Keménymag (2021-04-13) - HÍR TV

  Megtekintés 31,178

Hír TV

23 napja

Keménymag (2021-04-13) - HÍR TV
A Keménymag vendégei Gav Duncan, a kontra.hu újságírója, M. Kovács Róbert, a 888.hu főszerkesztő-helyettese és Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa voltak.
#Keménymag
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: hirtv/
► Honlapunkon: hirtv.hu/
► Instagramon: hirtv_official

Megjegyzés
Kornél Kovács
Kornél Kovács 15 napja
Jó lenne ha Gav-et nem erőltetnétek, jófej meg minden, de nem való ide
Isti Nagy
Isti Nagy 15 napja
Csodás müsor, 4 diszbuzi arról beszél csak a fidesz a jó, mert ők folyamatosan terdelnek a fidesz vezérek előtt, mitől kemény, mag csak nem a 4 diszbuzitól ,vagy attól hogy müsor után kezdődik az ujjab homár parti
Bálint Magyar
Bálint Magyar 19 napja
Ferit megcsípte egy pók?! Nem csoda, hiszen a pók megeszi a csótányt is.
Katalin Kiss
Katalin Kiss 18 napja
👌👍
Lajos Kovacs
Lajos Kovacs 20 napja
9:50 - az szerintem inkább a LÖM (fiatalabbak kedvéért: Lenin Összes Múvei) :)
joe kiss
joe kiss 20 napja
Szegenyke fleto kijott a hazabol a hatso ajton, elcsuszott valamin es pofaval belezugott valami pocsolyaba! Amikor latta a videot, hogy mi tortenhetett akkor erezte a pokcsipest es ezt lattuk a parlamentben! En ezt a pappbela-sebestenypisti-szikralaci-danodalas fele konferenciabeszelgetesrol kiszivarogtatott videon lattam ;) :)
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
Ahol ilyenek lesznek az apácák , még a jó Isten is ateista lesz 😆
László Donáth
László Donáth 21 napja
Szerintem jobb még mindig, ha Karácsony leveleket gyűjt tavasszal,mint kerékpár utakat épít a Dunán,vagy a háztetőkön. Nem férhet semmi kétség, Gyurcsányi mindig igazat mond. Öszöd vagy eszed, ha megeszed. Együgyű Jakab kormányt vizionált egy másik együgyű. Jó ötlet,hogy a transzneműeket vigyék a női börtönbe. Az igazi demokratikus börtön lenne, feltételezni lehet, hogy a benn levő hölgyek nem elleneznék,inkább helyeselnék. Talán a felső korhatárt meg kellene állapítani, mert kiderülne túl sok transznemű van Magyarországon.
georg kaplan
georg kaplan 21 napja
Elég!többet nem nézem!!!!!!Eröltetett szar !!!!!!!!!
Mária Molnár
Mária Molnár 21 napja
Karácsony egészen meg van pofásodva.
Baladár
Baladár 21 napja
Minél "pofásabb", annál könnyebb nyitott tenyérrel eltalálni. Az LGT egyik dalában szerepel, hogy "Az első pofon a legnagyobb, aztán a többit lassan megszokod." Egy próbát megér, vagyunk egy páran, akik szívesen tesztelnénk ezt az elméletet Gerikén. Szerintem mire megszokná, a pávián segge sírva könyörögne a receptért Gerinél.
diamant8421
diamant8421 21 napja
pupulista
Toth Laszlo
Toth Laszlo 21 napja
Ennyire színvonaltalan műsort rég láttam!!! Csak a rosszindulat, semmi érték, csak üres duma, fecsegés a semmiről.
Levnte
Levnte 21 napja
Gav Duncan megérdemli lassan a tiszteletbeli magyart.
Zoltán Pohankovics
Zoltán Pohankovics 21 napja
A pók neve, ami a böszmét megcsípte Johnnie Walker volt!
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
Nem a " fekete özvegy " ? 😆
64 Klyk
64 Klyk 21 napja
Drága a lángos a Balatonnál? Eszembe jutott egy régi párbeszéd: -"Téged hogyhogy nem zavar, hogy a butikos négyszer annyiért adja el az árudat, mint ahogy tőled veszi?"- "Nekem megéri, amennyit fizet, ő meg bolond lenne olcsóbban adni, ha ennyiért is megveszik. Legalább lesz pénze és tud máskor is vásárolni tőlem. Mit kezdenék egy csóró butikossal?"-Hát a lángossal is így van. Miért adnák olcsóbban, ha ennyiért is megveszik?
64 Klyk
64 Klyk 21 napja
@Zsuzsa Kiss Még örülhetek, hogy olvasható maradt, így csak a rosszallását jelzi az áthúzással, fránya egy ízlése van. A neveket szoktam átkölteni nagy lelkesedéssel, de kis betűvel :D. Mivel a legtöbb igazságot a bibliából ismerem, szívesen idézem, de azt törli, maradnak hát az igehelyek, remélve, hogy a címzett rákeres.
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
@64 Klyk vólt hogy én is így jártam, de olyan is hogy hatszor se tudtam fölrakni ,különböző variációban , pedig semmi nem volt benne amibe bele lehetett volna kötni . Volt akí még azt is feltételezte ,hogy én húztam át . Ugyanakkor könnyű átverni ha helytelenül írunk le valamit . Csak rafkósan !
64 Klyk
64 Klyk 21 napja
Na, most kinek léptem a tyúxemére? Egy butikosnak, vagy lángossütőnek? Huzigálunk, huzigálunk? :D És milyen frissek vagyunk! Szinte még el se küldtem, de már meghúzták. Ez ám a profizmus!
64 Klyk
64 Klyk 21 napja
Tokamaszk! Covid-divat?
Róbert Dobos
Róbert Dobos 21 napja
Kerpel egy igen felkészült ember.
zoltán veress
zoltán veress 21 napja
Mi lett a pókkal?
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
Szegény, valószínűleg megpusztult - alkoholmérgezésben 😆
Erdei György
Erdei György 21 napja
Hölgyeim és uraim ! Szeretném , ha elő keresnék Sir Walter Scot örök becsű regényét , az Ivanhoe-t. Én sem olvastam , viszont láttam azt az " Ájvenhú című "filmet ... A Robinhood egyre vissza taszítóbb förmedvényeit a tolvajok és fuszeklik " fejedelmét ... Mindez az angolokat kellene hogy bántsák , de Ők már elhunytak ... Mára már csak az igénytelenek országát látni körülötünk . Az uralkodóik mára már úgy ahogyan az összes európai uralkodók egy titkos szervezet tagjai ... Minden olvasó gondolkodjon csak el Jézus szavain > " szerezzetek barátot a mammonnál . Legyetek ravaszok , mint a kígyók " (és ) " a szelídek öröklik az egész földet " < ...
Júlia Avar
Júlia Avar 21 napja
Mennyit beszélnek az Ursulát ért udvariatlanságról, de a megerőszakolt, megkínzott, meggyilkolt európai nőkről, amit a migránsok követtek el, arról hallgatni kell!
László Nagy
László Nagy 21 napja
Vasárnap délután/estefelé jövünk haza az M1/M7-felől, majd 1-1,5órán keresztül csuklasztjuk a Gergőt a rakpart-lezárás miatt. Remélem minden autóstársam emlékezni fog erre (is) 2022-ben.
László Nagy
László Nagy 20 napja
@MrMikibalu Azoknak a "gyalogosoknak" akik még arra is lusták, hogy kimenjenek a ligetbe, vagy a Margitszigetre. Ugye emléxünk még a plázsra, amikor homokozót csináltak a rakpartból a sziéntén agyament pestieknek? Demszky, Karigeri egy alomból valók. Pont ugyanolyan "miért engem bánt mindenki" kinézete van mindkettőnek. Megoldóképesség, kreativitás; traktorral behajtani táblák/felfestett biciklisávok. Ja és a bogárszállodák, meg a klímavészhelyzet...
József Farkas
József Farkas 21 napja
Fletó annyira gonosz, hogy már magára is alergiás és a kükörképétöl kiveria frász!
Viktor Boka
Viktor Boka 21 napja
Azt mondják mindig , hogy lop a Fidesz, meg ,hogy el vonnak pénzeket az önkormányzatoktol. Érdekes::: Most mindenre jutt pénz. Családokra, vállalkozásokra, vakcinával,fejlesztésekre sok mindenre. Adók alacsonyak. 2002 és 2010 közt akkor mennyit lophattak??? E logika mentén sokkal többet. Semmire nem volt forrás. Rohantak ax IMF hez hitelért. Megszoritások meg adórmelések. Hogy van ez akkor???
Ibolya Gordàn
Ibolya Gordàn 21 napja
Gyurcsány mindég " eufóriás" más dimenziójában van.
Szilárd Fülöp
Szilárd Fülöp 21 napja
Iván a szibériai ólombányában szidja Brezsnyevet, meg a rendszert. Szergej hallgatja, majd megszólal: Ne beszélj így Iván mert elvisznek! Iván: Innen hová???
Attiláné Menyhárt
Attiláné Menyhárt 21 napja
Valaki homályosítsa már fel azt a nagyokost, hogy a magyarok nem oltják saját magukat, azt csak oltó orvos végezheti. Még akkor sem, ha a Momentum felszólítja őket
Lenke Mayer
Lenke Mayer 21 napja
Pok csipès? talàn alki-mèrgezès.... ki tudja...
Dantes Edmund
Dantes Edmund 21 napja
sajnos erre a gyalázatra nincsen megfelelő magyar szó, ellenben az angolban van egy tökéletes szó erre: cringe
Lüszi K
Lüszi K 21 napja
Elhiszem, hogy az Önök fizetéséből telik " làngosra" a " Balatonon" de a " 4- millió Koldúsnak"" nemigen!
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 21 napja
AZ ELLENZÉKI FELHOZATAL, A LEGENDÀS "SZARANYCSAPAT", néhány tartalékossal: 1. Fekete-Győr András, a mindig idegen érdekeket szolgáló olimpia-megfúró, füstgránát-ejtő, karácsony ünnepének tönkretételre uszító, kígyóvállú, foci- és stadion-fóbiás románia-rajongó, aki minden nap megdönti a zorbán-rendszert, kinek kommunista nagyapja élet-halál (föleg az utóbbi) ura volt Heves megyében, és aki szerint, minél kevesebbet dolgozunk, annál magasabb lesz az életszinvonal. 2. Gyurcsány-vezér, a tömegbe lövető, szemkilövető kommunista bábmester, az alkoholista, a reggel, éjjel meg este hazudó, többszö bérmálkozó, diploma-eltüntető, prímszám- és kígyószakértő, mindent elkúró szociopata ámokfutó, akinek sokkal jobban állna a szakács, esetleg táncos jelmez egy Peep-Showban. 3. Dobrev asszonyság (nem az orbáni, megtisztelö értelemben), a demagógia istennöje, a bolgár, hazugságaival folyon lebukó, travi-kinézetű, lopott villában terpeszkedő, magyargyűlölő Apró unoka, a kommunista gyalázatok haszonélvezője, akinek tömeggyilkos nagyapja éles lőszerrel lövette a magyarokat 4. Donáth Anna, a családilag is molesztálási botrányba keveredett, hazug, magyarok ellen uszító, hebrencs jurova-barátnő, kinek nagyapja a kommunista diktatúra hithű kiszolgálója volt, apja pedig besúgó szexuális ragadozó, 5. Cseh Katalin, Kanadában született, feltételezhetően magyarországi felforgatásra kiképzett, összefüggő, kerek mondatot önállóan kimondani képtelen, nehézkesen, lihegve beszélő botmixeres, aki a kanadai jólét helyett, valamiért mégis a magyarországi 'borzalmas állapotban lévő' magyar oktatást és egészségügyet és a diktatúrát választotta. A botmixeres angyalcsinálás ötlétéröl elhíresült terhes kismamák réme. 6. Szél Bernadett, a férfias női-kvóta-harcos, az azt sem tudja mit beszél, házfogaló, a duda nélkül is dudáló, folyton tüntető, velejéig romlott, helsinki- és amneszti-rajongó, labilis elmeháborodott, aki megsértődik, ha szépnek nevezik, 7. Hadházy Ákos, a szimplán elmebeteg rosszindulatú, dudálós, mindennek ellenálló zokni-király, a ló(...)doktor akrobata, aki úgy váltogatja gondolatait, mint más az alsóneműjét . Az óvodában a lyukas zokni volt a jele. 8. Kunhalmi Ágnes, a végtelenül buta , politikusnak nem való szovjetlány, a csapóajtók réme, vihogó, táncos színésznőutánzat, aki így lett szinésznö, ahogy Hitler festö lett. 9. Tóth Bertalan, a bátortalan, gyámoltalan, alkalmatlan alvajáró, nem-tudom-ki-ő politikus 10. Szabó Tímea, a frusztrált, alkoholistának kinéző, női mivoltából állandóan kivetkőző, gyűlölettel fűtött, álhír-szakértő, tartalom-nélküli hangoskodó, arab-rajongó és afganisztáni felforgató, "Kabul rózsája", aki gyanús/megkérdőjelezhető körülmények között került a marxista Harvard-ra , ahol felforgató-kiképzésben részesült. 11. Karácsony Gergely, a nyámnyila, önálló gondolatok híján másokhoz dörgölőző, semmire sem képes, szociológus diplomával a zsebében semmihez sem értő, 51 jól fizetett álszakértőkkel körbevett, közlekedés-specialista, mama-kedvence, biciklista, aki szerint zsidókat listázni jó dolog és az se baj ha összedől a Lánchíd, vagy ha fogyatkoznak az otthonban az öregek. De jól tartja a paravánt Gyurcsánynak, hogy ö amögött nyugodtan fosztogathasson. 12. Ungár Péter, a csendes, inkább jó értelemben vett liberális zöld-hívő, csúcsgazdag cukifiú, akinek vannak értelmes gondolatai is, aki híres arról, hogy nem ért egyet az ellenzékkel, akit "nyolcvanezer példányban buziznak le" és akinek a pufidzseki legkevésbé sem jön be, 13. Jakab Péter, a pszichopátiás tüneteket mutató disznószemű, kultúráltan viselkedni nem tudó, folyton őrjöngő, elvtelen, szerinte nagymenő beszédeire tükörben készülő, száraztésztán és krumplin tengődő köpönyegforgató, aki utálja a cigányokat, de utálja a saját fajtáját is, és még paprikás krumplit sem tud főzni, de az utcán állítólag minden melós megszólítja , de lehet hogy csak leköpi, ami valószínübb. 14. Tordai Bence, a "rosszkor, rossz helyen, rosszat, rosszul" specialistája. Nincs a világon még egy ember, aki úgy beletrafálna mint ö abba, hogy mikor, hol, mit és hogyan nem szabad csinálni. Ö az aki mindig hátulról visszafelé szerszámozna föl, és fordítva ülne egy döglött lóra, miután azt Hadházy kiherélte.
Tyr Martis
Tyr Martis 21 napja
Feri benyúlt Klári bugyijába és megcsípte egy pók.. Amellett olyan rég járt ott, hogy egy Lenin teljes kötetett is kihúzott
Tamás Takáts
Tamás Takáts 22 napja
MINDEN MARHÁT MINISZTERELNÖKNEK JELÖL AZ ELLENZÉK?
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
ti csak egyet, kitart 11+4 éve, máshol ez a korlát 8 év lenne, de a legjobb barátja a balkeze Putyin is megváltoztatta inkább a törvényeiket
Tamás Takáts
Tamás Takáts 22 napja
A pók nem csíphet/szúrhat/haraphat; legfeljebb gyurcsányokat, ha éppen nem hazudtak...
Janos Hegedus
Janos Hegedus 22 napja
mondja mar meg valaki a gerinek hogy csinalja azt amihez a legjobban ert az az ne csinaljon semmit abbol nem lesz ciki csak esetleg miniszterelnoki szek ott aztan csak ulni kell a szekbe aztan feri vezet
Az anya nő Az apa férfi
Az anya nő Az apa férfi 22 napja
rakjatok be bmeg még 20 reklámot ebbe a 40 percbe...
Baladár
Baladár 21 napja
@Az anya nő Az apa férfi A két leghatékonyabb (tapasztalat) ingyenes blokkoló az AdBlock Plus és a uBlock Origin, ezek Windows-on, MacOS-en és Linux-okon is működnek, és a népszerű böngészőkre elérhetőek. Ha "átlagos" módon használod a netet, akkor bőven elég ez a kettő, működnek egymás mellett is. Ha keményebb, agresszívabb területeken böngészel, érdemes a böngésződ kiegészítői között szétnézni (menüből elérhető), és a szimpatikus/legjobbra értékelt kiegészítők közül választani. A fizetős verziók nyilván több és jobb szolgáltatást nyújtanak, de az ingyenesek is ellátják a feladatukat maradéktalanul.
Az anya nő Az apa férfi
Az anya nő Az apa férfi 21 napja
@Baladár igen én is használtam őket rendszeresen kb 2015 ig. Most melyik blokkolót/ókat használód? mit érdemes letölteni?
Baladár
Baladár 21 napja
@Az anya nő Az apa férfi Az én tapasztalatom az, hogy a reklámok betöltésére felhasznált sávszélesség és a letöltött adatmennyiség észlelhető lassulást és a szándékaimmal ellentétes tartalom megjelenítését okozza, azonkívül kém- és adathalász programok futását eredményezi a gépen, amikre a vírusvédelmi programok nem adnak riasztást. Több különböző reklámblokkolót is használok egyszerre, mert így a reklámok blokkolására felkészített és a blokkolást erőszakosan elhárítani szándékozó oldalak jelentős része a szekunder és/vagy tercier blokkolót nem ismerik fel, így a böngészésem zavartalan marad, reklámokat nem látok, nem hallok. Nekem eddig úgy tűnik, hogy a reklámok be nem töltésével a böngészőm gyorsabban megjeleníti a megtekinteni vagy használni kívánt oldalakat, még a HUpost-ot is, ami az utóbbi időben sokkal több memóriát foglal a RAM-ból, mint korábban. A blokkolók túlnyomó része néhány kilobyte memóriát foglal, és a működésük felfüggeszthető, azaz ha az a szándékod, kikapcsolhatod, támogatva ezzel a reklámcégeket. Én úgy érzem, nem lassítják be a böngészőket, legalábbis nem észrevehető mértékben, ellentétben a mindenhol ott lévő, idegesítő és sokszor nem kikerülhető reklámokkal.
Az anya nő Az apa férfi
Az anya nő Az apa férfi 21 napja
@Baladár de az meg belassítja a böngészőt
Baladár
Baladár 21 napja
Használj reklámblokkolót, én egy évtizede nem láttam reklámot a neten.
László Apáthy
László Apáthy 22 napja
Fegyőr azt kéri hogy "Minden Magyar oltsa be magát". Én már beoltottam magam Momentum ellen. :-)
Titusz Bogdándy
Titusz Bogdándy 22 napja
Bälga mint háttérzene? Komoly identitás problémák vannak a konzervatív jobboldalon. :D
Ágnes Trizner
Ágnes Trizner 22 napja
Titusz! Komoly megjegyzés.
Laszlo xx
Laszlo xx 22 napja
Megy a komcsizas ezerrel de mikor kozpenzbol 500!! milliardert akarnak epitettni egy kinai kommunista egyetemet az szep es jo!?? Csak jelzem bertamogatasra eddig a bajban levo magyar agazatokban osszesen koltottunk 60 milliardot pont annyit amennyit egymagaban Semjen Zsolt vadaszati kiallitasara koltunk ami 67 milliardba kerul!
Attila Kiss
Attila Kiss 22 napja
A Balatonnal kapcsolatban csak egy ötlet : alapjövedelem - lángos alapár
senki nevem
senki nevem 22 napja
Akkor álapítsuk meg!A JOBBIK=JAKAB DIKTATÚRA.gratulálok.
Sanyi
Sanyi 22 napja
KariGerinek nem csak széke nincs, de agya végképen nincs.
Gyuláné Balogh
Gyuláné Balogh 22 napja
Az a baj hogy sok ember számára csak így lóvé számint szart k.....
Péter Nemes
Péter Nemes 22 napja
Ne bonyolítsuk túl a dolgot! Fletó hazajött Brüsszelből, és a Paplanszájú Vaddisznó már a villa ajtajában várta, hiszen hosszú volt az "eltáv", és az éhes Vaddisznó Fletó-makka álmodott. Közben Aprev Bálnát váratlanul kiengedték a kórházból, s mikor hazaért, az ovális konyhában egy clintoni szituáció fogadta. Nem részletezem, hogy Ferenc testvér mit kapott a serpenyővel, de innentől kezdve a Bálna neve legyen Spiderwoman! 😜😁💪
Péter Nemes
Péter Nemes 22 napja
Hogy hívják a görög bútortervezőt? Pénelopé Kanapé. 😉😅
M Kiss
M Kiss 22 napja
A görög étteremtulajdonos:Kosztaz Fenerosz-Abroszonkosz...🤭😁
Ferenc Major
Ferenc Major 22 napja
Nem csak széke nincs hanem esze sincs!
József Molnár
József Molnár 22 napja
Jártam Koszovóban, egy muszlim családnál. A házigazda (idős férfi), hellyel kínált bennünket, majd teát (náluk ez van kávé helyett), kért a feleségétől, aki nem volt a szobában, hanem a házigazda ment ki és szólt neki. Amikor a tea elkészült, akkor a feleség behozta és a szobában az ajtó mellett álló kis asztalra, majd kiment. A házigazda volt az, aki felállt és odahozta a tálcát a teával és a csészékkel! Ez az egész jelenet jól szemlélteti, a nő helyét, a muszlim családoknál! A Von Der Leyen ezt nem tudta?
Ibolya Gordàn
Ibolya Gordàn 21 napja
J.Molnár-V.d.Leyenél mindenhol német szokás van.Neki mind egy,h.milyen országban van.Gondolván,hogy ezt mindenki tudván alkalmazza.
Istvan Fulop
Istvan Fulop 22 napja
Jaaa.. A Kodzsek (bio kertész) kifejtené mi a különbség a falevél rohadasa és komposztálása között?!
M Margareth
M Margareth 22 napja
Megfelelő levegő, víz, oxigén megléte mellett értékes talajjavító komposztot állíthasz elő. Ellenben egy zsákban elrothadt zöldhulladékot nem tudsz a kertedben hasznosítani. Ez egy különbség pl.
Attila Bakonyi
Attila Bakonyi 22 napja
Kemény volt ez is, de még nem az igazi. Nem lehetne meghívni a műsorba Gulyás professzort Szegedről vagy valamelyik summa cum laude tanítványát?
M Kiss
M Kiss 22 napja
Azt megnézném!!!👌👍Ezek a Szájer-fiúk nagyon felpuhultak már.Szétcsúsztak,mint a fagyi a napon...🤔
Istvan Fulop
Istvan Fulop 22 napja
Látszik, hogy nem falusi gyerekek, mert nincsenek köbe vésett szabályok, a paraszt akkor intézte az aktuális munkát, amikor ideje volt!
M Margareth
M Margareth 22 napja
Aratást decemberben, ugye így gondolod? Akkor valóban több ideje lenne rá. A természet rendje diktál, amivel a gazdág soha nem mennének szembe, mert van józan paraszti eszük. Ellenben a dzsenderistákkal.😉
______
______ 22 napja
Azert az vicces lenne ha az oszi melyszantast tavaszra hagyna... A paraszt a munkat idoben csinalta...
Ferenc Stark
Ferenc Stark 22 napja
"Magukat is elfogják vinni." Pont ez,a legnagyobb baja a kormánynak,hogy szinte semmi sem történt,az elszámoltatásnak csúfolt ígéretből...Nem hogy elvitték volna,a hazaárulókat...🙂🙃
Ferenc Stark
Ferenc Stark 20 napja
@Boogey man Tíz év 2/3 után,lehet hogy a törvényalkotóknak is kellett volna akarat erre...ráadásul,a Fidesz már bizonyította,hogy át tud erőltetni törvénymódosításokat,ha nagyon szeretné.Ne haragudj,de ez a műfairplay úriemberkedés miatt van ennyi problémája az országnak,a több generációs,semmitől nem tartó belső ellenségektől. Az a véleményem,hogy nagyon is jó a kormánynak,ez a saját magát legyőző,de ismert moslék ellenzék,mintha eltakarítanák ezeket,és teret engednének,egy életképesebb formációnak.
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
az a baj, ha ott láásank a mélyre akkor felszínre kerülne a kormány oldalán a mészáros jelenség is, ezért nem, sok ész nem kell hozzá
KoczekaZolee
KoczekaZolee 21 napja
Nem ártott volna 1-2 év tényleges diktatúra, népítéletet alkalmazva, nem holmi részrehajló kétes becsülettel rendelkező bíróra bízni az ügyeket.
Boogey man
Boogey man 22 napja
A kormány nem igazságszolgáltatás, a feljelentéseket megtették. Beszéld meg az ügyészekkel, bírókkal.
Jugoslav Subotić
Jugoslav Subotić 22 napja
Nagyon szerettem ezt a műsort. De amivè vàlt .... ez mellett maga a mucsai keltetőàllomàs avatàsa hollywood.
Attila Attila
Attila Attila 22 napja
Most már csak bohócmag lett.
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy 22 napja
Ez a fletó komojan szánalmas a többiekel együt vigyorognak mint pékkutyája a meleg zsömlére mert tudják a fletó megkora baromságotmond
M Margareth
M Margareth 22 napja
Tordai nem balfék! Valami egészen más.
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy 22 napja
Fegyőrmogött csak a duna látszott pedig Ő 20 ezer emberőlbeszél hazugság az egész egyszavuksem igaz
M Margareth
M Margareth 22 napja
Karácsonyék a Városházán egyfolytában a vizet gereblyézik. Honnan tudná szegényke, hogy a falevelet ősszel kell...?
M Margareth
M Margareth 22 napja
@Péter Nemes 👍🌞
Péter Nemes
Péter Nemes 22 napja
Ezt nagyon adom!! 😅👍
Zsolt Kovács
Zsolt Kovács 22 napja
Eperjes Károly tudná legjobban eljátszani Fletót.
Gergő Dmtr
Gergő Dmtr 20 napja
Haha. Ingyen vállalná. 😃
Fontos Nem
Fontos Nem 22 napja
És tényleg 😁😁😁😁
Éber Aladár
Éber Aladár 22 napja
A vicsorgó skót-mutáns a helyes meghatározás.
Janos Molnar
Janos Molnar 22 napja
Agybaj. Berlini Humbolt egyetem szerint a Német bundesligában a fekete kapusok hiánya a faji megkülönböztetésnek és nem a tehetségnek köszönhető. Tina Nobis integrácio kutató Humboldt egyetem. Itt dolgozott Peter Niedermüller is.elképesztő.
László Bata
László Bata 22 napja
Medgyessy megint helytelenül értékelte a helyzetet: a DK egy dologban tévedett.
Péter Takács
Péter Takács 22 napja
Miért nem rendel az ellenzék vakcinát, ha már egyikkel sem elégedett abból, amit a kormány beszerzett?
Katalin Kiss
Katalin Kiss 18 napja
@Péter Takács 👍
Péter Takács
Péter Takács 20 napja
Lehet hogy nem vagyok se jogász, se doktor, se parlamenti képviselő, de az igazság az, hogy te sem vagy az. Csak egyszerű átlagemberek vagyunk, akik jobb dolguk híjján, a monitor előtt ülve vitatkoznak. Amit nem látsz át, hogy neked minden egyes hozzászólásod engem igazol. Ezért természetesen hálás vagyok, de tegyük fel inkább a kérdést: Mit tudna tenni az ellenzék annak érdekében, hogy a magyar embereknek jobb legyen? Mert azt leszámítva, hogy megválaszolod, mennyire tehetetlenek ... én nem látok kimondottan említésre méltó dolgokat.
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
@Péter Takács szóval pisitike nem tárgyalhat csak úgy, meg van egy engedélyezési folyamat is, amin át kell menni, de pince tudom sötét
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
@Péter Takács jaj fejezd be, én nem védtem senkit sem, fogalmad sincs a jogról, a vakcinák beszerzésének menetéről, de azért itt hadoválsz baromságokat, szóval nem kell a jezsuita szerzetesrendbe tartozó semmit sem mondó tanácsod, olvasni kellene többet!
Péter Takács
Péter Takács 20 napja
@Béla Kiss Köszi, hogy megpróbáltad a lehetetlent. Ezért hadd adjak egy tanácsot: Ne akarj olyanokat védeni, akik téged sem védenének!
László Bata
László Bata 22 napja
Oltsa be magát!!!! Oltassa be magát. Totális fogalomzavar az ürge fejében.
Viktor Váradi
Viktor Váradi 22 napja
A legerősebb Bosszúálló - Hulk, mint tomboló tűz - alias Fegyőr, békejobbot nyújt! :-D Jajj, Miniszterelnök Úr, tessék már szíves mellém állni egy oltást támogató videóban, mert különben hülyének fognak engem nézni...
Csaba Huiber
Csaba Huiber 22 napja
1xerú 1 cellába kell
Laszlo Gruber
Laszlo Gruber 22 napja
Csináljátok meg ennek a faxnak az ötletét ! Hozzatok be a studióba egy hazugságvizsgáló gépet , a poénokat Rátok bízom ! :)
Laszlo Gruber
Laszlo Gruber 20 napja
@András Huber Akkor bocsi ! :)
cibat
cibat 21 napja
megvolt 2-3 hete
András Huber
András Huber 22 napja
Mar megvolt ;)
Brancho
Brancho 22 napja
"A kereszténységnek nincs helye Kínában"- az új kínai kommunista barátaink állásfoglalása szerint.
Brancho
Brancho 21 napja
@______ Akiket kiközösítenek, és támadnak a drága kommunista barátaitok?
Brancho
Brancho 21 napja
@Boogey man A viktor gazdád édesgeti be őket ide, nem is kell elmennetek!
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Brancho! ....és, akkor mi van? --- Ez téged úgysem érint B.n.sz.
______
______ 22 napja
Az se zavarjon hogy 54 millio kereszteny azert csak van kinaban.
Boogey man
Boogey man 22 napja
Akkor ott kéne élnetek ballibek. Ott tolhatjátok a blaszfémiát orrvérzésig.
Sz. Adam
Sz. Adam 22 napja
Gyerekek, ma nagyon lapos poénokat nyomtatok, ez így rettenetesen kevés
barnabas310
barnabas310 21 napja
@Lou Tanyi Tudod vannak emberek akinek nem lehet mindent lenyomni a torkán. Miért baj az ha valami nem tetszik, és szóvá tesszük. Gondolkodj már ember, vagy született szolga vagy!
S
S 22 napja
Ma is. Bar meg nem neztem meg. Nem is fogom valoszinu.
Lou Tanyi
Lou Tanyi 22 napja
@barnabas310 nem tetszik ne nezd na te asztan anyira jobb oldali vagy mint jakab
barnabas310
barnabas310 22 napja
@Lou Tanyi Te ennyire birka vagy! Jobb oldali ember is lehet elégedetlen, ezzel a felszínes, öntelt, ripacskodó stílusú, nézhetetlen baromsággal.
Lou Tanyi
Lou Tanyi 22 napja
Meny az 444 index es a tobi
Hazardteam
Hazardteam 22 napja
*14:30* Cobalt60-at legelt
64 Klyk
64 Klyk 22 napja
Brenner Koloman felelősségre vonatná mindazokat, akik irritálják a közvéleményt? Hurrá!!! Akkor végre a vádlottak padjára kerülne szemkilövető böszme is? De minek ehhez jakabkormány?
stephen gopp
stephen gopp 22 napja
A dk-ás bohoc érzi hogy nagy a gáz Talán megtanul imádkozni a korházba
Ildi PSz
Ildi PSz 16 napja
Majd megint bérmálkozik egyet😁.
mesapeti
mesapeti 22 napja
mi ez a szégyen
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Peti! Te vagy a szégyen.
Péter Nemes
Péter Nemes 22 napja
Nem zavar, hogy egy tárgynak tekinted ezt a barmot, de egy intelligens ember mégis inkább úgy kérdezné: Ki ez a "szégyen"? A válasz erre : A szemkilövető, mocskos komcsi Gyurcsány Ferenc. Magyarország legnagyobb gazembere.
64 Klyk
64 Klyk 22 napja
Eldöntötte már a Főv. önkormi, hogy a Duna melyik oldalán lesz a vízibicikli sáv?
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
@Péter Nemes fújja a kormányzati mantrát és csak az az igaz amit állami propaganda gépezet lehoz
Péter Nemes
Péter Nemes 20 napja
@Tamás dhGEBrQ Majdnem stimmel. Javítlak tolvaj. Tehát: " a koszos magyaroknál minden bal". Az igaz magyarok pedig a jobboldaliak. Most pedig ideje eloldalogni,te kis senki - ahogy máskor is szoktad. Zárásképpen emlékezzünk meg róla,hogy kedves barátunk,Thomas - akihez próbálsz hasonlítani,bár annyi az esélyed,mint féllábúnak a seggberúgóversenyen 😅😆 - ,nem Sobor szigetén él. Nem bizony. Sondern in Deutschland. Also, LMAA!! Volle Polle!! Du Arschloch!! Und Tschüss!!
Péter Nemes
Péter Nemes 20 napja
@Béla Kiss Márhogy milyen??
Béla Kiss
Béla Kiss 20 napja
@Péter Nemes boogey woman ilyen
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 20 napja
@László Nagy Koszos magyaroknál minden jobb
Julianna Kovács
Julianna Kovács 22 napja
A budapesti főpolgármester facebookhuszárunk elhagyja a facebook-ot.Most mi lesz?Hogyan fogja Karigeri ezután véleményeit,javaslatait,rendelkezéseit kommunikálni?Van egy ötleten:vegyen (közpénzen) egy lovat,s így járja végig a fővárost lovassávon.Tudom,hogy ez az ötlet nem fog megvalósulni,hiszen híveinek könyörgésére visszaül a facebook-ra. Már előre látom,hogyan vonakodik és kéreti magát.
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros 21 napja
...majd felfesti a Bp.-i utakra!
Brancho
Brancho 22 napja
Imádom ahogy a fidesz most elkezdi mosdatni a leendő sárga kommunista nagyurainkat :D Mindennél van lejjebb! Tiszta vicc... Tudtam én már régóta, hogy Orbánék elvtelenek, de ennyire?
Brancho
Brancho 21 napja
@István Laboda Vicces vagy :D
István Laboda
István Laboda 22 napja
@Brancho Mennek téríteni, haver! Hátha keresztény lesz kína is! Egy próbát megér!
Brancho
Brancho 22 napja
@István Laboda A magyar "keresztény-konzervatívok" násza a keresztényüldöző kínai kommunistákkal, zamatos 😂
István Laboda
István Laboda 22 napja
@Brancho Meg van már az haver! Általatok!
Brancho
Brancho 22 napja
@István Laboda A fidesz pedig keresztben-hosszában megerőszakolja.....
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
Hogy még mindig magas a Covidos elhalálozások száma, az azt is bizonyítja, hogy az ellenzék nagyon hatékonyan és eredményesen "dolgozik" a kormány járványkezelése ellen. Szerintem minimum 4-jegyü azon halottak száma, ami az ellenzék oltás elleni kampányának "köszönhetö". Az ellenzék igy gyilkosnak tekinthetö, mert ök ezt tudatosan és szándékosan teszik.
gotmejerry
gotmejerry 21 napja
@Boogey man A legtöbb vakcina amit itthon beadtak azt a brüsszeli elbaszott beszerzésnek köszönhetjük. Lehetett volna jobban is csinálniuk de nélkülük csak a kevésbé hatékony kínai lenne meg az orosz.
Boogey man
Boogey man 21 napja
@László Szikra Ez nem válasz. Te itt csicskázol minket miközben te mászol ide napi szinten írogatni. Miért is?
Boogey man
Boogey man 21 napja
@gotmejerry Persze hogy brüsszelezik mikor az eb elqrta a vakcinabeszerzést (ezt ők maguk is elismerték). A vakcinaelosztás a másik fele (Kurz). Nehogymár qssolni kelljen róla.
Molnár János
Molnár János 21 napja
Nagyonhülye Szikra! Ne igyál többet! --- Heftit akartál írni, B.n.sz.? Ha már viszont orr, akkor a Medici "pápákra" érdemes rákeresni, --- csuda "szépen harmonizál" a csapott homlokukkal.
László Szikra
László Szikra 21 napja
@Molnár János Az orral csak óvatosan! Nem tudod mekkora heftlije van a Hári-fáraónak?
László Szikra
László Szikra 22 napja
Fogadjunk, hogy 22-ben már a skótok is szavazhatnak!
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Szikra! Neked testvéreid a feketék, te térdelsz elöttük csípőmagasságban bólogató fejjel.
László Szikra
László Szikra 22 napja
@Molnár János Akkor az afrikai migránsok miért nem? Tudtommal szerintetek a magyarok Afrikában jöttek létre a plejádiak közbenjárásával! A legkevesebb, hogy fekete testvéreink is szavazzanak!
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Szikra! Kelta nép, Kárpát medencei eredettel. Miért ne szavazhatnának, ha felveszik a Magyar állampolgárságot? Tőletek, hazaárulóktól meg remélem elveszik.
GS
GS 22 napja
.... és Te nem🤓
Lou Tanyi
Lou Tanyi 22 napja
Szikra szikrazik = rovidzarlat
Karl von Gazenberg
Karl von Gazenberg 22 napja
Aki bedőlt a keleti vakcinák elleni kampánynak, azok az Astrát is visszautasították. Őket is lehet valakik számlájára írni.
Égenjáró Lukács
Égenjáró Lukács 22 napja
gyurcsótány feliratkozott a tömeggyilkos szektavezérek közé. De míg jim jones csak 900 valahány hülye szektatagjával itatott ciánt, addig ennek a püffedt szemkilövetőnek a lelkén már legalább két- háromezer magyar ember halála szárad, akiket az oltásellenességével tett el láb alól.
laszlo pani
laszlo pani 22 napja
Ez a szoknyàs migràns , teljesen elbassza az amúgy is szar "műsort"... Ratyik...
Ernie Pantuso
Ernie Pantuso 22 napja
Anyád is mondta, hogy szar a műsor, csak nem értettük mert tele volt a szája.
GS
GS 22 napja
Lacipani! Ki vagy Te ?!
Snow Wolf
Snow Wolf 22 napja
útszéli, bolsi lotyesz.
Tamás Szabó
Tamás Szabó 22 napja
Mit baszott el? Ez a mûsor mindig ugyanolyan. Lényeg, hogy ôk jókat röhögnek. Gav meg nagyon jól beszél magyarul csak ezt a folyamatos "nem tudom"-ot kellene elhagynia.
István Laboda
István Laboda 22 napja
Emlékszel ki volt előtte? Csak ennyi.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
Gyurcsány apó magas röptü meditációi, - talán utolsó fohászai -, a hatalomról, ahogy "a költö" az ö sötét lelkében matatva látja : Messze még a nagy nap, de már kését feni, A prímszámok királya, a kígyózó zseni. Bár lebukott mélyen, ez a korrupt pancser, A pénz lázas vadásza azóta is csencsel. „Én vagyok a császár a magyar hon egén, Túlteszek én minden csodaszarvas regén. Tarsolyomban hordom az aranytojó tyúkot, Butykosomból húzok olykor egy-egy slukkot. Egy követ fújok én Belzebub anyjával, És ha kell tombolok, kezemben szablyával. Mit nekem a haza, mit nekem tisztesség, Lényeg, hogy számomra hatalom szülessék. Barát vagy ellenség, az nem oszt, nem szoroz, Hoz-e pénzt, hatalmat, nálam csak ez pontoz. A hatalomvágy bennem gátlás nélkül motoz, Eltiprok én bárkit, ha nekem gondot okoz."
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Szikra! Szövegértésed = 0 ? Olvasáskézséged = 0 ? --- Gyurcsány Strozzi Ferencről szólt a költő.
Lászlóné Nagy
Lászlóné Nagy 22 napja
Tamás gratulálok remek a vers amit gyurcsány hatalom éhségéről versbe szedet**
László Szikra
László Szikra 22 napja
Azért ez túlzás, Viktor nem is ilyen!
Zsuzsanna Beregszaszy
Zsuzsanna Beregszaszy 22 napja
Egészen elképesztö volt böszme gyurcsánnak a parlamenti beszéde ahol börtönnel fenyegeti az egész kormányt .
Boogey man
Boogey man 22 napja
@gotmejerry Amit tegnap bemásoltam, de törölt a youtube. "Magyarországon körülbelül 200 olyan cég van, amely rendelkezik a szükséges engedélyekkel, amelyek egy ilyen ügylet lebonyolításához kellenek. A legjobb tudomásunk szerint a kétszáz cégből négy-öt volt olyan, amely energiát és időt szánt arra, hogy megpróbálja nyomon követni a koronavírus elleni oltóanyagok elkészülésének fázisait, és amely fantáziát látott az oltóanyagokra épített kereskedelmi tevékenységben. Az említett cégek szintén felvették a kapcsolatot a potenciális vakcinagyártókkal, de oltóanyagot csak mi tudtunk szerezni, és az országba behozni” - magyarázza Tuza Máté. Elmondása szerint a Danubia Pharma már tavaly, a járvány első hónapjaiban keresni kezdte ezeket a kapcsolatokat, így jutottak el Kínába. Az ügyvezető állítja, a cég minden hasonló profilú magyar vállalkozásnál hamarabb vette fel a kapcsolatot a kínai szakemberekkel, hogy a védőoltások fejlesztésének folyamatát minél közelebbről lássa, és a sikeres védőoltás-előállítás után minél hamarabb kerüljön olyan helyzetbe, ami a védőoltások terjesztésében, népszerűsítésében való aktív részvételt eredményezheti." Az, hogy mi az elmúlt egy évben Kínában mivel foglalkoztunk, nyílt titok volt a szakmában, így kézenfekvő volt, hogy előbb vagy utóbb találkozni fogunk azzal a kormányzati szándékkal, hogy a vakcinabeszerzést nemcsak Nyugatról, hanem Keletről is biztonságosan, jó hatásfokkal meg lehet oldani.
Boogey man
Boogey man 22 napja
@gotmejerry Nem kamu cég, az egyik tulajdonosnak volt egy másik gyógyszer kereskedelmi cége. Ez a ballib firkászok által (ismét) összehordott manipulatív teória azért sem áll meg, mert akkor az orosz vakcinát is velük szereztették volna be. Az, hogy csak a kínaira szerződtek velük is azt igazolja amit bemásoltam.
pest buda
pest buda 22 napja
@László Szikra én anyàd hoz megyek
Ernie Pantuso
Ernie Pantuso 22 napja
@gotmejerry Feljelentést tettél már? vagy csak hallottad a buszon? mert ez így, még szóbeszédnek is gyenge.
gotmejerry
gotmejerry 22 napja
@Boogey man kamu cég, két fős, és a világon nincs ilyen, hogy Kínával egy ilyen volumenű üzletet egy kormány mégha nem is kamu cég lenne rabizna egy 2 fos cégre.
Péter Rőczei
Péter Rőczei 22 napja
"Talán az lehet a baj, hogy az emberek nem tudják maguknak beadni az injekciót, meg vakcinájuk sincs" Fekagyőr szerint mindenki oltsa be magát! (Nem oltassa be magát!) Bocs ez kikívánkozott.
György Tóth
György Tóth 20 napja
@______ Liberális látja, hogy a barátja a földön fekszik. Elestél? Kérdi tőle. Nem LSD! Megcsúsztam.
Boogey man
Boogey man 22 napja
@______ 😁👍
______
______ 22 napja
Szerintem keveri a vakcinat azzal amit a libsik maguknak szurnak.
Boogey man
Boogey man 22 napja
Én is ezen nevettem. Idióta fegyőr. 🙂
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
Az ellenzék hiába vergödik, ök csak Gyurcsány hasznos idiótái lesznek. A magyar belpolitikai feszültség oka az, hogy GYURCSÀNY ÈS MAFFIÀJA MINDEN ÀRON REVANSOT AKAR. Ök az országot nem hazájuknak, hanem a prédájuknak tekintik. Ezt nekünk magyaroknak belsöleg kell megoldanunk. A nemzetközi háttérhatalom úgy kapcsolódik be a magyar belpolitikába, hogy Gyurcsány probál minden lehetséges külsö eröt (unió, Soros-hálózat, nyugati médiák stb.) a saját céljainak szolgálatába állitani. Gyurcsány Magyarország jelenlegi rossz szelleme. Még az ellenzéknek is meg kell szabadulni töle, ha ö a csapatban van, nem fognak gyözni. A gazdaság, kultúra, müvészet önála teljesen illetéktelen, méltatlan kezekben lenne. Gyurcsány, - egy müveletlen, hataloméhes, pszichikailag megroggyant, nemzetvesztö, szemkilövetö, simlis szélhámos -, határozza meg azt, hogy milyen legyen Magyarországon jövöje? Ez egy rémisztö lidércálom. Ha ö hatalomra jut, nem csak a jobboldali gondolkodásu embereket fogja földönfutóvá tenni, hanem az ellenzéki koalíciót zsarolni fogja, a választóit pedig a szemükbe röhögve fogja nagy ívben lexarni. Addig nem lesz normális ellenzék Magyarországon, amig a szemkilövetöt, nem dobják ki maguk közül.
Miklós Pánczél
Miklós Pánczél 22 napja
S te meg nci vagy.
S
S 22 napja
@Boogey man ellenzeki politikusok zsarolasa lefizetese
S
S 22 napja
@Boogey man nezd meg a Marki-Zay interjut a Partizanon. Mondjuk attol bunszervezet hogy akinek 1 milliard feletti arbevetele van oda kimennek es tesznek egy veteli ajanlatot a piaci ar feleert. Ha ezt nem fogadja el az illeto akkor tonkre teszik. Jogszabalyt irnak csak kimondottan ra. Gattyan, Bige es egy csomo kevesbe ismert vallalkozo tudna errol meselni
Jánosné Fehér
Jánosné Fehér 22 napja
Így van! Az ellenzék érdeke is lenne megszabadulni Feritől, mert vele mindnyájan mennek a levesbe. Amíg nem lesz normális (hiteles, színvonalas, patrióta) ellenzék, addig marad ez a helyzet...
Boogey man
Boogey man 22 napja
@S És mitől bűnszervezet? A saját portádon söprögess czeglédy, dobrev stb.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
Öszinte pillanataiban, a kijózanodás utáni néhány percben Gyurcsányt marja a lelkiismerete, és így morfondíroz magába roskadva: "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Nem tudom, hogy szerintetek ez oly szépen fest-e. Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál ezért még egy esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, böröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kivánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves éhenkórász jenki."
Ágnes Trizner
Ágnes Trizner 22 napja
@Tamás dhGEBrQ Kifejtenéd? 444-es videót néztél??
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
A fidesz viszont egy maffia,hatalmas csalódás
Brancho
Brancho 22 napja
A fidesz propaganda ügyesen alkalmazza a Göbbelsi alapelveket: 1.: Kerüld az elvont gondolatokat, és az érzelmeket vedd célba! (emberevő migráncsok, ezek a gyerekeinket akarják "átformálni", stb...) 2.: Kevés üzenetet küldj, de azokat folyamatosan sulykold! (Soros, migráncs, Brüsszel, GYURCSÁNY!) 3.: Használj felszínes, általánosító véleményeket, sztereotípiákat! ( Ezek a gyerekeinket akarják "átformálni", világuralomra törnek, égzengés, földindulás.....) 4.: Az érvelés legyen egyoldalú - soha ne árnyalj! (Soros, migráncs, Brüsszel, GYURCSÁNY!) 5.: Folyamatosan kritizáld az ellenfeledet! (Brüsszel, GYURCSÁNY, Karácsony, ellenzék, Brüsszel, GYURCSÁNY! ) 6.: Keress egy ellenségképet, és folyamatosan rágalmazd! (Soros, GYURCSÁNY, Karácsony, George Clooney, stb....)
Molnár János
Molnár János 22 napja
Nagyonhülye Brancho! A propaganda az propaganda, --- mindegy, hogy kié. Goebbels - é; Sztáliné; Churchill - é, vagy Gyurcsányé, --- vagy épp a tied, Borneói nagyorrú származék.
______
______ 22 napja
@Brancho szanalmas az erolkodesed hogy ha valaki eled rakja a valosagot az ellenzekrol azt is kormanyellenes onigazolasnak tekinted. Idiota
Brancho
Brancho 22 napja
@István Laboda Így ahogy mondod, jó kis propaganda! Egy sémára megy a Göbbelsivel!
István Laboda
István Laboda 22 napja
@Brancho Kicsi de bátor Viktor harca a balliberalizmus nagy sötét, gonosz sárkánya ellen!
Brancho
Brancho 22 napja
@István Laboda Igen, köszönöm hogy igazolsz, nagy, csúnya gonosz Brüsszel, kicsi de bátor Viktor, mindenki a gyengébbnek szurkol!
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 22 napja
Gyurcsányt valószinüleg egy lópók csípte meg, mert sokáig foglalkozott vele.
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho Brühüm.. Bántják a gazdit?
Brancho
Brancho 22 napja
Tudom hogy igyekezel a gazdáid kedvében járni a Gyurcsányozással, de ez már a Sorosozásnál is szánalmasabb, és túl egybites, senkit nem hat már meg.....
Brancho
Brancho 22 napja
Kezd már unalmas és kiismerhető lenni ez a propaganda, mindig arra dobálják a sarat a kitartottjaikkal, akiktől félnek.... nagyon átlátszó, de ez sokaknak nem esik le.
Antal Páger
Antal Páger 22 napja
Te is unalmas vagy. Tipli....
GS
GS 22 napja
@Brancho mi az aktuälis propaganda?! Mesélj!
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho Meg se nézed a műsort. Azért mászol ide, hogy írogasd a ballib hazugságaidat, és provokáld a fideszeseket.
István Laboda
István Laboda 22 napja
@Brancho Neked ki a gazdád? Írd már le, ne kelljen itt találgatni. Fel mered vállalni melyik propaganda fertőzte meg a gondolataidat?
Brancho
Brancho 22 napja
@______ Csak kíváncsi vagyok, mi az aktuális propaganda, de mindig ugyanaz :( Mikor találnak ki a gazdáid valami újat? Egy gyíkember-madárember galaktikus koalíció a fidesz ellen izgi és hatásos lenne, sokan vevők lennének rá!
Brancho
Brancho 22 napja
A fidesz 2009-es EP választási programjából: „Az Európai Uniónak jelenleg a gyengeségei közé tartozik, hogy nehezen tud a saját maga által vallott értékeknek és elveknek érvényt szerezni. (...) Ennek oka leginkább abban keresendő, hogy az unió intézményei félnek beavatkozni egy-egy kormány belügyeibe. A Fidesznek ugyanakkor meggyőződése, hogy közös értékeink és elveink érvényre juttatását nem lehet mérlegelés tárgyává tenni. Fel kell tehát ruházni az Európai Uniót olyan eszközökkel, hogy tagjait folyamatosan az értékek képviseletére és az alapelvek betartására késztesse; enélkül nincs erős Európa. (...) „A csalódások ellenére a Fidesz Európa-politikájának sarkalatos tétele, hogy különbséget kell tenni az Európai Unió intézményeinek működése és a magyar kormány elmúlt években kifejtett tevékenysége között. A kormány minden próbálkozása jól látható módon arra irányul, hogy dilettantizmusa, történelmileg példátlan korrupciója és a hatalommal való gátlástalan visszaélései minden következményéért lehetőleg - mások mellett - az Európai Unióra hárítsa a felelősséget. (...) Ennek eredményeként az Európai Unió megítélése a magyar közvélemény szemében az elmúlt években drámaian romlott. Nálunk is bekövetkezett tehát az az Európában nem szokatlan jelenség, hogy a saját kormányunk által előidézett bajok miatt végül az európai integráción csattan az ostor. Brüsszel nem Moszkva! A felismeréshez, hogy az uniós tagság csak lehetőség, nem önmagában főnyeremény, az is hozzátartozik, hogy a magyar kormány végre megértse: nem lehet mindig Brüsszelre mutogatni; az unió mi magunk vagyunk. Az uniós intézmények döntései nem külső diktátumok, hanem azokban mi is részt veszünk.” hupost.info/chat/hKZ72n6lptNqidI/vide&feature=emb_logo A 2009-es nyugatos, EU barát, keletellenes Orbán Viktorból 2020-ra egy nyugatellenes, EU-ellenes, keletbarát ember lett. A világ fordult volna a feje tetejére, vagy szimplán Orbán egy köpönyegforgató, akinek az egyetlen elve a hatalomban maradás, ha nyugatról fújja a szél a vitorláját, akkor abba az irányba fordul, ha keletről, akkor abba..... lényeg, hogy a hajó a hatalom tengerén maradjon, még ha sokszor 180 fokos fordulatot is kell tenni, és szembe kell köpnie a 2010-ben rá szavazókat, akik egy nyugatos, EU-barát, országot akartak. Tényleg a világ fordult a feje tetejére? Szokásotok ezt a "sorosmigráns" mantrával letudni, de az EU és a kormány közti hajcihő már a 2011-es alkotmánymódosítással kezdődött. index.hu/kulfold/2011/06/08/indulatos_vita_az_uj_magyar_alkotmanyrol/ index.hu/belfold/2011/03/31/az_uj_alkotmany_is_vitat_kavarhat_europaban/ Hol voltak még akkor a migránsok? Hol volt akkor Soros? Segítek: A migránsok még sehol sem voltak, soros viszont Orbán Viktor meghívására ellátogatott a parlamentbe, vígan tárgyalt, és parolázott Orbán az egykori mecénásával. 2010-2015.miniszterelnok.hu/cikk/orban_viktor_targyalasa_soros_gyorggyel infovilag.hu/wp-content/uploads/2020/08/soros_orban_parlament.jpg Megint kérdezem: Ha az EU kritizálja a jogállamiságot, az tényleg Soros és a migráció miatt van? Nem lehet egészen véletlenül az, hogy tényleg a jogállamiságon megy a vita? Szóval nekem ez így eléggé homályos, hogy a vita már 2011-ben elkezdődött, 2010-ben meg még Orbán szívélyesen meghívta Sorost Magyarországra..... most akkor tényleg a világ fordult a feje tetejére 2009 és 2011 között, vagy Orbán folyamatosan félrevezeti a népét az aktuális érdekei szerint? Egy valami fordult a feje tetejére 2009 és 2011 között: 2009-ben a fidesz ellenzékben volt, 2011-re viszont már kormányon. Tudom, szokás szerint csak alpári gyűlölködés fog jönni a "keresztényi"oldal szavazóitól, ezért nem is fogok válaszolni, és értelmetlen gyűlöletpingpongba kezdeni. Aki látja ezt, látja, aki nem, remélem meglátja, hogy ami itt folyik, az gyűlöletkormányzás, és ezt a rosszindulatú, személyeskedő kommentek fogják bizonyítani. Csak a kérdésemre nem jön válasz: TÉNYLEG A FEJE TETEJÉRE FORDULT A VILÁG 2009 ÉS 2011 KÖZÖTT? Azért jönnek csak terelések és személyeskedések, mert a válasz egyértelmű: a fidesznek nincsenek elvei, nekik csak a hatalom a lényeg, ezért bármikor átverik és szembeköpik, és riogatható, irányítható óvodásoknak nézik a saját szavazóikat is... de eddig bevált nekik.
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho 2009-ben már elkezdték elvtársaid betolni a gend-t. "Sok probléma lesz még az új polgári törvénykönyv hétfőn elfogadott változatával. A jogszabály a családok jogai címszó alatt olyan intézkedéseket vezet be, melyek aláássák a házasság intézményét, gyakorlatilag legalizálják a másodfokú rokoni frigyeket, szentesítik a gyerekházasságot, de például megszün­tetik a jegyességet."
Janos Molnar
Janos Molnar 22 napja
@Brancho Merkell megkérdezett valakit migráns ügyben? Unio tett alternativ javaslatot gyurcsány kormánynak imf hitel elkerüléséért? Devizahitel válságot is az europai unio oldotta meg? Europai unio segitett Magyarországnak protekcionista gazdaság kiépitésében imf hitel lebontásához? Eu-s támogatások szerinted hány százéléka jut el tisztán Magyar vállalkozásokhoz? Mit szólsz ahhoz az aprósághoz ,hogy a Magyar külpolitika a történelmi családok segitségét keresi europa valodi mibenlétének megfogalmazásához pl Habsburg. Hab a tortán Németek elhagynák az uniot. késöbb az olaszok lengyelek románok . Jobboldaliaknak van jo tulajdonságuk,szakmaiságot meghagyják az arra választott vezetőiknek alapelvekben viszont határozott támogatást adnak.
Brancho
Brancho 22 napja
@Boogey man Fejtsd már ki egy esszében, miért fordult a feje tetejére a világ 2009 és 2011 között! Ennyit a kiscsoportos Pistike is tud írni két harapás párizsis kenyér között, mint amit te kiizzadtál!
Brancho
Brancho 22 napja
@______ És 2011-ben? Értelmezni kellene a kérdést..... 2011-ben ugyan mik voltak az alapelvek? Mert a Tavares jelentés akkor készült..... a történelmet és a tényeket is megpróbáljátok maszatolni?
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho A kérdésedre válaszoltam.
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros 22 napja
A Momentumban van valaki, akinek legalább egy csepp használható esze van? Nem a titulusokat kérdezem, hanem a hasznos tudásra gondolok, mert a haszontalanságokból és a hülyeségből, már nálam mind akadémikusok!
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
@Musashikin 😊
Nenad Car
Nenad Car 21 napja
@Tamás dhGEBrQ a diplomasok kozt tobb a hulye,mint aki nem diplomas.Sajnos.
Anikó Létay
Anikó Létay 22 napja
@Tamás dhGEBrQ Lehet, hogy az alkalmi osztrák ismerőse valami faiskolában szerezte a diplomáját, attól volt olyan tájékozott hazánkról.(Az nem derült ki, hogy miféle diplomája volt?)
Musashikin
Musashikin 22 napja
@Brancho A Momo "békejobbot" nyújtott? Baxxxxxxki !!!!! :D És ezt te be is nyalod, tényleg?
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho Fideszes csatornán fideszeseknek?
Boogey man
Boogey man 22 napja
Az eredeti felirat a besírni készülő kamu geri kezében egy lesittelt ceu-s melegjogi aktivista neve. Az ujgurok után az ő nevét dobta a "ballib mein kampf" gép.
Andrea Klak
Andrea Klak 20 napja
@Brancho Baszki, nálad nagy a baj🤯 Az 50-60 években még voltak igazi liberálisok! Ma meg már a bal oldal is annak valja magát👀 Ide hozod Vietnámot...ez is mutatja, hogy a nagy nyugat már akkor is belebukott a hülyeségébe!
Andrea Klak
Andrea Klak 20 napja
@Brancho Te beszélsz mentalitásról?🤣 Nem ez az első szó váltásunk, ne akard fényezni magad😏 Felültetek a kínai vonatra és azt nyomjátok! Milyen tényekről beszélsz, hogy a komcsik elénekelték az Internacionálét? Tudom, nálatok ez propaganda🤗🤣
Brancho
Brancho 20 napja
@Andrea Klak Ja és nem a Nyugat változik, hanem Viktorka, aki liberálisként kezdte, amúgy rémlik hogy a kommunisták anno a rothadó nyugattal rémisztgették a jónépet? Az 50-es 60-as években? Anyugati hippimozgalmak a 60-as években szerinted konzervatívak voltak? Liberálisabbak nem is lehettek volna, és a kommunisták idehaza ezzel rémisztgettek.....Viktorék sokat tanultak tőlük!
Brancho
Brancho 20 napja
@Andrea Klak Újfent villogtatod a fideszes mentalitást? Érvek híján a személyeskedés.... igaz, a védhetetlent nem lehet védeni! Ezért vagytok ti szektás fidesz hívők, akiket a tények nem hatnak meg!
Andrea Klak
Andrea Klak 21 napja
@Brancho Azt akarom mondani, vegyél magadnak egy guminőt, hátha akkor lecsillapodsz:)
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros 22 napja
KariGeri:"NEKEM SINCSEN SZÉKEM"! ...neked azonkívül több mindened nincsen! Ugye elgondolkodnál azon,hogy mi mindenre gondolok? Nem megy?....ja persze, azod sincsen!
Miklós Pánczél
Miklós Pánczél 21 napja
Xxx KicsiMolnár Reménykedj, lzer és élvezd a 2/3-ot! Kv-t? 🤣
Xxx KicsiMolnár
Xxx KicsiMolnár 21 napja
@Miklós Pánczél Remélem kasztrálva vagy!
Miklós Pánczél
Miklós Pánczél 21 napja
Xxx KicsiMolnár A magyar nyelv a választékos, pubikám! Ezt ne keverd össze a te szegényes nyelvhasználatoddal és beszédkészségeddel! Ami pedig a nyelvedet illeti, nem ártana olykor kihúzni a sggedből és tisztogatni azt... 😆🤣
Miklós Pánczél
Miklós Pánczél 21 napja
Xxx KicsiMolnár Hlye vagy, tripla. 😁
Xxx KicsiMolnár
Xxx KicsiMolnár 21 napja
@Jozef Meszaros Szép kis párbeszédet bonyolítottál saját magaddal, és a végén még egy javaslatot is tettél 😂😂! Gratulálok! 👍👌 És te tisztában vagy vele hogy az O.GY.I miért is engedélyezte ezeket a vakcinákat? Tisztában vagy vele hogy ha az oltottsági mutatók is gyengék lennének az mit is jelentene? Tisztában vagy vele hogy a Danubia Pharma kihez köthető, és miben tölt be kulfontosságú szerepet? Tisztában vagy vele hogy a Sinopharm hatásossága egyenlőre annyit ér mint halottnak a csók? Tisztában vagy vele hogy ezzel a "sós vízzel" nagyon sok honfitársamat oltották be? Ráadásul egyszer!!!!!!! Tisztában vagy vele hogy sajnos kinti példák alapján sokkal, de sokkal drasztikusabb zárással lehetne kordában tartani a járványt? Veled ellentétben én nem alacsonyítalak le a hozzászólásomban, megteszed ezt saját magad is!
Boogey man
Boogey man 22 napja
"Saját gyerekét akarja elvenni egy amerikai szülő Egy New York-i ember, akinek a nemét nem lehet tudni, el akarja venni saját felnőtt utódát (akinek neme szintén talány) és pert indít a vérfertőzést tiltó törvények megsemmisítése érdekében, hangsúlyozva az, „egyéni autonómia” fontosságát ebben a témában." Vh Ez már a szodoma-külső => pokol city.
Brancho
Brancho 21 napja
@Boogey man Emlékeim szerint Viktorka édesgeti be őket, de tudom, már előrehaladott az alzheimered, nem várom el tőled az emlékezést....
Boogey man
Boogey man 22 napja
@A VÁGY TITOKZATOS TÁRGYA Már a hitelfelvétel is probléma? Inkább azt írd le mit vehetnek igénybe fideszesek.
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho Mivel komcsik vagytok...
S
S 22 napja
Regen ezy ugy hivtak hogy Jerry Springer Show. Ma meg a magyar szelsojobb huledezik hogy nezd ezek az imperialistak, bezzeg nalunk a nyomorban mindenki milyen normalis
Boogey man
Boogey man 22 napja
@Brancho Mennyit fizetnek nektek vakcinagyártó cégek, hogy támadjátok a kínai vakcinát?
Boogey man
Boogey man 22 napja
"Eddig két-háromezer magyar halhatott bele, hogy Gyurcsányék hergelésére visszautasította a keleti vakcinát Mióta napvilágot látott a hír, hogy egy DK-s önkormányzati képviselő, Penz András is visszautasította a kínai oltóanyagot, majd röviddel később megfertőződött és elhunyt, jó okunk van azt feltételezni: az ő tragédiája nem egyedi, elszigetelt eset. Ha egy DK-s politikus is ilyen könnyen bedől saját pártja keleti vakcinák elleni riogatásának, mi várható egy kétkezi DK-szavazótól, aki vakon megbízik Gyurcsányékban, még ha ezzel halálos veszélybe is sodorja magát? A ps háziorvosokat kérdezett meg arról, náluk idáig hányan utasították vissza a keleti oltóanyagot, és közülük hányan haltak meg koronavírus-fertőzésben. A kapott információk sokkolóak: átlagosan minden másodiknál előfordult legalább egy ilyen elhalálozás. Amennyiben a körülbelül 4600 magyarországi háziorvosnál is hasonló a helyzet, az azt jelentené: Magyarországon akár két-háromezer halálos áldozatot is követelhetett eddig az ellenzék oltásellenes halálkampánya!" PS
Anikó Létay
Anikó Létay 15 napja
@Fontos Nem A The Lancet szaklap cikke szerint a kínai Sinopharm-vakcina hatásos a vírus dél-afrikai mutációja ellen is.
Fontos Nem
Fontos Nem 18 napja
@Boogey man Bocs, mire gondolsz, hogy "es azt hogy?"
Anikó Létay
Anikó Létay 21 napja
@Zsuzsa Kiss Igen,tudom.
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
@Boogey man itt a nick tolvajod ismét
Zsuzsa Kiss
Zsuzsa Kiss 21 napja
@Anikó Létay mert ez a nagy "M " - el egy nick név tolvaj ! Nem az eredeti kommentelő - ezektől bármilyen aljasság kitelik
Sajtóklub (2021-04-12) - HÍR TV
40:08
Hír TV
Megtekintés 49 E
Rich Jail vs Broke Jail/ 17 Funny Situations
10:22
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 235 E
Kelet és nyugat magyar természetfilm
50:47
Ferenc Kereszturi
Megtekintés 684 E
Csörte (2021-04-14) - HÍR TV
41:32
Hír TV
Megtekintés 39 E
Credo (2021-04-16) - HÍR TV
41:39
Hír TV
Megtekintés 10 E
Plusz-mínusz (2021-04-14) - HÍR TV
21:21
Hír TV
Megtekintés 10 E
Sajtóklub (2021-04-19) - HÍR TV
42:31
Hír TV
Megtekintés 54 E
Rich Jail vs Broke Jail/ 17 Funny Situations
10:22
az igazság
31:03
Whisper Ton
Megtekintés 235 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 484 E