"Tartok tőle, hogy az ellenzék elárulja az előválasztást" - Interjú Márki-Zay Péterrel

  Megtekintés 259,443

Partizán

24 napja

Márki-Zay Péter 2018 februárjában robbant be a magyar politikai életbe, miután minden korábbi várakozást felülmúlva megverte Lázár János jelöltjét a hódmezővásárhelyi polgármester-választáson. Ezután megalapította a Mindenki Magyarországa Mozgalmat, melynek elsődleges célja az ellenzéki együttműködés megteremtése az Orbán-kormány megbuktatása érdekében.
A PartizánPolitika mai adásában Márki-Zay Péterrel a 2018-as választás tanulságairól, az ellenzéki előválasztás körülményeiről, a gyermeknevelés kérdéseiről, valamint politikai szerepfelfogásáról és jövőbeni terveiről beszélgetünk.
Tetszett az adás? Akkor szállj be a finanszírozásunkba, legyél patronálónk, és férj hozzá az extra tartalmakhoz is!
www.patreon.com/partizanpolitika
Egyszeri, vagy rendszeres banki átutalásos támogatással is segítheted a finanszírozásunkat!
Számlaszám (Partizán Alapítvány): 16200106-11669030
Közlemény: Támogatás
Külföldről: IBAN: HU68 1620 0106 1166 9030 0000 0000 BIC/SWIFT kód: HBWEHUHB
Ha azonnal értesülnél a legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a csatornánkra HUpost-on:
bit.ly/35qa5gT​
Nem tudod nézni? Most már hallgathatod is:
open.spotify.com/show/18YmaCQyMXaWVPu24eOSni
Kövess minket Instán:
partizanpolitika
Csatlakozz a Facebook-csoportunkhoz:
groups/partizantarsalgo

Megjegyzés
Erzsébet Roth
Erzsébet Roth 10 órája
Sokkal többet kellene szerepelni !!!! Nem is ismeri mindenki .
Dr. Márki-Zay Péter
Dr. Márki-Zay Péter Napja
Köszönöm Marcinak a lehetőséget az interjúra, Önöknek pedig a támogató kommenteket! Aki kíváncsi, hogyan reagáltam az interjú keltette hullámra, nézze meg az erről szóló videómat HUpost-csatornámon:👇 hupost.info/chat/sHSbvaGiZtd2eJs/vide
alvós mackó
alvós mackó 11 órája
💯
james bond
james bond Napja
ez egy korrekt ember. hajrá!
RobagD
RobagD Napja
Állítólag lesz egy Telex-nagyinterjú MZP-vel a héten. Kíváncsian várom!
Mariann Tarnóczy
Mariann Tarnóczy Napja
El tudnám képzelni a jövőt M-Z országában.. :)
Kánya László
Kánya László Napja
1123
Andras Bakos
Andras Bakos Napja
Márki-Zay jól lát dolgokat és elmondom 2022-ben az "ellenzék" miatt nem lesz változás győzelem meg kizárt!
Timi R
Timi R Napja
Sajnos van realitása annak, amit írsz.
Erzsébet Roth
Erzsébet Roth 2 napja
Szuper miniszterelnök jelöĺt !!!! Többet kellene nyilvánosság elött sźerepelni ! Sokan nem is ismerik !!!!!!
Timi R
Timi R Napja
Az a baj, hogy a kampánypénz és a médiafelületek is a Fidesznél és az ellenzéki pártoknál vannak. A média túlsúlyban a Fidesznél, ami maradt ellenzéki platform, adó pedig "érdekes módon" a 6 párt embereit mutogatja túlnyomó részben. Így, hogy független nagyon nehéz lesz kampányolni, média felületeken megjelenni, sajnos.
Durohr
Durohr 2 napja
Húh de borzalmas ez a riporter srác. Szörnyen amatőr. Rossz hallgatni.
László Kokas
László Kokas 2 napja
Kicsit Marci visszavehetne a csapdásító kérdésekből, értem hogy egy politikusnak/vezetőnek állni kell a sarat de 20x ugyanabba a csőbe nemkéne probálni behúzni mikor már láthatóan kivédte. Végre valaki visszakérdez neki rendesbe, a gyerekverős témánál is helyreteszi arról kérdezgessen olyan hevesen amiben van élettapasztalata! Mindenesetre jó az interjú köszönjük Marci! A megfingatással nincs bajom de nemkell túltolni.
zagyex
zagyex 2 napja
ez egy teljesen jobboldali arc, az megvan?
Timi R
Timi R 2 napja
Meg. ;-) De ahogy elnézem a kommenteket a nagy része az embereknek - oldaltól függetlenül - azt nézi, hogy van értékrendje és őszintén beszél, talán túlságosan is.
Gergo Szell
Gergo Szell 2 napja
Amit Vonáról és Toroczkairól hintegetsz előbb bizonyítva kell,hogy legyen,hiszen addig csak mocskolódás.A tartalom ismét hiányos!Miniszterelnöknek semmiképp nem tekinthető.Jelöltnek sem.
Zsolt Shepherd
Zsolt Shepherd 3 napja
Kegyetlen egyenesen és borzasztóan jól beszél ez az ember!!! El sem hiszem, hogy politikus
bixi84
bixi84 3 napja
A gyerekeknek nincs félelem érzete. Én is kaptam anno nem is keveset, de felnőtt fejjel azt mondom örülök neki. Mai gyerekeknek nulla önkontrolljuk van.
soostibi
soostibi 3 napja
Ha nem állna hazaáruló sőpredékekből az ellenzéki összefogás, akkor olyan miniszterelnök jelöltet állítana, akire egy fideszből kiábrándult is szavazna, pl. Márki-Zay. Ha ilyen Dobrev-Fegyőr-Jakab-félékből lesz a választék, akkor az Orbán még sokáig fogja hízlalni a NER-t...
Luca Maka
Luca Maka 4 napja
Nem!
Kovács Attila
Kovács Attila 4 napja
mz/x azaz újmagyarul MZP-re az x-et
Katalin Cenker
Katalin Cenker 5 napja
Miért érzem, úgy, hogy ez egy pehelykönnyü, nullajuli? Semmi emberi nincs benne. Schiffer Andräs az EGYETLEN magyar politikus, aki Orbän nyomäba érhetne!!! Kär, hogy kiszällt a politikäból!
Katalin Cenker
Katalin Cenker 3 napja
@nowzeca kösz.....tényleg magas....😍
nowzeca
nowzeca 3 napja
@Katalin Cenker, vérnyomásra vigyázni.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 4 napja
@nowzeca Szóval te névtelen, irigy.....sunnyogó, senki...csak köszönet és hàla! Pont az ilyen förmedvényekre vàrok, hogy meggyőzzem a gyerekeimet: el kell jönniük szavazni!!!
nowzeca
nowzeca 4 napja
@Katalin Cenker, lszrm, miért van bécsben, nem itt él, és nem szív a mocskos orbán miatt, szóval, jah, más fszvl veri a csalánt. ovit amúgy kijárta már? utóbbi felvetésére reagálandó...
Katalin Cenker
Katalin Cenker 4 napja
@nowzeca még vlmi: aki nem meri felvàlalni a sajàt nevét...nos , az vagy fél, vagy sunyi
T OC
T OC 5 napja
Marci! Kérlek tegyétek ki a youtube-ra a teljes vágatlan verziót is valamikor, óriási nagy szükség lenne rá. Tudom, hogy patreon, meg hosszú az a verzió, de nagyon fontos lenne úgy érzem. Vagy valami speckó akció a patreonon, hogy x összeg után az kikerül, esetleg egy online szavazás a patronálók körében, stb.
A Látó Malbeth
A Látó Malbeth 5 napja
Remélem Dobrev Klárát is meghívod Marci gyerek...🧐🧐🧐🧐
videjó
videjó 5 napja
MZP4PM!!
Laszlo Kugler
Laszlo Kugler 6 napja
Partizán és Marci, itt kaptok 31:30-nál még egy nagy elismerést: hupost.info/chat/oYxjp4VnndBiqZs/vide További szuper munkát kívánok.
Kiss G.
Kiss G. 6 napja
Egy Márki-Zay kontra Schiffer András vitát megnéznék az Euró bevezetésének kérdéséről. Mindkettőjüket hiteles embernek tartom és kompetensnek a témában, viszont teljesen ellentétes nézeteket vallanak az Euró bevezetéséről vagy épp nem bevezetéséről. Ez a kérdés pedig nagyon fontos lehet Magyarország jövőjét tekintve. Egyébként köszönöm ezt az interjút! Márki-Zay jelenleg az egyetlen bizalomgerjesztő alternatíva az Orbán-rendszer helyett/után. Simán tenném most az X-et!
Dániel Lázár
Dániel Lázár 6 napja
Volner János nem volt tagja a Mi Hazánk Mozgalomnak...
Dániel Lázár
Dániel Lázár 6 napja
@nowzeca nem vitatom, ezért sem mindegy hogy tagja volt a Mi Hazánknak vagy sem
nowzeca
nowzeca 6 napja
@Dániel Lázár, részletkérdés. 1 igazi szarházi. pont.
Dániel Lázár
Dániel Lázár 6 napja
@Éva Laborczi A Mi Hazánk képviselőcsoportjához csatlakozott de a Mi Hazánk Mozgalomnak nem volt a tagja
Éva Laborczi
Éva Laborczi 6 napja
De volt, csak már kilépett. Emlékszem, annak idején fölajánlotta, hogy szétveri a rabszolgatörvény ellenes tüntetést.
Robi Redford
Robi Redford 7 napja
Orbán vagy gyurcsány? Ez itt a kérdés! Az ellenzékiek, akik 2010 előtt voltak és akiket gyurcsány vezet, most több avatárban jelentkeznek, de ugyan úgy fletót képviselik. Tényleg őket akarják vissza? Tényleg azt hiszik, hogy nem fletó bábjai? Nézzük meg mi folyik most a fővárosházán! A semmi, a lopás maximusszal. Erre meg emlékezzünk, mert ugyan azok jönnének: hupost.info/chat/aJWIm2mwZrWHlZM/vide
Éva Laborczi
Éva Laborczi 6 napja
@Timi R Még azért is csökkent a munkanélküliség, mert százezrek mentek el külföldre. A nagy létszámú Ratkó korosztály meg végre elmehetett nyugdíjba.
Robi Redford
Robi Redford 6 napja
@Timi R Leszarom, hogy minek hiszel és minek nem. Baromságokat érvelsz. Ott az összefoglaló. ha abból nem értesz, akkor semmiből sem fogsz. Térj magadhoz!
Timi R
Timi R 6 napja
@Robi Redford Olvasd el még egyszer, amit írtam, mert úgy látom, hogy semmi nem ment át. Üdv.
Robi Redford
Robi Redford 6 napja
@Timi R A statisztikának hiszel? Akkor talán nézd meg ezt, és döntsd el, hogy akik vezetik az ellenzéket, azok mögött milyen a teljesítmény: ​hupost.info/chat/aJWIm2mwZrWHlZM/vide A gyűlölet, az atrocitások generálása baloldali megoldás. Olvass utána Saul Alinskynek. Éltél a komcsi rendszerben? Én igen. 2006.ban is feriék verették meg a civileket, most is a pozitívumok ellenére keltik a rossz hangulatot, hogy ti rosszul érezzétek magatokat és leváltsátok a kormányt. Pedig ez eddig a legjob. Sokkal, de sokkal jobb, mint az, amit ők műveltek kormányzás címén. hupost.info/chat/a4OKmZiLesp2hLg/vide
Timi R
Timi R 6 napja
Avatar... Ez jó... :-) :-) :-) Kicsit túltoltad a fantasy filmeket és az M1-et. Tudom-tudom, hogy most nem Sorost , Brüsszelt vagy a migránsokat kell éppen rendeltetésszerűen gyűlölni és szajkózni, hanem 2022 áprilisáig Fletót, amihez 800 millás filmet is készítenek közpénzből. "Csak abban a statisztikában hiszek, amit én magam hamisítok." Ergó: Én nem a GDP-nek és a kormány által világgá kürtölt "hú de szuperek vagyunk megint statoknak" hiszek, hanem kimegyek a boltba például, megnézem a lakás vagy albérlet árakat és az Euro árfolyamot. Most nincs IMF hitel, de van 2 kínai és egy orosz hitelünk. A munkanélküliség csökkent, mert amellett, hogy jöttek multik lett sok közmunkás és ukrán vendégmunkás is. Lehet mondani, hogy ha "Munka van, akkor minden van", de ha valaki megnézi a közmunkások, gyári munkások bérét vagy épp a minimálbért és összeveti az árakkal, akkor rájön, hogy ez is csak egy hangzatos propaganda szöveg. Abban egyetértünk, hogy az sem volt jó világ, de ami most van sem különbözik sokban, max. annyiban, hogy árad a gyűlölet mindenhonnan mindeki irányába és ez az igazán elkeserítő!
Ági Bági
Ági Bági 7 napja
Ezt a videot is érdemes megnézni, mert ebből látszik fekete-fehéren, hogy mire képesek és mire lennének képesek újra ha a hatalmat megkaparintanák. hupost.info/chat/mmWFl613kZSkns4/vide
Ági Bági
Ági Bági 7 napja
Ezek ők!! hupost.info/chat/noCjzKNqpNeAprA/vide
Ági Bági
Ági Bági 7 napja
Ez az ellenzék "tragégiája". Szinvonal alatti, primitív, hatalomvágyó lények gyülekezete. 75 évig ült az ország nyakán egy ilyen aljas és gonosz banda. Elég volt!!!!
Daniel Solymar
Daniel Solymar 7 napja
@Ági Bági'posztkomcsi bandába éppúgy beleilleszkedik, mint a többi bandatag.' jo de léccives orbánt is emlitsd már meg mint banda tagot, köszi
Ági Bági
Ági Bági 7 napja
@Songbird645 Ez a figura éppen úgy mint unokatestvére alkalmatlan, hogy egy ország irányítö vezető politkusa legyen. A posztkomcsi bandába éppúgy beleilleszkedik, mint a többi bandatag.
Songbird645
Songbird645 7 napja
Nem hiszem hogy a Márki-Zay Péter gondolatai egyenlőek lennének Kádár János és a szovjet politikusok gondolataival. Márki-Zay Péter ellentmond a Kádár-korszak politikusainak gondolataival. Megnézte a videót? Érdemes enne.
Robi Redford
Robi Redford 7 napja
Megtisztult ellenzék? Gyurcsány vezetésével? :D :D :D
Songbird645
Songbird645 5 napja
@Robi Redford Miért gondolod hogy Jakab Péter és Márki-Zay Péter nevetséges Gyurcsány Ferenc mellett? Szerintem sokkal értelmesebbek mint a Gyurcsány Ferenc.
Songbird645
Songbird645 5 napja
@Robi Redford Budapest ideológiai összetétele szerintem nem reprezentatív Magyarországra. Attól mert Budapesten nem szeretik a Jobbikot nem kell azt gondolni hogy az egész országban nem szeretik. A Jobbik jobban teljesített vidéken.
Robi Redford
Robi Redford 7 napja
@Songbird645 Viccelsz? Kik kerültek a BP-i városházára? Ki találta ki és nyomta Karigerit? Egy Jákob, egy MZP mind nevetséges fletó mellett, aki még milliárdos is.
Songbird645
Songbird645 7 napja
A DK harmad annyi szavazatot sem szerzett mint a Jobbik. Nem hiszem hogy Gyurcsány bármilyen szerepet töltene be. Remélem nem is fog politizálni az előválasztás után.
Péter Juhász
Péter Juhász 7 napja
Fuh ez elkepeszto jó beszélgetés, sokszor elkepeszto magas színvonalú szellemi párbaj a felek közt, két teljesen eltérő felfogás de talán összeköti oket valamiféle kölcsönös minimum.
Tenzing Gajdar
Tenzing Gajdar 7 napja
Abban a pillanatban vesztett, hogy Vitézy Dávid mellett kiállt. Azt nagyon nem kellett volna, addig egész szimpatikus volt, de azonnal bebizonyította, hogy mennyire nem ismeri az embereket, hogy ki(k) a megfelelőek adott pozíciókra. Kár.
Daniel Solymar
Daniel Solymar 6 napja
@Tenzing Gajdar jó ezt igy értem és túlzottan nem is akarnék itt kiállni a Vitézyért, de amit hallottam , olvastam tőle az alapján azt szűrtem le h ez a csávó ez látja hol mi a probléma a közlekedésben, van egy elképzelése h lehetne fenntarthatóbbá tenni stb, most az más kérdés h mit meg hogy sikerül átvinnie mindezekböl a sok-sok különféle érdekcsoportok között, de én a szakmaiságát nem tudtam elvitatni.. te általad emlitett 'kis mutyizásokról' se tudok nagyon vele kapcsolatban.. vagy volt bármi korrupció gyanú az esetében amiröl tudni kéne?? az meg hogy az ember bizakodoan feltételezze hogy az 'ellenzéki' gárda majd kicsit se fog mutyizni..természetesen vágyálom, de ha esetleg hatalomra kerülnek akkor majd bizonyíthatnak h tévedek.. nyilván sok múlik h a majdani vezetőjük h áll a dologhoz, komolyan veszi e a 'politikai megtisztulást'..
Tenzing Gajdar
Tenzing Gajdar 6 napja
@Daniel Solymar Vtéy a közlekedési szakma Orbán Viktora. Attól, hogy valaki jó szakembernek mutatja magát, vagy azt a látszatot kelti, attól még nem feltétlenül az. Most így fejből nem szeretnék nevet/neveket mondani, de szerintem az ellenzéknek azt kellene felvállalni, hogy egy igazi szakértői kormányt hoz létre szakértői tanácsadó és döntéselőkészítő testületekkel, amikben természtesen csak a szakmai hozzáértés számít, nem pedig a politikai hovatartozás. De igenis ki kellene szűrni azokat, akik csak a hozzáértés látszatát ketli, vagy ugyanúgy mutyiznak csak kicsiben, vagy hogy olyan barátokkal, haverokkal tölti fel a saját maga által vezetett céget, akik totálisan alkalmatlanok a feladatok elvégzésére.
Daniel Solymar
Daniel Solymar 7 napja
MZP azt akarta közölni h öt nem érdekli ha egy amúgy jó szakember történetesen mondjuk fideszpárti, hogy ne ez a párthovatartozás legyen a mérvadó.. ha adott területet mondjuk jól irányít, van mögötte szakértelem akkor egy esetleges kormányváltásnál sem kellene talán kirugdalni öt, csak azér mer mondjuk nem a mi 'táborunkba' tartozik.. és VItézy szerintem is egy jó szakinak tünik a közlekedéspolitika terén, de ha persze tudsz ajánlani egy komolyabb valakit akkor nosza..
Songbird645
Songbird645 7 napja
Mi a baj a Vitézy Dáviddal? Nem csak azt akarta megmutatni hogy őt a szakértelem és nem az ideológia érdekli?
Katalin Cenker
Katalin Cenker 7 napja
Marci arca egy tanulmàny....lesir ròla, amikor utàlkozna, de visszafogja magât! Jò mulatsâg! Mi
Katalin Cenker
Katalin Cenker 7 napja
Az amcsi élményeidtõl még nem dobjuk El az agyunkat, egy jelentéktelen, súlytalan vmi vagy. A gyerekveréstõl meg egyenesen hânyok!!!
Timi R
Timi R 4 napja
@Katalin Cenker Meglátjuk......
Katalin Cenker
Katalin Cenker 4 napja
@Timi R szerintem meg akàrkit inditanak Orbànnal szemben, nem fog győzni. Ott kezdődik, hogy még közös jelöltjük sincs..... a Partizànból Gulyàs Marcival végezteti ki gyurcsany a pàrtvezéreket. Fegyör màr kipipàlva.....mzp -nek most vàgta el a nyakàt, olyan embert nem szabad megvàlasztani, akinek zéró türelme van, ebbe az öszinteségi vallomàsba fog belebukni ....jakab lesz a következő....bàr az sajàt magàt jàratja le, miòta gyurcsany pincsije lett.. marad karigeri, meg az asszony.... mindkettő esélytelen
Timi R
Timi R 4 napja
@Katalin Cenker 5 olyan szülőt (apát, anyát) kérdeztem meg a környezetemben , akiket kiváló szülőnek tartok és mindent megtesznek a gyerekeikért, hogy járt-e már el a kezük? 5/3 azt mondta, hogy előfordult. Én egyszer kaptam édesanyámtól akkor pofont 4 évesen, hogy kiesett a fogam, de nem ezért haragudtam rá, hanem azért, mert nem tudott elszakadni az alkoholista élettrátástól (akit az alkoholista apám előzött meg) és a fél gyerekkorom azzal telt, hogy haza mehetek-e éjszakára vagy aludjak nagyinál, barátnőnél, mert épp balhé van. Én értem, hogy miről beszél MZP, attól függetlenül, hogy nem támogatom a fenyítést. Szóval, nem, nem vagyok elfogult Fletó fan. Látom, hogy műkődnek az emberek, ha bevalják, ha nem. Ha az lennék, akkor azt mondanám, hogy indítsák Klárát Orbán ellen, ami viszont szerintem a teljes bukással érne fel az ellenzék részéről.
Katalin Cenker
Katalin Cenker 6 napja
@Timi R Te tényleg annyira elfogult vagy, mint a gyurcsany fan-ek. "Milyen tüchtig, mert bevallja". Érdekes: ahàny pasit ismerek egy sem verte a gyerekét!! Miről beszélünk? Egy 2 éves kis csöppségről van szó, nem egy kamaszròl! Nem làttad Marci arcàt, épp, hogy nem hànyta le! Nem csak nagyképű, de hülye is! A gyerekverést meg pont a magyarok nem fogjàk benyelni! Mine fogadunk, hogy ezzel vàgta el magàt. Ez talán elég lesz, hogy eltakarodjon végre a nagypolitikàbòl. Nem vettétek észre, de akkora öngólt rúgott az öszinteségi rohamàban...ha jò belegondolok ezt a f.a.sz.t. is kivégezte Marci! Na ki van még? Jakab? Igazán kivàncsi vgyok neki mit tartogat gyurcsi=Marci? Egymàs utàn sompolyognak be a Partizàn studiòjàba, önként és dalolva mennek a bàrd alà! Tudtam, hogy nem fogok unatkozni Bécsben sem, de, hogy màr most kezdik a bohòcok, hàt igen: Alig vàrjàk a kampànyt! Mekkora cirkusz lesz még! 😁
Timi R
Timi R 6 napja
Te sem vagy hozzászokva ahhoz, hogy egy politikus tényleg őszintén válaszol a kérdésekre, úgy látom. 100-ból 99 politikus mondta volna azt, hogy soha nem ütötte meg a gyerekét. És ez az, ami igazán elgondolkodtató. Nem, nem vagyok fenyítés párti, de ember vagyok és emberek vagyunk, ezért nem lehetünk tökéletesek sem. Tökéletes szülő sem létezik. Ajánlom, hogy nézd meg a Privátszféra HUpost videóját Márki-Zay Péterrel és a családjával. De, ami a lényeg! Majd akkor elkezdhetünk a gyereknevelésről diskurzust nyitni, ha: Majd ha eljutunk oda, hogy nem az éjszaka leple alatt fogja a rendeleteket gyártani egy szűk vezetői réteg... Majd ha eljutunk oda, hogy az ellenzékből nem vesznek meg politikusokat, hogy a közpénzt osztogassák a saját embereiknek... Majd ha a kormány nem erőszakolja rá az akaratát olyan intézményekre, akik azt nem akarják... Majd ha eljutunk oda, hogy a kormány emberei nem hazudják a szemembe, hogy a kínai vakcina a leghatásosabb...(Környezetemben TÖBBEN "sínylették" meg azt, hogy nem termelődik annyi ellenanyag annál a vakcinával, mint a nyugatiaknál...) Majd AKKOR beszélgethetünk a helyes gyereknevelésről. Addig vannak fontosabb dolgok ebben az országban.
Csaba Bek
Csaba Bek 7 napja
Úgy tűnik mégis elmegyek szavazni jövőre.
Csaba Bek
Csaba Bek 7 napja
@Songbird645 hurrá optimizmus ....jogos 😀
Songbird645
Songbird645 7 napja
Idén lesz az előválasztás.
131randall
131randall 8 napja
Ilyen válaszokat kétféle módon lehet adni: vagy egy hétig gyakorolja az interjút, vagy egész egyszerűen egyenesen beszél.
Timi R
Timi R 8 napja
Egyszerűen csak megvan mindenről a határozott véleménye és ezt köntörfalazás nélkül elmondja.
SmokingRoll
SmokingRoll 8 napja
Gyerekek, nagyon fasza egy interju volt ez! Talan az eddigi legjobb. Basszus ahogyan ez a csavo beszel es meseli a benfentes dolgokat konkretan fel percenkent felbeszakitanam kerdesekkel, amikor kiter par “apro” reszletre olyan erdekes minden szava!
Timi R
Timi R 8 napja
Igen, nagyon-nagyon őszinte és hiteles!
István Szerényi
István Szerényi 8 napja
Minden támogatást megérdemel,ilyen vezetőre van szüksége a hazának.
istvan vacz
istvan vacz 9 napja
Nem tudom de ez a pletyka, nem tudom de így hallottam.... Kedvelem Márky-Zayt de kissé egyszerűen látja a világot és ahogy látom nem áll távol tőle a mesék narratívája :)). Az abortuszt viszont nagyon hasonlóan látjuk és számos más ügyet is. Fontos példa lehet, hogy képzettsége mellett, és láthatóan erős egóját is képes alárendelni a közös célnak.
Timi R
Timi R 8 napja
Igen, a feltételezéseket mellőznie kell, ha komolyabb politikai ambíció vannak, bízom benne, hogy ezt levetkőzi majd. Egyébként, ha egy kötetlen és őszinte beszélgetésnek tekintjük ezt az interjút, akkor talán még ebbe most így belefért a "pletyka". Van egy-két dolog, amivel nem teljesen értek egyet, de nem ez a lényeg. A lényeg, hogy ha az előtanulmányait, eddigi munkásságát, politikai élethez való hozzáállását nézzük, akkor igencsak alkalmas vezetőnek. De ami miatt én rá fogok szavazni az két dolog: elnézve itt a kommenteket és a statisztikákat ő a leginkább elfogadott ellenzéki miniszterelnök jelölt mindkét oldalon. Ez pedig fontos, mert ha kormányváltásra kerül a sor és nem egy elfogadható személy kerül az élre, az belső feszültséget generálhat. A másik, hogy ő évek óta hű önmagához és megrögzötten ragaszkodik a korrupció felszámolásához. 3 embernek hiszem el az ellenzéki oldalon, hogy tényleg változást szeretnének: Márki, Hadházy, Szél. A többiben nem igazán bízom...
Tímea Felegyi
Tímea Felegyi 9 napja
Az szuper, h oszinten valaszolt a kerdesekre. De aki azt gondolja, h a gyerekek (foleg 2-5ev kozt ?!) testi fenyitese barmilyen szinten helyen valo, elfogadhato, az a 21. szazadban (sem) valo egy orszag vezetojenek. Az is sok mindent elmond rolunk, hogy ezzel nem uti ki a biztositekot. :(
Timi R
Timi R 7 napja
@Tímea Felegyi Kedves vagy, de nem kell sajnálni, nem azért írtam, csak a rálátás miatt. Jól vagyok és helyre tettem a dolgokat. Igen, meghallgattam én is a vágatlan verziót is és összegeztem mindent, amit hallottam és láttam az elmúlt években MZP-vel kapcsolatban. Számomra fontos az, hogy egy olyan ember kerüljön az ország élére, aki egy esetleges kormányváltás után képes békét teremteni a két oldal között és benne meg van ez a lehetőség olvasva itt a kommentszekciót és látva, hogy fideszes, ellenzéki, bizonytalan választók ismerik el ezt az embert. Nincs szükség hosszabb ideig tartó forrongásra egy választások után. Neki még elhiszem, hogy nem csak kormányváltást, de rendszerváltást is szeretne: a jogállam helyreállításával, szakértői kormánnyal, 2 ciklusos kormányzás bevezetésével stb. Vannak dolgok, amikkel nem értek vele egyet, de el tudom fogadni. Minden ellenzéki jelöltben lehet találni majd hibát, de ha a tökéletesre várunk, akkor soha nem változik semmi. Jakab nekem lufi. Kiváló szónok, de soxor az az érzésem, hogy csak arra megy, hogy minél több lájkot szerezzen, de nem érzem potens vezetőnek, nem látok nála elképzeléseket, mit hogy oldana meg. Krumpli, tejföl, párizsi, piros lap... Marketingből a Fidesz is és Jakab is jeles... Dobrev: Ráférne erre az országra egy női vezető, de ha őt megválasztanák, akkor nem lenne béke az országban. Ő jó helyen van az EP-ben, ahonnan tudja segíteni az új kormányt. Ritkán értek egyet Puzsérral, de a 04.16-i ATV Öt műsorának 2. részében vázolt álláspontjával teljesen! Hallgasd meg. :-) Karácsony Gergely: cuki meg minden, de nekem túl simulékony. Nem tudom elképzelni, hogy ő bárkit is elszámoltatna. Lsd.: Tarlós, akit először kitüntetett, majd 1,5 múlva feljelenti a kétes beszerzésű metró ügy miatt. Ő maradjon csak Bp élén, zöldítse a várost. FGYA: a Pratizán interjú előtt sem volt számora meggyőző, azzal az interjúval viszont teljesen elvágta magát. Szóval, én ezeket a tényezőket tartom szem előtt. És az őszinteséget, ami ebben a képmutató politikai kultúrában igen is becsülendő, annak ellenére, hogy nem vagyok én sem a testi fenyítés híve.
Tímea Felegyi
Tímea Felegyi 8 napja
@Timi R egyetertek, nem csak a testi, de a lelki bantalmazas is abszolut no go, mind a ketto sulyos nehezsegeket okoz a gyereknek. Es nem azt mondom, h nem fordulhat elo, h valaki elveszti a turelmet. De nem kene legitimalni. Ha Marki-Zay annyit momdott volna, h sajnalja, es tudja, hogy ez nem ok, nem irtam volna. De az interju (vagatlant hallgattam meg teljes egeszeben) alapjan o tovabbra is eszkoznek tekinti, ez nem OK. Es sajnalom, ami veled tortent!
Timi R
Timi R 8 napja
@Tímea Felegyi Nincs tökéletes szülő. Vannak, akik elkényeztetéssel próbálják "fegyelmezni" a gyereket és vannak, akik valamilyen büntetéshez nyúlnak: egyik sem jó. Persze, jó lenne, ha lenne egy egységes "hogyan neveljük jól a gyerekünket" kézikönyv, amiben minden helyzetre és minden gyerekre meg lenne adva, hogyan kezeljük őket, de nincs ilyen. Az én apám egy utcával lakott arrébb 5 éves koromtól kezdve, de csak egyszer látogatott meg, amikor közölte, hogy nem jön át többet, mert nagyszüleimmel nem jön ki. Ha látott az utcán elfordult tőlem. Ő milyen szülőnek számít? Egyszer sem ütött meg (fizikálisan). Édesanyámtól egyszer kaptam 4évesen, de nem azért haragudtam rá, hanem mert zűrzavaros volt a gyerekkorom fele amiatt, hogy az alkoholista élettársától nem akart megszabadulni. Megkérdeztem 4 barátomat, akiket példaértékű szülőknek tartok, hogy emeltek-e már kezet a gyerekükre. 4/3 azt mondta, hogy igen. Nincs fekete vagy fehér. És nincs tökéletes sem emberből, sem szülőből. Teljes képet akkor kaphatunk egy családról ha látjuk az egész képet. Most ki lett ragadva egy momentum, mert ez hírértékű. Az nem hírértékű, amit az Privátszféra adásában látunk. Abból lejön, hogy milyen szeretettel ér anyuka, apuka a gyerekhez és a szülők is hogy támogatják egymást. Megkérdeztem barátnőmet, aki aktivistaként ott volt Péter kampányánál, hogy mit gondol erről a videóról és a "gyerekverő" részről. Azt mondta, hogy akik ismerik Pétert és látják, hogy csüngnek rajta a fiai, azokat ez nem érdekli...
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Tímea Felegyi Ha éppen a saját (vagy más gyerek) testi éppsége foroghat kockán és semmilyen, ismétlem(!) semmilyen más előzetes próbálkozás nem vezetett eredményhez akkor meghatározott, nem erőszakos fizikai nevelés szerintem egy utolsó lehetőség. Nézünk egy játszóteres példát. Ha a gyereked bánt egy másik gyereket akkor természetesen az az első dolog hogy rászólsz, elhívod és elmagyarázod neki ez miért nem jó. Azonban vannak olyan gyerekek akikben annyi az adrenalin "játék" közben hogy hiába beszél, ordít a szülő egyre hangosabban a gyerek meg se hallja. Ilyenkor az az első hogy megfogom a gyerek karját, vállát (hogy megállítsam) és újra elmondom neki hogy ezt nem kellene csinálni. Egyszerűen néha, egyes gyermekeknél fizikai nevelést kell alkalmazni hogy megállíts abban hogy az ő vagy más testi éppsége sérüljön. Én úgy érzem hogy ma egy óriás probléma hogy a szülők a legutolsó nem fizikai nevelési lehetőség előtt megállnak és akár addig is várnak amíg a saját (vagy más) gyermekének a testi éppsége nem sérül.. Hallgasd meg újra vagy nézd meg más videóit is hogy lásd azt hogy Márki-Zay Péter a gyermekek testi éppségének megőrzésért utolsó lehetőségként alkalmazott fizikai nevelést tartja elfogadhatónak. Ha egy szülő türelme addig terjed hogy a gyermek egyértelműen nem reagál a verbális utasításra és ennek ellenére a szülő a hatástalan verbális utasítást folytatja amíg test sérülés nem történik akkor szerintem rossz a szülő.
Tímea Felegyi
Tímea Felegyi 9 napja
@Songbird645 semmilyen lehetsegnek nem kellene lennie :(
Gábor Szabó
Gábor Szabó 9 napja
Te gyilkosságnak tartod az abortuszt? - Igen. Bevezetnéd a tiltását? - Nem! Oppá! Azért ilyet nem hallasz minden nap politikustól (sem)! És egyből vágta rá! Ez már olyan gerincre vall, ami nagyon ritka ebben a műfajban. Van egy véleménye, de érti, hogy politikailag, az államszervezettel meddig mehet el a saját akaratának a választókra való ráerőltetésével. Eddig számomra ez volt a legmeggyőzőbb pont az interjú során, mert ez egy olyan necces terep, amire 10-ből 10 politikus vagy hümmögne, vagy szélsőségekben gondolkodna. Ez a centrum. Magyarország, itt az esély! El ne basszuk!
Aba Sámuel
Aba Sámuel 10 napja
Szófogadó , jótanuló szuperkonzervatív szülők gyerekeiből is rengetegen "drogosok" lesznek . Jópofa a Péter de ez a bigott vallásosság messze nem megoldás mindenre ......
3perec
3perec 8 napja
Szerintem ő nem bigott. Ha az lenne, minden válasza a vallásosságából indulna ki, de ő pont hogy nem így "működik".
Timi R
Timi R 9 napja
Nem vagyok kifejezetten vallásos, de ateista sem. Nem a vallásossággal van a baj, hanem azzal, hogy azt ki, hogy értelmezi és milyen túlkapásokba bocsátkozik általa. Engem a képmutató és álszent keresztény/keresztyén emberek/politikusok dühítenek.
Songbird645
Songbird645 9 napja
Azért szerintem Márki-Zay Péter vallásossága nagyon messze van egyes Fideszesek vallásosságától. Azért ő nem egy Kásler Miklós aki szerint az ima és 10 parancsolat mindenre (is) jó.
Gazda Szabó
Gazda Szabó 10 napja
A mi hazánkat fideszes kamupártként definiálja?
Songbird645
Songbird645 9 napja
Sokszor annak tűntek. Főleg amikor felajánlották hogy leverik a Fidesz ellenes tüntetést..
József Vincze
József Vincze 10 napja
Igaz Ember.
Timot Tarjan
Timot Tarjan 10 napja
Partizán! a gyerekes rész nevetséges! Légyszives tartsátok már kicsit feljebb a szinvonalat! Engem is ütött meg az apám, nem megaláztatáshelyzet volt, hanem hülye voltam és volt következménye!
Songbird645
Songbird645 10 napja
Bárcsak minden politikus ilyen tájékozott lenne.
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Viktor Doe Márki-Zay Péter nagyon tájékozottnak tünt számomra ebben az interjúban.
Viktor Doe
Viktor Doe 9 napja
Kire utalsz ezzel?:)
markusz444
markusz444 10 napja
1000x jobb Mint a momentumos csávó
Ágnes Bné F.
Ágnes Bné F. 10 napja
Mindig és mindenhol hangsúlyozom, hogy a legmegfelelőbb miniszterelnök jelölt Márki úr! Végre büszke lehetnék az ország második emberére. Macinak gratulálok ehhez a csatornához, kezdettől hallgattam az előadásokat, mára már óriási fejlődésen ment keresztül. Fantasztikus embereket hív meg. Okos, értelmes fiú. Bizonyára lesz helye az új kormányban. Bizonyított, harcolt, dolgozott, megérdemelné! Ágnes
uluszuki64
uluszuki64 10 napja
Halvérű 😂 vagy nagyon alacsony a vérnyomása MZPéternek...ilyen nyugodt politikust még nem is láttam, miközben nem alszik meg a tej a szájában. Elgondolkodtató figura! ... Az eddigi média úgy tűnik hazudott róla...
Songbird645
Songbird645 10 napja
Szerintem ilyen nyugodt emberek kellenek a politikában akik észérvekkel és nem kiabálással harcolnak. Szavazzunk MZP-re!
Anna Vas
Anna Vas 10 napja
Ilyen formában egyetértek a gyereneveléssel, egyetértek minden másban is.
Bbi12
Bbi12 10 napja
Nagyon szimpatikus, intelligens és őszinte embernek tűnik, megörültem hogy talán lenne valaki az ellenzékből, akire szívesen szavaznék. Aztán feljött az abortusz és a """"nevelő célzatú pofon"""", háát...
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Bbi12 "A gond azzal van, ha tudatosan annyi a célod, hogy (bármilyen szintű) fájdalmat okozz." Ez nem célom nekem és szerintem a Márki-Zay Péternek sem. Borzasztóan szomorú az ahogyan önfejű módon, szinte már-már vallásosan kiállsz ezen álláspontod mellett. Megpróbálsz többször is olyan hazugságokat rám húzni amiket sose állítottam, ez a szalmabáb érvelés. Erre utaltam többször is. Nem kifigurázni kell a másik álláspontját és nem olyan dolgokat kell állítani amiket a másik sose írt le hanem észérvéket kell felhozni. Nem a gyerekverés vagy ütés mellett állok ki. Amellett állok ki hogy a fizikai nevelés UTOLSÓ lehetőségként nem elvetendő amikor semmi más nem működött. Ha felvetünk egy olyan szituációt amikor a gyerekedre már milliószor rászóltál, megpróbáltad többször is elkapni a karját de nem sikerült és továbbra is azokkal a módszerekkel próbálod az egyre veszélyesebb szituációt megoldani amik nem működnek míg bennem következik a katasztrófa az önmagában nagy probléma szerintem. Egyszerűen észérvek nélkül elutasítod hogy vannak olyan nagyon ritka szituációk amikor fizikai nevelést kell alkalmazni. Az a fő probléma hogy borzalmasan egoista vagy és meggyőzted a magad arról hogy kizárólag a nevelési módszerednek köszönhető az hogy sose történt olyan szituáció amikor fizikai nevelést kell alkalmaznod. Az az igazság hogy eddig borzalmasan szerencsés voltál és szeretnéd a szerencsédet a saját érdemedként beállítani. Ez kicsit olyan mint amikor egy gazdag család gazdag gyermeke meggyőzi magát arról hogy gazdagságát kizárólag magának köszönheti és nem ismeri fel azt hogy a körülmények mennyit segítettek neki abban hogy gazdag legyen. Az hogy ez a nevelési módszer eddig működött nálad az a nem általad irányított körülményeknek is köszönhető.
Bbi12
Bbi12 8 napja
@Songbird645 Ciki ez a ismételgetés a szalmabábbal. Azért aranyos. Na de: nyilván arra gondoltam, hogy szerinted ez az utolsó lehetőség, és AKKOR szerinted nincs más opció. Szerintem ekkor is van. :) Nekem nem lesz opció a tudatosan célzott fizikai... hogy is írtad? """Nevelés""" ? :) A lusta szülők "nevelése" esetleg. :D Ha neked ekkora nagy ideológia hogy nem verem a gyerekemet, hanem képes vagyok vele megértetni magam és mert egyébként is megérti hogy következményei vannak a tetteinek (NEM az ütés :D), hát akkor durva ideológiáim vannak, nem bánom. Még egyszer: nem azzal van a gond, ha megfogod, akadályozod valamiben. A gond azzal van, ha tudatosan annyi a célod, hogy (bármilyen szintű) fájdalmat okozz. Egyébként nem válaszoltál arra se, hogy szerintem az állatokkal se bánunk így, kíváncsi lennék hogy ha van valamilyen háziállatod, arra is ráütsz egyet-egyet amikor nem azt csinálja amit mondasz? Na jó, annyira nem vagyok kíváncsi. :) Tényleg fejezzük be, nekem nem kell magyarázkodnod, csinálj amit akarsz, aztán mindenki elgondolkodhat hogy vajon kinek a gyerekéből lesz boldogabb és magabiztosabb ember. Na szia!
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Bbi12 Kérlek ne csinálj szalmabábot se belőlem se a Márki-Zay Péterből. Én sem és Márki-Zay Péter sem azt állította "nincs más opció"... Millió opciót meg kell próbálni előtte és közben is! Ez amit mondtam csak az utolsó lehetőség. Az is lehetséges hogy sose kell alkalmazni. Viszont aki nem alkalmazza és hagyja azt hogy a saját gyerekének vagy más gyereknek testi károsodása legyen mert a fizikai nevelést ellenzi az rossz szülő. A testi éppség megóvása az első és nem az ideológiáid. Remélem egyszer majd ha egy nagy baj történik akkor a gyermek testi éppségét a buta ideológiád elé fogod helyezni. Igenis van olyan hogy hiába tanítottad, nevelted, tartottál fent szülői kapcsolatot a gyerek valamiért nem fog figyelni több utasításra sem és ez lesz az egyetlen lehetőséged még ha ezt nem is ismered el mert veled nem történt meg.
Bbi12
Bbi12 9 napja
@Songbird645 Jó, hát számomra szomorú ha szerinted egy energiával teli gyerekkel csak így lehet bánni, és nincs más opció mint valamijére odacsapni. Mindenesetre ezzel nem lehet mit tenni, ha te ezt akarod csinálni akkor sajnos az a te dolgod. Én majd gondolok erről amit gondolok, és a saját gyerekemnek ilyen élménye nincs és nem lesz (illetve ha mégis megtörténne, elismerném a hibámat), ettől szerintem nem lesz kevesebb. :) Inkább a bensőséges és őszinte, bizalomra épülő kapcsolatra törekszünk ahol nem fizikai bántalmazással büntetünk és nevelünk. Nem, nem szór homokot mások szemébe. Nem, nem ütötte még el autó. Nem, nem hiszem hogy emiatt késsel fog rohangálni felnőttkorában.
Songbird645
Songbird645 9 napja
​@Bbi12 Az volt az érvem hogy nem feltétlen vagy képes elkapni a gyerek karját és az hogy a célpontrögzítés létezik. Nem minden energiával telt gyerek ADHD-s.. Lehet egy nagyon energikus, aktív gyereked aki nem ADHD-s! Az ADHD pont alacsony figyelmet, koncentrációs képességet okoz.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 10 napja
Ha az ellenzék az egész országot is kész elárulni, akkor hogyne lenne kész belsö árulásra is.
Songbird645
Songbird645 8 napja
Az a baj hogy a kormány már nagyon sokszor elárulta az országot a korrupciójával. Persze az MSZP és a Gyurcsány is többször elárulta az országot korrupcióval (lásd 4-es metró) de szerintem ez semmiképpen nem hatalmazza fel a Fidesz hogy újra és újra elárulja az országot korrupcióval.
Hilda Mad
Hilda Mad 10 napja
Aki indulatból képen vág egy gyereket, mert nincs türelme, önkontrollja, meg nem lát más megoldást nem két órán keresztül bekötni az övet, annál a kompromisszum a politikai életben csak egy elvárásokra alapozott felvett szerep. Arról ne is beszéljünk, hogy az abortusz gyilkosság szerinte, de az elkövető nem gyilkos... Ááá... Szegény hazánk...
Hilda Mad
Hilda Mad 7 napja
,,I,, Pá
Hilda Mad
Hilda Mad 7 napja
@Songbird645 én úgy érzem, hogy te nem is a palit mosdatod itt, hanem a saját lelkiismereted próbálod megnyugtatni Kutyát sem érdekli, főleg azok után amit utoljára írtál Nem az én saram a kudarcod... Nem az én dolgom tisztára mosni a lelkiismereted. Segítek. Bűnbánat nélkül nincs bűnbocsánat. És nem vallási szempontból. Szóval újra: gyerek vagy sérül a kocsitól, vagy lelkileg a szülői fenyítéstől. Nincs más. Ezt mondod. Egy ostoba beszűkült látásmódú rossz lelkiismereten alapuló ostobaság. Sebaj. Talán majd valaki megbocsájt érte aki érintett...
Songbird645
Songbird645 7 napja
​@Hilda Mad Nem azt mondtam hogy ütni kell... Kérlek ne tegyél olyan dolgokat amiket én nem mondtam. Úgy érzem hogy ha választanod kellene akkor (azok szerint amiket leírtál) tényleg inkább hagynád hogy a gyereket sérülés érje ahelyett hogy megfognád a kezét.
Hilda Mad
Hilda Mad 7 napja
@Songbird645 van olyan, van ilyen, van amolyan, meg ezek szerint olyan akit ütni kell, nincs más megoldás Hagyjuk ezt a fenébe...
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Hilda Mad Nem ugyanaz ütni a gyereket és megfogni a kezét vagy a fenekére csapni. Nem minden hiperaktív gyerekben alakul ki egy célpontrögzítés ami miatt kizárhatja a világot. Van olyan hogy nem zárja ki és másodjára vagy harmadjára meghallja azt amit mondasz. Viszont olyan is van hogy nem..
Tibor Tóth
Tibor Tóth 11 napja
Hát az ellenzék maga egy nagy árulás.
Tibor Tóth
Tibor Tóth 8 napja
@Songbird645 A baloldalnak egy dolga van az egész eu-ban az európai egyesült államok létrehozása amihez jó ember nem aszisztál.
Songbird645
Songbird645 8 napja
@Tibor Tóth Szerinted mi volt ebben az irónia?
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Tibor Tóth Nem iróniából írtam. Miért gondolod azt hogy irónia volt?
Tibor Tóth
Tibor Tóth 10 napja
@Songbird645 Ezt iróniából írtad?
Songbird645
Songbird645 10 napja
Azért vannak jó emberek is az ellenzékben. Lásd MZP-t aki szerintem itt most egy nagyon korrekt interjún vett részt.
Songbird645
Songbird645 11 napja
Amúgy egy Jakab Péter interjú is jó lenne. :)
Songbird645
Songbird645 11 napja
Márki-Zay Péter meggyőzött pedig az amerikai kapitalizmussal és Obamával nem értek egyet.
Zoltán Karajz-Nagy
Zoltán Karajz-Nagy 11 napja
Miért van az, hogy elhiszem amit mond? Szokatlan...🤔🤔🤔
Fluid Stone
Fluid Stone 11 napja
24.hu/kozelet/2021/04/21/voros-imre-alkotmanybirosagkent-kiiktathatja-az-uj-parlament-a-ner-torvenyeit/
Kori Tury
Kori Tury 11 napja
Imadja Amerikat ami ott folyik. Hat Amerikaban meg nagyobb korrupcioban van mint bar hol mas a vilagon. Lasd valasztast. Ott is baratok, sogoro, csaladtagok vannak a legnagyobb buliban. Kandaban is. Most volt nemregen ebbol egy meghalgatas a Kanadai miniszternek. Most itt Kanadaban is tul sok mar az indokolatlan lezaras. Jelenleg majus 20 -ig tart. Csak az elelmiszer boltok vannak nyitva. Sot meg a jatszotereket is beakartak zarni de vegul nem tettek mert mar azt ereztek hogy tullottek a celon. MInden heten valtozik a fama. Nagy szivatas van most itt. Semmi nem nyithat ki.
MrDoszi1
MrDoszi1 11 napja
Hogy tudom őt támogatni a szavazaton kívül?
Timi R
Timi R 10 napja
@Songbird645 Igen, végighallgattam a vágatlan verziót is ebből a videóból és figyelem a HUpost csatornáját is. Ezeket is ajánlom mindenkinek, hogy teljesebb képet kaphasson róla.
Songbird645
Songbird645 10 napja
@Timi R Meg van HUpost csatornája is ami sajnos (még) nagyon kicsi. Ott több beszélgetése is fent van, köztük ebből az interjúból is kimaradt dolgok.
Timi R
Timi R 11 napja
Facebookon megtalálod, az oldalán le van írva minden.
Andrea Kovacs
Andrea Kovacs 11 napja
Ő az egyetlen hiteles szereplő az ellenzék térfelén...Sajnos egy korrekt személy kevés...
Timi R
Timi R 11 napja
Nem kevés, ha sikerül megválasztani az ellenzék miniszterelnök jelöltjének. Utána nem lenne más választása az ellenzéki pártembereknek sem, mint beállni mögé.
Zoltán Palarczik
Zoltán Palarczik 12 napja
Végre egy normális ellenzéki politikus! Ritka, mint a fehér holló. Magabiztos egyenes ember.
jodzsep444
jodzsep444 12 napja
Jakab Pétert ajánlanám, nagyon fontos szereplő lenne nálatok!
Lvis
Lvis 12 napja
Mint ahogy már más is írta: Schiffer- Márki-Zay vita! Kíváncsian várom...hátha.
Tamás dhGEBrQ
Tamás dhGEBrQ 12 napja
A Gyurcsány-famíliát még azok is utálják, akik támogatják öket. Az ö "szövetségük" olyan, mint a bankrablók szövetsége, addig tart az összefogás, amig kezükben nincs a préda, utána egymást nyírják ki. Ez a baloldali összefogás is ilyen lesz. Hagyöznek ugy összeverekednek a koncon, mint a hiénák. De ha nem igy lesz, hanem megegyeznek, az sem lesz jó az országnak. Hogy miért? Azért mert csak úgy lehet megegyezés, - ahogy ez Budapesten is történt -, hogy, minden párt megkapja a "jussát", nehogy kiugorjon a bünbandából. Ez azt jelenti, a hogy a zsíros posztok többszörösen lesznek betöltve (ezért van Karácsonynak 5 helyettese és 41 tanácsadója, akik csak lézengenek), gomba számra létesülnek teljesen felesleges posztok, amelyek valójában csak kifizetöhelyek lesznek stb,, stb. Képzeld el, hogyha ez a kiéhezett hiéna banda, rászabadul az ország vagyonára, és elhangzik a varázsszó, hogy "Etetés, de sok idötök nincs". Mert ök nagyon kól tudják, hogy 4 évnél tovább nem türi öket a nép, talán még addig se. És ne hogy azt gondolja valaki, hogy az unió majd nem engedi, hogy itt borzalmas dolgok történjenek. Ez naivitás, hagyni fogja. Ha Gyurcsány megnyítja a határt, Magyarországot bevándorló országgá teszi, akkor ezzel szabad kezet kap, senki nem fog törödni azzal, hogy a gyurcsány-banda mit müvel, a jogállamiság azonnal belüggyé válik. Engem ez közvetlenül a legkisebb mértékben sem érint, de nagyon sajnálnám a hazámat. Ezért küzdök a magam szerény eszközeivel a nemzetgyalázó, bolsevik ellenzék restaurációja ellen. Ti is ezt tegyétek, ha jót akartok.
Zsolt Márkus
Zsolt Márkus 12 napja
Na most vagy jobban hazudik mint bárki akit eddig láttam, vagy ő tényleg őszintén válaszolt.
Laszlo Czencz
Laszlo Czencz 10 napja
Na igen...
Timi R
Timi R 12 napja
Amióta a politikai csatatérre került, azóta követem a munkásságát. Mindig hiteles, szókimondó ember volt. Megrögzötten korrupcióellenes és szorgalmazta az ellenzéki összefogást. Úgyhogy én a 2. verziódra voksolnék. Benne még látok némi reményt a tisztulásra, változásra, a nemzet újra egyesítésére.
hansa malerei011
hansa malerei011 12 napja
Puzserral is keszithetnetek mar egy vidit....
Roland Torda
Roland Torda 12 napja
Azért ez már a vicc kategória, hogy számonkéred rajta, hogy esetleg adott egy pofont a gyereknek. Nem arról van szó, hogy normális, ha rendszeresen bántalmaznak egy gyereket meg hasonlók, de azért ne essünk már át a másik oldalra se. Nem attól lesz lelki nyomorék a gyerek, ha adott szituációban elcsattan egy pofon. Ellenben ha nem tudod tisztességre, tiszteletre..stb. tanítani, akkor többet árthatsz neki hosszú távon. Amúgy meg igenis vannak olyan szituációk, amikor egy arconvágás (rövidtávon, amikor még nem tudja felmérni a lehetséges tragikus következményeket) sokkal többet tanít neki, mint bármilyen utólagos rizsa.
László Jendrek
László Jendrek 13 napja
facebook.com/100007179885123/videos/2864599407122694/
P B
P B 13 napja
Vazze, hogy hazudik a vègèn, hogy ő maximálisan polgármester akar lenni.
P B
P B 3 órája
@Songbird645 Ez is érdekes www.promenad.hu/2021/05/06/megtalaltuk-pesti-peter-polgarmester-fovarosi-lakasat/
P B
P B 4 órája
@Songbird645 Vazze, tájékozódnod kellene, mint hogy itt okoskodsz. Saját maga vallotta be legalább 2 helyen, hogy a rokona nyertes lett városi beruházásban. Gondolom, a saját istened szája eléggé hiteles.
Songbird645
Songbird645 11 órája
@P B Mi a Márki-Zay Péter vejének a neve aki ön szerint tendert nyert a városban? Hol olvasta vagy halotta ezt az információt?
Songbird645
Songbird645 3 napja
@P B A Márki-Zay Péter veje az valamelyik lányának a férje. (A vő|veje az valaki lányának a férje.) Melyik lányának a férje nyert tendert Márki-Zay Péter városában?
P B
P B 3 napja
@Songbird645 Mozgott a szája. :-)
Lien Tarantir
Lien Tarantir 13 napja
Államférfi! Nem gondoltam hogy Magyarországon élnek ilyenek. elvi szempontból is korszakos hatású vezető lehetne belőle.
Tyler Durden
Tyler Durden 13 napja
Ha az embernek gyereke születik megérti miről beszél MZP.
Róbert Dochnal
Róbert Dochnal 13 napja
Bevallóm, számomra elsőre nem szimpatikus az illető, de amit mondott, az értelmes és tisztességes. Ha abból indulok ki, hogy miféle embereket fújt össze a szél a mostani ellenzéki koalícióba, akkor véleményem szerint, ez az ember messze felülmúlja az összes többit együttvéve... Szerintem, olyan embert, aki ilyen értékeket képvisel, ez a "moslék-koalíció" (elnézést kérek ezért a moslék szóért, de amig képtelenek egy konkrét értéket felmutatni, ami mentén akarják vezetni a Hazánkat, addig egy OV elleni gyűlölet által vezérelt társaságnak tudom csak tekinteni, aminek semmi értelmes értéke nincs a nemzet számára) nem képes elviselni és kétlem, hogy teret adnának neki...
y x
y x 13 napja
Ez a szakállas gyerek piszkosul nem akarja megérteni, hogy mit beszél Péter a gyerekneveléssel kapcsolatban.
y x
y x 13 napja
Ez a faszi HITELES
Nagy Gergő
Nagy Gergő 13 napja
Az arany ember
Semmelweis Egyetem Teszt csatorna
Semmelweis Egyetem Teszt csatorna 13 napja
Remek interjú! Eggyel árnyaltabb képem van erről a fickóról, és bevallom, rokonszenves.
Kriszta Rostás
Kriszta Rostás 13 napja
Ez az ember egy csendes, halk szavú, kedves ember és rendkívül zavaros fejű politikus. De jó, hogy nem lesz ő senki a nagypolitikában. Rossz hír, hogy aki viszont majd nyer az ellenzéki előválasztáson, az egy gyengébb minőség lesz minden tekintetben.
Janos Ferencfia
Janos Ferencfia 12 napja
Így igaz, bölcs meglátás!
Ágnes Péntek
Ágnes Péntek 13 napja
Legjobb a placcon most... Éles. Okos. Jol kommunikál.. Nem törpül el Marci mellett... Végre... Mert mindenkit bedarál.. ☺️Ami nem baj... Kitűnő a Partizan emiatt....
A
A 14 napja
Intelligens , felkészült. Az egyetlen az ellenzéki bagázsban aki jobbról is tudna szavazatokat szerezni!
Olivér
Olivér 14 napja
Túlságosan megkönnyítetted a dolgom hogy hova kell szavazni. Eddig csak harapdáltam az ujjaim.
Gábor Jakab
Gábor Jakab 14 napja
Dirr de füstöl az a nikei a Marci lábán🔥💯👌
János Török
János Török 14 napja
Nagyon őszinte a gyerekneveléssel kapcsolatosan. Én is apa vagyok. Két fiam van. Néha kénytelen vagyok nyakon verni őket. Ha nincs gyereked, ne ítélkezz! Van, amikor már nem használ a szép szó. Amikor már nem tudsz mit csinálni, akkor mit teszel? Nagyon jól mondja.
Legyen Géza
Legyen Géza 10 napja
Már csak abból a szempontból sem értem ezt a hisztériát, hogy felnőtt emberek felett is állnia KELL egy erőszakszervezetnek, ami adott esetben megbilincseli, beviszi, börtönbe zárja. Sajnos nem olyan emberekből áll a társadalom, hogy enélkül működne. Egy gyerek esetében még kevésbé elvárható, hogy saját megfontolásból a helyes utat válassza, így itt jobb esetben a szülőnek kell ezt az erőszakszervezetet megtestesítenie. Ha másért nem is, de azért mindenképpen, mert felelős a gyerek által okozott károkért. Nyilván olyan sérülést okozni egy gyereknek ami 8 percen túl gyógyuló, egyáltalán nem elfogadható, de még a rutinszerű ezzel való ilyesztgetés sem. Ettől függetlenül elképzelhetőek olyan helyzetek, amikor ez a legjobb megoldás.
Enikő Tömő
Enikő Tömő 14 napja
Lelkisegély-elérhetőséget a terhességi tesztekhez. Képmás magazin cikke.
Bálint Szalay
Bálint Szalay 14 napja
Ha a Fidesz nem indulna akkor támogatnám Márkyt csak ne fogna össze a sok neo liberálissal és komcsi val
Songbird645
Songbird645 9 napja
Hát pedig számomra a Márki-Zay Péter ezerszer jobbnak tűnik az Orbán Viktornál.
Papp Ágnes
Papp Ágnes 14 napja
😁💕 de jó volt!!! Olyan jó ilyen beszédet hallani!!!! Köszi Marci!!
Henrik Kalocsai
Henrik Kalocsai 14 napja
Fekete-Győr András 2017-ben ezt mondta: Nem tudom, hogy Gyurcsány Ferenc mi az istent keres még a politikában. Már igazán eltakarodhatna a közéletből. Ehhez képest most összeáll vele. Bár most a Fideszt szidja, de lehet, hogy később ugyanígy átáll Orbán oldalára és a Fideszt fogja támogatni.
Anna korényi
Anna korényi 14 napja
10 éve gondolom, hogy egy korrupciómentes szakértői kormány lenne a megoldás. Engem meggyőzött: hupost.info/chat/bmlz03qKc6Nsnrg/vide
Zsuzsanna Takács
Zsuzsanna Takács 14 napja
Ok, de mi a garancia? Anno Medgyessyre szavaztam, értelmes figura volt, pár hónap múlva "lemondott". És ki lett helyette? Gyurcsány! Vigyázzatok a szavazással 2022-ben, mert a vőlegénnyel jön az egész família is.
Luxika
Luxika 14 napja
Ja a sogor megbizása az nem korrupcio!
Tom
Tom 14 napja
Azóta már megtiltotta a rokoni alapú közbeszerzést 😅
Loco X
Loco X 14 napja
Gyerekek, Magyarorszag jovendobeli miniszterelnoket hallhattatok.
Janos Vass
Janos Vass 14 napja
Igen, Peterre tudnek szavazni. Marki-Zay miniszterelnoki kaliber.
Éva Gerle
Éva Gerle 14 napja
Valami a hangoddal, torkoddal nem stimmel itt az elején, Marci.
Ágnes Gregor
Ágnes Gregor 14 napja
Így valóban kevés esély van a kormányváltásra, sajnos.
Seres Zoltán
Seres Zoltán 14 napja
Egy dolog aggaszt a csávóval kapcsolatban. Kurvára hasonlít a hangja Viktoréhoz.
Songbird645
Songbird645 9 napja
Szerencsére a gondolatai nem hasonlítanak. Szerintem az számít.
Bálint Tóth
Bálint Tóth 14 napja
Soha nem látott alkalmasságot látok ebben a paliban. A legnagyobb baklövés lenne az ellenzék részéről, ha nem őt indítanák. Ha van egy csepp realitásérzékük - amiben nagyon bízok, hogy van, bár az Isten se tudja - akkor ezt ők is így látják.
Róbert Hegyi
Róbert Hegyi 15 napja
Márkizaj sógor kaphat munkát, Orbán veje meg nem. Aham, szóval kettősmérce.
Songbird645
Songbird645 9 napja
Pont az ilyen kommentek miatt tiltatta be Hódmezővásárhelyen a rokonok pályázási jogát.
Songbird645
Songbird645 9 napja
Ő maga kezdeményezte hogy betiltsák. Be is tiltották!
Tom
Tom 15 napja
Ezidáig😅
Róbert Gergely
Róbert Gergely 15 napja
10:18 Mi volt az a Puzsér-Heller Ágnes vonal? (ami összeállt egy tüntetésre) És vajon Puzsér Róbert melyik cikkét olvasta akkor 2017. decemberében MZP?
Robin1992101
Robin1992101 15 napja
Ti tényleg azt hiszitek h ha ez a jobbos kapitalista abortusz ellenese Istenfélő kerülne a miniszerelnöki székbe akkor lényeges minőségbeli változás menne végbe? Azért mert az elején elköhintette h vannak korrupt politikusaink? Nahát, ki gondolta volna. Ha ez a videó meggyőzött arról, hogy rá kellene voksolnod, akkor elérte a célját. A video első fél órájában bekaptad a csalit, és ezáltal a többi konzervatív baromságát is képes voltál benyelni a video második felében.
Songbird645
Songbird645 9 napja
Azt mondta nem változtatna az abortusz törvényeken és messze nem olyan vallásos mint például a Kásler Miklós.
Ferenc Kozma
Ferenc Kozma 12 napja
és akkor ne szavazzunk rá, mert TE (egy senki) azt mondod, hogy hazudik... Értem, totál meggyőztél :D
Janos Ferencfia
Janos Ferencfia 12 napja
okosbuttapicchahahahaha...
John Cartmen
John Cartmen 15 napja
Büszke vagy rá, hogy Obamát támogattad? Büszke vagy, hogy megválasztották? Büszke vagy a sokmillió legyilkolt, földönfutóvá lett emberre is, akik Obama előtt gazdag, fejlett országban éltek, és ma otthonukban csak nyomor, romvárosok és kilátástalanság vár rájuk? Büszke vagy rá, hogy egy tömeggyilkos fekete elnököt, egy meghasonlott Jobbikot támogatva végül gyurcsány pincsikutyájává lettél? Hol veszítetted el a gerincedet péter? Benyelted a COVID-ot? Hogyan viseled, hogy szaros a nyelved? Elveszítetted az íz- és szagérzékelésedet? Hidd el, nem én vagyok a gyalázkodó! Te magad vagy a gyalázat, ami undort vált ki minden jóérzésű emberből!
Songbird645
Songbird645 9 napja
Amerikában teljesen másféle választási rendszer van mint nálunk. Ott konkrétan kialakult egy kétpártrendszer. Nem támogatom Obamát de be kell vallani hogy a másik lehetőség sokkal rosszabb volt. A nyúl kaki és a tehén kaki közül kellett választani és az amerikaiak és szerencsére a kisebb kakit választották.
Marton Szasz
Marton Szasz 15 napja
Remek interjú, ez végre megmutatta, hogy mit jelent Márki-Zay konzervatív látásmódja. Nálam Fekete-Győr, Karácsony és Márki-Zay az elfogadható jelöltek, de mivel az utóbbi kettő csak felelősségtudatból indul, és csak Fekete-Győr akar igazán miniszterelnök lenni, ezért rá fogok szavazni az előválasztáson. Ezt centristaként írtam, azaz az ideológiák helyett a vitákban hiszek, ahol legtöbbször az emberek javára szolidárisan szabályozott kapitalizmust képviselem.
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Marton Szasz Számomra úgy tünt hogy csak személyesen ítéli el az abortuszt. Szakmailag nem. A gyilkosság szón nekem is felakadt a szemem de azt mondta nem változtatna az abortusz törvényeken. Szerintem nem egy Kásler Miklósról vagy egy lengyel kormányról beszélünk vallásoság terén. Ateista vagyok, nem kell meggyőznöd arról hogy miért nem jó ötlet gyilkosságnak hívni az abortuszt mert szerintem se kellene így hívni.. El kell fogadnunk hogy az ország jelentős része keresztény és ha Orbán és egy ateista között menne a verseny akkor az emberek simán megszavaznák az Orbán Viktort és akkor maradna a Kásler Miklós a tíz parancsolataival, a felvilágosodás ellenzésével és a Mátyás puzzlejével.
Marton Szasz
Marton Szasz 9 napja
@Songbird645 Márki-Zay konzervatívként definiálja magát. Egy példa (első mondat): facebook.com/markizaypeter/posts/142911403082853 Tipikus konzervatív értékek pl. a vallásosság és az abortusz ellenzése, amiről a videóban is beszél, és általánosságban a legtöbb dolog, ami az egyén felelősségét teszi előtérbe, pl. a szocializmus közösségközpontúságával szemben. Újra meg kéne hallgatnom az interjút, hogy több példát tudjak hozni.
Songbird645
Songbird645 9 napja
@Marton Szasz Milyen konzervatív látásmódra utaltál?
nowzeca
nowzeca 14 napja
@Marton Szasz, hát a messiás meg fegyőr között azért van átmenet... aki ezek után képes fegyőrre szavazni, az - szvsz - vagy bolond, vagy komoly érdeke fűződik hozzá. fegyőr vállalhatatlan. minden téren és szempontból. pont.
Marton Szasz
Marton Szasz 14 napja
@nowzeca igen, kommenteltem oda is egy hasonlót. Nem szerepelt jól, de nem a messiást kell várni Orbán leváltására.
Márki-Zay Vs. Puzsér | 2019.05.28.
2:35:24
Puzsér Róbert
Megtekintés 77 E
A Fenyő-gyilkosság és a médiacézár életútja
1:53:21
Rúzsa Magdolna - Szembeszél (Official music video)
2:54
Facebook üzeneteim... #20 (By:. Peti)
5:20
Radics Peti
Megtekintés 371 E
ENHYPEN (엔하이픈) 'Drunk-Dazed' Official MV
4:43
KKevin - Ördög (Official Music Video)
2:21
KKEVIN OFFICIAL
Megtekintés 1,9 M