A Snyder Visszavág

  Megtekintés 92,675

HollywoodNewsAgency

21 napja

Telepítsd fel a RAID-et most: ✅ IOS: clcr.me/teHpDC ✅ ANDROID: clcr.me/RPKCtv
✅ PC: clcr.me/bcL3kH és egy rakás menő cuccot kapsz. 30 napig érvényes kezdő játékosoknak :)

Snyderman visszatér, hogy megmentse a halott univerzumot.
DE VAJON SIKERÜL E NEKI?
Nem.

TALÁLJ MEG:
HollywoodHirugynokseg

hollywood.hirugynokseg@gmail.com

Instagram: szirmai_gergely

#!/SzirmaiGergelyEzitten tökmindegy:

-----
trailer, kritika, review, hollywood, news, agency, hírügynökség, előzetes, mozi, 2021, zach snyder, justice league, snyder cut,

Megjegyzés
Szabó D. Tamás
Szabó D. Tamás 2 órája
Lol raid 😆😆😆. Remélem vaskosan fizetnek, legnagyobb meme szponzor
Ricsi CN
Ricsi CN 19 órája
Úgy megnézném hogy milyen kritikát csinálnál a helluva boss sorozatról. 😂 Ha rosszat vagy jót mondasz róla, így is lájkolni fogom.
Josh Dancato
Josh Dancato Napja
Rájöttem, hogy miért nem kedvelnek sokan, többek közt a baráti köröm, akik előtt évekig védtelek, és ebben az epizódban bemutattad: Végtelenül ripacskodós-pojácáskodás megy 14 percen keresztül, amit egy szemtelen reklámmal toldasz meg, érdemi kritika helyett pedig három mondattal lerendezed a témát, általad viccesnek vélt beszúrásokkal és kinézésekkel a kamerából, és ugyanúgy savazod. A beszéded még mindig túlpörgős és raccsolós. Amikor megnyilvánulsz úgy, hogy _ "hagymongyak valamit" még mindig kellemetlenül érzem magam. Ez most vagy egy YT-ra felvett póz, vagy csak unszimpatikussá tetted magad, az elmúlt időszakod miatt? Fura. De szerintem a kritikád, már régóta nem mérvadó, főleg, ha ilyen, mint ez, maximum véleménynek jó, és nem is értem mit keresel még mindig youtube-on. Ja, de. Pénzt. Az a döbbenet, hogy valaki, aki hónapokra eltűnik, majd vissza-visszatéreget, hogy a rajongói arcába mondja, most épp mennyire maga alatt van depressziótól csöpögve, az nem érzi át ezt a filmet - aminél bónusz: 5 filmről volt szó, 3 csak JLA. Amiben fel lehetett volna építeni mindent és mindenkit. - , és ezt nem tudtad Snyder-Cut-tal párhuzamba állítani, az is meglepő volt számomra. Részemről én végeztem a HH nézésével. (Bunkó stílusúak részéről most jöhet a méltán vicces: "gilépegacsoportból/nemhiányzolsenkinek" kijelentések. Nagyon sokan lájkolják azt a stílust, szóval, hajrá! Részemről fontosnak tartottam, hogy ezt leírjam és lássa, hogy ilyen vélemény is van. ) Mindenesetre hullámzó volt a munkád, amíg néztem. Jó volt, máskor pedig mint most: erőltetett. Szerintem kinőtted a HUpost-ot. Családod lett. Lehet velük kéne már csak foglalkoznod és keresni valami olyan munkát, amiben kevesebb a pár havi magad alatt lévő, kis információkat közlő, szomorúságos bűnbánat. Ez persze, csak az én meglátásom és értelemszerűen a te döntésed. Másrészt pedig filmtéren is ugyanezt csinálod: hitegetés és üres-pocskondiázás megy, izzadtságszagú magyarázkodással, épp szponzorok miatt lévő, ide-oda nyalintás, kínos humorizálással, valódi érvek és kritika nélkül, ugyanazt elmondva, amit már külföldi videókban látott-hallott az ember. Pl. Slow-Mo: Komolyan nem érzed a lassítások és a melankólia párhuzamát? Vagy nincs meg, hogy ez a védjegye a rendezőnek? Mert ezzel dobálódzni olyan, mint Scorsese-énél az önkényes brutalitásra hivatkozni hibaként. Ennek szerintem semmi értelme. De ez csak egy vélemény. Mindenesetre én nem mondom meg, hogy mit csinálj. További jó életet és YT-ot neked, és a nézőidnek is!
biostar4
biostar4 3 napja
Ha már így megy a szuperhős kritika, egy Invincible kritikát megfontolsz?
Zsolt Bartus
Zsolt Bartus 3 napja
10:00 - ismerkedj meg a Netflix Daredeviljével.
Zsolt Bartus
Zsolt Bartus 3 napja
BAL
nemma9
nemma9 3 napja
Háh, Cyborggal kapcsolatban nekem is negatív érzéseim voltak, de az ismerőseim közül senkinek sem, szóval sosem hoztam fel nekik, nehogy kivájják a szemem :D
Derively
Derively 4 napja
Szerintem ez minden idők egyik (vagy talán A) legjobb szuperhősös filmje, nagyon magasra tette a lécet.
Ricsi CN
Ricsi CN 18 órája
Marveles vagyok, de attól még a dc-t is szeretem egy kicsit. És mikor meg láttam hogy 4 órás lesz a film öröm könnyeket hullattam.
M Balazs
M Balazs 5 napja
jó volt :D örülnék ha tényleg újra éledne ez a csatorna ennyire kevés a jó film kritikus
Marton Helfrich
Marton Helfrich 9 napja
We want a kecske! We want a kecske!
Ádám Péhl
Ádám Péhl 8 napja
Tegnap Greg liveolt a Szerinted Twitch csatornáján, ahol elmondta, hogy: -Valószínüleg Szerdán Komment Kedd - vagy a hét végén vagy a jövő hét elején Arany Kecske
Citro Zoey
Citro Zoey 9 napja
A Blackpink MV még mindig poén benne xD
Nevem Senki
Nevem Senki 9 napja
Egy szuperhos filmbol jo verziot vagni...mintha szrbol akarnak burgert csinalni. Gyurharod olyan formara....de attol az meg csak szr marad. Gagyi karakterek, otvar szineszek, rettenetes CGI....akarhogy csavarjuk ez 12 eveseknek valo kaland-trash film, ami az rtl klub vasarnap delelotti savjaba pont jo.
Komedias 88
Komedias 88 11 napja
Mar reg leiratkoztam de a tube feldobta,hat megneztem,Es eltekertem a reklamot .story vege
Balázs Kozma
Balázs Kozma 12 napja
GERGŐ! :D RAID! :D OMG ..bocs caps, JAH NEM BOCS! Annyiszor tolta a pofámba magát ez a szhar, hogy letöltöttük mi is ....DESKTOPRA ..GRRR...DE ...hát pls ..ez a játék, már majdnem akkora agyfasz, mint a Conan Exiles...én ráérkeztem a Gyíkemberekre, bnőm a Orkokra, és amikor a csaj melletted ülve már a 6. rare gyík karaktert lootolja a shardból, te meg banner lordokat kapsz ..akkor így kb ...kibasznám az ablakon, játszottuk kb 2 hónapig napi 10 órát (nem kamu), de olyan mérhetetlenül felkúr ez a tömény rng, hogy amit szeretnél azt AZÉRTSE, ami meg nem kell az AZÉRTIS, hogy én ennél több arcon köpést nem bírtam eltűrni és uninstall! És ezért ilyen rák, mert gyönyörű és addiktív, de közben egy mocskos féreg... Köszönöm, hogy kiadhattam magamból
190:3
190:3 12 napja
Ez még él?
Lászlóné Hidasi
Lászlóné Hidasi 13 napja
Tarján Zsófi .
Ailsa Ni
Ailsa Ni 13 napja
Nagyon régóta az első azokból a régi, humoros, igazi filmértékelésekból, amiért feliratkoztunk. Hajrá!
Antal László
Antal László 14 napja
Nagyon régóta az első azokból a régi, humoros, igazi filmértékelésekból, amiért feliratkoztunk. Hajrá!
Rihardzon K
Rihardzon K 14 napja
Összefoglalnám: ZS kategória. Volt szerencsém nem megnézni az első kiadást (nem mertem), hiszek Neked hogy ez jobb lett. Sajnálom, mert imádtam a DC képregényeket, de a filmek alapján az MCU nagyon veri a DCU(?!)-t, nem tudok elmenni az összehasonlítás mellett.
József Páter
József Páter 14 napja
Látom sok a 🤡! Eltűnt, vissza jött, könyvespolc, szponzor , hol a maradék haja? Gyerekek! Hosszú éveken át megnyugvást vagy, és vidámságot, elgondolkodtató gondolatokat adott nekünk! G felőlem Tide mosóport is reklámozhatsz! Örülök hogy újra köztünk vagy Turbék Turbék!!
dcoog anml
dcoog anml 14 napja
Loved
Tibor Szekeres
Tibor Szekeres 16 napja
valami állandó szponzort kéne találnia, mert így olyan bizonytalanok a videók mint a kutya vacsorája. Valami fogkrém reklám jó lenne, megnézném hogy illeszti bele pl egy Godzilla Vs Kong kritikába:)(bár ott van fog bőven..)
réka gilmayer
réka gilmayer 16 napja
Gergő pls csinálj a miracolous rol egy kritikat mert ez a sori most nagyon fel lett kapva a helyes irásomért bocsi
Attila Kovács
Attila Kovács 16 napja
Tényleg Raid? :( csalódtam
bocoy noiu
bocoy noiu 16 napja
A sváb titán erotikus ASMR promoja már nagyon kellett. A karanténban magányossá vált nők lelkének jót tett. 💋 Köszi Greg ;)
Álmos Phraner
Álmos Phraner 16 napja
invincible kritikát!
Kristóf Lengyel
Kristóf Lengyel 16 napja
tök rossz hogy már nem 10 hanem 20 perc körül vannak a videók
Fog Kard
Fog Kard 16 napja
Gergő ezzel a sponzorral most csalódást okoztál
Captain Sovereign
Captain Sovereign 16 napja
Raid shadow legends??? KOMOLY??? áuuu
Péter Schiffler
Péter Schiffler 16 napja
KEdves nagyi, raid shadow legends... hogyan csináljunk hosszú moslék kontentet leckék kezdőknek.
Kozma Levente
Kozma Levente 16 napja
1:16 -Who are you? -I am Rey. -Rey who?
Dávid Jázmin
Dávid Jázmin 16 napja
Ez komoly hogy az első pár perc egy fos játék promója?(Nem, nem érdekel mennyire népszerű a lusta nyomik körében.) Ha már promózol valamit, legyen színvonalas, az isten áldjon meg....A kritikának örülök. Színvonalas, szórakoztató, ahogy megszoktuk és megszerettük.
Ferenc Bokor
Ferenc Bokor 17 napja
2:35 . Nincs mit.
eioshen boboi
eioshen boboi 17 napja
"Gergő! Te sváb titán!" :D
B4YL1FE
B4YL1FE 17 napja
Reméltem, hogy szót ejtesz majd az epilógusról, meg az itt-ott elejtett jövőre/folytatásokra való kikacsintásokról, én ezeket eléggé oda nem illőnek éreztem. Ha lenne valami roadmap mint az MCU-nál vagy be lennének tervezve folytatások úgy nyilván más lenne, de valószínű soha nem lesz (ha mégis, akkor sem hiszem hogy minden Zack Snyder kívánságai szerint alakulna). Így viszont ha készül folytatás is, majd lehet buzgón retconolni és olyan lesz az egész mint az új SW trilógia. Ez persze nem Snyder hibája, a Warnernek kéne eldöntenie végre hogy mi a horvát horrort akar kezdeni ezzel az univerzummal.
Tamás Velkey
Tamás Velkey 17 napja
A környezetemben most olyan depicunami tombol, hogy bár előtte is imádtam a Snyder DC-t és semmi bajom nem volt vele, de mostmár ez a hangulat hétköznapi akkor is tűnik, amit megteremtett...
Zsombor Tölcsér
Zsombor Tölcsér 17 napja
Nem hiszem el, hogy elfogadtad a Raid szponzorációt.
Róbert Mózes
Róbert Mózes 18 napja
What are you doing Step-peneolf? ✨
Tamás Trpik
Tamás Trpik 18 napja
Nekem egyáltalán nem tetszett ez a verzió. Igaz a másik se. De lehet a korom miatt, vagy mert Marvel Fan vagyok. De pl a Wonder Women(1 rész) és az Aquamen tetszett. De ezek egyik verzió sem. Lehet velem van a baj. De a nevetséges volt benne a CGI. Pláne mikor az anazonok lovagolnak. Vicc kategória.
[REDACTED]
[REDACTED] 18 napja
@HollywoodNewsAgency Mikor jön a Fekete Özvegy kritika?
boyler boyler
boyler boyler 17 napja
A film után.
kreatív név
kreatív név 18 napja
,,Ezt a videót nem szponzorálta senki de pláne a rainbow shadow legends nem szponzorálta, ami azért nagyon fura mert még nagyanyám kénköves valagát is a raid shadow legends szponzorálja!'' Szirmai Gergő-2020 február 9 XD
dcoog anml
dcoog anml 14 napja
tudja segít? Ui: nagyon jo lett a videó :)
soiung toiue
soiung toiue 18 napja
JOBB!
Pöndzsi Nagy
Pöndzsi Nagy 18 napja
Szuper, hogy van hetente műsor újra! Üdv Texasból! 🤠
chairmanagh
chairmanagh 18 napja
hupost.info/chat/b6dd12ljaauIZtI/vide&ab_channel=MovieCoverage
TTQ Workshop
TTQ Workshop 18 napja
Ez a film meg igy is botrany hulladek. Egy izzadsagszagu kinos szenvedes. Ugy ereztem magam kozben mint mikor 1orat tronolsz a wc-n mire osszejon. Izzadva, kifaradtan, diadalittasan es buszken felallsz, de a vegeredmeny meg mindig csak az ami: szar...
Krisztián Szalkai
Krisztián Szalkai 18 napja
(Raid) Mit tudok olyankor csinálni ha már le van töltve a Raid de szeretném a kódod használni? Mikor rányomok a play áruházba dob és csak annyo van hogy indítás. :( ha valali tudja segít? Ui: nagyon jo lett a videó :)
Benjamin Dohy
Benjamin Dohy 18 napja
Végre basszus valaki aki megjegyzi hogy amikor a csodajány megjelenik jön ez a kurva zene már a 2. Is cringe volt de a 6. Után még hozzá is tette hogy nem tartozok senkihez itt ásták el a karaktert hasonlóan szar volt mint a filmjei...
Varga Tamás
Varga Tamás 18 napja
Ez most komoly Shadow Legends reklám ? Pénzért már bármelyik HUpost videóba be lehet kerülni ?
Márk Mészáros
Márk Mészáros 18 napja
Múltkor még szidtad a RAID-et hogy rohadjanak meg....
Chris Kollár
Chris Kollár 18 napja
Greg looking buff
N Claudia
N Claudia 18 napja
Szerintem is jobb, de nem tartottam és továbbra sem tartom fair dolognak whedont szidni az előzmények miatt. Aki volt már olyan helyzetben, hogy egy másik ember elkezdett munkáját kell befejeznie, az szerintem tudja, hogy idegesítő, irritáló dolog és az esetek 99 százalékában rossz lesz a végeredmény. Kivéve, ha elölről kezded az egészet, de a filmiparban ez nem igazán kivitelezhető. Ja, és kimaradt az ÉRTÉKELÉS!! Ezt majd a komment kedden tessék pótolni, ha kérhetem! Egyébként jobbulást a nagyinak! Remélem meggyógyul!
Dávid Baranyai
Dávid Baranyai 19 napja
Ez nagyon Szirmais lett bár te tudod milyen a Geriség de ez nagyon vagány volt csak a raid shadowt nem értetem dehát az az én bajom..
Gl4D0s
Gl4D0s 19 napja
Megnéztem, de már szinte semmire sem emlékszem belőle. Hogyan ért véget?
Eszter Mátrai
Eszter Mátrai 19 napja
A sváb titán erotikus ASMR promoja már nagyon kellett. A karanténban magányossá vált nők lelkének jót tett. 💋 Köszi Greg ;)
Ásó Logic
Ásó Logic 19 napja
If this is a raid shadow legends ad i have to say goodbye my dear sir.
2rhx
2rhx 19 napja
"Gergő! Te sváb titán!" :D
Smack Productions
Smack Productions 19 napja
Ez egy olyan film lett mintha az MCU az infinity waral kezdet volna es abba belesuritik a tobbi filmet hogy ismerjuk a karaktereket :D
JUST TEDY
JUST TEDY 19 napja
05:29 -nél kicsit a Rolli'n jutott eszembe az "All Right" ról:D
Tomix1990
Tomix1990 19 napja
Nem követem az univerzumot és hányattatott sorsú megszületését sem, így mint laikus kérdezem. Nem igazságtalan Whedon-t szidni, amikor egy félkész filmre abszolút külsősként utólag kellett beugrania olyan stúdióinstrukcióra, hogy legyen "olyan mint az Avangers", amikor láthatóan nem kompatibilis erre a széria? És nem igazságtalan picit Snyder-t isteníteni, amikor a talán legtöbbet kritizált szuperhős filmet, 3 év alapanyaga alapján volt lehetősége javítani?
kokúsz14
kokúsz14 19 napja
Te sváb titán! Godzilla vs Kong Nem, nem úszód meg.
Tamás Illés
Tamás Illés 19 napja
hupost.info/chat/b6djsIychdaKZ5s/vide nekem az első 20 másodperc a kedvenc részem, ajánlom mindenkinek :)
Balazs Toth
Balazs Toth 19 napja
Király
Cellar Art.
Cellar Art. 19 napja
#RestoreTheSnyderVerse
István Mersits
István Mersits 19 napja
A Snyder cut csak nekem hangzik úgy mint egy pokemon támadás? :D
Dio PM
Dio PM 19 napja
Légyszi tobbé ne reklámozz... Utálatos dolog, nem azért jövök ide hogy egy általam közömbos vagy megvetett dologrol kapjak fröccsöt.
Dávid Pataki
Dávid Pataki 19 napja
Intro zseni! :D Csak erre voltam kíváncsi, akkor meglesem! :)
kalmix88
kalmix88 19 napja
Egyszerűbben fogalmazva: a Snyderverze tipikus példája annak, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Vago Daniel
Vago Daniel 19 napja
szerintem meg: "csináljunk mi is menő katyvaszfilmet, mint a Marvel" "upsz, nem sikerült..."
Norbert Mezei
Norbert Mezei 19 napja
Most akkor Snyder elfogadta volna a pénzt, csak nem kapott, vagy eleve nem is kért? Nem mindegy. Zeneszerző: Tom Holkenborg "mester".
Levente Balázs
Levente Balázs 19 napja
Gergő átállt a sötét oldalra
thomashi sense
thomashi sense 19 napja
Az nekem kicsit fura hogy egy éve még azon voltál kiakadva hogy ki az a gyökér aki ezt a szart reklámozza deee te tudod \0-0/
SophieSebok
SophieSebok 19 napja
Annyira egyetertek, hogy kb megjosoltam mit hozol fel legkozelebb, minden szo igaz, pontosan ugyanezt ereztem a film kozben :D FUCK SLOW MOTION
Ferenc Nagy
Ferenc Nagy 19 napja
Ugye nincs bajod a gulyáslevessel ? 😁
Molnár Zsolt
Molnár Zsolt 19 napja
Egy dolgot felejtesz el Gergő. Igen nem lett az univerzum elmagyarázva, DE volt annyira reprezentálva hogy frlkeltse a néző érdeklődését. Már persze akkor ha a néző tényleg nézi a filmet nem pedig az orrát turja. A sm-el egyet értek sajnos picit indokolatlanul túl lett tolva. Az viszont meglepet hogy a film végén lévő extra jelenetet nem vesézted ki.. Nagy hiba..
Belio Trednar
Belio Trednar 19 napja
Raid Shadow Legends-től már herótom van, állandóan szembejön a reklámjuk, de hogy itt is, és ilyen formában? A saját reklámjaik legalább néha viccesek.
Bence Martin
Bence Martin 19 napja
And this video is sponsored by "Lust shadow legend"
Mária Urbán
Mária Urbán 19 napja
Igazán még nem sok DC filmet láttam de szerintem maga az univerzum is elég sötét és nyomasztó. Nem csak egyes filmek.
Anikó Nagy
Anikó Nagy 20 napja
Snyder sajnos nagyon túlzásba tud esni a lassításokkal. A 300 c. filme szerintem legalább 1 órával rövidebb lehetne, ha csak a felesleges lassításokat vágnánk ki.
TheMightyHet
TheMightyHet 20 napja
Csak nekem hiányzik az "Értékeljünk" ending?
bocoy noiu
bocoy noiu 16 napja
"Gergő! Te sváb titán!" :D
Dénes Lukács
Dénes Lukács 20 napja
Valójában csak 24 percnyi lassítás történik. Okosok kiszámolták. :) Én azért levagdosnék néhány fölöslegesen kitartott pózolást is. Szerintem 3 órányira lehetne szabni és tényleg egy képkocka se hiányozna igazán.
Devecz László
Devecz László 20 napja
Wonder Woman zenétől a végére már nekem is a hajam hullott :D a kilassítást én is soknak tartottam itt (ahogy a Gyűrűk Urában is), de túl lehet élni. Ahogy megfigyeltem, Snyder jobbára képregényfilmeket csinál, és szereti filmre vinni azok egyes paneleit. (lásd ezt a 300 összehasonlítást: hupost.info/chat/mquo1KSnps-gfag/vide), Kilassítva ez még inkább képregényesnek hat talán. Fogadok ha bármelyik slowmo jelenetet megállítot, rádobsz egy cel-shaded effektet, már be is teheted egy képregénybe. Mindemellett azt továbbra sem értem, hogy amikor egy hős épp szupergyors, tehát lelassul körülötte a világ, ő miért mozog szintén lassan? Elég sok ilyen volt a filmben, és akkor elég fura volt az összkép.
Szilveszter Dósa
Szilveszter Dósa 20 napja
Wonder Woman bankrablós akciójelenete marha jó, és halál laza, és... tök felesleges. Se a karakterhez, se a filmhez nem ad hozzá semmit, a végén a kislány mondata meg a szájba rágás iskolapéldája.
Kiss Adrienn
Kiss Adrienn 20 napja
Apró de kellemes meglepetés volt a zöldike (nem spoilerezem a nevét) diszkrét felbukkanása is. És ha már failed filmes univerzumok... Godzilla vs Kong I dare you! :D
Cpt. Andris
Cpt. Andris 20 napja
Köszi a kritikát, abszolút találó minden. Slo mo matafaka... ultra túltolás! :D big thanks!
Sándor Fülöp
Sándor Fülöp 20 napja
Na, ez jó lett! Végre kezdesz visszatérni...nem csak testben.
Mr. Dog3
Mr. Dog3 20 napja
Azért ha azt mondod, hogy a végén lévő Flash lassított jelenete nem volt kurvára rohadt badass, akkor nem tudom miért vagyok itt.
boyler boyler
boyler boyler 17 napja
Csak a SZÜKSÉGTELENÜL lelassított jeleneteket.
mark viszlay
mark viszlay 20 napja
Maga Superman rohadt unalmas karakter, nem segit rajta az sem, ha pom pom lanyok veszik korbe...
mark viszlay
mark viszlay 20 napja
Hala az egnek barhogy is vagjak, rohadt unalmas.
Álmos Kovács
Álmos Kovács 20 napja
Én valahogy pont a bankos jelenetig jutottam el. Ott azon nyomban ki is kapcsoltam, mondván: "Jujj ez nagyon klisé, nagyon gagyi, nagyon szar." Talán az, hogy mindent tiszán láttunk, nekem még egyet dobott a gagyiságmérőn. Aztán ezt elmondtam mégegyszer Wonder Womanre is, mert valamiért én még mindig egy papírvékony és erőltetett karakternek érzem, aztán mint már mondottam volt, kiikszelktem az HBO Go ablakot és elégedetten elvonultam ebédelni. De a videó jó, ment a like te sváb titán.
First34
First34 20 napja
Jobb, de még mindig nem jó véleményem szerint
Márton Derhán
Márton Derhán 20 napja
Ezért az intróért érdemes volt felkelni
Zsolt Szabó
Zsolt Szabó 20 napja
Errol a wonder woman zenéről ugyan ez jutott eszembe, először nem vettem észre de utolsó fel órában minden bevágott zene kinos mar
gyilokjaro
gyilokjaro 20 napja
Hali! Turbék! Turbék! Tudom véleményemmel egyedül vagyok talán az egész világban... DE Én sokkal jobban élveztem a 90-es évek Batman filmjeit mellbimbóstól, mint ezeket a szuperborongós hulladékokat. Egyszerűen nemhogy nem köt le, nem érdekel, sőt amelyiknek nekiültem még idegesített is. 2 talán 3 film után mondtam azt, hogy én ezt a nyomorgást nem szeretném esti szórakozásnak nevezni. Tudom ma már nem lehet valami csak vicces, mert a PC világban viccelni a legnehezebb, de ez a konstans nyomorgás meg engem tökéletesen nem vonz. Szeretnék vicces szuperhős filmeket látni! "Még több Dgyedpjoolt a népnek!"
Bence Mile
Bence Mile 20 napja
Egyszer próbáljátok ki, hogy 1,5 vagy 2x-es sebességgel nézitek végig a videót. Nem mondom, hogy nem kell hozzá végtelen koffein, vagy valami ütősebb, de megéri :D
Canny
Canny 20 napja
11:13 - Szerintem mind akarjuk a Szirmai cutot :D
Bence Filó
Bence Filó 20 napja
Számomra a vizuális része vágja tönkre az élményt. A hátterek szinte sosincsenek fókuszban, ha igen, akkor az csak a felvételért, vagy animált. Úgy éreztem, mintha egy több órás videójáték-cinematic-ot néznék, amibe néha belevágnak valós embereket. A Marvel-filmekben még az animált részek is valóságosnak érződtek.
rcs2003
rcs2003 20 napja
Kiváló kritika! Alig várom a fekete-fehér és az IMAX verziót belőle. Sokkal jobban kijönne a fejbőröd csillogása és a pólód kontrasztja, merőben más, rejtett narratívát adva az egésznek.
boyler boyler
boyler boyler 17 napja
4DX
halalosiram
halalosiram 20 napja
2:48 Szoky főz egy fantasztikusan ízletes gulyást.
szabok1999
szabok1999 20 napja
Komolyan, mekkora marketing költségvetése van ennek a drága Raidnek?
Dénes Sós
Dénes Sós 20 napja
Egy fél óra után lassításonként ittunk, úgy kibírható volt az összes
Супермен
2:31:22
YouTube Movies
Megtekintés
VÉG/JÁTÉK
20:33
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 358 E
Highlights Valencia CF vs FC Barcelona (2-3)
3:10
LaLiga Santander
Megtekintés 2,1 M
RISITAS UTOLSÓ ELEMZÉSE - TrollFoci S4E06
3:33
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 55 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 484 E
A Disney ROBOG A POKOLBA...
09:20
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 204 E
CHERNO/BYL
11:47
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 334 E
Mende-Mondalorian
20:24
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 127 E
TRÓNOK / ARCA
13:30
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 314 E
A Hányinger Ötven Árnyalata
09:49
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 1,3 M
A Wonder Woman Wégtelen Wérunalma
18:00
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 142 E
A LEGKÍNOSABB Titkom | Pokemon Kritika
26:59
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 132 E
Kvantum Kecske 2020
49:59
HollywoodNewsAgency
Megtekintés 228 E
Highlights Valencia CF vs FC Barcelona (2-3)
3:10
LaLiga Santander
Megtekintés 2,1 M
RISITAS UTOLSÓ ELEMZÉSE - TrollFoci S4E06
3:33
TrollFoci YouTube Channel
Megtekintés 55 E
Ginoka x G.w.M - BMW /Official 4k Videoclip/
3:30
Ginoka Official
Megtekintés 484 E
“I’m not blind.. she is!”
0:32
KellyAnimate
Megtekintés 2,2 M
Save Ralph - A short film with Taika Waititi
3:54
The Humane Society of the United States
Megtekintés 12 M
Benedetta - Official Trailer
1:50
Pathe
Megtekintés 73 E
Among Us: If the Impostor was Medusa
1:10
Flash in Rahul
Megtekintés 787 E