Bige: "Orbán már döntött az ügyemről" | Interjú a háziőrizetben lévő milliárdossal

  Megtekintés 540,790

Partizán

13 napja

Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Bige László évek óta Magyarország egyik leggazdagabb embere, de üzleti sikerei helyett újabban azzal került be a hírekbe, hogy gazdasági bűncselekmények elkövetésével vádolják. A milliárdos ráadásul nemrégiben megrendelt egy nagyszabású kutatást is, amit sokan úgy értelmeztek a nyilvánosságban, hogy az üzletember az ellenzék finanszírozására készül a 2022-es választási kampányban. A PartizánPolitika mai adásában a háziőrizetben lévő Bigével otthonában beszélgetünk vadászatról, Csányi Sándorhoz fűzödő viszonyáról, az ország politikai és gazdasági viszonyairól, és kormányzati kapcsolatairól.
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUpost-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
Tibor Deli
Tibor Deli 4 órája
Kitartàst és erőt kívànok Bige úr!! Győzni fog!!
Ildikó Dézsi
Ildikó Dézsi 5 órája
Hasonló emberekre lenne szükség, a politikai életben.
Gabor Koever
Gabor Koever 11 órája
Ismét Marcit kell dícsérnem, hiszen egyre többen nyílnak meg elötte. Ezt a müsorát is köszönöm, és Gratula :-)
Valdez Eloy
Valdez Eloy 18 órája
Az is érdekes hogy honnan volt neki a hitel előtt 600 milliója????? Állítása szerint kicsiként volt neki de hogy??? Ezt már nem árulta el
Monika Sule
Monika Sule 22 órája
Imádlak kicsim Ma tudtam meg ezt aTőled s velem Életfogytigot kapsz...
Farkas Toth
Farkas Toth Napja
Mész a böribe Bige.5 év az tutti, gendert fogsz váltani.
Balázs Szőke
Balázs Szőke Napja
Tűznél melegedni kifordított tenyérrel...amikor a nyuszi meghívja a farkast vacsorára...aztán a farkas nekrológot ír, amiben szerepel a nyúlpaprikás receptje...
Szabolcs Filko
Szabolcs Filko Napja
Azt kerdezd meg tole!!!Honnan volt az elso 600 millio forintja befektetni a 90es evekben??????
Zoltán Lakos
Zoltán Lakos Napja
Végig hallgattam, de tényleg miért érdekes hogy évtizedekkel korábban kivel mikor miért vadászgatott? ez a lényeg? Kérdezzétek Juszt-ot biztos ott volt ő is. Segitette a politikusokat azzal hogy ő kifizette a 15 misi beugrót a vadászatra? Vajon mit kapott vagy várt el érte? ezt miért nem kérdezte meg? Fradinak is adott támogatást? Kubatov érában? Üzlet volt? még a Kóka időben, hogy ő importál földgázt, és mint molekulát használta fel, nem adta tovább, hanem feldolgozta, ezt megadóztatták Kókáék. Ezt az adót törölte a Fidesz kormány, majd később visszacsinálták duplán. Ezért van most a balhé. 600 misi a számlán, postabank, majd OTP-től kapott hitelt, Horn Gyula... pályázott, súgtak neki, protekció nélkül semmi nem jött be. Csiha Judit..nemcsak a fizetésükből éltek..a hitelre a kamatokat visszafizette, minden héten találkozott Csányival, aki később minden hitelét felmondta. Rozsnyói Görgyöt nem tudja hogy ki, állitólag 200 m Ft kölcsönt adott a TVK-nak, amit vissza is fizettek, valami hamis papir volt utólag azt mondja. 60 márd volt a számlájukon. KITE-t nem. Lázár volt már, szerinte politikai beavatkozás volt.Ja hogy OV nem fogadta, ezért ő az ellenség? Mi lett volna ha fogadja?Ja hogy tönkre akarják tenni? Csányi beszüntette a hitelezését? kötelező lenne? Innen elég zavaros, mondja nem mondja, Környezetvédelmi eljárás, birósági szakaszban ügy, büntető eljárásban lévő ügy, mert osztalékot vett ki, 29,6 márd Ft-ot vett ki, meg tőzsdézett is 800 m Euróval, miközben megfigyelték, lehallgatták stb. háziőrizetben van másik ügyben. Most a Závecékkal csináltatott megrendelés alapján felmérést mi érdekli az embereket. Az hogy hogyan fognak megélni. Horn Gábor is eljött balesetezett itt, ez nem menekülése előre, nem akar politizálni. Ellenzékieket is csak helyileg támogadta 2-3 alkalommal, senkinek semmi köze hozzá. Simicskához hasonlitja a kérdező, majd Mészároshoz, akit csak sajnál, ő áldozat lesz. Simicska pártpénztáros volt. Infója van vagyona is, sőt dokumentációja is, gondolom ez a lényege az egésznek, hagyják békén. Kérdező: Virushelyzet halálozás, elszegényesedés, keresőképtelnség nagymértékű! Mit üzenne? :bizzanak magukban, és hogy lehet jobb is. Lakhatás, vagy megélhetés? Emeljék a béreket, stb. persze az természetes neki, hogy a 100 márdokért ő megdolgozott! Vagyonos emberek nem érdekesek, a politikai hatalom dönt. Ja értem.
Okoslandok
Okoslandok Napja
Azért egy milliárdosból megpróbálni kihúzni egy kapitalizmus kritikát... Marci ilyenkor te mit szívsz? :D Értem én, hogy progresszív baloldal de pls némi valóságérzékelést erőltess magadra ilyenkor. :D + Egyéb iránt nem gondolhatja komolyan senki azt, hogy egy vagyonkorlátozás A): jogállami keretek közé fér B): nem ütne nagyon csúnyán vissza a gazdaságra. :D Egyébként érdekes volt, annyi biztos hogy azért érezhető a különbség mondjuk Mészáros-Bige párhuzamban. :D Biztos akadt jó pár progresszív balos akinél nyitogatta a bicskát de igazából valami ilyesmi az amit én személy szerint elvárok a gazdasági elittől. Gondolok itt arra, hogy engem nem akaszt ki a lobbi tevékenység, vadászat, shortolás. Ellenben megvannak azok a retorikai, stilisztikai skillek ami miatt nincs az a fura érzésed mint pl Mészárosnál, hogy ez a csávó a náthát sem tudná összeszedni magától nemhogy a milliárdjait. :D Ezen skillek meglétével azért egy fokkal hihetőbb a dolog. Érdekes volt azt figyelni, hogy hogyan lövi be a beszélgetés egyes részleteit, meddig piszkálja a medvét a málnásban, hol van az a pont amire már egyértelműen nem felel vagy még csak sejtet stb. + Alapvetően az az elvárás is picit mindfuck nekem, hogy most akkor csapódjon az ellenzékhez. :D Nyilván kitette a jelzőtáblát, hogy gyerekek azért ésszel, de alapvetően az egy jó morális álláspont a gazdasági elit részéről ha a stabilitásra megy és nem köteleződik el egyértelműen politikai erők mellett.
Mike Saraft
Mike Saraft Napja
*Isten bizonyította ő szeretete számunkra küldött Fia, Jézus Krisztus, aki meghalt és feltámadt a halálból, hogy az örök életet.* *Azt is megígérte, hogy meggyógyítsa a testet.* *(Nézz fel az égre és kérdezd Istent)*
Váci Klebelsberg Kultúr Kör
Váci Klebelsberg Kultúr Kör 2 napja
A "futball-támogatás" és a különféle sportklubok támogatása az egész világon működik, kedves "PARTIZÁN" ! Miért kell ennyire együgyűen kanalizált kérdéseket feltenni ???
Robert Takacs
Robert Takacs 2 napja
hát, ez a riporter valahol máshol él. Patronáljon téged a pedagógusok szakszervezete!
Jenő Dóczy
Jenő Dóczy 2 napja
Vigyázzatok magatokra. Ez nem mély viz amin eveztek hanem óceán!!!!!!!!
Bene Nota
Bene Nota 2 napja
53:00 Ezt a tisztánlátást oktatni kell!👍👍👍👏
Vizsga Záró
Vizsga Záró 2 napja
Ez is egy simlis bűnöző, a g betűs jelzőt most lehagynám a végéről.
Tamas Torok
Tamas Torok 2 napja
Úristen, de jó zárókérdés!! Gratula a stábnak! 34:37 - 37:10 és ilyent már ki lehet mondani az egyik legbefolyásosabb embernek következmények nélkül, itt tartunk. Köszönet az interjúért mindkét félnek. Szerintem mondjuk, ha maximalizálnák az egyéni tőkét pár száz millió forintban, és egy család közös vagyonát egy két milliárd forintban, az nagyobb fejlődést érne el, mint egy-egy ember 100 milliárdos befolyása. Én elhittem Bige úrnak, hogy határozott elvei vannak, és így is bevallottan támogatta mondjuk a fradit, amikor érdeke fűződött hozzá. Meddig mennek akkor azok, akik nem határozott elvek szerint üzletelnek?
szaminimi iminimi
szaminimi iminimi 2 napja
Megható, amikor valaki 100 milliárdokkal dobálózik (amelynek nyílván minden fillérjét becsületesen kereste meg) azon kesereg hogy elzárták a pénzcsapot. De végülis korrektül bejelentkezett strómannak az ellenzékhez, majd ott kinyitják neki a csapot.
Robi Redford
Robi Redford 2 napja
Akinek a '90-es években 600.000.000 forintja volt, annak a tisztességében kissé kételkedem. Akkor az óriási pénz volt és csak sumákkal lehetett összeszedni. Tocsik márta 300.000.000 milliójába a szoci kormány belebukott. Akkor Bige 600 millával zsonglőrködött? Horn Gyula puszira adatott neki ugyanennyi kölcsönt? Aha! Elhiszem! 60-80 milliárd (!) forint parkolt a számláján fölöslegesen, miközben évi 1,5 millió forintos adón raplizott. Szimpatikus!
peter peter
peter peter 2 napja
`ne legyen az enyém`az azt jelenti, hogy egy ember kezében a teljes fontos ipari terület (ne legyen egy ember kezében).
peter peter
peter peter 2 napja
@ׂ ha túl hosszú, nem olvassák el. igy viszont még meg is kérdezik hogy mi van?
ׂ
ׂ 2 napja
miert irod minden mondatodat kulon kommentbe?
peter peter
peter peter 2 napja
kéne egy interjú erről orbánnal... miért akarja az ország teljes iparágát saját magának..
peter peter
peter peter 2 napja
szegény embeeeeeer..... ááááártatlan.. nem is emlékszik...DDDDDD
peter peter
peter peter 2 napja
DDDD ingyen hitelek?.... megvan hol a pénz.. :DDDDD
peter peter
peter peter 2 napja
a képmutató tolvajok vadászni járnak még mindig, mert azt hiszik elit???...szánalmas
peter peter
peter peter 2 napja
nem meglepő. nincsen aktív ellenzék!... vagy azért mert megfélemlítették őket, vagy mert sakkban tartják őket... jelenleg egypárt rendszer van, egy vélemény... és senki nem mond ellent... mostanra már a működés is a kommunizmusra emlékeztet.... most nyilvános kivégzések nincsenek, nem láthatjuk azt, helyette az adóhatóság lehetetleníti el az embereket, és a behajtók... köszönjük orbán... neked virágzik, mi megdöglünk....jó ez az ország, csak lehetetlen élni benne..
Tibor Szegedi
Tibor Szegedi 2 napja
Nahogymár bárkinek kétsége legyen,hogy ez a faszi egy gazdasági bűnöző. Bármit kap megérdemli, csak az a baj,hogy akiktől kapja azok is ezt érdemelnék.
Balázs Miklósi
Balázs Miklósi 3 napja
Minden tiszteletem Bige Úrnak!!
Nánási Zoltán
Nánási Zoltán 3 napja
Anyáméknál sajnos nincs internet. Arról esetleg lehetne szó, hogy ők is megnézhessék mondjuk a Duna tévén? Szerintem rajtuk kívül sokan örülnének. Marci! Ugye ha szépen kérnék, átadnád a felvételt a KÖZmédiának?
MrChocoJon
MrChocoJon 3 napja
Alapvetően kialakult bennem egy olyan érzés az interjú végére, hogy Bigének az interjú vállalásával kb. az volt az egyetlen célja, hogy jelezze a megfelelő irányokba, hogy: “hagyjatok békén, mert harapni fogok”. Nekem ezen túlmutatóan és ettől függetlenül tökre tetszett az interjú, nem minden nap lehet hallgatni ennyire sok szinttel magasabb ligában élő emberek gondolatait, eddigi életének izgalmasabb morzsáit első kézből.
Árpád Tóth
Árpád Tóth 3 napja
Egy privatizációs bűnöző mesél arról, hogy ő bezzeg milyen rendes ember. Tisztességről, gerincről beszél egy fosztogató.
laa vie
laa vie 3 napja
4:40 how rich people laugh
laa vie
laa vie Napja
@Márton Dombovári ott a pont
Márton Dombovári
Márton Dombovári Napja
Ez ilyen Palpatine röhögés volt. :D
Erika Varga
Erika Varga 3 napja
A gazdagok, hatalmasok vadásznak, mint mindig történelmünk során.
Székely Gabcsi
Székely Gabcsi 3 napja
Kínkeserves, szánalmas.....
Noémi Nagy
Noémi Nagy 3 napja
Köszönöm Marci!!!
Tamas Prokaj
Tamas Prokaj 3 napja
Bige... S itt...
Tamas Prokaj
Tamas Prokaj 3 napja
Tolvaj.
Tamas Prokaj
Tamas Prokaj 3 napja
Add a pénzt a népnek.
Tünde Rácz
Tünde Rácz 3 napja
Azèrt hálás vagyok, hogy ezt is megèrtem Valaki sajnálja Mèszáros Lölöt. Haláli!
Jani Szeltner
Jani Szeltner 3 napja
Sok erőt és kitartást Bige úrnak. Kiváncsi lennèk hogy Lölö hogy hozna össze egy ilyen interjút.
Miklos Toth
Miklos Toth 4 napja
hupost.info/chat/rXWUqpCPfcqmmKw/vide
István Rácz
István Rácz 4 napja
Erős gondolatok hangzottak el...rendszerszintű a korrupció...de nem hagyja jutalom nélkül ha valami történik...Nem egy buta agyatlan ember akit dróton ráncigálnak meg megmondják neki mi is legyen,és nem utolsó sorban van jelleme,ami a mai vezető emberekröl nem nagyon mondható el.
Dal Scan
Dal Scan 4 napja
Ez lett ebből az országból. Szégyen.
Fagyal Imre
Fagyal Imre 4 napja
Nagyon kemény,karakán,egyenes korrekt a pali,le a kalappal,minden tisztelet az övé👍
Mihály Szabó
Mihály Szabó 4 napja
Már renézésre tíz év börtönt adnék Bigének.
Róbert Kocsis
Róbert Kocsis 4 napja
egyetlen kérdésem a 'hogyan szerezted az első milliódat' mintájára Bige úrhoz: Hogyan szerezte az első 600 millióját?
Robi Redford
Robi Redford 2 napja
Pontosan! Ez a lényeg! Tocsik Márta 300 millájába belebukott a Horn kormány. Akkor Bigének már 600 millája volt. Az akkor óriási pénznek számított. De honnan volt neki? Gyanús nekem, hogy cicasimogatásból, Kokakólából és sok más tisztességes dologból.
Mysterious Mysterion
Mysterious Mysterion 4 napja
kisgyerek volt akkor még, kapott zsebpénzt
Tau Ba
Tau Ba 4 napja
Kezd kicsit szanalmas lenni, hogy Marci mindenkin a kapitalizmusban jelen levo tarsadalmi egyenlotlensegeket keri szamon. Magyarorszagon mar volt kommunizmus, nem jott be. Attol, hogy esetleg a jovoben valami csoda folytan egy jol mukodo szocialisan erzekeny allam lenne (Ausztria, Nemetorszag, akar meg Svajc vonalon), akkor sem keresnenek a vedonok es a tanarok annyit, mint a multimilliomosok. Ez benne van a kapitalizmus jellegeben. Persze egy jol mukodo gondoskodo allam tudja progresszivan adoztatni a gazdagokat (vagyonado, ingatlanado bizonyos meret felett), es a bejovo penzbol visszaoszthat a hatranyos helyzetueknek, de ettol meg mindig lesznek szuper gazdagok es szuper szegenyek is.
Áron Papp
Áron Papp 4 napja
Kedves Gulyás Márton! Szerintem nagyon jó az általad beindított Partizán, és az interjú-sorozat. Sokkal hasznosabb, mint a korábbi akciózás (a Sándor Palota festékes palackokkal történő dobálása, az ÁSZ épületének az összemázolása, stb.) bár nyilván ez alapozta meg a hírnevet. Ami Bige Lászlót illeti, az interjú során több olyan kijelentést tett, ami finoman szólva ellentmondásos. Amikor arról beszélt, hogy a (jobboldali) politikusok méltatlanul bántak, bánnak vele, arra gondoltam, szívesen lennék a helyében.
Bigdawe16
Bigdawe16 4 napja
Nagyon sok hasonló gondolkodású ember kellene még ide. A legtöbb hazai politikus nem tud ennyire összeszedetten beszélni mint ő.
Jánosné Duna
Jánosné Duna 4 napja
Bige úr,ha olyan szilárd gerinccel rendelkezik,beszámolhatna a kezdő tőke megszerzéséről is!Hova vezet a nagy biztonság érzete?
Mbraun
Mbraun 4 napja
Nem csodálnám ha véletlenül elvinné egy stroke, vagy egy szívroham. Ha jól emlékszem Simicska is Geiger-Müller számlálóval szaladgált egy ideig. Csak megmutatta hogy mennyire belterjes kommunista tetűfészkek vannak a legfelső szinteken.
Péter Lévai
Péter Lévai 4 napja
jó anyag. Hallgatom az embert, ahogyan beszél, amilyen választékosan fogalmaz, és értem, hogy miért nem a fideszesek között van.
Charles Rethi
Charles Rethi 4 napja
Csodás igy le venni a király ruháját senki sem tudta gratulálok R Pad
janos Fegyveres
janos Fegyveres 4 napja
Mikor,ezek,fenékpusztán,a falon,lótték,aszarvast,pintérék
Ildiko Bobis
Ildiko Bobis 4 napja
"Ne legyenek a pedagógusok az utcaseprő szintjén tartva" Ennyi!
ellenőrök jegy
ellenőrök jegy 4 napja
Az, hogy ez az interjú létre jöhetett, az is van valamiért. Ha Bige nem akart volna ezzel valamit, akkor nem nyilatkozik. Csak ekkora hatalmas van a magyar maffiának.
Erzsébet Gulyásné
Erzsébet Gulyásné 4 napja
Szégyen ami itt folyik
Erzsébet Gulyásné
Erzsébet Gulyásné 4 napja
Ez így van arra megy ki az egész hogy övéké legyen az egész.
Ágnes Nagy
Ágnes Nagy 4 napja
Sok igazságot hallok itt! Sajnos a 90-s években én is a bőrömön tapasztaltam az akkori "bankvezető" milyen könnyen jutott sok-sok millióhoz szegény emberek megkárosítása révén!
EsaiasBirkenauer
EsaiasBirkenauer 4 napja
Ameddig csak pár hírt olvastam a Bige ügyről, addig az volt az egyszerű véleményem, hogy lassan elfogy az országban a NER által lenyúlható közvagyon, és most áttérnek a magánvagyonokra. Addig kb teljes szimpátiámat bírta az "úriember". Az interjú bőven árnyalta ezt a képet. Egyrészről nekem nem rémlik, hogy elhangzott volna, miből lett ez a hatalmas vagyon, csak a hatalmas egót látom, ahogy a pénzember (mivel ő pénzzel mér a világon mindent) meg van győződve róla, hogy mások felett áll. Másrészről Bige azt állítja birtokában van politikusokra nézve terhelő bizonyítékoknak, ám ezt ő csak akkor fogja nyilvánosságra hozni, ha nem hagyják békén. Nem kell magyarázni, hogy ez 1) nettó zsarolás (maga a zsarolás bűncselekmény) 2) ha igaz, akkor állampolgári kötelessége lett volna már akkor nyilvánosságra hozni a bűncselekmények bizonyítékait, amikor az hozzá került Harmadrészt megdöbbentő az a nyílt elvtelenség, amivel arról beszél, hogy ő minden ellenérzés nélkül, pusztán az üzlet kedvéért hajlandó bratyizgatni bárkivel, hajlandó pénzelni bárkit, ha ezért cserébe pl törvényt módosítanak az ő érdekében. Ez a fajta kapitalista gátlástalanságot, társadalom iránti felelőtlenséget talán még az usában sem nyomhatná kritika nélkül, hogy a saját adózott pénzemhez senkinek semmi köze, azt a politikust fizetem le belőle, akit én akarok.
Balázs Péter
Balázs Péter 4 napja
Nem fogom sajnálni... csak a saját érdekeit nézi és mindenkit hülyének néz...rendszerváltásnak 600 millióval indult neki, a Fradinak meg fizetett védelmi pénz gyanánt. És ő ezt "deal-nek" hívja. Na haggyá' már. Csak a figyelmet akarta magára felhívni és hogy az emberek ismerjék meg. Talán így nehezebb lesz kicsinálni...
pannusz
pannusz 4 napja
Nagy magyar valosàg! Oknyomozàs jeles,azért minden marad,ahogy volt.Következmények nélküli orszàg!Buborékban levö "demokràcia"
Анатолий Корчагин
Анатолий Корчагин 5 napja
Az egész beszélgetésből kiviláglik Marx örök igazsága és törvényszerűségei a kapitalista rendszer állandó és egyre hosszabb válságairól. A világot nem a milliárdosok viszik csak előre, hanem az egyre jobban élő tömegek - mert akkor csökkennek a különbségek. Az oktatás mindennek az alapja. Az ész nem a stadionokban keletkezik, hanem az iskolákban. A riporter nagyon ügyesen kiugrasztotta a nyulat a bokorból...
Lord Kwarenmar
Lord Kwarenmar 5 napja
Mától új példaképem van László személyében :D
Máté Papp
Máté Papp 5 napja
Kíváncsi vagyok Bige úr azt a bizonyos első tízmilliót honnan szerezte!?
Violet Miller
Violet Miller 5 napja
A szomszédos ország leggazdagabb emberei között a magyar üzletembert, Laszlo Bige-t gazdasági bűncselekmények miatt letartóztatták vesztegetéssel és pénzeszközök sikkasztásával gyanúsítják. Bige a tizedik leggazdagabb ember Magyarországon, 112 milliárd forintra (385 millió euróra) becsült nettó vagyonnal, a Reuters szerint egy 2020-es ranglistát idézve a répák által. Romániában született, Nagyváradában, Bige az 1980.-es években Magyarországra emigrált. 1997-ben lépett be a műtrágyapiacra, miután a Szolnoki Vegyimuvek Szolnokról, Budapest közelében, majd később megvásárolta a műtrágyagyártót Hát a román sajtó is beszámol, Google fordítás.....Tehát ez a jó ember egy kamion bútorral 1980-ben Magyarországra érkezett..szerintem Orbánék akkor még ott román olajmaffiózóskodtak a KGB és SECU tagkönyvvel....
Car Project
Car Project 5 napja
Egy biztos: ezeket az ország tönkre tevőit, hosszú, hosszú időre börtönbe kell tenni és teljesen egyértelmű a teljes vagyon elkóbzása. Emlékezünk a Forma 1 es csaló, Berni Eccleston "kivásárolta" büncselekményeit. A NER eseknél ezt nem szabadna
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden 5 napja
És most énekeljétek együtt a ciao bellát.
Violet Miller
Violet Miller 5 napja
Ja, kérem Cauesescu országa ORBÁN cigány országa....Orbán Győző ott dolgozott kiemelt vörös párttagkönyvvel, KGB és SECU a ROMÁN (nem erdélyi magyar) OLAJMAFFIÁBAN...aztán ugye LÍBIA...no csak a tetves Semion Mogilevich és a még ugyanannyira tetves Geoege Shorosh..aka DZEDZJE SHOROS ahogy Maurice D. Levin írta az International Finance c. könyvében...a halál fasza, az
Violet Miller
Violet Miller 5 napja
Dr. CSIZMA LÁSZLÓ? a szaros volt Pénzügyi és Számviteli Főiskola (jó iskola volt) mai BGF változatának idegenforgalmi vendéglátóipari szakosoknak ír gazdasági tankönyvet..na hiszen, hogy ez jön a City of Londonhoz, oda miért NEM? JÁRAIT küldte a tisztelt Orbán cigány maffia vajda?
Tibor bohak
Tibor bohak 5 napja
A Lorices hasonlat oriasi..
Violet Miller
Violet Miller 5 napja
Bassza meg, Bank of New York Mellony = GEORGE SOROS tulajdona, a RAIFFEISEN BANKNÁL Semion Mogilevich kavar....Modern vállalati pénzügyek, ennyire bonyolult a vállalati kötvénykibocsátás nem lehet és ennyire maffiózó sem...basszák meg.
az öreg dögletes
az öreg dögletes 5 napja
ellenszenves figura
Norbert Németh
Norbert Németh 5 napja
A
László Tóth
László Tóth 5 napja
Tegye fel az a kezét, aki a következő interjút Szájer Józseffel szeretné látni, hallani!
Gábor Lénárt
Gábor Lénárt 5 napja
Mi
MCLAUD123
MCLAUD123 5 napja
Rossz embernek teszel fel rossz kérdéseket Marci.. mi ennek az értelme egyáltalán? Okosabbak nem tűnsz tőle.
Roland Fűri
Roland Fűri 5 napja
Ez nagyon komoly . Remélem fent lesz még egy darabig ! 😉🙂
Bence Balogh
Bence Balogh 5 napja
Bige László fejénél jobb oldalon melyik könyv sorozat látható ? 🙂👌🏻
János Megyesi
János Megyesi 5 napja
Honnan volt 600 milliója 96_ban ?
András Nagy
András Nagy 5 napja
Mészáros Lőrincz jobban jár ha csinál az új asszonynak 3 gyereket! Mert ha megint gázszerelésből fog élni, adómentes lessz legalább a fizetése!!
tibor szabo
tibor szabo 5 napja
tönkre tenni, ingyen elvinni.
Mihály Bíró
Mihály Bíró 5 napja
Kezd ez a riporter egyre gusztustalanabb lenni! Az elejtett mondataitól hányingerem van! 🤮🤮🤮 Kimondottan a vendég miatt néztem végig!
Péter T. Zselensky
Péter T. Zselensky 5 napja
bige nem egyéb, mint a minél nagyobb koncért folyó marakodásban elbukott hiéna, aki még hazudni se hazudik holmi elvekhez köthető ellentéteket, mint tette ezt egykor simicska. nem is teheti, mert nincsenek elvei. egy milliárdos senki, aki most, hogy kigolyózták a klubból, tőlünk kér segítséget, védelmet
Mihály Bíró
Mihály Bíró 5 napja
Nesze neked semmi fogd meg jól !
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden 5 napja
Hogy kik is vagytok ? Neem nem partizánok. Netto komunistàk.
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden 5 napja
Nekem egy dal jut eszembe. Bella ciao a címe. És egy benzin kút. Ahol összegyűltetek. Aszem Esso kút volt. Ma is lehet Esso kúton tankolni.
Rendben van Még minden
Rendben van Még minden 5 napja
hupost.info/chat/p3Ni2KOhotWngbw/vide
Tibor bohak
Tibor bohak 5 napja
Koszonjuk Marci , megintcsak remek , elgondoltato interju volt.
Tamás Szabó
Tamás Szabó 5 napja
Édes istenem! A nagy diktatúrában elkészíteni egy ilyen riportot, egy házi őrizetben lévő emberrel......... Ez nem gyanús senkinek? Jaaaaj Marcsi........
Tamás Szabó
Tamás Szabó 5 napja
@Gábor Tóth ja, ja..... Egyébként igazad van.
Gábor Tóth
Gábor Tóth 5 napja
a HUpost még szabad. Az internet is. A Bige sem ül börtönben, hanem csak házi őrizetben. Gondolkodj, mielőtt írsz!
Szabolcs Ugrai
Szabolcs Ugrai 5 napja
Ez az ember egy stróman, aki lenyúlt a közösből, de persze rendkívül professzionális ez az önmosdatása.
Delta 69
Delta 69 5 napja
Azt mondja az úr hogy vannak írásos dokumentumok a birtokában..aha...kiről,miről .minek,? szerintetek elvtársak, a másiknak nincsenek ilyenjei.,? Egyet tudomásul kell venni, aki a privatizációs időkben gazdagodott meg azoknak mindnek van egy kis vaj a fején !Annak idején PG-től óriási hiteleket kaptak egyesek-és kettesek nulla kamatért.Ja igen, és az a pénz kié is volt elvtársak?...igen azoké a kis embereké akik a kis kuporgatott pénzüket nevetséges kamatér náluk tartották ők pedig úgy szórták ezt pénzt mint ha ,az övék lett volna. Ja igen ,és még egy gondolat-...Minden nagy vagyon mögött, bűn rejtőzik...( H Balzac)!!!!!!!!
Katalin Budai
Katalin Budai 6 napja
Egy szavát sem hiszem. Maszatol.
Katalin Budai
Katalin Budai 6 napja
Nem- e lehetne-e, és elit? Bige úr, a kettő együtt nem megy.
Bridget Felber
Bridget Felber 6 napja
Gratulálok, Marci! Szeretem, hogy pontosan érted hol kell gyorsítani, vagy lassítani az interjúk tempóját, illetve pillanatok alatt érzed, hogy mi a salak és mi lesz fontos része a beszélgetésnek. Ezt már mesteri módon nyomod, és ettől ennyire feszes végig az egész. ♥️ Nagyon fontos dolgot csinálsz, csináltok ti itt, remélem, döntő jelentőségűt is.
Gabriel Bogdán
Gabriel Bogdán 6 napja
Ùgy gondolom ( azok mellett hogy együttèrzek vele ès hiszem az ártatlansàgát) a közvéleménykutatással vált veszélyessé a kormány számára ,azt hihették egyenes mòdon akart beavatkozni a politikába,nem gyenge "bábjátékos" lehetett volna és komoly veszély magas sikertendenciával a kormánnyal szemben! Ezt gondolhatta Viktor!?
Julius Chala
Julius Chala 6 napja
It is a BS.
Nick S
Nick S 6 napja
👍
természet Barát
természet Barát 6 napja
Aki korpa közé keveredik megeszik a disznók.
smyle
smyle 5 napja
És aki politikusok közé?
csaba hordós
csaba hordós 6 napja
OFF: Meghallgattam spotify-on, és rájöttem arra, ami nem tűnt fel a video közben, hogy Bige eléggé be van iddva, artikuláció, stb. mentén hallható. Nem elítélőleg, semmi bajom az alkeszekkel, politikusaink között elég sokan vannak, csak érdekes, hogy a képpel együtt nem tűnt fel, ellenben csak hanggal feltűnt, igen, Bige úr ivott elég sokat az interjú előtt.
Noel Masszi
Noel Masszi 6 napja
600millio volt a szàmlámon akkor=egy senki voltam
Nótár Mary-Egymilliószor (Official Music Video)
3:45
Nótár Mary Official
Megtekintés 557 E
Amazing Tools That Are On Another Level ▶21
8:43
Quantum Tech HD
Megtekintés 3 M
Mínuszban van a napelemes termelésem a fűtés miatt
15:23
SuperM 슈퍼엠 'We DO' MV
3:58
SMTOWN
Megtekintés 3,4 M
Balázs, aki farmot akart, de VETT EGY HEGYET!
43:11
Magyarósi Csaba
Megtekintés 329 E
Chopin - Relaxing Classical Music
2:41:00
HALIDONMUSIC
Megtekintés 7 M
Nótár Mary-Egymilliószor (Official Music Video)
3:45
Nótár Mary Official
Megtekintés 557 E
Amazing Tools That Are On Another Level ▶21
8:43
Quantum Tech HD
Megtekintés 3 M
Mínuszban van a napelemes termelésem a fűtés miatt
15:23
SuperM 슈퍼엠 'We DO' MV
3:58
SMTOWN
Megtekintés 3,4 M
Nézzük mit tud ez a Carvertical....
39:56
Becsületesnepper
Megtekintés 64 E
10 fogadás, amit SOHA nem fogsz elveszíteni!
8:26
Hajnóczy Soma
Megtekintés 282 E
Children of Distance - Amikor megláttam (Official Music Video)
3:07
Rokko - Engedelmet kérek- | Official ZGStudio video |
2:55
ZGSTUDIO Official 1
Megtekintés 275 E
Mégis marad a SAXO VTS?! Új kuplung+fóliázás!
12:48
Draskovics Andris
Megtekintés 54 E
Rúzsa Magdolna - Szembeszél (Official music video)
2:54