Verebes: Az a színésznő, aki obszcén a színpadon, az egy jobbágy | PartizánPOP

  Megtekintés 268,829

Partizán

14 napja

Verebes István karrierje legalább annyira sokszínű, mint politikai identitása.
Színész, rendező, színházigazgató, író, dramaturg, zeneszerző, műsorvezető, rádiós konferanszié, (figyelsz még?), újságíró, festő, járókelő, apa, négyszeres férj, barát (többek között Gyárfásé), konzervatív, liberális, baloldali, megrögzött individualista.
Védelmébe vette Kádárt a 80-as években, 98-ban leszavazott Orbánra, majd a Heti Hetesben “esztendőkig állt az Orbán kép alatt egy lándzsával és üvöltötte, mint az Altamira-barlangban a bölényt elejteni vágyó ősember, hogy feszítsük meg!” (köszi Fábry).
Mit lehet még elmondani erről az emberről?
Tetszik az adás? Szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Nem tudod nézni? Már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Facebookon!
partizanpolitika/
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz!
groups/partizantarsalgo
Kövess minket Instagramon!
partizanpolitika

Megjegyzés
Junior Honor
Junior Honor 8 órája
Habár a Heti Hetes tagjainak börtönben a helyük, de mivel Verebes láthatóan megbánta hogy Medgyessyt védték, ezért ő kaphatna mondjuk felfüggesztettet.
Kim Jong Un
Kim Jong Un 18 órája
Jó szőrös a ruhája
kaboca56
kaboca56 19 órája
Gyomor forgató.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 12 órája
Az! Az esendő ember takarójába bújva, magyarázza a mindig is törleszkedő mivoltát. Verebes egy felmosórongy.
Tirias
Tirias Napja
messze értelmesebb a heti hetes legtöbbjénél... ...és ami méginkább fontos, h komoly önkritikával és beláttással képes befogadni a dolgokat - akár realtime is... (a sárosdi rész most is vállalhatatlan számomra, de ő ezt gondolja valamiért közelről, ez van... nem fogunk mindenben egyetérteni) ...hernádi juci, hajós és a váncsa mellett verebest is is kedveltem... :) (de azért kissé már megöregedett, érezni rajta) ...leginkább az nem elhanyagolható, ahogy az amerikai terrorizmus kérdésében a többiek "fölé nőtt"... és azóta is ez a tág perspektívát hozza...
Laci Szucs
Laci Szucs 2 napja
Én egy kicsit csalódtam ebben az emberben.. Amit megtettünk valamikor, arra inkább legyünk büszkék!! Az, hogy egy újabb nemzedék a heti hetessel azonositja, és tiszteletlenül beszólagatnak, az csak az ő hibájuk.. Nem lehet minden korosztálynak megfelelni.. De aki kicsit is is tiszteli kabaré műfaját, az páldául szerintem tudni fogja mindenkoron, hogy mit jelent, jelentet ennek műfajnak, és kogy ki is valójában a Verebes István.. És ez az ami igazán számit, nekem legalább is!!
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári Napja
A Verebesek azok, akik a saját munkájukat - múltjukat - képesek elásni. És pont ezért ne csodálkozzunk, hogy a kabaré (de már a stand up is), mint műfaj szinte eltűnt. Kádárék engedték anno, Orbánék nem szeretik - tehát (most már) Verebes sem. Ennél mi nyilvánvalóbb? Sosem szerettem a szélkakas embereket.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 2 napja
Nekem az az érzésem, hogy ez az ember nagyon tudatosan tud szélkakas lenni a kétpólusú magyar valóságban, ami általa még védhető - és ez elfogadható az átlagember számára is, az esendő embert látván. Ha végigmegyünk időrendben a kádárista tevékenységétől a jelenlegi fehér-hetero-keresztény (női áldozathibáztató) jelenéig tényleg pontosan megállapítható, hogy tényleg nem a színésznő a k*, hanem Verebes (amint mondta is). Sárosdi, csak áldozata volt egy autoriter művészvilág kapuőrének, míg Verebes meg folytatólagosan gyakorolja a pozícióba fekvést. Nem mellesleg a szembesítésnél meg is futamodott, amikor rávágta ezt a jobbágy kifejezést. Aki pedig itt jobbágy az Verebes.
awendery
awendery 2 napja
Elképesztő.
Gabor M
Gabor M 2 napja
A VV szereplőit kérdezgesd a szexizmusról.
Veronika Mosolyvonal
Veronika Mosolyvonal 3 napja
Három éve nincs televízióm. Most éreztem igazán, hogy jól döntöttem. Jó választás volt feliratkozni rátok!🥰
Gyöngy Bognár
Gyöngy Bognár 3 napja
Több interjút végignéztem, meg kell állapítani, ha valakinek nincs elég tapasztalata az életről előbb gondolkozzon el milyen hülye ítéleteket akar másokra kényszeríteni. Azért mert azt "hallotta" nem jelenti azt, hogy tisztában van az értelmével. Ez a riporternek szól. Másik: Én nő vagyok, abúzust csak az ér aki úgy viselkedik, ha az anyja nem tanította meg neki, hogy kell viselkedni egy tisztességes nőnek, ne a férfit hibáztassa, hanem az anyját.
Junior Honor
Junior Honor 9 órája
@Zoltán Végvári Te biztosan valami 40 éves szűz féle vagy.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 12 órája
Sőt még a nagyanyját is nem? Sőt sir Anthony Hopkins pedig civilben is embereket eszik! Eccerű vagy, mint a szög!
Kritikus Kritikus
Kritikus Kritikus 3 napja
még él ? azt hittem rég elhunyt
László Slemmer
László Slemmer 3 napja
Patronáló lettem egy hónapja én is, mert igen színvonalas. Lécci gm, amikor monológot tartasz, beszélj lassabban, mert olyankor le kell lassítanom a HUpost-videót, hogy jobban értselek. Szerintem ez másoknak is baja. Amúgy csillagos ötös, persze. (y)
Sd Asg
Sd Asg 4 napja
📢📣💏💑👶👵👴🚂✈✈✈✈⛵🛅🚃🌋🌋🚏🚏🚏🌋🌋🌋🌋🌋🌋😇😈😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😱😨😩😩🙋😿. 🐔🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐃🐃🐃🐃🐃👶🐔🌋🚏🚏
Latyim
Latyim 4 napja
Nézhető műsor. A két genny. Verebes megmondta hogy az Orbánt már leváltottuk(2002) . Megérte az a 8 év mi ? Szarszopók
tamas76
tamas76 4 napja
Még sohasem láttam ennyire emberi mélységben Verebest, számomra hiánypótló volt ez az interjú, köszönöm!
Ibolya Ükös
Ibolya Ükös 4 napja
Attila Toth Verebes Istvan velemenyevel, mint no tokeletesen egyetertek. Ha egy no beszall ket ferfi melle egy kocsiba, gondolhatta volna, hogy nem varosnezesre mennek. Egy szineszno aki elvallal olyan szerepet, mint Sárosdi Lilla, akkor az nem is olyan finnyas no. Ha meg is tortent amit Marton Lászlóról meselt, akkor kellett volna tenni ellene, nem 20 ev mulva. Termeszetesen, ha ugy tortent elitelem Marton László viselkedeset.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári Napja
Nőként ne süllyedjen le már az áldozathibáztatás szintjére. Vagy ez valami stocholm szindróma önnél? Én nem teszek egyenlőségjelet valaki színészi megjelenése és privát élete között - jól is néznénk ki (akkor sir Anthony Hopkins otthon is embereket eszik?). Verbes ebben a szembesítésben megfutamodott és kínjában vágta rá, hogy "jobbágy". De ezt is a rutinja miatt, mert megtanult védhetően lavírozni a mindenkori regnáló hatalom mellett. A jobbágy kifejezés inkább mintha rá illene sokkal jobban.
Szilveszter Matuschka
Szilveszter Matuschka 4 napja
Jól néznénk ki, ha minden nőt megdugnának, mert egy autóban utazott két férfival! Nem ez a lényeg. Marton tett egy nem túl udvarias ajánlatot, DE NEM ERŐSZAKOSKODOTT. Nem volt indokolt vele szemben ez a felzúdulás. Szerintem minden férfi életében van olyan momentum, hogy próbált egy nőt közösülésre rávenni, de az illető nem állt kötélnek. Egy normális világban ez nem jelent problémát, ha a férfi elfogadja és akceptálja a visszautasítást, de a meetoo és BLM világ a legkevésbé sem normális.
dmids
dmids 4 napja
Még nem néztem meg az interjút, de a hozzászólásokon megdöbbentem. Megdöbbentem, mert akkor ők vagy nem látták a heti hetes többi tagjával az interjút, vagy nem értelmezték, csak mint infót beengedték. Kipipálták, hogy ez is megvan, de nekik ezek csak szövegek, és akkor meghallgattuk az egyik felet majd a másikat. Fúúú de jó... ez volna a párbeszéd hogy te is elmondod, amit akarsz én is elmondom (persze egyiket sem érdekli a másiké hisz kizáró a 2 vélemény), de akkor is az egyik működik? :-) De maradjunk a szilárd tényeknél 1:13 percet kapott 6 ember (ez picivel több mint 12perc/fő) míg a "nagytiszteletű madár úrra" elment 57 perc. Lehet más matematikát tanultam, de ez messze van a fair helyzettől. Miután végighallgattam a 6-os videót, nem tudom elképzelni mi olyat tudna mondani a fent említett úr (akinek a videóját egy napon belül át is kellett nevezni, ami eleve no comment...), ami érdemben cáfolná az elhangzottakat. Maximum árnyalni tudná de semmi több. Hogy nem úgy volt? Ez cáfolat? Eleve megmutatja, hogy nem volt hajlandó leülni közéjük. Ezek után minek adni neki időt, ha ő nem hajlandó összeülni velük? :-)))))) Miközben kegyeltje a rendszernek... Míg a 6 nem.... Marcit eddig is jobb oldalinak éreztem, de mindenképpen a régi nemesi rendszer visszasírójának. Ezzel csak ezt a benyomásomat erősíti. A 'Így verte szét a gazdasági elit a jóléti államot' videóban "nyújtott" teljesítményével ezt kiválóan reprezentálta is. Kár érte. :-( Nos meghallgattam. Sajnos tokkal-vonóval hozta az előzőleg szocialista majd megbántott fideszes dumát és kb. ennyit is ér.A fidesz oldal tele van ilyenekkel. Bayer úr is mondott szépeket ha nem az ellenzékről beszél... most akkor itt el kellene ájulni? Senki sem mondta hogy nincsenek részben értelmes emberek a fidesz oldalán... Csak azt hogy a hatalomért és a pénzért bármire képesek...A Tocsik ügy kapcsán nevetséges, hogy egy politikában olyannyira járatos ember hisztizik. A nő a szokásos 10%-ot kapta amiből összejött a 600 millió. Hogy sok? Igen. Ez az ő hibája? Nem. A döntéshozóké. De akkor ezt az időt éltük. A vadkapitalizmus tombolt. Ekkora joghézagok voltak... Akkor ment a fidesz székház ügy vagy éppen a privatizáción meggazdagodottak köre. Miért Gyurcsány Ferenc az egyetlen bűnbak benne? Mert nem nemzethy? Jaaaaaa értem. Bocs de nem :-). A törvényeket nem ő írta magára mint most... Gyakorlatilag minek született a videó a neoliberalizmusról ha annak a szerepét nem használja fel az újabb videókban Marci? Ami a heti hetes ügyét és a megbélyegzést illeti megmosolyogtatott egy ilyen (ál)művelt ember véleménye. (Most azt tegyük félre hogy a mások megbántottságát azzal lesöpri ő nem úgy gondolta... oké... de akkor ők meg igen :-))))))))) És ezzel kimondta nem gond a köpönyegforgatás ha pénzért tesszük és pont ezt nem kedvelik benne.) Zavarja a művész urat hogy megbélyegzik a heti hetessel. Értem... meddig is vett benne részt? 20 évet? A pénz jó volt? Aha... Eszembe jutott a 2 tizenéves lány akik zsilettpengével kényszerítették a taxist majd megölték... Az egy totálisan félresiklott 1 órája volt 2 tinédzsernek mégis egész életükben viselniük kell ennek a terhét. A művész úr 20 évig (ebben a világban forogva előzőleg évtizedeket) csinálta és nem érti a felelősségvállalás fogalmát... Aha... Úgy sajnálom de tényleg. :-)
Aramy Stuxful
Aramy Stuxful 5 napja
Már mindegy ,maximum Bagi-Nacsa paródiákat lehet nézni ,ezen tessék nevetni. A műfaj meghalt.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári Napja
Nemcsak a műfaj halt meg, hanem a magyar emberek humorérzéke is. Bármilyen poént képesek sértésként kezelni a mindennapokban.
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 5 napja
Teljes mértékben igaza van Sárosdival kapcsolatban.
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 5 napja
Mindig értékeltem Verebes urat. Intelligens ember. Őszinte. A heti hetesben való szereplése nem rontott a tekintélyén az én véleményem szerint. Az a műsor tükört tartott a rendszer elé. Nekem hiányzik Verebes úr a képernyőkről. Örülök, hogy olykor-olykor még láthatom.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári Napja
Verebes egy jobbágy. Megtanult emberileg védhető módon törleszkedni a regnáló hatalom mellett, emellett pedig a mindenkori múltját megtagadni. Normális körülmények között - jellemes emberként - be tudott volna ülni a Heti hetes volt tagjai közé. De ezt az éppen most képviselt fekvőpozíciója miatt nyilván nem vállalhatta.
Mária Kőmíves
Mária Kőmíves 5 napja
A rendezők mik? Édesapám abba halt meg, hogy ősszel volt filmfelvétel a Dunán, a csónakból ruhástul borult be a vízbe (82 éves volt) tüdőgyulladást kapott , majd rákos lett 1 év múlva meghalt...
Ádám Prépost
Ádám Prépost 5 napja
🥳🤗👏👏👏👏 Fantasztikus interjú! Mindenkinek CSAK ajànlani tudom a vàgatlant IS! 31 éves fejemmel olyan kortörténeti àttekintést adott, amit elöre nem gondoltam volna! Ez a 3,5 óràs beszélgetés Mindkét fél részéről klasszis teljesítmény volt! 👏👏👏 👌✌️✌️✌️🥳
Tschongor Attila
Tschongor Attila 5 napja
Teljesen igazat adok Verebes Istvánnak és minden tiszteletem az övé! Marci jöhet a Coming Out!
Agota Szots
Agota Szots 5 napja
Verdes a Verebes.
Szilveszter Matuschka
Szilveszter Matuschka 5 napja
Soha nem szerettem Verebest, külsőségek(megjelenés, hangszín, habitus) miatt. Ugyanezért nem is érdeklődtem a munkássága iránt. Megnézvén az interjút, nagyon elszégyelltem magam és be kellett látnom, hogy az előítéletesség komoly hiba és saját magával szúr ki, aki előítéletes. Verebes hihetetlenül bölcs, becsületes és önkritikus. Mindig azt mondja,a mit őszintén gondol és nem azt, amiről azt gondolja, hogy elvárják tőle bizonyos körök. Le a kalappal mélyen emberi megnyilvánulásai előtt! Volt bátorsága szembe szállni a kulturális életet átható boszorkányüldőzéssel és kiállt a barátjáért Marton Lászlóért a közhangulat ellenére. Ami meg Gyárfást illeti, kitüntetés járna neki, ha tényleg ő finanszírozta Fenyő eliminálását. Ha még befizetne Tasnádira is, akkor szentté kellene avatni, mint az Emberiség jótevőjét.
Szilveszter Matuschka
Szilveszter Matuschka Napja
@Zoltán Végvári Nézd, én nem látok bele egy ember legbelső gondolataiba. Ezek voltak a benyomásaim. Ha 2022-ben az ellenzéki összefosás hatalomra kerül és Verebes hatalmas balraátot tesz, akkor jól ítélted meg. De hozzátenném, jelenleg ugyan jobboldali kormány van pozícióban, de a színházi világban ballib hegemónia uralkodik. Aki minden áron igazodni akar, az hozzájuk igazodik (lásd Szirtes Ági és a zegyetemi anatómia esete)
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári Napja
"becsületes, önkritikus" Én inkább azt látom, hogy nagyon jól tud egyensúlyozni, hogy melyik oldalra feküdjön és az valamiért még éppen védhető legyen. Aki itt egy jobbágy az Verebes.
Lüszi K
Lüszi K 5 napja
Igen bizony! Verebes Istvànnak elhiszem, hogy Ő akart segíteni. Legalàbb annyit csalódott mint " Milliónyi Magyar", és újra hinni akart, ahogyan " Milliónyi Magyar". S teljesen Magàra maradt, mint " Milliónyi Magyar". 2022-ről is azt gondolja mint " Milliónyi Magyar"..........nem kell a " màs" az csak rosszabb lehet......
Tibor Molnár
Tibor Molnár 5 napja
Nagyon örülök, hogy végignézhetem a műsort! Tanulságos volt! Tisztelem Verebes Istvánt!
László Lipcsik
László Lipcsik 5 napja
Bravo!
Jakab Néző
Jakab Néző 5 napja
GM felkészült, viszont világosan és erősen liberális kérdező. Kíváncsi lennék egy Gyurcsány interjújára - tanúságos lenne. Verebes öregkori őszintesége méltányolandó, kár, hogy tevékeny korában nem követte a mai elveit!
Veni Vidi
Veni Vidi 5 napja
És amelyik férfi színész obszcén, az nem jobbágy?
Jenőné Csonnó
Jenőné Csonnó 5 napja
Brávó
Lementem Elemér
Lementem Elemér 5 napja
Meg kell mondanom régebben nem tiszteltem Verebest, visszatetsző közszereplőnek gondoltam, viszont az utóbbi időkben egyre inkább tudom becsülni. Bármilyen is, de tényleg van egy saját, autonóm világlátása és nem úgy forog, ahogy éppen a szél fúj. Az, hogy a törzsi imádat ellenére ki tudja jelenteni és fenn tudja tartani a kritikáját a Heti Hetessel kapcsolatban, az ő kultúrközegében, vagy általában a teljesen polarizálódott magyar közbeszéd vonatkozásában, elismerésre méltó.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 12 órája
"nem úgy forog, ahogy éppen a szél fúj" ja éppen Kádár mellett nem tette, ahogy Orbán mellett sem teszi. Hosszú és rögös volt az út a baloldaltól a (szélső)jobboldalig. De Verebes úr vette az akadályokat, mint eg yjó jobbágy. Mindig tudta mit és meddig. Hogy az még éppen védhető legyen a hétköznapi ember számára.
Szilveszter Matuschka
Szilveszter Matuschka 4 napja
Majdnem ugyanezt írtam, pedig csak most olvastam a kommentedet.
Erzsébet Czeglédi
Erzsébet Czeglédi 5 napja
Tisztelet és szeretet veszi körbe
matyas kiss
matyas kiss 6 napja
Pista, majd a tükörben megbeszéled magaddal "kedvesem"..., csak ne mérgezd magaddal a közvéleményt végre már! Köszi, puszi
Gyula Nagy
Gyula Nagy 6 napja
Nem ismerem teljesen a reszleteket, de szerintem igaza van. Valaki fast lane-en szinesz akart lenni, tett erte, megkapta a lehetoseget. Karriert is akart, de nem volt eleg jo, es 20 ev utan reklamal a karrier miatt, nem azert amit megkapott? Tetszett volna jobbnak es tehetsegesebbnek lenni, akkor nem kellett volna fas(t) lane. Hiaba hajlando ra, ha nincs eleg tehetseg akkor tessek arrebb kullogni, nem lejaratni azt aki egyaltalan lehetove tette, aki segit. Ezek alapjan tenyleg egy jobbagy.
István Sümegi
István Sümegi 6 napja
Művész úrról Karinthy jut eszembe.Magyarázom a bizonyítványom....
Voros Maria
Voros Maria 6 napja
Az jutott eszembe errol hogy mekkora nagy ARC kell ahhoz ,hogy egy ilyen idos muvészt faggassunk és kellemetlen szituációs kérdésekkel zavarba hozzunk ,és megalázzunk! Én részemrol kislány korom óta ismerem és tisztelem Verebes muvész urat, a szuleim is, akik már nem élnek, biztos forognának a sírjukban ,hogy milyen a mai felgyorsult orult világ ,milyen arrogáns és pokhendi az idosekkel szemben. Mi tosgykeres budapesti emberek vagyunk, minket nem lehet félrevezetni .
Kissné Gabi
Kissné Gabi 6 napja
Én i s úgy gondolom h van miért szégyelnie magát a művész úrnak!!! A nyolcvanas években az élet császára volt, + hangadó, de vastagon! És most igen csak tompítja a szerepét, holott nyalt ide-oda a jópénzért! Ez akkor volt, amikor már rendesen fosztogatták az országot azok, akikhez dörgölőzött. Én akkor két munkahelyen dolgoztam, két gyermeket neveltünk és örültünk, h sátorozhattunk a Duna parton...
Endre Duboczk
Endre Duboczk 6 napja
Ja ez utólagos okoskodás , mit mondana a müsorba aki a bitófán végezte Kádár alatt ?, Teli van tárgyi tévedéssel. Szombaton én is elmondom a lottó számokat ! Az emberek nem változnak csak a világ körülöttük ! Kétszinű szar alakok !
Magdolna Szatmári
Magdolna Szatmári 6 napja
A világ, és benne az ember változik.. Nem szentek, hanem emberek vagyunk.. Az "ember tragédiája" vissza köszön.. Valahogy mindig is megláttam Verebesben az embert.. És a belső harc az emberben szerintem nem hiba, hanem külső kényszer..
László Gyurica
László Gyurica 6 napja
Nem vazze,PÁRTKELTE. :-))
Orsolya Kanizsai
Orsolya Kanizsai 6 napja
Becsülöm Verebes Istvánt. Marton László ügyében is. Nem áll be a boszorkányüldözők közé, árnyalja a dolgokat...
Doktor Kotász
Doktor Kotász 6 napja
Ismét egy nagyszerű riportműsor. Köszönet a készítőknek. Ezeket a videókat tananyagként kéne bemutatni újságíró iskolákban. A riporterek többsége Magyarországon teljesen érdektelen, és felkészületlen. Nem mindegy, hogy csevegés vagy beszélgetés folyik. Ez a csatorna egy, a kevés üdítő kivétel között. Tetszik, hogy még a kényes kérdéseket is nagyon kultúráltan, és ítélkezés nélkül, ugyanakkor határozottan teszik fel. Úgy gondolom, hogy amit Verebes István képvisel (nem Verebes István, mint személy), az egészen visszataszító. Megtestesíti azt a korrumpáltságot, azt az erkölcsi deficitet, aminek köszönhetően a magyar értelmiség teljesen lezüllött. Ilyen az, amikor valaki nem önazonos. Nagyon sok komment érkezett a falra, amelyben becsülik őt az őszinteségéért, de én úgy látom, hogy ez a művelet, amit itt elvégez csupán csak önmaga utólagos szerencsemosdatása. Hogy néz ez az ember tükörbe? Milyen példát mutat a gyerekeinek? Mit üzen Verebes az utókornak? A felszínen ez lehet, hogy őszinteségnek tűnik, de intellektuálisan hazug. Elszínészkedi, évekig, hogy a Heti Hetesben elemében van, majd pedig, mint egy díva, nem hajlandó egy asztalhoz ülni a többiekkel? Verebes István rossz néven veszi, hogy évtizedes színházi múlt után, mindenki csak a Heti Hetessel azonosítja. Hát igen! Aki k@€vának szegődik, az ne csodálkozzon, ha megb@€€&ák! A Heti Hetes egy óriási vargabetű volt az életében. Neki, mint csúcsértelmiségnek, a Heti Hetes többi szereplőjével együtt, komoly szerepe volt a közélet polarizálásában, a kultúra lezüllesztésében. Az, ahogyan az áldozatot hibáztatja, a Márton-ügyben, valami egészen förtelmes. Viszont beszélhetett volna arról, hogy mennyire káros a ‘cancel culture’. Azelőtt viszont én is értetlenül állok, hogy a szőke nős vicceket szexistának tartja a műsorvezető. Ez olyan, mint amikor a nők azon viccelnek, hogy a férfiak rendetlenek, nem figyelnek a nőkre. Stb. A humort, ne tegyük már polkorrekt mikroszkóp alá, mert az egy csúszós lejtő.
NNN Alex
NNN Alex 6 napja
Könnyebb akkor őszintének lenni, amikor már nincs tétje és relevanciája. Ennek ellenére azért megcsillant a régivágású értelmiségi attitűd, ami mára teljesen kiveszőben van.
Doktor Kotász
Doktor Kotász 6 napja
Nekem is pontosan ez a bajom vele, hogy utólag mosdatja magát. Elvtelen.
Anita Fehér
Anita Fehér 7 napja
Nekem nagyon szimpatikusak az ilyen emberek, akik nem mentegetik fel magukat folyamatosan, meg magyarázkodnak (utólag), hanem őszintén elismeri, hibázott. Hogy benézte. Hogy a pénzért csinálta.☺️Az önreflexióval sem fukarkodik. Iszonyú fárasztó hallgatni a felelősséghárításokat a “nagy” politikusainktól, értelmiségtől, hála a jó Istennek, hogy itt most nem kellett 😃
Anita Fehér
Anita Fehér 7 napja
Viszont az áldozthibáztatása borzasztó :( Nem mindenki képes nemet mondani! Nem mindenki tökös lány egy ilyen helyzetben! Lefagynak, sokkot kapnak, es valoban, ki vannak szolgáltatva. És ezt használják ki a hiénák.
San Stx
San Stx 7 napja
Hát nekem eddig is egy elvtelen seggfej volt ezek után meg még jobban az.
Péter desing
Péter desing 7 napja
Csak az interjús műsorokoat szeretem itt megnézni,de azok közt is ez volt a legjobb! Nagy gratula!
TECHNO TRONIC
TECHNO TRONIC 7 napja
FOS
Tomeew Wolffart
Tomeew Wolffart 7 napja
Marci, Zsenialis voltál. Komolyan, Te vagy a legjobb riporter, kb akit valaha lattam. 39 vagyok, picit idősebb, mint Te. Verebes pedig teljes zavar. A metoo ügy kapcsán pedig elmehet a picsaba, csodalom a tisztelettudasodat es jomodorodat, hogy Te csak megmosolyogtad. Nekem úgy tűnik, a magyarországi színházi világ olyan lehetett a rendszervaltas után, mint amilyen a Masok élete című film NDKjaban. Benne lehetett a légkörben, ahogy mondja is, hogyha nem szopsz, mehetsz takarítani. Ezzel együtt Lilla nem feltétlenül tudhatta kezdokent. Ez a jobbagyos mondata a meztelensegrol pedig alszent es minosithetetlen. Minthogyha filmen még nem látott volna erotikát.
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 12 órája
A jobbágy kifejezés voltaképpen Verebes megfutamodása volt a kérdés elől. Ez a szó inkább rá illik, de teljes mértékben.
Norbert Prack
Norbert Prack 7 napja
Nagyon jó a video !
Botond99
Botond99 7 napja
Évtizedek óta nem láttam ilyen jó kérdezőt és ilyen őszinte riportalanyt.
toth ista
toth ista 7 napja
Ahhoz képest, ahogy élvezte a Heti hetesben a társaságot, kétszínű alaknak tartom Verebest.
PuMa
PuMa 7 napja
Vicces, hogy Marci egyből a kommunista üzemmódba kapcsol, amint a magyar metoo eset kapcsán ellenvéleménybe ütközik. Azonnal el akarja hallgattatni, hitelteleníteni, lejáratni Verebest, aki szembe mer menni a metoo szélsőbalos értelmezésével, annak árnyoldalaira rámutatva (pl. hogy bárkit meggyanúsítanak mindenféle bizonyíték nélkül, és ezzel azonnal karriereket törnek derékbe)
PLAJBASZBLOG
PLAJBASZBLOG 7 napja
Nagyon nagy mélységekbe vitt le minket ez a műsor. Ilyenkor nem tehetünk mást, minthogy felmerüléskor mély levegőt veszünk és elgondolkodunk... önmagunkon.
Szilvia Papp
Szilvia Papp 7 napja
juj de nem szimpatikus ez a Verebes.
ildiko nagy
ildiko nagy 7 napja
Verebes nagyon jó,de a riporter nulla.Erőltetett, irritàló hangja van, egyszerűen szar
Márti Barbarics
Márti Barbarics 7 napja
Remek interjú volt valóban! Üdítő önkritikával és olyan mondatokkal találkozni, hogy "ezeken majd még el kell gondolkodnom", éppen ezért is teszem fel azt a költői kérdést, hogy ha valaki verbálisan abuzálja a feleségeit (ráadásul azt állítja, hogy különben nem mentek volna hozzá), akkor annak a lánya biztos, hogy azonnal pofon vágna és otthagyna valakit, aki épp visszaél a hatalmával vele szemben?!...
Krisztián Devecseri
Krisztián Devecseri 7 napja
"I did it for me. I liked it. I was good at it. And... I was really... I was alive."
Istvánné veréb
Istvánné veréb 7 napja
Igaza van jó volt palástolva, minden a Kárdár korszakban ugyan úgy volt szegénység sajnos, mi is azok voltunk!
Ádám Kiss
Ádám Kiss 7 napja
Kicsit fura az a Mars az inghez de adom
koka miki
koka miki 8 napja
A musorvezeto nagy dicseretet erdemel a felkeszultsege miatt. Verebes egy nagy tudasu intelligens ember, de egy hatalmas seggfej ami tultesz mindenen.
Geccman
Geccman 8 napja
Le a kalappal Marci, megint gratulálok a beszélgetéshez! (A slejm kezdete óta figyelem a képernyőn a teljesítményedet. Nagyon nehéz ilyen jól kérdezni, és kiválasztani, hogy hol kell kicsit ellenpontozni, és hol elég - ahogy a Verebes is mondja - ráhagyni h az alany majd elmondja a magáét "és úgyis látszik" ha kilóg a lóláb) Remélem, lesz még közszolgálati média otthon, ahol ilyen interjúkat lehet nézni.
M Ú
M Ú 8 napja
Ugyanmár ez nem egy baloldali ember.. Nem igazán kedvelem. Nem lehet kiismeeni igazából... Azt hiszem hogy nem köpönyegforgató. De maga sem tudja hogy mik a politikai ideái.
dream Zs-92
dream Zs-92 8 napja
Nagyon jó interjú. Verebes István egy rendkívüli ember. Nem lehet nem odafigyelni rá. Minden megnyilvánulása felkelti az ember érdeklődését. (Az Édes Annára való utalása megrendítő). Színházi emberként is egy óriási tehetség, fantasztikus elme. De azért egy mágikus henger vagy ruhakefe szükséges lett volna a riport előtt. A fekete ruhán sajnos rögtön látszik minden. Zavaró.
ildikó imre
ildikó imre 8 napja
nahát.....van közszolgálat.....maximális tiszteletem a stábnak, és a megszólaltatottnak is.
Szabolcs Bakos
Szabolcs Bakos 8 napja
Ez minőségi beszélgetés volt.
Ember Kis
Ember Kis 8 napja
Szerintem az az ember tiszteletre méltó inkább, aki eleve nem is "hibázott". Azokra gondolok, akik elmentek a Heti Hetes 2020-as utolsó adására. Lehet őket szeretni és nem szeretni, de vállalták és vállalják azt, amit mondtak, gondoltak. És lehet, hogy Verebes nem szerette azt, amit (egyébként évekig) csinált a Heti Hetesben, de akkor viszont nála zseniálisabb színész nem létezik a világon...
Sarolta Lunk
Sarolta Lunk 8 napja
Profi....Mindkét résztvevő.Igazán lebilincselő.👌
Андрюша Ющинский
Андрюша Ющинский 8 napja
hívjátok meg Fialát
Katalin Getto
Katalin Getto 8 napja
A nemzet pszichoterapeutája vagy, Marci, nem ironizálok!
Johanna L.
Johanna L. 8 napja
Apám ugyanezt mondja: 28:00-29:30. Egyébként miért írtátok át a címet? Sokat változott Verebes István a Marton ügyet azonban nagyon nem jól látja. Izzasztó kérdések voltak. Látszott hogy van min gondolkodnia még és szeritem fog is. Gratulálok mindenkinek. (nekem bejött a vasgolyós vicc, a másik túl közönséges volt)
Junior Honor
Junior Honor 6 napja
@Johanna L. Neki belefért.
Johanna L.
Johanna L. 6 napja
@Junior Honor Nekem nem fér bele.
Junior Honor
Junior Honor 6 napja
@Johanna L. Gondolkodj el rajta. Nyilván azért, hogy a sarki boltban eladó lehess minimálbérért nem feküdnél le senkivel, de ha garanciát adna, hogy a Hollywoodi filmben főszereplő legyél, és ezzel dollármilliókat keress, elgondolkodnál rajta ugye?
Johanna L.
Johanna L. 7 napja
@Junior Honor Ez igy van. Nem tudjuk.
Junior Honor
Junior Honor 7 napja
@Johanna L. Ezt nyilván te sem, és én sem tudhatjuk. Szerintem te akkor még nem is éltél. És azért állt elő vele most, mert most divatja lett a "me too" mozgalomnak.
MCLAUD123
MCLAUD123 8 napja
Verebes Napraforgó István :D
Sándor Zoltán Szabó
Sándor Zoltán Szabó 8 napja
Jó lenne. Bár bosszantó, hogy nem a riporter elképzeléséhez kellene igazítani a beszélgetőtársunk véleményét, hanem meg kellene hallgatni az övét is. Mert az lehet más. ☺
Attila Karacs
Attila Karacs 8 napja
A Verebes István Úrt a kora (bölcsé) kovácsolta ... Nagyon gondolkoztam rajta végig nézem e , de megérte .. Ha (Hibázott) is , de legalább ő beismerte .. minden tiszteletem Verebes Istvának ... Az érdekelt volna miért jött rá hogy ami akkor jónak tünt az most miért rossz ? Szerintem ezt lehetne még tovább beszélni ..
Julianna Balázs
Julianna Balázs 8 napja
Gratulálok a riporthoz! Remek volt! 😊 Az a megjegyzés, amelyben kifejtem, hogy utálom Verebes rendíthetetlen, nyakatekert macsóizmusát, nem bírt itt megjelenni. Most leírtam a lényeget, hátha fönt maradhat.
Attila Pongó
Attila Pongó 8 napja
Gratulálok az interjúhoz! Egyre jobbak. Verebes megítélése számomra vegyes... Nagyon ügyesen magyarázza a bizonyítványt! Nem tudom mennyire felmentés bármi alól is, ha kell egyáltalán felmentés bármi alól is, hogy fizetnem kellett a gyerek külföldi tandíját? Ahogy öregszem én azt érzem, hogy fel kell vállalni mindent ami megtörtént. Utólag szánalmasnak tűnik a magyarázkodás. Sajnálom, de számomra nem hiteles a Verebes.
Travel Through Art
Travel Through Art 8 napja
Ez nagyon érdekes kérdés volt a végén, és örülök hogy ebben Verebes István nem hátrált meg. Vissza is kérdezett, hogy miért kényszerítés? Ezen szerintem érdemes elgondolkodni. A kényszer egy erős szó. Szerintem azt jelenti, hogy valaki mást valamilyen hátránnyal, bántalmazással félelmet keltve (tehát olyan módon, hogy a kényszerített számára hihető legyen, hogy a hátrány meg is fog valósulni) valamilyen magatartásra rábír. Az viszont, ha az áldozat valamilyen előnyt remél, és az elkövető azt helyezi kilátásba (vagy csak érezteti is akár) hogy ezt az előnyt nem kapja meg, ha nem teszi meg amit az elkövető kér, az nem kényszerítés. Még csak nem is zsarolás. A zsaroláshoz is valami negatív hátrányos dolgot kell kilátásba helyezni. Ha pl azt mondta volna hogy szétverem a fejed ha nem csinálod ezt meg ezt, és ott az autóban ennek reális esélye lett volna, akkor lett volna kényszerítés. Ilyen tudtommal nem történt. Ez így csak valamiféle hatalommal visszaélés az igaz, és undorító! De az elkövető hatalmával az áldozat is vissza akart élni, felhasználni a saját karrierje építésére. És úgy néz ki vissza is élt, csak aztán 20 év után döntött úgy, hogy ezt mégsem kellett volna.
Travel Through Art
Travel Through Art 8 napja
Azt lehet esetleg mondani, hogy azt a negatív következményt helyezte kilátásba, hogy akkor nem fog szerepeket kapni, vagy kirúgják a nőt a színházból. De ez csak akkor számítana ha így ki is volt mondva. Ha csak éreztetve lett volna, azt nehéz bizonyítani. Azt csak úgy lehetett volna, ha a nő nemet mond, és ezután kirúgják. Akkor mondhatta volna hogy a rendező visszaélt a hatalmával, és azért rúgta ki, mert a nő nem teljesítette a szexuális elvárásait. Akkor a rendező tényleg megérdemelte volna a meghurcolás teljes mértékét. Csak ehhez a nőnek előbb nemet kellett volna mondania.
deadmanzhand
deadmanzhand 8 napja
Végighallgattam a vágatlant és abban benne volt hosszabban a 9/11-es szekvencia is. Ott Farkasházy azt mondja, hogy "Nem akarom megérteni a terrorizmust. A terrorizmussal le kell számolni." -nos az a baj, hogy alapvetően Farkasházy nem érti mit jelent az, hogy megérteni valakiknek a helyzetét vagy nézőpontját. Számára ez a szó azt jelenti, hogy elfogadni, amiről viszont szó sincs.. Ugyan így nem akarták "megérteni" Orbánt sem. Itt van az eredméyne 10 éve, hogy Farkasházyék "nem akarátk megérteni". Hát most sem értik... És ezek az emberek a felelős értelmiség itthon? Verebes pontosan fogalmaz, amikor kifejti, hogy a megértés arról szól, hogy mögé nézek, az okozatnak. Amúgy a témával kapcsoaltban ajánlom Amosz Óz könyvét: Hogyan gyógyítsunk fanatikust.
Peter Kiss
Peter Kiss 8 napja
Mennyire igaza van Verebesnek!!!
Luca Kornélia Kósa
Luca Kornélia Kósa 8 napja
hat ez valami egeszen elkepeszto, amit Verebes Istvan a Marton ugyrol mond. Most nem szedem szet egyesevel, de meg vagyok dobbenve, hogy MOST is ezt mondja, pedig volt ideje atgondolni.(Lenyegeben azt mondja, hogy azzal hogy beszallt a kocsiba legitimizalta ami tortent. Es meg a sajat lanyat is elhozta! azt hittem leesek a szekrol...) .
Zoltán Végvári
Zoltán Végvári 12 órája
Igen jól látod. Vállalhatatlan. De érezte ezt ő is (Verebes), amikor megfutamodott és rányögte válaszul, hogy "jobbágy".
A Cs
A Cs 8 napja
Nekem az alkoholizmus temanal szoruot ossze a szìvem, aztan jutott eszembe a komment irasa kozben Tibiatya. Aki nagyon intelligens meg minden de azert ezt a generaciot is belevitte az alkoholizmusba. A heti hetes kihozhatott volna ebbol a fuggosegbol 100 ezer embert also hangon.
2nevada2
2nevada2 8 napja
Ahányszor a kérdező "bejátszás" helyett azt mondja, hogy "bejátszó", szeretnék odavágni valamit a képernyőhöz.
ATengeresz
ATengeresz 9 napja
Megint mondom, a "Partizán" a legkomolyabb műsorrá nőtte ki magát a médiában.
trash trash
trash trash 9 napja
megint elindultal abba az iranyba hogy ki akarsz mondatni olyan dolgokat emberekkel amiket sose fognak kamerak elott kimondani. igen bizonyos szakmakban a noknek szopniuk kell az elorebb jutasert ez igy volt van es lesz mig vilag a vilag. ez nem kenyszer nem eroszak csak egy lehetoseg. de ne izgulj Marci amerre tartunk eljon a hon ahitott vilagod amikor majd picsogo fiucskak fognak noket feljelenteni hogy a jobb posztert meg akarta magat b*szatni a fonokasszony :D
Remete Ladi
Remete Ladi 9 napja
Nagyvérű, szapora nép szex őrült, gátlástalan, szégyentelen, akár unokatestvár nép, az aroma!
Laszlo Gall
Laszlo Gall 9 napja
Egy melyen humanista embert lattam....bar ezt mindig is igy gondoltam, meg akkor is ha nem allunk egy oldalon...
mari endrődy
mari endrődy 9 napja
Egy tapasztalt,bölcs öregember véleményét hallhattuk az életről,az életéről. Jó egészséget kívánok Neki!
Nagy Richárd
Nagy Richárd 9 napja
Drága Verebes István Úr! Nagyon sajnálom, hogy a felsorolt alkotásai sosem jutottak el hozzám. Jól látja: az én emlékeimben is csak úgy szerepel az elmúlt harminc évben hallott és látott aknamunkássága, mint a mindenkori (valójában sosem) "baloldali" internacionalista, folyton idegen hatalmakat kiszolgáló, önállóan szuverén magyar nemzetet kormányozni képtelen, egyedül és kizárólag hazaárulásban jeleskedők médiabábja. Ezzel a szerepkörrel az én olvasatomban nem csak a fent említett táborral szemben állóknak okozott mérhetetlen károkat, hanem hazájának és minden magyar nemzetiségű és kisebbségben élő honfitársának is. Ezzel a Heti Hetes többi szereplője is így van. Sajnálom, hogy saját alkotásain keresztül nem ismerhettem meg Verebes Istvánt.
Jonathan Winesky
Jonathan Winesky 9 napja
A konzekvenciát azért le kellett volna vonni: változtatni kell ezen a belterjes rendszeren a magyar színészvilágban.
Ember Kis
Ember Kis 9 napja
Két dolog jutott eszembe. Az egyik: felmérhetetlen károkat okoznak egy országnak a demagógok: Csurka, Torgyán, Puzsér. Orbán sajnos sokkal okosabb. Ő nem demagóg, csak "használja" a demagógiát. A másik dolog: Fábryról mindig az jut eszembe, hogy aki megállás nélkül tud beszélni, az mikor gondolkodik?
envagyok gyuri
envagyok gyuri 9 napja
* bejátszás
Anikó Ali Rawech
Anikó Ali Rawech 9 napja
Ez egy életút, és szerintem senki nem értene egyet 10-20 évvel ezelőtti önmagával. Jó esetben. Mert ez azt jelenti, hogy változik, és jó esetben fejlődik. Respect Verebes! :)
G. K.
G. K. 9 napja
Mindenről van egy sarkos véleménye általában, de konkrét kérdések esetén ez az elvtelen, szervilis, hatalommal elnéző önellentmondásosság is a sajátja volt mindig.
Jetkoboss / _FreeRadical
Jetkoboss / _FreeRadical 9 napja
Elszomorít, hogy Verebes szabadkozik például a szőke nős viccek miatt. A riporter teljesen antimaszkulin műsort kreált.
M1Garand
M1Garand 9 napja
Szar az ha olyanból kell megélni, ami miatt nem tud valaki a tükörbe nézni. De neki is sikerült! Csak keserű lett a nyál a......
Puska Agnes
Puska Agnes 9 napja
Nagyon jó.
zoltán L
zoltán L 9 napja
Gulyásnak olyan feje van, mint egy marha nagy barna kivi. :-D
Attila Kánai
Attila Kánai 9 napja
emelem kalapom Verebes István előtt..meztelen a király.. már nem tudnak neki ártani
Max Manfred
Max Manfred 9 napja
53:52 itt Verebesnek adok igazat.
Kitzhun
Kitzhun 9 napja
Kiváló kérdések, intelligens válaszok. Marci egyre jobb, felkészült, okos, kiváló háttércsapattal. Úgy kérdez keményen bele, hogy nem sértő. Csak így tovább.
Nagy Dani szomorúan búcsúzott! (Part 1)
5:00
Exatlon Hungary
Megtekintés 106 E
Nagy Dani szomorúan búcsúzott! (Part 2)
4:48
Exatlon Hungary
Megtekintés 113 E
VezetősVlog | 2021, JÖVÜNK!
22:04
Isti Szalay
Megtekintés 28 E
„Mūsų laisvės metai. 1991“: kas iš tiesų vyko lemtingomis sausio dienomis?
52:08
Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija
Megtekintés 24 E
Putin's palace. History of world's largest bribe
1:52:51
Алексей Навальный
Megtekintés 54 M
Nagy Dani szomorúan búcsúzott! (Part 1)
5:00
Exatlon Hungary
Megtekintés 106 E
Nagy Dani szomorúan búcsúzott! (Part 2)
4:48
Exatlon Hungary
Megtekintés 113 E
VezetősVlog | 2021, JÖVÜNK!
22:04
Isti Szalay
Megtekintés 28 E
Újévi köszöntő 2021 | Dumaszínház
3:38
Dumaszínház
Megtekintés 932 E
KKevin - Úgy Fáj (Official Music Video 4K)
3:12
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 318 E