Keménymag (2021-03-02) - HÍR TV

  Megtekintés 33,738

Hír TV

Hónapja

Keménymag (2021-03-02) - HÍR TV
Az „elveiben sziklaszilárd” Jakab Péter, a Jobbik elnöke egy, az Azonnalinak adott interjúban azt állította, hogy pártja soha nem volt szélsőjobbos, csupán a „mi hazánkos” közeg hatott rá negatívan, sőt ennek tudhatók be a korábbi zsidózások is. De, vajon mi lesz a felejtés bére? Ezt a témát is körbejárta a Keménymagban Lentulai Krisztián, a Karc FM főszerkesztő-helyettese, Apáti Bence, a Magyar Nemzet főmunkatársa és a műsor újonca, Filep Dávid, A kopasz oszt vloggere. Műsorvezető: Velkovics Vilmos.
#JakabPéter #alagút
Kövessenek minket közösségi felületeinken!
► Facebookon: hirtv/
► Honlapunkon: hirtv.hu/
► Instagramon: hirtv_official

Megjegyzés
fubbee87
fubbee87 6 napja
Ez szánalmasnak is gyenge, pedig lenne mit kritizálni az ellenzéken. Izzadságszagú szenvedés.
Florian Oszlanczi
Florian Oszlanczi Hónapja
Jó csapat, jó a műsor. Féltem, hogy a hobbista után a keménymag felpuhul, de tartjátok a szinvonalat. 🇭🇺👍Sok sikert kívánok! 😜
Bozsik Tibor
Bozsik Tibor Hónapja
Szarháziak!!
Peter Patakipataki1853
Peter Patakipataki1853 Hónapja
Uraim, nem értem miért kell folyamatosan ezt a zsidó (héber duma=hazugság) propagandát nyomni? Rengeteg embert nem érdekelnek a zsidókkal kapcsolatos hírek érdekességek vagy hogy ki kit zsidózott v nem zsidózott! Ez legyen fontos azoknak, akik onnan kapják a fizetésüket nekik dolgoznak az ő propagandistáik provokátoraik (Gődény Gy.) Spiclik besúgók stb.. vagy netalán önök is érintettek valamelyik kategóriában? Magyarországon (Még!!) a Magyar Nemzet tagjai élnek egyelőre többségben... Ja hogy a főnökök másként terveznek! Így már értem miért és kiknek kell egész Európa legnagyobb zsidó kóser vágóhídja és hálál muszlim vágóhídja Magyarországra!
etme1000
etme1000 Hónapja
Jó a kopasz fiú!
László Márkus
László Márkus Hónapja
Annyit beszéltetek a párizsiról hogy megyek a hűtőhöz.
Zsuzsa Balázs
Zsuzsa Balázs Hónapja
A MAGYAR PARASZTOK AZT SEM TUDJÁK KI AZ A HAVAS H. ÉS HA TUDJÁK IS , TOJNAK RÁ.
LibsiKiller 33
LibsiKiller 33 Hónapja
Követelem hogy a Pagony 'könyvesboltban' visszamenőleges hatállyal tegyék elérhetővé a Mein Kampfot. Mert ugye egy könyvtől senki sem lesz náci...
Jaziel Van
Jaziel Van 20 napja
@Muhammad Ernesto Trying it out right now. Seems great so far.
Muhammad Ernesto
Muhammad Ernesto 20 napja
i dont know if anyone gives a shit but in less than 15 minutes I hacked my friends Instagram password using Instapwn. Cant link here so search for it on google enjoy!
Ms Majmia
Ms Majmia Hónapja
havast a buta zsellért mikor pofozza le már a földesúr???!
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
A néppárt már onanizált egyet és kiverte a kemény magját a halfára.😜 🤪 Ti miféle "kemény mag" titulust bitoroltok? Mert én csak egy vinnyogó - röhécselő idióta söpredéket látok, aki az én pénzemből mocskolódik ... 😤 😠 😡
Imperial Imperial
Imperial Imperial Hónapja
Egyre rosszab a műsor, az erdélyi arc jó volt aki már nincs.
Erika Hock
Erika Hock Hónapja
A játékboltban vásárolt, “ejtett” füstbombás magyarázkodáshoz szeretném halkan megjegyezni; ha valaki játékpisztollyal kísérel meg pl túszejtést, v. bankrablást, az akkor is büntetendő, ha senki sem sérül meg!
lovasy levente
lovasy levente Hónapja
Jaj, hogy szerettem volna élni régen, vén századok bús mélyein, korábban, mikor a lélek nyílt, a jóság s nem ma, a buta "modern technika" korában. Otthontalan bolyongok, hazavágyván és sírva vágyom vissza, ami volt már, akkor a szemek föl az égre néztek s úgy állt a szív, mint liliomos oltár. Az emberek akkor meghaltak őszen, mosolyogván az aszú, édes őszben, szívükbe hordták az örök szerelmet s mindég holdfényben mondták, hogy: szeretlek. Jó emberek között folyt volna éltem, tán itt, ahol most élek észrevétlen, köröttem - essős vízfestmény - Tabán, nyugodt lennék, vagy boldog is talán. Ülnék otthon az ablakmélyedésben, sétálnék egy-egy régimódi, halvány leánnyal a haldokló némaságban, vagy bogarásznék a Gellérthegy alján és új boron, mikor habos a rámpás - kapukulcs a kezemben, kézilámpás - korhely árnyékomat nyomomba húzván mennék haza a kormos, süket utcán. Aztán csak várni - az élet elröppen - Horatius-t olvasni, esti ködben, álmodni mélyen és álmodni resten s télen táncolni, túl, a kicsi Pesten. Ma, hogy a föld vérünk, könnyünket issza, szeretnék futni: vissza, vissza, vissza. Itt szomszédomban, az ordas hegyek közt a "szent öreg" élt, Virág Benedek. Kovakővel gyújtotta meg a gyertyát s lúdtollal körmölt magyar éneket. Akkor sem ismerték nálunk a költőt, futó, szegény vad, elbújt reszketeg, görcsös szókat gyalulva gyúlt szemekkel, tág pupillával nézte az eget. Sokszor megállok most, hol ő lakott rég s alázatosan és magamba szálló lélekkel kérdem, mi maradt belőle? Egy kis küszöb s egy villamos-megálló. De én gyakran elmentem volna hozzá, hogy lelkemet szava beharmatozná, piruló arccal néztem volna rája, hogy mit mond papos és szigoru szája, lobogó nyakkendővel és kalandos fürtökkel, én, az ifju-ósdi lantos, olvastam volna néki órahosszat, versekbe szedve A' hazá-t, az Aether-t és írtam volna Daphnis-ról, Chloé-ról s "Magyar Jövőnk"-ről vagy száz hexamétert. Ő meg bólintott volna a homályon s én lehajoltam volna, hogy megáldjon. Zsinóros, régi atillát viselt még, ráncos kezű és prédikáló bölcs volt, szobája, mint az agg papok szobája, a szekrényében égettbor s gyümölcs volt: és dícsérvén a Poézis hatalmát, átnyujtott volna versemért egy almát. Kosztolányi Dezső 1915. március 10.
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
hupost.info/chat/f5WmynGCj8SuZto/vide
Gábor Sipka
Gábor Sipka Hónapja
Óriásiak!!vagytok jár a TAPS!!!műsornak+a-4Gentlamanak.
Cursu Adsan
Cursu Adsan Hónapja
Róóland!😆😆😆😆😆
M d' Ph
M d' Ph Hónapja
Jakab Petya karrier váltása: ELLENbtq aktivisták táborából az LMBTQ aktivisták táborához dörgölődzött😀😆😀
MIHÁLY. H
MIHÁLY. H Hónapja
majmok,,,
Jozsef Zoltan
Jozsef Zoltan Hónapja
Ha ha ha😀😀😀😀
Gáborné Pulay
Gáborné Pulay Hónapja
Tetszett a szöveg!
C.Cooper
C.Cooper Hónapja
megy a cikizes big time
Tamás T.
Tamás T. Hónapja
Az én kutyám is már Fideszes lett. Szagról felismeri már messziről a liberálisokat.. és már több embernek is megharapta a bokáját. Az lmbtqxyz-s postás, aki nem tudja, hgy fiú e vagy lány.. már be se mer jönni az utcába. A tacskó kutyám.. azonnal üldözőbe venné.
katalin ziegelhofer
katalin ziegelhofer Hónapja
Ha számít a keménymag nézőjének is a véleménye a résztvevők tekintetében, akkor a Kopasz jó választás lenne. Művelt, jól tájékozott srác, szerintem nem kellene elengedni. 🙂
Tamás T.
Tamás T. Hónapja
Kopasz Bratyó nagyon jó..szerintm ő kell
József Molnár
József Molnár Hónapja
A Pörzse jól látja a helyzetet, csak nem mondhatja el a valóságot. Nekik csak akkor van esélyük több parlamenti helyet szerezni, ha az elégedetlen Fideszesek ( azok, akik erőteljesebb, ha tetszik radikálisabb fellépést várnának a kormánypárttól), esetleg otthon maradnak tavasszal a választások napján! A mandátumokat ugyanis a megjelent szavazók szavazatai alapján osztják. Ha két szavazó menne el és az egyik a Fideszre, a másik pedig az ellenzékre szavazna, akkor 50-50 százalékban osztják el a mandátumokat! Az otthonmaradók valójában ezeket a deviánsokat támogatják!
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
mindenszo.hu/wp-content/uploads/2021/02/jakab-mem--e1612433872911.jpg A Csapajev tekintetü Jakab Burgonyás Péter dióhéjban: Még a madár is az égen azt csiripli, Hogy Jakab egy beteglelkü szimpli, Egy nagyszájú, esze-nincs trampli, Kinek igencsak erogén a krumpli. Amint a nap felkél, készül a botrányhoz, Mert gógyija nincs okosabb játszmához. Majd krumplit tisztít és gondosan hámoz, Egyet Kövérnek, egyet Orbánnak zsákoz. Beszédet nem ír ö, mindent fejböl vonyít, Nem zavarja, hogy semmihez sem konyít. A böszme hangerövel, vajon mit bizonyít? Eszelös, zord szemében sötét lelke sunyít.
Szilárd Fülöp
Szilárd Fülöp Hónapja
Jakabnak biktri a sok hosszú alagút, fiúkban szereti a széles valagút( Lőwy Á. után szabadon)
realhet2
realhet2 Hónapja
Abba a kisalagútba jól jönne egy kisvasút is! Qrvafárasztó lehet ennyit gyalogolni :D
Gábor Péter
Gábor Péter Hónapja
ez a jobboldali humor? hova jutott ez az ország? gondolom, kötelező lesz nézni! Uram, irgalmazz!!!
Gábor Péter
Gábor Péter Hónapja
@lovasy levente az ilyeneket nézem kabaré helyett. Ludas Matyi helyett meg y végű nevek kommentjein röhögök! a nemesi rangodat mikor használhatod újra?
lovasy levente
lovasy levente Hónapja
Hívott valaki? Küldött az öszödi fönököd?
Maria Kiss
Maria Kiss Hónapja
Itt a pont!
Maria Kiss
Maria Kiss Hónapja
Mint az Oszkár díj átadáson egymást dicsérik a nagy fejek!
Maria Kiss
Maria Kiss Hónapja
Mekkora bunkó ez a Havas!
Vali Mari
Vali Mari Hónapja
Idióta nagyképű!
Viktor Boda
Viktor Boda Hónapja
Nagyon jó a műsor. Egy kérdésem lenne ,amiről kellene beszélni, Idén július 24.-én lesz ?az ez az a nap. hallom ugyanarra a napra szervezték a "vonaglást " is . Amennyiben az utóbbi megtartható az és az előző nem ., nagy lesz a felháborodás a jobboldalon. Amikor lehetséges erről komunikálni kell.
Gyuláné Balogh
Gyuláné Balogh Hónapja
A nácik jobi kos jákó kel neki bakacs meg kés meg ígyen lóvé meg hatalom
Kararaj Soltszittya
Kararaj Soltszittya Hónapja
jó a kopasz
Retép Scávok
Retép Scávok Hónapja
Nem tetszett Velkovics és a többiek csúfondáros viselkedése, amit úgy is lehetett értelmezni, hogy a cigányokkal csúfolódtak. Ezt helytelennek, relatívizálásnak, és kontrapropuktívnak tartom. Máskor figyelni kellene az ilyen megnyilvánulásokra. Vegyétek példát az ellenzékről, amikor a kormányt antiszemitázza, fasisztázza. Ők nem röhögcsélni szoktak...
M Kiss
M Kiss Hónapja
31::00:a Kopasz nagggggyot szólt!!! Jó kezdés, remélem sokszor hívjátok! 👍👌
forestheredith
forestheredith Hónapja
Jó választás volt ez az új fiatalember, bár Pataki Tamás jellegzetes humora is nagyon tetszett.
Dobó Zoli
Dobó Zoli Hónapja
Legszivesebben kivettem volna a Kibaszott gitárt a kezéből és szétbasztam volna a fején mikor random bebaszogatta Nem bírtam a műsorra figyelni ami jóvolt egyébként
PUMMEL EINHORN
PUMMEL EINHORN Hónapja
Havaskám, húzz el mint a tavaji hó! !!!
Alex Smith
Alex Smith Hónapja
A Havas is amint oregszik,úgy butul s ami a Bpest vs.vidéki parasztot illeti lehet,hogy valamikor ez így volt de jelenleg biztos nem.
PUMMEL EINHORN
PUMMEL EINHORN Hónapja
Sajnálom, hogy ki tud vetkőzni valaki az énjéből, mint ez a Gulácsi. Én többé nem szeretném látni a válogatott csaptban mert utálom a szincserét, szivárvány a piros -fehér -zöld helyett! !!! Aztán mikor kap egy potya gólt amit úgy jellemeznek, hogy a kapus csak nézte a labdát amint repül a hálóba, nála úgy látszana a valóság, hogy nem a labdát nézte, hanem aki rúgta! !!!
Bea Farkas
Bea Farkas Hónapja
Nagyon jók voltatok, Fiúk. A baj az, hogy tegnap egyik ismerősöm is épp azzal jött, hogy: "Honnan tudod, hogy a O. V. kínaival oltatta be magát?"... Elvakult, elbutított balhibbantak.
Istvan Fulop
Istvan Fulop Hónapja
Kopasz után, Havasnak én megítélnem a CITROM díjat!
Istvan Fulop
Istvan Fulop Hónapja
A Kopasz az super! Nekem az erdélyi fiú nagyon rokonszenves, de a Kopasz fergeteges!
J Gipszes
J Gipszes Hónapja
havas! Nem utálom budapestet! Téged,és a bandádat igen,de nagyon!
Bálint Szalay
Bálint Szalay Hónapja
Szerintem a Kínaiak a vírust a vakcinával együtt fejlesztették ki csak most jött el az idő, hogy úgy megszegték magukat, hogy már a népnek oda lehetett adni a vakcinát.
______
______ Hónapja
Szerintem ez inkabb igaz amerikara ahol bill gates kb 3 eve jelentette be hogy kiszall az informatikai uzletagbol es a gyogyszeriparba fektet mert vilagjarvany kozeleg. Erdekes modon az amerikai vakcina lett kesz eloszor.
Goldelf
Goldelf Hónapja
1:58-nál belóg egy strucc feje!
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
A "restaurált" Mona Lisáról ez a mondat jutott eszembe : "Tudom, hogy erre még nem vagytok felkészülve, de a gyerekeitek imádni fogják." Hát, NAGYON remélem hogy nem. (Bár ez lehet, hogy csak remény marad.)
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
@M Kiss Persze, tényleg 2015, nem is 25. Már túl vagyunk rajta (mint a Terminátor-beli "világvégén", vagy éppen a 2001.(és már a 2010.)Űrodüsszeián is). A Wiki szerint a pontos dátum október 21-én volt. Valamiért nekem a 2025 rémlett. Kár, hogy Zemeckis nem tett a 2.részbe a kerítés felett gördeszkával átrepülő migriket! 😜😅😂
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
@M Kiss Ezt nem láttam ugyan, de láttam egy ún Reunion videót. Fent van. Nem tudom. Drukkolok "Marty" -nak.!
Miklós Pánczél
Miklós Pánczél Hónapja
M Kiss Úgy-úgy. Akartam is írni Péternek... 👍
M Kiss
M Kiss Hónapja
2015 november 15.Meg is emlékeztek valamelyik late night show-ban róla, élőben betoppant az öreg doki és Mcfly a stúdióba.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
@Miklós Pánczél Nagyon szeretjük. És gondolj bele, hogy nemsokára VALÓBAN 2025-öt írunk majd! Nem durva? (Bár erre drága mamám rögtön mondaná: "Azt még meg is kell ám érni!!" 🤗)
Gábor Balogh
Gábor Balogh Hónapja
Mindenki Mészáros Lőrincet akarja ellehetetleníteni amivel nekem nem is lenne bajom ha csak róla lenne szó... csak az a probléma hogy a cégei gyárai meg a köré létrehozott infrastruktúra alatt ma már közvetlen vagy közvetve ezrek akár tízezrek is dolgozhatnak... ha mészárost ténylegesen le akarják nullázni olyanok is elvesztik majd a munkájukat akik nem is gondolták hogy bármi közük van mészároshoz sőt egyenesen maguk is a nullázását szerették volna... csak majd ha mondják neki ja bocs nem tudjuk ezt meg azt legyártani mert tönkretették mészáros ezt meg azt a cégét és nincs szükség a munkádra akkor majd rájönnek az emberek hogy a legendás mészáros nem egy ember csupán még ha a nagy hasznot ő is zsebeli be... Teljesen mind1 hogy fideszes segítséggel vagy akármilyennel lett gazdasági szereplő... rengeteg ember dolgozik neki akik mind ki lesznek picsázva. Ők ezt nem érdemlik meg szerintem. Megszedte magát ennyi. Ne kapjon több tendert és kész örüljön annak amit össze tudott szedni.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Méghogy nincs pöcsös óvónéni! Na és Schwarzenegger?? 😎💪😅😁
András Suski
András Suski Hónapja
A másik dolog, amit a Milestone működése szempontjából érdekes, hogy a Demokratikus Koalíció által vezetett Erzsébetváros jelentős segítséget nyújt az Intézet terjeszkedésében. Niedermüller Péter polgármester ugyanis nemrég úgy döntött, hogy a Wesselényi utca 17 szám alól kilakoltatja a Bauer Pétert és az általa vezette Heti Tv-stúdióját. Az Erőművházként ismert Wesselényi utcai épületbe nem más költözik, mint a Léderer Dániel Mileston Intézete. Micsoda véletlenek vannak! Liberális hálózatépítésről pedig szó sincs! tuzfalcsoport.blogstar.hu/2021/03/02/csalad-a-halozatban-ledererek-jol-jarnak-erzsebetvarosban/106757/?fbclid=IwAR2aPU-I4vnbu8GEEEz3eMVt3R52Ij1GEK8VCMXxSoz7RwLTLudVDfPhz0w
alternatív név
alternatív név Hónapja
nem értem , miért kell a gyerekek ! nemi indentitását ! egy idióta felnőttek kis csoportjának befolyásolni .
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Mekkora poén volt Filep Dávidtól, hogy az ánuszban Jakabék megtalálták az alagutat! 😂😅
László Leveles
László Leveles Hónapja
Jóskátok is megtalálta ott! 🤣🤣🤣 Bencuska is biztos! 🤣🤣
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Ez a fiatal srác sokkal jobb, mint Gav. Legalább érteni, amit mond. De azért Pataki Tamás igencsak hiányzik.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
@Boogey man Volt amin én is. De túl sokat vállalt, és a felét sem lehetett érteni. Ez a srác most jobb volt. Gav pedig tökéletes a Hobbistában.
Boogey man
Boogey man Hónapja
Én bírtam a skót srácot, jókat nevettem azon amiket mondott. 😁
Attila Bakonyi
Attila Bakonyi Hónapja
Nem változnak a Szájer fiúk. Izgalomba jönnek, ahogy meglátják az alagút bejáratát.
______
______ Hónapja
Mar csak te logsz szajer 🌳szan langyika, senkit mast nem erdekel rajtad kivul.
pmiki
pmiki Hónapja
Meg a proli bakonyi......majd megőrül, hogy találjon vmit, amin csámcsoghat, de csak a jákob pisaranyas parizere maradt..... Jó étvágyt suttyó bakony
Boogey man
Boogey man Hónapja
stummer és jakab továbbá a ballib média izgult rá az alagútra.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Most meg Def Leppard póló! Krisztiánnak jó az ízlése! 🤘✌️🤘👍
Gábor Tanai
Gábor Tanai Hónapja
Qrva jó volt köszi
senki nevem
senki nevem Hónapja
HA A VIDÉKI PARASZT NEM SZARIK A BUDAPESTI NEM ESZIK.havas pörzse, reggel mindíg szoktam szarni, jöhettek a kiskanállal.
zoltan szekely
zoltan szekely Hónapja
Gratulalok Davidnak! Az elso perctol szimpatikus, “kepben” van, talpraesett , tajekozott es jo humora van. Eddig az uj arcokra mindig azt mondtam, hogy “majd megszokjuk “ es “lesz ez meg jobb is.” David az elso akire egybol azt lehet mondani , hogy OK.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Csatlakozom az előttem szólóhoz!!
M Margareth
M Margareth Hónapja
Karácsony tollal, notesszel távozott a kormánnyal való tárgyalásról... És még büszke is rá ez a szerencsétlen. Egy akármilyen kis cég felsővezetője így jönne ki a cége számára fontos tárgyalásról ahogy Karácsony, egy jó darabig nem alkalmazná senki. Híre menne a cégek között.....
Boogey man
Boogey man Hónapja
@Fregatt Kapitány A wiki szerint a karcagi piacon szocializálódott vadai 6 nyelven. Még soha nem hallottam egyszer se pl. norvégul hablatyolni.
Dr. Feelgood
Dr. Feelgood Hónapja
Színház!
Fregatt Kapitány
Fregatt Kapitány Hónapja
Szociológus végzettségű, nyelveket nem beszél. Mint a Magyar Bálint, a Donáth Anna, a Demszki, mégis mit vársz tőle? (A Donáth legalább 3 idegen nyelven beszél, de a lényeg, a kamu diploma változatlan.)
Gimli a törp
Gimli a törp Hónapja
Miért kéne szeretnünk budapestet csak egy indokot mondjatok
______
______ Hónapja
Friss levego, tiszta jardak, jo kozlekedes, sok ingyenes parkolo, kevesebb a bunozes kulonosen a drog es prostitucio, olcso ingatlanok es ugy alapvetoen minden olcsobb...😁😁
Snow Snow
Snow Snow Hónapja
Nagyon értelmes az új srác
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa Hónapja
@László Leveles igen !!!...és bekerült egy stúdióba !!!...te ( ti ) meg az atv. padlásáról írógatsz , pár fillérért !!!
László Leveles
László Leveles Hónapja
Kiváló propagandista! 🤣🤣🤡🤡
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
Apáti miért nem Lentulait vakarja?
Gabor Lajos
Gabor Lajos Hónapja
Nidermuler -- Dobrogi !!!!
Kalapos Robert
Kalapos Robert Hónapja
Wan-e mar olyan kifejezes, hogy szivarvanytagado vagy dzsendertagado?
LibsiKiller 33
LibsiKiller 33 Hónapja
Robi, mostantól van. Egy feliratkozó már van👍
Kalapos Robert
Kalapos Robert Hónapja
Madarat tollarol, ...
Mm Uu
Mm Uu Hónapja
Kosa Laller mikor lesz a het balfekje?
M Kiss
M Kiss Hónapja
@Boogey man Látom, neked sem jött le, amit én írtam. A Hadházy lőtt már kapufát is. A cirkusz meg kell a népnek,van mit rágcsálni, csámcsogni.
Boogey man
Boogey man Hónapja
@gotmejerry Hazugság. Idézz ide mosdatást a fideszes politikusoktól.
Boogey man
Boogey man Hónapja
@M Kiss Látom nem jött le amit írtam. hadházy beteges hazudozó (ez többször be is bizonyosodott), mert az ő feladata a gyanúkampány. Ezért nem jelent fel ellenzékieket. Ez a Kósa ügy is elterelés, és a hazug mantra beizzítása (lop a Fidesz) az arra fogékonyaknál.
gotmejerry
gotmejerry Hónapja
Borkai is csak azután lehetett a het balfék e miután elengedte a kezet a Fidesz. Azelőtt meg mosdatták is a fiúk
M Kiss
M Kiss Hónapja
@Boogey man Amiket felsoroltál, azokra ráment más, és már bírósági tárgyalások folynak.Hadházy lehet, hogy éppen temetőkben, halottasházakban kutakodott.. 🙄Mondjuk az kapufa volt. Ha gyorsak lesznek, még meglehet az ítélet időben, Czeglédy a mentességre hajt megint.Kósa meg a neki legjobb esetben okirat hamisításban lehet bűnös(felesége, anyja aláírása), de ez elég lesz a kizárásához. Túl nagy a figyelem ebben az ügyben, nem tudják besöpörni a szőnyeg alá.
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar Hónapja
A vidék és BP? Nos egy rövid történet! Vidéken kormányhivatalba menvén elejtettem a kocsikulcsomat a pakolóban! Majd dolgom végeztével ott álltam a bezárt kocsi mellett kulcs nélkül!Párszor bejártam az útvonalat de a kocsikulcsot nem találtam! Betértem, egy mini tescoba, vettem néhány kiflités úgy mellékesen megkérdeztem a pénztárost, hogy nem tud-e valamit a kocsikulcsról! Lám ott volt! Mert a vidéki ember leadja egy forgalmas helyen! Ezzel szemben BP? Nem hogy a kulcsom nem lett volna meg, hanem a kocsim se! Erre olyan büszke a kibaxott Havas? Na az anyukája alvázát! A vidék morálisan, messze felülmúlja Buta-pestet!:)))
Ágnes Magyar
Ágnes Magyar Hónapja
@kerek E mese Te pedig olyan szerencsétlen vagy, Hogy a Supermarketben, nem tudsz venni becsületet és gerincet!:))
Boogey man
Boogey man Hónapja
@kerek E mese A vidékiek nem hülyék az pedig egészen abszurd, hogy te ebben méred a szellemi szintet. Becsületesek ha mond ez neked valamit.
kerek E mese
kerek E mese Hónapja
ez azért van, mert a vidéki olyan ostoba, hülye, hogy még egy talált kocsit sem tud elkötni
Boogey man
Boogey man Hónapja
Ágnes. Én bp-i vagyok és ezt cáfolom. Volt hogy a pénztárcám esett ki a hátitatyómból és utánam szaladt egy fiatal roma srác vele. Még azt is leszoktuk adni élelmiszerüzletben amit a kosárban felejtenek, vagy kisgyerek elhagy. Nem azt állítom hogy nincs lopás, de ez nem helytől függ, hanem - mint XistiX is írta - személytől.
Dr. Feelgood
Dr. Feelgood Hónapja
Hölgyeim, vidéki vagyok, de ezzel így nem értek egyet. Jellem! Ez ennek a kérdése, nem a helyé!
Papp Bela
Papp Bela Hónapja
5500 dolgozó távozott az állami egészségügyből,de ti csak poénkodjatok hülye gyerekek! 🤣🤣🤣
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
SIKERÜLT MEGSZEREZNEM AZ ELLENZÈK PROGRAMJÀT EGY TÈGLÀN KERESZTÜL: "Mi a magyarok megvilágosodott elméjét, fennkölt erényeit, szellemi magasröptüségét képviselvén, 1200 év után ismét vérszerzödést kötöttünk, és összefogva, - minta ugyanannak a kolbásznak a mócsingjai lennénk -, megigérjük nektek, hogy a magyarok patinás népet elvezetjük a Kánaánba. Igaz, hogy nem tudjuk, hogy az hol van, de ez nem lesz akadály számunkra. Törzsfönökeink: Gyurcsány, Jakabány, Tóhtogány, Fegyörány, Karocsány, Schmuck-Kanász és a késöbb csatlakozni fogó Szanyicsány ismét leteszik az esküt, hogy miután a szeretet angyala álmunkban valamennyiünk elött megjelent, korábbi büneinket meghazudtolván újra felturbózzuk a Fidesz önkényuralma alatt vegatativ kómában hibernálodott magyarságot. Ezeket igérjük nektek, egyenlöre garanciák nélkül: - Az ország teljes fidesztelenítése a felebaráti szeretet jegyében. E célból minden 5000-nél nagyobb lélekszámú helység, minden 5000 lakosra köteles 1-1 börtönt építeni, a személyzet számára kényelmes kinzókamrákkal. - A Fidesz-rémuralom által hozott minden törvény bezúzunk, a Fideszt és választóit földönfutóvá tesszük, kenyéren és vizen fognak élni, a kenyeret a kukákból, a vizet a Dunából kell venniük. - Teljes sajtó és véleményszabadság, amit az Igazsággyártási Minisztérium fog garantálni. Mindent lehet söt köteles lesz mondani, ami az új, a mennyeihez közelálló rendszerünket dicsöíti. - Elhozzuk nektek az emberiség örök álmát, a szabadságot, ami valóban azt fogja jelenteni, hogy mindenki azt csinál, amit akar. - A hagyományos egyházakat nem tiltjuk be, csak lehetetlenné tesszük a müködésüket. Viszont államvallássá tesszük a nyugatomn már olyan jól bevált iszlámot. - Megszüntetjük az illegális migrációt, azzal a trükkel, hogy a migráció nem lesz illegális. Szeretjük az áramvonalas megoldásokat. - Bevezetjük az európai maximálbért, a Dobrev kislány elképzelései szerint. Európai szolidaritásunkat úgy fogjuk kifejezni, hogy az így képzödö, polgáraink által felélhetetlen méretü böséget szétosztjuk a nyugati uniós tagállamok között, amig azok fel nem zárkoznak hozzánk. - Az igazságosság elözö intézkedéseinkböl már automatikusan adódik, hiszen ha valaki mindent megkap rendszerünktöl, akkor már nincs mit kiegyenlíteni, hiszen senkinek nem lesz panasza. - Pontot teszünk a nyügös genderviták végére, mindenki olyan nemet választ magának, amilyet akar, és azt vesz férjül vagy feleségül akit vagy amit akar. Ez a szabadság diadalának kicsúcsodása lesz. - A régi elavult nemzeti ünnepek helyett, - amikröl igazából nem is tudjuk, hogy mire föl -, újakat vezetünk be. Hatalomba lépésünk dátuma lesz a "Magyar Alkotmányon Felülkerekedett Liberális Anarchia" emléknapja (röviden MAFLA), ami 7 napos ünnep lesz, ebböl 3 napig Gyurcsány vezért svájci gárdájának tagjai körbehordozzák tenyerükön az országban, hogy mindenki megcsókolhassa a vezért ott, ahol ö akarja. Ebben az élményben életében legalább egyszer mindenkinek részesülni kell. Isten óvja a magyarokat!" (Ettöl).
Vali Mari
Vali Mari Hónapja
Ezt még viccként olvasni is szörnyű!
Bela Bakos
Bela Bakos Hónapja
@józsef hajmaElnezetest, holnap hajnalba itt angolba indulok kamionnal lerakni. Ha akarod, folytatom, és te is.... Üdv
Bela Bakos
Bela Bakos Hónapja
@józsef hajma Nekem többet... Egy kicsit jobban korosodó vagyok. De most kezd ismerős lenni a régi mocskos rend... Csak a MHM tudna segíteni ebben Remélem.... Talán....
Bela Bakos
Bela Bakos Hónapja
@józsef hajma neked ki ellenség....??????
Bela Bakos
Bela Bakos Hónapja
@józsef hajma Igen a Fidesz csapatával van bajom. De a momentán..... nélkül inkább..... Vagy MHM.........
Rudolf Duics
Rudolf Duics Hónapja
Szevasz Kopi....olvaslak...király vagy..
Márk Müller
Márk Müller Hónapja
Nem mintha nem élvezném irdatlanul a műsort, de a harmadik hét után szabadjon már megkérdeznem Pataki Tamás hova lett? :D
forestheredith
forestheredith Hónapja
@gotmejerry a humornak sok szintje van. Nem mindenki fogékony mindenre.
Andrea Bíró
Andrea Bíró Hónapja
@gotmejerry Pataki Tamás okos, mint a Nap.
gotmejerry
gotmejerry Hónapja
Alkalmatlan TV szereplésre, a műsorok alatt alig szólalt meg és akkor is csak félmondatokat mondogatott
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Lehet hogy Covidos lett?
Andrea Bíró
Andrea Bíró Hónapja
Ír.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
A Gyurcsány vezette szélsöbaloldali ellenzéki összeesküvés ellen nem is a jobboldalnak, hanem sokkal inkább a még megmaradt néhány tisztességes baloldalinak kellene telitorokból tiltakoznia. Ugyanis a Gyurcsány-féle klikk már eddig is lejáratta a baloldalt, de amit manapság és a közeljövöben tesznek, az kiveri a hordó fenekét, az végleg vállalhatatlanná fogja tenni a baloldalt.Velük felsejlenek a baloldal legsötétebb bugyrai, amik az emberben magyar történelem legdestruktívabb, legemberellenesebb sztálinista korszakát idézik fel. Egy biztos, a Gyurcsány-féle összeesküvés akár gyöz, akár nem, a baloldal végleges megutáltatását fogja a magyarok közt kiváltani. Gyurcsánnyal le fog zárulni az a töerténelmi idöszak, amikor még a gondolata is egy balaoldali kormánynak a leghevesebb ellenállásba fog ütközni. De ezen az úton sajnos a magyaroknak végig kell menniük, hacsak 2022-ben össze nem szedik a józan eszüket, és már eleve el nem utasítják ennek a kísérletnek még a lehetöségét is. A tét óriási, 2022-ben nem arról fogunk dönteni, hogy kell-e stadionokat építeni vagy nem, nem arról fogunk dönteni, hogy Orbán jól beszél-e angolul, vagy hogy jól áll-e neki a gyürött nadrág, vagy hogy köpcös-e vagy sem. Hanem arról forunk dönteni, hogy Magyarország megmarad-e a magyarok hazájának, és hogy országunk egy élhetö ország marad-e. És erre csak a Fidesz, Orbán vezetésével a garancia.
László Szikra
László Szikra Hónapja
Honnan kasztingoljátok ezt a rengeteg hülyét?
Anita Szilágyi
Anita Szilágyi Hónapja
Magadból indulsz ki, te vilanyász Laci????
Molnár János
Molnár János Hónapja
Nagyonhülye Szikra! Ne irigykedj!
______
______ Hónapja
@S csorikam te is csak epet hanyni jarsz ide a frusztralt eleted miatt
Boogey man
Boogey man Hónapja
@S Mennyi pénzért? Magatokból indulsz ki? Volt a Fidesz ellenzékben, melyik fideszes médiaszereplőtől hallottad azt amit itt összeképzelegtél?
Boogey man
Boogey man Hónapja
Szikra. Ti honnan szeditek a pszichés beteg, idült alkoholista, szellemi rokkant ellenzéki politikusaitokat?
Mm Uu
Mm Uu Hónapja
Ezeket a musor eleji viccesnek szant performanszokat nem kene eroltetni, baromi kinos
Molnár János
Molnár János Hónapja
@László Szikra Nagyonhülye Szikra! Gazdád neked van, Borneói nagyorrú származékként!
László Szikra
László Szikra Hónapja
@vajk monostori Én kíváncsi vagyok mit fognak csinálni ha nem lesz gazdi!
vajk monostori
vajk monostori Hónapja
@Boogey man Jó van trágyalé!
Boogey man
Boogey man Hónapja
@vajk monostori A moslék elkezdte felzabálni saját magát. Tedd te is ezt.
Boogey man
Boogey man Hónapja
@László Szikra Hát ez az, csak gondolod. Ha nincs nő, marad a fantáziálás.
László Szikra
László Szikra Hónapja
Bárcsak látnám, amint a döncike menekül az alagútban!
Boogey man
Boogey man Hónapja
Ezt poénból rávésetjük a sírkövedre.
László Szikra
László Szikra Hónapja
Remélem a román Semmilyen Zsolt megkapja a "hálás" néptől azt, ami JÁR neki!
Boogey man
Boogey man Hónapja
Ha román, akkor kampányolnod kéne neki. Elvégre román szolgák vagytok.
victor baranyi
victor baranyi Hónapja
Pörzse csalódott a magyarokban. A magyarok meg Pörzsében!
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa Hónapja
@Kata Okos te is az vagy , szuka !!!!...egy senki , mégis ide írógatsz !!!??
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
@Bendegúz Koppány Te "senkiről" beszélsz? Akkor minek teszed?
Bendegúz Koppány
Bendegúz Koppány Hónapja
Pörzse egy megélhetési senki!
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
@pmiki Neve, te gumozoca..
vajk monostori
vajk monostori Hónapja
@Amalia Lakatos Maga ússzon szinkront inkább a bordás krokodilokkal, nyanya!
O1G - Orbán 1 Géniusz
O1G - Orbán 1 Géniusz Hónapja
Fegyőr Bandy! Kijött a legújabb közvéleménykutatás, ami szerint a fiatalok körében a legnépszerűbb párt az a Fidesz! Beszélhetnél erről is a következő miniszterelnökjelöltivillámparódiádban!
O1G - Orbán 1 Géniusz
O1G - Orbán 1 Géniusz Hónapja
​@Imperial Imperial Én úgy hallottam, hogy ha 2022-ben ismételten nyer a Fidesz, akkor már másnap reggel elhagyja az országot az összes fiatal! Bár ezek a fiatalok elhagyták 2018-ban, 2014-ben és 2010-ben is az országot. A kérdés az, hogy azok a fiatalok is világgá mennek-e akik fideszesek, vagy csak azok a budapesti agyon-agymosott liberális maszlagtáplálékon nevelt és tartott divatlázadók mint pl., az fríííeszeffe (bocs hogy nem írtam helyesen) "diákok", vagy azok akik az Andrássy úton szoktak nyaranta vonaglani, magukat kutyának vagy zsiráfnak képzelve!?? De ha már itt tartunk, akkor valaki igazán elmagyarázhatná nekem, hogy egy mai fiatalnak mi a baja Orbán Magyarországában? Nem hagynak élni? Nem hagynak tanulni? El vannak nyomva? Nem gyakorolhatnak vallásokat? Nem lehetnek kedvükre aberráltak? Nem lehet nekik nyíltan homokozni? Nem lehet minden aberráltságukat a normális ember orra alá tolni? Nem lehet teli pofával szidni Orbán Viktort a fészbúkon? Vagy nem elég nagy a BigMac a Mekiben? Esetleg kirakta anyuci a mamahotelekből és már ágyba sem hozzák a kakaót? Lázadozás helyett inkább fel kellene nőni és meg kellene nézni, hogy mit műveltetek Budapesten egy kedvetekre való nyámnyila mosolygós mamakedvence polgármester hatalomba segítésével. Higgyétek el mindenki jobban járna, ha gyakorolnátok némi önkritikát, legfőképpen ti, menekülő fiatalok...
Imperial Imperial
Imperial Imperial Hónapja
Fiataloknál szitokszó a fidesz, ha 22-ben nem váltanák le akkor 26-ra biztosan. De úgy tűnik az előbbi lesz.
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
de csak a viktorjudend körében - akikről ugye, nem kell jelzőket mondanom. Ja, és vannak trollok is.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
A ballibsik elsösorban emberileg, a jellemüknél fogva alkalmatlanok a vezetésre. A politikai alkalmatlanság már ebböl következik. Milyen egy közösség az, ahol egymást jelentgetik fel. Az ellenzéki "összefogás" nagyon hasonlít egy bankrabló bandára, akik addig talán összetartanak, amig a préda nincs a kezükben, de utána kinyírják egymást. Ezzel az ellenzékkel ugyanez következne be. Ha a préda (az ország fölötti uralom) megvan, a Gyurcsány-maffia kiebrudalja a többieket, akik a meglepetéstöl csak csodálkozni tudnak majd. Minden ballibsi párt a DK (= Gyurcsány) hasznos idiótája, csak ezt még nem látják. Az ellenzék probémája az lesz, hogy Gyurcsány csak egy bábot tud elképzelni miniszterelnökként, de Gyurcsány bábja viszont nem fog kelleni a népnek. Egy karakán, valóban alkalmas miniszterelnök nem vetné magát alá Gyurcsány bábjátékának, ezért Gyurcsány számára egy ilyen személy nem is jöhet szóba. Gyurcsány számára ugyanis nincs másról szó, mint az ö személyes revansáról Orbánnal szemben. Neki tehát nem az a célja, hogy egy akármilyen összetételü ellenzék megdöntse az Orbán-kormányt és egy "jobb" Magyarországot csináljon. Egy nagy fenét. Ez öt mind nem érdekli. Az egész összefogás csak arra kell neki, hogy abból, majd ö vagy a felesége vagy egy báb, - ez gyakorlatilag mindegy -, kiemelkedve, végül visszasomfordáljon a hatalomba. Az összefogás kell neki, hogy erösítse vele magát, de amint a lendület meglesz, ö abból ki akar emelkedni ténylegesen egyedüli gyöztesként. EZ A VÀLSZTÀSI STRATÈGIA GYURCSÀNY SZÀNDÈKAI SZERINT AZ Ö SAJÀT MAGÀNSZÁMA LESZ, AMINEK AZ EREDMÈNYEKÈNT Ö MAJD OTT FOG "TÜNDÖKÖLNI" MINT LEGYÖZÖJE ANNAK, AKI ÖT LEGYÖZTE. Gyurcsány nagyon jól tudja, hogy Orbán egy jó és rátermett miniszterelnök. De ö egyszerüen le akarja öt gyözni, mint ahogy egy kártyapartiban is vissza akar ütni az ember annak, aki öt legyözte. A gyözelem után öt már semmi nem fogja érdekelni azon kivül, hogy ezt az új, számára kedvezö szituációt anyagilag kiaknázza. Itt nem politikáról van szó, ez pszichológia, Gyurcsány sötét lelkének tereprajza, semmi más. Az ö húzásait csak ennek ismeretében lehet megérteni és elöre látni. Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a gondolatokat.
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
" de utána kinyírják egymást" a fideszre kellemző.
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
Mi a ballibsi, te papagáj?
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
@A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Igen, úgy ahogy te is megszabadultál az eszedtöl.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
Gyurcsánynénak már csak miniszterelnök-jelöttként való indítása is az 1956-os forradalom megbecstelenítése lenne. A gondolat, hogy Nagy Imre és sok 56-os hös hóhérjának, Apró Antalnak az unokája legyen Magyarország miniszterelnöke, ez egy elképesztöen morbid gondolat, ami magyarság önmgával való meghasonlásához, és mint nemzetnek a széthullásához vezethetne.Vagy véres polgárháború törne ki 56 folytatásaként, amit ennek a szituációnak a karmestere élve biztosan nem úszna meg, a népharag ezúttal nem elégedne meg a lemodásával, annál sokkal többet követelne.
Istvan Fulop
Istvan Fulop 25 napja
@Judit Szakács Ez is vélemény! Szerintem minden idők egyik legrosszabb külpolitikaja van Magyarországon! Akár merre megy csak a konfliktusokat hozza magával! Mikor ellenzékben volt, minden második szava : " Monnyon le!" A politika vékony jég, DIPLOMACIA!
Judit Szakács
Judit Szakács 25 napja
@Istvan Fulop Én örülök annak, hogy van egy Szijjártónk, aki rengeteget dolgozik azon, hogy a befektetők jönnek és munkahelyeket teremtenek, de az is jó lenne, ha megerősödnének a mi épitóipari, vagy egyéb cégeink, mert őket talán jobban rá lehetne venni, hogy tovább épitsék e hazát, és idevonzzuk a turistákat.Azt szeretném, ha mennél több hazánkfia kapna lehetőséget kis, panziókat, szállodákat épiteni, vagy üzemeltetni.Az ellenzéknek nem ez az érdeke, ezt kéne végre világosan látni.
Istvan Fulop
Istvan Fulop 25 napja
@Judit Szakács Aki Magyarországon külföldi cégnél dolgozik, az mind szerencsés! Én dolgoztam a VAEV - BRAMAC, kétszer, háromszor annyit kerestünk, mint egy magyar cégnél, és még szociális juttatás is volt! Itt a gond az, hogy egyesek nyomják ezt a komunista szöveget!
Judit Szakács
Judit Szakács 25 napja
@Istvan Fulop Nem irtam a külföldön dolgozó magyarokról, de itthon kevesebbet fizet a multi ugyanazon munkáért, ha nem hiszed nézz utána. A kiviszi a hasznot azt nem Szanyi mondja, hanem ez köztudott, és nem szólhatunk bele, hogy a tőkés mibe fekteti a pénzét.
Istvan Fulop
Istvan Fulop 26 napja
@Judit Szakács Mi van Juci? Elgurult a gyógyszer? Az EU-BAN külföldön dolgozó magyaroknak nem fizethetnek kevesebbet, mint a helyieknek, el kell olvasni a munka szerződést! Azok akik belföldön dolgoznak? Nos ők is büszkék, és emelkedik a fizetésük! Ez egy Szanyi féle komunista duma, hogy mennyi pénzt visznek ki a külföldi cégek az országbol! Ha az egyén elégedett, a cég kifizeti az adót, akkor mi a gond?
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
Az ellenzék probémája az lesz, hogy Gyurcsány csak egy bábot tud elképzelni miniszterelnökként, de Gyurcsány bábja viszont nem fog kelleni a népnek. Egy karakán, valóban alkalmas miniszterelnök viszont nem vetné magát alá Gyurcsány bábjátékeinak, ezért az ö számára egy ilyen személy nem jöhet szóba. Gyurcsány számára ugyanis nincs másról szó, mint az ö személyes revansáról Orbánnal szemben. Tehát neki nem az a célja, hogy egy akármilyen összetételü ellenzék megdöntse az Orbán-kormányt és egy "jobb" Magyarországot csináljon. Egy nagy fenét. Ez öt mind nem érdekli. Az egész összefogás csak arra kell neki, hogy abból, majd ö vagy a felesége vagy egy báb, - ez gyakorlatilag mindegy -, kiemelkedve, végül visszasomfordáljon a hatalomba. Az összefogás kell neki, hogy erösítse vele magát, de amint a lendület meglesz, ö abból ki akar emelkedni ténylegesen egyedüli gyöztesként. EZ A VÀLSZTÀSI STRATÈGIA GYURCSÀNY SZÀNDÈKAI SZERINT AZ Ö SAJÀT MAGÀNSZÁMA LESZ, AMINEK AZ EREDMÈNYEKÈNT Ö OTT FOG TÜNDÖKÖLNI MINT LEGYÖZÖJE ANNAK, AKI ÖT LEGYÖZTE. Neki csak erröl szól az összefogás is és a válsztás is 2022-ben. Gyurcsány nagyon jól tudja, hogy Orbán egy jó és rátermett miniszterelnök. De ö egyszerüen le akarja öt gyözni, mint ahogy egy kártyapartiban is vissza akar ütni az ember, annak aki öt legyözte. A gyözelem után öt már semmi nem fogja érdekelni azon kivül, hogy ezt az új számára kedvezö szituációt anyagilag kiaknázza. Itt nem politikáról van szó, ez pszichológia, Gyurcsány sötét lelkének tereprajza, semmi más. Az ö húzásait csak ennek ismeretében lehet megérteni és elöre látni. Ajánlom mindenki figyelmébe ezeket a gondolatokat.
Janos Molnar
Janos Molnar Hónapja
Gyorsreagálású baloldal előre tudta a maszkos provokációt,ők rendezték meg. Utóbbi idők történései szerint SZFE- mozgalom látványos visszavonulót fújt valahogy felkellett hivni a figyelmet. Érdekes a dologban maszkos áldozatot nem védte meg senki. Ebből is látszik SZFE. mozgalom nem túl népszerű vállalkozás. Nagy esély van kilátásban,minden elvont baloldali -anarchista mozgalom igy végzi.
Dr. Feelgood
Dr. Feelgood Hónapja
👍
Hazardteam
Hazardteam Hónapja
*11:34* Szerintem meg implementálhatnának a fejébe némi Akasa-át ennek a tetünek és lehűthetné magát, amig más nem teszi meg... *13:46* Ezek a szimptómák Puzsérra pont nem igazak. Puzsér sosem állitotta önmagát piedesztálra, szerintem nincs is magától elszállva (ellentétben az első kettővel) a versei is egész másról tanúskodnak. Neki más defektje van. Havast pedig ki nem állhatja *24:45* Igy a személyleirás alapján inkább _nadálynak_ nézem. Mert ugyebár _"A nadálynak (pióca) két leánya van: addsza, addsza! E három nem elégszik meg, négyen nem mondják: elég"_ (Salamon)
Zsolt Huszty
Zsolt Huszty Hónapja
Azt nem értem, hogy miért OV dönti el azt a kérdést, hogy miként viszonyuljon az őt érő rágalmakhoz? Egyértelmű, hogy minden rágalom, ami OV-t sújtja-értelemszerűen a teljes kormányt és a teljes Fideszt, és a teljes frakciót is sújtja-de közvetve minden Fidesz szavazót is sújt-és kihatása lesz a nemzet sorsára.-Akkor teljesen elfogadhatatlan , hogy ezt az ügyet -majd ő-eldönti. Ráadásul rosszul dönti el-ezt a közvéleménykutatási adatok jelzik.-Elképesztő, hogy a Gajdics-féle HírTv-ben erről nincs legitim vita.
Boogey man
Boogey man Hónapja
@Zsolt Huszty Kezeltesd a tévképzelgéseidet.
Zsolt Huszty
Zsolt Huszty Hónapja
@Boogey man Czeglédy fotót kűldött-vigyorogva-ma-miközben ma volt a tárgyalás-de nélküle-ez már vállalhatatlan-ZSAROLHATÓ AZ ORBÁN?
Zsolt Huszty
Zsolt Huszty Hónapja
@Boogey man A bűnöző Czeglédy zsarolja? Ma vigyorogva csinált fotót-és nem vitték el a tárgyalásra...........
Boogey man
Boogey man Hónapja
Mert kinek kéne? Nevezzen ki egy rágalomügyi minisztert?
Gerd Müller
Gerd Müller Hónapja
Jó, és humoros volt, mint mindig!
JOE Hivatalos Oldal
JOE Hivatalos Oldal 14 napja
Te mit néztél? 😂😂😂😂😂
Gábor Tatay
Gábor Tatay Hónapja
@Gyula Ágopcsa :-) volt egy ilyen sejtésem.
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa Hónapja
@Gábor Tatay nem veszítettél sokat , Gábor !!!....75 éves a szuka !!!...azért kínálgatja magát !!
Molnár János
Molnár János Hónapja
@Kata Okos Nagyonhülye Kata! Túl nagy a mellény rád, Borneói nagyorrú származékként.
Kata Okos
Kata Okos Hónapja
@Gábor Tatay Akkor ne pofázz!
stephen gopp
stephen gopp Hónapja
A nidermüller a legaljasabb fazon a városi vezetésbe !
Vali Mari
Vali Mari Hónapja
Az ocsmányságától csak a látványa undorítóbb!
LibsiKiller 33
LibsiKiller 33 Hónapja
Nana, azért erős a mezőny a végbélkéjenc libsi oldalon
Jozef Meszaros
Jozef Meszaros Hónapja
.....de viszont a legjobb "fideszes aktivista"! Míg akarva Fletót szolgálja, addig akaratlanul a Fidesz szekerét tólja! Mert csak a beszámíthatatla balliberális gondolkodó(?) nem veszi észre, hogy az, amit ez a szerencsétlenkedő senkiházi, csak rosszat és csak észbontót tett, ahogy Erzsébetvárosban, úgy az egész társadalomra tekintve! Csak így tovább Gyagyásmüller!
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Egyetértek veled, de "vezetésbeN"! Ne adjunk nekik teret, hogy cinkeljenek minket! 👍✌️
Amalia Lakatos
Amalia Lakatos Hónapja
Karacsonyt nem elozi meg, inkabb ketten futnak a pozocioert.
Zilia Bender
Zilia Bender Hónapja
Őszintén? Igen, felőlem kereshet többet mint én. Csak akkor dolgozzon jobban/több felelősséggel is mint én. Én nem egy ORSZÁGGYŰLÉSben döntők és szólok, “csak “a 3 gyerekes családomban
Marian Rosca
Marian Rosca Hónapja
Koszonomhogynemvagytok Raszistaknemis Kelengednihogyaanaci Bealitocsaguemrekhatalomra Kerulni
Enikő Kurucz
Enikő Kurucz Hónapja
Filep Dávid
pmiki
pmiki Hónapja
A bolondkínai majd megőrül, minden nap 3 új profillal kommentel. Hiánya van, mert a szikra nem elégíti ki, a sebestyén pittinek, meg nincs mivel kielégíteni szegény kovach béla gabrielle-t
István Sebestyén
István Sebestyén Hónapja
@Tamás dhGEBrQ beszari-bujkáló dezinformátor nyuggernek tűnsz.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
@A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Tudod kisöreg, a bohócokra is szükség van, de csak az elöadás szünetében. Most még nincs szünet, maradj nyugton a kuckódban.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ Hónapja
@A KURVA A NYÁD BOOGEY MAN Igen, úgy, ahogy neked is sikerült megszabadulnod az intelligenciától.
doktorovics Doki
doktorovics Doki Hónapja
Az erő legyen veletek! De a 'fénykard' kimaradt?! Rendet vágni a setétségbe... (bele a közepibe' !) !!!
doktorovics Doki
doktorovics Doki Hónapja
@LÓFASZ A SEGGEDBE pmiki Kis g.... szodómia? Lófütty a hátsódba.... LOL
Zsuzsanna Beregszaszy
Zsuzsanna Beregszaszy Hónapja
Mi történik a keménymaggal Miért cserélik a szereplöket ? A müsor különben változatlanul nagyon jópofa
Eva Sarkany
Eva Sarkany Hónapja
Kopi mellett teszem le a voksom! 👍
Eva Sarkany
Eva Sarkany Hónapja
@Gerd Müller Dezse a Pesti TV-ben dolgozik.
Gerd Müller
Gerd Müller Hónapja
@Juhász Zsolt Miért, kirugták a "Dezsét"? Igaz, mintha néha nehezére esett volna a beszéd.
Juhász Zsolt
Juhász Zsolt Hónapja
Dezse helyett keresnek egy új embert. Szerintem a Kopasz személyében megtalálták.
Hui Wei
Hui Wei Hónapja
Mentsetek ki fegyort mert raszorul!!!!
Dr. Feelgood
Dr. Feelgood Hónapja
Hagyják veszni!
Hui Wei
Hui Wei Hónapja
Igy tovabbe!! Ja mehtalaljatok fegyort mentsetek ki
János Biró
János Biró Hónapja
Mivel magyar Pörzse úr és Havas úr is ezért a saját maguk jellemzésükkel egyett tudok érteni velük , de a többi magyar embertől és tőlem is bocsánatot kérhetnének .
Judit Szakács
Judit Szakács Hónapja
@Péter Nemes Nem néztem , mert undorító volt, de Havassal néha büntetem magam.A teljesen elvadult jobbikosok ünneplik, s én is csak azért járok oda kommentelni, mert alacsony a vérnyomásom.Az agyvérzésre hajlamosak már rég nem vitáznak ott a sok beteglelkű Orbán fóbiással, mert többet ér az egészségük.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
@Judit Szakács Na és te ezen meglepődtél? Hát nem láttál még Heti Hetest? (Mondjuk nem is javaslom.) Havas Henrik egy TT. Taperászó Tetü.
Judit Szakács
Judit Szakács Hónapja
Havas a jobbik csatornáján mást se tesz csak gúnyolódik, persze bujtatottan, mert a fideszt és a jobboldali újságirást fikázza, de a sorok között ott van az a mérhetetlen megvetése minden iránt ami magyar.
Péter Nemes
Péter Nemes Hónapja
Csatlakozom. Két álmagyar hülye beszéljen csak a saját nevében.
Annamária Gazda
Annamária Gazda Hónapja
Nem csak Fegyőr Andris figyelmébe: "Aki erőszakkal fenyegetőzik, nem demokrata, aki feltételezett bűnök alapján kollektív bűnösnek kiáltja ki emberek egy csoportját, az nem demokrata, aki el akarja hurcoltatni a politikai ellenfeleit, az nem demokrata, aki politikusként egyszerre játssza a rendőrt, ügyészt és bírót, nem demokrata, akinek már most zsebében az ítélet az nem demokrata, az egy mocskos kommunista, amilyenek ti vagytok." (Kötter Tamás írása)
Mate Vasi
Mate Vasi Hónapja
@József Czigány Czeglédynek lehet, hogy előbb sikerül :)
József Czigány
József Czigány Hónapja
@LÓFASZ A SEGGEDBE pmiki kezdjük Fletóval.
Az Ész Építész
Az Ész Építész Hónapja
Az ösztönös és élelmes vidéki ember mindig Budapesten próbál szerencsét,mert tudja,hogy a sok aszfaltbugris panelproli pesti hasra esik tőle..szóval Havasnak igaza van végül is,sok buta ember van..a fővárosában.
Gerd Müller
Gerd Müller Hónapja
@Az Ész Építész Ne válszolj neki! Valamikor csak abbahagyja.
Az Ész Építész
Az Ész Építész Hónapja
Gyógyszerre ne igyál:)
Juhász Zsolt
Juhász Zsolt Hónapja
Jó a Kopi. Nem kell tovább keresni a 4. embert, ő a befutó.
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa Hónapja
@Kata Okos ide is jársz , utcalány ???
Gyula Ágopcsa
Gyula Ágopcsa Hónapja
@Imperial Imperial ők az anyukat is gyűlölik !!!
Zsuzsa Balázs
Zsuzsa Balázs Hónapja
@Al Talm EGYET ÉRTEK MAGÁVAL ( KOPASZ ) TELITALÁLAT. PATAKI TAMÁS JÓL TESZI HA MARAD AZ ÚJSÁGIRÁSNÁL MINDIG NAGY ÉLVEZETTEL OLVASOM A MAGYAR NEMZETBEN IRT CIKKEIT. AJÁNLOM MINDENKINEK AKI SZERETI ÉRTÉKELI A MINŐSÉGET.
Imperial Imperial
Imperial Imperial Hónapja
@József Czigány Senki nem nézi. A fiatalok gyűlölik a fideszt.
István Sebestyén
István Sebestyén Hónapja
@józsef hajma Te még a magad sorsát se bízd önmagadra, mert nem tűnsz beszámíthatónak!
Boogey man
Boogey man Hónapja
Fordulat: Az Európai Néppárt megijedt, inkább nem zárnák ki a Fideszt www.vadhajtasok.hu/2021/03/02/fordulat-az-europai-neppart-megijedt-inkabb-nem-zarnak-ki-a-fideszt
Gerd Müller
Gerd Müller Hónapja
@Boogey man Igen olvasom mindenhol. Végre!! Már Deutsch Tamásnál ki kellett volna azonnal lépni, aki durván megalázkodott a három bocsánat kéréssel!....ez a kilépés növeli a FIDESZ táborát, szerintem!
Boogey man
Boogey man Hónapja
@Gerd Müller Te nyertél, kilépnek. 😄
doktorovics Doki
doktorovics Doki Hónapja
Inkább gondolkoznak (a lé a lényegük... nemde?!) ... akkor új leosztás jöhet... balga luvnya meg menne vissza szülőfőldjére... belgázni... (bár 1 milla € nyögdíjjal mint a isiászos)...
doktorovics Doki
doktorovics Doki Hónapja
@Fregatt Kapitány Mostanában ... hallgat hm... remélem nem..... el?!
pmiki
pmiki Hónapja
@Fregatt Kapitány ez a szerencsétlen, a kovách béla gabrielle....a bolkndkínai! A papp béla az a tokmányorrú kazincbarcikai proli
Keménymag (2021-03-09) - HÍR TV
42:01
Hír TV
Megtekintés 32 E
Rubay - Piáztam /Official 4k Videoclip/
3:07
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 453 E
Follow The Flow - Régi mese [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:21
Panaszkönyv (2021-04-10) - HÍR TV
41:53
Riasztás (2021-03-02) - HÍR TV
41:11
Hír TV
Megtekintés 102 E
Plusz-mínusz (2021-03-02) - HÍR TV
21:07
Informátor (2021-04-09) - HÍR TV
21:21
Hír TV
Megtekintés 10 E
Keménymag (2021-02-16) - HÍR TV
41:22
Hír TV
Megtekintés 34 E
A Hétórás Vendég: Jeszenszky Zsolt
45:37
Rubay - Piáztam /Official 4k Videoclip/
3:07
GWMMUSIC PRODUCTION
Megtekintés 453 E
Follow The Flow - Régi mese [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
3:21
WELLHELLO - ZSÚR - OFFICIAL MUSIC VIDEO
3:01
Nézzük mit tud ez a Carvertical....
39:56
Becsületesnepper
Megtekintés 64 E