni... Tarjan Zsofi, Jazz+Az, Majka, Kiraly tesok... annyi jo zene van.
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
Szeretem Hernádit a tehetséges kislányával együtt!
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
@Ágnes Kovács hölgyem ha lehet ne itt kötekedjen! Köszönöm!
Ágnes Kovács
Ágnes Kovács Hónapja
@Mariann Komives , először is honnan kéne tudni, hogy egy kommentelő hány éves?! Másodszor, akárhány éves, egy 35 éves nő, nem "kislány", max. az anyjának marad a "kislánya" örökké, de az más lapra tartozik. Harmadszor, én csak a családomat, a saját gyerekeimet szeretem, számomra tök idegen embereket, legfeljebb kedvelek, az alapján, amit látok belőlük itt-ott. Hernádi Judit ebbe a kategóriába tartozik, a felnőtt lánya már kevésbé.
Mariann Komives
Mariann Komives Hónapja
@Ágnes Kovács 77 évesen mondhatom, sajnálom hogy ennyi maradt meg önben!
Ágnes Kovács
Ágnes Kovács Hónapja
Kislány? 35 éves! :-))))))
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off
TRAVEL IN EUROPE with #bodabags#eco#backpack#80%off Hónapja
2:04 nagy dolog, Judit muveszno... : )
Barbara Silva
Barbara Silva Hónapja
Imádom! 🙂
Ildikó Földeák
Ildikó Földeák Hónapja
De szeretem
Edina Vig
Edina Vig Hónapja
Ez a nő akármilyen is szoci libsi tökmindegy marha nagy fazon....őszintén tudok nevetni még a flegmatikusságán is.....nehéz ember lehet,de neki kell 24/24 -Ben magával lenni🥰
Katalin Pákolittz
Katalin Pákolittz Hónapja
Nagyon klassz a műsor! Imádom! ❤
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri Hónapja
Susan Sarandon típusú hölgy Hernádi Judit, mintha testvérek lennének. Szem, alkat, karakter, stb.
Barbara Kozma
Barbara Kozma Hónapja
Szuper volt! Köszönöm! A karantén előtt pont az utolsó előadására tudtunk anyuval elmenni. Azóta is emlegetjük! ❤️
Emese Majoros
Emese Majoros Hónapja
Le a kalappal (ismet) Kriszta elött, nem volt könnyü dolga.!! Az elejen meg nagyon komolyan vette magät a szinesznö es nehezen melegedett bele a beszelgetesbe, csak igenek, meg nemek voltak a välaszok, aztän feloldodott, onnantol klassz volt.
Zsolt Csonka
Zsolt Csonka Hónapja
Személyszerint még hallgattam volna tovább Hernádi Juditot az életéről.Lehetne egy plussz interjú vele hasonlóan oldott, laza hangulatban?
foldkutya
foldkutya Hónapja
Nagyon szeretem Hernádi Juditot, van egyfajta humora, amit valaki vagy ért vagy nem akar érteni, de nagyon jó és érdekes a személyisége is. Az biztos - bármennyire nem szereti, ha ezt kihangsúlyozzák 🙂 - nagyon jól néz ki.
re: re:
re: re: Hónapja
Hasonlít Csernusra.
DJGABIE
DJGABIE Hónapja
Ez az első olyan szitu amikor azt éreztem Kriszta nem találja a Hernádi Judithoz megfelelő szavakat, vagy csak nem volt meg a "kémia", vagy nehéz interjú alany. Bár ez nekem most csalódás volt, azt hiszem egy ilyen belefér bőven a többi minőségi WMN tartalom közé.
Csillag Esthajnal
Csillag Esthajnal Hónapja
@Zsofia Kovacs Van, akire lehetetlen ráhangolódni, mert ő maga is elutasító, bezárt, különc. A fanyar humor inkább gúny.
Edina Nagy
Edina Nagy Hónapja
@DJGABIE én is ezt éreztem 10 percig tudtam nézni. Nem volt korrekt Hernádi Judittól hogy belekezdett többször ís egy mely gondolatba majd azt mondta egyszer csak: na mindegy haggyuk ís .... Sajnáltam Krisztát ez nem volt szép tőle az én véleményem szerint
Ivett Bertalan
Ivett Bertalan Hónapja
@DJGABIE pontosan így érzetem én is.🥺
Pongi 23
Pongi 23 Hónapja
Légyszi nézzetek rá a csatornámra (legós filmes animációs) most vaan egy új videó hupost.info/tools/wxK_lf0ZxHgoPbDWrNCfPA.html
Anikó Mihalecz
Anikó Mihalecz Hónapja
szerintem nem volt annyira vészes
Susanne Wittmann
Susanne Wittmann Hónapja
Kriszta nem volt könnyű helyzetben, de klassz lett a beszélgetés!
MrIstvanNemeth
MrIstvanNemeth Hónapja
Fél szavak, elejtett velős megjegyzések - amit értünk, és nem engedünk el a fülünk mellett mert ütősek! Mindemellett az örök fiatal Susan Sarandon feelingem volt. Köszönjük művésznő, köszönjük Krisztina.
Beáta Bazsonyi
Beáta Bazsonyi Hónapja
Ugyanezek a gondolatok fogalmazódtak meg bennem😊
Janka Flóra Lévai
Janka Flóra Lévai Hónapja
Nekem is ugyanez :)
Hajnalka Sárközi
Hajnalka Sárközi Hónapja
Igen, nekem is mindig ők ketten hasonlóak, nem csak külsőleg.
Zsuzsa Győri
Zsuzsa Győri Hónapja
Öntől függetlenül én is Sarandonhoz hasonlítottam, most vettem észre...🙂
bodza
bodza Hónapja
Pár éve vidéken láttam egy darabban Hernádit, az előadás után a nézők, mi előttünk olyan bunkón viselkedett, hogy nem tudom elfelejteni neki. Sosem kedveltem, de tény hogy ebben a darabban és több filmben is jó volt. A heti hetessel is leírta magát.
Slusszpoén
Slusszpoén Hónapja
@bodza Hát, ez tényleg gáz.
bodza
bodza Hónapja
@Slusszpoén Többen várakoztunk oldalt, ő véletlenül odatévedt, se köszönös se semmi, mondott egy bunkó mondatot majd bevágta az ajtót. És mi voltunk a nézők, akinek a pénzéből ő él.... Ennyire tisztelte a közönséget. Gálvölgyi még gázabb volt. Felújítás volt az épületben és valami nem tetszett nekik (munkálatok voltak még). Párunk szeme láttára kivágta az ajtót, szó szerint úgy hogy majdnem kitörött az üveg, és kiment. Szintén se köszönés se semmi. Ott volt Pásztor Erzsi is. Mosolyogva köszönt a nézőknek, fényképek is készültek és pár percet beszélgetett. Ég és föld ő és a másik kettő majom.
Slusszpoén
Slusszpoén Hónapja
Hogyan viselkedett Hernádi az előadás után, Miben állt a bunkósága, ahogy te fogalmaztál?
Mariann Erős
Mariann Erős Hónapja
@1899Green Tőlem!
Mariann Erős
Mariann Erős Hónapja
@bodza Nem biztos,a nagykèpusège zavaró lehet valakinek!
BUD SPENCER hagymás babja Lajostól  💪
6:28
Street Kitchen
Megtekintés 48 E
Az Eilean Mór rejtély
14:28
PAXEL
Megtekintés 23 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
DTK: Elviszlek magammal - Falusi Mariann
40:44
WMN Magazin
Megtekintés 117 E
Csak neked mondom: Hernádi Judit és Pálmai Anna
43:21
Vacsoracsata - Hernádi Judit
50:36
Magyar TV műsorok
Megtekintés 107 E
DTK: Elviszlek magammal - Kajdi Csaba „Cyla”
39:11
DTK: Elviszlek magammal - Barabás Éva
42:55
WMN Magazin
Megtekintés 116 E
DTK: Elviszlek magammal - Hegyi Barbara
35:34
WMN Magazin
Megtekintés 168 E
DTK: Elviszlek magammal - Schell Judit
39:36
WMN Magazin
Megtekintés 181 E
DTK: Elviszlek magammal - Frei Tamás
42:46
WMN Magazin
Megtekintés 408 E
Beszélnünk kell! - A szexről (PODCAST)
59:36
WMN Magazin
Megtekintés 88 E
BUD SPENCER hagymás babja Lajostól  💪
6:28
Street Kitchen
Megtekintés 48 E
Az Eilean Mór rejtély
14:28
PAXEL
Megtekintés 23 E
GIAJ FEAT. T.DANNY - OKAY | OFFICIAL MUSIC VIDEO |
3:20
Funniest Boris Johnson Moments
8:31
SidemenReacts
Megtekintés 774 E
Americas Cheapest Family...
21:53
PewDiePie
Megtekintés 6 M
Songs you can't NOT sing along to
17:41
RoomieOfficial
Megtekintés 770 E
El nem hiszed ki nyerte a Való Világ 10-et! 😲
9:46
"Várjunk csak! Itt valami nem stimmel.."
0:44
Flash Commando
Megtekintés 192 E
OWN VS BÉLABÁ
9:26
OwnMcKendry
Megtekintés 84 E