Úgy leépült a magyar parlament, hogy már abból lesz a legnépszerűbb, aki a legkevésbé veszi komolyan

  Megtekintés 171,725

444.hu

12 napja

Mi maradt a magyar parlamentarizmusból? Az ellenzék havonta egyszer egyre durvábbakat szól be a miniszterelnöknek. A kormányoldal pedig már legszívesebben ütné őket.
www.444.hu/tamogatas
www.444.hu/
444.hu/
negynegynegy
ask.fm/negynegynegy

Megjegyzés
k0p1k4
k0p1k4 8 napja
birom, ahogy a Kover elvtars fele exkomcsik eltartott kisujjal jajveszekelnek, hogy micsoda stilusban es szinten kommunikal az ellenzek, mikozben a redvas bajsza alatt mosolyog, mikor Orban egy valodi, nornalis kerdesre annyit kepes valaszolni, hogy boldog karacsonyt. lehet, hogy az ellenzek kreten es partner a magyar demokracia leepiteseben (akar akaratlanul is), de hogy a fofaszok a Fideszesek, akik szisztematikusan aknazzak ala es bontjak le a magyar demokraciat, jogallamot es parlamentarizmust, az hetszentseg.
babahu15
babahu15 8 napja
TBG My Beloved
Fábián Dániel
Fábián Dániel 8 napja
hupost.info/chat/a51_3X2vmNCYobA/vide jaj ezen a jeleneten konkrétan sírtam!!! :D:D:D:D
Krisztina Szalay
Krisztina Szalay 8 napja
Jó volt látni TBG-t. Több TBG-t plízzz
MrBazsi888
MrBazsi888 8 napja
A 444 amúgy miért ilyen kritikus a fideszel ? Posztkomcsi kormányzás alatt kussoltak mint a sír. xD Ennyi nyomikát. A mai napig ilyen nehéz megemészteni a 2/3-ös gigatöbbséget ? xD És amúgy mi, a baj avval, hogy nagy az egyetértés a kormányon belül ? Ez valami bűn lenne ?
Julia Gruber
Julia Gruber 8 napja
Felháborító!!!!
Csaba Szmorad
Csaba Szmorad 8 napja
Veszek nektek egy drága jégkrémet, ha 2 percig csöndben maradtok. Az is pénz.
TheEvaBalazs
TheEvaBalazs 9 napja
A jog tulajdonkeppen fegyver amit ellenunk hasznalnak.
Szilárd Szalai
Szilárd Szalai 9 napja
Legjobb műsor! Csak így tovább!
József Feigel
József Feigel 9 napja
Nem lehetne szűrni a narcisztikus pszichopatakat, hogy kerülhessenek vezető pozicióba?.. Mondjuk lehetne egy 4/3-os törveny (133%-os többség kell a megváltoztatásához) . Bár ha a Fideszt a jozan ész , a valóság érzékelése.. nem zavarta eddig temérdek nemes elfoglaltságukban, majd pont a tudomány tuti nem allitja meg.(matek, pszichooogia) . Kar , hogy ilyen még nincs, mert beszivaroghatna a köztudatba, hogy nem mindenki alkalmas mindenre, csak azert mert szimpi.. vagy mert krumplit ad, vagy penze van.
Domonkos
Domonkos 9 napja
Végtelenül kiábrándító ez a silány parlamenti helyzet, de nincs benne semmi meglepő, hiszen az ország vitakultúráját képezi le. A szomorú igazság az, hogy a társadalmunk ezt termeli ki magából, mert saját maga is ilyen.
bálint bajári
bálint bajári 9 napja
Jöhetne egy jeti az M. Richárdos üggyel kapcsolatban is
borspeti
borspeti 9 napja
Riszpekt Ház cameo ftw
Zöldfa
Zöldfa 9 napja
Jakab a legalja.
rák here
rák here 9 napja
Ettől a kövértől meg egyenesen rámjön a hányinger....🤢🤮🤮🤮
Ádám Bende
Ádám Bende 9 napja
🙏👍👍👍👍👍👏
Mr. G
Mr. G 9 napja
Másik álca , a magukat fiatal demokratáknak beállított párt pár év és nyugdíjba megy, a kereszténynek nevezett amúgy kb.. kisegítő osztályt sem végzett "kdnp" asszisztál, és jön pár év, és nyugdíjasan azt harsogják , hogy nem így gondolták- sajnos erre nem gondolnak. Azt hiszem sanyarú , nyugdíjas kor vár rájuk.
Gabor Abelovszky
Gabor Abelovszky 9 napja
2022 választások! Stop Sörös!
Jenone Nagy
Jenone Nagy 9 napja
Az a helyzet ,hogy Kõvër Lãszlò Istennek ërzi magãt,ne kërdezd mert nem tud vãlaszt adni semmire,ës ez igy igaz!
László Telegdi
László Telegdi 9 napja
Ez nem Parlament, ez egy církusz teljesen lejáratták a Parlamentet a vadmarha bajszos azt hiszi ők X@rják a cserebogarat!
Banyus
Banyus 9 napja
Elég gáz,hogy ennyire futja,hogy ki tudja leoltani a másikat jobban..... Ebből lehet hatalmat kovácsolni.
Helix Hedera
Helix Hedera 9 napja
A ház az tisztelt, csak a benne lévő emberek nem, azokon nincs mit tisztelni.
dorysTS
dorysTS 9 napja
Ugyanaz megy most is mint a Kádár-korszakban: Az állampárt Központi Bizottsága (ma Miniszterelnökség) a Fehér Házban (ma Karmelita kolostor) a zárt tanácskozásain úgyis mindenről döntést hoz. A Parlamentben az országgyűlés csupán formalitás. Ócska színház, ahol a minisztertanács (ma 133 talpnyaló) vakon megszavazza az előre megírt elképesztő baromságokat. (A súlyát vesztett ellenzék a demokrácia egyre hiteltelenebb látszatának fenntartása miatt szükséges.)
Diemer József
Diemer József 9 napja
Ezt hivjak ALLAMI DEMOKRACIA-nak azaz majd ok megmondjak hogy mi van es mi nincs...Nem kell itt vizsgalgatni semmit. Az osszes korrupt g**itol minden vagyonat elvenni ami a fizetese feletti . Ahogy Qrban megfogalmazta hogy a kozpenz elveszitheti kozpenz jelleget meg kellene mutatni neki hogy a lopott vagyon hogyan vesziti el a magantulajdon jelleget.
Szabo Bence
Szabo Bence 9 napja
Kicsit megbizseregtem mikor Bence váratlanul felvillant a képernyőn. Elmorzsoltam egy nosztalgiakönnycseppet.
ATTILA TAS CIKÓ
ATTILA TAS CIKÓ 9 napja
Országházunk[a nép háza] = cirkuszi - istálló !!! " a rikkancs " jakubinusz petrus " bohóc , ő rájött = minnéll jobban támad > bohóckodik , annál jobban figyelnek rá ! Tapsikolnak neki , a bohóc jól szórakoztatja a népet ! Stb...
ÉVA
ÉVA 9 napja
Az a szomorú ebben az egészben, hogy ehhez a helyzethez a birka magyar (nép) is jócskán asszisztált, mert, már rég el kellett volna kergetni őket!!! Gyáva népnek nincs hazája, sosem volt, sosem lesz! Gróf Széchenyi mondta anno! (nem pontos az idézetem, de a lényege ez!) "Minden nemzetnek olyan kormánya van, amilyet az a nemzet eltűr, elvisel!) és ez nagyon igaz!
Imre Gardó
Imre Gardó 9 napja
A marha magyar választó meg is érdemli sorsát ha erre szavazott . Igen az ellenzéknek simán ki kellene vonulni és az utcán politizálnia és harcra hívná az ellenzék szavazóit . Ezt a szemét kormányt úgysem lehet tisztességes választással leváltani , mert a fidesss már eleve csalással indul .
ATTILA TAS CIKÓ
ATTILA TAS CIKÓ 9 napja
KÖSZÖNET ,TISZTELET
András Juhász
András Juhász 9 napja
A parlamentáris demokrácia gyakorlata mindenhol hitványságként valósul meg. Bóbiskolás, fetrengés, fontoskodás, összevisszabeszélés, másik kiröhögése, bekiabálás, füttyögés, papírok-táblák lóbálása, kivonulás, összeverekedés - ez a napi gyakorlat az ún. fejlett demokráciákban is. Nagyjából az a magatartás forma jellemző a törvényhozás napi gyakorlatára, ami a futball meccsek során a lelátókon lehet tapasztalni. Sokat elmond, hogy egy ilyen intézmény a fejlett világ politikai rendszerének alapja.
Balázs Serfőző
Balázs Serfőző 9 napja
El se hiszem hogy a napi Gyurcsányposztokért felelős államtitkárunk ilyen poénos.. :))
Bódizs Attila
Bódizs Attila 9 napja
Őszintén szólva látom ezt a siránkozást és csak az jut az eszembe, hogy ez nem a fideszt minősíti, hanem baloldal képviselőit. Ugyanis minden politikai kérdésre rendre rossz válaszokat, rossz üzeneteket és rossz megnyilvánulási módokat adnak mert meg sem próbálják értelmezni a fidesz motivációit adott kérdésekben, vagy ha igen, akkor az kimerül abban hogy biztos lopnak. Egyszerűen szánalmas. Úgy nem fogja senki veszélyeztetni a fidesz hatalmát, ha folyamatosan A-ra B-t mondunk mert csak, mert a fidesz A-t mondott.
Bence Blaskó
Bence Blaskó 9 napja
atomzsír videó
Valla
Valla 9 napja
Riszpekt Ház
Vigóczki Máté György
Vigóczki Máté György 9 napja
4:00-nál mi a szám címe? köszi
zabszi
zabszi 9 napja
The man who sold the world Nirvana
IKL_111
IKL_111 9 napja
A 111(!) diszlájkolónak vajon mi nem tetszett vagy ők a helyi fideszes ügynökök?
Adrián Csonka
Adrián Csonka 9 napja
A képviseleti demokráciának nem az lenne a lényege, hogy a szavazók "képét viselve" az érdekükben eljárnak az erre a feladatra előzetesen megválasztott figurák? Ne mondjátok nekem, hogy a budapesti Fidesz-képviselő, meg a falusi Fidesz-képviselő mindenben egyetért, ez nonszensz! Mégis büntetik a kiszavazást és centralizálják a képek viselőit egy központi képpé, aminek mibenlétét már nem mi határozunk meg. Ezen esetekben a Fidesz rendszeresen kényszeríti arra a képviselőit, hogy köpjék le a saját szavazóikat. Így lesz a képviseleti demokráciából hatalomhajhász rezsim, ahol még a sajátjukat is lehetséges ellenségnek tekintik. Ezek beteg emberek.
Kokinyo sz
Kokinyo sz 9 napja
Ezt csak így ide rakom , a szövegeim közül, hogy mit gondolok a magyar politikáról:---:( Ausztriában élek ). --:CÍM: Politikai Dráma. Szunnyadó lelkem, támad végre, A rap balladát terjesztem, utcán és téren. Hirdettem e-ősi Kultuszt. A szavak hatalmában rejlő, pusztító impulzust. Ahogy életre kelt, egy kimondatlan, kritikát, görbe tükröt mutatva, az elbutult politikán. Ami kabaré, a káromkodás, most már kötelező, adalék. Az igazság pedig, eltusolt nyereség. Hol lopni lehet, az ország helyzete, közben reménytelen. A szegénység mindenhol, ott terem. Ezzel ledöntve, a magyar elveket. Ködösíteni lehet, de nem segít ez senkin semm. Nem lesz több étel az asztalon, Nem lesz fiatalság, ki kezébe vegye az országot. Oltjuk egymást, ez lett a sttil. A sok Párt egymást szedi szét. Pedig egy célért harcolnak, jobb életet akarnak, a magyar hazának. Fogjunk össze, legyen vita, Korrekt érvek, olyan program ami, egyesítt mindent. Az átlag ember, meg, félelemben él. Hitel-Omladozó Korházak-Elavult oktatás, fontos problémák, helyette megy, az ide-oda, muttogatás. Stadion sok van, Munkahelyekből meg, egyre kevesebb van. A Fizut meg ne is, említsük, túl kevés ahhoz hogy, boldogan élhesünk. A Népesség meg csak, csökken, a csonka család, lett a standard. Itt hagyok mindent amit, szerettem. Ki tudja, mikor látthatom megint őket. De a külföld, maga az ígéret földje, Ahol Emberként élhetek, Bátran Költhettek. Nem lesznek gondok a, kerettel, Nem gyötörnek kételyek. Nyugodt szível, haladhatok, előre. Itt teljes életett élhetek, csak ne lenne minden, ennyire idegen.
László Mácsai
László Mácsai 9 napja
12:33 a náci párt élén a zsidó származású "nép egyszerű gyermeke", havi 2,4 milliós fizetéssel és Gyurcsány támogatásával szerintem nem valami hiteles. Nem mintha a többiek azok lennének. Ettől függetlenül engem is szórakoztatnak a felszólalásai. :-)
Darvas Adam
Darvas Adam 10 napja
deszar kedvem lesz ezektől a videóktól minden hétfőn :(
Erisen
Erisen 10 napja
Kövér Laci bácsi milyen kis paprikás ha kérdeznek. Önélzetes a kis latol. 5:55 Ez ez a leggyomorforgatóbb shit ever. 13:47 A harcosok klubja kitekintés ütős.
Koszty Patrik
Koszty Patrik 10 napja
Ha moráltalanítják a politikát, következik belőle a parlament belsejében történő züllés.
eizo monitor
eizo monitor 10 napja
Cirkusznak is bena.
Szilárd Koczor
Szilárd Koczor 10 napja
Kövér László egy rossz kommunista!
Istvan Pall
Istvan Pall 10 napja
a nep egyszeru embere aki 4millio forintbol el havonta! xD
Khrult
Khrult 10 napja
Hajrá! Respect
Sarkady Ákos
Sarkady Ákos 10 napja
Jakab Petinek javaslom, hogy vegyen fel egy Potyondi Edina stílust. Persze, a sok fogyatékkal élő nem értené az iróniát, de szerintem egy kockázatot megérne, legalábbis a fiatalabb korosztályba megnyerőbb lenne mint F.Gy.Bandi erős távolbanézése. 🤡 2022 re kurva kíváncsi leszek. Ha az ellenzék nyer, remélem első lépésekben a Sajtót visszaengedik a parlamentbe. Ha nem is 2/3-al nyerik meg a választást, legalább elegendő többségbe legyenek. Aztán lehet sorba állítani a fal mellé a bátrakat és parancsot adni 1-2 HONvédünknek! 🥰
bovedli
bovedli 10 napja
Ez kibaszott jo lett ez a rész gyerekek
k.csángó
k.csángó 10 napja
"... már ABBÓL lesz a legnépszerűbb, AKI a lekevésbé veszi komolyan ..."
TheScyence
TheScyence 10 napja
9:44 ez a kettő és az utána következő 3 figura a nyugalom megzavarására alkalmas. Elképesztő, hogy milyen nagyképű kretén trollokat nevelt ki ez a rendszer.
OmegaKush
OmegaKush 10 napja
Sajnos ez már egy remenyt vesztett orszag...
adolf főnők
adolf főnők 10 napja
Én már kb. 15 éve a "ország házat " csak a fővárosi nagycirkusznak hivom és annak is tartom az összes benne ülő kis bohocot és a porondmester kövért is csak csotányszámba veszem mert ezt érdemlik :-) !!!
László Kiss
László Kiss 10 napja
Valójában ezt az országot velünk együtt el kéne törölni a föld színéről! Az emberek nem ezt érdemelnék, de az orbánrezsimet biztosan nem heverjük ki, így legalább nyom nélkül eltűnne ez a szemét, ami magát politikusnak hívja! Tiszta lappal kezdhetne, aki benépesíti majd a földünket
Tonald Drump
Tonald Drump 10 napja
Csódálkoztok, hogy miért vannak a sajtók kitiltva?:DDDDDDDD hupost.info/chat/nKx_xHJtqruGaMY/vide
egon nordwint
egon nordwint 10 napja
a baloldal van leépülve, nem a parlament.
GoldenBird
GoldenBird 10 napja
Van baj. El se hisszük mekkora...
T. P.
T. P. 10 napja
Amennyiben Jakab Péter lesz az összellenzéki jelölt, ne adj Isten a miniszterelnök, ez a színvonal még az eddiginél is lejjebb kúszik...
Erik Pongrácz
Erik Pongrácz 10 napja
Kib@szott szomorú, hogy 2021-ben, egy EU tagországban ilyen szintre süllyedt a politika. Ellenzéki, de leginkább kormánypárti oldalon. (a táskás poén az ütött)
marekful
marekful 10 napja
Zseniális! Szuper videó. Egyre jobbak vagytok. Köszi!
immrberger
immrberger 10 napja
where is my mind?
István Mészáros
István Mészáros 10 napja
Most kezdenek az emberek rájönni hogy ez egy vicc? Eddig hol élt mindenki?
Ádám Tamás
Ádám Tamás 10 napja
Kocsis nagy humorista... Majdnem összejött neki egy poén....se
Darth Vader
Darth Vader 10 napja
Egyetlen bizottságot kell felállítani, amely Orbán Viktor és a FIDESZ törvénytelenségeit vizsgálja, és megbünteti őket.
Peter Kovacsi
Peter Kovacsi 10 napja
Miért kéne azt hinni, hogy a parlamentben dőlnek el a sorsok? Csakis a titkos háttérben a kulisszák mögött, az pedig alapból nem publikus. No komment...
An4rcho8
An4rcho8 10 napja
Jobbágy nemzet.
Sandor Hajdu
Sandor Hajdu 10 napja
Valaki magyarázza már meg nekem, aki néptől kapja a rohadt fizetését mégi mi a ***-ért nem köteles nyilatkozni?Számoljon be, az aznapi munkájáról!Nagyon elkényelmesedtek a tisztelt képviselők .Remélem hamar felfogja a nép hogy mit művelnek, és megkapják a méltó büntetésüket.
József Szentannai
József Szentannai 10 napja
Ha lett vólna benneteket , újságírókban valamiféle ŐN kontról , valamiféle ŐN cenzúra és nem csak a pénz , hírnév , siker és más emberi gyarlóságok , akkor , talán , ma is ott lehetnétek. Szerintem jobb így , PILANATNYILAG .
KiS PrET
KiS PrET 10 napja
több TBGt :)
bil
bil 10 napja
Riszpekt!
Fusion Core
Fusion Core 10 napja
Aki nem látta rendszeresen mit művelnek az újságírók a Parlamentben- vagy az OGYH hivatal előtt az ne ítéljen- kritikán aluli ahogy 50 éves politikusokat(nőket) futva üldöznek aki amúgy megtagadhatja a választ csak akkor abból csinálnak hírt hogy neki kötelessége lenne válaszolni- egyszerűen hányni kall attól ahogy néhányan viselkednek- semmi tisztelet, semmi méltóság -
Richárd Csörgő
Richárd Csörgő 10 napja
Ezt hívják nettó diktatúrának :/
Zsolt Szabo
Zsolt Szabo 10 napja
Sokkal SOKKAL tobb parlamenti ellenzeki akcio kellene. Penzbuntetes? Ne mar, hogy a partpenzbol ez nem jon ki - havi 1x valami durvanak lennie kellene ellenzeki oldalrol...
Cső haver! Angliából látom és mondom
Cső haver! Angliából látom és mondom 10 napja
Gyalázat ami ott történik, ez egyszer biztos. A fidesznyik ámokfutása hihetetlen. Bár számomra az még hihetetlenebb hogy a jog és törvényrendszer is mögötte van. Semminek nincs következménye. A nyílt rablás teljesen rendben van, mármint a pénz csapok saját célú felhasználására értem.
etibkel
etibkel 10 napja
Szuper
Endre Tomos
Endre Tomos 10 napja
Telepakolom a méltatáskát!
Nanoyo Business
Nanoyo Business 10 napja
Orbán körlevél: Gyerekek új videót töltött fel az ellenzék had szóljon a dislike.
Áron Molnár
Áron Molnár 10 napja
Csak annyi vigaszom van, hogy soha nem szavaztam a fideszre. Semmikor. Szomorú időszaka ez a magyar történelemnek és az életünknek.
Attila Molnár
Attila Molnár 10 napja
Ez történik, amikor egy nép gulyásfasizmusban érzi jól magát.
Krisztián Berta
Krisztián Berta 10 napja
😂😂😂 Ez jó adás volt! Gut, besser, lőszer.
Gábor Nagy
Gábor Nagy 10 napja
Hadházynak igaza van, hogy az ellenzék komolyan gondolná Orbán leváltását, akkor rég ki kellett volna vonulniuk a parlamentből! Nem értem, hogy bárki hogyan tud abban hinni, hogy szabad demokratikus választásban 2022-ben leváltható a fidesz? Kezdjük ott, hogy a választási rendszernek a szoftverét Orbán Viktor vejének, Tiborcz Istvánnak a cége fejleszti. Olyan adatot írnak be választási eredményként amilyet akarnak! Már 1988-ban Mexikóban is a PRI párt csalással nyert úgy, hogy meghekkelték a választási szoftvert! Ha Orbán Viktor pedig mégis távozik, akkor az úgy lesz mint Borisz Jelcin esetében, ahogy kiválasztotta, majd átadta a hatalmat Putyinnak, azért mert ki akart szállni, és tudna, hogy Putyin nem fogja felelősségre vonni a tetteiért.
Carver major
Carver major 10 napja
nálam is kezd betelni a felbosszantáska, előveszem lassan a felbaszatyort
Bódi Zsófia
Bódi Zsófia 10 napja
7:43 Polgár Jenő bement a hivatalba? 😂
Nevem Senki
Nevem Senki 10 napja
Tetszik a szabadsag fidiotak? :))
Tamas Ve
Tamas Ve 10 napja
Jó videó, szomorú tartalommal. Megy a támogatás!
Nevem Senki
Nevem Senki 10 napja
Ez mar regen nem demokracia. Ez demokracia nelkuli tobb part rendszer, hogy patkanyviktor urasagot idezzem.
Grandpaa Rock
Grandpaa Rock 10 napja
minek ide parlament semmi ertelme
Éva Fazekas
Éva Fazekas 10 napja
Ezeket a hitvány, semmirekellő embereket fizetjük busásan, akik még egy tisztességes választ is félnek kinyögni azok számára, akik megválasztották őket. Elhányom magam...
Emőke Anikó Póra
Emőke Anikó Póra 10 napja
Kövér László egyszer Te is felelni fogsz Isten előtt, Te Élkeresztény!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DrAndrisbandris
DrAndrisbandris 10 napja
Bajszos...
Máté Vizhányó
Máté Vizhányó 10 napja
Az "Ezek az újságírók bemerészkedtek Magyarország legsúlyosabb no-go zónájába, és befostak" videótok mindenképpen megérdemelte volna, hogy megemlékezzetek róla egy pár másodperc erejéig. :D
Inci Finci-
Inci Finci- 10 napja
Ma azt mondták a híradóban, hogy példaértékű a Magyar Demokrácia. Kinek?
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
A göbbelsi propaganda akkor is hatott, (legyőzik a sátánt), amikor az oroszok már Berlin alatt voltak.
Inci Finci-
Inci Finci- 10 napja
A közszolga jó szó, de már csak formai, mert ők az URAK! De ez nem jó így! Sok pökhendi “földes úr”. Kiket képviselnek? Mert minket biztosan nem.
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
Ők elhiszik magukról hogy dolgoznak, hogy különbek, hogy minden is jár nekik. Könnyen megy ez egy ilyen mocsok rendszerben ahol a visszacsatolás, a reál média nem működhet.
Horváth Tibor
Horváth Tibor 10 napja
Szánalmas, újra kommunizmus van!
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
Mikor mi, kinek mi. Amikor közteher viselésről, kockázat vállalásról van szó akkor kommunizmus, ha nyereségről szolgáltatásokról akkor kapitalizmus. A hatalomtól távol tartottak esetében meg fordítva.
Szilárd Bauer
Szilárd Bauer 10 napja
Pink Floydos Money jelenet, best :D
Német Attila
Német Attila 10 napja
Demokrácia. Népképviselet. Fékek és ellensúlyok.
Nan Vas
Nan Vas 10 napja
Az nem járható út hogy a politikában oly teheccccséges miszterelnök értünk kifejtett áldozatos meinkampf-ját holmi civilek, újságírók akadályozzák
h_maximilian
h_maximilian 10 napja
Pirospont a Harcosok Klubjára utaló befejező képsorért és zenéért!
Zoltán Marmorstein
Zoltán Marmorstein 10 napja
Van egy álmom. Egy olyan Európa ahol nincsenek sem dobrevek sem pomogácsok. :-)
Tamás Csörgő
Tamás Csörgő 10 napja
Megy a donate
Sleng Beat
Sleng Beat 10 napja
Tudatos leépítés
Pántos Melinda
Pántos Melinda 10 napja
Táska, krumpli.....szomorú igazság
VALMAR - Elbaszom a pénzem (Official Music Video)
2:37
Azonnali kérdések órája 2021. 04. 26.
47:57
Tamás Németh
Megtekintés 43 E
VALMAR - Elbaszom a pénzem (Official Music Video)
2:37
Leander - Magamnak Hiányzom (Official Music Video)
3:16
90. Adás Promója | Exatlon Hungary | 3. Évad
0:53
Exatlon Hungary
Megtekintés 160 E
ENHYPEN (엔하이픈) 'Drunk-Dazed' Official MV
4:43