Csak neked mondom: Lengyel Tamás és Nagy Ervin

  Megtekintés 305,012

WMN Magazin

Évvel

Folytatódik a Katona József Színház és a WMN.hu új videósorozata, a Csak neked mondom! Az második adás szereplői: Lengyel Tamás és Nagy Ervin.
Sztárszínészek, ahogy még sosem láttad őket. Egymás között, a WMN kamerái előtt. További beszélgetőpartnerek: Borbély Alexandra - Tenki Réka, Elek Ferenc - Ötvös András, Jordán Adél - Jordán Tamás, Kovács Lehel - Lukáts Andor, Ónodi Eszter - Thuróczy Szabolcs, Pálmai Anna - Hernádi Judit, Pelsőczy Réka - Bata Éva, Rajkai Zoltán - Enyedi Éva, Rujder Vivien - Mucsi Zoltán, Szacsvay László - Benedek Miklós, Szirtes Ági - Básti Juli.
Katona stáblista: Balázs Krisztián - Cziegler Balázs - Csermák Zoltán - Dely Katalin - Fodor István - Fórián Péter - Kazimir Annamari - Kántor László - Mattyasovszky Bence - Mucsi Gábor - Nádor Lili - Posvanecz Jenő - Radvánszky Péter.
WMN stáblista: D. Tóth András - D. Tóth Kriszta - Fegyverneky Sándor - Iváncsics László - Kerepeczki Anna - Marossy Kriszta - Molnár Erika - Schneider Tamás - Szentkuti Judit - Tóth Flóra.
Katt a feliratkozáshoz! hupost.info/tools/HKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA.html
Facebook: wmnmagazin
Katona József Színház: katona.budapest/

Megjegyzés
Hun Mimi
Hun Mimi 9 napja
Tamas/Gyuri!!!!💜Ervin too much.Testhelyzete agressziv.Nem szimpatikus.Sajnalom.
János Kovács
János Kovács 3 hónapja
Két semmirevaló ripacs.
Milka Kornél E.
Milka Kornél E. 4 hónapja
LT lehet hogy félt a tánctól,de a Vìg nyìltnapjàn mégis tàncolt...velem,lassút.Bibibi:) Valószìnû,hogy a Lovakat lelövik,ugye? oldott rajta...abban nem keveset kellett lejtenie:) A humoràt nagyon lehet szeretni. Irigylem a baràtait.
Viktor Tollasi
Viktor Tollasi 5 hónapja
30:00 Volt a családban olyan,aki szinkronnal foglalkozott, régen is hasonló volt, akkor érdekes módon nem ugattak, de persze ez "nem politikai" indíttatású. Ha tényleg ennyire nem fizetnék meg őket (ami nincs így) akkor miért csinálnák?
Lívia Pintes
Lívia Pintes 6 hónapja
Dtk
ildikó imre
ildikó imre 9 hónapja
Szerintem ez az egyik legjobb része a sorozatnak.
János Zoltán Csorba
János Zoltán Csorba 9 hónapja
Nekem nagyon tetszett a Kincsem című film de erre a göndör majomra nem emlékszem. Pedig úgy látom még mindig ebből keresi magát.
Imre Somogyi
Imre Somogyi 9 hónapja
Lengyel Tamás Cserhalmis történetére, hogyan lehet ilyen reakciómentesen odavágni, hogy neki is van egy ilyen sztorija. Ervin nézd vissza magad, és ha tetszik amit látsz, akkor egy estét érdemes a gondolataiddal tölteni. Sok a nagy színész, de valahol embernek kell maradni a allűrök mögött.
mar sio
mar sio 9 hónapja
Nagyon aranyosak, imádom mindkét embert!!! Sajnos Ervin sok csúnya szót mondott!!!!
Tibor Sziráczki
Tibor Sziráczki 10 hónapja
👍..csak ennyi!..szerintem ebben az országban vannak érzékeny,tehetséges emberek.."polgárok"..millióan..a mindennapokban..akik ..még gondolkozni is tudnak a jelen ország és világ állapotáról amiben jelenleg élnek.😄..ezt oszt jól megfogalmaztam...
János Árvai
János Árvai 10 hónapja
Én csak azért drukkolok, nehogy a sorozat bármelyik szereplője idetévedjen a kommentszekcióba. Egy gyalázat a kommentek fele. Ez nem egy verseny a beszélgetőpartnerek közt, nem kell díjat osztani, és nem kell értékelni a színészeket, köpködni meg főleg nem. Nagyon jó kis beszélgetés volt.
Gercuj Izabella
Gercuj Izabella 10 hónapja
Egy Jóban rosszban részt sem láttam még, így egészen mostanáig fogalmam sem volt, hogy Tamás abban is játszott. Én annak idején a Munkaügyekből ismertem- és szerettem meg. A Válótársakat is miatta néztem. Nagyon sokoldalú színész, örülök, hogy a videónak köszönhetően kicsit abba is beláthattam, milyen a szerepek mögött lévő Tamás. Ervin nem mindig szimpatikus, de ettől függetlenül is remek beszélgetés volt, köszönöm!
Loretta Lévai
Loretta Lévai 10 hónapja
pia nélkül jobbak lennének ezek a beszélgetések, nagyon szinvonaltalanra sikeredik igy
Biggieboy1982
Biggieboy1982 10 hónapja
A vége fura volt.. úgy beszélgetnek, minthogyha nem igazán ismernék egymást, nem hogy barátok lennének, majd lezárják azzal, hogy emlékszel, amikor kölcsönadtad az Audidat? Most úgy adja kölcsön valakinek az autóját, hogy nem is jóbarátok? Meg nem is emlékezett a sztorira.. azért azt csak nem felejti el az ember, hogy kölcsönadja az autóját és benne van egy olvadt fagyi..
Sándor Földényi
Sándor Földényi 10 hónapja
Ervin ! Az apád egy fél Isten lehetett volna, ha az MTK -nál marad ! Így is irodalomtörténet, hisz Moldova H.Kovács történeteinek egyik főhőse lett !
Betty V.
Betty V. 10 hónapja
Engem a színházban is zavar a csúnya beszéd, itt is zavart. Mert felesleges volt. Lengyel Tamás óriási váltásokra képes, ezért kedvelem.
Dóra Zagyvai
Dóra Zagyvai 10 hónapja
Éjjen Nagy Ervin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enikő Edit Havasi
Enikő Edit Havasi 10 hónapja
Szuper volt, nagyon èlveztem! 💗💗
Tamás Imgrund
Tamás Imgrund 10 hónapja
Tök jó volt... 😎
Robredo Vagas
Robredo Vagas 10 hónapja
Lengyel Tomi egy intelligens és választékosan beszél kimért mellette humoros közvetlen ember. Mint színész egy remek színész
Arnold Ákos Kiss
Arnold Ákos Kiss 10 hónapja
Jók ezek a beszélgetések, mert ez nem riporterrel, sablonokkal zajlik , hanem valóságos és emberi !! Ami fontos, hogy érdekvédelemről beszél ERVIN és nem politikai álláspontról, és ezen az úton érteni fogják őt jobbról is meg balról is, már aki nem hülye !!!! EZ TETSZIK !!!
Erika Baligáné Heitler
Erika Baligáné Heitler 10 hónapja
Lengyel Tamás sok jó szerepet hozott, és nagyon szimpatikus magánemberként is! Nagy Ervin viszont ugyan olyan nagyképű, pökhendi fasz, mint az eddigi nyilatkozatai alapján gondoltam! A Kincsemben sem alakított semmi nagyot! Nekem a film sem tetszett, ő pedig végképp nem!
Irma Korona
Irma Korona 10 hónapja
Szuper volt, köszönöm,szorakoztatò volt ,hiteles nem csak 2 vonzò fèrfit làttam hanem kèt embert nagy "E"-vel🙏
Zoltánné Zeher
Zoltánné Zeher 10 hónapja
Ervin is jó színész , de nem alázatos...! Egy kis szerénységet eltanulhatna a Tamástól... !
Berta Kiss
Berta Kiss 10 hónapja
Kedvelem minkettot
hettikoma
hettikoma 10 hónapja
Az elején elborzasztott Ervin a megalázós stílusával, de a másik annnnyira jól kezeli, hogy mégis élvezhetővé teszi a beszélgetést.
Tamas Kovecsi
Tamas Kovecsi 10 hónapja
Én Ervin szereplését és itt ott való intejúit meg nyilatkozatait csíptem. De ebben eléggé ellenszenves volt helyenként 😩
Tamara Szilágyi
Tamara Szilágyi 10 hónapja
Mind a két színészt nagyon szeretem, és hitelesek a maguk szerepében. Jó volt hallgatni őket, köszönöm az élményt. Szerintem egyik sem nagyképű, egyszerűen két KÜLÖNBÖZŐ karakterről van szó.
Margo Routsis
Margo Routsis 10 hónapja
LENGYEL TAMAS NAGYON SZIMPATIKUS ARANYOS SZEMELYISEG ,, ERVINNEK A HAJA NAGYON TETSZIK DE KULONBEN O NAGYON UNSZIMPATIKUS ES NEM TUNIK OSZINTENEK
xtabest
xtabest 10 hónapja
A fiatal Alain Delon és Belmondo. De most nem?
xtabest
xtabest 10 hónapja
A két szívtipró! 😍 Ja, tényleg csak a harmadik hiányzik. Naná, hogy a Kolovratnik Krisztián! ❤️
Dejan Vojovdic
Dejan Vojovdic 10 hónapja
Ervin az" Ember az embertelenségben ". Tamás meg inovátor. És akkor megkérdezem én többi kimért jó fej" ha ha " miért is semmit se tett a szakmàjàért. Ez csinál kedvet a jegy vásárláshoz
Szandra F
Szandra F 10 hónapja
Lengyel Tamás imádnivaló! Színházban csak egyszer láttam de remélem nem utoljára!
Kiszre Kun Erzsi
Kiszre Kun Erzsi 10 hónapja
Nagyon-nagyon jó volt!! I
Orsolya Horváth
Orsolya Horváth 10 hónapja
Lengyel Tamas nagyon jo szinesz! En imadom !
katalin litzki
katalin litzki 11 hónapja
Én csak most láttam a beszélgetést, de N. Ervin léptékekkel hihetőbbnek,őszintébbnek tűnt L.Tamásnál. Tamást itt mindenki érzékeny éleknek írja...pedig szerintem meg csak pokolian óvatos és hatalmas kontroll alatt tartja saját magát! Ervin elismeri hibáit és tud magán nevetni, tud elnéző lenni maga és mások gyengéi iránt! Két nagyszerű színész és ez a lényeg!
Loránd Ternesz
Loránd Ternesz Évvel
Dögkútszerű képződmény a balliberális szennyházi élet, amit én ámulva-bámulva nézek. Nagyon komoly indulatokat gerjeszt bennem egy-egy ilyen félnótás "színész" seggnyalónak a hozzászólása. És most jön egy ilyen nagy ervin-szerű képződmény, egy ilyen típusú csávó, azért, hogy a főmérnöknek fölfelé nyaljon, emberekről bármit ki mer jelenteni, egyfajta politikai szituációban, amitől ő azt gondolja, hogy ettől valamiféle nyeresége lesz. Ez öngyilkosság! Szerintem nem volt jó ötlet rálépni a valódi magyar művészetnek a bütykére. Leváltani Bán Teodórát csak azért mert nem liberális szennyházat csinál. Ráütetni Nemcsák Károly nyakára egy undorító szadeszes vásárhelyi mária-szerű képződményt. Befenyíteni a valódi színházat, az Újszínházat és Dörner Györgyöt. Koholni egy primitív és átlátszó zaklatási hazugságot, amivel egy ártatlan embert szinte a halálba kergetnek. Mert tudod, te emberszerű képződmény, gothárt nem véletlen nem kerülgeti a szívroham, mert ő nem ártatlan és mert neki se erkölcse se gerince. Ahogy neked se, mivel mentegeted őt és a mocskát. Nagyon rossz ötlet volt, mert ha a kreatív energiáinkat elkezdjük használni a politikának, akkor nagy szarban lesztek!
Vanda Tóth
Vanda Tóth 10 hónapja
Puzsér, te vagy az? 😂
Anna Horvath
Anna Horvath 11 hónapja
Loránd Ternesz Beteg vagy ember
szalailaci1
szalailaci1 Évvel
Ti is érzitek az esztétikai elvárást?! 38:09 :D
Márti Molnár
Márti Molnár Évvel
Nagyon szeretem, hogy Ervinben van élet, van tűz, és nagyon komoly az igazságérzete. Lengyel Tamás nagyon aranyos, nagyon kedves de lehet, észre se venném. A beszélgetés nagyon tetszett.
Ágnes György
Ágnes György Évvel
Nagyon jó beszélgetés volt !
Anna Báthori
Anna Báthori Évvel
Lengyel T.-t nem ismerem, ennek ellenére szimpatikus! Nagy Ervint a Kincsemből ismerem, nagyvonalú, jó színész, a film is megközelített egy menő filmet, amiket díjaznak külföldön. A film rendezője is megérdemli az elismerést! Amit sajnálok, az a kép rossz minősége, nem hiszem, hogy a film ilyen minőségben készült volna! A YouTubon láttam, ha lesz alkalom rá, megnézem moziban is. Még annyi: vehemens, talán kritikát nehezen tűrő N. Ervin, de ő ilyen, jó szerepekre érdemes! ( alkohol korlátozás kötelező!)
Ejesle Silirpa
Ejesle Silirpa Évvel
Nagy Ervin próbálta maga alá gyűrni Lengyel Tamást. Nagyon nem sikerült... Ervin próbált poénkodni, na az sem sikerült. A nagyképű embereknek komplexusuk van( N.E) a magabiztos emberek egyszerűen csak magagabiztosak. Hajrá Lengyel Tamás!!!!
Erika Gyevnár
Erika Gyevnár Évvel
Nagy Ervin elvesztette a varázsát, bár az is gyanús, hogy volt e valaha varázsa. Felkapták valamiért anno. Mert "szépfiú" volt? Volt. A Kincsem főszerepét kár volt neki adni, mert még nagyképűbb lett..(.Bár nem egy bonyolult figurát kellett játszania.) Kezdi magát körbehízni. Szimpatikusabb volna, ha otthon lengetné a poharat, közhelyesen szólva, vörös a feje a sok piától...
PC
PC Évvel
Élvezettel hallgattunk két kiváló színészt, köszönjük a szórakoztató beszélgetést.
Cuiniel
Cuiniel Évvel
Nagyképű (melléknév): Fölényesen viselkedő (személy), aki saját magát nagyra tartja, túlértékeli és ezt magatartásával érezteti; felfuvalkodott, öntelten fontoskodó. Nagy Ervin melyik megmozdulása volt fölényesen viselkedő, magát túlértékelő? A sok alamuszi, mulya embernek egyből fáj, amikor valaki karakán stílussal éli bele magát a világba, van véleménye, határozott, erőteljes személyiség, ettől miért lenne egyből nagyképű? Egyébként mindkettejüket nagyon kedvelem.
net953
net953 8 hónapja
Nagy, ordenáré módon,obszcén,kocsmába sem használatos szavakkal minősített egy minisztert nyilvánosan egy tv riportban. Megmutatta ,mennyire egy egoista,felfújt hólyag,öntelt bunkó. Kár,hogy a Kincsem főszerepét ráosztották.
zoli bruzer
zoli bruzer 10 hónapja
@Attila Bahay pénzért... Gondolom... Meg az is lehet hogy ő a kontraszt
Attila Bahay
Attila Bahay 10 hónapja
Csodálatos emberismerő vagy! Nagy Ervin a stohlféle nullatehetségűfelfújthólyagfigurák családjába sorolható, Lengyel pedig hajlamos a ripacskodásra, de legalább tehetséges. Nem is értem, miért szerepel együtt ezzel a senkivel.
fiú-FIRKA-lány
fiú-FIRKA-lány Évvel
Erwin izgága, nyugtalan. vagy nyugtalan vagy unatkozik.... vagy nem tud koncentrálni...nem nagyképú, magabiztos...
Balázs Mészáros
Balázs Mészáros Évvel
Nagy Ervin biztosan alkoholista.
Dóra Osváth
Dóra Osváth Évvel
Tamás tánctól való félelmét sajnos nagyon át tudom érezni. Csak beszélt a szorongásáról, de engem is elfogott a rettegés. Már most félek, mi lesz , ha esküvőm lesz?! Tamás, ha olvasod: Valami tipp, hogy győzzem le a félélmet csak pár órára? :D
Zsófi Schmidt-Podányi
Zsófi Schmidt-Podányi Évvel
Kétszer futottam neki ennek a résznek. Szekunder szégyent érzek a beszélgetés miatt. Annyira kellemetlen a Nagy Ervinnek a gonoszkodó, maníros énjét nézni, és azt, ahogy Lengyel Tamás próbál lavírozni a beszólások között. A végére mondjuk egész emberiek lettek.
Anett Ihász
Anett Ihász Évvel
Én szerelmes vagyok az Ervinbe😞❤
Cleopatra
Cleopatra Évvel
Na ez....baj nektek...😏
Tünde Hegelsberger
Tünde Hegelsberger Évvel
Én is.
Nikolett Nacsa
Nikolett Nacsa Évvel
Két fantasztikus ember!! Jó hogy vannak ilyen kincseink!! :)
Regi Vagy
Regi Vagy Évvel
Azért Ervinnek picit lefagyott az arca a Cserhalmi levelétől. Egy " Bammeg, ez nem semmi!" de akár egy gratulálok, Tamás! elhagyhatta volna a száját. Csak az a fránya ego...
Khatyka Ponty
Khatyka Ponty Évvel
A munkaügyek sorozatban nagyon csípem, jól hozza a volt főnököm stílusát :))
SpirEr Tan
SpirEr Tan Évvel
Döbbenetesen hasonlít Lengyel Tamás a már elhunyt szintén szinész Kozák Andrásra,még az orgánumuk is nagyon közel áll egymáshoz!!!Szeretettel Hópihe~{( :-)*****~{}~
Izabella Andi
Izabella Andi Évvel
mindkettőt imádom :)
Tsillala
Tsillala Évvel
Ervin, megyek mosogatni az étterembe - pedig utálok! Hajrá a szinkronszínészek béremeléséért!
Eva Lovei
Eva Lovei Évvel
A Kincsem az csodás alakítás. Jó fejek. Eredeti szeretni való volt ez a beszélgetés. Úgy vagytok jók ahogy vagytok.
Sári Anikó
Sári Anikó Évvel
Két őszinte ember, akik vállalják a személyiségűket! További sok sikert kívánok nekik! Köszönöm az élményt!😊 /Jó lenne tudni milyen bort ittak?!🤣/
Sári Anikó
Sári Anikó Évvel
Szücsi Nagyon köszönöm! Kedves Vagy! 😃
Szücsi
Szücsi Évvel
Szia.Ha jól látom ez Sauska Rosé :)
Eszter Kovács
Eszter Kovács Évvel
Ez olyan, mint a megosztott Nobel díj :D kitalálhatták egymástól függetlenül is ugyanazt, hiszen ugyanazok a témák foglalkoztatják őket, ugyanazon a szakterületen és juthatnak ugyanarra az eredményre nagyjából egyidőben.
Anita Hábetler
Anita Hábetler Évvel
Nagyon jó beszélgetés volt. Remek ez a műfaj. Lengyel Tamás nekem is szimpatikusabb volt, de Nagy Ervint nem tartom nagyképűnek. Elismerően nyilatkozott a partnere tehetségéről, nincs meggyőződve arról, hogy ő az egyetlen nagy színész a világon.
Sovi Fraktál
Sovi Fraktál Évvel
Gyuriiiiiiiiiii!
Dóra Pölöskei
Dóra Pölöskei Évvel
38:45 hupost.info/chat/q5WXuIifdMSWqNI/vide :D
Balázs Gyeőry
Balázs Gyeőry Évvel
Imádom őket, jó volt kicsit belelátni a kulisszák mögé is..! 😊 Nagyon más karakterek, de mindkettő nagyon tehetséges, és szerethető! 😊
Kinga Boros
Kinga Boros Évvel
A legtöbb kritikus ember sértődékeny. Annak ellenére, hogy Ervin visszafoghatta magát csúnya beszéd terén, méltányolom, hogy van önismerete.
Baleári Szürreál
Baleári Szürreál Évvel
Nem élek otthon tizenéve, tehát sajnos nem ismerem Lengyel Tamás munkásságát, de valami elképesző dologra jöttem most rá: Tamásnak van egy hasonmása, egy Mallorcán elő magyar modell, aki mintha a klónja lenne. Ahogy beszél, a haja, a mosolya, az orra, ahogy nevet, ahogy a poharat fogja, az alakja, a magassága, a jól (vagy kevésbé jól) elrejtett belső bizonytalanságai... egészen döbbenetes. Megnézném őket ugyanebben a műsorban együtt. Döbbenetes hasonlóság.
Baleári Szürreál
Baleári Szürreál Évvel
Szilvia Szabó Az engedélye nélkül nem adom ki a nevét, de ha lenne érdeklődés a találkozóra, természetesen szólok neki. Egyelőre csak én akadtam ki a hasonlóságon. :)
Szilvia Szabó
Szilvia Szabó Évvel
Hogy hívják?
Matis Balint
Matis Balint Évvel
"honnan dobtál le nyolc kilót wazze" :)))) hahaha - 41:20
lazzz1013
lazzz1013 Évvel
Két kíváló színész.
Timea Kiss
Timea Kiss Évvel
Imadom a Lengyel Tomit)))
Tamás Ramasz
Tamás Ramasz Évvel
Nagyon provinciális. Hosszú ujjú inget nem tűrünk fel. Talkshow-ban nem iszunk alkoholt, de ha már igen, akkor nem fehérboros pohárban szolgáljuk fel a rozét és a száránál fogjuk meg a poharat. 1 percig tudtam nézni a műsort.
Milka Kornél E.
Milka Kornél E. 4 hónapja
A külsõségeken túl is van àm élet...
YT Polonius
YT Polonius Évvel
Gondolom, nem viccnek szántad, de én azért jót nevettem.
Petra Bóta
Petra Bóta Évvel
Lengyel Tamás a lélekállatom :)
gajdacs1
gajdacs1 Évvel
Szuper műsor, bevált recept. hupost.info/chat/h5WZwpBpiKmEmM4/vide
Dorka Nagy
Dorka Nagy Évvel
Ervin mikor lett ekkora maníros seggfej? Valahogy nagyon elszállt, pedig nem így indult...:( Tamás százszor hitelesebb és önazonosabb, nincs szüksége folytonos jópofizásra és mellébeszélésre.
Loretta Lévai
Loretta Lévai 10 hónapja
szerintem csak probalt poenkodni
Pálné Bereczki
Pálné Bereczki Évvel
Mindenki szerethető,de a hadarásokat kéne végre elfelejteni! Sajnos Lengyel Úr olykor annyira gyorsan beszél,hogy ajjaj!!!!
Laura1988 Reczi
Laura1988 Reczi Évvel
:D Örülök,hogy elkészült ez a videó :D
Enci
Enci Évvel
Nekem nagyon tetszett ez a rèsz is. Két különböző ember,de nekem pont ez tetszett. Sokan írtàk Ervin "nagykèpű " de őt meg így kedvelem. Szerintem a "nagykèpű" emberek mindig valamit szeretnènek palàstolni,valami hianyzik.Lengyel Tamàs abszolut viszi a pàlmàt, èn már odaítèltem az összes meg nem kapott díjat:) Úgy adta magàt amilyen, közvetlen, szerethető. Nagyon jó volt .A díszlet nagyon tetszik, gratula hozzà. :)
R. Maj.
R. Maj. Évvel
Erről a Lengyel Tamásról nekem rögtön a Kozák András ugrott be, ahogy ránéztem.
Fruzsina Barna
Fruzsina Barna Évvel
Most mennyivel másabb arcát mutatta meg Ervin, mint mondjuk anno az Elviszlek magammal-ban! Ott egy nővel egymás mellett ülve (és ,,interjúvolt" szerepben) sokkal lágyabbnak, természetesebbnek hatott. Most szembe ültetve egy férfi kollégájával egyből tesztoszteronosabb, ugrásra kész, dominálja a beszélgetést. Új élmény volt így látni.
Szilvia Szilviax
Szilvia Szilviax Évvel
Végre egy "interjús" műsor amiben nem önmagukat és egymást ajnározzák a színészek :) Legalábbis nem végig :) és tényleg ki is derült róluk valami.
zizizi71
zizizi71 Évvel
Ez a műsor valami hihetetlen! :)
Mariann Máté
Mariann Máté Évvel
A fiúk for president
Turi Éva
Turi Éva Évvel
A közönség kikből áll?
Turi Éva
Turi Éva 4 hónapja
@Milka Kornél E. Fantasztikus válasz!
Milka Kornél E.
Milka Kornél E. 4 hónapja
Nézõkbõl.
Paleee82
Paleee82 Évvel
Nem igazán értem az Ervinnel szembeni ellenszenvet. Tamás - habár a habitusa hozzám közelebb áll - számomra nagyon kimért, modoros volt, mint aki minden mondatát kétszer meggondolja, mielőtt megszólal, nehogy olyat mondjon, amivel akár egy legyet is megbánt. (Egyébként a sorozat isteni, csak így tovább, várjuk a további részeket! :)
Bia Zolyomi
Bia Zolyomi Évvel
ha lehet hasonlattal élni, ők testesítik meg a kétpólusú világunkat. teljesen különbözőek, de ahogy együtt vannak, mintha összeállna az egész :)
Jocko Stories
Jocko Stories Évvel
Jelenleg a legjobb formátum itthon. a Thuróczy - Ónodi párost is imádtam, de ez is zseniális. Ervinre lehet mondani, hogy nagyképű, de félelmetesen önazonos arc. Volt szerencsém személyesen hallgatni egy tőle teljesen idegen előadáson és nagy okosságokat mond. Vele bármikor le lehetne ülni egy üveg bor mellé, hogy na akkor most beszéljünk arról, miért így működik a világ...
Olivér V. Kiss
Olivér V. Kiss Évvel
Az hogy két ember random beszélget egymással az mi a fasztól lenne közérdekű?
Emese Pető
Emese Pető Évvel
Nagy élmény volt, elgondolkodtató sok szempontból! Érdekes személyiségek, érdekes beszélgetés várom a folytatást!
Andrea Rieder
Andrea Rieder Évvel
Mintha egy privi beszélgetésnek lehetnénk a tanui. Erdekes a kommenteket olvasva, hogy mennyire be vagyunk mar programozva arra, hogy megosztanak minket. Pro es kontra. Minden téren össze ugratnak minket sajnos (lasd a politikaban is), pedig itt sem ez a lényeg. Csak màr kapàsbol igy reagàlunk. Két kivàlo szinész beszelgetesebe hallgatozhatunk bele. Nagyon megérintett az amikor arrol a bizonyos tàmogatos, eröt ado levélröl mesél Lengyel Tamàs, amit otthon öriz Latinovics Zoltantol! Es milyen modon jutott el hozza. Ezt még mint Filmanyag is eltudnàm képzelni. Mennyire mas idök tanui lehetünk ebben a beszélgetésben. Ma Nagy Ervin àll ki sok kollégàiért (nagyra becsülöm emiatt az emberbaràti tulajdonsàgàért) de még egy szégyenlistàrol is szo van, ha a szinész kollégak megkerülik egymàst. Mi történt velünk emberek? Hol vesztettük el a fonalat? Köszönöm ezt a sokat ado, öszinte beszélgetést!
Frank Papo
Frank Papo Évvel
Legyel Tamas, hasonlit Kozak Andrasra amikor fiatal volt, nekem ezert is volt erdekes beszelgetes, mert hasonlatot tettem a ket szinesz kozott.
Károly Czéhmann
Károly Czéhmann Hónapja
..és NagyErvin mennyire lenne Pécsi Sándor ?:)
Matti M
Matti M Évvel
Ervin frusztrált. Van is rá oka. A világ kerek, mehetünk tovább.
Matti M
Matti M Évvel
Ok, felhúztam rajta (Ervinen) megint magam, kb max 10 perc után. Meg is állítottam a videot, három (kettö) nappal késöbb folytattam. Mostmár tetszett...
Vazul Nimród
Vazul Nimród Évvel
Két különböző személyiség. Számomra mindkettő egyformán szimpatikus. Lehet, hogy a műsor valamelyik külföldi műsor magyar változata, de az eddig a párosok..és a következő is nekünk sokkal kedvünkre valóbb mert a magyar színészek nagy része és a magyar humor a legjobb világon.
Gabi Kleno
Gabi Kleno Évvel
Jaj Istenem, de jó volt! :) Emberek, Ervin és Tamás két nagyszerű, szupertehetséges és szerencsére egyben népszerű színészek! Hogy mindkettejük másként, más gesztusokkal, mimikával és verbális kifejezéssel dolgozza fel ezt, mit se számít. Szubjektivitás, ki tetszik nagyképűnek vagy szerénynek. Ez mind látszat, hiszen színészet! :)
Erna Juhász
Erna Juhász Évvel
Nagyon tetszett. Főleg a kötetlensége, hogy nem előre megírt kérdésekre válaszoltak hanem teljesen spontánok voltak.
Free Man
Free Man Évvel
Hajrá Ervin! :)
Alíz Neubauer
Alíz Neubauer Évvel
Imádtam ❤️❤️❤️❤️
Sandor Jonas
Sandor Jonas Évvel
lengyel tamásnak visszanőttek az újjai :)
László Szacskó
László Szacskó Évvel
Nagyon tetszett ! Köszönöm. Lengyel Tamás nekem teljesen Kozák Andrást idézi vissza. Szerettem ezt a részt várom a következőt.
tevike
tevike Évvel
De jó, nekem is... Két nagyon tehetséges, szimpatikus, szeretni való művészember. Az egyik velünk van, a másik már máshol játszik, de valahogy mégis csak velünk van...
avian avian
avian avian Évvel
Sosem értettem hogy miért imádják az emberek a színészeket. Ismét két személyiség nélküli embert ismertem meg. Nagyon ritka közöttük aki Ember civilben.
Zoltán Nánási
Zoltán Nánási Évvel
Még mindig nehéz eldönteni, hogy mi is az amit látok. De! Itt vagyok és nézem!:)
Mária Csimané Hegyi
Mária Csimané Hegyi Évvel
Remek riport volt! Nekem kedvencem Lengyel Tamás!
Sarolta Kántor-Fejes
Sarolta Kántor-Fejes Évvel
Atya ég mennyi különböző komment... Miért kell őket összehasonlítani? Ùgy szeretlek benneteket amilyennek teremtett a jó Isten!!! És kész
Csak neked mondom: Básti Juli és Szirtes Ági
43:43
Csak neked mondom: Bereczki Zoltán és Rezes Judit
58:03
Bagossy Brothers Company - A királyném (Official video)
3:21
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 103 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 206 E
Edith - Viszlát (Hivatalos Videoklip)
3:12
Skyforcenet
Megtekintés 33 E
Csak neked mondom: Mucsi Zoltán és Rujder Vivien
36:22
DTK: Elviszlek magammal - Nagy Ervin
35:00
WMN Magazin
Megtekintés 333 E
Nagy Ervin ArcKép
44:22
Kadarkai Endre
Megtekintés 79 E
DTK: Elviszlek magammal - Lengyel Tamás
42:31
WMN Magazin
Megtekintés 152 E
DTK: Elviszlek magammal - Pál Feri atya
39:02
WMN Magazin
Megtekintés 327 E
Bagossy Brothers Company - A királyném (Official video)
3:21
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 103 E
Bagossy Brothers Company - Fordul a világ (Official video)
3:33
Bagossy Brothers Company
Megtekintés 206 E
Edith - Viszlát (Hivatalos Videoklip)
3:12
Skyforcenet
Megtekintés 33 E
KING KONG VS. GODZILLA | RetroShock! 71
13:35
RetroShock!
Megtekintés 40 E
Flores Moment in Rainbow Six Siege (Animation)
0:36
Ha Nem Reagáltak Volna Időben...
9:24
Cresser
Megtekintés 108 E
20 WOMEN VS 1 SIDEMEN: HARRY EDITION
49:23
Sidemen
Megtekintés 10 M